Selam taze annecikler,
Uzun sureden beri gelemedim, dun yazmak icin tam girdim ki misafir geldi. O kadar yogun gunler yasiyorum ki anlatamam, misafir yogunlugumu atlatamadim. Surekli olarak ya bize birileri geliyor ya da biz surekli olarak biryerlerde, birilerinde yemege v.s. davetliyiz. Bugun aksam ustu yine misafirim vardi, bir telefon geldi ki bir tanidik kalp krizi gecirmis daha onceden misafirimizide alip gecmis olsuna gittik...
Uras kuzucugum biraz rahatsiz, hiriltisi ve burun akintisi var. dun ve bugun dr. aradim, dun sadece burnu akiyor ve hafif bir hiriltisi var diye aramistim, bugun birde buna ek olarak oksuruk basladi. Fakat dr. cok kucuk oldugu icin herhangi bir ilac vermicez, nefes almasinda gucluk yoksa sorun etmeyin dedi. Odasinda buhar makinasi calistirmamizi istedi ve ekstra sicak buhar dolu banyoda iliktan azicik sicak banyo aldirmamizi soyledi, bronslarini acmasi ve tikanikligini atmasi icin, ben ekstra olarak okyanus suyu kullaniyorum burnuna ve pompa ile cekiyorum. Anne sutu aldigi icin aslinda cabuk toparlayacaktir kuzum, antibyotik etkisi yapiyormus anne sutu, insaallah kisa surede atlatacagiz. Sanirim hastaligi babaanneden aldi kuzu, gecen gun de ayberk yavrusma gecmisti babanneden, neyseki ayberke ski bir c vitamini depoladim, bol sivi takviyesiyle ertesi gune birseycigi kalmamisti.
Burcu, araba koltugu ile ilgi sen yazmadan ben yazayim :( Gerci daha onceden de belirtmistim (!) Kesinlikle ve kesinlikle Chicco'nun araba koltugu onermiyorum!!! kis bebeklerine uygun degil :( Zaten uzun kullanima ekstra uygun degil... Uras 1,5 aylik ve kalin kislik tulum giydirdigimde emniyet kemerlerini baglayamiyorum

Sanirim ayberk'e yenisini alip urasi abisininkine gecirecegim :( o nunla ilgili bir sayfami vardi? O sayfada da bu tecrubemi paylasip insanlari uyarmak isterim, gercekten gunah cunku, kullanilmayan birseyi bosu bosuna almalarina gonlum elvermez, zira ayberk'e de yazin incecik kiyafetler giydirmeme ragmen 4-5 ay kullana bilmisim :((
Birde su baby bag dediginiz seyi bende kullanamadim, o kadar cok cesit alip denedim ki hic birinden memnun kalmadim ve herdefasinda geri iade ettim :(( En son yine evimizdeki normal kanguruya kaldik ve inanilmaz memnunum, en azindan cocuk icinde ezik buzuk durmuyor. Ilk de diger sayfada ben onermistim :( Affedin lutfen beni

Fakat burada kullanan insanlar o kadar cok ki, onlar kullaninca cok mantikli gelmsiti (gerci onlar yan oturtarak kullananlardi, buyuk cocuklara) sanirim uras buyudugunda oyle birseyi denicem. Burcu, o bagi biraz buyudugunda yatirma pozisyonunda degilde , oturtma pozisyonunda daha rahat kullanacaksin bence, o zaman daha cok isine yarayacaktir