Selamlar
Dun hayirlisi ile annemi yolcu ettik ve su anda Tr'de, nasil alismisiz simdi hayat bir kat daha zorlasti benim icin... Sag olsun ustumden ne cok yuku almis buradayken, bugun bir anda 2 cocuk ev, yemek, utu derken daha az evvel oturdum :( Gerci bugun esim evdeydi o evdeylen ayberk ile ilgileniyor, uras agladiginda kucagina aliyor vs. iyi oluyor. Yarin da evde ve ondan sonra ben 2 cocuk ev isleri sacmi tarayacak vaktim olurmu bilmiyorum. Her isimi vaktinde yapmaya calisiyorum, onceden keyif yapardim filan, ama simdi uras'in rahat durdugu ve uyudugu her animda bir isimi haletmis olmam lazim, zira hic bir isimi halledememekten korkuyorum...
Uras feci halde kucak delisi. Birde buna ek olarak memede uyumak istiyor, memeden cikartir cikartmaz uyaniyor ve basiyor yaygarayi. Bende simdilerde pes ettim ve yalanci memeye alistirmaya calisiyorum, israrla vermemk icin kendimle mucadele edip durdum, ama olacak gibi degil...Ayberk kuzuma haksizlik etmek istemiyorum, o da sonuc olarak benden ilgi bekliyor ama afacan kardesimizden pek vakit ayiramiyorum. Kendi basina uyumaya ve karni tokken kucak haricinde durmayida ogrenmesi gerekiyor, birazcik aglayacak sanirim :( Bunun yaninda Ayberk'i tuvalet aliskanligi kazandirmaya calisiyorum, birde ekstra bu var basimda :( Cis diyor ama cise goturunce yapmiyor

ve neredeyse butun gun tutuyor cisini, arada da kaciyor, ayni sey kaka icinde gecerli tutuyor onu ancak bezlersem yapiyor, zia onuda yapmiyor

Offf offff !
Itiraf ediyorum! 2 cocuklu olmak cok zormus :) Fakat o kadar keyifliki anlatilmaz , muhtesem bir duygu firtinasinin icindeyim. Ayberk kardesine deli gibi duskun, surekli kardesinin yaninda; opuyor, kokluyor, kucakliyor, tasimaya calisiyor v.s. inanilmaz hoslandim bu durumdan :)) Yarin da hastane randevum var. Fakat Uras'i gotirmek istemiyorum, malum hastane ortami ve salgin hastaliklar var. Arkadasima rica ettim 1-2 saatligine ona birakicam , o da zaten bayila bayila bakarim dedi. Haftada 3-4 defa ugruyor, sadece urasi sevemek icin :))
Burcu'cugum, insaallah yolunuz duser ve misafirim olursunuz canim, jerzaman beklerim kapimiz gonlumuz acik... Demek loranzonun kafasi konak oldu :( ne yazik ki kis bebeklerinin en buyuk sorunu.. Gerci izmir de hava sicaciktir, burada en sicak hava 1C (derece)

,ki normalde -9 larda hatta su anda -15 derece dusun... Bol bol yikamaya calis ve kafasina bebek yagi surerek masaj yap,konaklar yumusayincada bebekler icin yumusak sac fircalari var onunla fircala kafasini 1-2 gun ust uste yaparsan hemencecik gecer... Ben burada porterikolu bir arkadasimin oglunun kafasini temizlemistim konaklardan, 2 gun yapmistim 3. gun gecmisti ki oldukca coktu

bizde de konak olusacak gibi oldu ve ayni gun banyiya sokup iyice yikadim ve olmadan kurtardim kaasini.. Saclarimiz bizimde hafiften dokuldu :) Ayberk 50 gunlukken tamamiyla kel kalmisti, abisine benzemedi bu minigimm :))
neyse ben kactimm, herkesi cok opuyorumm....