Burcu,cugum,
Masaallah siz ciddi ciddi bir beslenme programi olusturmussunuz bile :)) Fakat bencede arkadasin dedigine katiliyorum! Bende Ayberk'te kuru bakliyatlara 8 aylikken baslamistim. Malum henuz cok bebisler, ve mideleri anne sutu gibi kolay hazmedilir birsey ile beslenirken birden bire midesini bu denli zorlayacak kati besinlere gecmek zorluyor bebisleri. Burda 4 ile 6 ay arasinda karisik besinler onerilmiyor (!) ... Hem bebegin midesini besinlere alismasi icin, hemde verdigin sebzelere alerjisi olup olmadiginia nlamak adina. Tabiki en onemlisi hazmi kolay besinler seciliyor basta. Mesela: havuc, bezelye , tatli patates ( bu sizde yoktur) , kabak ( yani fileli yiyecekler ozellikle) meyvede ise elma, armut, seftali vs. fakat verilen her sebze ve meyve tek basina veriliyor, sebebi ise usttede dedigim gibi bebegin o minik bunyesini zorlamamak

Kabiz olmasi normal yani annesi, fakat sen erik suyuna devam et, en dogal ve en guzel yontem cunku .... Corbalarinida sebze agirlikli yapabilirsin veya ebzeleri buharda haslayarak pure olarak yedire bilirsin
Nihal'cigim,
Valla emziriyorum hala :)) Ayberk'te cok emzirememistim, icimde ukteydi, sidmi hem hevesimi aliyorum, hemde en saglikli yontemde yola devam ediyorum iste.
Canim o dusme vukaatlarina oyle aliskinimki , saniyede dustu demissin ya :)) O saniyeleride cok iyi biliyorum, o minik popolarini bir saniyede hoop diye bir ittiriyorlar aninda yerde :)) Ben artk yere birakiyorum daha cok veya baglamadan asla birakmiyorum :)) Ama olacak bu kazalar, erkek cocuklari kiz cocuguna benzemiyor, senin kizin sakin bir cocuga benziyor, belki onda yasamamissindir boyle seyler, fakat erkek annesi olarak hazirla kendini :))
Kuntiki,
Kizina gecmis olsun. Umarim sagligina kavusur minik prenses, oglusunda buyumustur artik, kokla yerimizeee :))
Serap,
Allah anali-babali buyutmeyi nasip etsin. Zor bir donem gecirmissiniz ama, simdi masaallah oglusun tosuncuk olmus :))
Ev tipi anakucagini sormussun... Burcuya da ben onermistim bu anakucagini, yani en uzun kullanici benim :))) Buyuk oglum kullandi, sidmi buyukten kucuge kaldi :)) Hatta inan bazen ben bile oturuyorum bunun ustune, feci dayinikli birsey, buyuk oglum ile donusumlu olarak kullaniyorlar :)) Kesinlikle alacaksan bundan almani onerebilirim. Zira digerleri belli bir kiloya kadar kullaniliyor ve kilosu gectiginde ehemn kiriliyor, bu bizim kullandigimiz 6-7 yasina kadar rahatlikla kullanilan bilen bebekken ana kucagi, buyudugunde sallanan sandalye pozisyonunu alan anakucagi
Ben bildiginiz gibi ikili puset aldim. Inanilmaz da memnunum, 2 ay bekledim gelmesini ama inanilmaz guzel, tabi tr de satisi yoktur henuz. ayrica 2 li cocuklar icin cok daha ideal bir urun oldugundan sizlerle paylasmiyorum :))
Fakat nacizhane olarak... Ben Ayberk te ilk olarak Chicco baston puset almistim . Kapatmasi acmasi tam bir iskenceydi (genel olarak tum modellerinde kapatma ve acma mekanizmasi ayni ) , hic hoslanmadim ve geriye verip, MAclaren baston puseti almistim . ANlatamam size nasil bir rahatlik. hafiflik , kolay acma ve kapama superdi anlayacaginiz. Isterseniz bir arastirin! Tr de MACLAREN satisi var...