Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER

Sayfayı değiştir: < 12345678 | Sayfayı gösteriyor 8 of 8, mesajlar 141 to 146 of 146
Yazar Mesaj
kibarfurkan

• Tüm gönderiler : 151
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 28.08.2010 22:32:45 ( #141 )
evet az kaldı bizde çantamızı hazırlamaya başladık kontrole gittik cuma günü gün aldık hayırlısıyla 25 eylülde alacağız bebişimizi kucağımıza allah gerkese nasip etsin inşallah
kibarfurkan

• Tüm gönderiler : 151
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 13.09.2010 22:50:09 ( #142 )
kimsenin yazmaya niyeti yok galiba bu bölümde doğumlar başladı mı merak ediyorum doğrusu
binnaz006

• Tüm gönderiler : 6631
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 20.09.2010 13:17:22 ( #143 )
selam kızlar....sayfamızın bebekleri gelmeye başladı ne güzel..

bizde yarın kavuşuyoruz minik kızımıza...dualarınızı esirgemeyin...herkese sağlıklı hamilelikler diliyorum..oğlumda uzun ve yorucu bir kış maratonu yaşamıştım..ilk defa ankara ya böylesi karlar yağmış aylarca yerden kalkmamıştı....kızımda da olabildiğince sıcak bir yaz yaşadım..uzun ve yorucu maraton acayip terletti..geceleri uyutmadı beni...ne zaman bitecek günler ne zaman geçecek bayram gelecekmi derken günleri tükettik yolun sonuna geldik..inşallah sağlıklı bir şekilde kucağıma alacağım..herkese selamlar:)

Angel..

• Tüm gönderiler : 1045
  • Bölge: İstanbul..
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 27.09.2010 15:11:55 ( #144 )

Kızlar selam..Nasıl olduysa bi deneyeyim dedim ve foruma girebildim..Girmiyordum çünkü uzun zamandır,yönetime mesaj da yazdım ama geri dönüş olmadı..Neyse..

Ben oğluşumu 4 Eylül'de aldım kucağıma çok şükür..Başta biraz sarılık endişesi yaşadık ama çok şükür çok yükselmeden atlattık durumu..Kızımın da doğum gününü kutladık,o artık 2 yaşında :)..Oğluşumuzun adını Eren koyduk..Eren'i emzirmek için kucağıma aldığımda,Sena da gelip yanıma oturuyor,başını,elini,yüzünü öpüyor kardeşinin :))..Muhteşem birşeymiş,iki defa anne olmak..Hem çok zor,hem de çok güzel ;)..

Binnaz'cım da doğum yaptı,Facebook'dan haberleştik hep biz..Kendi de,kızı da sağlıklıymış çok şükür..Doğumdan sonra konuşamak ama..

Kimseler yazmaz olmuş artık..Ben de kısa not düşeyim istedim..Sayfadaki tüm arkadaşlar doğum yaptılar mı acaba? Sağlıcakla kalın..

hashatun

• Tüm gönderiler : 31
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 07.10.2010 16:17:50 ( #145 )
MAŞALLAH DOĞUMLAR BAŞLAMIŞ.  DARISI BAŞIMIZA SAĞLIKLI SIHHATLİ ALALIM KUCAĞIMIZA İNŞALLAH.
KİMSE GİRMİYOR ARTIK KİMSE GİRMEYİNCEDE GİRİP BAKIP ÇIKIYORUM BENDE ASLINDA O KADAR ÇOK İSTEDİMKİ BURDA SOHBET ETMEYİ. SANIRIM HERKES BENİM GİBİ DÜŞÜNÜYO KİMSE YAZMIYOR DİYE BAKIP ÇIKIYO HERKES YADA ÇOK YOĞUN BU SENEKİ HAMİLE HANIMLAR FIRSAT BULUP GİREMİYORLAR. :))

DOĞUM YAPAN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM SAĞLIKLI SIHHATLİ ANALI BABALI BÜYÜTSÜNLER İNŞALLAH
DOĞUM YAPMAYI BEKLEYEN (BENDE DAHİL) BÜTÜN ARKADAŞLARADA DUALAR EDİYORUM . RABBİM BİR AVAZDA KURTARSIN.

BU ARADA DOĞUM ŞEKLİNE KARA VERDİNİZMİ. BU ARA NORMAL DOĞUM SAYISI ARTTI GİBİ GÖRDÜĞÜM KONUŞTUĞUM HERKES ÇOĞUNLUKLA NORMAL DOĞUM YAPIYO ARTIK.

iklim k

• Tüm gönderiler : 8
Ynt:*EYLÜL* / *EKİM* / *KASIM* - **2010** DA DOĞACAK BEBİŞLER - 08.11.2010 13:22:23 ( #146 )
Merhaba arkadaslar   iste mutlu son. aylar geldi geçti ve oglumu nihayet kucagima aldim 3 hafta kadar erken dogdu ama çok sukur saglikli.tum bebek bekleyen arkadaslarda sag salim bebislerini kucaklarlar insallah.
Hersey kaderle takdir edilmistir. Kismetine razi ol ki rahat edesin.
Sayfayı değiştir: < 12345678 | Sayfayı gösteriyor 8 of 8, mesajlar 141 to 146 of 146

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 5 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat