Merhaba arkadaşlar..Sayfayı açan arkadaşıma uğur getirsin inşallah bu başlık

..
Ben Eylül 2008 annesiyim..13 Eylül doğumlu 16 aylık bir kızım var..Şimdi yeniden hamileyim,arayı çok açmak istemedik

..2 yaş olacak kızımla kardeşi arasında inşallah..Bugün itibariyle 6+1 haftalık hamileyim..
Hikayeme gelince..2006 yılında 6 haftalık bir düşük yaptım,kalp atışları bile vardı..Fakat lekelenmem,kanamam başladı ve evde düşük yaptım..Ondan sonra iki defa daha kimyasal gebelik geçirdim..En sonunda,normal doktorlar ile olmayacağını anladık bu işin..Çünkü hepside hiçbir test yapmadan,"senin birşeyin yok" diye eve yolladılar..Neyse,internet'ten bir infertilite merkezine rastladım,oradaki doktora gittim..Allah razı olsun,tek tek inceledi herşeyi..Genetik testlere kadar herşey yapıldı..Sonunda iki hormon,yani Fsh ve Lh'ın kafa kafaya olduğu anlaşıldı..Meğerse biri diğerinin 3 katı olması gerekiyormuş..Velhasıl,şekerim olmamasına rağmen,bir şeker ilacı verdi doktor bana,hormonları düzenleyen..Hiçbir klinik belirti olmamasına rağmen,hafif seyreden polikistik over varmış ben de.."Bunu 3 ay kullan,olmazsa tekrar gelin" dedi..2.ay sonunda kızım çıka geldi..5 ay boyunca da tedbir amaçlı,kanı sulandıran bir iğne oldum göbekten..Kızıma da kavuştum sonunda,binlerce şükür Allah'a..
Şimdi de yeniden o heyecan sardı bizi..Bu sefer hiçbir tedavi olmadan geldi ikinci meleğim..Herhangi bir ilaca ihtiyaç duymadı doktorum,folik asit dışında..Bir aksilik çıkmasa bari..
İlk hamileliğimde de vardı iştahsızlık şikayetlerim..Ama ben hep kullandığım ilaca yordum..Herhalde ondan değilmiş ki,şimdi de mide hassasiyetim var..
Şimdilik bu kadar,kızım beni çağırıyor

..Sayfaya gelecek anne adaylarının,evlatlarını sorunsuz bir 9 ay sonunda,sağlıcakla kucaklamaları dileğiyle..
<mesaj tarafından düzenlendi Angel.. on 25.01.2010 22:04:11>