Orjinalden alıntı: SELCOŞ_
MENDİLLER HAZIRMI BEN GELDİM... MA AĞLATMIYCAM SİZİ BU SEFER...
KIZLAR SİZDE DEĞİLDE YORGUNLUİKTAN BEN AĞLIYORUM ASIL.. 
SABAHLADIK. MALUMUNUZ BİZTAŞINIYORUZ DAHA DOĞRUSU BUGÜN EVİMİZE TAŞINDIK AMA BEN KAÇTIM EVDEN KAPICILAR GELDİ KAPIYI MONTAJLIYORLAR AYAK ALTINDA KALMAMAK İÇİN KAÇTIM AMA EVİ BİR GÖRSENİZ HER YER KOLİ HERYER HURÇ ADIM ATÇAK YERYOK. İKİ GÜN İÇİNDE GECE SAAT ONDAN SONRA ANCA EŞYALARIMI KOLİLEDİM VE BU SABAH NAKLİYE GELDİ ALDILAR EŞYALARI. GELİN GELDİĞİM EVDEN KOMŞULARIMDAN AYRILMAK ZOR GELİR DİYE DAHA EŞYALAR TAŞINMADAN EŞİM BENİ ALDI GÖTÜRDÜ, HERŞEYE ETKİLENİP ÜZÜLÜYORUM DİYE. YAN KOMŞUCUĞUMA BİLE VEDA ETMEDİM ÇOK ÜZÜLÜRDÜM ÇÜNKÜ...
İKİ GÜN İÇERSİNDE İNŞALLAH YERLEŞİRİZ...W
DİYCEKSİNİZ BU KADAR ACELEYE NE GEREK VAR. BEN ACELE ETMİYORUM CANSEL KUŞUM TABURCU OLACAK ONDAN ACELEMİZ. ZATEN BU KÜÇÜK KIZCENİN HER İŞİ ACELEYLE. TEZCANLI OLACAK GALİBA.
Canııım merhabaa,nasılsın?

..Hadi hayırlı uğurlu olsun,güle güle oturun yeni evinizde..Bu ev kısmetli olacak inşallah..Cansel kızçe yeni evinde merhaba diyecek sizinle birlikte yaşama..Bak güzel günler yakın diyordum sana

..Çok şükür geldi çattı vuslat..Kırkınız çıkmış,hayırlı uğurlu olsun..Aman hiç önemli değil,nerede geçtiği..Öylesine birşey işte..Önemli olan sağlık,gerisini boşver sen [sm=kiss.gif]..
Ayyy yaz gelsin,bir kızçeni yanına,diğerini de pusetine koyup gezeceksiniz ailecek

..
Biz de puset macerası yaşadık bugün..Hani diyordum ya sana telefonda,bugün çıkıcaz diye,o gün çıktık ama hemen geri döndük soğuk diye..Velhasıl gezemedik..Neyse,ben bir cesaret bugün karar verdim çıkmaya..Yine esiyor ama,kış gelmeden azcuk hevesimizi alalım didik

..Pusetin üzerine rüzgarlığı da yerleştirdim,dolaştık biraz..Eczaneye kadar gidip geldik,ilk gün için yeter

..Ama maşallah,yurdumun kaldırımları süper

..Puset gezdirmek çok hüner istiyomuşşş

..
AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...