Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: << < ..151152153154155156157158159160.. > >> | Sayfayı gösteriyor 159 of 163, mesajlar 3161 to 3180 of 3251
Yazar Mesaj
sandyy

• Tüm gönderiler : 5600
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:03:49 ( #3161 )
haklısın zekiye.ama evde oturmak daha kötü,o zaman hiç bi bahanen kalmıyor tek işin evi çevirmek çocuk bakmak.çalışmamayı düşünemiyorum hiç,ev basar bana artık.hergün aynı işleri yap,yere minik bi tüy düşse gözüne batar hadi kalk temizle.

erkek olarak dünyaya gelmek varmış onu bilir onu söylerim 
Angel..

• Tüm gönderiler : 1045
  • Bölge: İstanbul..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:04:52 ( #3162 )
*EYLÜLYAĞMURUM*

hehehehe çenesi düşük gacılar.madem muhabbeti birbirinizi bu kadar özlemiştiniz niye bu zamana kadar hiç yazmadınız...ben de dahil

Fatmacım iyi yapmışsın...anlatmışsın duygularını.mail olarak daha kolay aslında çünkü ben hemen ağlamaya başlıyorum konuşurken sinirdenbence bu kadar yaptıktan sonra geri adımı atan sen olma...eğer şimdi de geri adım atan sen olursan hep böyle devam eder gider.madem bir yola çıktın.kocişin geri adım atmasını bekle...benim fikrim
hehehe bu arad yemek yemiyorsa iyi kız yemek derdin yok.benimki yer anam küs müs demez
eminecim iki kız iyidir.arayı açma ama.

kısss özlem dün bir soru sormuştum senin kardeş erkek mii?????merak ettim yawww
ebrucum ohhh sefan olsun...dolaş rahat rahatkız nasıl iş o?nerede çalışıyorsun sen?

fatmacım ben turizm öğretmeniyim.branşım konaklama ve seyahat hizmetleri
otelcilik ve turizm meslek lisesi öğretmeniyim yani

Pardon canım ya,kusura bakma yazmayı unutmuşum araya başka şey girdi..Benden 10 yaş büyük bi erkek kardeşim var..Ama hayırsızın,işsiz güçsüzün tekdiri..Hep kendi işini kuracak hesapta..Hem de yıllardır ..Anlattıkça sinirlenecem,işte böyle ..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:07:23 ( #3163 )

Diyosunuz.......

*EYLÜLYAĞMURUM*

• Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:11:55 ( #3164 )
özlemcim sormadım kabul et.aman sinirlenme sen
valla aynen öyle diyorumbıktım artık.sürekli hizmetçi gibi birşeyleri yetiştirmeye çalışmaktan...

ebrucum ben çalışmamayı şu yönden istiyorum.artık biraz da kendi zevklerime zaman ayırmak istiyorum.mesela spora,değişik kurslara gitmek isityorum.kısaca biraz kendime zaman ayırmak istiyorum.inan kuaföre bile iki arada bir derede gidiyorum çalışırken...burada okulum tam gün.haftasonu da birşey çıkıyor mutlaka....öfff bunaldım ya çalışmak malışmak istemiyorum...bir de işin kötüsü 6 yaşından beri okuldayımortam değişmedi yani

ESKİ rain34:))
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:15:23 ( #3165 )
Angel..

Diyosunuz.......

diyorum da kendi adıma konuşuyorum canom,benim koci el bebek gül bebek büyütülmiş zora gelemez hiç,illaki bir takım bahaneler olacak yoksa hiççç yardım etmez bana.ben evlendiğimde çalışmıyordum o ara,kendisi çalışıyordu.ben evdeyim diye alışverişde dahil elini hiçbirşeye sürmüyordu,herşey bana kalmıştı.kötü alıştı tabi.ben  tekrar çalışmaya başlayıncada aynı tavrını sürdürmeye devam etti,tabi bi dönem bünye kaldırdı herşeyi yapmaya ama sonra bende yorgunluktan bitap düşünce ona iş yapması yardım etmesi için zorladım,o ara çok eziyet çekmiştim ona bi işler yaptırmayı öğretipde kabullendirinceye kadar.
eh şimdi herşeyi yapıyor artık.eli mecbur hele bi yapmasın...
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:17:08 ( #3166 )
*EYLÜLYAĞMURUM*

bir de işin kötüsü 6 yaşından beri okuldayımortam değişmedi yani

koptummm

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 10:26:07 ( #3167 )
kendine ait ayrıca bi gelirin varsa çalışmamak olabilir tabi ama yoksa koca eline bakacağıma sabah akşam çalışmayı yeğlerim.bu saatten bunca sene çalışmadan sonra alıştım artık,eşime hadi bana para ver saçımı yaptırıcam yok üstüme bluz laıcam falan ıııhh diyemem ben,Allah muhtaç etmesin...
öykücügün annesi :))

• Tüm gönderiler : 936
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:04:23 ( #3168 )
slmmm

nası yazmışsınız öle yaw oku oku maşallah.....

ilkecim inşallah düzelir.sen içini dökmüşsün.derdini anlatmışsın.gerisi ona kalmış artık...inşallah daha fazla üzmez seni....nası küs duruyo zaten anlamış deilim...benımkı kesın bişiler ister,söyler.duramaz...üşengeçliğinden 

özlemcim biz de ikinci çocuk inşallah allah nasip ederse düşünüyoruz tabiki..helekı öykü kardeşsız kalmasın istiyoruz...ama en az 3 senem var...30 yaşında da ikinci hamılelık yaşarım işte....

zekıye sarmalar bitti demi....ohhhh..........afıyet bal şeker olsun...ben evlendım evlenelı daha hiç sarmadım annem sarar verır,kayınvalıde verır....bide onunla mı uğraşcam...ben hazır yerim...ötekısınden sararım..hamıleler okuyo yazmayım neyse...

ebruuuuuuuu...
bizim aile de koyu fenerbahçeli,eşim gs li...biz ogün delırıyoruz kaçan gollere,o bacak bacak üstüne atmış,bi elinde bira,bi elinde kuruyemiş,suratında bi huzurla maç izliyo...onu öle görünce ben iyice sinirlendim....
valla bütün herkes de bi fener düşmanlığı..demekkı hepsinin kuyruk acısı var...eşime söz verdim.konuşmuyorum,yazmıyorum,tahrıklere gelmicem,konuşursam ağır olur....iyiki de bursa oldu....ohhh..........

ayşegülcüm mucks güle güle kullanın pembiş odanızı....kolay gelsin....

ilke ben kahvaltıya yetişemezsem beklemeyın haaa....siz başlayın..sonradan gelirim
süt kokulu kuzum 18.11.2008
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:13:02 ( #3169 )
ulennnnn sarmaya nazarınız değdi

yazmıştım ya dün face'e iki tencere sardım diye...birini akşama pişirdim.kayınvalidemlere falan da  verdim.diğerini kıymalı olduğu için dolapta bırakmak istemedim.pişireyim hazır olsun yarına diye Ezel'i izlerken koydum ocağa.Ezel de bir heyecanlıydı.sen unut sarmaları.ezel bitince mutfağa bir gittim ne tencere kalmış ne sarma.emeğim boşa
balkon kapısı açık mutfak kapısı kapalı olunca içeriyede hiç koku gelmedi
olan tencereme oldu.temizlenir mi acaba

Ebrucum çalışmanın tek güzel tarafı para olayı...çalışmasak her ay bankamatiğe gitsek maaşımız yatmış olsa

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:17:08 ( #3170 )

Zekiye,ilahi ..İşte kimi bıkıyor,kimi de devam etmek istiyor çalışmaya..Ama bizi hazıroncu yaptın çıktın be Ebru bacı ..Demek ki alışınca,para istemek zor geliyor doğrudur..

Benim eşim evi bile çevirir valla..Ben olmasaydım tabii kiÜniversite döneminde,ayrı eve çıktığı için,alışmış herşeye..Hatta hep eşimin üstüne kalırmış,yemekti temizlikti,arkadaşları yapmazlarmış hiç....Ama evde oturunca,aynen dediğiniz gibi,hemen herşeyi yapmak size düşüyor..Yalnız bi misafir falan gelecek olsun,süpürür siler,toz alır...Yardım eder yani..

öykücügün annesi :))

• Tüm gönderiler : 936
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:25:56 ( #3171 )
aanmmm gitti valla bi tencere..........
ben olsam tencereyi öylece atarım...yani dibi tutmuş,simsıyah olmuş temizlenmıcek gibiyse....ayyy emeğime acırım valla......
kocan çay,su,bebeler de mi bişi istemedi de yerınden kalkmadın..ben 5 dk oturamıyorum yaaa....

bizimki de arkadaşlarını falan çağırdıysak ev temizlencekse falan yapar....pazar günü kayınvalıdemlerı kahvaltıya çağırdım...balkon temiz ama şööle bi yıkansın istedım..ona yıkattım mesela..eee ben kalk bebeyi yedir,kahvaltı hazırla derken ona vakıt kalmıcaktı....yapsınlar valla hiç acımam...
süt kokulu kuzum 18.11.2008
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:27:05 ( #3172 )
ayyy Zekiye inanmıyorum ya,tühh,üzüldüm vallahi o kadar emek yanmış.hiçbişeye acımam sarma yanmasına acıdığım kadar,boğazım herşeyden önce gelir malummm

özlem kıss alınma hemen,herkesin bi mesleği var burda çalışmışlığı var,kimseye birşey ima etmek istemedim he yanlış anlaşılmasın.ben de istedim çalışmadığım dönem mesela ama zoruma gidiyordu,çalışıp bi güvencen olmasına alışınca zor oluyor benim için onu demek istedim.

maşallah canım Emre çok becerikliymiş,şanslısın tütütü nazar değmesin aman dilini ıssır.ben çok tez canlıyımdır,evrende aksine gevşek hiç anlaşamayız bu konuda.gerçi evlenmeden biliyordum ben bunun huyunu bilerekde evlendim şikayet etmeye hakkım yok,adam saklamadıki kendini.şimdi iyi gene eskiye göre.gerçi izmirden annesinden geldi şimdi,kv gene eskiye döndertmiş huyunu,bi tembellik gördüm kendisinde,annemler gitsin hizaya sokucam kendisini,emirerliğine dönüş yapacak yine,höt höttt
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:48:24 ( #3173 )
eminecim.9 itibariyle babamız ve ablamız yattı.eylül yanımda ama hiçbir şeyden anladığı yok.sonra o da uyudu...uyaracak kimse yok ortada

kızlar valla halinize şükredin.benimki hastalıktan ölüyor olsam bile yer oraya koyar.bulaşıklar kurtlansa yıkayayım demez.o kadar yani
evdher iş bende çok iğrenç bir durum

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:52:03 ( #3174 )

Yok kız alınmadım bee delü ..Evlenmeden önce beraber işler yapıyoduk,parasını da bölüşüyoduk..Ama gelen para ev döndürmeye yetmeyince,Emre işe girdi..Ben evlendikten sonra devam ettim,interaktif cd'ydi,web sitesiydi..O gelen ufak tefek paralar bile acayip işe yarıyodu ..Hoşuna gidiyor insanın,ehonomih özgürlük gibin var mı? ..Ama Sena doğduktan sonra,hiçbişeye bakamaz oldum..Bundan sonra da bakamam..

Zekiye,geçmiş olsun bacım be..Hakket nazar mı değdi ne oldu..Hadi başka yemek olsa neyse de,dolmalar gidince insan daha çok acıyor bee ..Bi de dolma yapınca,çok sık kontrol etmek lazım..Dibince suyu çok çabuk bitiyor..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:56:44 ( #3175 )
*EYLÜLYAĞMURUM*

eminecim.9 itibariyle babamız ve ablamız yattı.eylül yanımda ama hiçbir şeyden anladığı yok.sonra o da uyudu...uyaracak kimse yok ortada

kızlar valla halinize şükredin.benimki hastalıktan ölüyor olsam bile yer oraya koyar.bulaşıklar kurtlansa yıkayayım demez.o kadar yani
evdher iş bende çok iğrenç bir durum

Benim eşim iyi kötü yardım eder..Ama şöyle kötü bi tarafı var..Kendi de evde misafir gibi ağırlanmak istiyo ..Heryer toplu olacak,ben toplamadıysam mutlaka o toplar..Sena şimdi çok dağıtıyo evi malum..Heryerde bi oyuncak..E ben de bütün gün göre göre alışıyorum,çok yorulunca salıyorum gidiyo ..Ama eşim geliyo mutlaka topluyo,ben de rahatsız oluyorum..Sonra da içimden diyorum,yapsın tabii yapacak diye..Bir de işinde çok yoğun tempolu gerçekten,ben şahidim..Eve gelince pestili çıkıyor adamın ..

Demek huyu değişti biraz,neyse bi başbaşa kalın da siz,sen onu hizaya getirirsin ..

Fatmaaa,nerdesin gacı?

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 11:59:09 ( #3176 )

Ben de benimkisi nerde diyorum..Bi baktım,gitmiş içerde bizim evin hallerini izliyo ..Bikaç gündür yakalıyorum zati,pek sevdi herhalde ..

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 12:01:17 ( #3177 )
ayy zekiye benimkine benzermiş eşin.ben zorlamasam bizim de halimiz öyle olur.ben tencere tava çalıyorum kafasında susayım diye yapıyor içinden geldiği için değil.e bide son zamanlarda mecburiyetleri söz konusu oldu.
özlem bebeler büyüsün,yaparsın yine iş canıkom.şimdilik dinlen sen evdeki işler yeterde artar sana.
sarma marma dedik karnım acıktı.1 olsada eve gitsem ölücem açlıktan.bebe bisküvisi var sadece yanımda oda aç karnına mide bulandırıyor.
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 12:05:04 ( #3178 )
Angel..

Ben de benimkisi nerde diyorum..Bi baktım,gitmiş içerde bizim evin hallerini izliyo ..Bikaç gündür yakalıyorum zati,pek sevdi herhalde ..

ahahaha ciddimi,çocuk anne karnından alışkın diziye tabi.
ya o dizi varmı hala yoksa ex bölümlerimi tekrar veriliyor
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 12:08:29 ( #3179 )
eve gidip yemek yapıcam bende,2 aydır evde hiçbişi yapmadım Allah inandırsın bi arada ütü yapmışlığım var,paso yatış yani bide kuzuyla ilgilenme işte.
annemler yarın evlerine dönüyorlar,iş başa düşecek yine.yemek yapmayı unuttum nerdeyse,akşamları simit kahvaltıyla mı geçiştirsek acaba?
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 12:22:15 ( #3180 )
bizi takip eden meraklı bir sevenimiz var galiba,aşağıda misafir var yazıyor,kim ki acepp??
ey misafir burdaysan üç kez vur ekrana
Sayfayı değiştir: << < ..151152153154155156157158159160.. > >> | Sayfayı gösteriyor 159 of 163, mesajlar 3161 to 3180 of 3251

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 85 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat