slmmm
nası yazmışsınız öle yaw oku oku maşallah.....
ilkecim inşallah düzelir.sen içini dökmüşsün.derdini anlatmışsın.gerisi ona kalmış artık...inşallah daha fazla üzmez seni....nası küs duruyo zaten anlamış deilim...benımkı kesın bişiler ister,söyler.duramaz...üşengeçliğinden
özlemcim biz de ikinci çocuk inşallah allah nasip ederse düşünüyoruz tabiki..helekı öykü kardeşsız kalmasın istiyoruz...ama en az 3 senem var...30 yaşında da ikinci hamılelık yaşarım işte....
zekıye sarmalar bitti demi....ohhhh..........afıyet bal şeker olsun...ben evlendım evlenelı daha hiç sarmadım

annem sarar verır,kayınvalıde verır....bide onunla mı uğraşcam...ben hazır yerim...ötekısınden sararım..hamıleler okuyo yazmayım neyse...
ebruuuuuuuu...
bizim aile de koyu fenerbahçeli,eşim gs li...biz ogün delırıyoruz kaçan gollere,o bacak bacak üstüne atmış,bi elinde bira,bi elinde kuruyemiş,suratında bi huzurla maç izliyo...onu öle görünce ben iyice sinirlendim....
valla bütün herkes de bi fener düşmanlığı..demekkı hepsinin kuyruk acısı var...eşime söz verdim.konuşmuyorum,yazmıyorum,tahrıklere gelmicem,konuşursam ağır olur....iyiki de bursa oldu....ohhh..........
ayşegülcüm mucks güle güle kullanın pembiş odanızı....kolay gelsin....
ilke ben kahvaltıya yetişemezsem beklemeyın haaa....siz başlayın..sonradan gelirim