Geldimmmmmm, ama kimse yoktur eminim
ne güzel sohbet edilmiş ama kaçırdım :(
şimdi aklımda kalmadı pek ama ( herzamanki gibi

) kocalardan şikayet edilmiş tam benim konum
ne yalan söyleyeyim şener güzel yemek yapar hemde arkada hiç iz bırakmaz:) benden hizmet beklemez istersem evi süpürür balkonu yıkar çiçeklere zaten o bakar alışverişi o yapar pazara gider migrosa gider bana hiç yükü yok hakkını yiyemem sadece ütü yapmaz :) e onuda beklemiyorum, bir şu huyu olmasa beni o kadar canımdan bezdiriyor ki şu küsmeleri şekil 1 a

şu anda güç kavgasına dönüştü bakalım, herkes bişiy yazmıştı ama sabah okudum unuttum yaa, sizle konuşurken arkadaşım geldikahve içtik kaynattık o giderken parka indik geldik yıka pakla yedir uyut derken anca fırsat buldum,
çalışmaktan bahsedilmiş artıları gibi zekiyenin bahsettiği gibi eksileride var, ekonomik özgürlük süper bişiy hala alışamadım eşimden para istemeye o bırakır sağolsun ama ben mi çok harcıyorum bilmem hemen bitiyor cüzdan da nakit

yani zor iş hele çalışma hayatından sonra evde oturmak zor ama şuda var çalışsam şimdi aynı zekiyenin durumuna düşücem herkes ebru gibi iş bulamıyo

eve koca ile bazen daha geç gireceksin çocuğuna bakıcı bakacak eve kadın çocuğa kadın benim aldığım para hooop uçtu gitti yanıma kar yorgunluk ve çocuğuma başkasına emanet etmek kalacak, tabi birde güzel giyin süslen işe git ohh iltifatlar havada uösun iki flört et kendine güvenin tazelensin en çok bunun için tekrar çalışmayı isterdim evde kalınca ister istemez salıyorsun kendini hala 64 kiloyu 4 aydır gram veremedim ya yazda geldi sinir oluyorum bizim havuzları temizliyorlar bakım onarım mayıs sonu açlır bu göbekle bikinide giyilmezki bacılar yaa :)))
şu an çok fenayım ya kocişle resmen bir güç savaşına girdik... hiç sevmem o güçlü olsun umurumda olmaz, ama bana bu kadar çektirdikten sonra da istemiyorum birşey olmamış gbi davranmak içimden gelmiyor öff, çok uzattım bu konuyu sıktım sizleride bu sondu nokta