Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: << < ..161162163 > | Sayfayı gösteriyor 161 of 163, mesajlar 3201 to 3220 of 3251
Yazar Mesaj
Angel..

• Tüm gönderiler : 1045
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul..
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 16:58:41 ( #3201 )

Valla bebeler uyanınca,analar kaçtı herhalde..

İki tost ekmeği diliminin,bi tarafına peynir,bi tarafına da salça sürüyosun..Çok lezzetli oluyor bi dene bence..Beyaz peynir yerine,kaşar da süper oluyor..

*EYLÜLYAĞMURUM*

• Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 17:02:59 ( #3202 )
Eylül uyumuyordu zaten...
bugün erken kalkınca öğle uykusuna öğleden önce yattı kalktı.babaanneyle gezdi geldi...yemeğini yedi.şimdi benim topladığım evi dağıtmakla meşgul.ben de çok severim tostu ama kıymalı almayayım mümkünse...:D

ESKİ rain34:))
öykücügün annesi :))

• Tüm gönderiler : 936
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 17:13:40 ( #3203 )
deneyelim bakalım...şu meşhur tostu :))

öykü de uyuyo, şimdi uyandırcam.gece nöbete dikio sonra.
bu arada fasulyemı de koydum...pişti...bide acuka yaptım..nası canım istiodu...
bide tatlı istio canım ki sormayın....ne alsam ne yapsam dıe gezıom ortalarda...
süt kokulu kuzum 18.11.2008
hayatezel

• Tüm gönderiler : 878
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 23:07:41 ( #3204 )
 1

HAYATIMIN ANLAMI İLE BİR ÖMÜR
[BİRİCİK OĞLUŞUMUZ EFE ULAŞ
hayatezel

• Tüm gönderiler : 878
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.05.2010 23:07:43 ( #3205 )
 MİNE..................... bak sen bak 2 .ciyide istermiş seni seni haklısın canım şaka bir tarafa tek  bırakmamak gerek yap yap baksana tayip babamız ne diyor 3 tane yapın diyor : sende 3 le kız sanki bakım parasını o verecek ya?ne diyeyim valla bilmem bu arada yemeklerden bahsetmişiniz sarma tost falan valla sarma istedi canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana da yollasanıza bir zahmet ya ben bazen giremiyorum gece gündüz calısıyorum ya gece 2 de geliyorum gececi iken eve gündüzcü ikende 5 bucukta evden cıkıyoruz ya onun için fırsat buldukca girip yazmaya calısıyorum konulardan biraz uzak kaldım ama giremedigim zamanlarda olaylardan haberdar edersiniz beni canlarım

HAYATIMIN ANLAMI İLE BİR ÖMÜR
[BİRİCİK OĞLUŞUMUZ EFE ULAŞ
irmakyagmur

• Tüm gönderiler : 8317
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.05.2010 00:33:53 ( #3206 )
Angel..

Hadi alın ben de geldim ..Kızlar gelmez daha diye bi bakim dedim ama muhabbet edilmeye başlamış bile,maşallah..

Emine,demek özeniyon iki bebeli olmaya..Kısmet güzelim ya,hayırlı bi zamanda gelir inşallah prensin/prensesin..Yavaştan düşünmeye başladın sanki sen ..

Zekiye doğru diyosun,küslük sonrası barışma tatlı olur ..

Evet sayın seyirciler,şimdi de Fatma Hanım'a bağlanıyoruz..Fatma Hanım,son durum nedir,bilgileri alabilir miyiz sizden?  ..

Ayşegül,selam canım..Demek uzayacak boya işi..O zaman biz cuma gidemeyiz Fatma'ya ..

Boya bugün bitti. Çarşambaya sarkmadı çok şükür. Ama finito haldeyim, pilim bitti resmen. Bütün büfe ve vitrin cam eşyalarını yıkadık. Yerleri süpürdüm sildim akşam. Kv de işte büfe vitrin onlarla uğraştı. Yarın storların montajını yapıcaz kocişle, sonra evin tekrar bi silinmesi, tüm perdeleri yıkamıştık, onlar ütülenip asılacak. Kapı kollarını sökmüştük kapılar kolay boyansın diye, onları takıcaz falan. İş çoook.

Irmak'ımın odası da çok ciciş oldu ama ben uçuk pembe, toz pembe gibi düşünmüştüm, öyle seçmiştik boyayı ama gözümüz pek seçemiyor bizim kocişle sanırım, çok farklı bir pembe oldu. Daha gözüm tam alışamadı ama hayırlısı bakalım. Hehehehe, biraz cart oldu ama kv ve kociş güzel olduğunu söylüyorlar. Beyaz mobilyalarla açılır biraz sanırım. 10 gün sonra falan gelir herhalde mobilyalar.

Fatmaaaa ay en kısa zamanda gel de gör odayı, daha gözüm alışamadı yaaa öfff. :)) Ama salon falan harika oldu, kapılar da çok değişti.

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.05.2010 10:34:12 ( #3207 )
günaydın...öncelikle;

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN....

vildancım istiyoruz ikinciyi inşallah...ama daha vakti zamanı var...

tekrar tekrar söyleyim..güle güle kullansın ırmak odasını....

biz babanneye ordan  alışverişe ordan kuaföre gitcez..yoğunuz bugün.hoşçakalın hepiniz...

sandyy

• Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 08:48:58 ( #3208 )
günaydın kızlar
tatil ne çbauk bitiverdi zaten 1 güncüktü ya neyse...
dün annemleri yolcu ettiik,çekirdek aile başbaşa kaldık yine.tabi kurtlu ben sabahtan alışveirşe gidelim diye tutturunca artık toplaştık forumistanbula gittik.biz açtık sabahın köründe gerçi ikea dolmuştu bile.neyse az alışveriş az oturma döndük öğleden sonra.bizimki uyuyamadı bi türlü uykusu kaçtı bebenin.evde zar zor uyuttuk akşamüstü.bende epey bi çamaşır yıkadım kurutup ütüledim,akşam annem naptın diyo dedim herbişeyinizi yıkadım ütüleyip kaldırdım bile şok oldu kadınceğiz hızıma,eee dinç vücut yorgunluk olmayınca hehe
sabahda kuzuyu babasına emanet edip geldim.daha serviste aradı hemen,kahvaltısını hazırlarken yatakta uyumuş kalmış bizimki,napıyım diyodök uyanınca bi daha hazırla dedim artık.hazır kahvaltı maması vermiyorum ben,mısır unu pişirip ona katıyorum kahvaltılıklarını.kociyede gösterdik yapmış ad**** kalakalmış bizimki fosurdayınca.

fatmacım doğru söylüyorsun iş konusunda,çok şükür benim iş rahat,zaten devlette çalışırken kolay büyütülüyor bebek,izin rapor vs.özelde çok zor vallahi.Allah kolaylık versin.bide şansıma müdürüm çok çok iyi bir insan,özelde haftanın 7 günü gece gündüz bayram yılbaşı demeden köle gibi çalışırken hergün dua ederdim,sabah 8.30 akşam 5.30 haftaosnu bayram vs herbişisi tatil olan rahat iyi bir işim olsun diye Allah kabul etti çok şükür....birşeyleri istemek başarmanın yarısı gerçektende.darısı çalışmak isteyenlerin başına.

özlemmmmmmmmmm ahhhhhh o salçalı tostt!! :))) Emine nası bilmezsin salçalı peynirli tostu.angel kardeşimizin yemek sayfasında salçalı peynirli tost başlığı diye resimli tarifi bilem vardı,olay olmuştu o günlerde bu tost,bak hala hergün onu yiyiyormuş anamm bıkmadınmı öğğhh gelmedimi hala,salçalı peynirli tost ağacı çıkacak içindenn

Zekiye mucks örtmenimmm
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 09:11:29 ( #3209 )
Günaydınnn...
dün yazamadım.sabah okula gittim.tören vardı.oradan çıktım avm merkezine gittim...kendime yazlık birşeyler aldım Antalya için...
oradan annemlere falan da hediye aldım,Yağmur ile yemek yedik, eve geldim...
sonra eltim aradı evdeysen sana geleceğiz diye.akşam yemeğini bizde yedik,oturduk...
yarından sonra yolculuk var...bavullar hazırlanacak.hiç canım istemiyor:(
sizde ne var yokkk?

ebrucum nbr?kıvanç paşam ne yapıyor?güle güle kavuş annenlere...:)

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 10:04:31 ( #3210 )
günaydın canım,bavul hazırlamaktan bende nefret ederim,hiç düzgün yapamam zaten,sabırsızım biraz ondan galiba.
kıvanç napsın yaramazlıkla meşgul kendisi,geri geri emekliyor,peşine geziyoruz artık.büyüdükçe işler zorlaşıyor ya
sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 10:20:20 ( #3211 )
yazdıığm mesaj gitmemişşş

hafif bir puset almak istiyorum,bi yardım eli uzatın arkideşler
siz çok araştırmıştnız,bana tavsiyede bulunurmusunuz?
bi model beğendim aslında çok hafif ve konforlu ama fiyatı çok geldi bana,jane sonuiqe en uygun 335 e buldum izmirden.
daha uygun bişi olursa iyi olacakda bilemedim çok model var.birazda bebek dışarda uyuyabilsin diye hafif yatar pozsyonuda olsun istiyorum.o zaman fiyat yükseliyor tabi.

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 10:25:23 ( #3212 )
günaydın....

ebru allah kavuştursun cnm...inşallah tez zamanada tekrar kavuşursunuz.kıvanç da yaramazlık yapıo ha??sen sonradan görcen yaramazlıkları...şimdi ne yapıyo sanki büyüdükçe inan zorlaşıyo...

zekıyecim kolay gelsin..bavul hazırlamak güzeldir yaaaa...boşaltmak iğrenç....

pöfff bizimkiler de antalyada...gıcık oluyorum!!!zaten geçen sene doğru düzgün tatil yapamadım...ben onlara soracağım  ama..ordan gelcekler amasraya gitcekler öbür hafta sonuda....ben napıyım bunları????

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 10:35:40 ( #3213 )
ebru bizimki   kraft sonora    üstelik    5.5 kılo  tek elle kolay açılıp kapanıyo,alt sepeti çok geniş...bi elimde araba bi elımde öykü rahatça taşınıyo....sırt kademesi iki kademeden oluşuyo.ama yanda kemerleri var ve istediğin ayarda durabılıyo...ben çok memnunum,hemde çok..bi bak istersen..fiyatını bilmıorum.ben beğendım kayınvalıdem almıştı çünkü....
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 12:34:38 ( #3214 )
ebrucum bizimki chicco lite way top puset fuego.hem fiyatı uygun hem de çok kullanışlı.tek elde kıvanç tek elde araba taşırsın...
e bebekte var bak istersen
linki kopyalayamıyorum ya...oradakinin aynısı kırmızı bizim de...

eminecim nbr?valla ben toplamayı da boşaltmayı da sevmiyorum.çocukların ıvır zıvırı bitmiyor ya:(

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 18:06:04 ( #3215 )

Selamlar..Dün giremedim,eşim evdeydi..Bugün de Ankara'ya gitti sabah erkenden..Ama iş gezisi günü birlik,gerçi geç dönecek eve..Ama yine de çok huzursuz oluyorum,var mı böyle bi yaratık? ..Sizler rahat mısınız bu konularda? Yoksa tek çatlak ben miyim? ..

Ebru gardaşım..Ben ilk etapta,Kraft Atlanta çift yönlü almıştım Sena için..Ağırlığı 9 kg.Hafif değil yani..Ondan sonra,yazlık olsun diye,yine Kraft Pamper aldım..Ama ondan hiç memnun kalmadım,yine Kraft Atlanta'ya döndüm..Çünkü tekerleri falan hep değişik yönlere çekiyor,beğenmedim hiç..

İkinci puseti almadan önce,Jane Sonic bakmıştım,ama o da pek hoşuma gitmedi..Alt sepeti yoktu onun da..Gerçi sonradan seper takarsın dediler ama içime sinmedi..

Üstelik aylarca araştırdım o kadar..Bu işler biraz da şans işi..Mağazaya gittiğiniz zaman anlaşılmıyor bişey..Bir iki sürüp bakıyorsun o kadar..Kullandıkça çıkıyor böyle şeyler piyasaya..Kafanı karıştırdım affeyle,ama öyle işte ..

sandyy

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.05.2010 23:21:43 ( #3216 )
saoll özlem pek yardımcı oldun :P kız var sepeti altında onun baktım ben.
hafif diye beğendim onu bide kısa boyu katlayınca.
dediğiniz pusetlerede bakıcam,chiccoya bakmıştım ağır ama şimdiki puset 6.5 kg.dahada hafif dahada hafi olsun :P :)))
bebeyi yerçekimsiz ortama koyup taşı bari diceksiniz hahha
fatma ne marka kullanıyodu acaba?

özlem uzan şöle koltuğa gözlerini kapa çocukluğuna dönelimm,şimdi anlat niye seyahattan korkuyosun :P
sen bence evde çocukla yanlız kalıyorum bişi olursa diye pimpirikleniyosun.
doğrumudur tespitimm kuzum?

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 11:18:21 ( #3217 )
zekiye gitti sayfa bitti....gelince şikayet etcem valla :P

ebrucum,valla benımkı çok hafıf.. 5,5 kılo....hemde alt sepeti çok geniş....alışverişlerde çok rahat oluyo...inşallah istediğin bişi bulursun...

ilke,özlem mucksss

yarın öykünün aşısı var....bi kan aldırsam mı dıorum...1,5 yaş oldu ya.değerlerine bakılsa mı dıorum...siz 1,5 yaşında yaptırdınızmı böyle bişey???yoksa bebeyi deldirip krize sokmayım mı boşu boşuna??
Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 13:56:33 ( #3218 )
sandyy

saoll özlem pek yardımcı oldun :P kız var sepeti altında onun baktım ben.
hafif diye beğendim onu bide kısa boyu katlayınca.
dediğiniz pusetlerede bakıcam,chiccoya bakmıştım ağır ama şimdiki puset 6.5 kg.dahada hafif dahada hafi olsun :P :)))
bebeyi yerçekimsiz ortama koyup taşı bari diceksiniz hahha
fatma ne marka kullanıyodu acaba?

özlem uzan şöle koltuğa gözlerini kapa çocukluğuna dönelimm,şimdi anlat niye seyahattan korkuyosun :P
sen bence evde çocukla yanlız kalıyorum bişi olursa diye pimpirikleniyosun.
doğrumudur tespitimm kuzum?

Selam canım..Ya vardı da çok ufaktı galiba,hayal meyal hatırlar gibi oldum..Ben daha büyük istediğim için işime gelmemişti..Ama evet,boyu diğerlerine göre gerçekten kısa,bi de bi artısı daha var,tek başına ayakta durabiliyor..Onun dışında,çok fazla bişey yok..

Bacım uzandım,rahatladım..Dön bakiiim bebeelimeeeee ..Doğru kız,evde yalnızken gece bişey olursa diye korkum benim..Bi de yola gittiği için tedirginliğim..Gerçi yazılmışsa,heryerde olur ne olacaksa,Alalh korusun..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 14:18:06 ( #3219 )

zekiye gitti sayfa bitti....gelince şikayet etcem valla :P

ebrucum,valla benımkı çok hafıf.. 5,5 kılo....hemde alt sepeti çok geniş....alışverişlerde çok rahat oluyo...inşallah istediğin bişi bulursun...

ilke,özlem mucksss

yarın öykünün aşısı var....bi kan aldırsam mı dıorum...1,5 yaş oldu ya.değerlerine bakılsa mı dıorum...siz 1,5 yaşında yaptırdınızmı böyle bişey???yoksa bebeyi deldirip krize sokmayım mı boşu boşuna??

Emine'cim selam..

Senin puset iyiymiş gerçekten baktım da..Ben de o kadar incelemeye,gidip 250 tl vermiştim Kraft Atlanta'ya ..Halbuki çok daha uygun modeller varmış..Gerçi ağır olmasının dışında memnunum,yazlık puseti bıraktım şimdi,ona döndüm..

Sena'yı 1.yaş kontrolüne götürdüğümüz zaman,doktor bi tam kan tahlili istemişti..Demir seviyesinde bi sorun olmayınca,tamam artık,Ferrum Fort'u kesebilirsin demişti..O kadar yani,1,5 yaşında ayrıca değerlerine bakmaya gerek yok..Gittiğin zaman sorarsın doktorunuza ama,gerek var mı böyle bişeye diye..

Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.05.2010 14:21:20 ( #3220 )

Kızlar kayboldu yine..Yaw siz de heç istikrar diye bişey yok midur? ..

Ben ağırlaşmaya başladım artık..Şaka maka doğuma az kaldı sayılır..Bundan sonra,bu bebe işine bi son vermiş olacağım için mutluyum ..3.cüyü düşünmüyorum yani ..Bünye kaldırmaz artık..

Sayfayı değiştir: << < ..161162163 > | Sayfayı gösteriyor 161 of 163, mesajlar 3201 to 3220 of 3251

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 179 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat