günaydın kızlar
tatil ne çbauk bitiverdi zaten 1 güncüktü ya neyse...
dün annemleri yolcu ettiik,çekirdek aile başbaşa kaldık yine.tabi kurtlu ben sabahtan alışveirşe gidelim diye tutturunca artık toplaştık forumistanbula gittik.biz açtık sabahın köründe gerçi ikea dolmuştu bile.neyse az alışveriş az oturma döndük öğleden sonra.bizimki uyuyamadı bi türlü uykusu kaçtı bebenin.evde zar zor uyuttuk akşamüstü.bende epey bi çamaşır yıkadım kurutup ütüledim,akşam annem naptın diyo dedim herbişeyinizi yıkadım ütüleyip kaldırdım bile şok oldu kadınceğiz hızıma,eee dinç vücut yorgunluk olmayınca hehe
sabahda kuzuyu babasına emanet edip geldim.daha serviste aradı hemen,kahvaltısını hazırlarken yatakta uyumuş kalmış bizimki,napıyım diyo

dök uyanınca bi daha hazırla dedim artık.hazır kahvaltı maması vermiyorum ben,mısır unu pişirip ona katıyorum kahvaltılıklarını.kociyede gösterdik yapmış ad**** kalakalmış bizimki fosurdayınca.
fatmacım doğru söylüyorsun iş konusunda,çok şükür benim iş rahat,zaten devlette çalışırken kolay büyütülüyor bebek,izin rapor vs.özelde çok zor vallahi.Allah kolaylık versin.bide şansıma müdürüm çok çok iyi bir insan,özelde haftanın 7 günü gece gündüz bayram yılbaşı demeden köle gibi çalışırken hergün dua ederdim,sabah 8.30 akşam 5.30 haftaosnu bayram vs herbişisi tatil olan rahat iyi bir işim olsun diye Allah kabul etti çok şükür....birşeyleri istemek başarmanın yarısı gerçektende.darısı çalışmak isteyenlerin başına.
özlemmmmmmmmmm ahhhhhh o salçalı tostt!! :))) Emine nası bilmezsin salçalı peynirli tostu.angel kardeşimizin yemek sayfasında salçalı peynirli tost başlığı diye resimli tarifi bilem vardı,olay olmuştu o günlerde bu tost,bak hala hergün onu yiyiyormuş anamm bıkmadınmı öğğhh gelmedimi hala,salçalı peynirli tost ağacı çıkacak içindenn
Zekiye mucks örtmenimmm