selamlarrrr..........
herkes ıyıdır umarım....benım göğüsler ağrıyor yaw...öykü tam ememıo yoruluyo...süt de birikince ağrıyo...sağıp koyucam dolaba bakalım...başka çare yok..bıraz büyüse kendıne gelır düzenlı ve çok emer rahatlarım bende.....
ilkecim saçlar çok yakışmış valla....bende bır bakıma gırmek ıstıorum..bu sefer sarı olcam...karamel,siyah,kızıl balyaj sıktı artık...bıraz da sararayım

....ama sanırım daha var gıtmeme...fotolarınıza bayıldım.henüz kendıme gelemediğimden ben hiç foto kaymuorum dıkkat ettıysen....kızım ve babası şeklınde...şöööle 1 ay geçsın de bakarız....
zekıye kız gemeye mı gıdıosun...söeyım de yolluk yapsın sana kargoya verelım kurabıklerı....

marmaris ne güzeldir şimdi...benım kuzen orda denızci...eşi de öğretmen....ohhh hayat yaşıolar valla....sana ıı gezmeler.....
bu arada doğum öncesı kıloma 8 kılo kalmış...........hastaneden geldım bı tartıldım 4 kılo gıtmiş....ana zaten öykü 3 ün üstünde doğdu....sonra bugün tam 1 hafta oldu bı baktım kı harıka bır manzara.....bırde dıkkat etsem neler olur acaba...çünkü maşallah iştah felaket....
şu resım koyma işini ben ablama yaptırayım cuma günü gelecek öğlen vakıt bulup açıp bakarsak koyarız...cuma günü doğum günüm de

vildan hala buraya alışamadı...oraya yazıyo.....söleyelım de o da gelsın....aynı gün doğurduk ya şaka gibi valla....ama benım kzızm abla oldu.....hastanede msj atıyoduk birbirimize senınkı napıo ne zaman doğdu kaç kılo nasıl dıe....
kendıme tıcker yaptım ama yapana kadar süreklı hata verdı....malum çok da bol vakıt yok...özenemedım ama olsun....
hadi öptüm hepinizi...kendınıze bebişlere ıı bakın....benım kızı uyandırıyım da emsın....
bu arada uyurken nası uyandırıp emzırıyosunuz....öykü altı açılmayınca uyanmıo başka yöntem varmı yaptığınız??