Orjinalden alıntı: Angel...
Hehehe,doğru diyosun öyle zor olur

..Ama ben emzirme minderi kullanıyorum,acayip rahat tavsiye ederim..Hem gidilecek acele bir yer varsa,elimde destekleyerek gidebiliyorum..Misal ocağı söndürmek gibi..Hem bu arada emme işine de ara vermiyoruz

..
Ohhooo neler neler yapılıyormuş orada öyle kız

..İyi hadi kolay gelsin size,bugün çok işin var desene..Geceleri uykusuz kalıyor musun Refiş? Gündüz uykuya ihtiyacın olmuyor mu?

..
Biz de iyiyiz canım sağol..Neler yapayım işte,vaktim emzirme,süt sağma,zaman kalırsa yemek yapma ile geçiyor

..Bugün yine dışarı çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım

..Ve çıkmadık

..Çünkü çok rüzgar var be Refiş,üşütmekten korkuyorum kızımı

..
Hımm şimdi anladım formülünü demek emzirme yastığı kullanıyorsun

Sen tam ayarlamışsın rahatını.
Canı benim oğlan gece 2-3 kere uyanıyor onda da yanımda yattığı için hiç kalkmadan göğsümü veriyorum oda ağlamadan karnını doyurmuş oluyor ve 5-6 dakika sonra göğsümü bırakıyor. Böyle devam ederek sabaha kadar hepimiz uykumuz bölünmeden uyumuş oluyoruz. Ama onun yerine gündüzleri pek uyumuyor. Çoğunlukla uyanık.
Haklısın hava çok soğuk olduğunda korkuyor insan dışarıya çıkarmaya. İyice sarmak gerekiyor.
Orjinalden alıntı: SELCOŞ_
KIZLAR BEN GELDİM...
YORGUN SAVAŞÇI...
TAŞINIYORUZ DAHA DÜN BAŞLADIM EVİMİ TOPLAMAYA VE YARIN TAŞINIYORUZ...
AKŞAM SALONU TOPLAYABİLDİM. BU AKŞAM YATAK ODASI MUTFA VE KIZÇENİN ODASI VAR... EŞİMDE YARDIM EDİYOR AMA BENİM KADAR YAPAMAZKİ...
TAŞINCAĞIM EVDE HALA USTA VAR. AKŞAMA TEMİZLİKÇİ GELECEK, OFFFF YA BEN NASIL YETİŞİCEM ÇOK SIKIŞTIM.. VE EŞİM DÜKKANA USTALARDAN DOLAYI GELEMEDİĞİ İÇİN İŞ YERİNDEYİM EVDE OLMALIYIM TOPLANMAK İÇİN ASLINDA... AYY BUNALMIŞ VAZİYETTEYİM.. AMA KÜÇÜK MELEĞİM İÇİN BU KADAR YORGUNLUĞA DEĞER...
Canım Allah kolaylık versin. İnşallah en kısa zamanda yeni evinize yerleşmiş olursunuz.