İlkeciğim fotoğraf koymuşsun ama hemen silmişsin. Aşk olsun neden bırakmadın kız?
Göremedim yakışıklını. İnşallah tekrar koyarsın ben de görebilirim.
Orjinalden alıntı: balımmm
refiye yaaa oğluşun tam bir erkek olmuş kocaman abi olmuş maşşallah kuzuya
gömleğinizide kıskandık bizde alıcaz banane
varmıki okadar minik gömlek
Canım ben 68 bedenini bulmuştum. Büyük ihtimal vardır.
AL canım yakışır prensine bizde yakışıklını görelim buradan
Gülcecim hadi kırkınız hayırlı olsun.
Annem bana da demişti telefonda fazla dışarı çıkarma diye. Bende dedim anne kızımız anaokuluna götürülecek, akşam üstü anaokulundan alınacak, çocukların doktor terminleri, alış-veriş nasıl çıkmayayım.
Oda haklısın mümkün değil dedi.

Hem insan üzerindeki stresi atamıyor bütün gün evde olduğu zaman. Dışarı çıkıyorsun meleğin mışıl mışıl uyuyor anne de biraz kafa dinleyip stres atıyor.
Biz yine şanslıyız tam kışın ortasında doğmadılar ayazlara kalsaydık tabii ilk haftalar dışarı çıkarmaya korkardı insan. Ufacık bedeni hasta etmemek için.
Kızlar bu arada bizim kafamız şu sıralar çok karışık.
Oğlumuzun hastalığını biliyorsunuz. Ben yaklaşık 5 aylık hamileyken doktorum özel ultrasona göndermişti. Orada oğlumuzun tüm organları kontrol edilmişti ve oradaki alette çok iyi aletti.
Doktor oğlumuzda herşeyin yolunda olduğunu hatta kalbinde de bir sorun olmadığına dair onay vermişti.
Kadın doktoruma gittiğimde durumu anlattım ve o da şaşırdı görememesine.
Şimdi araştırdığımız kadarıyla kalp rahatsızlıkları kalp oluşurken meydana geliyor. Yani sonradan oluşmuyor ve bunu o zamandan sonra görmek mümkünmüş. Mümkünse nasıl o zamanki doktor göremedi. Akıla gelen ilk şey ya doğru düzgün kontrol etmedi (ki böyle birşey varsa gitmenin bir anlamıda kalmıyor) ya da ya da gerçekten birşey yoktu.
Bu yüzden o doktoru yarın arayacağız ve böyle birşeyi nasıl görememiş olabilir böyle bir ihtimal var mı onu soracağız. Eğer bize derse olamaz öyle dediysem öyledir diye tekrar kontrol etmesini isteyeceğiz.
Bir yerde bir sakatlık var ama nerede tam bilmiyorum. İnsanlar dünyanın parasını harcıyor büyük ultrasona gitmek için. Ya da sağlık sgortaları ödüyor. Madem adam düzgün kontrol etmemiş o zaman bize sağlık sigortasına durumu bildirmek düşerki o kişilere hasta gönderildiği vakit bir kere daha düşünsünler ona göre uyarsınlar.
Neyse yarın bir olsun bir konuşalım bakalım adam ne diyecek. Ondansonra gerekli olanları yaparız.
Hepinize iyi geceler anneler ve yavruları. Allah rahatlık versin.