*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 82, mesajlar 201 to 240 of 3251
Yazar Mesaj
refakir
  • Tüm gönderiler : 1214
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 12.11.2008 23:00:38

Orjinalden alıntı: balımmm

refiş kızz bizde aldık  gömlekk (68cm)buldum ama şuan büyük oluyo azcık kilo alsın giydircem fotosunuda koycam inş.sizin kadar yiğit alp abisi kadar yakışıklı olucakmı bakalım

yaa bizim gece emme-uyuma işimiz 1 saati buluyo ilk uyanınca emiyo sonra bi güzel kakasını yapıyo altını değiştiriyorum tekrar emmek istiyo emzir gazını çıkar oooo uykuda açılıyo tabii bakıyorumki 1 saat geçmiş sizinki kısa sürüyomuş ne güzell

Canım ne güzel demek aldınız gömlek inşallah en kısa zamanda prensinin üzerinde görmek kısmet olur.
Ne demek en az Yiğit Alp abisi kadar yakışır. Göreceksin abisinide geçecek
Merak etme 5,5 kilo olduğu zaman rahatlıkla giyer. Benimki şimdi 6 kilo ve tam oluyor bedeni sadece koları uzun gelirse geliyor o kadar.
Gece benimki kaka yapmadığından altını hiç değiştirmiyorum. Kızım zamanında  demişti ebem alıştırma geceleri altını değiştirmeye biraz büyüyünce alışır en ufak şeyde ağlar ve değiştirmeni iste diye. O yüzden oğlumda da kaka yapmadığı sürece altını değiştirmiyorum. Yoksa uyanıyorlar heleki ışığı görünce.

Canancığım hadi canım büyük işi halletmişsiniz eşyalar geçmiş yeni eve. Şimdi yerleştirme kaldı ve odan sonra da yavrunu eve getirmen. Allah kolaylık versin canım.
Kırkınızda çıkmış ne güzel. Senin fıstık büyümüşte gelecek desene. 

balimmm
  • Tüm gönderiler : 1551
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 13.11.2008 15:41:02
teşekkürler refiye teyzesimaşallah yiğit alp'e çok iyi kilo alımı benim kuzuda bayrama kadar 5,5 olur inşallah...
oğluşum günde 7-8 kez kaka yapıyo sizdedemi durum aynı kızlar bazen kendi kendime acaba sütüm yaramıyomu diyorum gerçi doğduğundan buyana 1,800 kg aldı buda gayet normal gibi

ilkeee kızzz pek bi meşgul gördüm seni yaaa doğumdan önce soruyodun sayfaya niye sık uğramıyosunuz diye yoğunsun dimi şimdi sendegaz sancısı için nurse harveys bitkisel şurup kullanıyorum içeriğinde dereotu ve kimyon yağı karışımı var çok iyi geliyor tavsiye ederimbirde rezene çayı içiyorum... ayaklarını falan üşütme ayrıca gaz yapan şeylerden uzak dur mesela;
soğan,çiğ sarımsak,kavun,karpuz,pırasa,karnıbahar,mandalina.portakal.mercimek,fasulye nohut,lahana gazlı içecekler vs..şimdilik aklıma gelenler bunlarallah kolaylık versin...öpüyorum seni ve oğluşu[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]
<mesaj tarafından düzenlendi balımmm on 13.11.2008 15:43:10>

My Angel..
  • Tüm gönderiler : 9781
  • Bölge: Özlem :)
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 13.11.2008 18:35:02

Orjinalden alıntı: ilke.duru

Orjinalden alıntı: Angel...

İlke hoşgeldin canım..Nasılsınız? Gaz sancıları demek..Bunun için bişey kullanıyor musunuz? Ben Zinco damlatıyorum,iyi geliyor..İlaç değil,bitkisel içerikli bir ürün..Bir de sab simplex var,o da çok iyiymiş..Aldım ama daha hiç kullanmadım..

canım pazartesi kontrol var o zaman soracağım inşallah,
ilk defa dün gece çok fenaydı sanırım büyüdük ya birascık ondan

Siz nasılsınız çok sanncınız var mı?

Tamam canım gidince sorarsın..Liste yap..Ben doktorun önünde listemi çıkartıp sıralıyorum suallerimi ..Ne yapayım,yoksa unutuluyor [sm=rolleyes.gif]..

Biz de iyiyiz çok şükür..Beslenmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum..Ağızdan geğiriyor ..Ama çok şirin oluyo hakkaten ..Sancısı oluyor tabii..O zamanlar hemen yüz üstü bi şekilde kucağıma alıyorum,çok hoşuna gidiyor..Yani yüzü bana dönük şekilde değil de,öteki türlü..Kollarının altından destekliyorum..Öteki elimle de poposunu..Anlatabildim mi? ..Ya o şekilde çok hoşuna gidiyor ya da karnı rahatlayıp gaz olayı çıkıyor..

AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 13.11.2008 18:50:09
   İlkeee,anam nerdesin? Meşgul müsün yoksaaaa?? ..

Ilke Duru
  • Tüm gönderiler : 2057
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 13.11.2008 21:41:31

İlkeee,anam nerdesin? Meşgul müsün yoksaaaa?? ..

tam 3 kez yazmaya kalkıp beceremedim,
şimdi fırsat buldumda yazıyorum
oğlusu uyutuyorum ama hemen uyanıyor
gaz sancısı yüzünden dr sancı için iki damla önerdi biri kaçakmış bulamamış kociş diğeride yokmuş
başka bişiy veröiş bitkiselmiş
ox-m mi ne tamda hatırlamıyorum
çok gerekmedikçe vermicem,
birde damla gazlı bişiy adı onuda karnına sürecekmişim iyi gelirr demiş bakalım deneyeceğim,

sorma sevilcim ayyy hamişken beklemekten başka yapacak bişiy yokmuş

refiş bizde görürüz inşallah 6 kiloları,
bakalım ne kadar olmuş bizim bıdık daha p.tesi gideceğiz dr ye

Binlerce Şükürler Olsun...

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 11:28:24

teşekkürler refiye teyzesimaşallah yiğit alp'e çok iyi kilo alımı benim kuzuda bayrama kadar 5,5 olur inşallah...
oğluşum günde 7-8 kez kaka yapıyo sizdedemi durum aynı kızlar bazen kendi kendime acaba sütüm yaramıyomu diyorum gerçi doğduğundan buyana 1,800 kg aldı buda gayet normal gibi

Maşallah yavruna seninkide baya kilo almış. Çok yakındır 5,5 ları görmek eminim.
Bende sık yapması yavrunun yeterince doyduğu anlamına geliyor. Doymasa az yapardı. Mesela benim bir ara sütüm baya azaldı çok stres yapmıştım kendime. Alışmak kolay olmadı iki çocuklu olmaya ve birde evin işleri tabii. Neyse o zamanlar günde 3-4 kez kaka yapan çocuk günde bir kere yapmaya başladı. Anladım rahatlamam lazım. Eski halime gelmem 4-5 günümü aldı ama sütüm de çoğalında oğlum yine sık sık kaka yapmaya başladı. O zaman emin oldum doyunca sık sık yapıyorlar.
Kokrma sakın yetiyor mu sütüm acaba gibi düşüncelerden dolayı. Yetmese sık sık göğsünü ister ve kakasından da anlarsın çok yapmaz.
BEnim yakışıklı uyuyor şuan. Yemek yapmaya başlayacağım şimdi. Zaman çok yok malum hemen başlayayım.
Hepinizi öpüyoruz yavrularınızla.

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 11:36:29

refiş bizde görürüz inşallah 6 kiloları,
bakalım ne kadar olmuş bizim bıdık daha p.tesi gideceğiz dr ye

Tabii canım inşallah. Demek kontrolünüz pazartesi az kalmış annesi.

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 12:01:44
Yaa ben bir çocukla yetişemiyorum kayınvalidem sağolsun
gidince sudan cıkmıs balığa döneceğim,
iki çocuklu  anneler çooooooook takdir ediyorum elleri öpülesi insanlar sizi

SELCOS_
  • Tüm gönderiler : 2581
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 15:28:22
canlarım azcık dükkana kaçıp bunca işin arasından size yazayım dedimmmmm.. özledim sizi hepinizi kokulu kokuku öpüyorum..[sm=kiss.gif]
canselim bugün çıkıcaktı ama evimi tam yerleştiremediğim için rica ettik yarın alıyoruz. yarın 9.30 da kızım kolrımda olacam mis kokusuyla... evimiz bebek kokacak. birde evimi su bastı.... onla uğraştım başımıza gelmeyen kalmadı. Tesisatçı nasıl yaptıysa mutfağımı su bastı birde laminat düşünün. biz farkedene kadar azcık kabarmışlar mutfağı tekrar döşetmek zorunda kaldık. Bu kadarıyla atlatsakta bayağı uğraştırdı. oda işlerimin aksamasına sebeb oldu. çok az işim kaldı.. kızçemi alıyorum çok şükür allahım bugünleri gösterdi bana..
evimizde henüz internet yok... giremeyebilirim kendinize meleklerineze çok iyi bakın.. bende sizin için cansel kuzumu bol bol koklıycam.... öpüldünüz canlarım...

İYİKİ VARSINIZ MELEKLERİM.

tulo
  • Tüm gönderiler : 2320
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 16:49:12
hadi gözün aydın canım yavruna kavuşuyosun bol bol koklaşın emişin artık

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 18:14:32

Orjinalden alıntı: SELCOŞ_

canlarım azcık dükkana kaçıp bunca işin arasından size yazayım dedimmmmm.. özledim sizi hepinizi kokulu kokuku öpüyorum..[sm=kiss.gif]
canselim bugün çıkıcaktı ama evimi tam yerleştiremediğim için rica ettik yarın alıyoruz. yarın 9.30 da kızım kolrımda olacam mis kokusuyla... evimiz bebek kokacak. birde evimi su bastı.... onla uğraştım başımıza gelmeyen kalmadı. Tesisatçı nasıl yaptıysa mutfağımı su bastı birde laminat düşünün. biz farkedene kadar azcık kabarmışlar mutfağı tekrar döşetmek zorunda kaldık. Bu kadarıyla atlatsakta bayağı uğraştırdı. oda işlerimin aksamasına sebeb oldu. çok az işim kaldı.. kızçemi alıyorum çok şükür allahım bugünleri gösterdi bana..
evimizde henüz internet yok... giremeyebilirim kendinize meleklerineze çok iyi bakın.. bende sizin için cansel kuzumu bol bol koklıycam.... öpüldünüz canlarım...

Canancımmm,
bende seni arayacaktım da biraz bekleyeyim de eve gelsinler diye düşünüyordum,
demek yarın tertemiz, yeni evine gelecek kuzucuk,
Şkürler olsun bu günleride gördük ya,
yarın görüşmek üzere canım,

Evi su basmış kimin umurunda kızınıza kavusacaksınız

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 20:19:21
Canancığım canım demek mis kokulu yavruna yarın sabah Allah'ın izniyle kavuşacaksın. 
Yüce Rabbim yarından itibaren birlikteliğinizi daim etsin.
Hep mutlu olun.
Evinizi de su basmış geçmiş olsun canım. Aksilik işte ama neyseki çabuk halledilmiş.

İlkeciğim gerçekten başlarda çok zor oluyor iki çocukla. Ama Yüce Rabbim onunda kolaylığını veriyor. Burada yine iyi 3 yaşında oldularmı büyükler anaokuluna gidiyor işler biraz olsun hafifliyor. Ya ikiside evde olsaydı daha da zor olurdu eminim. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ya kızlar benim paşamda yine rahatsız. Nefes alamıyor alamayınca da süt içemiyor. Birazcık içiyor sonra bırakıyor. Dün gece rahat uyuyamadı. Bakalım bu gece nasıl geçecek.  İnşallah biran önce geçer.
Havalar da kötü hergün dışarı çıkmaktan oldu sanırım. Günlerden beri ilk defa bugün evdeyim. Hep birşeyler çıkıyor dışarı çıkmak için. Kızım en az 2 yaşına kadar hiç hastalanmamıştı ama olğlumda daha 1 aylık yoktu bile başladı. Çok zor çok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.
<mesaj tarafından düzenlendi refakir on 14.11.2008 20:24:03>

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 20:31:42
  Refiye'cim selam canım,nasılsın? Oğluş hastaymış yaaw,çok geçmiş olsun ..Dışarı çıkarınca oldu diyorsun de mi? Ama çıkmadan da olmuyor işte,yapılacak işleri oluyo insanın..Demek 3 yaşına basınca anaokuluna gidiyor orda çocuklar..Burada ne zaman başlanıyor acep? ..Benim bildiğim eskiden 6 yaşında başlardı çocuklar anaokuluna ama..Benim eşimin yeğeni sanırım daha erken başladı..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 14.11.2008 21:41:16

Orjinalden alıntı: refakir

Canancığım canım demek mis kokulu yavruna yarın sabah Allah'ın izniyle kavuşacaksın. 
Yüce Rabbim yarından itibaren birlikteliğinizi daim etsin.
Hep mutlu olun.
Evinizi de su basmış geçmiş olsun canım. Aksilik işte ama neyseki çabuk halledilmiş.

İlkeciğim gerçekten başlarda çok zor oluyor iki çocukla. Ama Yüce Rabbim onunda kolaylığını veriyor. Burada yine iyi 3 yaşında oldularmı büyükler anaokuluna gidiyor işler biraz olsun hafifliyor. Ya ikiside evde olsaydı daha da zor olurdu eminim. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Ya kızlar benim paşamda yine rahatsız. Nefes alamıyor alamayınca da süt içemiyor. Birazcık içiyor sonra bırakıyor. Dün gece rahat uyuyamadı. Bakalım bu gece nasıl geçecek.  İnşallah biran önce geçer.
Havalar da kötü hergün dışarı çıkmaktan oldu sanırım. Günlerden beri ilk defa bugün evdeyim. Hep birşeyler çıkıyor dışarı çıkmak için. Kızım en az 2 yaşına kadar hiç hastalanmamıştı ama olğlumda daha 1 aylık yoktu bile başladı. Çok zor çok.
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Canım çok geçmiş olsun,
biz dr dışında hiç çıkmıyoruz aslında çıkarıp hava aldırmak lazımmış ablam beri iyice sarıp camı aç sende çık evde bunalırsın dyor ama ben cesaret edemiyorum onuda bırakmak ta istemiyorum öfff
ödüm kopuyor hasta olacak diye yaa,

Özlemcim siz çıkıyorsunuz dimi tatlişim e seninki abla oldu :)
burada da 3 yaşında veriliyor ana okuluna,

C U D A N A
  • Tüm gönderiler : 3943
  • Bölge: Deutschland
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 01:21:11
merhabalar...
benim 1 haftadir annem yanimda...
can'la cok ilgileniyo... o kadar rahatladim ki...
tek cocuklu gibiyim... is mis kalmadi bana...

gectigimiz pzt ilk kontrolümüz vardi...
cok iyi gecti... masallah merto'muza...

takip edemedim yazdiklarinizi...
hersey yolundadir umarim...
problemleriniz, sorulariniz,benim yardimci olabilecegimi düsündügünüz bisiler varsa yazin,
cünkü ben tek tek takip edemiyorum mesajlari...

tüm bebekleri ve annecikleri öptüm...
sevgiler herkese...

www.portakalradyo.de

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 10:04:34

Ah canım biz çıkıyoruz..Geçen pusetle dolaşmaya çıktık,o da bir kere..Hava da epey serin yani,ben de çok korkuyorum ya üşütürsem diye..Benim yüzümden olursa vicdan azabı çekerim ..Ama siz daha pek küçüksünüz..Ben de işte anca 2 aylık olunca çıkardım pusetle dışarı..Onun dışında her hafta çıkıyoruz araba ile..Eşim otoparktan alıp öne çekiyor arabayı..Ben de koştur koştur kucağımda hemen koltuğuna yerleştiriyorum Sena hanımı..Valla mevsim olarak pek iyi değil aslında..Soğuk havalara denk geldik..Neyse,zaten biliyosun İstanbul'un havasından ne olacak,kısa zamanda yaz gelir tekrar ..He bir de kış bebekleri daha dayanıklı olur diye duydum,bilmem doğru mudur.....

balimmm
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 11:37:19
refiye geçmiş olsun yiğit paşamız hastalanmış yaa aslında bizdede burun tıkanıklığı 1 aydır var çocuk emerken,uyurken fosur fosurbuhar makinası aldık şimdi onu kullanıyorum kış bebeği olduğundan normal diyorlar ama yazık yavrularımız nefes alamıyolar yaaabence dışarı çıktığınızdan değil sizinki ben doğduğundan buyana en fazla 2-3 kez dışarı çıkardım oda arabayla yani okadarcıktan burun tıkanıklığı olduğunuda sanmıyorum...

özlemm naber canım sena kuzusu iyimi sende benim gibi çok evhamlısın aman bişi olacakmı oldumu acaba diye beynimizi düşünceler sarıyohani derler ya sakınan göze çöp batar bukadarda üstüne düştükçe yinede bi sıkıntıyla karşılaşıyorum valla oğluşumu bi yaza kadar sağ salim büyütseydsim benden iyisi yokbenim için kokla mis kokulu prensesi...

gülce demek annen geldi yanına biraz olsun rahatlamışsındır valla benimde kayınvalidem olmasa halim haraptısağolsun bana iş bırakmıyo çoğu şeyi hallediyo ama yinede çookkk yoğunum bende anlamıyorum bi bakıyorum saat akşamın 5iöpüyorum küçük prensleri
<mesaj tarafından düzenlendi balımmm on 15.11.2008 11:38:56>

bebeşim_26
  • Tüm gönderiler : 1069
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 12:18:11
geçmişe bakamadım inşallah iyidir herkes meleklerinizde iyidir umarım meleğpim uyudu babası bakıyo bende evi silip süpürcem tek başına çok zor oluyo hep yanındayım 1 haftadır eve hiç dokunamadım nasıl çöıkıcam işin içinden onuda bilmiyomm

canan gözünaydın canım çok sevindim bol bol koklaşın kuzunla inşallahhh

adaşım sen nasılsın ahanda yukardasın gördsüm seni sena kuzum nasıl kokla benim için onuuu

gülce annen gelmiş gözünaydınnn oğluşun kontolu iyi geçmiş çok sevindimm

refiyee burun tıkanıklığı bizdede var doktorumuz dedi ilk aylarda olması normal diyee cabucak geçer hepiizinki inşallahh geçmiş olsunn

ilke sende ben gibi çok uğrayamıyosun sanırım benimki gibi senin meleğinde yaramaz sanırımmm

ben işlerime bakayımm arada bakayım bari yoksa bu ev işi bitmezzzzz

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 12:28:44

Ah canım biz çıkıyoruz..Geçen pusetle dolaşmaya çıktık,o da bir kere..Hava da epey serin yani,ben de çok korkuyorum ya üşütürsem diye..Benim yüzümden olursa vicdan azabı çekerim ..Ama siz daha pek küçüksünüz..Ben de işte anca 2 aylık olunca çıkardım pusetle dışarı..Onun dışında her hafta çıkıyoruz araba ile..Eşim otoparktan alıp öne çekiyor arabayı..Ben de koştur koştur kucağımda hemen koltuğuna yerleştiriyorum Sena hanımı..Valla mevsim olarak pek iyi değil aslında..Soğuk havalara denk geldik..Neyse,zaten biliyosun İstanbul'un havasından ne olacak,kısa zamanda yaz gelir tekrar ..He bir de kış bebekleri daha dayanıklı olur diye duydum,bilmem doğru mudur.....

Ay inşallah doğrudur canım yaa,
bari dayanıklı olsunlar,
ama benim ev öyle sıcakki,
sürekli havalandırıyorum ama oda sıcaklığı 24 e düşüyor camı kapatıyorum en az 27,
ev alttan ısıtmalı petek olsa kapatacağım
sürekli camı acamıyorum korkuyorum
amannnn hasta olmadan bağııklarını bozamadan atlatsaydık bu kışı,

bu arada uyku tulumu kullanan var mı?
ben iki tane aldım ama daha kullanmadım güvenli yatış yastğında tulumla yatamaz,
birde bu yastığı ne zamana kadar kullanacağız???

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 12:33:28
Sevilcim geçmiş olsun canım, ya ben seni çok merak ediyorum koysana bir fotonu

Gülce gözn aydın canım, ne rahatlık dimi,

Özlemcim benimki yaramazlıktan cok gazlı malesef:((

herkesi öptüm tek tek[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]

bebeşim_26
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 12:45:48

Gülce gözn aydın canım, ne rahatlık dimi,

Özlemcim benimki yaramazlıktan cok gazlı malesef:((

benimkindede var o gaz problemii ama şimdi biraz iyi nurse harvey's diye bir ilaç kullanıyorum bide çörekotu yağı veriyorum çok zorlanırsa biraz daha iyi şimdii

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 13:01:29

Orjinalden alıntı: bebeşim_26
adaşım sen nasılsın ahanda yukardasın gördsüm seni sena kuzum nasıl kokla benim için onuuu

Evet,ev işi yap yap bitmez zaten..Yaşam sürdükçe o da mecbur..Ama bebek olunca hakkaten zormuş bee ..Eşim diyo,"sen hamileyken,inanılmaz hamaratmışsın yahu" diye ..Ki o zaman bile pek bişey yapmıyodum ..Tamam canım,senin için de öpücem,zaten sürekli öpüyorum ..Sen de benim için öp kuzuyu..

bebeşim_26
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 13:39:18

Evet,ev işi yap yap bitmez zaten..Yaşam sürdükçe o da mecbur..Ama bebek olunca hakkaten zormuş bee ..Eşim diyo,"sen hamileyken,inanılmaz hamaratmışsın yahu" diye ..Ki o zaman bile pek bişey yapmıyodum ..Tamam canım,senin için de öpücem,zaten sürekli öpüyorum ..Sen de benim için öp kuzuyu..

ne yapalım bebişlerimiz için herşey büyüyünce yerler şimdi idare etsinlerr tamam canım öperimm

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 15.11.2008 21:50:51

Özlemciğim sorma canım. Bugün uzun bir yürüyüş yaptık ailece. İki meleğimizide arabalarına oturttuk birini eşim birini ben yürüdük durduk ve Yiğit Alp çok güzel uyudu. Dışarı çıkınca hemen burnu açılıyor ama içeride kuru tabii içerleri hemen tıkanıyor. Burada daha erken de yollayabiliyorsun ama normal yai 3 canım. Kızım 3 yaşına 2 ay varken başamıştı. Okula başlayana kadar da devam ediyorlar. Tabii biz yollamak zorundayız almancayı öğrenmesi açısından. Evde türkçe konuşuyoruz. Gerçi almancayı çocuklarda geliyor anaokuluna. Gitmeyen bilmiyorum ben.

Canım çok geçmiş olsun,
biz dr dışında hiç çıkmıyoruz aslında çıkarıp hava aldırmak lazımmış ablam beri iyice sarıp camı aç sende çık evde bunalırsın dyor ama ben cesaret edemiyorum onuda bırakmak ta istemiyorum öfff
ödüm kopuyor hasta olacak diye yaa,

Canım çok sağol. Evet insan hasta olacaklar diye korkuyor dışarı çıkmaya ama iş olunca mecbur kalıyor insan.

Gülce demek annen geldi ne güzel. Zamanın değerini bil. Kontrolünüz olmuş herşey normalmiş. Çok güzel.

refiye geçmiş olsun yiğit paşamız hastalanmış yaa aslında bizdede burun tıkanıklığı 1 aydır var çocuk emerken,uyurken fosur fosurbuhar makinası aldık şimdi onu kullanıyorum kış bebeği olduğundan normal diyorlar ama yazık yavrularımız nefes alamıyolar yaaabence dışarı çıktığınızdan değil sizinki ben doğduğundan buyana en fazla 2-3 kez dışarı çıkardım oda arabayla yani okadarcıktan burun tıkanıklığı olduğunuda sanmıyorum...

Canım size de geçmiş olsun. Bilmiyorumki başka neden olabilir. Sen fazla çıkarmadığın halde olmuş.
Anlamadım doğrusu. AMa çok zor bu kadar ufaklarken hasta olmaları. ALlah hepimizin yardımcısı olsun canım.

refiyee burun tıkanıklığı bizdede var doktorumuz dedi ilk aylarda olması normal diyee cabucak geçer hepiizinki inşallahh geçmiş olsunn

Sağol canım size de geçmiş olsun. İnşallah çabucak iyileşirler.
Kolay değil onar içinde.

Kızlar arkadaşımdan öğrendim ve alıp kendim denedim gaz problemine karşı ve gerçekten çok çabuk faydasını gördüm. İsmini vereyim burdan doktorunuzla ya da eczanedeki çalışanlarla konuşursunuz.
Umarım sizde faydasını görürsünüz.
Günde 3 kez 25 er damla veriyorsunuz. İster emzirmeden önce ister sonra. Çok iyi geldi.
Gaz problemi olan ve kolik çocuklar için iyiymiş. Ve muz tadında.
Espumisan (Emulsion) umarım bulabilirsiniz.

balimmm
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 16.11.2008 13:44:46

kıss hiçmi görmedinn beni aaaa kaç kez hamiş fotolarımı koymuştum yaa nirdeydin senn ozamannyaa şimdi pcde arıza var foto eklemyemiyorum kuzumla ikimizin fotolarını atcam sonrada buraya eklerim bi hallolsunda şu sorunşimdi sadece gelinlik fotolarım var pcde onu istemezsin sanırsam

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 16.11.2008 23:51:25

kıss hiçmi görmedinn beni aaaa kaç kez hamiş fotolarımı koymuştum yaa nirdeydin senn ozamannyaa şimdi pcde arıza var foto eklemyemiyorum kuzumla ikimizin fotolarını atcam sonrada buraya eklerim bi hallolsunda şu sorunşimdi sadece gelinlik fotolarım var pcde onu istemezsin sanırsam

çık görmedim :o)

Tamam beklerim

kisme yokmu?

SARİCİVCİV
  • Tüm gönderiler : 351
  • Bölge: Bursa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 12:39:35
slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama emişemiyoruz almıyor sütümde çok az geliyor bilmem ne yapacağız sağıp vermeye çalışıyorum bende ama günde nekadar kaç ml vercem bilmiyorum göbeğimiz 2 gün önce düştü bugünde ikinci banyomuzu yaptık  bakalım umarım suyu sever sizler nekadar sıklıkla yıkıyosunuz bebekleriizi

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 12:52:48

Orjinalden alıntı: SARİCİVCİV

slm kızlar nasılsınız biz iyiyiz ama emişemiyoruz almıyor sütümde çok az geliyor bilmem ne yapacağız sağıp vermeye çalışıyorum bende ama günde nekadar kaç ml vercem bilmiyorum göbeğimiz 2 gün önce düştü bugünde ikinci banyomuzu yaptık  bakalım umarım suyu sever sizler nekadar sıklıkla yıkıyosunuz bebekleriizi

Canım selam,teşekkür ederim sen nasılsın? ..Süt ileride artar Ebru'cum,hiç sıkma canını..Benim kız emiyor ama yeterince boşaltamıyor memeyi..Ben de sağıp veriyorum..Bak bir formül var sana da yazayım :

150 (sabit sayı)    X   çocuğun kilosu     =     ......?.... (günlük miktar   cc)   / öğünsayısı

Ben şu anda 50 cc veriyorum tam geliyor..Ama öncesinde emzirmiş oluyorum..

Banyoyu da haftada bir yaptırıyoruz,yetiyor zaten..Onun dışında ben kaynamış soğumuş su ile siliyorum ellerini ayaklarını,pamuğa batırıp..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 13:25:17

Canım sakın pes etme bizde çok zorlandık ama şimdi biraz daha iyi hala uğraşıyorum ama çok daha iyi,
ama sakın pes etme canım asıl memeden doyuyorlarmış,
bugün kontrol vardı herşey yolunda çok şükür,
kiloda almışız nasıl sevindim anlatamam
gaz içinde bu bir süreç yaayacaksınız dedi

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 13:32:44

Canım selam,teşekkür ederim sen nasılsın? ..Süt ileride artar Ebru'cum,hiç sıkma canını..Benim kız emiyor ama yeterince boşaltamıyor memeyi..Ben de sağıp veriyorum..Bak bir formül var sana da yazayım :

150 (sabit sayı)    X   çocuğun kilosu     =     ......?.... (günlük miktar   cc)   / öğünsayısı

Ben şu anda 50 cc veriyorum tam geliyor..Ama öncesinde emzirmiş oluyorum..

Banyoyu da haftada bir yaptırıyoruz,yetiyor zaten..Onun dışında ben kaynamış soğumuş su ile siliyorum ellerini ayaklarını,pamuğa batırıp..

forumumuz uzman danışmanı[sm=kiss.gif]

SARİCİVCİV
  • Tüm gönderiler : 351
  • Bölge: Bursa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 14:28:14
bende ilk etapta emziriyorum sonrasında 50 cc veriyorum süt sağıp yatiyo gibime geliyor inş doğrudur aranmıyor en azından uyuyor sonrsında ama kaç kere vercem günde bilmiyorum özlemin formulüne göre 600 cc yapıyor oda günde 8 defadan 75 cc ama verdiğimde kusuyor bende 50 cc veriyorum aradada mama veriyorum bazen sütüm olmuyor napalım böyle idare etcem haftada kaç kilo almsı gerekiyorki bir bebeğin

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 15:38:31

bende ilk etapta emziriyorum sonrasında 50 cc veriyorum süt sağıp yatiyo gibime geliyor inş doğrudur aranmıyor en azından uyuyor sonrsında ama kaç kere vercem günde bilmiyorum özlemin formulüne göre 600 cc yapıyor oda günde 8 defadan 75 cc ama verdiğimde kusuyor bende 50 cc veriyorum aradada mama veriyorum bazen sütüm olmuyor napalım böyle idare etcem haftada kaç kilo almsı gerekiyorki bir bebeğin

Evet canım aynen..75 cc verdiğimde epey bi çıkarıyor..Eğer acıkmaya yakın fazla süt yoksa,ben de mama veriyorum..Ne edelim işte,alabildiği kadar anne sütüyle beslensinlerde..

forumumuz uzman danışmanı[sm=kiss.gif]

Kız napim işte,yardımcı olmaya çalışıyorum  [sm=kiss.gif]..Kimse Amerika'yı yeniden keşfetmesin ..

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 17.11.2008 18:58:24

Canım merhaba hemen ebemin bana söylediğini size aktarayımki içiniz rahat olsun.
"Yeni doğan bebeklerin mideleri çok minicik ve ilk zamanlar ön süt geldiğinden ve çok zengin olduğundan birkaç damla bile yetiyor bebeğinize. Ve sakın sütüm yetmiyor diye düşünmeyeceksiniz. Bebeğini acıktığında sizi isteyecektir.Stres yapmayaın, sahat olun ve sütünüz bebeğinize yeter" demişti.
Sizde sütünü ne kadar olursa olsun bebekleriniz daha çok küçük sakın hemen mama falan vermeyin.
Bebekleriniz acıktıkça sizi emmeliler. Ama siz onlara mama verirseniz bu defa sizi sık emip vücudunuzu uyaracaklarına mama vererek karınlarını iyice doyuruyor ve bu defada sizi sık emmek istemiyorlar haklı olarak. Bırakın vücudunuza ve bebeğinize biraz zaman tanıyın. Sakın doktorunuz demeden ek gıdaya başlamayın.
İnanın sütünüz bebeğinize yetmese bütün gün ağlar açlıktan. Uyuyamaz bile. Hem açsaca 2 saat yerine 1,5 saatte bir göüsünüze verinki vücudunuz daha çok süt üretmesi gerektiğini anlasın.
Bol sütlü stressiz günler.

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 14:12:07
Taze analarr,süt kokulu bebelerr nerdesiniz yahuuu,amann başınızı kaşıyacak vaktiniz yok galiba,sayfada toz içinde kalmışş tüüüü,açıım da pencereleri bi havalandırıyımm

Cananı merak ettim de,mesaj attım sabah naptınız diye,henüz cvp gelmedi,inşallah işler yolundadır,Cansel kuzusu sağlıcakla gelmiştir annesinin babasının yanına.Haber alırsam yazıcam size de....

edit:Ayyh bayılcam İlke özleme uzman danışman demiş o da kimse amerikayı yeniden keşfetmesin yazmışş ahahaha,tamam özlem akbank a gidiyorum bende

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 14:28:40
Kızlar Canandan haber getirdim,Cansel kuzumuz maşallah çok iyiymiş,evlerine gitmişler,şimdi yerleşmekle meşgullermiş,hepinize çok selamları var,çok mutluyuz yazmışş ay canım benim, çok şükür bu günleride gördüler...Allah bir daha hiççç ayırmasın onları...

tuoareg
  • Tüm gönderiler : 1109
  • Bölge: anakaradan
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 15:51:23
herkese uzun bir aradan sonra merhabalar.
maşallah herkes bebciklerine kavuşmuş . umarım hepiniz iyisinizdir. pek okuyamadım geriye dönük .
sizlere güzel haberleri vereyim diye uğradım. hamileyim . üstelik bu sefer kendiliğinden oldu. çok şaşrıdık. biliyosunuz yağızımız için 4 sene tedavi görmüştük . bu akşam ilk kez doktor kontolumuz var. çok heycanlıyım.

melek oglum benim....23/07/08

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 15:54:00

Orjinalden alıntı: tuoareg

maşallah herkes bebciklerine kavuşmuş . umarım hepiniz iyisinizdir. pek okuyamadım geriye dönük .
sizlere güzel haberleri vereyim diye uğradım. hamileyim . üstelik bu sefer kendiliğinden oldu. çok şaşrıdık. biliyosunuz yağızımız için 4 sene tedavi görmüştük . bu akşam ilk kez doktor kontolumuz var. çok heycanlıyım.

Hoşgeldiiiin..Kııız ne diyosun seeeen,essah mııı? ..Ay nasıl sevindim anlatamam canım beniiiim..Hadi hayırlı uğurlu olsun inşallaaaah ..Keseyi gördünüz mü,daha vakit var mı?

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 16:21:36

Orjinalden alıntı: tuoareg

Canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,
nasıl sevindim anlatamam,
aslında aklımdasın arayayım diyoru bir türlü cesaret edemiyordum ne dicem sana diye,
çok mutlu oldum Allah tamamına erdirsin canım benim bizi habersiz bırakma okiş

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 16:22:23

Orjinalden alıntı: sandyy

Taze analarr,süt kokulu bebelerr nerdesiniz yahuuu,amann başınızı kaşıyacak vaktiniz yok galiba,sayfada toz içinde kalmışş tüüüü,açıım da pencereleri bi havalandırıyımm

Cananı merak ettim de,mesaj attım sabah naptınız diye,henüz cvp gelmedi,inşallah işler yolundadır,Cansel kuzusu sağlıcakla gelmiştir annesinin babasının yanına.Haber alırsam yazıcam size de....

edit:Ayyh bayılcam İlke özleme uzman danışman demiş o da kimse amerikayı yeniden keşfetmesin yazmışş ahahaha,tamam özlem akbank a gidiyorum bende

ay ne iyi etmişsin ortalık mis gibi temiz hava kokmuş

tuoareg
  • Tüm gönderiler : 1109
  • Bölge: anakaradan
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 16:22:55
bugün göreceğiz canım kısmetse .şimdi çıkıyorum doktora gitmek için

melek oglum benim....23/07/08

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 82, mesajlar 201 to 240 of 3251