*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 82, mesajlar 241 to 280 of 3251
Yazar Mesaj
My Angel..
  • Tüm gönderiler : 9781
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Özlem :)
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 17:50:43

Orjinalden alıntı: sandyy
Taze analarr,süt kokulu bebelerr nerdesiniz yahuuu,amann başınızı kaşıyacak vaktiniz yok galiba,sayfada toz içinde kalmışş tüüüü,açıım da pencereleri bi havalandırıyımm

Cananı merak ettim de,mesaj attım sabah naptınız diye,henüz cvp gelmedi,inşallah işler yolundadır,Cansel kuzusu sağlıcakla gelmiştir annesinin babasının yanına.Haber alırsam yazıcam size de....

edit:Ayyh bayılcam İlke özleme uzman danışman demiş o da kimse amerikayı yeniden keşfetmesin yazmışş ahahaha,tamam özlem akbank a gidiyorum bende

Hee,sen şimdi espri yaptın de mi,o zaman gülmek lazım ..

AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

Ilke Duru
  • Tüm gönderiler : 2057
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:12:19

Orjinalden alıntı: Angel...

Taze analarr,süt kokulu bebelerr nerdesiniz yahuuu,amann başınızı kaşıyacak vaktiniz yok galiba,sayfada toz içinde kalmışş tüüüü,açıım da pencereleri bi havalandırıyımm

Cananı merak ettim de,mesaj attım sabah naptınız diye,henüz cvp gelmedi,inşallah işler yolundadır,Cansel kuzusu sağlıcakla gelmiştir annesinin babasının yanına.Haber alırsam yazıcam size de....

edit:Ayyh bayılcam İlke özleme uzman danışman demiş o da kimse amerikayı yeniden keşfetmesin yazmışş ahahaha,tamam özlem akbank a gidiyorum bende

Gülelim tabi de,
ben anlamadım yaaa

ya ben hamişlikte bunamıştım şimdi uykusuzlukta eklenince iyice fena oldum

Binlerce Şükürler Olsun...

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:15:41
Refiş Vildan' dan haber var mı??

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:18:33

Orjinalden alıntı: ilke.duru

Gülelim tabi de,
ben anlamadım yaaa

Valla Akbank dışında diğer esprileri anladımda,bi o kaldı ..

Kız bana bunak diyodun,sen de mi bunadın? ..Canım yaa,uykusuzsun de mi? ..Napıyo paşam,uyuyo mu şimdi?

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:19:16
   İlkeee,bak sana bi link veriyoooom ..

http://www.mutlukadin.gen.tr/dogum/dogum_sonrasi_egzersiz_rehberi.php

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:25:15

Gülelim tabi de,
ben anlamadım yaaa

Valla Akbank dışında diğer esprileri anladımda,bi o kaldı ..

Kız bana bunak diyodun,sen de mi bunadın? ..Canım yaa,uykusuzsun de mi? ..Napıyo paşam,uyuyo mu şimdi?

Hemde nasıl bunadım,
evet canım uyuyor şimdi,
bende bakınııyorum,
emişme saatimizde geldi ama kıyamadım uyandırmaya gazı tutunca uyuyamıyor çünkü:(

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:25:59

Ay canım ya çoook makbule geçti bende araştıracaktım,
ama ne zaman başlayabilirim 6 hafta beklemem mi lazım acaba?

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 18:48:07

Hemde nasıl bunadım,
evet canım uyuyor şimdi,
bende bakınııyorum,
emişme saatimizde geldi ama kıyamadım uyandırmaya gazı tutunca uyuyamıyor çünkü:(

Evet sorma,unutkanlık çoğumuzun sorunu ..

Uyandırma çok geçmediyse istersen..Acıkınca uyanır ağlar zaten..Yalnız ben şunu farkettim,sana da söyleyeyim..Kendisi acıkınca,uyanıp ağlarsa o zaman tekrar uykuya dalması daha zor oluyor..Ama sen uyandırırsan ve başka bi sorun yoksa,o zaman daha kolay dalıyor uykuya..Sana söylerken aklıma geldi..Ben de kıyamıyorum ama işte durum böyle galiba..İstersen uyandır da emzir minik kral hazretlerini ..

Ay canım ya çoook makbule geçti bende araştıracaktım,
ama ne zaman başlayabilirim 6 hafta beklemem mi lazım acaba?

Sağol canım sevindim..Aa tabii,6 hafta bitince başlayacaksın..Gerçi burda doğumdan iki gün sonra uygulanabilecek bi egzersiz vermiş ama..Olsun sen yine de az bekle..

Kız moralim bozuk benim ..Şu yönden..Göbek kaldı ..Benim hiç göbeğim olmamıştı yaaaw daha önce..Ama doğumdan sonra hani inecekti,rahim ufalacaktııııı?? ..E 2 ay geçti,haniiiii? ..Gerçi şimdi senin daha vardır,3 hafta geçti doğumdan bu yana..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 20:35:06

Evet sorma,unutkanlık çoğumuzun sorunu ..

Uyandırma çok geçmediyse istersen..Acıkınca uyanır ağlar zaten..Yalnız ben şunu farkettim,sana da söyleyeyim..Kendisi acıkınca,uyanıp ağlarsa o zaman tekrar uykuya dalması daha zor oluyor..Ama sen uyandırırsan ve başka bi sorun yoksa,o zaman daha kolay dalıyor uykuya..Sana söylerken aklıma geldi..Ben de kıyamıyorum ama işte durum böyle galiba..İstersen uyandır da emzir minik kral hazretlerini ..

Sağol canım sevindim..Aa tabii,6 hafta bitince başlayacaksın..Gerçi burda doğumdan iki gün sonra uygulanabilecek bi egzersiz vermiş ama..Olsun sen yine de az bekle..

Kız moralim bozuk benim ..Şu yönden..Göbek kaldı ..Benim hiç göbeğim olmamıştı yaaaw daha önce..Ama doğumdan sonra hani inecekti,rahim ufalacaktııııı?? ..E 2 ay geçti,haniiiii? ..Gerçi şimdi senin daha vardır,3 hafta geçti doğumdan bu yana..

bayıldım bu terimeeeeeeeeeeeee,
Minik kral hazretlerini uyandırmak neredeyse imkansız :o)
ama canım bende şeyi farkettim kendiliğinden uyanınca çok güzel emiyor,
daha kolay alıyor memeyi,

Yaw benimkini bir görsen ama ben 76 kiloyum tabi
hem tamamen gitmesi zaman alıyormuş
bugün bana gelen biride muhakkak korse tak dedi
dr ye bir orayım diyorum nasıl bişey takmak lazım acaba
<mesaj tarafından düzenlendi ilke.duru on 18.11.2008 20:36:39>

balimmm
  • Tüm gönderiler : 1551
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 20:37:31
slm annişlerr nabersiniz bakim?benim kuzuda bugün pek uyumadı ağlamadıda ama sürekli uyanıyor tam dalamadı uykuya,banyo konusu geçmiş bende haftada 2 kez banyo yaptırıyorum bizim büyüklere kalsa hergün yıkıycak ama korkuyorum üşütcez diye.hergün yıkanan bebek daha iyi gelişirmiş diyorlar nekadar doğru bilmemem

gülcan arkadaşımız aramıza dönmüş yeniden hamiş olması ne güzel bir haber inşallah bu kez sağlıkla zamanında kucağına alır yavrusunu...

kıss epruu-öslemm hep itişme kakışma halindesiniz ayy ne ayıppp 

ilkecim paşamızın gazı için dr ilaç vermedimi ben nurse harveys kullanıyorum günde 4-5 kez 1 tatlı kaşığı veriyorum emzirmeden önce,tavsiye ederim iyi derecede azaltıyo gaz sıkıntısını öptük sizi[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]kendinize iyi davranın

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 22:39:39

bayıldım bu terimeeeeeeeeeeeee,
Minik kral hazretlerini uyandırmak neredeyse imkansız :o)
ama canım bende şeyi farkettim kendiliğinden uyanınca çok güzel emiyor,
daha kolay alıyor memeyi,

Yaw benimkini bir görsen ama ben 76 kiloyum tabi
hem tamamen gitmesi zaman alıyormuş
bugün bana gelen biride muhakkak korse tak dedi
dr ye bir orayım diyorum nasıl bişey takmak lazım acaba

Evet doğru,kendi uyanınca daha güzel emer..İşte böyle böyle öğrenecez bizimkilerin huylarını ..

Ya ben korse aldım kendime 2 hafta önce..Yalnız geçenlerde bi yazı okudum,"korse takmak işe yaramaz,sadece sarkıklıkları operasyonla düzeltilecek hale getirir" diye ..Yani egzersiz yapmamız şart aslında ..Ayy,bu yorgunlukla o hareketleri kim yapacaksa ..Güya karar aldık eşimle geçen hafta sonu,o da ben de göbek eritecez hesapta ..Yapacak adam aranıyoooor..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 18.11.2008 22:40:45

Orjinalden alıntı: balımmm

Sevil'cim selam canım,nasılsınız güççük paşayla? ..Valla sorma çok ayıp bu Ebru'nun yaptığı  ..

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 10:32:10
Selam tatlı annelerrr,bebişleriniz nasıl,yeni resimlerini ekleyin arada...

Özlemm senin zırtapozlugun yüzünden rezil oluyoruz elaleme cıks cıks cıksss...

Allaımmmm espriyi tartışmışlar aralarında ehihihihi..devam devamm

Sevilcim nasılsın,oğluşun napıyor iyimisiniz?

Özlem ve İlkee,egzersizler için çokk erken,siz sezeryan oldunuz,en az 3 ay sonra başlayın derim.Bide bu hareketleri yapmadan önce çok iyi ısının,yoksa her yeriniz tutulur kalır.Özlem göbeğin güzel ya,çok yakışıyii sanaİlkeee sana bişi diim mi bu delii misafirlerin getirdiği kilolarca baklavayı homini gırtlak etmiş ahahahaa,burda yazmıyo ama nedense,ondan kilo almış biraz hihiiii,anacım ahımız tutmuş gibi oldu,bişi derken tikkatli sölemek gerek galiba

hobbittown
  • Tüm gönderiler : 26
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 10:35:08
Merhaba bayanlar,
ben de aranıza katılayım dedim, 24 Eylül'de cici bici kızım doğdu, adı da Ela oldu, ama 2 ay sonra ancak simdi uyudu da ben de yazayım dedim  Merhaba herkeseee!

şaka maka birkaç gecedir çok zorluyordu bizi ela bebek, doktor kızlar gazlı olmaz ama bu çok gazlı işiniz iş dedi. Kocaman göbeği çıktı garibanın gazdan, geceleri kıyameti koparıyor.

Biraz önce öğle uykusuna yatırabildim -mucizeler mucizesi!-
peki sonunda boş kalmış bir kadın olarak ne yaptım? spor mu? hayır! temizlik? yemek? hayır! hemen internete girip bebek.com okumaya başladım  Aaa biraz dinleneyim ama!

Kilo durumlarını merak ediyorum herkesin? Ben doğumdan sobra 15 kiloyu verdim, geriye doğum kiloma dönmeme 5 ideal kiloma dönmeme 15 kilo kaldı! Zate tombiştim hamile kaldığımda anlıyacağınız...
Güzel güzel veriyordum, ama birden durdu! Hatta yarım kilo almışım. Belki dün yediğim pataes kızartmalarından olabilir  
Spor için dvd ısmarladım sanırım sporsuz olmayacak, siz ne durumasınz?

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 10:58:03

Selam tatlı annelerrr,bebişleriniz nasıl,yeni resimlerini ekleyin arada...

Özlemm senin zırtapozlugun yüzünden rezil oluyoruz elaleme cıks cıks cıksss...

Allaımmmm espriyi tartışmışlar aralarında ehihihihi..devam devamm

Sevilcim nasılsın,oğluşun napıyor iyimisiniz?

Özlem ve İlkee,egzersizler için çokk erken,siz sezeryan oldunuz,en az 3 ay sonra başlayın derim.Bide bu hareketleri yapmadan önce çok iyi ısının,yoksa her yeriniz tutulur kalır.Özlem göbeğin güzel ya,çok yakışıyii sanaİlkeee sana bişi diim mi bu delii misafirlerin getirdiği kilolarca baklavayı homini gırtlak etmiş ahahahaa,burda yazmıyo ama nedense,ondan kilo almış biraz hihiiii,anacım ahımız tutmuş gibi oldu,bişi derken tikkatli sölemek gerek galiba

Hee yapma bee..Senin çinganeliğin yüzünden rezil oluyo olmayalım sakın paçoz  ..

Kız erken mii? ..Yaw ben doktor civanıma danışmadım ama,heryerde 6 hafta bitince diyo,sezaryenlerde bile..Akşam dedim eşime,hani egzersize yapacaktık diye ..O da diyo,"sen salondaki masayı çek kenara,koy bi müzik,çağır beni geleyim" diye ..Beni beklermiş,çağırınca bugün çok yorgunum deyip gelmeyecek yine,sanki bilmiyoz ..Ama neyse,denemek de fayda var ..Kız öyle çok ağır şeyler değil,yapacağım zati şurda 2 dakka bişi,onu da engelleme ..

Ya evet sormayın..Misafirler getirdi tepsi tepsi baklavaları,pardon kutu kutu ..Hepsiciğini löplettim ..Bu sabah da benim elim gitmediğinden,baklavaları çöpe attırdım eşime ..O da çok severek yaptı bu işi ..Allah affetsin..Sizin yapamadığınızı,ben kendime yaptım ..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 11:04:02

Orjinalden alıntı: hobbittown
Merhaba bayanlar,
ben de aranıza katılayım dedim, 24 Eylül'de cici bici kızım doğdu, adı da Ela oldu, ama 2 ay sonra ancak simdi uyudu da ben de yazayım dedim  Merhaba herkeseee!

şaka maka birkaç gecedir çok zorluyordu bizi ela bebek, doktor kızlar gazlı olmaz ama bu çok gazlı işiniz iş dedi. Kocaman göbeği çıktı garibanın gazdan, geceleri kıyameti koparıyor.

peki sonunda boş kalmış bir kadın olarak ne yaptım? spor mu? hayır! temizlik? yemek? hayır! hemen internete girip bebek.com okumaya başladım  Aaa biraz dinleneyim ama!

Kilo durumlarını merak ediyorum herkesin? Ben doğumdan sobra 15 kiloyu verdim, geriye doğum kiloma dönmeme 5 ideal kiloma dönmeme 15 kilo kaldı! Zate tombiştim hamile kaldığımda anlıyacağınız...
Güzel güzel veriyordum, ama birden durdu! Hatta yarım kilo almışım. Belki dün yediğim pataes kızartmalarından olabilir  

Hoşgeldin aramıza Deniz'cim ..Nasılsın,kızın nasıl? Şu an uyuyormuş gerçi,aman dokunmayalım ..Ben de senin gibi,Sena uyur uyumaz koştum foruma ..Halbuki mutfakta makineden çıkmak ve girmek isteyen bi takım bulaşıklar bekliyo beni ,ama hiç iş yapasım yok valla..

Ben hamişlikte 8 kilo aldım..58 kg.idim,66 kg. ile girdim doğuma..Sonra tekrar 61 kg.'ye indim..Ama şu baklavalar sayesinde tekrar 63 oldum ..Ve evet,acayip bi göbek kaldı..Hani gidecekti? ..2 ay 1 hafta oldu doğum yapalı..

SARİCİVCİV
  • Tüm gönderiler : 351
  • Bölge: Bursa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 11:36:11
slm kızlar nasılsınız benim evlat yine emmiyor ya sütü sağıp veriyorum bende 3 saat arayla 50 cc yeterli oluyordur heralde bugün 3 .banyomuzu yaptık cumarteside mevlüdümüz var hepinizi beklerim gelmek isteyenlere açık adres verebilirim

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 11:47:21

Orjinalden alıntı: SARİCİVCİV
slm kızlar nasılsınız benim evlat yine emmiyor ya sütü sağıp veriyorum bende 3 saat arayla 50 cc yeterli oluyordur heralde bugün 3 .banyomuzu yaptık cumarteside mevlüdümüz var hepinizi beklerim gelmek isteyenlere açık adres verebilirim

Selam Ebru sağolasın..Ya sen sürekli dene,bigün alacak mutlaka..İnşallah..Ama sütün var da sağarak veriyosun,mühim olan o ..Ben de şimdi kalkıp sağıcam..Benim zilli emiyor ama boşaltamıyor memeyi..Ben de kalanı çekip bi sonraki öğünde veriyorum..Banyo yapmışsınız,güle güle kirlensin ..

Mevlidiniz de hayırlı uğurlu olsun canım..Gelmek isterdim ama hem şehirlerimiz ayrı,hem de bebe var ..

Ben de mevlid yapmayı düşündüm,hatta bayağı bi niyetine girdim..Gittim mevlidlik takım bile aldım kızıma..Ama sonradan baktım ki,altından kalkamayacam bu işin ..Benim hiç yardımcım yok maalesef..Arkadaşlar yardım ederiz dediler ama,ben de yaptırmak istemiyorum kimseye bişey..O yüzden,dinen de mecburi bir gereklilik olmadığı için,vazgeçtim ..

SARİCİVCİV
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 11:58:49
olsun canım mevlüt şart değil zaten ama benim eşimin tarafı çok kalabalık hergün gelen gidenle uğraşak halim de yok vaktim de yok en iyisi birkerede herkezi toplamak amaç sende arkadaşlarını topla 2 3 kişi hamen yasin falan okuyun maksat dua okunsun evde

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:03:52

Merhaba bayanlar,

Hpşgeldin aramıza
güzel paylaşımlar dilerim

Özlem ya gidecek inşallah ama boğazıda biras tutmak lazım galiba,
bende misafir geliyor diye browni yapmıstım
gidip gelip yiyorum

yememem lazım okiş ama canım çekiyor yaaaaaaaaaaaaaaaaa
4 aylık göbişim duruyor hala

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:08:51

slm annişlerr nabersiniz bakim?benim kuzuda bugün pek uyumadı ağlamadıda ama sürekli uyanıyor tam dalamadı uykuya,banyo konusu geçmiş bende haftada 2 kez banyo yaptırıyorum bizim büyüklere kalsa hergün yıkıycak ama korkuyorum üşütcez diye.hergün yıkanan bebek daha iyi gelişirmiş diyorlar nekadar doğru bilmemem

gülcan arkadaşımız aramıza dönmüş yeniden hamiş olması ne güzel bir haber inşallah bu kez sağlıkla zamanında kucağına alır yavrusunu...

ilkecim paşamızın gazı için dr ilaç vermedimi ben nurse harveys kullanıyorum günde 4-5 kez 1 tatlı kaşığı veriyorum emzirmeden önce,tavsiye ederim iyi derecede azaltıyo gaz sıkıntısını öptük sizi[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]kendinize iyi davranın

kullanıyorum  canom sab simplex diye bişiy ama mucizeler bekleme dedi dr gerçektende çok rahatlamıyor
bu bir süreç yaşayacaksınız ve bitecek dedi,

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:10:31

Allah kabul etsin, kolay gelsin...
bende yapmayı düşünmüyorum zaten her fırsatta okuyorum ben miniğime

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:11:53
 :o)
<mesaj tarafından düzenlendi ilke.duru on 19.11.2008 22:48:10>

hobbittown
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:16:34
Selamlar,
Sanırım sporsuz gitmeyecek bu göbek. Ben tüm umudumu dvdye bağladım, bebekle beraber mambo yapıyorsun, hadi bakalım diyorum. Hem ne yapacagımı bilemiyorum her zaman kızımla, beraber yapabileceğimiz bir aktivite olur.

Ha hah haa, baklavalar di mi, ben de evde yoksa dayanabiliyorum, ama biri alıp gelirse dayanamayıp yiyorum. Kayınvalidem Elanın 40ı çıkana kadar bizde kaldı, her gün  sakın tatlı alma dışarı çıktığında diye söylerdim, o gene de aaa süt yapacak diye alırdı, ben de dayanamaz yerdim :)

Neyse, dün aldığım nutella son, söz veriyorum burdan kendime..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:19:33

Selamlar,
Sanırım sporsuz gitmeyecek bu göbek. Ben tüm umudumu dvdye bağladım, bebekle beraber mambo yapıyorsun, hadi bakalım diyorum. Hem ne yapacagımı bilemiyorum her zaman kızımla, beraber yapabileceğimiz bir aktivite olur.

Ha hah haa, baklavalar di mi, ben de evde yoksa dayanabiliyorum, ama biri alıp gelirse dayanamayıp yiyorum. Kayınvalidem Elanın 40ı çıkana kadar bizde kaldı, her gün  sakın tatlı alma dışarı çıktığında diye söylerdim, o gene de aaa süt yapacak diye alırdı, ben de dayanamaz yerdim :)

Neyse, dün aldığım nutella son, söz veriyorum burdan kendime..

Evettt kesinlikle evde olmaması lazım,
bende epeydir nutella almıyorum eve...

hobbittown
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 12:24:17
gene de evde olanın dibini getireyim de uygun bir veda olsun..

sandyy
  • Tüm gönderiler : 5600
  • Bölge: İstanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 13:10:18
İlkee çok şeker çıkmışsınız,maşallahh,Allah sizi hiç ayırmasın,hep böyle gülsün yüzünüz...odanızın resmini görmedim ben ama,eklermisin bana merak ettim çok güzel görünüyo aradan dereden.

Özlem sataşma bak,kötü olur haa...

Adaşım kolay gelsin sana da

SARİCİVCİV
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 13:37:13
sütün artması için yaptıınız bişeyler varmı

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 13:44:44

Evettt kesinlikle evde olmaması lazım,
bende epeydir nutella almıyorum eve...

Evet evet,evde oldu mu hiç affetmiyorum ben ..

gene de evde olanın dibini getireyim de uygun bir veda olsun..

Hehhee,vazdageçemiyosun yani ..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 13:50:26

İlkee çok şeker çıkmışsınız,maşallahh,Allah sizi hiç ayırmasın,hep böyle gülsün yüzünüz...odanızın resmini görmedim ben ama,eklermisin bana merak ettim çok güzel görünüyo aradan dereden.

N'olur kız n'oluuur,söyle hadiii? ..

Çok güzel çıkmışsınız İlke'cim,maşallah 41 kere,nazar değmesin ..Evet,ilk defa katılıyorum ben bu Ebru'ya ..Odanızı koy da görelim ..

Valla ben,hani şu Humana'nın Steel Tee'leri var ya,ondan içiyorum..Yarım litreye pet şişeye,3-4 tatlı kaşığı atıp karıştırıyorum..Bilmiyorum iyi geliyor mu? Tabii psikolojik bir de..Onun dışında,şerbet merbet,komposto falan yaptım içtim..Ama öyle geliyo ki bana,sadece kilo alımına katkısı var onların ..Çünkü epey bi şeker içeriyo mecburen,e az şekerli ya da şekersiz de hiç içmem daha iyi..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 14:51:39

N'olur kız n'oluuur,söyle hadiii? ..

Çok güzel çıkmışsınız İlke'cim,maşallah 41 kere,nazar değmesin ..Evet,ilk defa katılıyorum ben bu Ebru'ya ..Odanızı koy da görelim ..

Valla ben,hani şu Humana'nın Steel Tee'leri var ya,ondan içiyorum..Yarım litreye pet şişeye,3-4 tatlı kaşığı atıp karıştırıyorum..Bilmiyorum iyi geliyor mu? Tabii psikolojik bir de..Onun dışında,şerbet merbet,komposto falan yaptım içtim..Ama öyle geliyo ki bana,sadece kilo alımına katkısı var onların ..Çünkü epey bi şeker içeriyo mecburen,e az şekerli ya da şekersiz de hiç içmem daha iyi..

ayyy kızım asıl size koyacağğım resimleri,
ama kocaman bir yatak var odada kayınvalidem kalıyor ya o gidince yatağı çıkarıp odayı düzenleyeceğim
şimdi karman çorman

birde bende komposto ve stell tee içiyorum ama kompostoyu sıfır şekerler yapıyorum,

birde vita malt süper geliyor bir saat sonra göğüsler bombiş
<mesaj tarafından düzenlendi ilke.duru on 19.11.2008 14:53:05>

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 16:36:03

ama kocaman bir yatak var odada kayınvalidem kalıyor ya o gidince yatağı çıkarıp odayı düzenleyeceğim
şimdi karman çorman

birde bende komposto ve stell tee içiyorum ama kompostoyu sıfır şekerler yapıyorum,

Tamam canım,işine geldiği bi vakit çeker koyarsın fotoları ..

Sahiden mi kııııız,Vita malt iyi geliyor demek ki..Ben de alıcam hep,denicem..Her markette bulunuyor mu,hangi standlarda var? ..Migros'da kesin vardır da..Bir bakınayım ben..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 18:25:44

Orjinalden alıntı: <<...Angel...>>

şimdi karman çorman

Tamam canım,işine geldiği bi vakit çeker koyarsın fotoları ..

Sahiden mi kııııız,Vita malt iyi geliyor demek ki..Ben de alıcam hep,denicem..Her markette bulunuyor mu,hangi standlarda var? ..Migros'da kesin vardır da..Bir bakınayım ben..

yok canım, sadece eczanelerde var bildiğim kadarı ile birde e bebek vs. var
<mesaj tarafından düzenlendi ilke.duru on 19.11.2008 18:33:50>

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 18:57:18
Kızlar,
bugün bana bebek hemşiresi geldi,
ben doğumda koç alianz sigorta ile yaptım,
onlarda bana hedye olarak bebk hemşiresi gönderdiler,
inanılmaz iyi oldu kız tırnaklarını kesiti banyo yaptırdı kilosunu bile tarttı,
sorularımı cevapladı filan,
çok şaşırmakla birlikte ( malum tr de alışık değiliz böyle şeylere )
Poposunuda muhakkak yıka her seferinde dedi,
pişik önleyici değil de zeytinyağı sürün dedi,
haftada 2-3 kez banyodan 2 saat önce vucuduna zeytinyağı sürün sonra yıkayın dedi,
hergün yıkayın bebekler yıkanarak büyür dedi :o)

yani aklıma geldikçe paylaşırım sizinle
haaa birde yanlış emziriyormusum kolumun altına yastık koyarak çocuğu dik tutmak lazımmış yoksa çok gaz yutarmış
birde emzirmeden nce altını değişin doyduktan sonra tekrar yaparsa değiştirmeyin en az 45 dk dedi
çok rahatsız olurmuş mideleri ve gazı tetiklermiş,
haftada 2-3 1  çay bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat atıp tülbent ile ağzını temizleyin ki pamukcuk ollmasın dedi,

birde isilik varsa ( benim oğlusumun suratında oldu biraz evimim çok sıcakkkk) bir litre suya bir çorba kasığı mısır nişastası koyup banyoda başından aşağı dökecekmişiz hemen geçermiş sonra durulamak yokmuş

işte beleee

balimmm
  • Tüm gönderiler : 1551
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 19.11.2008 22:08:30
slm kızlar yaaa bugün kuzum hiç uyumadııı valla ancak daha yeni uyudu canımın sıkıntısından nette dolaşmaya başladım sürekli uyudu uyandı sabahtan bu yana gazınıda çıkartıyo karnıda tok ağladıkça göğsümü verdim sussun diye şimdi baygın gibi uyuyo yavrumanne olmak çookkk zormuş yaa canım annem senin hakkını nasıl öderim ben

ilkecim çokk tatlı çıkmışsınız resimde allah nazardan korusun mutluğunuz daim olsun canımm...yazdıklarında çok faydalı şeyler paylaşımın için sağol tatliş

ebru ilk haftada emme sıkıntısı çok çekmiştik bizde şimdide ağzından çıkarmıyo göğsümü maşallah sende pes etme emzirmeye çalış allah yardımcınız olsun...

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.11.2008 21:32:56

ilkecim çokk tatlı çıkmışsınız resimde allah nazardan korusun mutluğunuz daim olsun canımm...yazdıklarında çok faydalı şeyler paylaşımın için sağol tatliş

Sağol canım

Ayyy bugün kimseler uğramamış foruma,
şiiiii

Yaw gerçekten zamanın nasıl geçtiğini anlamıyor insan

Şey dün gelen hemşire bana birde şey dedi,
ağzını pamukçuk olmaması için 1 çay bardağı suya bir çay kaşığı karbonat atıp tülbentle ağzının içini iyice silemek lazımmış

refakir
  • Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 20.11.2008 22:39:08

Merhaba bayanlar,

Aramıza hoşgeldin canım. Allah yavrunu analı-babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Kilolardan açılmış konu. Ben 55 ile hamile kaldım ve 75 ile doğum yaptım. Şuan 61 kiloyum. Daha 6 kilom var vermem gereken. Çok yemiyor ve bol yürüyüş yapıyorum. Hastaneden çıktığımda 68 kiloydum 9 haftada 7 kilo vermişim. Umarım kalan 7 kiloyuda biran önce veririm. Ondan sonra da hedef 50 kiloya inmek. 50 ye indiğim zaman yeter başka da istemem.

Oğlum dünden beri ishal bu yüzden bugün doktora götürdüm. Çay (tuzlu su) verdi ve kusarsa da fitil verdi.  İshali hala devam ediyor ilginç olan aynı durum bende de var. Sanırım yediğim birşeyden oldu ve benden oğlumada geçti. Yarın da devam ederse ev doktoruma gideceğim.

Sizler nasılsınız yavrularınız nasıl? Umarım herşey yolundadır. Benim yakışıklı şuan uyuyor ve 4-5 makinelik ütü beni bekliyor. Kızım babasıyla yatağa gittiğinde yaparım diyordum ama nerde 3 parça ütüledim bir baktım paşamız ağlıyor. Ben de oğlumuzla ilgilenmeye başladım ve ancak şimdi uyuyabildi. Yatağa yatsam ve yatarak emzirsem hemen uyur ama yanından kalkınca hemen anlıyor beyefendi. Onun iyice dalmasını beklersemde bu defa ben de uyuyorum.  Neyse alışacağız artık.
8 Aralıkta 4. kontrolümüz var. Bu arada bugün tartıldı doktorda ve 200 gram daha almış bir haftada.  Şuan 6200 gram. Ama çok kusmaya başladı. İshal süresi içerisinde pek alabileceğini sanmıyorum. Zaten doktorda dedi. Her emzirmeden önce çay verecekmişim ki böylelikle anne sütü az içmeliymiş. Ne yapalım ishali geçsinde alacağını alır yine.

Hepinizi yavrularınız ile birlikte öpüyoruz.
İyi geceler anne ve melekleri.

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 10:38:30

Orjinalden alıntı: refakir

Oğlum dünden beri ishal bu yüzden bugün doktora götürdüm. Çay (tuzlu su) verdi ve kusarsa da fitil verdi.  İshali hala devam ediyor ilginç olan aynı durum bende de var. Sanırım yediğim birşeyden oldu ve benden oğlumada geçti. Yarın da devam ederse ev doktoruma gideceğim.

Hepinizi yavrularınız ile birlikte öpüyoruz.
İyi geceler anne ve melekleri.

Canım çok geçmiş olsun,
maşallah sana tatlışım yaa sütün ne güzel yarıyor,
Maşallahhhhhh gözlere  gelme sakın

En kısa zamanda geçer inşallah canım,
bizimde gazımız geçse biran önce

refakir
  • Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 12:36:20

Canım çok geçmiş olsun,
maşallah sana tatlışım yaa sütün ne güzel yarıyor,
Maşallahhhhhh gözlere  gelme sakın

En kısa zamanda geçer inşallah canım,
bizimde gazımız geçse biran önce

Çok sağol canım inşallah biran önce geçer ishali.
Bugün daha kakasını yapmadı bakalım nasıl yapacak dört gözle bekliyorum.
4-5 güne kadar geçmezse doktor tekrar getir dedi.
Ama inşallah geçer canım.

Canım benim inşallah en kısa zamanda biter gaz sancınız.
Allah yardımcın olsun canım.

*EYLÜLYAĞMURUM*
  • Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 12:37:14
selam kızlar...
maalesef gelemiyorum artık...
çok gazımız varrrrrrrrrr ve yavrum sürekli kıvranıyor...
gece gündüz uykumuz yok ana kız...
yağmur2um da çok kötü öksürüyor...
allah başka dert vermesin ama yoruluyorum çokkkkkk...
geriye dönük okuyamadım kusura bakmayın....
hemen kaçıyorum kuzu heran bağırabilir...

bu arada mine ve vildan kuzularını almış kucağına...
maşallah sübhanallah...
allah analı babalı büyütsün...

ESKİ rain34:))

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 7 of 82, mesajlar 241 to 280 of 3251