*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 82, mesajlar 281 to 320 of 3251
Yazar Mesaj
My Angel..
  • Tüm gönderiler : 9781
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Özlem :)
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 12:53:44
   Benden de selam..Refiye'cim geçmiş olsun canım,oğluş ishal olmuş..Bir an evvel geçer inşallah..

Zekiye'cim demek gaz sıkıntınız var..Tabii ki Allah başka dert vermesin..Ama hakkaten yorucu oluyor..Ne yapalım sağlık olsun..

Bizim de dün verem ve karma aşımız vardı..Sağlık ocağında olduk onları..Epey bi ağladı kuzum ..Hemencik kucağıma alıp arabaya gittik de sakinleşebildi çok şükür..Bu arada 1120 gr.almış kuzum..Doktor teyzemiz beğendi durumu..Gelecek ay tekrar bi aşımız daha varmış..Pnömokok v.s.

Bir de göbek fıtığı varmış kuzumda..Ama endişe edecek bişey yok,2 yaşına kadar düzelir dedi..Göbek çukuru ağladığında falan dışarı çıkıyor ama herhangi bir rahatsızlık vermezmiş..

AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...

Ilke Duru
  • Tüm gönderiler : 2057
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 15:32:25

Orjinalden alıntı: *YAĞMUR&EYLÜL*

selam kızlar...
maalesef gelemiyorum artık...
çok gazımız varrrrrrrrrr ve yavrum sürekli kıvranıyor...
gece gündüz uykumuz yok ana kız...
yağmur2um da çok kötü öksürüyor...
allah başka dert vermesin ama yoruluyorum çokkkkkk...
geriye dönük okuyamadım kusura bakmayın....
hemen kaçıyorum kuzu heran bağırabilir...

bu arada mine ve vildan kuzularını almış kucağına...
maşallah sübhanallah...
allah analı babalı büyütsün...

Canımmmmmmm,
bende seni düşündüm gece hiç yk bir arayayım diye,
bizde aynı durumdayız gece emziriken inan gözlerimi açamıyorum çok yorgunummmmm,

ama bu günlere şükürler olsun şikayet etmiyorum

Binlerce Şükürler Olsun...

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 15:34:21

Orjinalden alıntı: <<...Angel...>>

Benden de selam..Refiye'cim geçmiş olsun canım,oğluş ishal olmuş..Bir an evvel geçer inşallah..

Zekiye'cim demek gaz sıkıntınız var..Tabii ki Allah başka dert vermesin..Ama hakkaten yorucu oluyor..Ne yapalım sağlık olsun..

Bizim de dün verem ve karma aşımız vardı..Sağlık ocağında olduk onları..Epey bi ağladı kuzum ..Hemencik kucağıma alıp arabaya gittik de sakinleşebildi çok şükür..Bu arada 1120 gr.almış kuzum..Doktor teyzemiz beğendi durumu..Gelecek ay tekrar bi aşımız daha varmış..Pnömokok v.s.

Bir de göbek fıtığı varmış kuzumda..Ama endişe edecek bişey yok,2 yaşına kadar düzelir dedi..Göbek çukuru ağladığında falan dışarı çıkıyor ama herhangi bir rahatsızlık vermezmiş..

Canım sanada geçmiş olsun bitanem,
mademki kendiliğinden geçecek

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 15:47:27

Orjinalden alıntı: ilke.duru

Sağolasın canım,evet öyleymiş ..

İlke,valla ilk haftalarda ben de öyleydim canım..Sabret bitanem,inşallah uzun sürmeyecek bu durum..1.5-2 ayı geçtikten sonra geceleri daha rahat uyuyorlar bir sorun yoksa..Ben o günlerde Zinco kullanıyordum 3 damla..Sanki iyi geliyordu..Bitkisel içerikli bir ürün,ilaç değil..Başka da bişey denemedim gaz için..Elbet sıkıntılı geçecek günlerimiz olacak,ama ben geriye dönüp onu ne kadar çok istediğimi hatırladıkça,çokkk şükürrr diyorum ..Rabbim'e binlerce,onbinlerce şükürler olsun,o bizimle.....

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 16:07:56

Sağolasın canım,evet öyleymiş ..

İlke,valla ilk haftalarda ben de öyleydim canım..Sabret bitanem,inşallah uzun sürmeyecek bu durum..1.5-2 ayı geçtikten sonra geceleri daha rahat uyuyorlar bir sorun yoksa..Ben o günlerde Zinco kullanıyordum 3 damla..Sanki iyi geliyordu..Bitkisel içerikli bir ürün,ilaç değil..Başka da bişey denemedim gaz için..Elbet sıkıntılı geçecek günlerimiz olacak,ama ben geriye dönüp onu ne kadar çok istediğimi hatırladıkça,çokkk şükürrr diyorum ..Rabbim'e binlerce,onbinlerce şükürler olsun,o bizimle.....

evet 2 ay bie gecsin daha kkolay okacak diyorlar,
özloş ya benimki 1 saat filan emiyor hatta alnasam daha çok emecek yani emme derken ağzındastiyor memeyi,
hata mı ediyorum acaba tutmakla memişte çünkü uyuyyor cekmiyor sütü ama emer gibi yapıyor
ay anlatamadım galüba

refakir
  • Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 16:11:12

Orjinalden alıntı: *YAĞMUR&EYLÜL*

selam kızlar...
maalesef gelemiyorum artık...
çok gazımız varrrrrrrrrr ve yavrum sürekli kıvranıyor...
gece gündüz uykumuz yok ana kız...
yağmur2um da çok kötü öksürüyor...
allah başka dert vermesin ama yoruluyorum çokkkkkk...
geriye dönük okuyamadım kusura bakmayın....
hemen kaçıyorum kuzu heran bağırabilir...

Canım allah kolaylık versin iki çocukla başetmek gerçekten çok zormuş.
İlkinde ne kolaymış sadece birine odaklanıyorsun.
İnşallah biran önce büyürlerde birbirleriyle oynarlar.
Ben biran önce 10 aylık veya daha büyük olduğu günleri hayal ediyorum ve o günlerin biran önce gelmesini de istiyorum
Yağmur kızına da geçmiş olsun canım.

Sağol canım inşallah geçer biran önce.
Maşallah kuzuna demek 1120 gram almış yavrun. Ya bunlar kilolandıkça ele geldikçe daha tatlı oluyorlar.
Yanakları sıkılacak gibi oluyor
Göbek fıtığınız varmış geçmiş olsun. Demek 2 yaşına kadar düzeliyormuş kendiliğinden. Bu çok güzel bir haber.

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 16:17:01

özloş ya benimki 1 saat filan emiyor hatta alnasam daha çok emecek yani emme derken ağzındastiyor memeyi,
hata mı ediyorum acaba tutmakla memişte çünkü uyuyyor cekmiyor sütü ama emer gibi yapıyor
ay anlatamadım galüba

Evet İlkeciğim sana katılıyorum mesela benim prens dün gece 23:00 gibi bir uyudu sabah 5:00 ti uyandığında. Zaten güzel uyuyordu ama bu kadar kesintisiz bugüne kadar daha uyumamıştı. Tabii bunun yerine evdeysek gündüzleri uyumakta zorluk çekiyoruz.Ama zamanla hepsi rayına oturacak.
Demek seninki göğsünü emzik niyetine kullanıyor.
Emmiyor ama emer gibi çenesini oynatıyor. En iyisi emzik ver o sırada sende uzanır dinlenirsin biraz.
Benimkine vermek zorunda kalıyorum emzik. Yoksa yapışıyor hangi parmağına gelirse sanki bal sürmüşsünde yalıyor öyle şapur şupur sesler çıkartıyor.
Alışmayacağını bilsem bırakacağım yalansın çok tatlı görünüyor ama büyüdükçe anladıkça daha kolay buluyor elini ve buda alışacağının göstergesi. Aman elini atamamki yarın öbürgün bıraksın diye Razıyım memeye alışsın.

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 16:22:10

Orjinalden alıntı: refakir

ay anlatamadım galüba

Evet İlkeciğim sana katılıyorum mesela benim prens dün gece 23:00 gibi bir uyudu sabah 5:00 ti uyandığında. Zaten güzel uyuyordu ama bu kadar kesintisiz bugüne kadar daha uyumamıştı. Tabii bunun yerine evdeysek gündüzleri uyumakta zorluk çekiyoruz.Ama zamanla hepsi rayına oturacak.
Demek seninki göğsünü emzik niyetine kullanıyor.
Emmiyor ama emer gibi çenesini oynatıyor. En iyisi emzik ver o sırada sende uzanır dinlenirsin biraz.
Benimkine vermek zorunda kalıyorum emzik. Yoksa yapışıyor hangi parmağına gelirse sanki bal sürmüşsünde yalıyor öyle şapur şupur sesler çıkartıyor.
Alışmayacağını bilsem bırakacağım yalansın çok tatlı görünüyor ama büyüdükçe anladıkça daha kolay buluyor elini ve buda alışacağının göstergesi. Aman elini atamamki yarın öbürgün bıraksın diye Razıyım memeye alışsın.

emzik herzaan almıyor ama ben veriyorum yinede iyice dalınca atoyor zaten,
evet nasıl emiyor elini bende parmak eeceğine emzik emsin onu bıraktırak daha kolay

birde aca sütüm azda dpymadığı için mi çok kalıyor mememde diyorum

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 23:09:08

Orjinalden alıntı: Mert''in Annesi :o)

Kız İlke sen misin? Fotoğraftakide sensin o zaman.
Ay bende kendi kendime diyorum bu kim acaba hiç hatırlamıyorum diye
Şaşırttın beni.
Canım zannetmiyorum doymamış olsalar sadece parmak emmez birde ağlarlardı.
Ama içinde öyle bir şüphe kalıyorsa o zaman hemen göğsünü ver ve dene bakalım ne yapacak.

AY kaç gündür oğlumu banyo ettirememiştim. Bu aklşam kısmet oldu sonunda ve banyo etmeyi çok seviyor.
Sıcacık su girince içine başladı konuşmaya. Sonra sıcacık sütünüde içince mışıl mışıl uyudu.
Hala uyuyor.
Bir ara düzenli yıkıyordum ama son zamanlarda beceremiyorum. YA geç aklıma geliyor, ya da aklıma geldiğinde uyuyor. Gündüzleride yıkayamıyorum devamlı birşey çıkıyor. Bu soğuklarda da hasta olur o yüzden sadece akşamları yıkıyorum.

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 21.11.2008 23:58:02

Orjinalden alıntı: refakir

Kız İlke sen misin? Fotoğraftakide sensin o zaman.
Ay bende kendi kendime diyorum bu kim acaba hiç hatırlamıyorum diye
Şaşırttın beni.
Canım zannetmiyorum doymamış olsalar sadece parmak emmez birde ağlarlardı.
Ama içinde öyle bir şüphe kalıyorsa o zaman hemen göğsünü ver ve dene bakalım ne yapacak.

AY kaç gündür oğlumu banyo ettirememiştim. Bu aklşam kısmet oldu sonunda ve banyo etmeyi çok seviyor.
Sıcacık su girince içine başladı konuşmaya. Sonra sıcacık sütünüde içince mışıl mışıl uyudu.
Hala uyuyor.
Bir ara düzenli yıkıyordum ama son zamanlarda beceremiyorum. YA geç aklıma geliyor, ya da aklıma geldiğinde uyuyor. Gündüzleride yıkayamıyorum devamlı birşey çıkıyor. Bu soğuklarda da hasta olur o yüzden sadece akşamları yıkıyorum.

Evet canım benim
bende hergün ykıyorum,
gerçi ilk kez bugün ben yıkadım kayınvalidem yıkıyor

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 09:55:44

ay anlatamadım galüba

Ay anlattın,çünkü aynisi benim başımda ..Valla doktor bana,"en fazla 1 saat emzir,daha da fazla olmasın" demişti..Daha çekmesem akşama kadar duracak yani,ayni sizin gibi ..Ama ben derin uyuduğunu anladığım zaman alıyorum memeden,zaten süt çekmiyorlar ..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 10:02:59
   Kızlar bu arada,zigana nickli Gülşen arkadaşımız vardı hatırlarsanız..Geçenlerde neredesin,iyisin inşallah diye özel mesaj atmıştım kendisine..Neyse dün girip mesaj yazmış bizlere,ama ilk açılan artık girmediğimiz öteki sayfada kalmış..Ben aynen alıntı yapıyorum..

Orjinalden alıntı: zigana
herkese slm
internet olmadığı için giremedim 08.10.08'de doğum yaptım
BEYZAM geldi
çok şükür ikimizde iyiyiz
fırsat buldukca giricem
ALLAH herkesin bebeğini bağışlasın

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 11:45:44
   Tekrar selam ..Kimse yok kendi kendime not düşeyim bari ..Senoş kızı uyuttum,eşimin de toplantısı var bugün..Artık cumartesileri gitmeyecek,ama hafta içi çıkış saatini uzatacaklar..Neyse böylesi daha çok işime gelir,evde yardım eder bana hafta sonu ..Zavallım,evde olduğu zamanlar sürekli bir toplama halinde zaten ..

Arkadaşlar,aslında artık daha çok konuşacak şeyimiz var,ama toplanamyoruz ..Hepimizin geldiği saatler ayrı..Sağlık olsun..

Örneğin ben Sena'dan bahsedeyim..Kucağımda televizyon önüne getirdim mi hemen bakmaya başlıyo..Nerden anladım,ben yönümü değiştirince o da başını çeviriyo ..Resmen izlemek istiyo yahu ,amaannn dedim,senin için henüz çooook erken,hemen uzaklaştım ..Ama akvaryuma bakmaya bayılıyo zilli..Babası-anası gibi hayvansever olacak..Bu benim için çok önemli..Hayvanları severek büyümeleri lazım çocukların ..Aslında zor olmasa,eskisi gibi evde köpek bakmaya başlardım ama ..Şimdi tabii bir de bebek olunca hepten çok zor..Neyse sağlık olsun..Öyle hayvanlardan korkutulan çocuklara çok üzülüyorum..Hani seni gelir şimdi ısırır gibi şeyler söyler ya anneler  ..

He bir de,kucağıma aldığımda,bana dönük şekilde değil de,yüzü dışarı bakar vaziyette dolaşmak çok hoşuna gidiyo ..Ya diyorum,etrafı izlemek istiyo ya da karına baskı yapınca hoşuna gidiyo..Ya da ikisi birden ..

Siz de hoşlandığı ya da sevmediği şeyleri yazın ..Artık ne kadar olursa,veletlerden vakit kalıp da ..Yahu en çok gireniniz ben miyim foruma?  ..

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 16:29:29

Tekrar selam ..Kimse yok kendi kendime not düşeyim bari ..Senoş kızı uyuttum,eşimin de toplantısı var bugün..Artık cumartesileri gitmeyecek,ama hafta içi çıkış saatini uzatacaklar..Neyse böylesi daha çok işime gelir,evde yardım eder bana hafta sonu ..Zavallım,evde olduğu zamanlar sürekli bir toplama halinde zaten ..

Arkadaşlar,aslında artık daha çok konuşacak şeyimiz var,ama toplanamyoruz ..Hepimizin geldiği saatler ayrı..Sağlık olsun..

Örneğin ben Sena'dan bahsedeyim..Kucağımda televizyon önüne getirdim mi hemen bakmaya başlıyo..Nerden anladım,ben yönümü değiştirince o da başını çeviriyo ..Resmen izlemek istiyo yahu ,amaannn dedim,senin için henüz çooook erken,hemen uzaklaştım ..Ama akvaryuma bakmaya bayılıyo zilli..Babası-anası gibi hayvansever olacak..Bu benim için çok önemli..Hayvanları severek büyümeleri lazım çocukların ..Aslında zor olmasa,eskisi gibi evde köpek bakmaya başlardım ama ..Şimdi tabii bir de bebek olunca hepten çok zor..Neyse sağlık olsun..Öyle hayvanlardan korkutulan çocuklara çok üzülüyorum..Hani seni gelir şimdi ısırır gibi şeyler söyler ya anneler  ..

He bir de,kucağıma aldığımda,bana dönük şekilde değil de,yüzü dışarı bakar vaziyette dolaşmak çok hoşuna gidiyo ..Ya diyorum,etrafı izlemek istiyo ya da karına baskı yapınca hoşuna gidiyo..Ya da ikisi birden ..

Siz de hoşlandığı ya da sevmediği şeyleri yazın ..Artık ne kadar olursa,veletlerden vakit kalıp da ..Yahu en çok gireniniz ben miyim foruma?  ..

Sana katılıyorum Özlemciğim. Aslında bundan sonra vakit bulup biraraya gelebilsek paylaşacak çok daha fazla konularımız olacak. Özelliklede bebeklerimizin gelişimlerini anlatarak mutluluğumuzu paylaşmı olacağız.

Televizyon konusunu geçenlerde eşimle ben de farkettik. Koltuğuna yatırdım ve bir baktık tv ye bakıyor. Yavaşça döndürdüm gözleriyle televizyonun olduğu yöne bakmaya çalışıyor. Bundan sonra daha dikkatli olmak gerekiyor diye konuştuk.
Bedenini tanımaya da başlıyorlar bu dönemde. Zaman zaman ellerini göz hizasına getirip ellerini incelediğini görüyoruz. Ya da banyo etmeyi çok seviyor dün akiam yıkarken başladı konuşmaya. Çıkıncada ağlamaya başladı. Ama ne kadar tutabilirimki belim ağrıdı onu tutarken. Artık ayaklarıda değiyor en fazla 1 ay daha sonra sığmayacak banyo leğenine. Daha şimdiden yıkarken suları sıçratıyor etrafa.

Bizimde eskiden iki kuşumuz vardı. Sonra hastalandılar. Ne kadar veterinere götürdüysekte iyileşemediler.
ONdan sonra da birdaha almak istemedim. Ev işlerini anca yapabiliyorum. Her 2-3 günde birde onların temizliğiyle uğraşabileceğimi sanmıyorum. Bir de hergün salmak gerekiyor ve nereyi pislettikleride belli olmuyor. Ama akvaryum almayı çok düşündük. Ne kadar düşündüysekte bir türlü gerçekleştiremedik.
Ona sabit yerde ayarlamak lazım tabii. Bakarsın birgün alırız.
Köpek konusunda dikkatli olmak gerektiğini düşünüyorum. Her ne kadar sahipleri birşey yapmaz deselerde haberlerde ailenin bebeğini öldürdüğü, sahibini ısırdığı gibi olayları okuyoruz, dinliyoruz.
Bir keresinde tramvay istasyonuna giderken pasaj içinde büyük bir köper kızımın üzerine atladı. Ön iki ayağını omuzlarına gelecek şekilde. Olay yaklaşık 6-8 ay önce oldu yanlış hatırlamıyorsam. Köpeğin sahibine kızmıştım. Birincisi dikkatsiz idi ikincisi köpeğin ipini uzun tutmuştu üçüncüsüde birşey yapmaz demesiydi.
O zamandan beri kızımızın köpeklerden korkmasını engelleyemiyoruz. Korku birazda insanın daha dikkatli davranmasını gerektiriyor............
Ay benim yakışıklı uyandı. Giydireyimde alış-verişe gideyim.
Malum yarın heryer kapalı.

refakir
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 16:32:12

Unutmuşum benimkide yüzü benim arkama bakacak şekilde taşınmayı çok seviyor. Arada aynı yöne bakacak şekilde taşısamda diğer pozisyonda uzun süre sessiz etrafı gözetliyor.
Ara ara aklıma geldikçe yazarım bende. Bakalım diğer melekler nelerden hoşlanıyorlamış.

balimmm
  • Tüm gönderiler : 1551
  • Bölge: ANKARA
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 22:24:25
slm kıslar oğluşum uyurken bi bakııyım didimdün aşısını yaptırdık bizde hastaneyi inceliyodu çok keyifliydi doktorun odasına girene kadar sonra birden cısss olduneyseki çok fazla ağlamadı canı berkmi olucakki kuzumun:Dyaa ama çok korkak bi oğluşum var kendi emmesinin şapur şapur sesinden bile sıçrıyo basıyo çığlığı bir andabu arala kilo alımı biraz yavaşlamış çok sıkıntılıydı bi kaç gündür gazı vardı ağlıyodu canım benimzaten bende farkediyodum kilosunun durduğunu sağlıklı olsun(bendede süt olsun)hayırlısıyla kiloda alır paşam

özlemcim geçmiş olsun sena kuzusunun fıtığı neyseki geçici bişiymiş...pnömokok aşısı bize söylemediler 2 ay sonra gidicez bizde aşı için ama pnömokok aşısı değil size sağlık ocağındamı söylediler bu aşıyı???
refiye sizede geçmiş olsun oğluşun ishal olmuş senin yediğğnden dolayımı olmuşki yaff valla neyi yiyceğimi şaştım bende herşey gaz yapıyo kuzumaa
yaaa bi toplaşamadıkki şöyle soruları soralım birbirimize

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 22:33:23
    Oy oy Refiş de burdaymış ..Evet ya dediğin gibi televizyon konusunda çok dikkatli olmak lazım..Aman diyim,yemek yedirmek isterken falan t.v. seyrettirmeyelim ilerde yaa..Büyük sözüme tövbe,ben o şekilde yedirmemeye çalışıcam..İnşallah diyim,ne zaman böyle desem hep başıma gelir çünkü ..

Köpekler konusunda da haklısın..Biz de eve gelenlere bişey yapmaz ,desek de onlar çok korkarlardı..Sahibi biliyor bişey olmayacağını ama karşıdaki bilemez ki..Bizim de Collie cinsi köpeğimiz vardı..10 yaşında vefat etti..Hani Lassie dizisi var ya,ayni o cinsten..Upuzun,yumuşacık tüyleri vardı..Ve en önemlisi de çok sadıktı..Biz ne zaman ağlasak,önümüze oturur,patisini dizimize koyar,o da başlardı ıııh ıhhh demeye..Neyse uzattım,anlatsam sabah olur..Velhasıl velkelam,bişey yapmayacak olsa da anlayışlı davranmak lazım..

Zaten bundan sonra imkanı yok köpek almam..Veterinerimiz çok ısrar etmişti,Terry'den sonra bi köpek daha alın diye..Ama onun da gidişini hiç kaldıramam artık ..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 22.11.2008 22:40:28

Orjinalden alıntı: balımmm

slm kıslar oğluşum uyurken bi bakııyım didimdün aşısını yaptırdık bizde hastaneyi inceliyodu çok keyifliydi doktorun odasına girene kadar sonra birden cısss olduneyseki çok fazla ağlamadı canı berkmi olucakki kuzumun:Dyaa ama çok korkak bi oğluşum var kendi emmesinin şapur şapur sesinden bile sıçrıyo basıyo çığlığı bir andabu arala kilo alımı biraz yavaşlamış çok sıkıntılıydı bi kaç gündür gazı vardı ağlıyodu canım benimzaten bende farkediyodum kilosunun durduğunu sağlıklı olsun(bendede süt olsun)hayırlısıyla kiloda alır paşam

özlemcim geçmiş olsun sena kuzusunun fıtığı neyseki geçici bişiymiş...pnömokok aşısı bize söylemediler 2 ay sonra gidicez bizde aşı için ama pnömokok aşısı değil size sağlık ocağındamı söylediler bu aşıyı???
refiye sizede geçmiş olsun oğluşun ishal olmuş senin yediğğnden dolayımı olmuşki yaff valla neyi yiyceğimi şaştım bende herşey gaz yapıyo kuzumaa
yaaa bi toplaşamadıkki şöyle soruları soralım birbirimize

Hoşgeldin canım,nasılsınız? ..Sağol güzelim,neyse ki düzelen bişeymiş bu fıtık..

Yok canım,sağlık ocağında değil,ondan sonra gittiğimiz doktorumuz söyledi pnömokok aşısını..O da gelecek ay yapılacakmış..

Girene kadar hiçbişey yoktu da,aşıdan sonra kıyametleri kopardı kuzum ..Babası da diyo,"en çok Sena ağlıyo,bizim kız çok nazlı" diye ..Doktorda da öyle keza..

tulo
  • Tüm gönderiler : 2320
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 10:18:04
özlemcim geçmiş olsun senanın fıtığı için neyseki geçici imiş
aşılarınızı da oldunuz ne güzel
demek yemek keyfini tv karşısında yapmak istiyo sena hanım biz büyüklerde tv karşısında yemeği severiz ya o da aynı renkli renkli  ilgisini çekiyodur senanın en çok da reklamlar ilgisini çekiyo bebişlerin  yiğenimden biliyorum  reklamlar başlayınca tv ye odaklanıyo ressmen ne söylersen söyle tınlamıyo

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 13:27:21

Orjinalden alıntı: tulo

özlemcim geçmiş olsun senanın fıtığı için neyseki geçici imiş
aşılarınızı da oldunuz ne güzel
demek yemek keyfini tv karşısında yapmak istiyo sena hanım biz büyüklerde tv karşısında yemeği severiz ya o da aynı renkli renkli  ilgisini çekiyodur senanın en çok da reklamlar ilgisini çekiyo bebişlerin  yiğenimden biliyorum  reklamlar başlayınca tv ye odaklanıyo ressmen ne söylersen söyle tınlamıyo

Sağol canım,evet aşılarımızı da olduk çok şükür..Yok,yemek yerken,yani emerken ,şimdilik televizyon izleme gibi bi isteğimiz yok..Kucağıma aldığımda baktığını farkettim..Hakkaten de reklamlara bayılıyor çocuklar..Bunun sebebi de,reklamların hızlı bir akıcılığı olması..Yani aşırı hareketli görüntülerden oluşuyor,bu da çocukların ilgisini çekiyor ve çok zararlı..

tulo
  • Tüm gönderiler : 2320
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 13:31:34
bu çocuklar bi alem benim yiğen 1,5 yaşında yazın tv de gülben ergen süpriz aşkım çıkınca bi de ah babam sağ olsaydı diye bi türkü vardı kim söylüyo bilmem bi de reklamlar çıkınca imkanı yok tv den ayrılmıyodu ne alakaysa iki şarkı da alakasız birbirinden biri ağır  diğeri hareketli bi de karşısına geçip sallanıyodu 

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 19:36:25

Orjinalden alıntı: tulo

bu çocuklar bi alem benim yiğen 1,5 yaşında yazın tv de gülben ergen süpriz aşkım çıkınca bi de ah babam sağ olsaydı diye bi türkü vardı kim söylüyo bilmem bi de reklamlar çıkınca imkanı yok tv den ayrılmıyodu ne alakaysa iki şarkı da alakasız birbirinden biri ağır  diğeri hareketli bi de karşısına geçip sallanıyodu 

Ayy valla alemler bu çocuklar ..Doğru bi de karşısına geçip sallanırlar de mi? ..Eşimin yeğeni var 9 yaşında şu an..Ama acayip çizgi film bağımlısı..Sürekli izlemek istiyor..Ve özellikle bilgisayarda oyun oynuyor,bıraksan saatlerce oynayacak..

Seviiiiiiiiil,bacım gel aşağı iki lafın belini kırak ..N'apisiniz? ..

Ilke Duru
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 19:46:23
Kızlar iki gündür hiç vaktim olmadı,
ama dün kendim için bişiy yaptım
saçlarımı boyattıım,
röfle yaptırdım tekrar kendi özüme dönmek süper bişiyyyyy,
ilk fırsatta resim çeker gönderiririm

oğluş gece uyumuyor hiç çok yorgunnum,
şimdi yine emişme vakti mızmızlanmaya başladı,

öpüyorum hepniziiiiii

geçmişe bakamadım herşey yolundadır umarım[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 23.11.2008 19:52:24
   Hoşgeldin İlke..Ay canım benim yaa,uykusuzsun de mi? ..Uyumuyor derken,emmek mi istiyor,yoksa ağlıyor mu sürekli? Yani emzirdiğinde emiyor mu?

*EYLÜLYAĞMURUM*
  • Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 09:32:46
selam kızlar...uzun zamandır doya doya görüşemiyoruz sıpalardan
benimki pek bir cadı anacım...yandım ben bu kızla...
neredeyse memeye yapışık yaşayacak bıraksam...
gazımız da son sürat devam...

tv işi bizde de aynı..mutlaka odayı tarayıp gözleriyle buluyor onu...çevirdiğimizde de kafası tv ye doğru çevriliyor...çok komik ya...

ilkecim güle güle kullan saçını...
benimde geçen hafta annemler burdaydı...söyleyemedim size...
onlar burdayken boya ve gölge işimi hallettim...
insan kendine geliyor valla...

bu arada eşimle konuşup ani bir karar aldık..marmaris'e gidiyoruz bayramda...
ben kalacağım 2 ay kadar...
o ise biraz kalıp dönecek...
benim için süper olacak..
dinleneceğim bol bol...

özlemcim geçmiş olsun sena kuzuma...
aman kendiliğinden geçecekmiş çok şükür...
bu arada diğer özlem arkadaşımız hastanedeymiş geçmiş olsun...
allah şifa versin yavrusu enfeksiyon kapmış

bu arada kızlar ben artık küvetinde yıkamıyorum banyoda kucağıma alıyorum bir bez serip kaymasın diye...
çok rahat oluyor...tavsiye ederim...
insan ikincisinde alternatifler üretiyoor...ilk kızımda nasıl korkardım

<mesaj tarafından düzenlendi *kızçelerim* on 24.11.2008 09:38:45>

ESKİ rain34:))

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 09:37:27
   Günaydııııın..Bir adet 30'luk Özlem geldiiii ..

Zekiye,merhaba canım nasılsın? Kızçelerin nasıl? ..Demek gaz olayı çok var ..Ya akıl vermek gibi olmasın ama,beslenmeden hemen sonra gazını alıyorsun değil mi? ..

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 09:41:49
hehehe özlem üstte daha çok şey yazdım kız daha da yazıyordum niye araya girdin

günaydın canım...
çıkarıyorum canım çıkarmaz mıyım?kendisi de zaten hiç durmadan alttan üstten atıyor...bitmiyor,bitmiyorrrrgazlı birşey de yemiyorum ya...

sena kuzu resmi istiyorum...

dur ben de pc ye atıp ekleyeyim buradaysan...
yukarıyı bir daha oku...
çok şey yazdım

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 09:44:11
kıssss doğumgünün mü yoksaaaaa?
benimde öğretmenler günüm

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 09:58:28

Orjinalden alıntı: *kızçelerim*

hehehe özlem üstte daha çok şey yazdım kız daha da yazıyordum niye araya girdin

günaydın canım...
çıkarıyorum canım çıkarmaz mıyım?kendisi de zaten hiç durmadan alttan üstten atıyor...bitmiyor,bitmiyorrrrgazlı birşey de yemiyorum ya...

yukarıyı bir daha oku...
çok şey yazdım

Heheh,Allah seni kız ne bilim daha yazacağını beeeen ..Tamam okuyorum..Yavrum benim yaa,gaz olayı mahvediyo bebekleri ..Ama çok sürmez inşallah bu durum..Aman Allah büyük dert vermesin..

Yok valla doğum günüm değil bugün amaa ..

ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN CANIM ..

[image]local://328706/48C3745A7FA0450D9F4CF7D084C6ED84.jpg[/image]
Eklenen resim(ler)

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:01:09
teşekkür ederim canımmmmmm[sm=kiss.gif][sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]

<mesaj tarafından düzenlendi *kızçelerim* on 24.11.2008 10:19:09>

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:01:51

yukarıyı bir daha oku...
çok şey yazdım

Tamam,dün çekmiştik,pc'ye atıyorum fotoları,hemen eklicem senin için ..

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:03:00
ben ekledim bak son halini
son resimdekiler ben değilim ama

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:03:30
   Kız bu kuzu nasıl büyümüş tatlılaşmış,kurban olurum onu yaradana beeeen ..Maşşallah kızıma beniim,bahtı açık olsun yüzü hep gülsün inşallaaaah..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:04:11

ben ekledim bak son halini
son resimdekiler ben değilim ama

Biliyom sen olmadığını daaa,sen niye yoksuuuun? ..Esas seninle bi foto istiyoom bennn..

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:06:16
sağol teyzesi...büyüdü valla...
maşllah sübhanallah kızıma...veeee tüm kuzularımıza...
beni çeken yok anacım...

<mesaj tarafından düzenlendi *kızçelerim* on 24.11.2008 10:07:21>

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:09:42

ilkecim güle güle kullan saçını...
benimde geçen hafta annemler burdaydı...söyleyemedim size...
onlar burdayken boya ve gölge işimi hallettim...
insan kendine geliyor valla...

bu arada eşimle konuşup ani bir karar aldık..marmaris'e gidiyoruz bayramda...
ben kalacağım 2 ay kadar...
o ise biraz kalıp dönecek...
benim için süper olacak..
dinleneceğim bol bol...

özlemcim geçmiş olsun sena kuzuma...
aman kendiliğinden geçecekmiş çok şükür...
bu arada diğer özlem arkadaşımız hastanedeymiş geçmiş olsun...
allah şifa versin yavrusu enfeksiyon kapmış

bu arada kızlar ben artık küvetinde yıkamıyorum banyoda kucağıma alıyorum bir bez serip kaymasın diye...
çok rahat oluyor...tavsiye ederim...
insan ikincisinde alternatifler üretiyoor...ilk kızımda nasıl korkardım

Canıım güle güle iyi günlerde kullan inşallah saçını..Ben de henüz 3 haftalıkken kestirmiştim babişkoya bırakıp Senoş'u ..Bir de gölge yaptırmayı düşünüyorum..Ayyyh,kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyoruz kuaförlereee hahahhayy ..

Sağol canım,evet kendiliğinde geçer,bişey yapmaya gerek yok dedi doktorumuz..Ya adaşımın da bebişi enfeksiyon kapmış,nasıl oldu acaba? En tez zamanda gelir de,biz çok iyiyiz diye yazar bize inşallah..

Ayy sormaaa..Yıkama esnasında eşime hep bağırıyorum beeen ..Bana neden bağırıyosun deyip duruyo kocişim de ..Ay ne bileyim,orasına su kaçırma şunu şöyle yapma derken cadılaşıyorum ister istemez ..Acayip tırsıyoruz hiç sorma..Yani kesinlikle alışkanlıkla ilgili haklısın..Yalnız senin gibi yapmamız için daha 40 fırın ekmek yememiz lazım ..

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:12:30

sağol teyzesi...büyüdü valla...
maşllah sübhanallah kızıma...veeee tüm kuzularımıza...
beni çeken yok anacım...

Amin canım..Yahu iyi de,sen de desene siz de beni çekin diye ..Senin başın kel mi? ..
<mesaj tarafından düzenlendi <<...Angel...>> on 24.11.2008 10:26:45>

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:13:02
ben yağmur'da üst komşuyla yıkıyordum...
bu sefer kociş evde olunca onunla yıkayım dedim nerdeeeee?
aynen dediğin gibi nasıl tutuyorsa kulağına su kaçıyor sürekli...
bende aldım banyoda yıkadım çok da kolayıma geldi...
çamaşır makinesinin üstüne de alt açmasını serip orada yağlayıp giydiriyorum

My Angel..
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:14:44
   Kız senin kuzu bayağı saçlı,benim kızımın daha çıkmadılar ..Ama dökülüyolar,herhalde arkadan yenisi gelecek..

*EYLÜLYAĞMURUM*
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 24.11.2008 10:16:00
ayyyyy maşallah size...
sena kocaman abla olmuş...
ayyyyyy yerim ben onuuuuuuuu ya...
nasıl da bakıyor abla abla...
özlem bu arada bizim kızların göz rengi ne kadar benziyor
sana çok mu baktım ne hamileyken

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 82, mesajlar 281 to 320 of 3251