Orjinalden alıntı: refakir
Orjinalden alıntı: Angel...
Evet benim kızımında doğduğunda uzundu tırnakları..Hemen kesmedik ama eldivenleri var diye..Ben de dicektim,uyurken daha kolay oluyo diye..Bi de ben emzirirken kesiyorum,emdiği için dünya umurunda olmuyo da zillinin
..
Refiş ne haber,nasılsın? Kuzu nasıl?
..
Bak o da iyi fikir emzirirken kesmek yani.Ama nasıl başarıyorsun bir elinde çocuk var dolu tek ellede mümkün değil. 

Ben iyiyim canım sağol. Yiğit Alp 45 dakika uyudu o arada hemen mutfak ve banyoyu biraz düzene sokmaya çalıştım. Ama iş daha çok. Şimdi tekrar uyandı uyutabilirsem hemen devam edeceğim. Bugün iş çok. İlk önce 16:oo da kızımı diş doktoruna götüreceğim anaokulundan aldıktan sonra tabii. Sonra tekrar anaokuluna almanların eğlenceleri var ateş yakılacak çocuklar elle yapılmış fenerlerle sokakta yürüyecek, şarkılar söylenecek sonra da anaokulunda şarap, kakao ve hamurdan yapılmış adam şeklinde poğaça diyeyim hadi onlar verilecek. Akşama geleceğiz. 2 saat rahat sürecek. O yüzden şimdiden hem yemeği akşama hazır etmeliyim hem de etrafı biraz toparlamalıyım ama bizim paşa izin verirse.
Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Prensesin neler yapıyor?
Hehehe,doğru diyosun öyle zor olur

..Ama ben emzirme minderi kullanıyorum,acayip rahat tavsiye ederim..Hem gidilecek acele bir yer varsa,elimde destekleyerek gidebiliyorum..Misal ocağı söndürmek gibi..Hem bu arada emme işine de ara vermiyoruz

..
Ohhooo neler neler yapılıyormuş orada öyle kız

..İyi hadi kolay gelsin size,bugün çok işin var desene..Geceleri uykusuz kalıyor musun Refiş? Gündüz uykuya ihtiyacın olmuyor mu?

..
Biz de iyiyiz canım sağol..Neler yapayım işte,vaktim emzirme,süt sağma,zaman kalırsa yemek yapma ile geçiyor

..Bugün yine dışarı çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım

..Ve çıkmadık

..Çünkü çok rüzgar var be Refiş,üşütmekten korkuyorum kızımı

..
<mesaj tarafından düzenlendi Angel... on 11.11.2008 15:10:05>
AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...