Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

*EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 163, mesajlar 141 to 160 of 3251
Yazar Mesaj
sandyy

• Tüm gönderiler : 5600
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 16:39:55 ( #141 )

Orjinalden alıntı: Angel...

Herhalde değişmez dediğin gibi ..Tamam canım,hemen öptüm,elimin altında zati ..Uyuya kaldı..Ayy darısı senin başına,çalışmalar son süraaaatttttt  ..

tamam üstatt,the master saygılar

öp çok öpp,oyy çok özledim ben sizi ya..
My Angel..

• Tüm gönderiler : 9781
  • Bölge: Özlem :)
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 16:42:19 ( #142 )

Orjinalden alıntı: sandyy

Herhalde değişmez dediğin gibi ..Tamam canım,hemen öptüm,elimin altında zati ..Uyuya kaldı..Ayy darısı senin başına,çalışmalar son süraaaatttttt  ..

tamam üstatt,the master saygılar

öp çok öpp,oyy çok özledim ben sizi ya..

He uyandı şimdi,öpiim bol bol [sm=kiss.gif][sm=kiss.gif]..Biz de seni özledik teyzesi be..Keşke yakın olsaydık,sık sık gelir giderdik ..

AY PARÇAM HOŞGELDİN DÜNYAMIZA,
ALLAH'IM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN...
*EYLÜLYAĞMURUM*

• Tüm gönderiler : 9491
  • Bölge: istanbul
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 16:51:00 ( #143 )
selam kızlarrrrrrrr...maşallah sena kuzuma,ilk resimleri göremedim ama...
maşallah ada prensime...
sünnet de olmuş...allah daha büyük muratlarını göstersin inşallah...

ebrummmmm nbr?
zor valla iki çocuk anası olmak...

biz de kontrolümüzü aşımızı olduk geldik...
gelişimimizi çok beğendi dr. amcamız...
maşallah kızıma...
böyle devam edin dedi...

cananım 2.5 saat sonra yavrun kollarında

özlem sordum çıkarma olayını...
endişe etmeyin normal dedi..

ESKİ rain34:))
My Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 17:06:09 ( #144 )

Orjinalden alıntı: *YAĞMUR&EYLÜL*

selam kızlarrrrrrrr...maşallah sena kuzuma,ilk resimleri göremedim ama...
maşallah ada prensime...
sünnet de olmuş...allah daha büyük muratlarını göstersin inşallah...

ebrummmmm nbr?
zor valla iki çocuk anası olmak...

biz de kontrolümüzü aşımızı olduk geldik...
gelişimimizi çok beğendi dr. amcamız...
maşallah kızıma...
böyle devam edin dedi...

cananım 2.5 saat sonra yavrun kollarında

özlem sordum çıkarma olayını...
endişe etmeyin normal dedi..

Hoşgeldiniz,sefa getirdiniz..Hadi geçmiş olsun..Kalça çıkığı ultrasonunu biz de 1.ayda olmuştuk..Maşallah,gelişiminiz iyi demek ..Ay o çıkarma olayını sormuşsun iyi olmuş..İyi valla sevindim,problem yok o zaman ..

*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 17:15:18 ( #145 )
kalça usg'mizi çektiremedik canım...
dr.4.5 da gelecek dedi...1.5 saat vardı...
hastane ortamında beklemek istemedim...
çarşamba 3.5 da randevu aldım....

evet neden olduğunu söylüyordu tam lafa karıştı ama normal dedi...
korkmayalım yani..

My Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 17:28:47 ( #146 )
   Olsun canım,kısmet olmayınca dayak bile yenmezmiş ..Tamam o zaman,endişeye yer yok ..

refakir

• Tüm gönderiler : 1214
  • Bölge: Almanya/Köln
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 17:32:37 ( #147 )

[image]local://328706/F303B12AA0524EA18957DBEF4A6DB366.jpg[/image]

Ay bu fıstıkta kim böyle. Maşallah çok şeker prenses. Annesi nazar değmesin yavruna.

Zekiyeciğim kontrolünüzü yaptırmışsınız ve herşey yolundaymış ne güzel.
Kalça usg nizde de inşallah herşey yolunda çıkar.
Bizimde yarın doktora gitmemiz gerekiyor. Aylık aldığı iğne var ve bu iğneyi sipariş ediyorlar. Bu yüzden ilk önce kilosunu tartacaklar ona göre iğneyi sipariş edecekler. Bakalım geçen aydan beri kaç kilo almış merak ediyorum.

Benim fıstığım geldi anaokulundan çıkayım. Kendinize iyi bakın kızlar.
Öpüldünüz.
Ilke Duru

• Tüm gönderiler : 2057
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 22:47:24 ( #148 )
Kızlar yaa tırnak ne zaman kestiniz?
dr erken deyip duruyor
ama bende elleri açıkta olsun istiyorum
ama çiziyor suratını
emmeye çalışıyor elini

Binlerce Şükürler Olsun...
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 22:50:46 ( #149 )
ilkeeeeeeeeeee sobeeeeeeeeee

*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 22:51:39 ( #150 )
ben kırkında keserim anacım eldivenli zaten

Ilke Duru

• Tüm gönderiler : 2057
  • Bölge: İstanbul- Avrupa
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 23:11:25 ( #151 )
ayy kaçırdım seni,
çok huuzursuz bıdığım
sürekli mık mık
gazı mı var acaba yaaa

Binlerce Şükürler Olsun...
*EYLÜLYAĞMURUM*

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 10.11.2008 23:22:25 ( #152 )
burdayımmmmm...benimki de kucakta

SELCOS_

• Tüm gönderiler : 2581
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 11:42:46 ( #153 )
günaydın..

kızçemle randevum vardı dün... tulum giydirmişler uyanıktı beni bekliyordu kuzum... kucağıma aldım kokladım kokladım süt kokusunu. 39  gündür ayrı kaldığım o mis kokuyu içime kadar çektim...boynunu ellerini saçını her tarafını koklamadım yavrumun. Ne kadar çok özlemişim canımı.. ne kadar hasret kalmışım... hemşire biberonu verdi elime, aldı yavrum. gözlerini benden bir an olsun ayırmadı,bende ondan. göz göze yarım saat boyunca bakıştık gözlerimin en derinine kadar baktı yavrum. ona onsuz ne kadar zor geçtiğini anlattım. yeni evini ablasını babasını anlattım. Göğüslerim sızladı bir ara sütüm sızmaya başladı. az kaldı meleğim çok az kaldı seni kendi göğüsümden kendi kokumlan emziricem... Gazını çıkardım göğüsüme yatırdım öyle bir sokulduki göğüslerime başını yasladı uyudu.... böyle bir saat geçti koklaştık canımın içiyle.... ayrılmak zor geldi ama çok zor geldi. dışarı çıktığımda eşim sarıldı kokladı beni canselim kokuyor diye. kalbimin yarısını bırakıp gözlerim arkada döndüm inanın. gece uyayamadım uyuyup uyandıkça süt kokusunı duydum canselimin.... Allahım bu son ayrılık olsun ne olur..... Son olsun....

İYİKİ VARSINIZ MELEKLERİM.
My Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 13:20:24 ( #154 )

Orjinalden alıntı: ilke.duru
Kızlar yaa tırnak ne zaman kestiniz?
dr erken deyip duruyor
ama bende elleri açıkta olsun istiyorum
ama çiziyor suratını
emmeye çalışıyor elini

Selamlaaar..Ben tırnaklarını 1.ayın sonunda kestim diye hatırlıyorum..Öyle küçükler ki,insan etini kesecek diye korkuyor de mi? Ama kestikçe alışıyorum..Size bi tüyo..Tırnağı keseceğiniz zaman,etini parmağınızla geri çekin,o şekilde daha kolay oluyor..Benim kız da eldivenli ama geçenlerde ısırmak için açtım ,hemencik çizmiş suratını ..Eldivenli olsa bile bence kesmeli bekletmeden..Çünkü parmaklarını içine kıvırdığı zaman avuç içini acıtabilir ..Nasıl olsa alışıcaz bi şekilde ..

Orjinalden alıntı: SELCOŞ_
günaydın..

kızçemle randevum vardı dün... tulum giydirmişler uyanıktı beni bekliyordu kuzum... kucağıma aldım kokladım kokladım süt kokusunu. 39  gündür ayrı kaldığım o mis kokuyu içime kadar çektim...boynunu ellerini saçını her tarafını koklamadım yavrumun. Ne kadar çok özlemişim canımı.. ne kadar hasret kalmışım... hemşire biberonu verdi elime, aldı yavrum. gözlerini benden bir an olsun ayırmadı,bende ondan. göz göze yarım saat boyunca bakıştık gözlerimin en derinine kadar baktı yavrum. ona onsuz ne kadar zor geçtiğini anlattım. yeni evini ablasını babasını anlattım. Göğüslerim sızladı bir ara sütüm sızmaya başladı. az kaldı meleğim çok az kaldı seni kendi göğüsümden kendi kokumlan emziricem... Gazını çıkardım göğüsüme yatırdım öyle bir sokulduki göğüslerime başını yasladı uyudu.... böyle bir saat geçti koklaştık canımın içiyle.... ayrılmak zor geldi ama çok zor geldi. dışarı çıktığımda eşim sarıldı kokladı beni canselim kokuyor diye. kalbimin yarısını bırakıp gözlerim arkada döndüm inanın. gece uyayamadım uyuyup uyandıkça süt kokusunı duydum canselimin.... Allahım bu son ayrılık olsun ne olur..... Son olsun....

Ah canım beniiim,yine gözleri yaşlı okudum yazını ..Nasıl zor olmuştur kimbilir o ayrılık..Neyse,çok az kaldı..Cansel kız evine gelecek ..

refakir

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 13:35:04 ( #155 )

Orjinalden alıntı: SELCOŞ_

günaydın..

Canım satırlarını gözlerim yaşlanarak okudum.
Çok az kaldı canım. Cumaya kadar sabır. Sonra prensesin hep kollarında olacak inşallah.
Hepsi geride kalacak.

Ben oğlumun tırnaklarını daha hastanede kesmiştim. Doğduğunda tırnakları uzundu ve yanıma eldivende almamıştım. Buyüzden devamlı suratını çiziyordu. Uyurken kesince çok kolay oluyor. Kolay gelsin.
My Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 13:39:03 ( #156 )

Orjinalden alıntı: refakir
Ben oğlumun tırnaklarını daha hastanede kesmiştim. Doğduğunda tırnakları uzundu ve yanıma eldivende almamıştım. Buyüzden devamlı suratını çiziyordu. Uyurken kesince çok kolay oluyor. Kolay gelsin.

Evet benim kızımında doğduğunda uzundu tırnakları..Hemen kesmedik ama eldivenleri var diye..Ben de dicektim,uyurken daha kolay oluyo diye..Bi de ben emzirirken kesiyorum,emdiği için dünya umurunda olmuyo da zillinin ..

Refiş ne haber,nasılsın? Kuzu nasıl? ..

refakir

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 14:25:43 ( #157 )

Evet benim kızımında doğduğunda uzundu tırnakları..Hemen kesmedik ama eldivenleri var diye..Ben de dicektim,uyurken daha kolay oluyo diye..Bi de ben emzirirken kesiyorum,emdiği için dünya umurunda olmuyo da zillinin ..

Bak o da iyi fikir emzirirken kesmek yani.Ama nasıl başarıyorsun bir elinde çocuk var dolu tek ellede mümkün değil.

Ben iyiyim canım sağol. Yiğit Alp 45 dakika uyudu o arada hemen mutfak ve banyoyu biraz düzene sokmaya çalıştım. Ama iş daha çok. Şimdi tekrar uyandı uyutabilirsem hemen devam edeceğim. Bugün iş çok. İlk önce 16:oo da kızımı diş doktoruna götüreceğim anaokulundan aldıktan sonra tabii. Sonra tekrar anaokuluna almanların eğlenceleri var ateş yakılacak çocuklar elle yapılmış fenerlerle sokakta yürüyecek, şarkılar söylenecek sonra da anaokulunda şarap, kakao ve hamurdan yapılmış adam şeklinde poğaça diyeyim hadi onlar verilecek. Akşama geleceğiz. 2 saat rahat sürecek. O yüzden şimdiden hem yemeği akşama hazır etmeliyim hem de etrafı biraz toparlamalıyım ama bizim paşa izin verirse.

Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Prensesin neler yapıyor?
refakir

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 14:31:07 ( #158 )
Ya bizim paşa fırsatını bulur bulmaz hemen sağ elinin işaret parmağını emmeye başlıyor. Hemen emziği veriyorum ağzına. Umarım en kısa zamanda unutur da alışmaz.
My Angel..

Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 15:07:08 ( #159 )

Orjinalden alıntı: refakir

Bak o da iyi fikir emzirirken kesmek yani.Ama nasıl başarıyorsun bir elinde çocuk var dolu tek ellede mümkün değil.

Ben iyiyim canım sağol. Yiğit Alp 45 dakika uyudu o arada hemen mutfak ve banyoyu biraz düzene sokmaya çalıştım. Ama iş daha çok. Şimdi tekrar uyandı uyutabilirsem hemen devam edeceğim. Bugün iş çok. İlk önce 16:oo da kızımı diş doktoruna götüreceğim anaokulundan aldıktan sonra tabii. Sonra tekrar anaokuluna almanların eğlenceleri var ateş yakılacak çocuklar elle yapılmış fenerlerle sokakta yürüyecek, şarkılar söylenecek sonra da anaokulunda şarap, kakao ve hamurdan yapılmış adam şeklinde poğaça diyeyim hadi onlar verilecek. Akşama geleceğiz. 2 saat rahat sürecek. O yüzden şimdiden hem yemeği akşama hazır etmeliyim hem de etrafı biraz toparlamalıyım ama bizim paşa izin verirse.

Sen nasılsın canım? Neler yapıyorsun? Prensesin neler yapıyor?

Hehehe,doğru diyosun öyle zor olur ..Ama ben emzirme minderi kullanıyorum,acayip rahat tavsiye ederim..Hem gidilecek acele bir yer varsa,elimde destekleyerek gidebiliyorum..Misal ocağı söndürmek gibi..Hem bu arada emme işine de ara vermiyoruz ..

Ohhooo neler neler yapılıyormuş orada öyle kız ..İyi hadi kolay gelsin size,bugün çok işin var desene..Geceleri uykusuz kalıyor musun Refiş? Gündüz uykuya ihtiyacın olmuyor mu? ..

Biz de iyiyiz canım sağol..Neler yapayım işte,vaktim emzirme,süt sağma,zaman kalırsa yemek yapma ile geçiyor ..Bugün yine dışarı çıkıp çıkmama konusunda kararsız kaldım ..Ve çıkmadık ..Çünkü çok rüzgar var be Refiş,üşütmekten korkuyorum kızımı ..
<mesaj tarafından düzenlendi Angel... on 11.11.2008 15:10:05>

SELCOS_

• Tüm gönderiler : 2581
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt: *EYLÜL*EKİM*KASIM*2008 MELEKLERİNİN SAYFASI - 11.11.2008 15:23:30 ( #160 )
KIZLAR BEN GELDİM...
YORGUN SAVAŞÇI...
TAŞINIYORUZ DAHA DÜN BAŞLADIM EVİMİ TOPLAMAYA VE YARIN TAŞINIYORUZ...
AKŞAM SALONU TOPLAYABİLDİM. BU AKŞAM YATAK ODASI MUTFA VE KIZÇENİN ODASI VAR... EŞİMDE YARDIM EDİYOR AMA BENİM KADAR YAPAMAZKİ...
TAŞINCAĞIM EVDE HALA USTA VAR. AKŞAMA TEMİZLİKÇİ GELECEK, OFFFF YA BEN NASIL YETİŞİCEM ÇOK SIKIŞTIM.. VE EŞİM DÜKKANA USTALARDAN DOLAYI GELEMEDİĞİ İÇİN İŞ YERİNDEYİM EVDE OLMALIYIM TOPLANMAK İÇİN ASLINDA... AYY BUNALMIŞ VAZİYETTEYİM.. AMA KÜÇÜK MELEĞİM İÇİN BU KADAR YORGUNLUĞA DEĞER...

İYİKİ VARSINIZ MELEKLERİM.
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 8 of 163, mesajlar 141 to 160 of 3251

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 180 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat