Sayfayı değiştir:
<< < ..361362363364365366367368369370.. > >> | Sayfayı gösteriyor 370 of 379, mesajlar 7381 to 7400 of 7562
ciseren
-
Tüm gönderiler
:
237
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: FOTOĞRAF DÜZENLEME
-
06.03.2008 19:00:14
( #7381 )
hahah yerim onu , muzik "amelie" filminden izlet azcik buyyunce mutlaka ona bayılacaktır
|
|
zafer2006
-
Tüm gönderiler
:
350
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: En sonunda Ankara'dayım
-
|
-
07.03.2008 01:41:20
( #7382 )
Orjinalden alıntı: ciseren slm arkadaşlar yaptigim bir fotograf duzenlemenin videosu var linkte. adım adım gelisimini takip edebilirsinz.en azından neler yapilabilecegi konusunda yardimi oalbilir.tumuyle photoshopta yapildi. genel mantik olarak resimleri tek tek kesip yerlestirip , boyayarak yedirdim.birazcik illustrasyon tadi vermeye calistim. http://chiseren.deviantart.com/art/Process-Don-t-Wanna-Play-77572196 videonun dolmasini biraz bekleyin, yukarida yuzdenin ilerledigini goreceksinizdir. burda da bitmiş hali vidyoyu izledim. bayıldım. Ben de ben de yapmak istiyorum. Bunun için kaç yıl uğraşmam gerekiyo.
|
|
...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.03.2008 14:06:53
( #7383 )
CS3 de imageready yokmuş çünkü artık imageready ile yapabildiğin herşeyi CS3 de yapabiliyormuşsun. ben de bir gif dosyasını açtım katmanlarıyla birlikte. http://www.rugzo.com/adobe-photoshop-cs3te-gif-dosyalari-acmak/ işte burada anlatıyo nasıl olduğunu. Kaydetmeyi henüz beceremedim ama dev gibi oldu çünkü. açabildim en sonunda. selma zafer2006 nın mesajını kopyaladım buraya ve artık cs3 te gif yapıp katmanlı açıp gif küçültebiliyoruz..istediğimiz gibi düzenleyebiliyoruz arkadaşlar ben yaptım artık cs3lere gecebilirsiniz imagereadyye gerek yokk önce pcye quicktime 7.4.1 prog yüklüyoruz ücretsiz heryerde var... 1. Cs3 ü açıp file / import / video frames to layers diyoruz 2. Load sayfası açılınca karşımıza gif dosyalarını göstermiyor..görebilmek için dosya adı kısmına **.gif* yazıp load diyoruz..ve tüm gif dosyalarımız karşımıza çıkıyor... 3. Düzenlemek istediğimiz gifi seçip load diyoruz çıkan sayfayada ok dediğimizde gifimiz layerlarıyla birlikte karşımızda... 4. Window / animasyon diyip animasyon penceresini açıp istediğimiz değişiklikleri yapıyoruz 5. Düzenledikten sonra File / save for web & devices diyip kaydediyoruz işte bu kadar Selamcım ayrıca teşekkürler sana
|
|
kötü_kedi_şero
-
Tüm gönderiler
:
2923
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istanbul
-
|
-
07.03.2008 16:09:30
( #7384 )
merhabalar ciseren abla ellerine sağlık çalışman çok hoş olmuş paylaşımın için teşekkürler asluşka abla ellerine sağlık teşekkürler
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Küçük Prensimin Yüreğinden :))
-
|
-
08.03.2008 00:04:27
( #7385 )
Aslıcım bir şey soracagım. Senin stylesları büyütünce açtıgım sayfada büyüyor. Onu nasıl ayarlayabilirim?
|
|
cerenay
-
Tüm gönderiler
:
2656
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 00:20:29
( #7386 )
ruhancım ,işte imageyi kaybetmek istemeyişimin sebeplerinedn biride bu... PS de kapladığım zaman styleslardaki desenler küçük kalıyor , benim imzadaki gibi olmuyor , ben imzamdakini image de yaptım. bunun bir ayarı var muhakkak ,biraz uğraştım ama bulamadım , bir bilen var mı 
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 00:37:38
( #7388 )
Aslıcım ama image readyde onlar görünmüyor? Bir de imagede boyut kısmı çıkmıyor?
<mesaj tarafından düzenlendi EVREKA :) on 08.03.2008 00:39:36>
|
|
...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 10:27:02
( #7389 )
BİDE BEN DENİİM BAKİİM BUNUU
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 12:20:05
( #7390 )
Orjinalden alıntı: *ASLUŞKA* BİDE BEN DENİİM BAKİİM BUNUU Asluşka yapabildin mi?
|
|
cerenay
-
Tüm gönderiler
:
2656
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 15:17:04
( #7391 )
Orjinalden alıntı: EVREKA :) Aslıcım ama image readyde onlar görünmüyor? Bir de imagede boyut kısmı çıkmıyor?
ordada çıkar , PS ye yükleyince İR dede çıktı benimkinde...küçük oka tıklayıp baktın mı? boyut kısmı ne anlamadım ruhancım... aslıcım valla bulursan iyi olur
|
|
ciseren
-
Tüm gönderiler
:
237
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 15:32:31
( #7392 )
vidyoyu izledim. bayıldım. Ben de ben de yapmak istiyorum. Bunun için kaç yıl uğraşmam gerekiyo. ya soyle soyleyeyim videodaki benim yaptıgım 4. manipulasyondu, yıllarımı verdim diyemem, ama tabiki belli bir birikim olması gerekiyor. ben fotograflarimi rotuslayarak basladim.oncelikle programi tanimak gerekiyor. tutoriallari takip edip sonra kendince teknikler gelistirmek en dogrusu bana gore. biraz sezgisel bir is. birazda resim bilgisi istiyor.cunku tum is golgeyi, rengi, hacim vermeyi bilmekte, anatomiyi tanimak ve perfpektifi bilmekte cok cok onemli.fotograflara boyut ve suslenmis dogallik katmak ise zamanla gelisecek bir teknik. temel bir bilgi edindikten sonra (tool ları kullanmak , layer kullanımı gibi..) direk fotograflarla oynamaya baslamani tavsiye eederim benim yoldan gelmek istersen. kotu fotolari guzellestir, sonra teknigin yapa yapa deniyerek yanilarak gelisecektir, diledigin gibi bir dunya yaratabilirsin :D inan cok keyifli , insan kendini kaybediyor. tek dert uygun fotograflari arayip bulmak :) onu da cekme firsatin varsa oh ne ala...
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 16:34:04
( #7394 )
Peki Aslı İmage readyde nası yapıon bunu...ben ikisindede denedim olmadı hem büyüteçşe denedim hemde okça çekiştirdim olmadı yada olduysada çözünürlüğü bozuldu
|
|
...
-
Tüm gönderiler
:
1860
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 17:38:20
( #7395 )
Arkadaşlar brushların rengini değiştirebiliyoruz..istediğimiz brushı seçtikten sora tıkladığımızda siyah renk veriyo ama sol menüden (set foregroundcolor) değiştirip istediğiniz rengi elde edebilirsiniz.
|
|
zafer2006
-
Tüm gönderiler
:
350
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: En sonunda Ankara'dayım
-
|
-
08.03.2008 19:08:34
( #7396 )
Orjinalden alıntı: ciseren
vidyoyu izledim. bayıldım. Ben de ben de yapmak istiyorum. Bunun için kaç yıl uğraşmam gerekiyo. ya soyle soyleyeyim videodaki benim yaptıgım 4. manipulasyondu, yıllarımı verdim diyemem, ama tabiki belli bir birikim olması gerekiyor. ben fotograflarimi rotuslayarak basladim.oncelikle programi tanimak gerekiyor. tutoriallari takip edip sonra kendince teknikler gelistirmek en dogrusu bana gore. biraz sezgisel bir is. birazda resim bilgisi istiyor.cunku tum is golgeyi, rengi, hacim vermeyi bilmekte, anatomiyi tanimak ve perfpektifi bilmekte cok cok onemli.fotograflara boyut ve suslenmis dogallik katmak ise zamanla gelisecek bir teknik. temel bir bilgi edindikten sonra (tool ları kullanmak , layer kullanımı gibi..) direk fotograflarla oynamaya baslamani tavsiye eederim benim yoldan gelmek istersen. kotu fotolari guzellestir, sonra teknigin yapa yapa deniyerek yanilarak gelisecektir, diledigin gibi bir dunya yaratabilirsin :D inan cok keyifli , insan kendini kaybediyor. tek dert uygun fotograflari arayip bulmak :) onu da cekme firsatin varsa oh ne ala... Ben de kendimi kaybediyorum birşeyler yaparken. Hala anlamlı birşeyler çıkaramadım neyazıkki. Sadece filtreleri felan deneyip nerede ne varmış öğreniyorum. Ben daha öğrenemeden eskileri birsürü yeni eklentiler felan ekleniyo buraya heveslenip onları da alıyorum. Şimdi çorba oldu herşey.
|
|
kötü_kedi_şero
-
Tüm gönderiler
:
2923
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: istanbul
-
|
-
08.03.2008 19:20:39
( #7397 )
işte böyle deneye deneye zamanla dahada farklı şeyler çıkarırsınız ortaya daha rahat kullanmaya başlarsınız herşey hayal gücü ile başlayıp hayal gücü ile bitiyor zaten hayal gücünü katarak herşeyi yapmanın mümkün olduğunun farkına varıyor insan o bakımdan merakla keşfedin deneyin birşeyleri sonra geri alın tekrar deneyin hayaller sınır tanımıyor nede olsa sonu yok her defasında farklı birşeyler çıkıyor ortaya sonuçta birçok şey yaratıcı düşünce gücüne kalmış hiç yapamam olmuyor karışıyor vs demeyin güvenin kendinize en iyisini yapıyorsunuz herşeyi deneyerek ben daha neler çıkarırım deyin devam edin başarın
|
|
E V R E K A
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2008 22:13:03
( #7398 )
Orjinalden alıntı: *ASLUŞKA* Peki Aslı İmage readyde nası yapıon bunu...ben ikisindede denedim olmadı hem büyüteçşe denedim hemde okça çekiştirdim olmadı yada olduysada çözünürlüğü bozuldu Aslı ben yaptım imagede Puling dosyasından açtım. Otomatik olarak göründü. Psdeki gibi küçük de olmadı. Kendiliğinden normal boyutta göründü. Ama bu defada ps de görünmüyor
|
|
ciseren
-
Tüm gönderiler
:
237
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2008 14:05:40
( #7399 )
|
|
cerenay
-
Tüm gönderiler
:
2656
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2008 14:12:32
( #7400 )
Orjinalden alıntı: *ASLUŞKA* Peki Aslı İmage readyde nası yapıon bunu...ben ikisindede denedim olmadı hem büyüteçşe denedim hemde okça çekiştirdim olmadı yada olduysada çözünürlüğü bozuldu aslıcım o şekilde olmaz zaten ,ayarlarla ilgili olması lazım. image de kendiliğinden öyle oldu , extra bişey yapmadım yani... cisereeeeennn sen bilirsin , bi baksan bize  ruhancım ctrl+t ile olmuyomu diyosun yani  ay ben buraya cs3 linki bakmaya gelmiştim, ay vazgeçicem gene şimdi yaww  alıştığım şeyleri kaybetmek istemiyorum
|
|