Orjinalden alıntı: aynur29
hazalcim ben paint shop pro 9.01 indirdim sorunsuz bir sekilde orada free yaziyor ama bence sureli cunki satin alma fiyati yaziyor.Tam olarak karistiramadim firsatim olmadi vaktin olursa nasil cerceve yapacagimizi tarif edebilirsen memnun oluruz.
hazalcim ertusel arkadasimiz tahminimce artik gelmiyor eskisehir sayfasidada veda mesaji vardi cok uzudum gitmesine umarim bizi duyarda geri gelir..
canim resmi aciyorsun..sayfanin ustunde
file.Edit. view.image effects Adjust .Layers.objects.selactions.window.help.
cerceve yapmak icin..
image tikla..picture frame yaziyor onu ac..
acilan sayfada cerceveler var...istedigin cerceveyi seciyorsun.. cercevelerin hepsini gormek icin ust sol kosedeki resmin kenarinda ok isareti var onu tiklayinca butun cerceveler cikiyor..
birini sec ve ok tusuna bas..
cerceve resmin ustune sip diye oturuyor.. daha sonra gel resmin ustundeki sag taraftaki
X isaretine basip
save ok yap..
sonra ayni resmi tekrar ac cercevelenmis sekliyle...cikacak karsina..
cercevenin kosesine..sekiler vermek istiyorsan ne bileyim kelebek vs vs turu seyler..sol taraftaki
tool menuden... alta dogru tam 12.siradaki
..picture tube tool tikla ve yukarda buyukluk ve kucukluk sayilarini ayarla buyukmu kucukmu sekileri istiyorsan artik..ve hemen uste kucuk kutuda sekileri gormek icin resmin ustundeki ok isaretini indirirsen kucuk pencere acilacak.. ve butun resimelrin ustune koyacagin sekiler cikiyor istedigini tikliyor resimlere yapistiriyorsun..
resimlerin kosesine mouse ile tikla.. begenirsen
save ok yap..
hepsi bu..
daha sonra baska cerceve alarak yapmani tarif edecegim..
bu soyledigim kendisinden olan cerceve ok..
aksam yazarim simdi kocam evde hasta yatiyor.. belos durmuyor.. en iyisi gece girip yazmam olacak..
anlamadigin yer olursa sor..