Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

ISTAH PROBLEMLERI

Sayfayı değiştir: < 1234 | Sayfayı gösteriyor 4 of 4, mesajlar 61 to 71 of 71
Yazar Mesaj
INCIM BENIM

• Tüm gönderiler : 157
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul/Avrupa
  • Durum: çevrimdışı
Ynt: İŞTAHSIZ ÇOCUK ANNELERİNE TAVSİYELER - 05.11.2008 10:09:48 ( #61 )
benim kızmda 19.aylık yemegi itiraz ediyor kendi yemesini saglıyorum yemiyordu
bende oyunla yada oyalıyarak yediriyordum ama bu günlerde agızda tutma huyumuz başladı
olmayacak seyleri önüne sunuyorum balkona sokaga çıkıyorum inanınki maymunluklarımın sonu gelmiyor bir bakıyorum ki hala yutmamış kızıma yemek yedirecegim diye kas sahibi oldum dersem yalan olmaz

nazife arkadaşımın şu sözlerine çok  katılıyorum
Bu nedenle bende pili bitmiş durumdayım. Allah'tan sabır diliyorum. İster istemez yemek esnasında kızıyorum, sesimi yükseltiyorum, sonra da vicdan azabı çekiyorum. Sinirlerim hat safhada, böyle olunca da en ufacık birşey de sinirleniyorum. Çevremdekilerin de kalbini kırıyorum, çünkü bu sorun beni çok ama çok yıprattı!

bu sorun genel bir sorun annelerin çilesi sanırım

AyfErcu_59

• Tüm gönderiler : 1605
  • Bölge: TEKİRDAĞ
Ynt: İŞTAHSIZ ÇOCUK ANNELERİNE TAVSİYELER - 05.11.2008 15:29:43 ( #62 )
Bugün yine herşey aynı 10.00 kahvaltı sonrası şu saate kadar hiçbir şey az önce trhana yaptım ki severdi 4 kaşığı zor yuttu en sonunda da bir hapşırdı her taraf tarhana oldu sinirlşerim acaip bozuldu kızsamda anlamıyor annem kayınvalidem eşim de hep bir ağızdan acıksa yer diyorlar ama acıkmıyor yaa herşeyi geçtim ağzında tutması beni çıldırtıyor sabır Allahım sabır...
Dünyadaki en güzel 3 şeye sahibim OĞLUM, AŞKIM ve ANNEM....
ay_gun

• Tüm gönderiler : 4714
  • Bölge: İZMİR
Ynt: İŞTAHSIZ ÇOCUK ANNELERİNE TAVSİYELER - 05.11.2008 16:42:10 ( #63 )

Ben yine de dün geceye rağmen bu gece vermedim şurup. Bize daha çok uyku için önerildi zaten bu şurup.İştah için ise Marny's JUNOR tavsiye etti doktorumuz. Arı sütü içeriyor ve çeyrek doz öneriliyor 2 yaşın altı için. Alerjik bir reaksiyon gösterirse hemen kesin dedi ayrıca dr amcamız. Bir de kaşıkla yemezse biberonla verin şu an gelişimi çok önemli dedi

merhaba ben bu şurubu kullanmıştım yaz aylarında ama hiç bir işe yaramadı malesef.şimdi seven seas kullanıyoruz.  çok iyi geldi bize.

INCIM BENIM

• Tüm gönderiler : 157
  • Bölge: İstanbul/Avrupa
Ynt: İŞTAHSIZ ÇOCUK ANNELERİNE TAVSİYELER - 05.11.2008 18:14:54 ( #64 )
SEVEN SEAS PORTAKALLI BALIK SURUBUNU KULLANIYORUM AMA HİÇ BİR DEGİŞİKLİK OLMADI
sedefbyo

• Tüm gönderiler : 57
Ynt: İŞTAHSIZ ÇOCUK ANNELERİNE TAVSİYELER - 29.11.2008 16:45:36 ( #65 )
nasıl başladıysa öyle gider ben onu bilirim...Bizimki doğduğunda neyse şimdide o:))
elif1982

• Tüm gönderiler : 4385
  • Bölge: istanbul
Ynt: yemeyen bir çocuğun ebeveyni olmak :o(( - 30.05.2009 22:33:25 ( #66 )
yani ben kelimesi kelimesiine aynı şeyleri yazacaktım oğlum için.. yazmışsın benım yerıme:))))

keyfi gönlü isterse hersey yer.. ama bıgun bayıla bayıla yedıgını ertesı gun agzına surmeyebuılır... cok hasta yada ıstahsız oldugu bı donemde.. hıc olmazsa sunu yapsam kesın yer dedıgım hıcbısey yok... hıcbısey sevmıyor...dengesız bı durumda yani....buyucekler ama bızıde bıtırecekler heralde... kendım hasta oldum.. yemek yemıyınce benım basıma agrı gırıyor...

Orjinalden alıntı: A.J

Bizde iştah için Zaditen kullandık bir süre..Alerji ilaçlarının yan etkisi yok dolayısı ile iştah açma özelliği nedeni ile iştahsız bebeklere verilebiliyor.

Yararı oldumu diye sorarsan hayır olmadı.Biz Pediasure dahil herşeyi denedik. Sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır. Canı isterse yiyor canı istemezse mümkün değil yediremiyoruz.

Denemediğim yöntem kalmadı. Birşeyide çok seviyor diyemiyorum. Hasbel kader çok iyi yediği bişeyi ertesi gün mümkün değil yediremiyorum.

Boy'da allahtan problemimiz yok.

Büyüyüncede zayıflatmaya uğraşmayalımda:))

KUNTIKI

• Tüm gönderiler : 10128
Ynt:ISTAH PROBLEMLERI - 05.10.2009 17:06:56 ( #67 )
bu sayfa tam bana göreymiş arkadaşlar bu yemek yemek meselesini ne siz sorun ne ben söyliyeyim yemek saatlerinin gelmesinden resmen korkuyorum sinirlerim altüst durumda ne yaptıysam yeiremiyorum yedirsemde kusuyor hadii her taraf yağlı kusuk elimde bez deterjan üstü komple kusuk banyoya gidiyoruz artık yemek verirken resmen elllerimin titriyor ne seven seas portakallı nee nutricina nede multivitamin şurup hiç biri fayda etmiyor allahhhhhh bana sabır dayanma gücü versin inşallahhhhhh

ecrinimm

• Tüm gönderiler : 2
  • Katıldı: 30 January 2010
Ynt:ISTAH PROBLEMLERI - 31.01.2010 00:37:26 ( #68 )
merhaba arkadaşlar bende yeni üyeyüm ve bebeğim çok iştahsız doğduğıundan bu yana neler neler denedik ki burada da gördüm sipraktine kdar hiç biri işe yaramadı sinirlerim çok bozuldu artık ailemizi bile etkiledi bir ara ve yenice düzeldik çünkü hep aç hep yemk savaşı resmen savaştan çıkıyorduk eimde bende vede bu bizim sinirlerimizi geriyor kızıma istemedende olsa bağırıyprdum eşimde bana bağırıyordu evde kavga başlıyordu neyseki biz düzeldik ama hala kızım iştahsız hla aynı mızmız....
ciocigdem

• Tüm gönderiler : 134
Ynt:ISTAH PROBLEMLERI - 14.09.2010 20:31:05 ( #69 )
arkadaşlar merhaba,
sanırım ortak sorunumuz, hepimize kolay gelsin.. bende bişey danışmak istiyorum sizlere..dr.kızıma iştah açması için prakten verdi..
ama süresini söylemedi.. ben bundan şişe bitene kadar anlıyorum ama ilacı araştırdığımda süre verildiğini gördüm.. bu şurubu kullananınız var mı? sizler ne kadar süre ile kullandınız?
şimdiden teşekkürler..
serenseren

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 26 December 2011
Ynt:ISTAH PROBLEMLERI - 26.12.2011 12:41:04 ( #70 )
Bu iştahsızlık her çocukta var galiba nerdeyse,bende çok dertliyim bu konudan,bir tane çocuk gelişim şurubu veriyorum,nutrigen supra,iştahı açıyor diyorlar,birde balık yağını kullanmayı düşünüyorum,tadıda güzel,yemiyor zaten,bari böyle şeylerden alsın vitamin,bence sizde deneyin arkadaşlar.
destinaaa

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 26 December 2011
Ynt:ISTAH PROBLEMLERI - 26.12.2011 13:41:18 ( #71 )
mrb kaç aylık bebeğin?
Sayfayı değiştir: < 1234 | Sayfayı gösteriyor 4 of 4, mesajlar 61 to 71 of 71

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 58 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi