Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 67, mesajlar 41 to 60 of 1340
***ATIKUS***
-
Tüm gönderiler
:
1338
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt: *ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ
-
27.07.2009 11:04:37
( #41 )
Orjinalden alıntı: uğurböcüğü Orjinalden alıntı: Pınar-Nisa Selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba.iki çocukla artık internete giremez oldum yeni yeni düzenim oturuyor.bilgisayarı hiç açamıyorum desem yeridir.Kızım 6 yaşında ama biraz kıskançlığı ver eskisinden daha fazla ilgi göstermem gerekiyor. ee 6 aylık prensimde tam gaz ilgi bekliyor.ev işi falan derken günler hızla geçiyor. Benim sormak sitediğim birşey var .Bebeğiniz ilk doğduğunda kalça ultrasonu istedilermi bana rutin olduğunu söylemişlerdi.siz ultrason çektirdinizmi. benden öyle bir ultrason istemediler şimdi duyuyorum rutin olduğunu da madem yapılması gereken bir ultrasondu,neden benden istemedilerki canım haklısın iki çocuk zor tabi,fazlasıyla ilgi beklerler ama bir okadar da güzeldir... hayatın anlamı onlar... Kalça ultrasonu ve işitme testi rutin değil. İsteğe bağlı yapılıyor. Ama doktorunuz bunu hatırlatmak zorunda. Gerçi muayene ile anlaşılabiliyor bir sıkıntı var mı diye. Muayenede sıkıntı görülmemesine rağmen %1 ihtimal olabiliyormuş. Sanırım Biset'in dediği olayda durum bu... Ben de kalça ultrasonu yaptırmadım. Çünkü hastalığı için koştururken bir türlü fırsat olmadı. Sanırım artık yaptırmayacağım da. Zaten doktorumuz çok tecrübeli. Eğer gerek görseydi ameliyatımızdan sonra yapalım derdi. Böyle damdan düşer gibi atladım. Kusura bakmazsınız artık:) Bir de rutin olmadığından SSK karşılamıyor diye biliyorum ben Çünkü bizim özel sigortamız da karşılamıyor...
GAMZELİ CANKUŞUM
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.07.2009 12:21:38
( #43 )
bisetcim güzel bir haftasonu geçirmişsiniz ne güzel... önümüzdeki 1hafta izinliyiz,izinliyken biz de stüdyo resmi çektiricez kısmetse,bir de kulaklarımızı deldiricez caymazsak tabi... bizimde bugün aşımız vardı,3ü bacaktan biri ağızdan olmak üzere 4 aşı olduk.birdaha 1yaşında olucaklarmış aşı... kilo alımımız bana az geldi naz450 ece 650gr almış,şu son zamanlarda yemeleri azaldı,özellikle akşam son mamalarını zar zor yediriyorum bazen çok az yiyip bırakıyorlar.sıcaklardan mı yoksa dişmi çıkartcaklar bilmiyorum ama damaklarında bir kabartı falan görmüyorum... boyumuzda 69cm olmuş,ikisinin de aynı boyları buarada beni de aşıya çağırmışlar,yanlış hatırlamıyorsam kızamıkcık aşısı.yeni çıkmış bu aşı,yaş aralığı kaç bilmiyorum ama benim yaşım tutuyormuş.biara gidicem bakalım.siz yaptırdınız mı
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 27.07.2009 12:23:12>
|
|
***ATIKUS***
-
Tüm gönderiler
:
1338
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL
-
|
-
27.07.2009 14:00:19
( #44 )
Yine damladım ben sayfanıza:) Ben ufak ufak ek gıdaya geçmiştim. Ama kontrolümüzde doktorumuz 5,5 aylık olana kadar bekleyelim en az çünkü bebiş zaten mama alıyor dedi. Ek gıdaya anne sütü yetersiz olan annelerde geçiyoruz. Şayet süt yeterliyse önermiyoruz dedi. Bunları niye yazdım. Geçenlerde Biset çok üzülmüştü doktoru yüzünden. Aslında hatalı olan doktoruymuş. Çünkü anne sütü yeterliydi Biset'te... Bak canım sen doğru olanı yapmışsın. Seni üzüp strese soktuğu için de o doktoru ne yapmalı bilmem
GAMZELİ CANKUŞUM
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.07.2009 14:37:17
( #45 )
biset dün ben de un çorbası yaptım kızlara,severek yediler ama 1saat sürüyor nerdeyse bişi yemeleri... bundan sonrada ara ara yaparım artık...
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
27.07.2009 15:30:04
( #46 )
günlerdir yazamadım uğrayamadım buralara.. özledim sizi ve kuzularınızı:) harika bir jafta gecirdik oğluşla.. misafirler agırladık misafirliklere gittik.. gezdik de gezdik:) herkes iyidir inşallah..
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.07.2009 17:37:27
( #47 )
beyzacım sizin de hafta sonunuz gezmekle geçmiş ne güzel. biz de c.tesi günü gittik.benim kızlar çok seviyorlar gezmeyi,keşke fırsatımız olsada daha sık çıkarabilsek ama bizim babamız eve hep geç geliyor,o saatte de uyumuş oluyorlar.tek başımada 2bebekle olmuyor malesef.ancak haftada 1 veya 2 kez çıkabiliyoruz ona da şükür tabii...
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 27.07.2009 17:38:53>
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
2.DİŞİMİZ DE ORTAYA ÇIKTI:)
-
27.07.2009 22:53:26
( #49 )
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
2.DİŞİMİZ DE ORTAYA ÇIKTI:)
-
27.07.2009 23:48:47
( #50 )
bujene,müberra,reyyan,müyesser,şahika nerelerde?haberi olan var mı????
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt: 2.DİŞİMİZ DE ORTAYA ÇIKTI:)
-
28.07.2009 08:38:27
( #51 )
bisetcim kendimize yaptığımız yemeklerin suyuna ekmek içinden bandırıp veriyorum bazen,oşekilde sevip yiyorlar ama onlara özel yapınca sevmiyorlar malesef yavan geliyor sanırım...sizin favori yemeğiniz prasa+havuç+patates biz sevmiyoruz malesef,yoğurtla karıştırıp verirsem yiyorla ancak,ona da bayılmıyorlar ama...özellikle ece çok seçiyor,naz yavrum ne olsa azda olsa yiyor...
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 09:35:25
( #53 )
Orjinalden alıntı: uğurböcüğü beyzacım sizin de hafta sonunuz gezmekle geçmiş ne güzel. biz de c.tesi günü gittik.benim kızlar çok seviyorlar gezmeyi,keşke fırsatımız olsada daha sık çıkarabilsek ama bizim babamız eve hep geç geliyor,o saatte de uyumuş oluyorlar.tek başımada 2bebekle olmuyor malesef.ancak haftada 1 veya 2 kez çıkabiliyoruz ona da şükür tabii... evet canım gezdik eglendik cok şükür.. canım iki bebişle cıkmak cok zor olur tabi.. ALLAH yardımcın olsun..
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 10:11:32
( #54 )
Orjinalden alıntı: uğurböcüğü bisetcim kendimize yaptığımız yemeklerin suyuna ekmek içinden bandırıp veriyorum bazen,oşekilde sevip yiyorlar ama onlara özel yapınca sevmiyorlar malesef yavan geliyor sanırım...sizin favori yemeğiniz prasa+havuç+patates biz sevmiyoruz malesef,yoğurtla karıştırıp verirsem yiyorla ancak,ona da bayılmıyorlar ama...özellikle ece çok seçiyor,naz yavrum ne olsa azda olsa yiyor... canım madem sizin yediklerinizden yemek istiyor o zaman bari kendi yaptıgınıza salca ve tuz koymamaya calıs..benim oğluş da bazen ham hum yiyor sebzeyi bazen zorla.. gunu gununu tutmuyor.. sanırım diş zorluyor oğluşumu.. biz yemege oturunca o da illaki masayı gormek istiyor.. elini masaya vurmak istiyor ve ben çatalı agzıma gotururken o agzını acıyor ona verecegimi sanıyor yavrum benim..cok tatlı coooookk.. ben de alıştım artık yemege oturuken ona da bişiler cıkarıyorum yogurt karpuz türü o da onlardan yiyor.. sonra da bana bakıp ham hum yapıyor guluyor cok mutlu oluyor bizle yemek yedigi için.. canım oğluşum benim maşallah kuzularımıza..
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 11:09:36
( #55 )
beyzacım yeni dişleriniz hayırlı olsun.bakalım bizimkiler ne zaman çıkartcak... dün aşı oldu kuzucuklarım,keyifleri kaçıktı biraz.zatürre aşısı biraz ağırmış sanırım dün sebzeli yoğurt çorbası yapayım dedim kızlara patates+kabak+pirinç+kendimize yaptığımız domatesli taze fasulyeden de ilave ettim sonra çok az un ve yoğurt kattım ama sonra çorba yapıyorken suyunu katmayıp püre olarak hazırladım.ben de baktım tadına fena değildi,kabak tadı çok gelmiyordu,bizim kızlar kabağı sevmiyorda... bugün öğlen vercekler,yiceklermi bakalım... soğan yerlermi bebişler,yemeklerin içinde veriyormusunuz
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 13:22:31
( #57 )
bisetcim hazırız ve bekliyoruz dişimizi bakalım ama hiç kabarıklık falan yok henüz.siz de nasıl oldu,kabartı falan gördünüzmü öncesinde yoksa hiç farketmeden birden mi gördünüz yemek konusunda haklısın şimdi yadırgıyorlar belki ama zamanla alışcaklar tabii,başka seçenekleri yok zaten... buarada bizim ece geri geri emekliyor çok komik yaa,ileri gitcem diye uğraşıyor ama geri geri oluyor canım biz de püre şeklinde yiyoruz.soğanı sormamın nedeni arasıra kendimize sadece domatesli yaptığımız yemeklerden püre yapıp vereyim diyorumda onda da soğan var ya ondan sordum.diğerlerini pek sevmedikleri için başka seçenekler deniyeyim diyorum. buarada 2gündür kahvaltı veriyorum,çok sevdiler.artık hergün kahvaltı da vericem...
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 28.07.2009 13:27:15>
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 13:36:52
( #58 )
bisetcim her ayda bir diş mi çıkaracak nedir.. her ay donumu bir diş.. suan 3 tane dişimiz var.. gulunce oyle tatlı oluyor ki.. vaktim olsa da keşke resim ekleyebilsem.. aklımda hep.. temizlik konusunda ben de eski duzeni surdurmeye calıstım uzun bir sure.. ama baktım ki ben zombie gibi gezmeye başlıyorum hiç dinlenemiyorum artık o kadar takmıyorum.. bebegimin esyaları yerde oyalandıgı odamıza falan hijyen acısındam daha cok dkkat ediyorum ama mesela camların temizliğine eskisi kadar onem vermiyorum.. seçici temizlik yapıyorum:) o ne demekse:) suan evde kadın var annemle birlikte..ben de bugun erken cıkacagım.. canım çalışmaya başlayınca ilk gunler cok uzuntulu ve depresif bir haldeydim.. sucluluk duygusu yıpratıcı oluyordu.. bir kere de kuzum sabah beni ugurlarken agladı..o gunum cok cok zor gecmişti.. ama insanoglu işte..her duruma oldugu gibi buna da alıştık.. kuzum ben yokken anneannesiyle evdeyken cok duzenli yemegini yeyip uykusunu uyuyan bir bebek ama ben eve geldikten sonra kelimenin tam anlamıyla bana naz yapıyor..uyumak istemiyor..hep bana gelmek istiyor..ve bana cilve yapıyor onla oynamamı istiyor.. benle güreşmek istiyor resmen.. kollarını boynuma atıyor bana sarılıyor..o da beni çok özlüyor sanırım.. ben de zaten eve gelince ustumu cıkarıp duş aldıktan sonra gece yatana kadar sadece onunla ilgileniyorum..dısarı cıkarıyoruz babasıyla..oyunlar oynuyoruz..konusuyoruz..bugun neler yaptın oğlum diyorum ben neler yaptıgımı anlatıyorum..farklı kelimeler duymak ilgisini cekiyor buyuk adam gibi dinliyor beni kuzucum..tabi gece yataga ne halde girdiğimi tahmin edersin..
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 13:45:24
( #59 )
Orjinalden alıntı: uğurböcüğü bisetcim hazırız ve bekliyoruz dişimizi bakalım ama hiç kabarıklık falan yok henüz.siz de nasıl oldu,kabartı falan gördünüzmü öncesinde yoksa hiç farketmeden birden mi gördünüz yemek konusunda haklısın şimdi yadırgıyorlar belki ama zamanla alışcaklar tabii,başka seçenekleri yok zaten... buarada bizim ece geri geri emekliyor çok komik yaa,ileri gitcem diye uğraşıyor ama geri geri oluyor canım biz de püre şeklinde yiyoruz.soğanı sormamın nedeni arasıra kendimize sadece domatesli yaptığımız yemeklerden püre yapıp vereyim diyorumda onda da soğan var ya ondan sordum.diğerlerini pek sevmedikleri için başka seçenekler deniyeyim diyorum. buarada 2gündür kahvaltı veriyorum,çok sevdiler.artık hergün kahvaltı da vericem... canım benim oğluş da geri geri emekliyor bayadır.. cok komik oluyor gercekten.. ileride bir oyuncak var mesela onu almak istiyor ama geri geri giderek iyice uzaklaşıyor.. o zaman da sinirleniyor.. 
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2009 14:53:08
( #60 )
bakıyorumda hepsi de aynı şeyleri yapıyorlar hemen hemen,şeker şeyler nolcak bisetcim ben de bir çalışan olarak atlayım hemen  beyzanın da dediği gibi ilk başlarda çok zor geliyor ama zamanla buna da alışıyorsun mecburen.hala daha üzülürüm onlardan ayrı kaldığıma... akşam eve gittiğimde de bütün işim onlar olur,başka hiçbirşey yapmam.zaten erkenden de uyuyorlar doyamıyorum onlarla vakit geçirmeye.önemli olan kısa da olsa birlikte kaliteli bir zaman geçirmek bence.çok özlüyorum ama çookkkk...
|
|