Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---
-
07.05.2010 12:08:41
Türkan'cım inşallah güzel olacak. Zaman zaman çok heyecanlanıyorum, zaman zaman çok endişeleniyorum, korkuyorum. Ama inşallah hep güzel şeyler paylaşıcam sizlerle 2 çocuk olunca da. Sen ikiz annesisin, sana çok daha zordur herşey. Seneye bu zamanlar kız da epey büyümüş olacak inşallah, rahat rahat gezerim bebişlerimle.
Tülay'cım Eren'in kontrolü iyi çıkmış, çok sevindim. Yaramazlıklar sizde de süpermiş yani, nasıl sandalyelere, koltuklara, taburelere çıkıyorlar. Mutfakta bir dolabı açmasın diye mama sandalyesini önüne itiyorum, bizim küçük herkül bir güzel onu dolabın önünden çekiyor ve bir güzel dolabı açıyor.
Bu akşam kv geliyor kızlar. Net olarak bugün geleceğini dün öğrendiğim için bugün yatacağı yataktaki nevresimi falan yıkıyorum, kurutup ütüleme işi var. Neyse ki dünden yemeğim var, yalancı mantı yapmıştım, netten buldum tarifi, çok güzel oldu. Yapmayan varsa tavsiye ederim.
Yarın da büyük gün, Yağmur'un yatağı yataş marka ve çok kalın, bu yüzden karyolasının kenarından sarkıyor, o yüzden kıza alırken Yağmuşa da mothercare yaylı yatak alıcaz yarın, yine binbir ısrarla eşimi kandırdım, mağazada bir fasıl daha ikna etmem gerekecek gerçi. Şimdi kampanya var ya, hediye çeki de gelecek. Karyolamız da Yağmuşunkinin beyazı olacak ama Türkiye stoklarında kalmamış, inşallah o da biran evvel gelir.
Sonra Masko'ya gidip dolap, şifonyer falan sipariş edicez. İnşallah karar vermem zor olmaz. Elimde oda tekstillerinden bir parça alıp gidicem, belki kulp ve bordür yaptırcam, bakalım... Çok heyecanlıyım, yazılarımdan da bellidir.
Şu boya işi gözümde büyüyor, salon, koridor ve kızın odası, ama hallettik hallettik, sonra 2 çocukla zaten mümkün olmaz. Sağolsun bana gelen yardımcım ben gelir yardım ederim, herşey para mı gibi beni çok etkileyen bir cümle kurdu, onu çağırırım diyorum, yine veririm tabi hakkını, ama böyle demesi bile çok hoşuma gitti. Bir gün eşyalar toplanacak, boyadan sonra da temizlik ve yerleştirme var. İşte bu heyecanlarla da geçiyor günler. Düşünmek bile çok güzel.
Kraliçem de kıpır kıpır maşallah, bazen canımı yakıyor heheheh. Son 1,5-2 ayım yaza geliyor, sıcaklardan fenalaşmam umarım, biz o açıdan çok şanslıydık ilklerde. Ama yaz bebeğinin de bakımı kolay olur sanırım. Oh ne güzel sık sık açık hava yürüyüşleri, gezmeleri falan. Yaz mevsimini çok seviyorum, beni bu aylar hep çok heyecanlandırır. Çenem düştü, susuyorum heheheheh.