Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 5 of 67, mesajlar 81 to 100 of 1340
Yazar Mesaj
Angel..

• Tüm gönderiler : 1045
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İstanbul..
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 31.07.2009 13:42:31 ( #81 )

Kızlar selam,inşallah iyisinizdir hepiniz..Bu aralar giremiyorum pek,takip de edemedim haliyle..

Biset,aşınız hayırlı olsun canım..Bizim artık 1 yaşına kadar yokmuş..1 yaşından sonraki aşımız,doğum günümüzden hemen sonraki gün geliyor ..

Ben açıkçası yeni arayüzden memnun kalmadım..Görebildiğim kadarıyla hiçbir artısı yok,eksisi var..Gülen yüzler koyarken,grafik şeklinde değilde,noktalama işaretleri şeklinde çıkıyorlar,hoş olmamış,ayrıca öpücük ikonu da yok..

Öptüm bebelerle sizi..

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 31.07.2009 20:59:36 ( #82 )
bisetcim aşıyı bizden sonra oldunuz,biz 6.ayı doldurup ertesi gün gitmiştik.aynı aşıyı olduk demi,hani biri ağızdan diğer 3ü dizden

maşallah azra kuzusuna tombiş tombiş olmuş yerim ben onu biz 7.350 / 7.650 çıktık.gerçi biz size göre zayıf doğmuştuk ama yinede bu ay kilo alımımız az geldi bana.boyumuz da sizden 1cm kısa 69 çıktık

demek damacana'dan su içebilir dedi dr.nuz. benim sormak aklıma gelmedi,hala daha kaynatıp veriyorum suyu...

tülaycım tek başına gitmek zor olurdu elbet,bir sürü şey taşıyoruz sonuçta... birde beni düşünsene herşeyin 2katı 

özluşum ewet bize de aşı için 1yaşında gelin dedi ama boy kilo ölçümüne gitcez tabi...

hepinizi öpüyorummm

uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 31.07.2009 21:02:32 ( #83 )
ya buarada en son sayfaya hemen geçemiyorum,en sondaki oka tıklasamda olmuyor.tek tek geçmem gerekiyor sizde de öylemi oluyor yoksa tıklamam gereken başka biryer varda ben mi göremedim

izertürk

• Tüm gönderiler : 1297
  • Bölge: zonguldak
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 01.08.2009 10:13:07 ( #84 )
arkdaşlar merhaba iyi günlerrr

ben çok kalamıycam hemen size bişey sormak istiyorum
bebişleriniz kakalarını ne kadar zamanda bir yapıyor benim bebeğim 1 haftaya kadar her gün en fazla 2 günde bir yapıyordu 1 hafta önce 3gün yapmadı 3.gün akşamına doğru bir ağlamaya başladı sormayın susturamıyorum ne yapıcağımı şaşırdımm acile gttik e haliyle lavman yaptılar
perşembe gitmiştik doktora cuma günü tekrar yaptı kakasını birdaha 2 gün yapmadı pazartesi yaptı ve pazartesiden bu yana da daha hiç yapmadı bugün 5.gün dün biraz zeytinyağı verdim rezene falan içirdim ama malesef korkuyorum acillik olacaz diyee çok kötü ağlıyor kuzumm
sizinkiler ne kadar zamanda bir yapıyor normal olan nedir bilgisi olan varsa yazabilir mi lütfen çok acilllll....
lavman yaptırmak da galiba bağırsak tembelliği yapıyormuşşçok endişelyim ne olur rahatlatın beni bu konudaa

bu arada bebişim sadece anne sütü alıyor ve çok şükür gazını da çıkartabiliyor sorun sadece kakada ondada henüz rahatsız değil o yüzden daha fzla müdahale etmek istemiyorum fitille falan mızırdanmaya başlarsa o zaman fitil veririm herhalde

__ANKA__

• Tüm gönderiler : 5817
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 01.08.2009 11:43:04 ( #85 )
slm...endişe edecek bişey yok..sadece anne sütü alan bebekler ne kabız olur ne ishal..büyüme atağı diyorlar....biz de yaşadık..3-4 günde hatta haftada 1 olurdu..2 kez böyle yaşadık..lavman yapmadık biz..eninde sonunda yapıyor ama sana bize doktorun söylediğini söyleyeyim...bebek katı kaka yapmışsa,popoda acı hissi oluşuyor,hatta bazen çatlama bile oluyor..bebek kaka yapmak istemiyor ve tutuyor,çünkü acı duyuyor...anestol ile sabah popoya yumuşak masaj yapmıştık.makat içine krem sürmüştük...çözülmüştü sorun...

bir de 15 güne bile yapmayabilir demişti...ama o kadar beklenmemeli,barsak genişlemesine sebep olabiliyor...

sen ılık duş aldır...karnına masaj yap-çok sıkmadan-ve gazı varsa çıkar....

sevgiyle kal...
__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 01.08.2009 11:52:02 ( #86 )
türkancım slm canım...evet sizden sonra oldu aşımız..aşı kartımıza 31 temmuz yazılmıştı bizim..evet,ağızdan damla ve 3 bacaktan iğne...

tombik kızım ve maaşallah boyu da iyi..doğum kilosu önemli canım ama unutmaki bizim bebeler kız..kızlar hep daha az kiloda ve daha kısa olur erkek bebeklerden...bizim kızlar süperverilen aşı kartında erkek ve kız bebekler için ayrı tablolar var..ordaki ölçümler önemli..senin bücürükler de önde maaşallah canım...

bize dün hemşire evde sırf bebek için içine türlü nevali katılarak yapılan çorbalar çocuklarda yeme bozukluğu oluşturuyo..tadına baktın mı,onu nasıl yesin çocuk dedi:))))7,5 aylık kızı varmış..zeytinyağlı barbunya vermiş..tuzsuz yapıyomuş ama...ikizlerimi kitaplara göre büyüttüm,hiçbirşeyden memnun olmuyolar,analarımızı referans alalım biraz da dedi...onayladım tabiki:)

gece uyandık durduk..meme emiyor 10 dk sonra uyuyor..sonra 1 saat uyuyor en fazla..şimdi mışıl mışıl uyuyor..ben de uyurum sanırım:)
le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 11:14:41 ( #87 )

selamlar...
ben bu yeni haline alışamadım hala..
daha yavaş sanırım..
herkesler iyidir inşallah..
kizlar bizim 4. dişimiz de cıktı cok şükür..
oğlum cumadan beri cok huzursuzdu diş pirtlamişti..
dişi tam cıktı rahatladı sanki..
cok şükür..
cok hareketli olmaya başladı oyuncakları dısında herseyle oynamak istiyor oğluşum..
herşeye atlıyor tutmak istiyor..
geri geri emekliyor..
sabit duramıyor bir yerde kuzum..
maşallah ona..

kizlar bişi soracagım..
bebeklerimiz ne zaman anne sütünü 2. plana atacak..
yani ana gıdası değil de aralarda cerez niyetine anne sutu alacak..
benimki hala yoğun emiyor..
normal mi acaba bu durum..

bu arada ben artık bizim yemeklerimizden de tadımlık veriyorum..
o da saolsun verme demiyor..
cok mutlu oluyor bizimle masaya oturunca ve bişiler yeyince:)

__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 13:57:01 ( #88 )
beyzacım ben de alışamadım ve pek sevmedim açıkcası...

şu ana gıda olayı ben de merak ediyorum..anne sütünü veriyorum ben de daha çok...

böyle olsun istiyorum ne bileyim işte:)

dişten mi nedir 2 gündür fazlasıyla nazlı,yoruluyorum..
bir de oyun falan hemen sıkılıyor..acayip bi bebek yaaa...
türlü masallar,türlü komedi...yok..hemen değiştir modunda...iyi vallahi diyorum..keşke okul öncesi eğitimi alsaydım:)

kahvaltı bizim için işkence..ne yapca bilmiyorum...ek besinler zorluyor anlayacağın canım

tombik mehmet emin....maaşallah ona...

biz de 3 gündür bay bay yapınca ağlıyoruz..geeeelll dediğimde bütün beden atlıyor bana:)
yalnız kalmak istemiyor..ama kalabalıktan da sıkılıyor...yani seçiciyiz bu durumda,öyle oluyor demi???:))))

offff bıktım şişkinlikten...ayyyhhhhhhhhh çok zor ya...türkan senin de gelmedi dimi hala????

beyza sen yemek veriyosun ya,mesela kaç kaşık falan?
bir de mesela kahvaltıda 10-15 mama kaşığı falan yeterli mi?saymadım ama genelleme yaptım..üzülüyorum yaaaa şu kahvaltı olayımıza...neyse ki anne sütümüz var:)))bir de tam dşimiz çıkarken ek gıdaya geçmek ters oldu sanırım

haaa dişiniz hayrlı olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn..üstten 2 alttan 2 dimi*oyy ne şeker...valla beyzacım oğluşun giderek güzelleşiyor...çok farklılaşmış yaaa maaşallah
uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 14:13:48 ( #89 )
maşallah kuzulara...

ben de yediğimiz yemeklerin suyuna ekmek içi batırıp veriyorum,severek yiyorlar,onun dışında onlara yapıp verince yemiyorlar hala...
kahvaltıyı severek yiyorlar... hem emzirme hem gıdalar karışıyor tabi.emzirip yedirmeye kalkarsam yemiyorlar,yedirip emzireyim desem emmiyorlar nasıl yapsam karıştırıyorum bütün gün evdeyken... hem emsinler istiyorum hem de artık büyüdüler gıdalardan da yesinler istiyorum ama ikisi bir olunca ikisini de az yiyip emmiş oluyorlar bu sefer... bu dönemi de atlatıcaz tabiki,bizim yediklerimizi yemeye başlayınca rahatlarız artık,az kaldı sayılır

bilmiyorum ama ek gıdalara başladıktan kısa bir süre sonra ikinci planda kalır sanırım.çünkü anne sütüyle doymıcaklar ya da her yemek öncesinde önce emzirip sonra yedircez ama dediğim gibi önce emzirirsem diğerlerini yemiyorlar benimkiler...

bisetcim gelen giden bende de yok hala ama bana pek rahatsızlık vermiyor.ben alışığım düzensizliklerimden...

buarada ece kızım 2seferdir bıcıbıcı yaparken ortalığı yıkıyor.daha önce hiç ağlamazdı gülerdi hatta,severdi.ama 2-3 seferdir ağlamaya başladı.bugün de yıkadım ikisini,ece çok ağladı.nasıl yıkayıp çıkardım ben de bilemedim ağlamasından.bana ve babasına çekcek sanırım.ben de babası da köpüklü köpüklü kaçarmışız yıkanırken
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 03.08.2009 14:18:06>

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 14:29:41 ( #90 )
bisetcim selamlar..
hiç karsılasamaz olduk forumda..
iyisiniz inşallah..
huri gözlü prenses nasıllar bakalım..
canım kahvaltıyı da halledersin inşallah..
diş dönemi oldugu için iştahsızlık ve huysuzluk da oluyor..
bikaç gun sonra o da yemek ister bence..
mehmet emin cuma gunu oyle huysuzdu ki butun gun sadece 3 kere emdi ağlayacaktım artık uzuntuden..
cok iştahsız ve huysuzdu..
ama dunden beri iyi maşallah..

ben kahvaltı için bebelac ın  cavdarlı mısırlı ve sutlu peynirli pekmezlisini veriyorum içine labne yumurta ve bazen pekmez ve tereyagıyla..seviyor şimdilik inşallah iştahı bozulmaz yine..
canım 15 kaşık iyi bence..fazlasını ısrar etmeye gelmiyor kusuverirler Allah korusun..

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 14:34:07 ( #91 )
__ANKA__

beyzacım ben de alışamadım ve pek sevmedim açıkcası...

şu ana gıda olayı ben de merak ediyorum..anne sütünü veriyorum ben de daha çok...

böyle olsun istiyorum ne bileyim işte:)

dişten mi nedir 2 gündür fazlasıyla nazlı,yoruluyorum..
bir de oyun falan hemen sıkılıyor..acayip bi bebek yaaa...
türlü masallar,türlü komedi...yok..hemen değiştir modunda...iyi vallahi diyorum..keşke okul öncesi eğitimi alsaydım:)

kahvaltı bizim için işkence..ne yapca bilmiyorum...ek besinler zorluyor anlayacağın canım

tombik mehmet emin....maaşallah ona...

biz de 3 gündür bay bay yapınca ağlıyoruz..geeeelll dediğimde bütün beden atlıyor bana:)
yalnız kalmak istemiyor..ama kalabalıktan da sıkılıyor...yani seçiciyiz bu durumda,öyle oluyor demi???:))))

offff bıktım şişkinlikten...ayyyhhhhhhhhh çok zor ya...türkan senin de gelmedi dimi hala????

beyza sen yemek veriyosun ya,mesela kaç kaşık falan?
bir de mesela kahvaltıda 10-15 mama kaşığı falan yeterli mi?saymadım ama genelleme yaptım..üzülüyorum yaaaa şu kahvaltı olayımıza...neyse ki anne sütümüz var:)))bir de tam dşimiz çıkarken ek gıdaya geçmek ters oldu sanırım

haaa dişiniz hayrlı olsuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnn..üstten 2 alttan 2 dimi*oyy ne şeker...valla beyzacım oğluşun giderek güzelleşiyor...çok farklılaşmış yaaa maaşallah

canım oğluş bana da butun vuduyla atlıyor başkasının kucagındayken..
bir anne olarak nasıl mutlu oluyorum anlatması güç..
cok seviyorlar bizi çoooookkk maşallah onlara..
inşallah en yakın zamanda gelir kırmızılar da sen de rahatlarsın..
toplam 4 dişimiz var..
koccaman adamlar gibi..

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 14:35:43 ( #92 )
uğurböcüğü

maşallah kuzulara...

ben de yediğimiz yemeklerin suyuna ekmek içi batırıp veriyorum,severek yiyorlar,onun dışında onlara yapıp verince yemiyorlar hala...
kahvaltıyı severek yiyorlar... hem emzirme hem gıdalar karışıyor tabi.emzirip yedirmeye kalkarsam yemiyorlar,yedirip emzireyim desem emmiyorlar nasıl yapsam karıştırıyorum bütün gün evdeyken... hem emsinler istiyorum hem de artık büyüdüler gıdalardan da yesinler istiyorum ama ikisi bir olunca ikisini de az yiyip emmiş oluyorlar bu sefer... bu dönemi de atlatıcaz tabiki,bizim yediklerimizi yemeye başlayınca rahatlarız artık,az kaldı sayılır

bilmiyorum ama ek gıdalara başladıktan kısa bir süre sonra ikinci planda kalır sanırım.çünkü anne sütüyle doymıcaklar ya da her yemek öncesinde önce emzirip sonra yedircez ama dediğim gibi önce emzirirsem diğerlerini yemiyorlar benimkiler...

bisetcim gelen giden bende de yok hala ama bana pek rahatsızlık vermiyor.ben alışığım düzensizliklerimden...

buarada ece kızım 2seferdir bıcıbıcı yaparken ortalığı yıkıyor.daha önce hiç ağlamazdı gülerdi hatta,severdi.ama 2-3 seferdir ağlamaya başladı.bugün de yıkadım ikisini,ece çok ağladı.nasıl yıkayıp çıkardım ben de bilemedim ağlamasından.bana ve babasına çekcek sanırım.ben de babası da köpüklü köpüklü kaçarmışız yıkanırken

canım benim oğluşum da bu aralar banyo yapmayı sevmiyor pek..
aglıyor..
cok kotu oluyorum ben de hergun yıkansın istiyorum ama ortalıgı yıkıyor..
bir de cok hareketlendi tutmak cok zor oluyor..
hala bebek yıkama koltugu almadım.. ah ben ahh..
onunla cok rahat oluyormuş..

myavuz77

• Tüm gönderiler : 484
  • Bölge: http://
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 21:10:33 ( #93 )
Kızlar selam,
Bende hiç alışamadım ve sevmedim bu yeni şekli alışamadım:(
Beyzacım yeni dişleriniz hayırlı olsun.Bizde daha tık yok tembel kızım benim
Biset kahvaltı vs yemek istemiyorsa zorlama ve üzülme birkaç gün ara ver istersen biraz özlesin o besini sonuçta tadını aldı mutlaka özleyecektir.Bu ek gıdalara geçiş dönemi gerçekten sancılı bir dönem Allaha şükür biz olay atlattık çünkü İdil damak tadı çok geniş,yen, tadlara çok açık bir bebek.Ama ne yazıkki şimdi anne sütüne burun kıvırıyo günde 1 kere emse şükür diyorum öleceğim kahrımdan ama ne yapayım bu yüzden sütüm de azaldı zaten;ek gıdalarla telafi etmeye kuvvetli tutmaya çalışıyorum bende.Bizim yemeklerimizi mmmmm,mammammam gibi sesler çıkartarak şapur şupur yiyor.Açıkçası çokda kısıtlamıyorum bende herşeyden tattırmaya çalışıyorum.
Bugün meyve,sebze filesi aldım kızıma.Bişey sorucam kullanan var mı aranızda neler koyup veriyorsunuz bugün salatalık koydum içine verdim çok hoşuna gitti saatlerce kemirdi
yoğun geçecek 3 gün beni bekliyor perşembe gece yola çıkacağız kısmetse.Bütün çamaşırlarımı yıkamıştım güya ama sepet yine yarıya kadar dolu sinir oluyorum daha yıkadıklarımın ütüsünü kaldıramadım,bunları halletmem lazım,ufak tefek alışverişlerimi bitirmem lazım,valizler hazırlanacak offff offf neyse sizi de bunaltmıyım.
Kocamannnnnn öptük hepinizi
[
__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 03.08.2009 23:42:49 ( #94 )
türkancım,beyzacım ve müberracım sağolun kızlar...

ben neden bazı şeyleri es geçemiyorum bilmiyorum..sabah kahvaltı vereceğim zaman resmen gerim gerim geriliyorum...yemese ne olur sanki???hiç.......offfffffff bazen her şey tam olsun diyen iç seslerimden ben bile sıkılıyorum....

kızım,şimdilerde sesini giderek artırarak beni yanında istiyor..ağlayarak isteklerini yaptırmasından endişe ediyrum..kesinlikle diş meselesi...ağlamıyor,mızmızlık yapıyor ama...sebze yemesini görseniz cup cup indiriyor mideye ama mama türü yemiyor...ben de yumurtayı kahvaltıda vermiyorum...gün içinde yoğurda yada sebze içine katıyorum...pekmezi de bazen tek kaşık şeklinde veriyorum...birşeye karıştırmadan...sanırım karışık tadları pek sevmiyor...hani penir,tereyağ,çavdarlı bebelac yada sütlü meyveli olandan,yumurta karıştırınca ağır mı geliyor acaba?neyse sanırım zamanı var henüz hazır değil...

idil yemeklerden yiyor demek..oyyy kuzum benim...bence doğru yapıyosun müberra..her şeyi tatsın...tuza dikkat etmek ve salçayı vermemek önemli ama...zaten tadıyolar bişey olmaz...

banyo olayında ağlama yok ama giyinirken var...komik şey ne olacakbıraksam öyle kalır...bi keyif bi keyif...
bugün alışveriş yapıyoruz..pusette ayaklarını salladı,pusetrin ön tepsisine vurup ses çıkarıyor habire..pilot emniyet ilk kez kullandık..gerçekten çocuğa hem özgürlük kazandırıyor hem de güvenli...iyi bi sistem

kızlar bebek büyütmek ciddi emek...helali hoş olsun kuzucuklara
tulo

• Tüm gönderiler : 2320
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 11:05:02 ( #95 )
meraba kızlar nasılsınız inş. herkes iyidir
yeni sayfamıza pek alışamadım alışırsam severim belki ama şimdi hiç hoş gelmiyo
oğlumla babasına yardıma geldik işyerine şimdi uyuyo  bu sıralar pek iştahlı değil sıcaklardan galiba ya da diş çıkaracak ondan fazla da zorlayamıyorum kusuyo o zamanda.
çok aktif bir dakika yerinde durmuyo artık dış kapıyı da öğrendi kapıya gelip ağlıyo dışarı çıkıcam diye
dün kandil di ya komşum helva getirdi kapıyı açtım kadının kucağına atladı hemen  kadın da aldı gitti sonra getirdi içeri girmiyo komşumda biz kapıda çay içiyoruz buyur gel dedi bende mecbur gittim uykusu gelene kadar durduk sonra 10,30 eve geldik uyudu hemen...

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 12:17:50 ( #96 )
yorgunum...cidden yorgun...

her şeyle birebir ilgilenmekten yorgun düştüm...

kahvaltı olayımızı çözdük..daha sulu hazırlıyorum..o zaman severek yiyor...meyve favorimiz:)

bizimki de çok hareketli...ben odadan ayrılamıyorum,çok ağlıyo arkamdan..okula nasıl gidicem????

dün dışarı çıkmıştık..keyifler tavan yaptı yine..arabayı,yolu seviyor kuzucuk...

gündüz uykularımız çok kısa çok...kuş uykusu gibi...

babaya yardıma gittiniz demek...tülay maaşallahın var...babaya bile yardım ediyosunuz baksana..iyi yetiştiriyosun vallahi...ayyy ben sürekli ev toparlama,ütü,çamaşır modundayım...arada nete giriyorum..az önce akşam yemeğimi hazırladım...

eşimin abisi misafir bizde..kalacak 1 hafta kadar...yatılı misafirden 2-3 günden sonra pek haz etmem ama napalım..gelene gelme diyemiyosun...eşimin hatrı büyük:))))

kızıma ciciler geitirmiş amcası...bücürük kızım benim

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 15:08:26 ( #97 )
bisetcim şükür ben misafir modunu atlattım daha gelmezlerse tabii.bu yaz yoğun geçti görümce almanyadan geldi 4 hafta bende kocası ve kızları ile birlikte tabi kaynana durur mu o da geldi kayımpeder de yatılı misafir olarak kaldılar akşamları da elti oğlu ve kocası inş. daha gelmezler oteli geçti benim ev...şimdi ramazan geldi ya eşim le ayrı ayrı iftar yapmayalım diye buraya gelicem iftardan sonra gidicem.ben evde oturmayı sevmiyorum zaten benimde işime geliyo işyerine gelmek evde zaman geçmiyo bi türlü...oğlum muzunu yedi mışıl mışıl uyuyo şimdi arabasında .
azra hanımda yemek seçiyo demek ki benim oğlumda artık ona özel hazırladıklarımı yememek için direniyo .ama mecbur yiyo şimdi değişik çorbalar deneyeceğim.yoğurt ,un,domates,sulu köfte yapıcam patatesli aklıma gelenler bakalım yiyecek mi .ayrıca meyve de yememek için direniyo ne güzel yerdi halbuki.bende püreyi süzüyorum suyunu biberona koyuyorum su gibi içiyo hiç yememekten  iyidir meyveden  vitamininni almış olur

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 15:13:47 ( #98 )
halası da oğluma ciciler getirmiş ama büyük tabi seneye anca olur .oyuncakları çok güzel bi tanesi kuyruğu çektikçe hayvan sesleri çıkarıyo diğeri de otobüs gibi ama araba değil direksiyon el freni felan var onlara dokundukça almanca şarkı söylüyo.
biz en son aşımız 3 haziranda olduk bi sonraki aşı ekimde bu kadar ara olması normal mi özlem sen bilirsin

uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 17:10:25 ( #99 )
site herzaman şifremi kabul etmiyor okuyorum yazılanları ama yazamıyorum bazen,en son kullanıcı adımı sordu o şekilde yazabiliyorum şuanda da...

kahvaltı sorunumuz yoktu bizim ama bugün ece hanım pek yemedi.ececim saolsun biraz zorluyor yemek konusunda beni.naz da sebze sevmiyor ama eceye kıyasla daha iyiyiz...
2.kez un çorbası yaptım bugün,onu severek içiyorlar şükür.
sebzeye de alışcaz ama biraz zor olucak sanırım

tülaycım senin bebiş nasıl,tombiş bir bebek mi? bizimkiler tombiş değil ama zayıfta değiller...

bisetcim,tülaycım güle güle kullansın bebişler cicilerini...

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 17:46:07 ( #100 )
yok canım tombiş  değil zayıfta değil orta halli

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 5 of 67, mesajlar 81 to 100 of 1340

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 35 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat