maşallah kuzulara...
ben de yediğimiz yemeklerin suyuna ekmek içi batırıp veriyorum,severek yiyorlar,onun dışında onlara yapıp verince yemiyorlar hala...
kahvaltıyı severek yiyorlar... hem emzirme hem gıdalar karışıyor tabi.emzirip yedirmeye kalkarsam yemiyorlar,yedirip emzireyim desem emmiyorlar

nasıl yapsam karıştırıyorum bütün gün evdeyken... hem emsinler istiyorum hem de artık büyüdüler gıdalardan da yesinler istiyorum ama ikisi bir olunca ikisini de az yiyip emmiş oluyorlar bu sefer... bu dönemi de atlatıcaz tabiki,bizim yediklerimizi yemeye başlayınca rahatlarız artık,az kaldı sayılır
bilmiyorum ama ek gıdalara başladıktan kısa bir süre sonra ikinci planda kalır sanırım.çünkü anne sütüyle doymıcaklar ya da her yemek öncesinde önce emzirip sonra yedircez ama dediğim gibi önce emzirirsem diğerlerini yemiyorlar benimkiler...
bisetcim gelen giden bende de yok hala ama bana pek rahatsızlık vermiyor.ben alışığım düzensizliklerimden...
buarada ece kızım 2seferdir bıcıbıcı yaparken ortalığı yıkıyor.daha önce hiç ağlamazdı gülerdi hatta,severdi.ama 2-3 seferdir ağlamaya başladı.bugün de yıkadım ikisini,ece çok ağladı.nasıl yıkayıp çıkardım ben de bilemedim ağlamasından.bana ve babasına çekcek sanırım.ben de babası da köpüklü köpüklü kaçarmışız yıkanırken
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 03.08.2009 14:18:06>