Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 67, mesajlar 101 to 120 of 1340
Yazar Mesaj
tulo

• Tüm gönderiler : 2320
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 06.08.2009 17:52:27 ( #101 )
resim koyarım ama beceremiyorum bu çok karışık geldi mesaj yazıyorum yazdığım mesajı görmek için tekrar başa dönüp giriş yapıyorum

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

__ANKA__

• Tüm gönderiler : 5817
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 07.08.2009 12:41:47 ( #102 )
slmlar...bebeler anneleriyle zaman geçiriyor ne güzel...

tülaayyy okuyunca bayılacaktım...vallahi oteli geçmiş yaaa...benim yatılı misafirim olmaz pek..pek alışkın da değilim...

eşim yardımcımdır her zaman sağolsun..soframızı toplarız,çayı birlikte hazırlarız böyle zamanlarda..ama evde geçen bir gün ise eşime kızımızı veriyorum ben hazırlıyorum her şeyi...zaten çok vakit  almıyor...tüm gün çalışan bir eşi evde ayakta tutmak doğru gelmiyor bana...

yakınlar memlekette...annemler de burda evleri var..komşuyuz hatta..gelince evlerinde kalırlar...eşimin ailesi gelmez..sanırım gelseler 1 ay kalırlar...ama ben istemem..yapım müsait değil..3-5 gün neyse..daha fazlası olmuyor..bir de ev hali eşofman falan giyemiyorum erkek misafir yanında...sürekli kapalılık evde bunaltıyor beni...ben başkasında da pek rahat edemem..buna saygı gösterilmesi lazım..zaten misafirlik 3 gündür..sonrası kul hakkına girer..ev sahibine eziyettir..şayet ev sahibi ısrarla kalın derse o başka...

kuzular büyüyor...oyuncaklarıyla zaman geçiriyor yavaş yavaş...koca koca yastıkları koyuyorum etrafına..oyun alanını güvenli hale getirince ben de uzanıyorum yanına...

hayrlı cumalar herkese
tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 07.08.2009 13:34:26 ( #103 )
evet canım bende sevmem yatılı misafir hatta başka yerde de kalmam rahat edemem çünkü bende kapalıyım ama evde açık dolaşırım misafir olunca da zor oluyo tabi ama gelene de gelme diyemiyorum surat yapsam eşimle aram açılır neyse sorunlarımla sıkmayım .

biz yine işyerindeyiz babamız cumaya gitsin  diye geldik.herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inş. bu mubarek günde...

oğluma dün akşam sulu patatesli köfte yaptım kendimize yaparken kıyma ve irmik kattım yoğurdum sonra oğluma nohut kadar 10-15 tane yaptım kalan karışıma kendimize göre baharatlandırıp tuzladım.oğlumun yemeğini de patatesi küp küp doğradım içine köftelerini attım çay kaşığının uçuyla salça kattım bi de sıvıyağ pişirdim bakalım beğenecek mi.beğenirse kıyma alıp ona özel yapıcam yuvarlayıp buzluğa atıcam içine bezelye patates diğer sebzelerden katarak pişiririm diye düşünüyorum hem sebze hem de etten vitamin alır hafta da bi kere et bi kere de tavuktan yaparım 8,ayı doldurduğumuz için artık ete geçiyoruz yavaş yavaş...

sizlerin kuzucukları nasıl öptük oğlumla sizleri...öpücük ikonu yok .mucuk mucuk ...idare edin artık

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 08.08.2009 15:22:41 ( #104 )
tülaycım maşallah büyüdü artık kuzu da etlere geçtiniz ne güzel,güzel güzel yemiştir inşallahhh... biz hala sebzelerle boğuşuyoruz,yarısını yersek şükrediyoruz artık...

yatılı misafir zor olur tabi,2-3 gün neysede daha fazlası zor olur... benim hiç yatılı misafirim olmadı,kayınvalidem gelir çocuklara baktığı için 2gece ya da 1gece kalır gider... daha uzun kalan misafirim olmadı hiç...

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 09.08.2009 13:33:18 ( #105 )
evet canım etlere geçtik severek yedi sebzeden çok et sevecek galiba...2 gün yedi yarın yoğurt çorbası yapıcam içine nohut kadar tereyağı atıcam.benim ki her gün mutlaka bir kere kakasını yapar bir gün yapmazsa o gün iştahı yerinde olmuyo mesela dün yapamadı iştahsızdı hep mamaları arttı ama bu gün yaptı rahatça yiyo artmadı maması tabakta.bende bir gün yapmazsa zeytinyağı veriyorum birkaç sonra yapıyo .doktorumuza sormuştum iyi bi seçim doğal demişti...

uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 09.08.2009 15:12:43 ( #106 )
ne güzel yarasın minik kuzuya,afiyet şeker olsun... ben de bugün yoğurt çorbası yaptım ama yok birkaç kaşık yediler okadar ama yaklaşık 1saat önce emzirmiştim belkide yetti sütüm,acıkmadıkları için yememişlerdir bilmiyorum biraz geçsin tekrar yedirmeyi deniycem bakalım...

__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 09.08.2009 16:25:07 ( #107 )
slmlarrrr

ek gıda işini sevmediiiimmmmmmmmmmm çünkü kuzum sevmedi:(

sebze bir kavanoz bitiyor..hiç sorun yok...

kahvaltı sulu hazırlarsam yiyor...bugün sütlü meyveli tahıllı bebelac verdim...yedi..sonra yumurtasını verdim yedi..sonra 1 mama kaşığı pekmez..hepsi ayrı verilecek ama...oyyyyyyyyy oyyyyyyyyyyyyy

şeftali meyveli yoğurt verdim -6-7 mama kaşığı

öğleden sonra sehriye çorbası yaptım..kıyma koydum biraz...rengini pembe yapacak kadar salça...2 kaşık yedi...sonrası yok...tekrar sebze çorbası verdim..bebelac..onu yedi...

geçen etli biber dolmasını yoğurtla verdim severek yedi--5-6 kaşık

kızlar ağzında tutma,diliyle itme bazen de ağzında biriktirip tükürme siziz bebeler de yapıyor mu?

anne sütünü güzel alıyor şükür..eğer doyduysa memeyi ısırıyor-yani fazla zorlama anne taktiği...

şimdi uyutuyorum ayağımda ritmik sallama pozisyonunda

yatırmadan sırtına ve bacaklarına masaj yaptım biraz...

cuma günü şehir dışına çıkıyoruz...haftasonu kaçamağı:D
__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 09.08.2009 16:51:52 ( #108 )
sahi ayşegül hala dönmedi mi????????????????????
tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 09.08.2009 18:18:09 ( #109 )
biset ben karıştırıyorum kahvaltıyı ayrı ayrı vermiyorum...yumurta sarısı pekmez labne ekmek içi bazen cicibebe mama ile bazende tahıllalı kaşık maması ile karıştırıyorum...

ağzında tutup tükürme huyu var benimkinin hem fazlasıyla. hem kendi hem de benim üstümü batırıyo bi anda ana kucağı ve arabasının kılıflarını sık sık yıkamak zorunda kalıyorum çünkü yemek lekeleri oluyo hep tükürdüğü için...

uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 09:02:32 ( #110 )
günaydınlarrr...

kahvaltısını ben de karıştırarak veriyorum,çoğunlukla mamadan da katıyorum içine 2-3 ölçek kadar... bebe bisküvisiyle yapıyorum severek yiyorlar,birde bebek ekmeğiyle yapmıştım ama onu ece hanımım sevmeyip yarım bırakmıştı,bisküviyi seviyor hanım... dünde yoğurt çorbasını zar zor yedirttim,ece çok zorlucak bu yemekler konusunda beni... meyve,yoğurt,kahvaltıda sorunumuz yok şükür ama sebze işini nasıl yapcaz bilmem,hazır kavanoz mamaları da sevmiyorlar... çorbaları da öyle böyle yedirmeye çalışıyorum işte...

istemedikleri bişey olunca kafasını yan tarafa çeviriyor,ağzını kilitleyip açmıyor,püskürtüyor ve diliyle itiyor,ben de daha fazla zorlamıyorum öyle olunca... birde eliyle kaşığı yakalarsa yandık elini ağzına sürüp yüzünü gözünü mama içinde bırakıyorlar bazen,sevmedikleri yemekleri yedirmemiz bir olay

le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:33:57 ( #111 )
myavuz77

Kızlar selam,
Bende hiç alışamadım ve sevmedim bu yeni şekli alışamadım:(
Beyzacım yeni dişleriniz hayırlı olsun.Bizde daha tık yok tembel kızım benim
Bugün meyve,sebze filesi aldım kızıma.Bişey sorucam kullanan var mı aranızda neler koyup veriyorsunuz bugün salatalık koydum içine verdim çok hoşuna gitti saatlerce kemirdi
yoğun geçecek 3 gün beni bekliyor perşembe gece yola çıkacağız kısmetse.Bütün çamaşırlarımı yıkamıştım güya ama sepet yine yarıya kadar dolu sinir oluyorum daha yıkadıklarımın ütüsünü kaldıramadım,bunları halletmem lazım,ufak tefek alışverişlerimi bitirmem lazım,valizler hazırlanacak offff offf neyse sizi de bunaltmıyım.
Kocamannnnnn öptük hepinizi

saol canım...
vakti gelince cıkar inşallah dişler patır patır..:)
canım ben de meyve sebze filesi aldım..
oğluş bazen seviyor ham hum bazen de almıyor..
haleti ruhiyesine baglı:)))))))

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:37:38 ( #112 )
__ANKA__

türkancım,beyzacım ve müberracım sağolun kızlar...

ben neden bazı şeyleri es geçemiyorum bilmiyorum..sabah kahvaltı vereceğim zaman resmen gerim gerim geriliyorum...yemese ne olur sanki???hiç.......offfffffff bazen her şey tam olsun diyen iç seslerimden ben bile sıkılıyorum....

kızım,şimdilerde sesini giderek artırarak beni yanında istiyor..ağlayarak isteklerini yaptırmasından endişe ediyrum..kesinlikle diş meselesi...ağlamıyor,mızmızlık yapıyor ama...sebze yemesini görseniz cup cup indiriyor mideye ama mama türü yemiyor...ben de yumurtayı kahvaltıda vermiyorum...gün içinde yoğurda yada sebze içine katıyorum...pekmezi de bazen tek kaşık şeklinde veriyorum...birşeye karıştırmadan...sanırım karışık tadları pek sevmiyor...hani penir,tereyağ,çavdarlı bebelac yada sütlü meyveli olandan,yumurta karıştırınca ağır mı geliyor acaba?neyse sanırım zamanı var henüz hazır değil... 

banyo olayında ağlama yok ama giyinirken var...komik şey ne olacakbıraksam öyle kalır...bi keyif bi keyif...
bugün alışveriş yapıyoruz..pusette ayaklarını salladı,pusetrin ön tepsisine vurup ses çıkarıyor habire..pilot emniyet ilk kez kullandık..gerçekten çocuğa hem özgürlük kazandırıyor hem de güvenli...iyi bi sistem

kızlar bebek büyütmek ciddi emek...helali hoş olsun kuzucuklara

canım selamlar iyisiniz inşallah..
ben de uyutamayınca gerim gerim geriliyorum..
iyi bilirim o duyguyu..
sonra da uzuluyorum ya uyumasın nolcak diyemiyorum..
belki de karısık tatlar sevmiyordur kibar azra prenses:)

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:45:19 ( #113 )
tulo

meraba kızlar nasılsınız inş. herkes iyidir
yeni sayfamıza pek alışamadım alışırsam severim belki ama şimdi hiç hoş gelmiyo
oğlumla babasına yardıma geldik işyerine şimdi uyuyo  bu sıralar pek iştahlı değil sıcaklardan galiba ya da diş çıkaracak ondan fazla da zorlayamıyorum kusuyo o zamanda.
çok aktif bir dakika yerinde durmuyo artık dış kapıyı da öğrendi kapıya gelip ağlıyo dışarı çıkıcam diye
dün kandil di ya komşum helva getirdi kapıyı açtım kadının kucağına atladı hemen  kadın da aldı gitti sonra getirdi içeri girmiyo komşumda biz kapıda çay içiyoruz buyur gel dedi bende mecbur gittim uykusu gelene kadar durduk sonra 10,30 eve geldik uyudu hemen...

oo maşallah..
babaya yardıma da gidilmiş..
ben işlerimi ancak yetiştiriyorum..

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:48:52 ( #114 )
__ANKA__

yorgunum...cidden yorgun...

her şeyle birebir ilgilenmekten yorgun düştüm...

kahvaltı olayımızı çözdük..daha sulu hazırlıyorum..o zaman severek yiyor...meyve favorimiz:)

bizimki de çok hareketli...ben odadan ayrılamıyorum,çok ağlıyo arkamdan..okula nasıl gidicem????

dün dışarı çıkmıştık..keyifler tavan yaptı yine..arabayı,yolu seviyor kuzucuk...

gündüz uykularımız çok kısa çok...kuş uykusu gibi...

babaya yardıma gittiniz demek...tülay maaşallahın var...babaya bile yardım ediyosunuz baksana..iyi yetiştiriyosun vallahi...ayyy ben sürekli ev toparlama,ütü,çamaşır modundayım...arada nete giriyorum..az önce akşam yemeğimi hazırladım...

eşimin abisi misafir bizde..kalacak 1 hafta kadar...yatılı misafirden 2-3 günden sonra pek haz etmem ama napalım..gelene gelme diyemiyosun...eşimin hatrı büyük:))))

kızıma ciciler geitirmiş amcası...bücürük kızım benim

canım erkek misafir yatılı olunca cok zor oluyor..
özellikle başörtülü olunca..
bizim yatılı misafirimiz cok olur..
yani uzun sureli olmaz ama cok sık gelirler..
eşim cok yardımcıdır saolsun..
ben yemek yaparsam o temizlik yapar..
yoksa altından kalkamam..

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:51:06 ( #115 )
tulo

evet canım bende sevmem yatılı misafir hatta başka yerde de kalmam rahat edemem çünkü bende kapalıyım ama evde açık dolaşırım misafir olunca da zor oluyo tabi ama gelene de gelme diyemiyorum surat yapsam eşimle aram açılır neyse sorunlarımla sıkmayım .

biz yine işyerindeyiz babamız cumaya gitsin  diye geldik.herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inş. bu mubarek günde...

oğluma dün akşam sulu patatesli köfte yaptım kendimize yaparken kıyma ve irmik kattım yoğurdum sonra oğluma nohut kadar 10-15 tane yaptım kalan karışıma kendimize göre baharatlandırıp tuzladım.oğlumun yemeğini de patatesi küp küp doğradım içine köftelerini attım çay kaşığının uçuyla salça kattım bi de sıvıyağ pişirdim bakalım beğenecek mi.beğenirse kıyma alıp ona özel yapıcam yuvarlayıp buzluğa atıcam içine bezelye patates diğer sebzelerden katarak pişiririm diye düşünüyorum hem sebze hem de etten vitamin alır hafta da bi kere et bi kere de tavuktan yaparım 8,ayı doldurduğumuz için artık ete geçiyoruz yavaş yavaş...

sizlerin kuzucukları nasıl öptük oğlumla sizleri...öpücük ikonu yok .mucuk mucuk ...idare edin artık

canım ben de kıymaya başladım cumartesi de kofte verdim minik minik bölerek..
dediğin irmikli kofteden ben de yapayım..
sever kuzuck..

le petit prince

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 11:53:07 ( #116 )
uğurböcüğü

ne güzel yarasın minik kuzuya,afiyet şeker olsun... ben de bugün yoğurt çorbası yaptım ama yok birkaç kaşık yediler okadar ama yaklaşık 1saat önce emzirmiştim belkide yetti sütüm,acıkmadıkları için yememişlerdir bilmiyorum biraz geçsin tekrar yedirmeyi deniycem bakalım...

selamlar türkancım..
benim oğluş bayılır yıgurtlu corbaya maşallah.
gecen gun de bisetin bahsettiği ujn corbasından yaptım..
onu da sevdi maşallah..

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 15:10:40 ( #117 )
beyza irmikli köfte dağılmıyor hemde çok güzel oldu sadece kıyma ve irmiği karıştırdım . ondan sonra da yuvarladım minik minik.bugünde yoğurt çorbası yaptım bakalım yiyecek mi bi kere yapmıştım yememişti bu sefer ne yapacak bakalım yemedi diye daha denememiştim.yarında kıymalı maydonozlu tel şehriye çorbası düşünüyorum.oğlumun çorbasını hani üçlü tavalar varya onların en küçüğü ile yapıyorum ya ogün bitiriyo ya da ertesi gün.sonra da ilk denemem olacak mercimek düşünüyorum çünkü 8,aydan sonra et ve bakliyata başlanıyormuş.

biset bende sevmem yatılı misafiri ama eşimin hatırı ne yapıyım zaten hep eşimin akrabaları yatıya geliyo benden kimse yok yatıya gelen binde bir yiğenlerim MUHAMMED ERENi sevmek için kalıyo o da bir iki gün okul tatillerinde...
benimkinin iştahı hiç yok bu sıralar ya hep tabakta kalıyo hazırladığım ne varsa tatlı kaşığı ile 15-20 kaşık yiyo sonrası yok. diş felan da yok hadi diş çıkarıyo ondan desem oda yok...

__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 10.08.2009 22:58:10 ( #118 )
tülaycım diş zaten pat diye çıkıyo...iştahsızlık ondan olabilir..ya demek ki herkes aynı...15-20 kaşık ortalama görüyorum ki...başı yana çevirme ve ağzında tutma bizde de var...

evet beyzacım zor benim işim,istemezse yemiyoooorrrrrrrrrrr...anne sütüyle ben de yetişemiyorum artık..bir de artık 4-5 dk meme boşalıyo..sizin de öyle mi?desem ki sütüm azaldı,doyuyor ama...ben de anlamadım..gece yatmadan uzun emiyor..eski günlerdeki gibi...özledim ya..saatlerce emzirmek ne güzeldi...

bıcı bıcı yaptık bugün..ve uyuyor kuzucuk..saçlarımız uzuyor...kızlar geçen şapka aldım kızıma..aman ya rabbi..bu kadar güzel olur...Allah nazarlardan saklasın kuzumu..kuzularımızı...

yarın annemler yola çıkıyor..buraya geliyorlar...çok mutluyum..ramazanda burda olacaklar...annem sahuru da ben hazırlarım,gelip yersiniz,sen hemen uyursun diyor..eee okul maratonu başlıyor...kızıma da bakacak annecim...süper bir annem var...herkesin olduğu gibi:))))

bugün kızımın saçına ze4ytinyağı sürüp masaj yaptım..çok hoşuna gitti..saçı yumuşatıyor ve deri hava alıyor..bilmem denediniz mi?bir de keşke hergün yıkayabilsem..1 gün yıkıyorum birgün yıkamıyorum..şimdilik böyle...

askılı keten pantolonlar giymeye başladık biz...çok cici oluyor kuzular...maaşallah barik ALLAH
uğurböcüğü

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 11.08.2009 14:59:14 ( #119 )
kimsecikler görünmüyor,nerdesiniz kızlar

bisetcim ohh ne güzel annenler geliyor demek,şimdiden gözün aydın canım...

azranın resimlerini eklede birara görelim,büyümüştür iyice kuzucuk

tülaycım irmikli köfteyi tam olarak nasıl yapıyorsun,fırında mı?

bizimde 2-3gündür uyku saatlerimiz değişti,uykuları geliyor ama saatlerce uyumuyorlar... ece de uykusu gelince huysuzlanıyor iyice,çığlık çığlığa ağlıyor.zar zor uyuyor,sonrasında da defalarca uyanıp düşen emziğini istiyor.sabaha karşıda 4.30da başlıyoruz yat kalk yapmaya,halbuki sabah 6-7de kalkarlardı daha önce.dişmi diye düşünüyorum ama bir kabartıda yok henüz

buarada foruma giriyorum,sayfamıza bakıcam,en son yazılan sayfaya giremiyorum hep ilk sayfaları çıkartıyor karşıma,deli oldum yaa

öpüyorum bütün kuzucukları ve sizi
<mesaj tarafından düzenlendi uğurböcüğü on 11.08.2009 15:01:26>

__ANKA__

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 13.08.2009 00:49:15 ( #120 )
türkancım biz de aynı durumdayız..uyumada sorun yok ama 4 buçuk yada 5 de başlıyoruz yat kalk olayına...emecek ve yatacak yine...çok zor oluyor..belki 1 satte bir kalkıyoruz..bir de uyurken eğer uyuyamıyorsa çok ağlıyo son zamanlarda...ben de şaşırıyorum buna...

dün park yatağa elleriyle tutunup ayağa kalkıyodu neredeyse..artık çok kokruyorum..park yatağın üst kızmını çıkarıcam..gece kalkar napar da...

mama kaşığımızı değiştirdik..dişiyle silikonunu çıkarıyodu..şimdi başka aldık..silikon değil bu kaşık..iyi oldu..hem daha iyi kavrıyor bunu...

yeme düzenimiz aynı..köfte falan yiyeceğini hiiiiççç sanmıyorum...direk tükürür..maaşallah sizin kuzulara..bizim ki yenidoğan gibi memede yatsa memede kalksa

annemler geldi...çok güzeldi bugün..ortaköyde güzel zaman geçirdik..kumpir faslı malum...gidip yemeden dönülmez:))))

yarın da geziyoruz tabi...anneannemi ziyaret edicez...
cuma yola çıkıyoruz..hafta sonu kaçamağı...

sonra Ramamzan zaten...mübarek ay geldi ...zor olacak...oruç tutanlar nasıl beslencek,yazarlarsa sevinirim..sabah süt bol olur...emziririm..sonra öğleye kadar okul var zaten..gelince emziririm..bir de iftar sonrası ve gece ne kadar emerse o kadar emziririm diye düşünüyorum...

sevgiler herkese...öptüm kuzularınızı...anneleri de tabi:)))
Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 6 of 67, mesajlar 101 to 120 of 1340

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 35 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat