Sayfayı değiştir:
<< < ..51525354555657585960.. > >> | Sayfayı gösteriyor 60 of 67, mesajlar 1181 to 1200 of 1339
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:kış güneşlerimiz
-
12.02.2010 16:48:57
( #1181 )
Hmmm çok güzelmiş Tülay'cım. Çoğunu yapıyoruz aslında.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
15.02.2010 10:18:56
( #1182 )
selamlar... bir kaç gundur bakamadım.. carsambadan beri evdeyim izinliyim.. halamın bedensel engelli torunu vefat etti..16 yaşında cok zeki bir cocuktu..her donem takdir alıyordu.. annesi babası cok uzgun tabi.. ALLAH yardım etsin.. saglıklı evlatlarımızın kıymetini bilebilmeyi nasip etsin inşallah... aysegul turkan tulay biset opuyorum..
|
|
tulo
-
Tüm gönderiler
:
2320
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.02.2010 11:35:28
( #1183 )
başınız saolsun beyza . bende bugün çiçek aşısını yaptırdım.önce muayene sonra aşı olunuyo muayene olurken doktora kafasını sinirlenince istediği olmayınca sağa sola vuruyo dedim kansızlık belirtisi olabilir kan tahlili yaptıralım dedi.yaptırdım düşük çıktı ferrum fortun şurubunu verdi 6 ay boyunca hergün bir kaşık içireceğim çok düşük değil ama sınıra yakın tedbirimizi alalım dedi doktorumuz.kırmızı et ,pekmez ,saralle felan yedir bunlar kan yapar dedi siyah kuru üzüm dedi bide. ama ben pekmez içiriyordum zaten kuru üzümü de arada bi yiyordu.eti de pek sevmiyo yedirmiyorum sadece çorbalarına kıyma atıyorum köfte yaptım birkaç kere yemedi.siz nasıl eti yediriyorsunuz ben bi de kemik kaynatıp çorbalarına katıyorum suyunu.
GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN
|
|
Pınar-Nisa
-
Tüm gönderiler
:
302
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.02.2010 14:01:08
( #1184 )
Öncelikle merhaba.Beni belki hatılarsınız.Ocak ayında doğum yapmıştım artık prensim 1 yaşında .Ama ondan sonrasıda maalesef aranıza gelemedim.çok yoğunum birazda uafk tefek lohusalık depresyonu geçirdim Nete girmek dahi istemiyordum ama son iki aydır toparladım iyiyim şükür.inşallah tüm anneler ve beişleri iyidir. Maalesef benim oğlum geçen ay idrar yolları iltıhabı geçirdi antibiyotik kullnadık ben düzeldi sanmıştım en ufak şikayeti kalmamış ateşi düşmüştü.Ama yine kültürde iltihap görüldü yine antibiyotik kullnacaz.Yine tekrarlarsa böbrekte kaçak varmı diye usg istendi.ben açıkçası korktum ya kaçak varsa diye ama böbrekte sorun yoksa sünnet etttirmek gerekirmiş.sünnnet sorun değil yeterki iyleşsin yaptırırız ama ya böbrekte sorun varsa diye endişeye kapıldım.umarım kimsenin başına gelmez ama bu konuda tecrübesiolan varsa benle paylaşablirse memnun olurum.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.02.2010 21:24:49
( #1185 )
Beyza'cım başınız sağolsun canım. Gerçekten çok üzücü, Allah kimseye evlat acısı vermesin. Tülay'cım annemlerin de bir çocuk doktoru arkadaşı öyle demişti, demir eksikliği olabilir demişti. Ama bizim değerler normal çıktı. Ben eti şöyle veriyorum. Yağmur'a özel sebze alıyorum, ne bulursam, içine rendelenmiş domates, havuç, soğan, pirinç, yeşil mercimek ve et ya da kıyma atıp düdüklüde pişiriyorum. Sonra üstüne sızma yağ ve az tuz ekliyorum. Blendrdan geçirip mama kavanozlarına dolduruyorum. 3 gün kadar yediriyorum. Kavanozları tek tek ısıtıyorum. Nisa sen de yeniden hoşgeldin. Oğlunda inşallah bişicik çıkmaz, sünnetle hallolur.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.02.2010 11:02:53
( #1186 )
beyzacım başınız sağolsun canım,Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın,çok zor... tülaycım ben bazen köfte yapıp yoğurtla birlikte veriyorum ama çoğunlukla sebze yemeklerine ya da çorbalarına kıyma katıp veriyorum... ben çatalla eziyorum hafiften,püre şeklinde hiç yemiyorlar...
|
|
öykücügün annesi :))
-
Tüm gönderiler
:
936
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
16.02.2010 12:42:46
( #1187 )
selam hanımlar ve kuzucuklar... beyzacım başınız sağolsun...ALLAH sabır versin.... tülay ben de öykünün bütün yemeklerini kıymayla yapıorum....hatta bazen çorbalarını bile...haftada iki gün balık yer....köfte eğer ıyı günündeyse yer...iki güne bir taze yemek aslında ev hanımıyım...hergün yapmam lazım tazecik ama hem kendımıze hem öyküye yemek,ev işleri,öyküyle vakit geçirme derken vallahi vakit kalmıyo :S arada da dışarı çıkmalar,misafir ağırlamalar ki bizim arkadaş çevresi malum geniş :) olmuyo yani.... sarelle yesin demiş dr o zaman benden kan fışkırması lazım yaa....öykü daha tadını bilmez mesela....haftada bir falan arkadaşın çocuğu danıno yerken bizimki hemen yanına gidiyo....o sayede de danıno yıyo :P çünkü öykü maşallah yemek konusunda üzmüyo beni artık...yoğrdunu sebzesini çorbasını düzenli yer...tek yemediği şey pilav ve makarna.... biz de yemeklerini çatalla eziyoruz...bezelye hariç....kabuklu ya çok gıcıklanıyo....yaz sebzelerinden bezelye.taze fasulye,barbunya ve domates koymuştum....iyiki bu kadar çok koymuşum..malum kış günü sebze bulmak zor oluyo...kurtarıcı...hele domates çok iyi oluyo.... nisa erkek çocuklarının çoğunda olabilen bişey...çok tanıdığım var sünnet olup bu hastalıktan kurtulan...daha iki gün önce knuştuk bi yakınımızın bebeğinde 9 aylık ve dr sünnet olması lazım demiş.. erkekliğe ilk adımını atar atmaz bişeyi kalmaz :)) sağlıcakla kalın hepiniz....
süt kokulu kuzum 18.11.2008 
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.02.2010 17:06:03
( #1188 )
Al işte Emine, bizimki de makarna seviyor, sossuz falan yiyor hem de biz yerken. Alem bu bebişler. Kuzu etinden güveç yapıyorum mesela bize, oğluş da yiyor, bayılıyor. Yoğurdu sade pek sevmiyor artık, sebze yemeğine katıyorum.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.02.2010 09:16:40
( #1189 )
saolun arkadaslar.. RABBİM kimseye evlat acısı yaşatmasın.. mehmet emin de makarna erişte ve pilavı cok seviyor.. sebzeli etli bulgur pilavına bayılıyor.. bazen pirinç pilavını yogurtla karıstırıyorum onu da cok seviyor.. yogurtları hala evde kendim yapıyorum..bazen sutaş buyumixle karıstırıp veriyorum.. etleri de sebzeli pişiriyorum..sonra çatalla eziyorum etleri o zaman severek yiyor.. corbalarını da et sulu ya da tavuk sulu yapıyorum.. bir de tavuklu sebzeli şehriye corbasını cok seviyor.. içinde minik minik dogranmış tavuklar havuc patates renkli biberler ve şehriye ile yapıyorum.. işte boyle.. iyice bıcırık oldu surekli oyunlar, şakalar cok neşeli maşallah.. markete gittiğimizde elimizi tutmak bile istemiyor. favori reyonları balık ve peynir..elimizi bırakıp o kadar rafları falan geciyor aralardan gecip hemen balık ve peynirleri buluyor uzun uzun bakıyor cıglık atıyor çok mutlu oluyor.. balıklara ellemek için yanına gidiyor ama elleyemiyor korkuyor sanırım:) bir de bu ara alışveriş merkezlerine ve marketlere gittiğimizde temizlik yapan gorevliler olur ya yerleri silerler buyuk paspaslarla..onların peşinde dolaşıyor..oyun sanıyor heralde:)) gecen gun de bir alışveriş merlezinde spor reyonunu geziyorduk..topları ust uste koymuşlar satış için.. bizimki durur mu hemen toplara saldırdı..toplar yerlere sacıldı.. eşim ve ben topların peşinde..cok komiktik:))
|
|
myavuz77
-
Tüm gönderiler
:
484
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: http://
-
|
-
17.02.2010 11:49:29
( #1190 )
Maalesef benim oğlum geçen ay idrar yolları iltıhabı geçirdi antibiyotik kullnadık ben düzeldi sanmıştım en ufak şikayeti kalmamış ateşi düşmüştü.Ama yine kültürde iltihap görüldü yine antibiyotik kullnacaz.Yine tekrarlarsa böbrekte kaçak varmı diye usg istendi.ben açıkçası korktum ya kaçak varsa diye ama böbrekte sorun yoksa sünnet etttirmek gerekirmiş.sünnnet sorun değil yeterki iyleşsin yaptırırız ama ya böbrekte sorun varsa diye endişeye kapıldım.umarım kimsenin başına gelmez ama bu konuda tecrübesiolan varsa benle paylaşablirse memnun olurum. Canım önce geçmiş olsun.Bende kızımda aynı sorunları yaşadım 1 ay antibiyotik kullandım geçmedi doktorumuz bizden de böbrek usg si istedi bişey çıkmadı şükürler olsun şayet tekrarlasaydı daha ileri düzeyde bi usg varmış sonda takılarak yapılan onu çektirecekti.Bazı bebeklerin bünyesi bu iltihabı kendisi yaratırmış korkacak bi durum yok aslında.Bu durumda altını silme özellikle kakasını yaptığında mutlaka yıka çişini yaptığında da ılık su ve pamukla sil çok faydası oluyo birde yemeklerini bol bol maydanoz at pişirirken maydanoz iltihap söktürür.Aslında maydanoz suyu içirmek lazım ama bebek oldukları için korktum ben biraz yemeklerine koydum.Endişeye kapılma tabii erkek bebeklerde durum farklı olabilir bak doktor sünnetle geçeceğini söylemiş. Tekrar geçmiş olsun.
 [
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.02.2010 18:17:18
( #1191 )
slm kızlar bu aralar bir yoğunluk sormayın... yarın zümre toplantımızx var..şhafta soınu 2 gün veli toplantısı var..kurul toplantısı kapıda... kızım 15 adıma kadar çıktı..süratle yürüyor artık...herşey güzelleşti daha da..şimdilerde taklit,oyun had safhada..baybay sonrası öpücük atıyor:))eczaneye,alışveriş merkezlerine falan girdiğimizde çıkarken bay bay yapıyor elemanlara..şirinlik abidesi..sosyalleşti epey.. arabamız şükür geldi.yarın teslim alıcaz..içimize çok sindi.sıra oto koltuğumuzda..ayşegül geldi mi koltuğunuz,haber bekliyorum senden... beyzacım konuşmuştuk zaten,başınız sağolsun tekrardan...zor gerçekten,Allah sabır versin.. bu arada d flor başladık bugün..diş gelişimine ve çürümelere karşı...olması gerekiyormuş.. gündüz meme olayını bitirin dedi doktor ama biz yapamıyoruz,çünkü kesinlikle dinlemiyor.ben de şu anda zorlamıyorum.çünkü 2 yaşına kadar anne sütünü vermek istiyorum...gündüz bitirin deme nedeni yemek olayı biraz zora sokjtu bizi,o sebeple memeye güvenmesin dedi..olmadı ama... sizler nasılsınız?ne var ne yok?sevgilerimle...

|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.02.2010 18:40:01
( #1192 )
Oy oyyy bütün kuzular sokaklara çıkıyor artık, yürüyorlar. Herkese sevgi gösterisinde bulunuyorlar, maşallah. Oto koltuğumuzu yarın teslim alacak eşim Biset'cim. Sizin de arabanız hayırlı olsun. Bakalım cumartesi günü hemen takarız herhalde. Çok merak ediyorum. Sanki ben oturucam hehehehe. Ben de ikinciye alışveriş ediyorum. Epey paket geldi. Sanırım bu kadarı yeterli, biri bana dur desin hihihih. Yarın detaylı ultrasonumuz var, Ankara'ya gidip gelicem. İnşallah öncelikle sağlığı yerindedir, herşey yolundadır. Ayrıca cinsiyetimiz kesinleşecek. Ben herşeye hazırım gerçi, sonuçta %5 ihtimal var, sonra şok olmayalım. Ama kesin kız derse odası için girişimlerde bulunucam yavaş yavaş. Oğluma nasıl özenle oda hazırladıysam kızıma da öyle bir oda hazırlamak isterim, içime sine sine.
|
|
tulo
-
Tüm gönderiler
:
2320
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.02.2010 11:50:31
( #1193 )
hayırlı cumalar... biz iyiyiz umarım herkes iyidir.eren çimene basamıyo ya da çiçek felan elleyemiyo sizinkilerde böyle bişey var mı hiç farkettiniz mi acaba eren de tik mi var.kedi köpekten felan korkmuyo peşlerine koşuyo ama çimen ağaç yaprakları ya da çiçek elleyemiyo kaçıyo sanki ürperir gibi oluyo...
GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.02.2010 13:48:37
( #1194 )
selamlar... biset ALLAH yardım etsin.. çalışan anne olmak zor.. kendimden biliyorum hiç bir zaman yogunluk bitmiyor..:) bazen yaptıgım işleri dusununce vay be diyorum ALLAH yardım ediyor gercekten yoksa nasıl dayanırım nasıl yetişirim hepsine:))) aysegul canım alışveriş konusunda ben de bazen abartanlardanım.. kendime değil ama mehmet emine bişey alırken begendiysem gozum hiç bir şey gormuyor.. sonra fiyatını falan dusununce of ya etmez ki bu kadar almasaydım keşke diyorum.. hele ki kız bebek olunca daha cok alınacak şey var:)) ama sen frenlemeye calıs kendini.. alırken hemen kuculegeini cok fazla kullanamayacagını falan dusun.. etkisi olur belki:) tulaycım mehmet emin ilk kez karsılastıgı bir seye hemen dokunamıyor.. elini uzatıyor çekiyor sonra tekrar uzatıyor 3. de elliyor.. hosuna gitmeyen bir his olursa bir daha ellemiyor:) çimenlere ve acaglara elliyor.. ilk aylardan her dısarı cıktıgımızda mutlaka agac govdesine çiçek varsa çiçeğe yaprak varsa yapraga mutlaka dokunduruyorum.. bir keresinde babasıyla halı sahaya gitmişlerdi izlemeye.. sonra içeri girmişler maç bitince topla oynamak için.. eli yere degmiş..uzun uzun eline bakmış kalmış..ellemek istememiş tekrar..:) tabi sert gelmiş eline yerdeki çimler..:) öyle işte.. türkan muberra opuyorum..
|
|
^^^^KAYRAM^^^^
-
Tüm gönderiler
:
386
-
Ödül puanları
:
0
-
|
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---
-
20.02.2010 18:43:47
( #1195 )
herkese mutlu günler diliyorum uzun zaman oldu yazamdım...arada girip okuyorum ancak fırsat bulamıyorum yazmaya....8 şubatta 1 yaşımızı kutladık kayra öok mutluydu o gün....pastasındanda azcık yedirdim....1yaş kontrolümüz iyiydi....11 buçuk kilo boyda 78 cm....biz yaklaşık 2 buçuk aydır yürüyoruz....şimdide dışarıda elini tutturmuyor kendi yürümek istiyor......çok tatlılar ya... benim bu sene yüksek lisansda var pazartesi okula başlıyorum.....kayrayı bırakmak zor oluyor....ders saatlerimde çok erken 8 buçuk te göztepeye gidiyorum...Allah yardım etse de hayırlısı ile bitirebilsem..... kıslar ilerde 2 sene sonra kreş açmak fikrim var......inşallah olur ya......şuanda açıköğretimden çocuk gelişimide okuyorum......ona ancak açıktan vakit bulabildim......eğer olursa hem kendi işimi hemde o işi yapacağım....gerç, her ikisindede öğretmen olacağım....ama kayrayı ve kısmet olursa kardeşi emin yerde olacak.....
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.02.2010 23:34:22
( #1196 )
Yağmur da çok huyludur, bazen olmadık şeyden huylanır. Çok normal bence. Beyza'cım evet evet kendimi frenliyorum, ya da ileriye dönük alayım bari diyorum. Cinsiyetimiz %100 kız olarak belli oldu sonunda, detaylı ultrasonumuz maşallah harika geçti. Herşey yolunda. Bir kontrol daha var 1 ay sonra, fetal eko, sonrasında git doğur diyor doktor, ki zaten hehehe o da biliyor tecrübeliyim hiihihih. Artık pıtır pıtır tekmelerini hissediyorum. Sanki içimde mısır patlıyor. Kayra'nın kilosu boyu çok güzelmiş maşallah. Yağmuş da çok kaka yapmasa kilo alacak ama çok yapıyor, neredeyse her mamadan sonra yapıyor. Günde 3-4 kez. Araba koltuğumuz geldi. Bugün monte ettik ve kullandık, çok memnun kaldık, Yağmuş da beğendi, bir güzel uyudu. Herkesin bahsettiği boynunun düşmesi de bizde olmadı. Uyku kademesine getirdim ama biliyorsunuz bu boy araba koltuklarının uyku kademesi bile oturur gibi. Birazdan foto koyayım.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.02.2010 15:30:16
( #1198 )
Koltuğun çok güzel yönleri var. Bunlardan biri kemerlerin kenarlara mıknatıslanması, Maxi Cosi Tobi'nin otomatik olarak kemerlerinin havaya kalkması gibi bu da müthiş pratik bir buluş ve oldukça akıllıca düşünülmüş. Bir diğeri destek minderi. 10 kilonun ve 1 yaşın altındaki bebekler için kullanılması önerilir yazıyor fakat ben Yağmur 10 kiloyu ve 1 yaşı geçtiği halde kullanıyorum. Minder çift yönlü kullanılabiliyor, arkası gri. Sanırım gri kısmı yaz için, çünkü renkli kısım sanki daha çok terletebilir bir kumaş. Ve tabiki tüm kumaşlar yanmaz kumaş, ya da ateşe dayanıklı diyeyim. Kumaşın renkli olan kısmı (bizdeki turkuaz kısım) çok güzel bir kumaş, süetimsi bir şey. Bebek koltukta otururken baş destek kısmı bebeğin boyuna göre ayarlanıyor. Oldukça pratik. Bu başdestek kısmı Maxi Cosi Tobi'ninki gibi (şekil olarak) ve oldukça koruyucu. Zaten yeni geliştirilmiş bir bölüm. Eskiden tastık gibiymiş. Kemer yüksekliği de baş destek kısmını indirerek ya da kaldırarak ayarlanıyor. Diğerlerinde nasıldı şu an hatırlayamıyorum ama bu bana oldukça pratik geldi. Kemer pedlerinin arkasında cırt cırtla takılan kaydırmaz şeritler var, kemerler kıyafetine tutunsun, Allah korusun kaza anında omuzlarından kaymasın diye. Şu güne kadar hiç 3 kademenin üstünde yatış pozisyonu olan bir araba koltuğu görmemiştim. Bu koltuk 4 yatış pozisyonlu, tabi bu boy oto koltuklarında yatış kamelerinin aralıkları çok dar oluyor. Yani bir kademenin diğerinden çok da bir farkı yok ama ben uyku pozisyonu denilen pozisyonda kullanıyorum. Henüz hep bahsettikleri başının uyurken düşme durumunu yaşamadık. Hem geriye dönük hem de yatış pozisyonundan sanırım. Baş destek kısmına başını dayıyor uyurken, mışıl mışıl uyuyor. Maşallah. Tüm bunlar dışında koltuk milim kımıldamıyor, çok sağlam montajı. Zaten ödüller almış ve bundan birkaç yıl önce Avrupa çarpışma testlerinde birincilik almış bir koltuk. Üretim yeri Norveç. Son olarak geriye dönük isofixle takarken (ileriye dönük sadece kemerle bağlanıyor), doğru montaj olduğunda isofix demirlerine geçen kancaların olduğu bölüm yeşile dönüyor. Böylece doğru montaj yapıldığından emin oluyorsunuz. Kaza anında koltuğun kımıldamaması için arka koltuğun sırt kısmına dayanan bir demir ile arabanın tabanına tutunan demirler var. Bunlar da oldukça güven verici. Şu an için izlenimlerim ve düşüncelerim böyle. Herkese tavsiye ederim. Bu oto koltuklarını Norveç'ten siparişle getirten firmanın ve firmada iletişim kurulacak bayanın e-mail ve telefon bilgilerini isteyenlere verebilirim. Tüm bebişlere güvenli ve konforlu yolculuklar.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.02.2010 11:29:17
( #1199 )
GÜNAYDINLAR... kayram maşallah kuzuna:) san da kolaylıklar diliyorum.. hem okul hem bebiş zor oluyordur.. aysegul canım pıtır pıtır vuruyor demek prenses.. ne guzel duygular maşallah.. insan özluyor hamileliği:) bu arada benim oğluş değişik sesler cıkarmayı cok seviyor.. sesini deniyor sanki.. bir ince bir kalın bir bagırıyor bir susuyor aniden tekrar kalın sesler cıkarıyor..:) bu ara p harfine takmış durumdayız.. ben mehmet emine kucuk kitaplar aldım içinde hayvanlar ve eşyaların oldugu kucuk kitaplar.. onları cok seviyor uzun uzun inceliyor.. sonra alıp yanıma gelip oturuyor önüme hadi okuyalım der gibi:) kitabın birinde bir sayfada yatak ve puset resmi var ardından pantolon ve kazak resmi.. o sayfalara gelince heyecanlanıyor.. içinde p harfi gecen şeyleri gördüğünde hep aynı tepkiyi veriyor:) pa demeye başlıyor hemen:))) bir de beni adımla cagırıyor beyza diye..babasına baba ve adem diyor ama bana bariz beyda diyor:) maşallah ogluma:) dun sabah uyanınca yanımıza aldık yataga ben arkamı döndüm uyuyor gibi yaptım kibarca omzuma dokunuyor beyda beyda diyor uyandırmak için:) mest oldum tabi:)
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.02.2010 13:48:46
( #1200 )
slm kızlar ayşegül evet gayet hoş duruyor..güle güle kullanın canım..ben römer marka oto koltukta karar kıldım sayılır..Alman yapımı..adak testlerini geçen,ısofıx sistemli,kemerlerinde köpük sistemi kullanılmış gögüs kafesini koruyucu bandlar var falan...fiyatı 999 lira..netten 750 ye kadar buldum ama bakıcaz..sanırım sipariş edicez. benim kızım bazı zamanlarda ağlayarak bişeyler yaptırmaya çalışıyor kızlar,yorucu oluyor... sürekli ağzını,ellerini ve mama sandalyesini siliyor..tv sehpası,yerler de tabi..ıslak mendil sevdamız çok:))) yemek olayı daha iyileşti..dışarda olmaktan çok hoşlanıyor..saçlarını tarıyor,elbiselerini kendi giymeye çalışıyor giyemeyince de ağlıyor:) parfümünü falan sıkmadan boynuna tutuyor ve kol altına..sürekli ne istiyosa eliyle işaret modunda.. araba kutlamamız için tşk ayşegülcüm..çok süper..çok rahat kullanıyorum ben de... ısofix çok detay gerekli değil dedi bi arkadaş ve beni tereddüte düşürdü..çünkü normalde o da çok araştırmacı ve özenli bi anne..boşa para verme dedi ama ben ısofıx de karar kılcam görünüyor..RÖMER iki çeşitten de yapmış...kumaşı falan çok hoşuma gitti,terletmez ve kolay temizlenme özelliği var...ısofıx olayına bi el atsan ayşegül...bir de 9-18 kg mu 9-36 kg mı senin aldığın? bu arada prensesin geliyor,maaşallah...bal bal olcak http://www.e-bebek.com/9_18_kg/britax_romer/britax_romer_duo_plus_isofix_oto_koltugu/BRX-750600 bunu değerlendirin bi zahmet..almayı planladığım koltuk bu...

|
|