Sayfayı değiştir:
<< < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 61 of 67, mesajlar 1201 to 1220 of 1339
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---
-
22.02.2010 13:54:07
( #1201 )
Sağol canım. İşte tekmeler ileri aylarda çok yoğunlaşıyor tabi şimdi öyle sürekli değil. Of yaaa çok tatlı oldular, yerim ben bu pıtırları. Maşallah Mehmet Emin'e. Ben de Yağmur'un oyuncaklarındaki ördeği gösterip vak vak demiştim, bir süre sadece ona gak gak dedi, sonra çok hoşumuza gitti, şimdi herşeye gak gak diyor, hayvanlara yani, sevilmek istediğinde de gak gak hemen, sonrasında da gülüyor. Sabahları anneee anneeee diyerek uyanıyor. Hala ebe ve ebebe demeye devam. Önceleri ebeyi sadece bana söylüyordu, şimdi seslenmek için de ebe diyor. Artık herşeyi çok çabuk öğreniyor, otobüs geldi, durakta durdu söyledim, biiip derken de burnuma dokundum, artık şarkıya başlar başlamaz burnumu tutuyor. Heheheheh. O tarz kitaplardan ben de aldım geçenlerde ama daha bir kere oynattım, aslında ilgilenmem lazım. Cuma günü Ankara'ya gidip geldim ya, hemen üşütmüşüm, üstüm de kalındı ama nasıl olduysa işte, uykusuzdum bir de o gün ilaçlarımı almamışım, gece de geç döndüm. Gece burnum akmaya başladı. Hala nezleyim, heryerim ağrıyor, kulaklarım tıkanıyor. Beyza demesi çok güzel yaaa, maşallah. Bana dese dese Ayşe der herhalde, gerçi komşunun kızı 1 yaşındayken bana Ayşegül diyordu.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.02.2010 16:31:33
( #1202 )
__ANKA__ slm kızlar ayşegül evet gayet hoş duruyor..güle güle kullanın canım..ben römer marka oto koltukta karar kıldım sayılır..Alman yapımı..adak testlerini geçen,ısofıx sistemli,kemerlerinde köpük sistemi kullanılmış gögüs kafesini koruyucu bandlar var falan...fiyatı 999 lira..netten 750 ye kadar buldum ama bakıcaz..sanırım sipariş edicez. benim kızım bazı zamanlarda ağlayarak bişeyler yaptırmaya çalışıyor kızlar,yorucu oluyor... sürekli ağzını,ellerini ve mama sandalyesini siliyor..tv sehpası,yerler de tabi..ıslak mendil sevdamız çok:))) yemek olayı daha iyileşti..dışarda olmaktan çok hoşlanıyor..saçlarını tarıyor,elbiselerini kendi giymeye çalışıyor giyemeyince de ağlıyor:) parfümünü falan sıkmadan boynuna tutuyor ve kol altına..sürekli ne istiyosa eliyle işaret modunda.. araba kutlamamız için tşk ayşegülcüm..çok süper..çok rahat kullanıyorum ben de... ısofix çok detay gerekli değil dedi bi arkadaş ve beni tereddüte düşürdü..çünkü normalde o da çok araştırmacı ve özenli bi anne..boşa para verme dedi ama ben ısofıx de karar kılcam görünüyor..RÖMER iki çeşitten de yapmış...kumaşı falan çok hoşuma gitti,terletmez ve kolay temizlenme özelliği var...ısofıx olayına bi el atsan ayşegül...bir de 9-18 kg mu 9-36 kg mı senin aldığın? bu arada prensesin geliyor,maaşallah...bal bal olcak http://www.e-bebek.com/9_18_kg/britax_romer/britax_romer_duo_plus_isofix_oto_koltugu/BRX-750600 bunu değerlendirin bi zahmet..almayı planladığım koltuk bu... Şimdi oto koltuğu sayfasında görünce fark ettim mesajını Biset'cim. Römer de çok iyi bir oto koltuğu markası ama geriye dönük modeli yok bildiğim kadarıyla. Isofixle ilgili yorumlarımı diğer sayfaya yazdım. Bizimki 6.aydan itibaren ve 18 kiloya (yaklaşık 4 yaşa) kadar kullanılıyor. Yaaa evet bir de prenses annesi olucaz kısmetse. Çok şükür. Bu arada bizimkindeki yeni geliştirilmiş baş koruma bölümü römerde yok sanırım. Bence bu da çok önemli. İki çocukla birlike kullanabileceğimiz bir puset var, ekstra koltuk takılıyor, sonra çıkıyor falan, eğer onu alırsak sanırım 5-6 aylıkken bizim oto koltuğunun pembesini sipariş ederiz aynı firmaya.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2010 11:04:00
( #1203 )
slm kızlar... maşallah bütün bebişlere,hepsi kocaman abla,abi oldular artık... biz kitaplara başlamadık henüz,ben de alıcam ama önerdiğiniz bir kitap varsa ben de bakayım onlara... ayşegülcüm geçmiş olsun canım,dikkat et kendine... öpüyorum hepinizi...
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
24.02.2010 11:54:43
( #1204 )
selamlar... iyisiniz inşallah.. biset arabanmız hayırlı olsun canım.. saglıkla guzel gunlerde kullanın inşallah.. bizim arabamız yok bu ara.. bize de en kısa zamanda almak nasip etsin inşallah RABBİM.. çok ihtiyaç oluyor:) aysegul canım senin pıt pıtlar pat kütlere dönüşmeden keyfini cıkar canım:) bu arada Ankaraya gunu birlik mi geldin canım? keşke çalışmasam da ankaraya geldiğinde rahat rahat bulussak goruşsek.. oğluşlar oynasa kaynaşsa:) turkancım kitap olarak ben kalın sayfalı içinde hayvan resimleri olan bir kitap aldım.. alttan kaydırınca altından başka bir resim cıkıyordu.. onu cok sevmişti mehmet emin.. ama bir de küçük avuc içi kadar içinde resimli değil çizgili sözcükler kitabı almıştım.. o da karton yapraklı cok kalın değil.. onu cok daha fazla seviyor.. surekli elinde desem yeridir.. ben elime alınca bile heyecanlanıyor..hiç bıkmadı ondan.. kitapcılarda vardır mutlaka..çok fazla çeşit var ebbekler için:) bir de timaş yayınlarının uçan masallar, 365gun masal tarzı buyuk kitapları var.. onların içinde tüm sayfa resimler var 2 sayfada bir.. onu da cok seviyor.. surekli inceliyor..ama parçaladı bu ara onu.. oyle işte.. ben yogunum yine.. opuyorum..
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.02.2010 19:02:18
( #1205 )
slm beyzacım teşekkürler canım..en kısa zamanda size de nasip etsin Rabbim inş,gönlünüzce... ayşegül okudum canım..izlicem videoları..beni tanıyosun ,ben 200-300 lirayı konu etmem konu sağlıksa hiç etmem ama kafamı karıştıran o arkadaş da çok özenlidir...o yüzden sen geldin aklıma,çünkü bu konuyu derinlemesine araştırdığını biliyorum... koruma kısmı var canım,hatta bir çok kademesi var başlığın...bana satıcının da dediği şu anda adak testlerinde en önde gelen marka RÖMER dedi..dağılma,parçalanma riski falan yokmuş..bir de gögüs kafesindeki köpük sistemi çok detay..o çok önemli..geriye dönük ben istemiyorum zaten...geriye dönük yok evet,en azından burda yok... siparişi en kısa zamanda vermem lazım...çok sağol...güle güle kullanın...Allah size de kolaylık versin..evlatlarımıza feda olsun..su gibi para harcıyoruz..siz 2 lediniz..size bol bol kazançlar versin..amin
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 01:22:12
( #1206 )
Teşekkür ederim Türkan'cım, sanırım yarın çok çok daha iyi olurum. Bugün iyileşme sürecindeydim çünkü. Güzel bir gün geçirdim. Beyza'cım evet canım günübirlik geldim Ankara'ya çünkü oğluş kayınvalideme emanetti, zaten benim de içim rahat etmedi. Sabah gidip, akşam döndüm. Ben de görüşmeyi çok isterim seninle. Bir kere görüştük ama ne güzel olmuştu. Fırsat bulduğumuz ilk zamanda tekrarlayalım. Belki bir haftasonu oğluşlarla buluşuruz, Yağmur arkadaşları çok seviyor, Mehmet Emin'i de çok sever eminim. Anladım Biset'cim. Geriye dönük almayı düşünmüyorsan tabi Römer harika bir seçim. Benimki koca tekmelere geçti şu an. Gümbür gümbür maşallah. Dinlenirken daha çok oluyor. Yağmur'da da böyleydi gerçi. Biz de iki çocukla kullanılabilecek en pratik pusete bakıyoruz epeydir. Klasik bir ikiz puseti bulmuştum hani pembe mavi, ondan vazgeçtim. Kısmetse şu modeli getirtmek istiyoruz, şu an İlgiltere'de bir arkadaş var, eğer olursa ondan rica edeceğiz.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 01:31:20
( #1207 )
BeSafe iZi Kid ISOfix "Best in Test"!!! In the hardest crashtest of childseats in Europe, done by Stiftung Warentest (the German consumer organisation) and ADAC, BeSafe iZi Kid ISOfix is the best seat for children from 0-4 years! This test is 50% harder than the approval test ECE r 44 04 and is much more realistic: - The frontal crash in 64 KM/h. ECE r 44 04 is done in 50 KM/h.
- The impact represent 39G. ECE r 44 04 represent appr. 25G
- The test is done in a car body. ECE r 44 04 are crashing with a sledge
- Side impact in 25 KM/h. ECE r 44 04 do not include side impact
BeSafe iZi Kid ISOfix - the safest seat ever tested for children up to 4! Total score 1,9 GOOD - the best score ever given to gr. 0+/1 seat
Score in crashtest 1,7 - no other seat in gr. 0+/1 nor in gr. 1 has ever achieved a better result. These very good testresults are also valid for BeSafe iZi Combi ISOfix. Installed rearfacing, the construction of these 2 seats are identical. Links: ADAC STIFTUNG WARENTEST   TEST WINNER – iZi Combi X2 – Auto Motor und Sport, Germany 14.10.2010 issue 03/2010. Another “best in test” results for the iZi Combi X2, rear facing car seat with anchorage belts. Auto, Motor...
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 09:45:17
( #1208 )
günaydınlar... aysegul o ne harika bir puset öyle.. çok hoş.. güle güle kullanın:) canım acaba buyuk bebek arkada olsa daha mı iyi olurdu? öyle modeller var mı? bu arada dün reglimi işaretlediğim bir chart var oaray baktım en son 4ocak görünüyor.. ve kafam öyle yogun ki en son reglimi hatırlayamadım.. 10-15 dakika çok fena panik oldum hamileyim diye.. bir yanım sevindi ama panik olan tarafım daha agır bastı.. garip bi duyguydu:) sonra hatırladım.. hersey normal seyrinde çok şükür:)))) türkan, tülay, biset, müberra öpüyorum..
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 13:36:16
( #1209 )
ayşegülcüm puset çok güzelmiş ama beyzanın da dediği gibi küçük olan arkada ve çok aşağıda kalmış gibi geldi bana da... ikiz pusetler de kullanışlı olur sizin için... beyzacım geçici olarakta olsa yaşadın o şoku yani:))) aslında sen de düşünebilirsin, mehmet emin büyüdü nasılsa. 2. doğuncaya kadar 9ay daha geçecek düşünülebilir fikrimce. öpüyorum sizleri
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.02.2010 18:53:59
( #1210 )
Teşekkürler arkadaşlar. İnşallah alabiliriz, arkadaş İngiltere'den gelirken getirebilir. Bu puset normalde tek, ikinci çocuk için ekstra oturak alınıyor. Bebiş 6 aylık olana kadar oturak normal pusetin üstüne takılıyor, standart koltuk tam yatık hale geliyor ve miniş oraya yatıyor, büyük de tepeye. Daha sonra oturak arkaya takılıyor ve ufaklık orada oturuyor. Sanırım boydan vs. dolayı küçük çocuğun arkada oturması gerekiyor. Bu puset şu açıdan avantajlı, tek çocuk oturacaksa ekstra oturak takılmıyor. Bu da benim işime geliyor. Yoksa ben de ikiz puset düşünüyordum. Ayyy o duyguları ben de yaşadım doğal olarak. Öncelikle müthiş bir suçluluk duygusu oğluma karşı... Sanki isteyen ben değildim. Ama alıştım tabi heheheh.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2010 09:44:13
( #1211 )
gunaydınlar... türkancım ben zaten düşünüyorum ama işteki işlerimi halletmeden hamile kalmak istemiyorum.. uygun bir zamanda hamile olmak hamileliğimde rahat olmak istiyorum.. şimdi aralıkta uzmanlık tezimi verecegim için çalışmalarım var.. işlerim de cok yogun.. tüm bunlar kafamdayken hamile olmak istemiyorum.. bir de hamileliğimde yuksek riskli gebelik kategorisinde olacagım yine.. hergun kan sulandırıcı iğnelerimi olacagım.. ve surekli dinlenmem rahat gecirmem gerekecek.. işte oyle canım.. arada bir gaza gelip aman olsa mı hemen ikinci de diyorum:) bunlar benim planlarım tabi RABBİM ne nasip eder bilinmez:))) aysegul canım sen baya arastırmışsın zaten.. cok sık bir puset gule gule kullanın.. cok zevkli olur ya bununla gezmesi.. iki kuzun da gözünün önünde:)) harika.. ikiz arabaları cok kullanışlı olmuyor sanırım.. bu onlara gore daha kullanışlı duruyor.. optuk hepinizi:)
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2010 11:02:37
( #1212 )
beyzacım haklısın önce işlerini halletmen daha doğrusu,hem dediğin gibi kafanın daha rahat olması her ikiniz için de daha iyi... Allah hayırlısıyla istediğin zamanda hemencecik versin 2.kuzuyu inşallahhh... ayşegülcüm sen daha doğrusunu bilirsin tabiki,derinlemesine inceliyorsun herşeyi.umarım istediğin gibi arkadaşının desteğiyle alabilirsin gönlüne göre... açıkcası ikiz arabaları bana da çok kullanışlı gelmediği için almamıştım.tek tek aldım ben,istersem aparat alırım diye düşünmüştüm ama şimdiye kadar ihtiyaç olmadı ona... sonuçta tek başıma çıkamıyorum biryere,çıksamda ancak yakın mesafeye onda da birini alıp çıkıyorum zaten.ikisini birden tek başıma cesaret edemedm küçük oldukları için ama artık büyüdüler yaza inşallah ikisini de alıp çıkarım artık...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2010 12:35:16
( #1213 )
Teşekkürler kızlar. Offf iki çocuk zormuş hehehe şimdiden dert oldu bana bu puset işi. İşte inşallah alabilmeyi başarırız ama inanmak başarmanın yarısıdır. Hehehehe. Beyza'cım Allah gönlüne göre versin. Hayırlı zamanda gelsin ikinci bebişin. Türkan'cım ya aslında çıkarsın tek başına bence, özellikle yakın yerlere. Dediğin gibi yaza çıkarsınız artık.
|
|
tulo
-
Tüm gönderiler
:
2320
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.02.2010 12:49:48
( #1214 )
hayırlı cumalar herkese herkesi çok öptük fazla bişey yazamıyorum fazla vaktim yok
GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.03.2010 11:54:30
( #1215 )
Kv cumartesi günü gitti ve ben yine düzensiz hayatıma döndüm. Evde saçma sapan oturuyorum. Canım kahvaltı yapmak istemiyor ama açım, canım sıkkın. Üstelik 10.gün oluyor bugün, hala nezleyim. Sürekli uyumak istiyorum. Yağmur'a hamileyken ne güzeldi, çalışıyor olsam da akşamları erkenden yatıyordum, şimdikinden çok daha fazla dinleniyordum. Cumartesi akşamı Boyner'den kuzularımıza ciciler aldık. Daha çok Irmak hanıma. Güzel bir indirim yakaladık, ikinci %50 indirim vardı. Doğru düzgün beslenemediğim için kızım da beslenemiyordur diye çok üzülüyorum. Dayım da neredeyse 1 aydır hastanede, şeker çıkmış dediler, sonra bir türlü kontrol altına alınamadı şeker, ve birkaç gün önce yapılan tahlilde tümör göründü. Bugün yarın ameliyat olacak, inşallah kötü bir şey yoktur, ama tümör 15 cm olmuş. Canım sıkkın.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.03.2010 11:24:41
( #1216 )
günaydın... yazamadım kaç gündür.. herkes iyidir inşallah... biz de iyiyiz çok şükür ama çok çok yorgunum.. hafta sonu yine sehir dısından yatılı misafirim vardı.. insanların bu rahatlığı öldürcek beni.. çalışıyorum küçük bebeğim var.. kimsenin umrunda değil.. ilginç insanlar..:( oğlum hasta oldu teyzeleri.. yatmadan önce banyo yapmıştık gece üstünü açmış evimiz çok sıcak oluyor ve her zaman da üstünü açar ama etkilenmezdi.. üşütmüş yavrum.. burnu akıyor su gibi:( sildirmiyor da.. mümüklü mümüklü geziyor bazen.. ateş ve öksürük yok çok şükür.. hareketlerinde azalma da yok ama hapşırık ve akıntı var.. ve sabahları koyu renkli akıntı var burnundan.. doktora götürdük kulağında da enfeksiyon gözüküyor dedi.. antibiyotik alıyoruz..çok kötü ya hiç sevmiyorum oğlumun ilaç almasını:( aysegul canım sıkma canını.. yorgunluktan bu hallerdesin.. inşallah kolaycacık halledersin.. hem yagmur hem hamilelik yordu seni tabi.. ama ALLAH yardım eder inşallah.. hamilesin bir kuzun daha var onu büyütüyorsun.. her anında sevap işliyorsun.. ilerde bebişlere uzaktan bakıp gurur duyacagın iyiki varsınız kuzularım diyeceğin günleri düşün canım.. bu arada gecmiş olsun canım.. inşallah kötü bişiler çıkmaz.. ne kadar yaygınlaştı hastalıklar.. insan korkuyor..
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.03.2010 15:25:26
( #1217 )
Mehmet Emin'e geçmiş olsun Yağmur da sonunda iyileşti. Biz de aynen o durumdaydık ama doktora götürmedik, ah ne kadar tembeliz biz anne baba olarak. Neyse çok şükür atlattık. Ateş olmadı bizde de ama hafif öksürük oldu. Ben gündüzleri artık battaniye örtüyorum, geceleri uyku tulumu. Gündüzleri uyku tulumuna sokmak zor oluyor, geceleri rutin artık, öyle dalıyor ki uykuya farketmiyor bile. Ayyy canım aslında çok haklısın, yıllar sonra büyüdüklerini gördüğümüzde nasıl gurur duyacağız. Ben de ağır da olsa iyileşiyorum işte. Hala nezleyim ama kırıklık yok bugün çok şükür. Sabahtan beri Yağmuş'u besle, çamaşırlarını makinaya at, yoğurdunu mayala, yemeğini hazırla (birazdan pişiricem, sebzelerini yıkadım, etin çözülmesini bekliyorum). Kuzuya çalışıyoruz valla hehehe. İnsanların çoğu çok düşüncesiz gerçekten. Sen de ne kadar yoruluyorsun, hem çalışıyorsun hem akşamları evin ve çocuğun işleri. Ahhh ahhh Allah hepimize kolaylık versin. Yağmur da sürekli birşeyleri taşıyor. Su bidonunu, mutfak havlusunu sandalyeden indiriyor, battaniyelerini taşıyor odasından, bizim odadan benim sandalyenin üstünde kalan bir kıyafetim varsa falan hemen sürükleye sürükleye getiriyor. 7.dişimiz de çıkmak üzere, zaten uzun zamandır onun sıkıntısını yaşıyoruz, kulağını elliyor sürekli. Dayım için teşekkür ederim canım. Kitle çok daha büyük çıkmış, patolojidn henüz sonuç gelmedi. Dalağı ve pankreasın bir ucunu almışlar. Radikal bir operasyon olmuş. Birkaç gün yoğun bakımda olacakmış. Yengem ağlayıp duruyormuş, çok hassastır zaten. İnşallah bir şey çıkmaz.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.03.2010 16:43:37
( #1218 )
canım ALLAH korktugunuza ugratmasın.. inşallah sorun cıkmaz sonuçlarda.. beklemek de cok zor.. kötu olmaz inşallah... yagmur iyileşmiş ne guzel maşallah.. darısı bize.. bu arada ben bayadır dişlerden bahsetmiyorum sanırım.. bizim dişler erken cıktı biliyorsun suanda 10tane dişimiz var.. son cıkan 2tane zorladı baya oglumu.. cok huzursuzdu ve durup dururken aniden cok canı yanarak aglıyordu.. ama ateş ve ishal olmadı cok şükür.. bu arada bikac haftadır hadi dısarıya cıkıyoruz deyince montunu ve atkısını getiriyor.. benim paltomu cekiyor düşürüyor yere atıyor.. sonra ulaşabildiği ayakkabıları yerlere atıyor.. bu hafta da yeni birşey ogrendi.. atta deyince ustunu cekiştiriyor ben de anlamadım ilk başta napıyor bu diyordum kendime.. meğerse yatagının ustunde yeni kıyafet cıkardıgımı gormuş ustunu değiştirmemi istiyormuş.. ustunu değiştirdik rahatladı cekiştirmedi daha fazla.. bir de yeni kıyafet giyince uzun uzun inceliyor kollarını falan..:) çok tatlı çok maşallah tum kuzularımıza..
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.03.2010 17:00:06
( #1219 )
Amin canım inşallah iyi çıkacak sonuç. Kötü düşünmek bile istemiyorum. Mehmet Emin de iyileşir hemencecik inşallah. Diş konusuna gelince ne güzel 10 tane sıkıntıyı geride bırakmışsınız. Darısı başımıza. Bizde de ateş falan olmadı ama zaman zaman huysuzlaşıyor dişten dolayı. Ayyy kıyamam ben ona yaaa. Artık nasıl anlıyorlar herşeyi değil mi? Yağmur'a baba mı gelmiş git bi bak diyorum hemen kapıya koşuyor. Hadi odamıza diyorum odasına gidiyor önden önden. Kakasını yapmışsa 2 gündür bana bez getiriyor odasından, nezleyim ya 10 gündür, kontrol ediyorum sık sık. Bir bakıyorum yine kakalı. Yavrum benim, çok akıllı oldular çoook. Acıkınca mama sandalyesini gösteriyor. Mama diyor. Hadi mama deyince de önden önden mama sandalyesinin yanına gidiyor. Sarıl diyorum sarılıyor. Lamba, saat, burun gibi birçok şeyi gösteriyor. Uzun zamandır çok güzel cici yapıyor, bu benim için çok önemliydi, çünkü çok sert cici yapıyordu, artık okşuyor resmen. Birkaç gündür de aşk yaşıyoruz resmen. Geliyor beni kokluyor, sarılıyor, ben eriyorum tabi resmen. Sürekli şükrediyorum Allah'a. Bir de eğilip bana bakmıyor mu, elini de omzuma koyuyor, gülümsüyor. Aşkım benim, aşkııım.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.03.2010 09:26:39
( #1220 )
çok geçmiş olsun kuzulara... ece de dünden beri öksürüyor,akşam ateşi vardı calpol verdim,sabahta ateşi vardı aklım onda kaldı ama mecburen işe geldim:(( bugün de bakayım öksürüğü geçmezse yarın dr.a götürürüz olmazsa... havalar çok güzel gidiyor,bir sıcak bir soğuk nasıl giydirceğimizi şaşırıyoruz ondan mı oldu böyle oldu yoksa pazar günü öğlen hava güzelken çıkıp dolaşalım dedik ama dönüşte serinledi hava,rüzgar çıktı hafiften ondan mı böyle oldu bilmiyorum.geceleri de hep üstünü açıyor,ne zaman uyansam hep üstü açık... off çok sinir bozucu yaa,şu bebişler hasta olmasa ne iyi olucak... diş konusunda biz tembel çıktık,naz'ın altta 2 üstte 4 oldu anca,ecenin ise altta 2 üstler kabarık ama hala patlamadı,ateş ondan da olabilir ama işte öksürükte var hangi sebepten bilemiyorum... kızlar buarada su çiçeği aşısı vurdurdunuz mu bebişlere? öpüyorum hepinizi...
|
|