Sayfayı değiştir:
<< < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 62 of 67, mesajlar 1221 to 1240 of 1339
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İSTANBUL
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---
-
03.03.2010 17:26:39
( #1221 )
Geçmiş olsun Türkan'cım. Bazen çok kolay hastalanıyor bu bıdıklar ben de çözemedim. Bizde de 6 diş var işte 2 altta, 4 üstte. Alttaki diğer ikisi de yolda. Ateş ondan da olabilir ama öksürük olmaz dişten dediğin gibi. Ben su çiçeği aşısını daha yaptırmadım, ama 1 ay içinde yaptırıcam inşallah. Önce sağlık ocağında yazdırmak mı gerekiyor sanırım, özel sigortanın ödemesi için.
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.03.2010 22:47:03
( #1222 )
slm ayşegül çok geçmiş olsun..herşey düzelir inş.. benim kızımın 10 tane dişi var..11yolda,çıkmak üzere...yürümek bitti koşuyoruz şimdi...evde sürekli geziyor... ezan okununca Allah deme olayına bitiyoruz resmen...saçını tarıyor sürekli...bir de o kadar çok konuşuyor ki anlatamam kızlar..mimikleriyle neler anlatıyor neler:))) ayakta meme emen bir kızım var:))memeye çok düşkün,nasıl bitireceğiz bu olayı bilmiyorum..zorlanırız gibi geliyor,Türkancım senin kuzuların memeyle arası nasıl??? alkış,bay bay,amin,çok güzel olmuş(iki eliyle yapıyor),cicik(bize),adamda kafa yok kiiiii dediğimizde işaret parmağıyla alnına dokunuyor:))daha neler... sabah kahvaltısını süper yapıyor,gece muhallebisini de iyi yiyor ama gün içinde iştahsız..napıcaz bilmiyorum... bu hafta toplantılar bitti..teftiöpüyoruz siziş haftamız başlıyor..yoğunum-yoğunsun-yoğun oynuyoruz bu aralar:(((çok yoruluyorum kızlar çoookkkk ""
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.03.2010 08:54:01
( #1223 )
ayşegülcüm biz de 15.ay da yaptırıcaz aşımızı.özel sigorta durumunu bilmiyorum canım... bisetcim bizde de emmeye devam ama şu sıralar bıraktırmayı düşünüyorum.ikisi de çok düşkünler,eve gelir gelmez ilk işleri emmek ve yatıncaya kadar ara ara sürekli geliyorlar.gece de kalkıyorlar tabii... birileri olunca çok zor olmaya başladı,sürekli yakama yapışıp asılıyorlar. zor olucak bıraktırması,öyle görünüyor ama başlamam gerekiyor artık...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2010 19:14:58
( #1224 )
Ooo epey dişiniz varmış maşallah Biset'cim. Biz de kızımla büyüyoruz. Yağmuşla günler dolu dolu geçiyor tabi. Bugün niyeyse üstümde acayip bir yorgunluk ve uyku hali var. Sabah kahvaltı mamasını yemedi Yağmuş paşa, danino da yemedi. 120 cc aptamil içti. Ardından biraz salatalık kemirdi falan. Sonra ben mutfakta sebze mamasını pişirirken ve yoğurdunu mayalarken yerde battaniyesiyle uyuyakaldı. Aspiratör de açıktı, sanırım o da etkili oldu. Uyandıktan sonra sebze yemeğinden ısıttım, ondan da zar zor birkaç kaşık yedi. Biraz önce benimle birlikte kurabiye yedi, onu da son lokmalarda ağzından çıkarmaya başladı. Bol bol su içiyor. Suluğunu kendisi alıyor lıkır lıkır içiyor. Lamba nerde, saat nerde, köpeğin nerde, hadi getir, baba mı gelmiş, hadi odamıza gidelim, onu bana ver, gibi birçok şeyi anlıyor. Tren nerde deyince odasındaki trenleri gösteriyor. Malum herşeyde tren var. Çok fazla tutturma huyu var, çok da inatçı, oğlak işte keçim benim. Mutfakta alarm kablosunu kopardı, hayır dediğim halde gözümün içine baka baka yine gidip ellemek, çekmek istiyor. Kiler dolabını boşaltıyor. Önüne mama sandalyesini koyuyorum artık. Buzdolabındaki şu reklam mıknatıslarını çekiyor, onlarla oynuyor. Tezgahın ve masanın üstünde kenarda duranları çekiyor. İple çekilen bir köpeği var onu çok seviyor. Bir tane chicco dj piano almıştık, onu çok seviyor. Oyuncaklarını kaldırıyorum artık, özlemesi için daha sonra çıkarıyorum. Evin içinde arabasına biniyor, reklamlarda en sevdikleri crunch ve turkcell vın reklamları. Dans etmeyi çok seviyor.
|
|
__ANKA__
-
Tüm gönderiler
:
5817
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.03.2010 23:01:19
( #1225 )
slm evet ayşegülcüm epey dişimiz oldu..şükür sıkıntılı günler bitti....artık kendi kendine yemeğini yiyor..mamalarını ben yediriyorum ama genelde salatalık,galeta falan yiyor..keki çok seviyor..herşey yolunda..ayakkabılarını getiriyor,elini ver dediğimizde giyinmeye yardım ediyor,banyoda yüzünü yıka dediğimizde yüzünü yıkıyor,fişi prize takıyor -kızıyorum tabi-çoraplarını giydirmemizi istiyor...evde sürekli gezme modunda... bu arada oto koltuğumuzu aldık,,epey araştırdık ve dinledik..kararımız bu koltuk oldu..arabamıza monte edildi..çok hoş..özellikleri detaylandırıldığında hem güvenli hem konforlu..% 100 pamuk kumaştan yapılmış...köpük sistemi var ve adak testlerinden geçmiş..ısofıxli,bir de tabana dik koruması var,sabitleyici..çok hoşumuza gitti..rengi de aynı ekleyeceğim renk..hem kız bebek için hem erkek bebek için ideal:))) bugün müffettiş geldi dersime..çok güzel şeyler paylaştık..bana çok güzel şeyler söyledi..siz mesleğinizi doğru seçmişsiniz diya başladı söze:)))duanızı eksik etmeyin lütfen..hakkını vererek yapmak istiyorum(inş) oto koltuğumuz:))))http://www.taffybaby.com.tr/pinfo.asp?pid=8237 öpüyorum...

|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.03.2010 18:29:06
( #1226 )
Maşallah. Oto koltuğunuzu güle güle kullanın. Bu bizimkinin sadece ileriye dönük olan tipi. Bu x1, bizimki x3. Gerçekten çok kaliteli bir marka. Doğru karar. Müfettişin söylediği söz de çok gurur verici.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ankara
-
|
-
10.03.2010 15:32:07
( #1227 )
selamlar.. sayfamız durgun yine.. herkes de mesgul tabi.. kolay mı minik kuzularla ugrasmak:) opuyorum hepinizi..:)
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.03.2010 09:48:57
( #1228 )
Selam. Dayımın ameliyatından bahsetmiştim, dün patolojiden sonuç çıkmış, yıkıldık resmen, pankreas kanseri, en kötünün bir iyisiymiş... Annem, babam falan hepsi perişan, daha dayımla yengemin haberi yokmuş, ya da tahmin ediyorlar sormuyorlar dedi annem. Kim söyleyecek dedim, doktoru söyler herhalde dedi. Akşam netten araştırma yaptım, moralim gittikçe bozuldu. Bu kadar mı kötü olur dedim... Dünya başımıza yıkıldı. Sağlık olmayınca insanı hiçbir şey mutlu etmiyor. Canım çok sıkkın. Allah bize acır da inşallah kemoterapi falan işe yarar, ama yani nette okuduklarım o kadar kötü ki. En kötü kanser çeşidiymiş... Neyse daha fazla yazıp sizi de üzmek istemiyorum. Dün evimiz temizlendi. Biliyorsunuz yazın sürekli gelecek kadın şimdilik temizliğe geliyor. Fena değil, memnunum temizliğinden. İyi de bir insan şansıma. Yağmur'u çok seviyor, Kağan, yakışıklı diye peşinde hep. Zaten benden 3 yaş büyük kadın. En önemlisi de pozitif bir insan. Ben zaten çok sıkıldım ev işlerinden, yazın iş yüküm daha da artacak, manevi olarak da fiziksel olarak da daha çok yorulucam, sorunlu bir insanı hayatta çekemezdim, işe yarayacağına hayatımı daha da zorlaştırırdı. Tüm ütülerim bitti, benim ütüm hiç bitmez de. Yarın da forumdan angel... (Özlem), ilke_duru (Fatma) ve selo-hero (Selen) gelecek bana. Biz sık sık toplanıyoruz evlerimizde. Çocuklar için de iyi oluyor ama daha çok biz birbirimizi özlüyoruz. Pasta, çörek yapmak yerine Selen'den kopya çekip ben de yemek yapıcam. Etli bir pilavım var, forumda da tarifi var, kabune yapıcam. Çorba düşündüm ama hafif olması lazım bu pilav zaten çok doyurucu oluyor. Sonrasına da ıspanaklı börek ve milföy pasta yapayım diyorum. Güzel bir gün olsun... Umut dolu...
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.03.2010 10:52:25
( #1229 )
ayşegülcüm çok üzüldüm canım,inşallah kemoterapi işe yararda sağlığına kavuşur dayın... Allah acil şifalar versin tez zamanda... demek buluşma var yine,ne güzel... görüşün tabi sık sık,dediğin gibi çocuklara arkadaşta lazım,oynarlar ne güzel:)) keşke ben de orda olsaydımda katılabilseydim sizlere... biz ailece hastayız,kızlar antibiyortik içiyorlar,benim de kolumu kaldırcak halim yok zor duruyorum ayakta... öpüyorum hepinizi
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.03.2010 11:37:13
( #1230 )
Teşekkür ederim Türkan'cım. Amin. Keşke siz de olsanız gerçekten. Biz şansımıza yakın oturuyoruz, Özlem'le Selen, Fatma'yla da ben. Birtek uyku sorun oluyor, onda da yapılacak bir şey yok, gürültüden, ortam değişikliğinden falan pek uyutamıyoruz. Size de geçmiş olsun. Biz de yenilerde atlattık, ana oğul hastaydık. Çok zor oluyor gerçekten. Sen de halsizmişsin, biran evvel hepiniz iyileşirsiniz inşallah canım.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.03.2010 11:51:02
( #1231 )
ah canım ya üzüldüm gercekten.. o süreç yıpratıyor insanı.. sen çok fazla düşünmemeye çalış canım.. çok zor ama çok üzülmemeye çalış.. RABBİM tüm hastalara yardım etsin..
<mesaj tarafından düzenlendi le petit prince on 12.03.2010 15:17:52>
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.03.2010 23:00:00
( #1232 )
Sağol Beyza'cım, çaresizlik, çıkar yol bulamamak üzüyor insanı. Ama Allah'a sığınıyoruz... Amiiiin. Bugün arkadaşlar geldi. Çok güzel bir gündü. Yağmuş öğlen onlar gelmeden uyumadı, bütün gün gezindi durdu, akşam da kucağımda aptamil içtikten sonra sızdı kaldı. Bir ara pijamasını giydirdik, bezini değiştirdik babasıyla. Artık sabaha transit uyanacak. Eskiden uykusunda muhallebi içirirdim, niyeyse birkaç defadır içmeyi reddetti. Şimdi ne yapsam bilemiyorum. 7'de falan içti aptamili...
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.03.2010 15:37:52
( #1233 )
Dün Eminönüne gittik kocişle, değişiklik olsun dedik, her haftasonu aynı şeyleri yapmaktan sıkılmıştık. Sokaklarda gezdik, Chicco outlet buldum orada, Yağmuşa yazlık şort tişört takımlar aldım. Kıza da astronot aldım pembiş pembiş. Bir de polar bir hırka ve seneye yaza giymesi için bir elbise. Ütü masası bakıyordum epeydir buhar jeneratörlü ütü için, onu da buldum aldım. Kociş berbere gitti, geç gelmezse maskoya gidip kıza mobilya bakmak istiyoruz, eşim de oğluma haksızlık diyor, hatırlarsınız ona sadece karyola almıştık çünkü, eldeki genç odasını kullanıyoruz gardrop, şifonyer falan. Güzel kulplar alacaktık, öylece kaldı. Son kez bebek odası hazırlıcaz Allah izin verirse, sıradan bir oda hazırlamak istemiyorum, umarım istediğim gibi şık ve orjinal bir oda hazırlayabilirim Irmak hanıma hihihihi. Kıpır kıpır pıtırım, abisi gibi. Yandım yani hehehehe. Umarım herkes ve tüm kış güneşleri iyidir.
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.03.2010 15:34:33
( #1234 )
Tembel anneler, 2 gün olmuş kimseden ses yok.
|
|
le petit prince
-
Tüm gönderiler
:
3473
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.03.2010 17:05:50
( #1235 )
haklısın aysegul.. tembellik etmişiz:) canım eminönü fotolarını gördüm çok hoştu.. nasıl da mutlular dışarda degil mi:) e tabi bi sürü incelenecek insan, değişik mekanlar.. daha ne olsun.. öptük canım..
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.03.2010 09:17:30
( #1236 )
günaydın,hepiniz iyisinizdir umarım ewet haklısın ayşegülcüm çok tembellik etmişiz,iyice boşladık burasını:)) gerçi ben hergün mutlaka girip bakıyorum ama herzaman yazmaya fırsatım olmuyor malesef... resimlerde gördüm canım.çok keyifli yağmur, yüzünden belli:)) havalar iyice ısınsın ozaman hep dışarlarda olcak kuzular... ben de geçenlerde hava güzel diye çıkardım sonra hasta ettim ikisini de:(( şimdi iyiler çok şükür. öğlen sıcak sonrasında serinliyor,dikkat etmek gerekiyor... buarada geçende lazımlık aldım ikisine de,çok sevdiler.oyun oynuyorlar şimdilik:)) epeydir çişş deyip bezlerini getiriyorlardı değiştirceğim zaman... şu sıralar naz tuvaletini yapmadan önce eee eee deyip söylüyor,söyledikten sonra yapıyor çoğu zaman.ben de lazımlık alayım dedim,söylediğinde oraya oturtup alıştırmaya başlıcam söylemeye başlamışken... havalar iyice ısınsın ozamanda bezlerini çıkartıp tam alıştırma çalışmalarına başlarız.malum havalar soğuk sonra hasta etmeyim yine. öpüyorum ayşegül,beyza,biset ve bütün kuzucukları:))
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.03.2010 13:20:44
( #1237 )
Evet çok seviyor Yağmuş değişik yerlerde gezmeyi, insanlar, çocuklar görmeyi... Özellikle de açık havayı. Evet Türkan'cım akşam bir anda serinliyor, gerçi güneş aldatıyor insanı, sıcak gibi geliyor ama hala serin havalar. Geçmiş olsun. Ben de dün lazımlık baktım ama tam karar veremedim. Yağmur da bezi rahatsız edince, kaka yapınca oluyor bu rahatsızlık, bana bez getiriyor odasından. Maşallah prenseslere. Ben de yaza deneme yapmayı düşünüyorum, tabi fırsat bulursam.
|
|
uğurböcüğü
-
Tüm gönderiler
:
4047
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.03.2010 11:12:32
( #1238 )
ayşegülcüm wc işine fırsat bulursun merak etme. sen deneyimli bir annesin artık,hepsinin altından kalkarsın:)) zaten yardımcı da alcaktın hatırladığım kadarıyla,ozaman daha kolay olur... inşallah çok uğraştırmadan alışır kuzucuklarımız... buarada ben emzirmeyi bıraktım.sütün iyice azaldığından sanırım emzirirken ağrı yapmaya başlamıştı... 2gün önce hiç vermedim,dün uyucağı zaman naz çok ağladı memmee memmeee diye,dayanamayıp uyumadan önce emzirdim.ece uyumuştu görüpte istemedi allahtan,gece de uyanıp istemediler... bugün 3.gün bakalım ne kadar sürede tamamlıcaz bu süreci... öpüyorum hepinizi
|
|
irmakyagmur
-
Tüm gönderiler
:
8317
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.03.2010 11:24:49
( #1239 )
Aslında yardımcı alacak olsam da ben kendim ilgilenmek istiyorum. Bu aralar acayip bağlandım Yağmur'a. Çok sevdiriyor kendini. Ama hallederiz herhalde. Bezden kurtulma olayı çok büyük bir aşama çünkü. Bu arada kızlar Irmak hanımın mobilya hariç odasının cicişlerini aldım biraz önce yine ebay'den. Umarım sağsalim elime ulaşır. Tekstiller geldikten sonra elimde bir parçasıyla mobilya için bebe çocuk mağazasına gidicem. Birkaç ay önce gitmiştik, dr %95 kız dediğinde kız oda takımlarına bakmıştık, 2 tane beğenmiştim, ikisi de beyaz mobilya biri lilalı, diğeri grip kulplu bir takımdı. Benim aldığım takıma grip kulplu çok güzel uyar diye düşünüyorum. Karyolasını da aldık mı tamamdır. Birtek duvar boyası kalıyor. Onu da takıma uygun bir toz pembe düşünüyorum. Emme konusuna gelince maşallah yine 1 yaşına kadar emdiler.
<mesaj tarafından düzenlendi irmakyagmur on 19.03.2010 11:28:35>
|
|
öykücügün annesi :))
-
Tüm gönderiler
:
936
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
22.03.2010 22:40:17
( #1240 )
herkese merhabaaaa...... beyza geçmiş olsun hastaymışsın..bahar mevsimi başladı mı böle olur.... ayşegül tatlı tatlı heyecanlar,pembelere hevesler,koşturmaca içinde yorgunluk...allah kolaylık versin..zor ama mükemmel duygular....sağlıkla kavuşun ırmak hanıma ;) türkancım...meme bırakma sürecini ayrıntılı bi şkilde yazarsan ii olur....yanı nası vermedin,bişi kullandın mı,sürdün mü....gündüz çalıştığın için aslında daha kolay olmuştur...biz sürekli meme de yaşıyoruz...ama sürekli.....uçakta bile göğsüm sürekli açıktı düşün artık :(( aslında akıllı uslu emse 2 yaşına kadar emzirmyi düşünüyorum....ama gittiğim heryerde,alışveriş merkezlerinde,mağaza da,anne mmeemmmeeee ....gelen biri olursa odaya çekılıyorum....gittiğimiz yerlerde odaya çekılıyorum falan filan....gece 4 kere kalkmamız.....doğru düzgün bu ara bişey de yemiyo...3 tane azı diş çıkardı bide....sağlığı yerinde olsun da tek derdimiz meme olsun dıyorum.....
süt kokulu kuzum 18.11.2008 
|
|