Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---

Sayfayı değiştir: << < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 65 of 67, mesajlar 1281 to 1300 of 1339
Yazar Mesaj
tulo

• Tüm gönderiler : 2320
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 16.04.2010 10:57:21 ( #1281 )
hayırlı cumalar arkadaşlar...
beyzacım geçmiş olsun alerji konusunda bi bilgim yok ama ben hala çilek felan vermedim çünkü hormonlu bakalım biz yiyince bize de alerji yapacak mı ben şu anda elma,armut,portakal,kivi,muz ve havuç veriyorum dönüşümlü olarak ama çilekli yoğurt yediriyorum..
bizde  bu gün kontrole gittik en son 1 yaşındayken gitmiştik boyu 79cm kilosu 10670  olmuş. bir yaşındayken boyu 78cm kilosu da 9600 gr dı. ben doktora söyledim az kilo almış boyu da uzamamış dedim. listeye baktı listaya göre normal dedi sıkıntı yapılacak bi durum yok dedi.demir eksikliği vardı bizde ferrum verdi bi de supravit şurup .şimdilik biizden haberler bunlar umarım herkes iyidir...

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

irmakyagmur

• Tüm gönderiler : 8317
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 16.04.2010 14:42:27 ( #1282 )
Geçmiş olsun Beyza'cım, ne alerjisi oldu acaba ya hayret.

Tülay'cım size de maşallah. Biz de yarın kontrole gidiyoruz, su çiçeği aşımızı da yaptırıcaz. Bakalım kaç cm ve kaç kg oldu bizim oğluş.

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 17.04.2010 23:33:38 ( #1283 )
Selam kızlar,
Bugün İstanbul'da ilk kez doktora gittik kuzuyla. Gitmişken su çiçeği aşımızı da yaptırdık sonunda. Boyu 80 cm, kilosu 11 kg çıktı. Doğum kilosuna göre çok iyi dedi dr, sonradan toparlamış dedi (3.090 gr, 48 cm doğmuştu). Sosyal bir bebek çok beğendim dedi. Aşıda 3-5 saniye ağladı. Doktorun odasında da önce bir tedirgin oldu, soyunma faslı falan, sonra gülücükler saçmaya başladı. Bu aralar sanki biz bebek, o yetişkin, bize oyunlar yapıyor, güldürmeye çalışıyor. Dişlerimize baktı 9 dedi, demek ki ben birini fark etmemişim. 3 tane çıkmış yani 1 haftada, iştahsızlık, huysuzluk zirve yaptı zaten. Ateş de oldu 2 gün, geçti neyse ki. Vitamin olarak bir şurup verdi. Bıngıldağı kapanmak üzereymiş. Çok şükür işte ortalama gidiyor herşey, iyi yani. Bundan sonraki aşılar 18 aylıkken olacak.

Sabah çıkmışken bütün gün gezdik, hepimiz haşat olduk tabi. Hele ben, bir susarım, bir tuvalet ararım. Kasılmalar da başladı tabi. Yağmur akşam eve geldikten birkaç saat sonra yalvardı resmen beni uyutun diye, uyku vaktiydi zaten, 9-10 arasıydı. Bütün gün o kadar az yedi ki. Çok üzülüyorum ama normalde iştahı iyidir, belli ki gerçekten sıkıntısı var. Sabahları sıkı yediriyorum da içim rahat ediyor.

Kızlar bu arada Converse mağazasında bebek ayakkabılarını gördüm, cırtcırtlı. Yaz için ben de kumaş ayakkabı arıyordum, iyi denk geldi. Yaza girmeden bir çift converse alıcaz Yağmur'a. Bir çift de nike, adidas vs. marka bir sandalet alırız diyoruz, yeter herhalde. Siz nasıl düşünüyorsunuz?

le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 19.04.2010 10:17:50 ( #1284 )
günaydın..

alerji testimiz normal cıktı..
ama cildi cok hassas dikkat etmemiz gerekiyormuş..
ama hala gecmedi kolundaki dokuntuler.. tekrar sorduk isterseniz hacettepeye bi goturun dediler..
ozel hastanelerin bu huyuna da gıcık oluyorum "biz bulamadık bize gore normal en iyisi bi devlet hastanesine goturun"...
insan gıcık oluyor baştan söyle madem demi kesin alerji dedin boş yere kan alındı oğlumdan bi sürü test için..off off..
yarın hacettepeye goturcez galiba..orası da ana baba gunudur..:(

bişi cıkmaz inşallah..

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 19.04.2010 13:31:42 ( #1285 )
Canım çıkmaz bence birşey yaaa merak etmeyin. Ama özel hastanenin yaptığı da çok sinir gerçekten. Ne demek isterseniz bir de oraya götürün.

Yağmur'un da yanaklarında sivilce gibi birşeyler çıkmıştı. Cumartesi doktora gitmiştik genel kontrole, orada da söyledim, çok öpmekten vs. olabilir dedi. Bepanthen krem sürüyorum dedim, o işe yaramaz dedi, sebamedin falan yüz için kremi var dedi, ama daha almadık.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 29.04.2010 10:15:46 ( #1286 )
selamlar...
herkes nerelerde?
aysegul dışında kimse ugramamış:)

cildimizdeki dokuntuler geçti cok şükür..
ama hep dikkat etmemiz gerekiyor artık..toza karşı alerjik değil ama hassasmış..
odasındaki halıyı kaldırdık..
kıyafetleri de yine ayrı yıkayacagım galiba..
tam olarak neden dolayı oldugu belli değil..
sanah akşam nemlendirici kullanacagız..
hassas ciltli oğlum benim..

bu arada ben de hastalandım koşturmacadan..
eşim de gece sancılandı sanırım böbreklerinde taş ya da kum gibi bişiler var..
bir de pazar gunu annem zehirlendi..dugune gitmişti..ordaki tavuktan zehirlendi.
geceye kadar acildeydik..cok cok korktum..

bugun iyiyiz çok şükür..
ALLAHım saglık sıhhat versin..cok cok onemli..

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 29.04.2010 13:29:59 ( #1287 )
beyzacım ewet iyice boşladık burasını,eskiden ne güzeldi demi...

mehmet eminin önemli bir sorunu olmadığına sevindim canım.ailecek hastalanmışsınız çok çok geçmiş olsun canım...

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 03.05.2010 12:44:13 ( #1288 )
Beyza'cığım geçmiş olsun canım yaaa hepinize. Gerçekten en önemli şey sağlık. Annene de, eşine de, sana da ve tabiki kuzuya da. Yağmur'un da yanaklarındaki pütürler bir türlü geçmiyor. Bepanten, semabed, nıvea baby falan sürüyorum bana mısın demiyor. Çok kaka yaptığında hep yıkıyorum ve yüzüne de şampuan geliyor sonuçta, acaba çok sık mı şampuanlandı da o yüzden oldu ve hala oluyor...

Yağmur da beni çok yoruyor. Dün elinde damacana pompasıyla geziyordu. Biz de hadi bir birbirimize sarılalım dedik Nazifle, bugünlerde kıskanınca kendini yere atıp ağlıyor, çok şeker. Neyse elindeki pompayı sehpaya öyle sert vurdu ki sinirden, paramparça oldu pompa!! Neyse ki yedek bir pompa vardı.

Sehpalara çıkıyor, koltuklara çıkıyor, olduğu yerde dönüyor, başı dönüyor düşüyor tabi. Emziğe çok düşkün oldu, nasıl halledicem bilemiyorum. Kızın eşyalarını arkadaşlara gösterirken deliriyor resmen, anlıyor mu ne?!?! Eli de çok ağır, bir vuruyor bazen cici yaparken ya da kızınca, can yakıyor. Mutfakta mama kutuları sepette duruyor, onları bir güzel alıp alıp yere atıyor. Eğilip kalkmaktan yoruluyorum.

Bir de dikkat çekmek için mi, sinirden mi bilmiyorum eşyaları taşıyor, koltukları, sehpaları falan itiyor. Herşeyi yere atıyor.

Türkan'cım sen nasılsın, prensesler nasıllar?

Bizim üst azılar çıkmış bu arada, yeni farkettim.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 03.05.2010 14:39:53 ( #1289 )
uğurböcüğü

beyzacım ewet iyice boşladık burasını,eskiden ne güzeldi demi...

mehmet eminin önemli bir sorunu olmadığına sevindim canım.ailecek hastalanmışsınız çok çok geçmiş olsun canım...

çok saol turkancım..
iyileştik çok şükür..
ama çok yoruyo bu bıcırık beni yaa..
hiç kendime vakit ayıramıyorum..:)
cuma gunu işten sonra alışverişe gittim kendime bişiler aldım hemen koltur koştur eve gittim işlerimi halledemeden..vicdan yaptım heralde..ben alışverişteyim oğlum evde diye:))

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 03.05.2010 14:51:15 ( #1290 )
irmakyagmur

Beyza'cığım geçmiş olsun canım yaaa hepinize. Gerçekten en önemli şey sağlık. Annene de, eşine de, sana da ve tabiki kuzuya da. Yağmur'un da yanaklarındaki pütürler bir türlü geçmiyor. Bepanten, semabed, nıvea baby falan sürüyorum bana mısın demiyor. Çok kaka yaptığında hep yıkıyorum ve yüzüne de şampuan geliyor sonuçta, acaba çok sık mı şampuanlandı da o yüzden oldu ve hala oluyor...

Yağmur da beni çok yoruyor. Dün elinde damacana pompasıyla geziyordu. Biz de hadi bir birbirimize sarılalım dedik Nazifle, bugünlerde kıskanınca kendini yere atıp ağlıyor, çok şeker. Neyse elindeki pompayı sehpaya öyle sert vurdu ki sinirden, paramparça oldu pompa!! Neyse ki yedek bir pompa vardı.

Sehpalara çıkıyor, koltuklara çıkıyor, olduğu yerde dönüyor, başı dönüyor düşüyor tabi. Emziğe çok düşkün oldu, nasıl halledicem bilemiyorum. Kızın eşyalarını arkadaşlara gösterirken deliriyor resmen, anlıyor mu ne?!?! Eli de çok ağır, bir vuruyor bazen cici yaparken ya da kızınca, can yakıyor. Mutfakta mama kutuları sepette duruyor, onları bir güzel alıp alıp yere atıyor. Eğilip kalkmaktan yoruluyorum.

Bir de dikkat çekmek için mi, sinirden mi bilmiyorum eşyaları taşıyor, koltukları, sehpaları falan itiyor. Herşeyi yere atıyor.

Türkan'cım sen nasılsın, prensesler nasıllar?

Bizim üst azılar çıkmış bu arada, yeni farkettim.

canım çok saolasın..iyileştik çok şükür şimdi iyiyiz.. maşallah deyim..:)
hep aynı bıcırıklıklar..

maşallah yağmura o da tam bir afacan oldu desene..
hareketli kuzular..:)
yanagındakiler gecer inşallah zamanla..
krem suremeye devam et bence..
belki de dediğin gibi fazla şampuandan olmuştur..

gunes kremi olarak ne kullanıyosunuz..
nivea kullanıyordum ama değiştirecegim..malum cok hassas ciltli oğluşum:)
bu sene mustela ya da coppertone almak istiyorum..
hangisi daha iyidir acaba..

aysegul biz de eşimle sarılsak hemen o da geliyor bacaklarımıza yapışıyor..
bir de gecenlerde bir arkadasa gitmiştik..6 aylık bebegini kucagıma aldım..
benim kuzu panik oldu bacagıma yapıstı resmen..
ilk kez kucagımda birini gordu..
kıskandı sanırım..:)
yatınca da bir eliyle benim boynuma bir eliyle eşimin boynuna sarılıyor..
hep birlikte yatıyoruz..
çok güzel çokk..
emzik konuusnda ben de dertliyim..
hastalandıgı surecte cok huysuz diye gündüz de verdik..şimdi surekli istiyor..
dişlerini kaşımak için de kullanıyor..
bu arada bizim de azılar çıktı..diş doldu oğlumun ağzı..:)
artık diş fırçalarken onu da çağırıyorum yanıma hem beni izliyor hem de o da dişlerine sürüyor..sonrasında da benim fırçalamam izin veriyor 10-15saniye:)

ben artık dışarda zapt edemiyorum..
elimi tutmak istemiyor..yerdeki izmaritlere çikolata kağıtlarına ellemek istiyor...
yalnız çıkınca cok zorlanıyorum..:)

konuşma yönünden gerideyiz sanırım biraz.. oğlumun yaşıtı kızı olan akrabalar var..
onların kızları neredeyse cümle kuracak..benimkinde bişi yok..:)
aslında surekli konusuyor basımızı agrıtacak derecede ama anlaşılır kelimeleri çok az..
anne-baba-mama-aga-abla-abi-top falan..
hep iki heceli sesler çıkarıyor..:)

söylenilenleri çok guzel yapıyor maşallah..
çamaşır asarken ve temizlik yaparken çok yardımcı bana..
mandal veriyor istediklerimi getiriyor..
bir de kendi coraplarını giymeye başladı yavas yavas..maşallah oğluşuma..:)

uğurböcüğü

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 04.05.2010 09:39:45 ( #1291 )
iyiyiz ayşegülcüm sen nasılsın? iyice ağırlaşıyorsun birde yağmurun hareketliliği kıyamam sana.maşallah diyeyim yine de yağmuru gezmekten mahrum etmiyorsun.yüzüyle ilgili bilmiyorum ama sen krem sürmeye devam et düzelir zamanla ya da dr.a tekrar sor belki başka bir krem verir canım... dişler de çoğalmış maşallah...

biz baya gerideyiz diş konusunda nazın üstte 4 alttaki 3-4te patladı 4ledik sayılır onları da,ecenin üstler zaten anca patlamıştı uzuyorlar anca:)) 

biz de sarılınca kıskanıyorlar,ağlamaya başlayıp hemen gelip kucağımıza oturuyorlar:)) ece özellikle paylaşamıyor çoğunlukla.naz bile kucağımdaysa hemen o da geliyor,gelmese de mızmızlanıp kendini atıyor yere:))

beyzacım evet benim naz değilde ece öyle yerdekileri almak istiyor,naz ellemiyor eeğ eeğ deyip bakıyor öyle:)) hatta biara abartmıştı taşlara bile eeğ eeğ deyip basmak istemiyordu yeni yeni başladı tekrar...

tam hareketlilik zamanları,daha da artcak bakalım nasıl zaptetcez zıpırları:))

buarada kızlar öğlenleri kaç sefer uyuyorlar,ben tek sefere dönüştürmek istesemde düzenli olarak halledemedim.çoğunlukla 2 kez uyuyorlar hala...

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 04.05.2010 15:38:04 ( #1292 )
Kıskançlık hepsinde var o zaman heheheh.

Güneş kremi biz de geçen sene Nıvea Baby 50+ faktör kullanmıştık. Kremi zor sürüyorum yanaklarına, o yüzden düzenli süremiyorum ki. Çok yaramaz yaaa, hırçınlıktan mı yapıyor nedir, bugün koridordaki halıları falan salona taşıdı. Peşini toparlamak beni çok yoruyor. Bir de kendine zarar verecek hareketlerde bulunuyor, sandalyelere, koltuklara, sehpalara çıkıp ayağa kalkıyor.

Dişler bir anda da çıkabilir Türkan'cım, gerçi öyle olmasın yavaş yavaş çıksın daha iyi, yoksa çok sıkıntı veriyor. Ne güzel 2 uyku canım yaaa, ben artık bir kere bile uyutamıyorum bazen. Mesela bak bugün 10'da uyandı, hala uyumadı, 1 saate yakın odasında uyuması için bekledim, bir türlü uykuya dalamadı. Şu www.nurturia.com.tr den bahsetmiş miydim size? Orada bizim burada oturan annelerle tanışmaya başladık. Dün arkadaşa gittik, ben eve dönmeden de çocukları parka çıkardık. Bugün de dışarıda görüşücez bakalım. Şurda sitede kafa dengi bir arkadaşım olsa sabahtan akşama kadar eve giresim yok çünkü evde beni çok yoruyor. Ne yapsam diye bakınıyor sürekli etrafa, sürekli mız mız, sinirli, muzur. Şu koca göbekle bana acımıyor da heheheh.

Et yediremiyorum artık kızlar yaaa, ben herhalde yine düdüklüde etli sebzeli yemek olayına devam edicem, blendrsız yemiyor yine. Bir ara ne güzel yiyordu, köfte, et falan, artık yemiyor. Kaşık mamalarını bile zor yediriyorum, çok önyargılı, hiç böyle değildi, daha ilk kaşıkta savaş veriyoruz, tadını alınca yemeye başlıyor.

Beyza'cım emzik düşkünlüğü sizde de başladı demek. Sonrasında kolay bırakırlar umarım.

Offf kızlar çok hırçınlaştı Yağmur yaaa, kardeş gelince nasıl yapıcam, kızı nasıl koruycam, Yağmuşu nasıl kıskandırmıcam bilemiyorum. Endişelerim çok.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 04.05.2010 17:21:11 ( #1293 )
türkancım demek naz eğğ yapıyor..ne tatlı oluyodur maşallah onlara..

aysegul canım boyle kaygıların olması cok normal..
yagmurun ırmak gelince onu kıskanması ve senin arada kalıp ne yapacagını bilememen de cok normal olacak.. ama sonucta kardeşi olan tek bebek yagmur olmayacak canım..şimdiden kendini sıkıntıya sokma.. rahat olmaya calış..:) o da alışır zamanla bi kardeşi oldugu fikrine..
sen biraz daha cok yorulursun ama eminim ikisiyle de cok guzel ilgilenirsin..

2yaşa dogru ilk ergenlik denen bi dönem var biliyosunuz..
cok hırcın oluyor bebekler...
bir de canım biz gunde en az 1 kere dısarı cıkıp dısarda oynatmazsak mehmet emin de cok hırcın oluyor..enerjilerini atmak istiyorlar işte dısarda..
ev basıyor onları sanırım..:)

çocuk işte ne yapsa normal..:) ben de işten gidince butun enerjisiyle beni bekleyen bir oğlum oluyor evde..canım cıkıyor resmen oynayacam diye..sızıp kalıyorum bazen o uyumadan:)

biz 1yaşından beri gunde sadece 1 kere uyuyoruz.. bebekliğinden beri uykuyu pek sevmiyor..
gece uyanmadan deliksiz uyuduysa sabah 8de kalkıyor..gece uyandıysa süt verdiysem sabah 9bucuk 10a kadar uyuyor..gunduz 2-3 gibi 2 saat uyuyor..sonra gece 11e kadar evin altını ustune getiriyor..

o siteden bahsetmiştin canım..ben de kullanıyorum arkadaslara da tavsiye ettim..onlar da kullanıyor..yakın otursak ne hoş olurdu..aynı yaş grubundan cok az arkadası var oğlumun..üzülüyorum bazen..

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 04.05.2010 19:53:09 ( #1294 )
Evet aslında öyle de işte bir de zarar vermesin diye kollama durumu var. Bakalım neyse halledicez. 1 yıl daha sıkıntımız olur sonra işler kolaylaşır sanırım.
2 yaş sendromunu da atlatsak. Ben bir kere bile zor çıkarıyorum. 1 kat yürüyerek inmemiz ve çıkmamız gerekiyor, asansör ara katlarda durduğundan (bir garip bizim apartman).
Bu aralar Nazif de öyle yoğun çalışıyor ki. Gece falan geliyor eve, benim pilim bitmiş, sabrım tükenmiş oluyor. O geç geldiği için de ayrıca mutsuz ve de huysuz oluyorum hehehehe.
Ben artık sabahları uyanınca genelde yanıma alıyorum, birkaç saat daha yanyana uyuyoruz.
Ahhh ahhh evet Beyza'cım. Ama belki sen de o siteden falan arkadaş bulabilirsin Mehmet Emin'e.
Bizim buradan ve nurturiadan görüştüğümüz arkadaşlarımız da bizden 3 buçuk ay, 2 ay büyük ve 3 ay, 4 ay küçük, 4 arkadaş işte. Aslında bizim bu civarda oturan birkaç anne daha var ama henüz buluşmalara gelmediler.   

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 05.05.2010 10:27:57 ( #1295 )
irmakyagmur

Evet aslında öyle de işte bir de zarar vermesin diye kollama durumu var. Bakalım neyse halledicez. 1 yıl daha sıkıntımız olur sonra işler kolaylaşır sanırım.
2 yaş sendromunu da atlatsak. Ben bir kere bile zor çıkarıyorum. 1 kat yürüyerek inmemiz ve çıkmamız gerekiyor, asansör ara katlarda durduğundan (bir garip bizim apartman).
Bu aralar Nazif de öyle yoğun çalışıyor ki. Gece falan geliyor eve, benim pilim bitmiş, sabrım tükenmiş oluyor. O geç geldiği için de ayrıca mutsuz ve de huysuz oluyorum hehehehe.
Ben artık sabahları uyanınca genelde yanıma alıyorum, birkaç saat daha yanyana uyuyoruz.
Ahhh ahhh evet Beyza'cım. Ama belki sen de o siteden falan arkadaş bulabilirsin Mehmet Emin'e.
Bizim buradan ve nurturiadan görüştüğümüz arkadaşlarımız da bizden 3 buçuk ay, 2 ay büyük ve 3 ay, 4 ay küçük, 4 arkadaş işte. Aslında bizim bu civarda oturan birkaç anne daha var ama henüz buluşmalara gelmediler.   

ah canım ya zor gercekten..
bir de merdivenleri kendi inip cıkmak istiyor ya..of ki of..
yarım saat suruyor 2kat inmemiz:))))
canım eşinin yogun olması da kotu olmuş..benim eşimd e acayip yogun bu aralar.. eve 11de falan geliyor..hiç gorusemiyoruz yaa..geliyor yarım saat falan duruyoruz sonra ben yatıyorum tabi..:)
butun yuk ustume kalmış gibi hissediyorum bazen..depresif oluyorum..
ustelik sen hamilesin..onun için çok iyi anlıyorum seni..
seneye rahat edersin canım..
sonra da biz senin şimdi yaşadıklarını yaşayacagız inşallah..:) 

bu arada biseeetttt nerdesinnnn?? meraktayım..sen bu kadar ihmal etmezdin buraları..
tulay turkan opuyoruz..

uğurböcüğü

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 05.05.2010 10:39:38 ( #1296 )
ayşegülcüm bizim asansör yok,2bebek ve arabalarıyla 4kat çıkmak zorunda kalıyoruz.çok zor oluyor taşınıcaz bu yaz kısmetse ve asansörlü bir yer istiyorum... sana da zor olmaz mı hiçç,hamilesin birde kıyamam...
ilk başlarda muhakkak zor olucaktır,yalnız bırakmaman gerekicek ama kısa bir süre sonra yağmurda alışıcak kardeşi olduğuna hatta faydası bile olucaktır ilerleyen zamanlarda...

beyzacım bıcırıklar büyüdü de herşeyi kendileri yapmak istiyorlar demi:)) zor oluyor ama çok şekerler yaa,unutturuyorlar herşeyi... sen de 2.yi düşünüyorsun ne güzel,bence de kardeş lazım mutlaka...

ewet biset uzun zamandır görünmüyor???

öpüyorum hepinizi...

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 05.05.2010 13:10:16 ( #1297 )
uğurböcüğü

ayşegülcüm bizim asansör yok,2bebek ve arabalarıyla 4kat çıkmak zorunda kalıyoruz.çok zor oluyor taşınıcaz bu yaz kısmetse ve asansörlü bir yer istiyorum... sana da zor olmaz mı hiçç,hamilesin birde kıyamam...
ilk başlarda muhakkak zor olucaktır,yalnız bırakmaman gerekicek ama kısa bir süre sonra yağmurda alışıcak kardeşi olduğuna hatta faydası bile olucaktır ilerleyen zamanlarda...

beyzacım bıcırıklar büyüdü de herşeyi kendileri yapmak istiyorlar demi:)) zor oluyor ama çok şekerler yaa,unutturuyorlar herşeyi... sen de 2.yi düşünüyorsun ne güzel,bence de kardeş lazım mutlaka...

ewet biset uzun zamandır görünmüyor???

öpüyorum hepinizi...

evet canım yaa..
yemegini suyunu herseyini kendi yemek istiyor..biz verince almıyor bazen..
evde değil de dısarda cok zorlanıyorum..
sonucta yolu vara arabası var..aniden bi araba cıksa falan ALLAH korusun..

canım ikinci için seneye bu zamanlarda calısmalara baslarız sanırım..
rahat bi dönem olması lazım benim için..malum trombofiliyim ya..
hayırlısı bakalım..

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 05.05.2010 19:02:32 ( #1298 )
Beyza'cım aynı durumları yaşıyoruz. Merdivenlerden inmeye, çıkmaya kalkıyor. Bugün mutfakta sandalyeye çıkıyordu, sürekli kolluyordum ama tuzluğu aldı eline, aman annecim atma dedim, tuzluk ve karabiberlik birbirine mıknatısla bağlı, bir mıknatıs eksikti, e tutmadığı düştü ve köşesi kırıldı. Sonra almış eline benim su bardağımı içmek üzere ki bütün üstü su olurdu, koca bardak. Tezgaha uzanıyor, herşeye ulaşıyor. Gadget kol diyorum ben ona hihihihi.

İnşallah sen de dilediğin zaman hamiş kalırsın canım benim.

Eşler geç gelince zor oluyor gerçekten. Offf offf...

Türkan'cım 4 kat mı, ay çok zor. Ne emek işte anne baba olmak.

İnşallah kızlar Yağmuş büyür de kardeşi için bana yardım eder. En azından kız bu kadar olunca Yağmur onu oyalar, oyun falan oynar sanırım.

19 mayısta 2 ayım kalmış olacak, inanılır gibi değil. Şaka gibi ama hala çok şaşkınım ve zaman nasıl geçiyor, günler nasıl bir bir bitiyor anlamıyorum.

Evet yaa Biset, Tülay neredeler??? Ben de merak ettim.

uğurböcüğü

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 07.05.2010 09:13:15 ( #1299 )
ayşegülcüm ya gerçekten çok çabuk geçti senin hamileliğin,bir bakıcaksın kucağında kuzucuk:)) ee tabi sürekli peşinden koşturduğun bir paşa var evin içinde.boş zaman bırakmıyorki sana nasıl vakit geçmesin... seneye bu zamanlarda ikisini bir alır gezdirirsin artık,çok güzel olucak herşey görürsün bak...

beyzacım istediğin zamanda hayırlısıyla gelsin 2. bebek... doğru zamanı sen biliyorsun...

öpüyorum sizleri

tulo

• Tüm gönderiler : 2320
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 07.05.2010 09:52:12 ( #1300 )
hayırlı cumalar arkadaşlar...
bizi merak etmişiniz solun arkadaşlar.biz iyiyiz ALLAHA ŞÜKÜR bisorun yok yalnız eren geçen yaz doktor kontrolüne getirdiğimde doktor kalbinde üfürüm var demişti sonra 3 doktora daha gösterdim ikisi var dedi bi tanesi yok dedi ama için rahat etsin istiyosan siyami erseğe götür bi ara baktır dedi ben numara almıştım 3 mayısa pazartesi günü gittik ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN bişey çıkmadı.3 doktor var dedi bi tanesi yok dedi doktordan doktora ne kadar fark ediyo şu an içim çok rahat ekosu çekildi ve temiz çıktı sonuçlar...yaramazlıklardan bahsedilmiş benimkinin de sizinkilerden farkı yok aynı dün beşiğin tepesinde yakaladım üstelik baya yüksek nasıl çıktı hala aklım almıyo evvelsi gün de tabureyi almış camın kenarına getirmiş üstüne çımış ama çömelmiş bi vaziyette yavaş yavaş kalkkıyodu korka korka hem korkuyo hem de taburenin üstüne çıkmış...uyku düzenimiz iki gündür bozuk bakalım bugün nasıl olacak ben bir yere gidince ya da misafir gelince günde bir kere ama evde durursak günde iki kere uyutuyorum iki gündür zorla uyuttum.galiba 13, dişimiz çıkıyo ondan olsa gerek iştahı da azaldı çünkü şimdilik bizden haberler bu kadar hepinizi çok öptük...

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

Sayfayı değiştir: << < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 65 of 67, mesajlar 1281 to 1300 of 1339

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 75 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat