Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---

Sayfayı değiştir: << < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 66 of 67, mesajlar 1301 to 1320 of 1339
Yazar Mesaj
irmakyagmur

• Tüm gönderiler : 8317
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: İSTANBUL
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 07.05.2010 12:08:41 ( #1301 )
Türkan'cım inşallah güzel olacak. Zaman zaman çok heyecanlanıyorum, zaman zaman çok endişeleniyorum, korkuyorum. Ama inşallah hep güzel şeyler paylaşıcam sizlerle 2 çocuk olunca da. Sen ikiz annesisin, sana çok daha zordur herşey. Seneye bu zamanlar kız da epey büyümüş olacak inşallah, rahat rahat gezerim bebişlerimle.

Tülay'cım Eren'in kontrolü iyi çıkmış, çok sevindim. Yaramazlıklar sizde de süpermiş yani, nasıl sandalyelere, koltuklara, taburelere çıkıyorlar. Mutfakta bir dolabı açmasın diye mama sandalyesini önüne itiyorum, bizim küçük herkül bir güzel onu dolabın önünden çekiyor ve bir güzel dolabı açıyor.

Bu akşam kv geliyor kızlar. Net olarak bugün geleceğini dün öğrendiğim için bugün yatacağı yataktaki nevresimi falan yıkıyorum, kurutup ütüleme işi var. Neyse ki dünden yemeğim var, yalancı mantı yapmıştım, netten buldum tarifi, çok güzel oldu. Yapmayan varsa tavsiye ederim.

Yarın da büyük gün, Yağmur'un yatağı yataş marka ve çok kalın, bu yüzden karyolasının kenarından sarkıyor, o yüzden kıza alırken Yağmuşa da mothercare yaylı yatak alıcaz yarın, yine binbir ısrarla eşimi kandırdım, mağazada bir fasıl daha ikna etmem gerekecek gerçi. Şimdi kampanya var ya, hediye çeki de gelecek. Karyolamız da Yağmuşunkinin beyazı olacak ama Türkiye stoklarında kalmamış, inşallah o da biran evvel gelir.

Sonra Masko'ya gidip dolap, şifonyer falan sipariş edicez. İnşallah karar vermem zor olmaz. Elimde oda tekstillerinden bir parça alıp gidicem, belki kulp ve bordür yaptırcam, bakalım... Çok heyecanlıyım, yazılarımdan da bellidir.

Şu boya işi gözümde büyüyor, salon, koridor ve kızın odası, ama hallettik hallettik, sonra 2 çocukla zaten mümkün olmaz. Sağolsun bana gelen yardımcım ben gelir yardım ederim, herşey para mı gibi beni çok etkileyen bir cümle kurdu, onu çağırırım diyorum, yine veririm tabi hakkını, ama böyle demesi bile çok hoşuma gitti. Bir gün eşyalar toplanacak, boyadan sonra da temizlik ve yerleştirme var. İşte bu heyecanlarla da geçiyor günler. Düşünmek bile çok güzel.

Kraliçem de kıpır kıpır maşallah, bazen canımı yakıyor heheheh. Son 1,5-2 ayım yaza geliyor, sıcaklardan fenalaşmam umarım, biz o açıdan çok şanslıydık ilklerde. Ama yaz bebeğinin de bakımı kolay olur sanırım. Oh ne güzel sık sık açık hava yürüyüşleri, gezmeleri falan. Yaz mevsimini çok seviyorum, beni bu aylar hep çok heyecanlandırır. Çenem düştü, susuyorum heheheheh.

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 09.05.2010 09:18:04 ( #1302 )
Dün karyolamızı aldık, haziran ayında gelecek. Diğer mobilya parçalarını da Masko'dan Cici Bebe mobilyacısından aldık, inanılmaz içime sindi. Daha önce gittiğimiz 3-4 mağazaya girdik zaten, en çok içime sinen, işte bu dediğim takımı aldım. Gerçi ilk kez gördüm dün ama gördüğüm gibi işte bu dedim yani. Ay sonunda teslim edecekler inşallah. Aldığım tekstil, vs. ürünleriyle takım olsun diye ahşap duvar süslerimi bıraktım, o şekillerden duvar bordürü, ekstra kulp ve taç kısımlara takmak için ahşaptan o şekilleri yapacaklar. İnşallah güzel olur. Düz beyaz mobilyamız, orjinal kulplar kristal dediklerinden, şeffaf, yuvarlak kulplar. Odamızın hazırlığı bitince foto paylaşırız.

Bugün sabah uykum kaçtı 6'dan beri falan yatakta dönüyorum, sonunda 7'de kalktım. Sonra anneler gününde annemin yanında değilim diye zırıl zırıl ağladım. Bebeklerin ilklerindeki sayfamıza anneme yazı yazdım salya sümük. Buraya kopyalıyorum.

Hepinizin anneler günü kutlu olsun. Öpüyorum hepinizi.

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 09.05.2010 09:19:29 ( #1303 )
Canım annem,

Anne olunca insan hep annesi gibi olmak istiyormuş meğer. Annesinin yaptıklarını daha iyi görüyormuş, acaba annem nasıl büyütmüş beni diye o kadar çok düşündüm ki... Ne zaman mı? Tabiki anne olduktan sonra. Anne olduktan sonra anladığım çok şey var aslında. En önemlisi de insanın annesine ne kadar muhtaç, onun sevgisine ne kadar aç olduğu oldu. 29 yaşındayım, şu yaşımda bile (ki ileri yaşlarımda bile bu böyle devam edecek) "bunu annem bilir, ona sorayım" diyorum herşeyde.

Hala "anne çok susadııım" diye birtek senden su isteyebiliyorum, birtek sen hiçbir zaman beni kırmıyorsun. Çünkü sen "benim annem"sin.

Ben hastayken hatırlıyorum kocaman kızken bile gece boyunca beni kontrole gelirdin, ateşime bakar, sırtımı kontrol eder, öksürüğüm için bal yedirirdin. Kış gecelerinde sabaha kadar beni kontrole gelirmişsin, sabahları üstümde bir kat daha battaniye gördüğümde anlardım bunu. "Gece baktım büzülmüşsün, üşüyordun" diye de açıklarsın. O zamanlar insanın bir annesinin olması çok normal gelirdi, kıymet bilmezdim. 2006 yılında evlendim, senden uzak düştüm, başka bir şehirde senden uzak, kış gecelerinde battaniyesiz, öksürüğümde balsız kaldım.

Ne kadar yazarsam yazayım seni ne kadar çok sevdiğimi anlatamam biliyorum. Bugün benim de günüm aslında ama ben daha yolun çooook başındayım. Sense benim örnek alacağım annemsin, anneliği başarıyla geçmiş, çocuklarını evlendirmiş, çok iyi bir annesin.

SENİ ÇOK SEVİYORUM ANNECİĞİM. İnan bir kızım olacağına en çok da sen ve ben gibi olabilmek için seviniyorum. Hani dört nesil masada otururduk ya, o zamanlar gibi oturacağız inşallah. İYİ Kİ VARSIN, İYİ Kİ HEP YANIMDASIN.

ANNELER GÜNÜN KUTLU OLSUN ANNECİĞİM!

le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 10.05.2010 09:27:18 ( #1304 )
günaydınlar...
aysegul canım yazın cok cok guzel olmuş ellerine saglık..
mobilyalar hayırlı olsun canım..eminim cok guzeldir..sen cok zevkli bir hatunsun..:)

gecikmeli de olsa hepimizin anneler gününü kutluyor kocaman opuyorum..

Eklenen resim(ler)

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 10.05.2010 14:20:14 ( #1305 )
Teşekkür ederim canım.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 11.05.2010 09:53:39 ( #1306 )
nerelerdesiniz???

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 11.05.2010 12:57:46 ( #1307 )
Ben burdayım. Temizlik var, koşturmaca halindeyiz. Yağmuşu yıkadım, giydirdim, uyumamakta direniyor. Kv cuma akşamı geldi, 2 hafta kadar kalır herhalde. Bizden böyle. Hava çok güzel, içim açılıyor.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 11.05.2010 13:28:17 ( #1308 )
kolay gelsin canım..
havalar harika gercekten..
insanın içi coşuyor..

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 12.05.2010 10:52:39 ( #1309 )
slm kızlar...

ayşegülcüm yazın çok güzel olmuş,bizim de duygularımızı yansıtıyorsun çok güzel,ellerine sağlık canım... karyolalar da alınmış,güle güle kullanmak nasip olsun inşallah...

ewet havalar ısındı,yaz geldi ne güzel... bol bol gezme zamanı,kışın eve sıkışıp kalıyorduk valla...

beyzacım ayşegülcüm öpüyorum sizi...

__ANKA__

• Tüm gönderiler : 5817
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 12.05.2010 21:12:36 ( #1310 )
slm kızlar..

evet uzunca süre yoktum..beyzadan aldığım bi mesajla geldim:)
sağolun iyiyim,aslında yoğunluk çok..kızımla inanılmaz yoruluyorum..öğleye kadar okuldayım,birçok sorumluluğum var..tükeniyorum bazen..burada da eski paylaşımlar yok..çok giresim de gelmedi:(

kızım dün zatürre aşısını oldu..çok ağladı..

bazen fena halde inatlaşıyor..yemek olayı bazen çok iyi bazen sıkıntılı ama şunu biliyorum ki yemek olayından çok sıkıldım..kendisi de yemek istiyor ama henz kavramış değil..tavuk da eskisi gibi çok severek yemiyor...

öpmek ve ısırmak favorisi..acıtmıyor..öpülmekten de çooook hoşlanıyor..aynı dediğiniz gibi eşimle yan yana bile oturamıyoruz...ben namaz kılarken yanıma gelip sessizce dudaklarını kıpırdatıyor ve o da boylu boyunca yatıyor seccadeye..

suyu asla ayakta içmiyor..damacanaya gidiyor ve yere oturuyorihayır halıya geçmelisin dediğimzde hemen kalkıp halıya oturuyor..şu sıralar bardağı kendi tutmak için ağlıyor ve çoğu kez üstüne de döküyor ama öğrendi sayılır kendi kendine içmeyi..
annem burdaydı..çok eğlendiler,çok güzeldi...dışarda ben de çok bunalıyorum,bazen elimi tutuyor bazen firarda..

artık kaka nerde dediğimde gösteriyor,yavaş yavaş keşke alışsak bezden çıkmaya diyorum ama erken henüz..
meyve suyunu seviyor ama hala gece süt içmiyor..ben resmen bazen bitap düşüyorum emzirmekten..çok düşkün memeye,ben de nasıl keserim onu düşünüyorum...

ayşegül zaman ne çabuk geçiyor..maaşallah..sen odayı falan hazırlamışsın bile,güle güle kullanın..yağmur da haklı..ister istemez sen çok aktif olamıyosundur,o da hırçınlaşıyordur..ben yetişemiyorum merve azraya seni düşününce hak veriyorum sana..hayrla tamamlarsın inş..

beyza geçmiş olsun canım..mehmet eminin resimlerini görüyorum..çok tatlı..afacan duruyor..aslında erkek çocuklar daha hareketliymiş..sabır işimiz sabır..ben de eve geldiğimde fıldır fıldır peşimde dolaşan bir kız çocuğuyla karşı karşıyayım...öğleden sonra 2 saat kadar uyuyor sonra 11 kadar ayakta...bazen biz de yanımıza alıyoruz yatıyoruz..mis gibi kokuyor,nefesini hissetmek çok güzel...dişimiz bizim de çok..14 dişimiz var..azılar çıktı çıktan,köpek dişleri de çıktı..

banyoyu çok seviyor,yüzünü yıkıyor...dans ediyor falan...giyinirken yardım ediyor bana..bir de dışardan geldiğimizde ayakkabılarını asla dışarda bırakmıyor,ayakkabıları alıp hemen ayakkabılığa yöneliyor..komik şey,fıstık bu:))

tülay ve türkan..sizler de iyisiniz inş..diş konusu genetik de olabilir türkancım..sonuçta çıkacak..hepsi çok başka işte...konuşma konusunda hep tek kelimeler bizde de..öyle çok da değil..çiğneme ne kadar gelişirse o kadar kolay konuşurmuş bebekler..

hepinizi öpüyorum..Allah'a emanet olun
le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 13.05.2010 16:34:26 ( #1311 )
hosgeldin biset.. özlemiştik..
maşallah azraya bıcırıklıklara devam..
aynen ben de cok cok yoruluyorum..
dahiliyeye gittim ben cok yoruluyorum diye dusunun..
kanım düştü falan sanmıştım ama normal cıktı cok sukur..

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 13.05.2010 22:09:48 ( #1312 )
Türkan teşekkür ederim. Yeniden oda hazırlamak çok keyifli.

Biset hoşgeldin. Beyza, Biset, Türkan, aslında hepimiz aynı durumdayız galiba. Ben artık resmen yaşadığımı hissetmiyorum, hep yorgunum, hiç dinlenemiyorum. Sinirlerim yıpranmış durumda, Yağmur tam anlamıyla 2 yaş sendromu yaşıyor, yaşatıyor. Tutturma olayı var, çok çığlık atıyor, bezleme, giydirme hala hala hala sorun!! Yeme olayı deseniz eskisinden eser yok, çok zorlanıyorum. Offf gerçekten çok zor günler geçiriyorum. Akşam yoğurt makinasının bir kavanozunu kırdı. Mama sandalyesindeyken bana inat yere fırlattı. Yemeğini de bitirmedi. Çok hırçın, beni çok üzüyor.

le petit prince

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 14.05.2010 09:23:49 ( #1313 )
ah canım ya..
inanki bizde de benzer durumlar..
bazen o kadar hırcın oluyor ki..inanamıyorum..
gozumun içine baka baka kiler dolabını acıyor.. gecen gun pirinç kavanozunu gozume baka baka dusurdu.. gozume bakıyor kızayım diye kızınca guluyor kızmayınca da kırıyor işte..
bazen nasıl davranacagımı bilemiyorum..
tutturma olayı gecen hafta cok cok belirgindi... bu hafta biraz azaldı gibi..
bazen nasıl terbiye edeceğim ya ben bu cocugu diye dusunup duruyorum...

olumlu seyler de olmuyor değil..:)
hep kotulemeyim kuzuyu..:)
kucuk emirleri anlayıp hemen yerine getiriyor..
inadı tutmadıysa tabi..:)
dun kaka ve pırt yaparken hep koltugun arkasına gecti hep..
geciyor pırt yapıyor sonra cıkıyor ordan cok şekerdi..
ben klozet adaptoru almayı ve klozete takıp ustunde kıyafetiyle oturtmayı planlıyorum alışsın diye..
lazımlık almayacagım sanırım..
bizden boyleee...

tulo

• Tüm gönderiler : 2320
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 20.05.2010 11:10:21 ( #1314 )
meraba arkadaşlar...
pazartesi doktora gittik çünkü burun akıntısı vardı ve sonra yeşil akmaya başladı bende doktora götürdüm boğazı kızarmış antibiyotik,calpol,peditus ve burun sipreyi verdi.ilaçlar iyi geldi ama antibiyotik ishal yaptı bende kesmek zorunda kaldım hiç böyle olmamıştı poposu resmen kıpkırmızı oldu ufak ufak sivilce bile çıktı ak
ltına yapınca ağlayarak yanıma geliyodu hemen banyoya orda yıkayıp temizliyodum bolca krem ve pudra şükür geçti bir günde geçti banyo da yıkmam ve pudralamam işe yaradı antibiyotiği de kesince şimdi daha az yapıyo.bugün tekrar getirdim boğazında hafif kızarıklık var dedi antibiyotiği kestiğimi söyledim alerji şurubu verdi peditusa devam bi de gece yattı sabah kalktığında yüzünde kızarıklık vardı bende su çiçeğimi acaba dedim yok sinek ısırığı dedi.yani herşey üstüste geldi ne güzel bayadır hasta olmamıştık en son 6 aylıktı antibiyotik kullandığımızda inş. yine hasta olmaz sanırım mevsim değişikliğinde üstünü ince giydirdim belki de ondan oldu.bizden haberler bu kadar hepinizi çok çok öptük .kendinize iyi bakın..

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 24.05.2010 21:59:01 ( #1315 )
Beyza'cım adaptör ve lazımlık aldın mı?

Tülay'cım geçmiş olsun.

Ben de günlerce nete giremedim, boyaydı, temizlikti falan. Çok yoruldum. Kv bizde 17 gündür. 3 gün sonra gidecek. Ben de 15-20 haziran gibi gidicem Ankara'ya. Odamızı hazırlıyoruz. Adım adım güzelleşiyor odamız.

tulo

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 26.05.2010 08:52:56 ( #1316 )
irmakyagmur

Beyza'cım adaptör ve lazımlık aldın mı?

Tülay'cım geçmiş olsun.

Ben de günlerce nete giremedim, boyaydı, temizlikti falan. Çok yoruldum. Kv bizde 17 gündür. 3 gün sonra gidecek. Ben de 15-20 haziran gibi gidicem Ankara'ya. Odamızı hazırlıyoruz. Adım adım güzelleşiyor odamız.

saol canım iyiyiz şimdi
seninde  10 haftan kalmış ne güzel ya SAĞLICAKLA DÜNYAYA GELSİN

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 26.05.2010 12:49:07 ( #1317 )
Amin canım. Ya 10 hafta bile değil, yarın tam 31 haftalık olucam, 38 haftalıkken falan olursa doğum 7 haftam falan kalmış işte, 2 aydan az. Heyecan dorukta valla.

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 26.05.2010 13:37:02 ( #1318 )
ayyy ayşegülcüm hiçbirşey kalmadı yaa,maşallah sana 1.yi büyüttün sıra 2.yi büyütmeye geldi. çoook güzellll...

ben bile yazılarını okurken heyecanlanıyorum sen de nasıl olmasın:))

tulo

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 26.05.2010 14:38:31 ( #1319 )
türkancım siz nasılsınız kızlar nasıl

irmakyagmur

Ynt:KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ --- - 28.05.2010 17:10:00 ( #1320 )
Yaaa Türkan'cım valla öyle, çok heyecanlıyım. Yağmuş çok şükür büyüdü, en azından yürüyor, koşuyor, mama derdi yok, yani artık dışarı çıkınca da herşeyi yiyebilir. İyi de bir abi olacak eminim. Çok az kaldı artık. İnşallah 2 aydan da kısa bir süre sonra sizlere güzel haberimi vereceğim, kızım kucağımda diye. Senin prenseslerin nasıl bakalım?

Sayfayı değiştir: << < ..61626364656667 > | Sayfayı gösteriyor 66 of 67, mesajlar 1301 to 1320 of 1339

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 75 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat