Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

KIŞ GÜNEŞİ KUZUCUKLAR---*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ ---

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 67, mesajlar 161 to 180 of 1340
Yazar Mesaj
myavuz77

• Tüm gönderiler : 484
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: http://
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 14:53:17 ( #161 )
Ay ay ay bu bıdışların hepsi aynı demek.İdil de seri bir şekilde geri geri emekliyo çok komik ileri gitmek için de hamle yapıyo bazen başarılı oluyo bazen de hooop geri atıyo yine kendini.Terlik,telefon,kumanda çılgınlığı bizde de var elinden alabilmek ne mümkün.Aaaa birde kucağımdayken ayakta durum laylaylay şarkı söylüyo kendi kendine poposunu sallıyo sağa sola,kendini sallıyo öne arkaya çok komik oluyoBirkaç gündür çok huysuz sanırım diş çıkartacak artık çeşme gibi salyası akıyo nerdeyse kolunun tamamını sokacak ağzına kaşımak için.Dün anneme tatil resimlerimizi gösteriyordum kendisinin denizdeki resimlerini görünce deliye döndü nasıl ağlamak anlatamam size deniz istiyo küçük hanımİlk gittiğimizde biraz tedirgin olmuştu ama suya girince kahkahaları ve çığlıkları sahili inletti çıkartıncada ağlamasından inledi sahil
Bizim bir sorunumuz var kızlar İdil taneli ve pütürlü şeyleri yemiyo hemen böğg moduna geçiyo napıcam ben yaaNasıl alıştırıcam bilmiyorum herşeyi rondodan geçirerek nereye kadar verebilirim ki?Artık köfte,tavuk vs yemesi lazım doktorumuzla yaptığımız program böyleydi (ki okudum maaşallah sizlerden yiyenler var) ben nasıl yediricem bunları bilmiyorum.
Ahhh Ayşegül ahh sorma benim kocişte çok dağınık gerçi biraz alıştırdım düzene ama yinede huylu huyundan vazgeçmiyo işte.Onlar yattıktan sonra en az 1 saat ev topluyorum.En azından İdili biraz derli toplu tutmaya çalışıyorum bende, oyuncaklarını odasının dışına çıkartmıyorum mesela yere çarşaf seriyorum üzerine koyuyorum ve orda oynuyor.Bunun ileride de faydasının olacağını düşünüyorum aslında orayı burayı dağıtan heryere oyuncak taşıyan bir çocuk olmaz belki bu sayede.
bu arada Müyessercim hoşgeldin özlemiştik seni.
İşte böyle kızlar öpüldünüz kocamannn
<mesaj tarafından düzenlendi myavuz77 on 18.08.2009 14:55:03>
[
myessery

• Tüm gönderiler : 325
  • Bölge: İstanbul
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 17:30:24 ( #162 )

saol canım hoşbulduk bende sizleri özledim

canım diş çıkarcak senin bıdık da büyük ihtimal..bizimkide dediğin gibi nerdeyse kolunu sokacak ağzına
yavaş yavaş alışır pütürlü yemeğe merak etme,biraz cesaret...her çocuk aynı olmuyo işte..hepsi farklı,biz de meyve yediremiyoruz baksana

myavuz77

• Tüm gönderiler : 484
  • Bölge: http://
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 21:12:39 ( #163 )
myessery

saol canım hoşbulduk bende sizleri özledim

canım diş çıkarcak senin bıdık da büyük ihtimal..bizimkide dediğin gibi nerdeyse kolunu sokacak ağzına
yavaş yavaş alışır pütürlü yemeğe merak etme,biraz cesaret...her çocuk aynı olmuyo işte..hepsi farklı,biz de meyve yediremiyoruz baksana

Sorma tatlım ya 1 haftadır uykusundan avaz avaz ağlayarak uyanıyo canı acıyo sanırım ne yapacağımı şaşırıyorum
Bilmiyorum artık nasıl alışacak mamasına bisküvi koyuyorum çok fazla ezmiyorum pütürlü kalsın diye böğg yaptığı zamanda su içirmeye başlıyorum böyle böyle aşıcaz sanırım.Üzüldüm meyva olayına alerji kötü bişey inşallah atlatırsınız.
Öptüm kocaman
[
irmakyagmur

• Tüm gönderiler : 8319
  • Bölge: İSTANBUL
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 23:14:27 ( #164 )
le petit prince

tulo

günaydınlar...
beyza canım çok üzüldüm.başınız saolsun.ALLAH ailesine sabırlar versin.oğluşun emeklemeye başlamış hayırlı olsun canım  bir haftaya kalmaz daha da hızlanır. 

ah canım saolasın..
emekleme 1 aydan fazladır var ama dediğim gibi işte geri geri..:)
ben balık vermedim henuz ama tavuk haşlama ve kofte yiyor maşallah..

Kuşadası'nda tatildeyken günübirlik Bodrum'a gittik annemlerle, orada dedesi balık yedirdi. Çok sevdi, minik minik yedirdi. Artık damağıyla eziyor, diş yok ama işte bir çaresine bakıyoruz.

irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 23:17:46 ( #165 )
le petit prince

ırmakyagmur

Beyza Yağmur uzun süredir geceleri uyanmıyor, hatta çok kısa bir süre geceleri uyandı, bir ilk ay, sonra unuttu sonra biraz daha geceleri uyanma faslı oldu ama o da çoktan bitti işte. O yüzden benim sütüm çok azaldı. Sağmak bana çok zor geliyor. Sabah ve gece iki yudum emiyor o kadar. Gerçi sütüm yok değil ama sıpa işte lıkır lıkır ağzına akmasını istiyor sanırım.
Ben de sebze püresinin içine önceden kavurduğum kıymayı koyuyorum, biraz yoğurt, azıcık sızma yağ, bir avuç da şehriye haşlayıp koyuyorum, seviyor. Siz ne güzel yemeklere geçmişsiniz. Maşallah. Bir de bebelacın büyük kavanozda tavuklu mamaları var, 8.ay diyor ama ben denedim, zaten 8.ayın içindeyiz, onu da severek yiyor, sadece taneli olduğundan başta biraz yadırgadı.
Benimki daha çok komando gibi sürünerek gidiyor. Göğsünü kaldırıyor ama öylece duruyor. Sallanıyor falan öyle çok komik oluyor. Terlik, cep telefonu ve kumanda delisi. Gördüğü anda hedefe kitleniyor.

evet canım yagmura maşallah uykusu bize gore cok duzenli maşallah diyelim..
mehmet eminin dogdugundan beri gece kalkmaları var..
en az 1 kere kesin ama genelde 2 kere kalkıyor dun 4 kere kalktı mesela karnı agrıyordu sanırım..
butun gece pırt pırt dinledik:)
canım ben de kıymayı corbalarına ekliyorum..
haşlama tavuk ve kofte de yiyor artık benim oğluşum..
ozel kıyma cektirdik ona kucuk kucuk parcalara bolup deep freeze 'e attım..
ay terlik cep telefonu ve kumanda..
aynı yaa..
hayranlıkla izliyor kumandayı falan..
sırf o oynasın diye bornoz setini içinde cıkan terlikler vardı hiç kullanmamıştım yıkayıp verdim ama onu istemiyor illa ki bizim ayaklarımızdaki pis olanları istiyor..

Ben şimdi çorba yapmak için organik yeşil mercimek aldım Yağmur'a. Ondan yapıcam bir ara. Ama ben henüz mama yapma konusunda profesyonel değilim. Geçenlerde bir mama yaptım sadece, güzel olmuştu. Patates, havuç, semizotu, maydanoz, soğan haşladım, bir de kıyma kavurup ekledim, blendrdan geçirip verdim.
Bornoz setinin terliği iyi fikir heheheh ama onu da beğenmiyor, ayakta olanı istiyor değil mi, ayyy çok yaramaz bizim bıdıklar.  

irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 23:21:02 ( #166 )
myavuz77

Ay ay ay bu bıdışların hepsi aynı demek.İdil de seri bir şekilde geri geri emekliyo çok komik ileri gitmek için de hamle yapıyo bazen başarılı oluyo bazen de hooop geri atıyo yine kendini.Terlik,telefon,kumanda çılgınlığı bizde de var elinden alabilmek ne mümkün.Aaaa birde kucağımdayken ayakta durum laylaylay şarkı söylüyo kendi kendine poposunu sallıyo sağa sola,kendini sallıyo öne arkaya çok komik oluyoBirkaç gündür çok huysuz sanırım diş çıkartacak artık çeşme gibi salyası akıyo nerdeyse kolunun tamamını sokacak ağzına kaşımak için.Dün anneme tatil resimlerimizi gösteriyordum kendisinin denizdeki resimlerini görünce deliye döndü nasıl ağlamak anlatamam size deniz istiyo küçük hanımİlk gittiğimizde biraz tedirgin olmuştu ama suya girince kahkahaları ve çığlıkları sahili inletti çıkartıncada ağlamasından inledi sahil
Bizim bir sorunumuz var kızlar İdil taneli ve pütürlü şeyleri yemiyo hemen böğg moduna geçiyo napıcam ben yaaNasıl alıştırıcam bilmiyorum herşeyi rondodan geçirerek nereye kadar verebilirim ki?Artık köfte,tavuk vs yemesi lazım doktorumuzla yaptığımız program böyleydi (ki okudum maaşallah sizlerden yiyenler var) ben nasıl yediricem bunları bilmiyorum.
Ahhh Ayşegül ahh sorma benim kocişte çok dağınık gerçi biraz alıştırdım düzene ama yinede huylu huyundan vazgeçmiyo işte.Onlar yattıktan sonra en az 1 saat ev topluyorum.En azından İdili biraz derli toplu tutmaya çalışıyorum bende, oyuncaklarını odasının dışına çıkartmıyorum mesela yere çarşaf seriyorum üzerine koyuyorum ve orda oynuyor.Bunun ileride de faydasının olacağını düşünüyorum aslında orayı burayı dağıtan heryere oyuncak taşıyan bir çocuk olmaz belki bu sayede.

Dağınıklık da en kötü şey. Alıp çöpe atma huyu yoktur mesela, atar oraya buraya, ben toplar dururum çöpleri. Ayy ben oğlumu böyle yetiştirmicem yaaa.
Öğürmesi çok normal, beyne bu gıda sinyalinin gitmesi gerekiyormuş, zamanla yok olur demişti tvde bir prof dr. O yüzden pes etme ara ara dene. Yağmur da bir zaman öğürüyordu lifler falan gelince, şimdi daha rahat yiyor.

irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 23:23:13 ( #167 )
Hoşgeldin Müyesser.

Ay sayfamızın anneleri daha geldikçe güzelleşiyor sayfamız. Tabi herkes daha yoğun ama çok da ara vermemek lazım sayfamıza.

__ANKA__

• Tüm gönderiler : 5817
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 18.08.2009 23:44:32 ( #168 )
slmlar

beyzacım emekleme henü tam değil canım..eh işte..ilk adımı attık ama...geliştirir kuzum yakındır:)

biz gece 2-3 kez kalkıyoruz...emiyor ve uyuyor..gündüz de ben hala kahvaltı,öğle vakti yoğurt(meyveli),ikindi yada akşam da çorba yada aptamil...gece yatmadan da muhallebi veriyorum..ama her bir öğün max 20 mama kaşığı yine...sonra anne sütü..sütü iyi alıyor maaşallah..bence anne sütünü mutlaka takviye etmek lazım..oranı iyi kuramazsak belki anne sütünü bırakırlar diye korkuyorum...

iyice büyüdü kuzular...müyesser hoşgeldin canım..maaşallah diş de çıkmış..öğünler de güzel...bugün kızımın ateşi vardı..sanırım yine bi diş çıkacak..

bekliyoruz...

hepinize sevgiler..ha  bu arada köfte ve tavuk...ne şekilde yapıyosunuz ve ne zaman verdiniz ilk?ben tavuk suyu veriyorum 2-3 kaşık..tavuk haşlama suyuna..tamamen doğal suyundan...
tulo

• Tüm gönderiler : 2320
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 15:02:46 ( #169 )
kızlar bu gün kontrole gittk. 8 kilo 70 cm olmuş baş çevresi galiba 45 cm di.genel muayene yaptı. sünnet olması lazım dedi yaşına gelmeden yaptır dedi sonra şişer rahatsızlanır dedi.ben bi de zayıf dedim iştahlı değil çok az yiyo dedim .tahlil yapalım ona göre vitamin vereyim dedi yaptık tahlili.2 tane vitamin yazdı ama idrar tahlili yaptırdı tam idrar tahliline göre vitamin verilir mi acaba .2 tane vitamin verdi biri zinco vitamin şurubu diğeri  de başka bi vitamin şurubu .bugün kuzum çok iştahsız kahvaltısını yapmadı yumurtalı karışım varya ondan ballı irmikli ile karıştırmıştım.sadece sabah 7 de mamasını içti ve öğlen yoğurt yedi.

GÖZBEBEĞİM 05/12/2008 HAYATIMA HOŞ GELDİN

myessery

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 15:17:21 ( #170 )
tekrar hoşbulduk kızlar saolun..
Biset  Azra ateşlendimi diş çıkarırken? bizimki maşallah ateşlenmedi,çocuklar bir olmuyor işte... anne sütü hakkında düşüncelerine katılıyorum,bi ara üzülüyodum ben azmı veriyorum ek gıdaları falan diye ama sonuçta anne sütü gerçekten de önemli.. bide annem dıur bakalım acele etme hemen büyümedi bu çocuk yavaş yavaş alışcak yicek dedi rahatlattı beni..
Tulo canım adın Tülay mıydı kızma bana nolur ara verince böle oluyo işte canım benim iştahsızlığına üzülme arada oluyo öyle bizimkide bazen istemiyo ..bi sıkıntısı vardır o anlık mutlaka,diş çıkarcaktır,gazı vardır,karnı ağrımıştır.. vb. dertlerini anlatamıyo kuzucuklar napsın

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 15:32:49 ( #171 )
tülay canım adım . müyesser sen nasılsın senin bebiş nasıl ?

myessery

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 15:43:25 ( #172 )
iyiyim canım saol ,,Emirhan da büyüyo işte hepimizinki gibi... dişi çıktı ikinciside yolda gibi alerji sorunumuz var salı günü randevumuz doktorumuza gidicez bakalım,,,,
maşallah kuzucuklara nerden nerelere geldik dimi? geçen sene bu zamanlar hamileydik hepimiz sen nasılsın Tülay cım?

uğurböcüğü

• Tüm gönderiler : 4047
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 16:08:52 ( #173 )
slm kızlar,nasılsınız?

Müyessercim hoşgeldin canım...

tülaycım benm kızlar da iştahsızlaştı iyice,dişe bağlıyorum ben ama görünürde bişeyler yok henüz,birde sebze yemiyorlar ya,alışcaklar yavaş yavaş diyorum ama yinede işte üzülüyorum.ama şuna dikkat ettim,bebek mamalarını sevmiyorlar ,püre yapmadan elimle ezip verince yiyorlar yinede,ben de o şekilde vermeye çalışıyorum sebzelerini,tek tek...

7.ayını dolduralım kıymalı falan yapıcam belki severler o şekilde olunca...her çorbayı da içmiyorlar,özellikle ekmeği sevmiyorlar,çorbalarına bazen de kahvaltısına bisküvi yerine ekmek koyuyorm ama ozaman da yemiyorlar.ben de artık ekmek vermiyorum.ancak bizim yemeklere içinden batırıp verirsem yiyorlar...

buarada demek yakında sünnet olucak kuzucuk,demekki gerekiyor yapcak bişi yok.hayırlısı olsun şimdiden

tulo

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 19.08.2009 18:18:00 ( #174 )
müyessercim iyiyiz ALLAHA şükür.bugün kontrole gittik işte 8 kiloymuş 70 cm boyu .ben zayıf dedim pek te iştahsız dedim şurup verdi bakalım iştahı açılacak mı?bi de sünnet olması gerekiyomuş ama bi sünnetçiye göstereceğim sonuçta çocuk doktoru gördü bi de sünnetçiye göstereceğim ona göre karar vereceğim.

türkan benimki de yemek yönünden  zor geçiyo huysuz bi çocuk değil beni yormuyo çok hareketli mız mız değil ama işte yemek konusunda zorla yediriyorum genelde maması hep artıyo düşün 100 cc mamadan bile bazen artıyo içmiyo bazı bebekler 150 cc hüp diye bitiriyolar.bu sıralarda mayaladığım yoğurdu yememeye başladı.eskiden zorla sıkıştırırdım ağzına şimdi püskürtüyo tükürüyo ağlıyo
neyse biz eve gdiceğiz bugünlük mesaimiz bitti herkese iyi akşamlar

__ANKA__

• Tüm gönderiler : 5817
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 00:16:21 ( #175 )
müyessercim mrb canım..benim kızımın ilk dişi 20 temmuzda çıktı..ikincisi de 26 temmuz..yani çok yakın..o zaman ateşlenmedi..şimdi ateşi ben dişe bağlıyorum ama 3.diş henüz görünmüyor...her bebek farklı tabiki...

tülaycım ben bebeğini kesinlikle zayıf bulmuyorum..benim kızımın gelişim eğrisi tavan yapmıştı ve ikaz edildik..lütfen dikkat edin,fazla kilo iyi değil diye...şu anda kilo alımı normal değerlerde..senin bebeğin zayıf doğdu ama şimdi zayıf değil...sen doğum kilosuna göre takip edeceksin canım...mesela 3 kilo doğan bebek eğer yaşında 3 katına gelmişse normal kabul edilir...ben çocuklara çok çok gerekli olmadıkca vitamin desteğine karşıyım..iştahsızlık dönem dönem olacak..bıkmadana vermek zorundayız..inan ben de zorlanıyorum...bugün tel şehriye çorbası yaptım..çok çok direndi..pes etmedim...sonrasında yaptığım öğünün yarısını yedi...o da yeter..önemli olan şu anda tatlara alışmaları,karınları onunla doymasa da olur...

türkancım ekmek benim kuzum da asla yemiyor..uzunca süredir vermiyorum zaten ki ben bebe ekmeğini bile yediremedim düşün...sadece ekmeğin kabuk kısmını eline veriyorum,birazcık ıslatıyor işte...meyveleri falan artık elleriyle kavrıyor ve yiyor...ek gıda işi zor ama herkes nasıl geçtiyse bu yoldan biz de geçeceğiz inş...

bugün annemle merve azrayı oynatıyorduk..bez ayakkabısını aldı eline,ısrarla ayağına götürüyor..ıh ıh diye...şaşıp kaldık...ayağına tabanına yapıştırıyor ayakkabıyı...amna yarabbim,bu kuzular çok zeki yaaaa.......inanılmaz bir süreç..emeklemede ise çok yavaş...hemen havlu atıyor:))))))))))))))biraz gayret sonrası keyif hep:)))))

oruç olayına hazırlanıyoruz...Rabbim kolaylığını veriri inş..oruç tutacak arkadaşlar,beslenmede yapacaklarınızı paylaşırsanız çok iyi olur...bizahmet...

bugün eşimle oturduk kur'andan ayet meali vermeye çalıştık..süperdi..çok keyifli oluyor...bulmaca gibi..ve ayeti çok daha derin düşünebiliyor o zaman insan..sanırım mümkün oldukça Ramazanda bu çalışmaları yapacağım...bakalım ya nasip:)
irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 01:39:57 ( #176 )
İştahsızlık hepimizde var sanırım. Dişlerden olabilir. Bizim hala dişimiz çıkmadı, çok kaşınıyor ama. Merakla bekliyoruz. Ondan olabilir diyorum, çünkü benim oğlum mama yerken hiç üzmezdi beni, son lokmaya kadar kocaman açardı ağzını, ama artık mamanın yarısında ağzını açmamaya etrafa bakınmaya başlıyor. Çok meraklıyız, herşeye eğilip bakıcaz mama sandalyesinde bile kafasını çevirip etrfta bakacak bir şey buluyor. Zar zor yedirdim bugün, hatta şöyle diyeyim, sabah 150 cc aptamil içine 1 danino peynir, 1 tatlı kaşığı pekmez ve birkaç kaşık ballı irmikli koydum oh misss ama neredeyse yarısı kaldı. 3 saat sonra şeftali rendeledim cam rendede, onun da yarısı kaldı. 2 saat sonra falan kıymalı mama yapıyorum dedim ya sebze püresi, yoğurt, şehriye falan, onu ısıttım, onu yemek istemedi, sebzeli güveç açtım, onun da yarısını anca yedi. Akşam üstü nette bir forumda annelerin birbirlerine verdiği tariflerde gördüm, muhallebi bebekler için. 150 cc su ile 1 tatlı kaşığı pirinç ununu pişiriyorsunuz, sonra 5 kaşık aptamil ekliyorsunuz. Baktım tatsız olmuş şeker olmadığından 2 çay kaşığı pekmez ekledim, neyse aman yedi hepsini ama yine öyle şap şup değil.

Akşam da 180 cc aptamil içti ve uyudu.

Benim artık sütüm yok kızlar yaaa son zamanlarda doğru düzgün emmediği için kalmadı malesef. Ben de kendi kendimi teselli etmek için diyorum ki mesela hamile olsam zaten kesecektim... Keşke geri gelse, hala var ama azıcık.

İşte bizden de böyle. Yarın akşam Sarıyer'e annemlere gidiyoruz. Birkaç gün kalıcaz. Park yatağı taşı, banyo oturağıydı, önlük, kıyafet, bez, yine bir hazırlık... Herkesi öpüyoruz.

le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 10:04:21 ( #177 )
gunaydınlar...
muyesser hosgeldin ama bu kadar acma arayı ozluyoruz sizi:)
aysegul maşallah yagmura demek balık yedi yarasın kuzuya..
biz hala balık yemedik..yaz gunu de ankarada guzel balık bulmak cok zor..
sanırım giresundan sipariş etcez..
tulaycım maşallah oğluşa kilosu iyi bence..
iştahsızlık bu donemde hepimizin problemi..
sıcaklar diş sıkıntısı hareketlerinin artması falan derken kilo alımları baya yavaşlıyor tabi..
bisetcim maşallah azra kuzusna zeki kız..
oruc meselesine gelince ben tutmayı dusunmuyordum ama emmesi cok azaldı oğlumun..
sadece geceleri iyi bir şekilde emiyor..
onun için tutmak niyetindeyim bu sene..
ama cok etkilenirsem ya da sütümün hepten gittiğini gorursem tutmaktan vazgececegim tabi..

dun misafirimiz vardı..
11 aylık bir de minik kız vardı..
ALLAHım oglum oyle mutlu oldu ki..
kizla birbirlerini izliyorlar atılıyorlar elelrindekini alıyorlar acayip sesler cıkarıyorlar resmen konustular ya anlamadıgımız bir dilde tabi..cıglık atıyorlar..
hayretler içinde izledik cok eglenceliydi maşallah onlara..

oğlum artık o kadar cabuk yer değiştiriyor ki cok seri hareketler yapmaya basladı evde yeni bir duzenleme gerekecek tehlikeli olmaya basladı..gecen gun petekle koltugun arasında bir yere girmiş sıkışmış kalmış cıkamıyor da..ama aglamıyor da oyle sıkısık sıkısık duruyo cok memnun halinden..

irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 10:41:45 ( #178 )
Beyza'cım Mehmet Emin de çok sever balığı eminim.
Yağmur da uzatma kablolarına emekliyor, elinden alıyorum her seferinde. Tehlikeli oldular gerçekten. Mehmet Emin'in ses çıkarmadan orada durması hem komik hem de insanı endişelendiren bir şey. Komşum da bir gün evde bebeğini aramış aramış, ayyy düştü herhalde balkondan falan demiş, sonra odasından çıkmış.

irmakyagmur

Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 10:45:48 ( #179 )
İLK İNCİMİZ GELDİ!
ALT ÇENEDEKİ SOL DİŞİMİZ PATLADIIII!!!

Sabah yine emzirmeye çalışıyordum artık emmiyor, süt gelmiyor çünkü azıcık geliyor daha doğrusu. Isırıyor da artık, çok canım yanınca bir kontrol edeyim dişini dedim parmağımla, elime battı resmen incecik bir şey alt çenedeki sol dişi patlamış, elimle açıp baktım. Çok heyecanlandım, mutlu oldum. Dünkü iştahsızlık da bu yüzdendi sanırım. Bir süre daha sürer herhalde.

le petit prince

• Tüm gönderiler : 3473
  • Bölge: ankara
Ynt:*ARALIK 2008*&*OCAK-ŞUBAT 2009*ANNELERİ VE KIŞ GÜNEŞİ YAVRULARIMIZ - 20.08.2009 12:06:42 ( #180 )
aysegulllll gozun aydın canım..
ilk pirinciniz patladı demek:)))))))))))))
hayırlı olsun..
iştahsızlık ondandı demekki..
biraz rahatlar artık.. 

Sayfayı değiştir: < 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 9 of 67, mesajlar 161 to 180 of 1340

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 35 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat