Ay ay ay bu bıdışların hepsi aynı demek.İdil de seri bir şekilde geri geri emekliyo çok komik ileri gitmek için de hamle yapıyo bazen başarılı oluyo bazen de hooop geri atıyo yine kendini.Terlik,telefon,kumanda çılgınlığı bizde de var elinden alabilmek ne mümkün.Aaaa birde kucağımdayken ayakta durum laylaylay şarkı söylüyo kendi kendine poposunu sallıyo sağa sola,kendini sallıyo öne arkaya çok komik oluyo

Birkaç gündür çok huysuz sanırım diş çıkartacak artık çeşme gibi salyası akıyo nerdeyse kolunun tamamını sokacak ağzına kaşımak için.Dün anneme tatil resimlerimizi gösteriyordum kendisinin denizdeki resimlerini görünce deliye döndü nasıl ağlamak anlatamam size deniz istiyo küçük hanım

İlk gittiğimizde biraz tedirgin olmuştu ama suya girince kahkahaları ve çığlıkları sahili inletti çıkartıncada ağlamasından inledi sahil
Bizim bir sorunumuz var kızlar İdil taneli ve pütürlü şeyleri yemiyo hemen böğg moduna geçiyo napıcam ben yaa

Nasıl alıştırıcam bilmiyorum herşeyi rondodan geçirerek nereye kadar verebilirim ki?Artık köfte,tavuk vs yemesi lazım doktorumuzla yaptığımız program böyleydi (ki okudum maaşallah sizlerden yiyenler var) ben nasıl yediricem bunları bilmiyorum.
Ahhh Ayşegül ahh sorma benim kocişte çok dağınık gerçi biraz alıştırdım düzene ama yinede huylu huyundan vazgeçmiyo işte.Onlar yattıktan sonra en az 1 saat ev topluyorum.En azından İdili biraz derli toplu tutmaya çalışıyorum bende, oyuncaklarını odasının dışına çıkartmıyorum mesela yere çarşaf seriyorum üzerine koyuyorum ve orda oynuyor.Bunun ileride de faydasının olacağını düşünüyorum aslında orayı burayı dağıtan heryere oyuncak taşıyan bir çocuk olmaz belki bu sayede.
bu arada Müyessercim hoşgeldin özlemiştik seni.
İşte böyle kızlar öpüldünüz kocamannn
<mesaj tarafından düzenlendi myavuz77 on 18.08.2009 14:55:03>