Merhaba,
Benimde oğlum şu anda 26 aylık, dün kreşe kaydını yaptırdık ve önümüzdeki hafta pazartesi günü başlayacak kısmetse.
Kaan ilk kreşe bakmaya gittiğimizde oyun salonundan çıkartamamıştık. Eşimle ben bu arada bütün kreşi gezdik, bilgiler aldık yaklaşık 1 saat sonra Kaan yanımıza geldi, akşam üstü gitmiştik, hiç çocuk kalmayınca oynayacağı aklına o zaman biz gelmişiz

Hafta sonuda kreş için alışveriş yaptık, şimdi sürekli istiyor beni okula götürün, kreşe götürün diye. Şu anda çok istekli görünüyor ama asıl başlayınca nasıl olur bilmiyorum.
İlk bir kaç gün yarım gün gidecek, öğle uyku saatinde alacağız, biz sabah bırakacağız ve öğretmeni alıp sınıfına götürecekmiş, bu arada bizi hiç görmeyecekmiş Kaan.
Bazende kreşte neler yapacağını kısa kısa anlatıyorum, orda arkadaşların olacak, oyunlar oynayacaksınız, şarkılar söyleyeceksiniz, yemekler yiyeceksiniz, bazen film seyredeceksiniz, dinleneceksiniz vs. gibi.
Kaan'a şu anda anneannesi bakıyor, kreşe başladığı dönemde ilk günler yarım günden sonra yine alıp anneanneyemi götürmek doğru olur, yoksa bizimle birlikte olmasımı. Yada farketmez mi?