Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 40, mesajlar 201 to 220 of 793
Yazar Mesaj
fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 19 January 2010
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.04.2010 16:01:49 ( #201 )
geldimmm
misafirler geldi aşılama yaptıracaklar 20 gün buradalar inşallah tutar...sabah öğle aksam yemekle uğraş bebek var temizlik ütü camaşır akşam oluyo
aynurcum poyraz ismini com beğendim adıyla yaşasın...
sibelcim semih düzene girmiştir inşallah...hala gaz varm...bizde yok şükür...gülücükler saçıyo hele ablasına benimde misafirler gelcek bebek görmeye mercimekli böreğin tarifini verde yaparım belki...menü oluşturmadım daha...çok güzel bi hazır kekten kolay pasta tarifim var isterseniz yazarım 3 gün duruyo dolapta taze...
kaçıyorum hepinizi öpt

Eklenen resim(ler)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.04.2010 16:02:51 ( #202 )
o kadar yazdım uçtu gitti

fundabebe

• Tüm gönderiler : 206
  • Katıldı: 01 August 2009
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.04.2010 16:09:08 ( #203 )
Merhaba kızlar,
Fatmacım, maşşallah bebiş çok tatlı. Nazar değmesin. Gez gez  bol bol. Önümüzdeki hafta inşallah bizde dışarılara daha çok çıkacağız.
Sibelcim, kırkınız çıkmış darısı başımıza. Bizimde Salı gün inşallah az kaldı. Oğluşuna maşşallah. Gaz sorunu ve ıkınmalı geçen dakikalar bizdede var. Karnını ovuyorum gaz çıksın diye sürekli. Bu arada 2 çocukla iyi giriyorsun nete.
Aynurcum, tickerını yenilede bakalın bebiş ne kadarlık olmuşJ. Kilo boy ne kadarlıkken ölçüldü. Bende süt sorununu dün akşam yaşadım. Sütüm gelmedi. Gece mama verdim. 100 cc bitirdi, açmış yavrucum. Şimdi iyi allaha şükür.
Bizde dün mevlütümüzü yaptık teyzeleri. Salı günüde kırkımız çıkıcak inşallah. Ben bugün resim çektim ancak telefonumdan pc ye aktaramıyorum. Onun için önceki resimlerinden birini ekleyeceğim.
Eklenen resim(ler)

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.04.2010 18:10:45 ( #204 )
selamlar 
misafirleri savdık şükür ama yoruldum pazara gittim geldim yufka falan aldım ısapnaklı sodalı börekyaptım çok beğendiler tavsiye ederim :) mercimeklii çıkarmadım buzluktan kızım yer çok seviyo gaz sancılarına gelince bugün annem vardı iyiki o semihle ilgilendi semihde gazlıydı bugün durmadan ıkınıyo ağlıyo falan yorucu bi gün oldu şimdi semih ıkınıyo yüzüme akıp bakıp her an ağlıya bilir suedada uyudu kaldı :)
funda bizim aşımızda ölçtüle rboyumuzu kilomuzu 1 aylıkken yani sizinde mevlüdünüzü allah kabul etsin

aaaa benimki başladı ben kaçar:)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.05.2010 12:55:27 ( #205 )

bengeldim

ooo funda mevlüdünüzü Allah kabul etsin...süt arttıcı çaylar içiyomusun..ben meyve suyu içiyorum ve bol salata yiyorum öğle ve akşam..içine tere roka maydonoz dere otu marul soğan koyuyorum..göğüslerim hep dolu oluyo tavsiye ederim...ekmek yemeyi bıraktım 1 kilo daha almışım çünkü

ölüyorum  yorgunluktan kaç gündür ev işi bebek misafir pert oldum..2 haftadır relg oluyorum sprial yaramadı galiba pazartesi arayacam doktoru..içimparcalanıyo sanki..nevzatta eminede uyuyor şimdi evi süpürüp bende yatacam

sibelcimtarifleri yazmanı bekliyorum..hem mercimekli böreğin hemde ıspanaklının..semih kuzum nasıl...süedada  düzelmiştir inşallah tamamen bizde yarın 2 aylık oluyoz pazarteside aşımız var..

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.05.2010 12:58:40 ( #206 )
fundabebe

Merhaba kızlar,
Fatmacım, maşşallah bebiş çok tatlı. Nazar değmesin. Gez gez  bol bol. Önümüzdeki hafta inşallah bizde dışarılara daha çok çıkacağız.
Sibelcim, kırkınız çıkmış darısı başımıza. Bizimde Salı gün inşallah az kaldı. Oğluşuna maşşallah. Gaz sorunu ve ıkınmalı geçen dakikalar bizdede var. Karnını ovuyorum gaz çıksın diye sürekli. Bu arada 2 çocukla iyi giriyorsun nete.
Aynurcum, tickerını yenilede bakalın bebiş ne kadarlık olmuşJ. Kilo boy ne kadarlıkken ölçüldü. Bende süt sorununu dün akşam yaşadım. Sütüm gelmedi. Gece mama verdim. 100 cc bitirdi, açmış yavrucum. Şimdi iyi allaha şükür.
Bizde dün mevlütümüzü yaptık teyzeleri. Salı günüde kırkımız çıkıcak inşallah. Ben bugün resim çektim ancak telefonumdan pc ye aktaramıyorum. Onun için önceki resimlerinden birini ekleyeceğim.

oğlun cok tatlı maşallah...ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN CANIM

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.05.2010 17:19:54 ( #207 )
ben geldim :)

bugün hava çok güzeldi ilk defa semihle dışarı çıktık vesuedayla tabiki suedanın okuldan ane kız fotomuzu istemişerdi onu çekindik bastırdık sonra semihin bi tulumu vardı onu değiştrmeye gittik yazlık bişeyler aldık  semih kangurudaydı o hep uyudu eve yaklaştığımızda karnın açlığından daolayı biraz ağladı neyseki eve yakındık şimdi uyuyo ama benim sırtım ve kollarım ağrıyo :( kanguruyla geçiremiycem bu yazı anlaşılan :( suedada annaesigile gitmek istedi özlerim dedi bende üzüleceksen gitme dedim hayır mutlu olucam dedi :D

fatma bebek arabasının  fotosunu bekliyorum bende:D

mercimekli bükme

yufka haşhaş yağ (sıvı ve margarin karışık)haşlanmış mercimek tuz
yufkalrı sigara böreği gibi kes arasına yağla inceltilmiş haşhaşı sür üzerine 1 tane daha üçgen yufka koy 2 kat olcak onuda haşhaşla içine sigara böreği gibi ucuna mercimek koy ve sar  hepsini aynı şekilde yap tepsiye diz bitişik bitişik  üzerlerine yine haşhaş sür fırına ver fırından çıkınca ters çevir biraz beklesin sonra afiyetle yiyebilirsin çok bast oluyo margarin koymayı ihmal etme kıtır kıtır kat kat olması için :D

ıspanaklı sodalı börek

6 yufka yarım litre süt 2 tane maden suyu 2 yumurta sıvı yağ (yadayarım margarin)  itedğin iç malzeme ıspanaklı çok güzel oluyo:D ıspanaklı olursa birazda peynir ıspanağın içine

3 tane yufkayı tepsiye ser  sonra araya iç harcını koy sonra geri kaln 3 yufkayıda ser böreği kes saorna üzerine süt yağ yumurta kaşımı  yap ve onu dök üzeinede maden suyunu 1 tane maden suyuda yeterli geliyo üzerine isteğe bağlı susam çörek otu serp 2 saat kadar dinlendir sonra pişir afiyet olsun 

ikiside çok güzel oluyo dün çok beğendiler ıspanaklı böreği bide çaylı kek yapmıştım oda güzel oluyo onuda tavsiye ederim :D

çaylı kek

3 yumurta 
3 bardak un 
1 bardak demlenmiş soğuk çay
1,5-1,75  şeker
1 bardak sıvı yağ
1,5 çay kaşığı karbonat
vanilya kabartma tozu tarçın kakao

yumurta ve şekeri karşıtır içine soğuk çayı koy şeker eriyene kadar karşıtır yağı ekle karıştır unu koy una karbonat kabartmatozu vanilva ve tarçını koy iyicene karıştır kek kalıbını yağlaunla sonra kek karışımını dök çok az bi kek karışımına kakaoyu karıştır onuda kalıba dök fırına ver  afiyet olsunn :)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.05.2010 15:07:23 ( #208 )
vallahi oğlana nazar değdi..sürekli ağlıyo uykuda dalıp dalıp uyanıyo bir ton işim var salı misafir gelcek..eminenin geniz eti yine azdı...yemek yemiyo doğru dürüst...offf canım cok sıkkın 2 makina camasır var asılacak...nevzat bu sabah 3 günlük kakasını yaptı...ama ne yapma...benim üstüm başım battı yorgan carşafda battı...asacam şimdi...az ütüm var...yapayım birikmesin..eminenin iştahsızlığına canım cok sıkılıyo...ne yapacağımıı şaşırdımAllahım yardım et..

sibelcim tarifleri deneyecem...bebek arabası görümcemin arabasında bu gün dışarı cıkacaz unutmam inşallah cekerim fotoyu...vallahi hiçç keyfim yok...dışarı cıkasımda yok..yorgunum halsizim kiloluyum  berbat hissediyorum kendimi...kiloların gideceği yok...yarın kıyafet alacam bi kaç parca aynı seyleri giymekten midem bulandı...çok kıyafet  var ama olmuyo...
anlayacağınız bu gün kötüyüm

eda yazmamış bayadır hayırdır inşallah,,aynurda yok,betülde fundada..zuhalde

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.05.2010 15:58:22 ( #209 )
Slmm

Persembe doktora gıttım. hersey yolunda. 100 gr almıs 2900 olmus. ıkı hafta sonraya kontrol verdı doktor. kayınvalıdemler burdaydı haftasonu. kayınvalıdemden Allah razı olsun yıne bana kıyamadı beraber mutfagı mutfak dolaplarını temızledık daha dogrusu o temızledı ben yardım ettım. kıslık ayakkabıları kaldırdıkk dılsoun eskı ayyakkabılrını attık. bugun donduler kızlarının yanına. kzımıda goturduler yanlarında. kızım cok heveslıydı kıramadımm. ayyy evvv bombos geldı onsuzz. nasıl alısmıısım kuzuma. sımdıden cok ozledımm. dun temızlık yaparken hafıf sancım vardı ama dogum sancısı degıll.
artıkk heyecanla beklıyorumm. gelsede artık evmız ıyıce senlense. bekelmek cok sıkıyor ınsanı :)
sıbelcım kızın hasta olmus gecmıs olsun.
Funda gelmıss kuzeyy cok tatlı sana benzıyor funda. maşşalh 
sızler sansılınız annelerınız yanınızda benım annnem en fazla bır hafta kalabılcek dogumdan sonra kardesımınde nıkahı mayısta olucakmıs. kayınvalıdemlerde fazla kalmazlar. zor olucak benım ıcın. dılos durursa belkı yanlarında dılosuda gotrururler kusadasına.

saturn79

• Tüm gönderiler : 384
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.05.2010 23:07:35 ( #210 )
    Herkese merhabalar.inanın ben hiç fırsat bulup da giremiyorum sizlerede yazamadım.biz çok şükür iyiyiz Tunamda büyümeye çalışıyor sarılık geçirdik yazmışmıydım tam hatırlamıyorum ama.. yarın kontrol için hastaneye götürücez oradanda sağlık ocağına gidicem inşallah sarılık filan kalmamıştır görünürde yok gibi görünüyor ama..annem bizde bakalım Tuna 1 aylık olunca bende annemle birlikte Eskişehire gideyim diyorum çok canım sıkıldı burada birde hamilelik filan derken bayadır gitmedim memlekete..Tuna daha 1 aylık olacak yol otobüsle 10 saat siz hiç 1 aylık bebekle uzun yola çıktınızmı yada bir bilginiz varmı  gitsem sorun olmaz inşallah ???
   herkese yazamadım ne olur kusura bakmayın..Edacım doğum sırası sende sanırım,allah hayırlısıyla seninde doğum yapmanı nasip etsin sağlıklı sıhhatli bir şekilde bebeğinize kavuşursunuz inşallah..
  herkese iyi geceler...

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]
saturn79

• Tüm gönderiler : 384
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.05.2010 23:09:21 ( #211 )
Tuna'm
Eklenen resim(ler)

[/ img] [/ url] http://lb1f.lilypie.com/niNKp3.png [img] [ url = http://lilypie.com ]
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 08:40:55 ( #212 )
günaydınlar ,

sabah sabah kalktım geldim suedam okula gitti semihi emzirdim kahvaltımıda yaptım ev toparlıyorum çok dağınıkdı sueda cumartesi annanesigile gitmişdi dün onu aldık geldik akşam banyosunu yaptırdım semihi yaptıramadım :( eşimin başı ağrıyordu bugün iyi olursa onuda yaptırayım ben hala burnumu çekiyorum burnumun içindeki kemik acıdı silmekten çocuklara bulaşmaz inşallah durmadan içiçeyiz nede olsa :D 
zuhal geçmiş olsun umarım sarılığınız kalmamıştır tunayada maşallah allah uzun ömürler versin hayırlı evlat olur inşallah :)

benimki ağlıyo  genegelirim umarım :D

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 14:07:56 ( #213 )
Zuhalcim masallah bebisin cok tatli tombis yanakli duruyor fotodanmi kendisi kilolumu bilemiyecegim.Insallah hastaliginizda duzelmistir canim.Ben hic bebek kucukken yolculuga cikmadim esim o konuda cok kati göndermiyor.Ilk bebegimdede öyle kucuk diye göndermemisti.Bundada yok olmaz diyor bende annemle gideyim diyorum hem birde 2,5 aylik olacak ama ikna edemedim.Cok özledim memleketimi ama kismet insallah seneye giderim.
Dun okumustum ama kim ne yazdi unuttum dogrusu bugunde hemen direk yazayim dedim.
Sibelcim tariflerin cok guzel bende yapiyorum mercimekli börekten hatta benimde carsamba gunu misafirim gelecek ondan yapacagim.Aklima iyi getirdin kek olarakta cayli keki yapayim en iyisi uzun zaman oldu yapmadim.
Ee Fatmacim sende yaz bakalim tatlinin tarifini canim.
Elacim seninde gunler azaldi bebisine kavusmak icin canim.Hayirlisiyla bir al bebisini kucagina.
Fundacim ee ilk cocuk olunca mik dese bakarsin simdi ikinci olunca insan biraz daha rahat oluyor.Her mik degisi etkilemiyor bazen birde aman nesi var acaba diye pek terettut etmiyorsun.
Burada bugun hava cok guzeldi annemin istedigi birkac sey vardi hemen kendimizi disariya attik biraz dolastik geldik.Aksamada arkadasa oturmaya gidecegim.
Bebis simdilik cok iyi insallah hep böyle devam eder ama buyk oglusum biraz huysuz olmaya basladi heralde kardes olayi onuda etkiledi kiskanmasada baska hareketlerde bulunuyor.Insallah bu dönemde gecer kurtuluruz.
ay benimki mizildiyor bakayim bakalim.

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 14:48:56 ( #214 )
Zuhalcım maşallah oğluşun cok tatlı. Rabbım uzun hayırlı omurler versınn.
Bız kızım 2,5 aylıkken ucaga bınmıstık.14 saatlık ucak yolculugu:) trye kesın donus yapmıstık. daha soonra bursa aydın hep otobusle seyahat etmıstım. bursa aydın uzak oldugu ıcın gece yolculugu tercıh edıyordum. kızım gecelerı hep uyuyordu. mama verıyordum emzııryordum. ben ıkı koltukla seyahat etmeyı tercıh edıyorumm. kızımın araba koltugu var ona koyup koltuga baglıyordum. cok rahat edıyordumm.  sımdı ıkı cocuklu olunca bakalım nasıl seyahet edıcez. benımde temmuzda kardesımın dugunu olucak bursada ılk seyahatımzıı o zaman yapıcaz ınsallah:))
aklına takılan soru varsa sorabılırsın :P

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 15:26:43 ( #215 )
herkese merhaba

fatma bugün iyi gününde değilsin sanırım misafir olayı çok zor allah yardımcın olsun

sibel misafirleri atlatmışsın kolay gelsin

funda bebeğine maşallah

tuna beyede maşallah

aynurcum poyraz çok güzel bir isim adıyla yaşasın inş

ezgi sağol bende yağı değiştireyim bari

bizde farklı bişey yok defnenin düzeni tam oturdu diyorum yok olmuyor ne emeceği belli ne uyuyacağı.. çok düzensiziz sürekli kucakta gezinsin hanfendi. sağlığı yerinde çok şükür cuma aşımız var verem aşısı olacak birde 2 tane daha varmış verem aşısı vurulunca 3 gün yıkanmıcak çocuklar aklınızda bulunsun

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 17:14:38 ( #216 )
oooo herkesler buradaymış..
bizde aşımızı olduk...ayyy ne kadar ağladı yavrum..2 bacaktan 1 koldan iğne mahvetti çocuğu...sağolsun hemşire o kadar titizdiki pamukla bile bastırmadı kanadı iğne yerivijdansız...şimdide huysuzluğu üzerinde...hazırlık yapıyorum yarın için
sibelci arabanın fotosunu ekleyim kalkmadan çok işim var
Eklenen resim(ler)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.05.2010 18:17:57 ( #217 )
selam ben geldim yoruldum bugün :( 

sabah evi toparladım biraz sonra yattım azıcık semih uyurken dinleneym diye uyuyamadım doğru dürüst sonr asemihi emzirmek için kalktım yatmadım bidaha bu arada makineye çamaşır attım balkondakileri topladım sueda geldi çamaşrı astım bu arada suedayıı doyurdum tabi semih falahn derken saat 2 yi geçiyodu kendim yemek yemeye başladığımda ve herzamanki gibi semih uyandı yarım yamala otur kalk yemek yedim sonra da biraz ütü yaptım eşimin gömlekleri vardı doğumdan beri ellememiştim onları ütüledim pantlonlar beni bekliyo yarında onları  yaparım artık canım isterse tabi 
neyse sben kaçar semihin karnı acıktı uyandı gidip doyurayım :D

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.05.2010 11:24:57 ( #218 )
selamlarrr

kimsecikler uğrmamış gene biz iyiyiz aynı 2 çocukla hayat akıpppp gidiyo benim burnumda soun var işde hala burnum akıyo allahtan çocuklara falan bulaşmıyo ne kadar iç içe olsakda :D bu arada fatma araba çok kullanışlı duruyo  umarım bende bulabilirim  altına serdin ne çok şekermiş:)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.05.2010 13:25:15 ( #219 )
misafirler gelmeden bakayım dedim...nevzat uydu hep bitirdim herşeyleri menüm
kısır
turşu kavurması
peynirli börek
paçanga böreği
kıymalı patatesli börek
havuç tarator
patates keki
hazırkekten nefis pasta
bükme tatlısı baklava yufkasından

yeter herhalde...
sibelci o umreye gittiğimizde kayınbabamın arkadaşının hanımı vardı...o göndermiş hediye olarak bebeği içine koyuyosun fermuarı cekiyosun adını bile bilmiyorum açıkcası..tam takım cantası kangurusu polar battaniyeside var

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.05.2010 14:17:19 ( #220 )
selamlar

fatma çok fazla yapmışsın eline sağlık spiral konusuna gelince sen regli oldunmu arkadaşım çok erken olmuşsun spiral öyle oluyor başlarda 15 gün ve çok yoğun kanama normal yani meraklanma

sibel sanada geçmiş olsun canım

aynur facede oğluşunun resimlerini gördüm çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın

eda senin doğuma ne kadar kaldı allah sağsalim kurtarsın inş

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 11 of 40, mesajlar 201 to 220 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 19 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat