Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 12 of 40, mesajlar 221 to 240 of 793
Yazar Mesaj
eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: Istanbul
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.05.2010 15:01:53 ( #221 )
Slmm

Fatma ıkı cocukla ne kadar cok sey yapmıssın. maşallah
benımde yarın arkkadasım gelıcek dılara yasında oglu var. formdan tanısıyoruz. valla tek sıgara boragı yapmayı dusunuyorum. bu halımmle fazla bırsey yapamam.
Evet canım az kaldı artık her an beklıyorum ben ama oglusun keyfı rahat. 15 gunumuz var 9 ayın dolmasına.
cok sıkıldım artık gelse bır an oncede kavussam beklemek cok zor :)

fundabebe

• Tüm gönderiler : 206
  • Katıldı: 01 August 2009
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 08:18:37 ( #222 )
Günaydınlaaarrr,

Sibelcim, tariflerini bende deneyeceğim. Bizimde daha arabamız yok. Bir alınsa rahat rahat markete çıkabilsem hemen yapacağım.
Fatmacım, teşekkürler bütün bebişlerimiz çok tatlılar maşşallah. Evet çay içiyorum sürekli. Benimki biraz psikolojik oldu sanırım. Şimdi mamayı kestim sütüm olunca. İnş. Böyle devam eder. Maşşallah gerçektende 2 çocukla birsürü şey yapmışsın. Afiyet olsun.
Edacım, çok sağol darısı başına çok az kalmışşş…
Zuhalcim, maşşallah oğluşuna.
Aynurcum, aynen dediğin gibi oluyor. Ama en sinir olduğumda yanımdakilerin müdahale etmesi. Bu acıkmış emzir. Altına yaptı değiştir. O zamanlar kendimi oğlumun dadısı gibi hissediyorum vallahi. Çok sinir bir durum.
Ezgicim,çok  teşekkürler.
Bizde P.tesi günü aşımızı olduk. Topuk kanı almak istediler. Ben hastanede verdiğimiz için gerek görmedim. Yavrumun canını acıtmak istemedim boş yere. Kağıt imzalattılar. 5kg olmuşuz. Dünde kırkımız çıktı. Bebekle misafir kabul etmekte gitmekde çok sıkıntılı. Bizimki kalabalıktan ve fazla ilgiden hoşlanmıyor sanırım. Şimdilik böyle. Görüşmek üzere kızlar

fundabebe

• Tüm gönderiler : 206
  • Katıldı: 01 August 2009
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 08:20:58 ( #223 )
Ya birde kıyafetlerimizin bazıları şimdiden küçük gelmeye başladı, hatta 2 tulumunu giydiremedim içim gitti. Bilseydim almazdım. ama artık patiksiz alacağım. rahat edemiyor yoksa. Neys herkese baayyy.

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 11:17:52 ( #224 )
selamlar 

bugünki rutin günümüze başladık her zamanki gibi bi değişiklik yok kalk sudayı gönder kahvaltı yap semihle uğraş 

funda valla aynen öğle hele benim eşim süt şişesi diyo bazende inek muamelesi yapıyolar nası kızıyorum bilemezsin kıyafetlere glince bende bi kaç tulum almıştım 1 kere giydirebildim malesef 2. lerde küçük geldiler bacak kısımlarını kısa yapıyolarlar oda çektiriyo bez falan olunca çocuk rahat edemiyo 1 er kere giydik kaldı tulumlar bende nası beğenerek almıştım:( hastane çıkışlarınında üstler küçük geliyo suedadan kalan 2 li pijamaları giyiyoruz kimi tam kimi büyük geliyo 

funda sütünde artmış gözün aydın bende ilkbaşta yetmiycek stüm diyorudm ama şimdi yetiyo sanırım çabuk bırakıyo memeyi:D 
eda az daha sabret az kaldı yakında sende alıcaksın oğluşunu kucağına :)

görüşürüz kızlar kendinize iyi bakın :) tabi bebişlerede

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 14:54:29 ( #225 )
selamm

2 gündür açabiliyorum bilgisayarı galiba benim kız akıllanıyor

bizdede farklı bişey yok yine uykusuzum aşırı yemek yiyorum ve abur cubur yiyorum işin kötüsü giden kiloların hepsi geri gelicek bu gidişle oğlumu okula götürdüm yarın anneane babane günleri var gösteri hazırlamışlar annem gidip izlicek cumarteside evine dönüyor allah nasip ederse başkada bişey yok

defnecimde mızıklıyor uyanacak sanırım

funda ilk çocuğun olduğu için herkes öyle karışır canım gerçi 2.dide karışıyorlar sen rahat ol hiç kimseyi kafana takma onlar kuşurlar sen istediğin gibi içinden nasıl geliyorsa öyle davran ve oğluşunu bol bol kokla sen herşeyin en güzelini ve en iyisini düşünürsünde yaparsında çünkü annesin ..

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 17:28:41 ( #226 )
mehabalar
misafirleri atlattım cok şükür...ama aşılama yaptıracaklar hala burda...inşallah bu sefer olur bebekleri...

edacım yaptım ama gel bide bana sor...nevzat aşı olduya cok huysuzlandı...cok sık uyandı..şimdi banyo yaptırdım uyudu..seninde vaktin yaklaştı...bi sen kaldın hayırlısıyla gelir bebişin inşallah....face gördüm kızın hasta olmuş geçmiş olsun..benimkide kuşum yanıyo deyip duruyo baktım kızarmış randevu aldım hemen...idrar yollarından igaliba..
funda maşallah 5 kilo olmuşunuz...bizde 5900 olmuşuz büyüyolar gün geçtikçe..konuşunca öyle hoşuna gidiyoki gülücükler sacıyo ayaklarını cırpıyo gıııı guuuu diye ses cıkarıyo...senin ilk bebişin daha farklı olur senin için gece uykularınız nasıl...
ezgicim vallahi sprail taktırdım ama bin pişman oldum...hala devam ediyo. 15 gün oldu kızımda 40.gün olmuştum relg...spriali relg olmadan taktı ultrasonda baktı her an olabilrisin dedi erken oldu taktıktan 2 gün sonra başladı.sabah aradım gel bakalım dedi gittim hemen...kortuğum gibi kayma olmamış normal dedi 1 hafta daha bekleyecem...normal düzene giremedim bi türlü..sen doğum kontrol yöntemi olarak sprial mi kullandın...yeme olayı bendede var midem kazınıyo sanki...ama emzirmemiş olsam lokma koymam ağzıma 2 kilo almışım ekmeği kestim bakalım faydası olcakmı..ne yapalım cocuklarımız sağlıklı olsunda veririz inşallah..kızımda da doğumdan sonra şimdiki kilomdayım 1 sene sonra 2 ayda verdim hepsini 6 aylık olsun ek gıda almaya başlayınca dikkat edecem...defnenin huzursuzluğunun geçmesine sevindim...inşallah annenden sonra alışırsın hemen düzene..ben hemen alıştım..iki cocuklu olmayı annen gidince daha iyi anlayacaksın...eli kolu gibi oluyo insanın annesi..oğlun nasıl...kreşe gidiyodu değil mi..kardeşine tavırlar nasıl
sibelcim araba cok kullanışlı evet şiddetle tavsiye ediyorum hem hafif hemde yer kaplamıyo..inşallah en kısa zamanda alırsın rahat olur...

aynurcum nerelerdesin

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.05.2010 22:37:02 ( #227 )
Selamlar ben geldim.Bugun misafirim vardi hazirlikti oydu buydu derken bu saat oldu iste birazdana uykuya dalarim.Gece iki kere kalkar emisiriz.
Fundacim masallah kilosu cok iyi bebisinin allah nazarlardan korusun canim.
Ezgicim kilo konusunu hic deme valla benim kilo cok berbat bir sekilde insallah 6 ay sonra baslarim diyete seninde onsallah kilon artmaz sekerim.Defne hanimda duzeni oturtur iyice
Fatmacim bende spiral kullanmistim simdi taktirmayi dusunmuyorum.Biraz esim korunur diye dusunuyoru,.Ne bileyim ben spiral taktirdiktan sonra kilo artisim olmustu ona yordum ama ne kadar dogru bilemem.O yuzden korkuyorum kilolarimi vereyim sonra taktirim belki diyorum.
<neyse benim cok uykum geldi uyuyayim biraz yoksa gece dayanamam.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 09:10:09 ( #228 )
günaydın:)

bugünki rutine başlamışş bulunuyorum:) sueda gitti eşimle kahvaltı yaptık şimdi ben bi taraftan yazıyorum bi taraftan semih emiyo:)

dün saat 5 gibi çarşıya çıktık gezmeye oğluşu kanguruya koydum tabi eşimin yanına gittik yarım saat kadar durduk sonra ablamla buluştuk kocişinde kredi kartını aldım tabi araba baktım bi tane beğendim kocişi aradım ilkbaş sordu istediğin gibimi falan filan diye sonra geliyim dedi buluştuk gösterdim oda aldı  araba çok seri hareket ediyo ve bastonlardan :D 
suedanın kayıt yenileme formunu yolladım bugün seneye öğleden sonra gitsin istiyorum :) bide cuma günü okula gidecekmişim kızımın süprizi varmış öğretmeni davetiye yapmış yollamış:) 

funda oğluşunun kilosu çok güzel sütüm az  diyodun bide:)

fatma seninde gözün aydın atlatmışsın misafirleri sizinde kilo çok güzel bakalım biz kaç olduk çok almadı gibime geliyoya aşıya gidince öğrenicez:)

misafirler insanı baya bi yoruyo bide 2 çocukla uğraşıyosun haklısın  valla aynur dinlenmek şart oluyo fatma dinlenemiyo öteki misafirlerde gitsinde oda dinlenir:) fatma doktorunuz söyledimi rota virüs aşısını size bizimki 2.4. ayda demişti yaptırsammı karar veremedim:( 
neyse ben kaçar bebişerinize dikkat edin kendinizede tabi:)

openguen

• Tüm gönderiler : 92
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 09:22:01 ( #229 )
Merhaba Arkadaslar,

Yazilarinizi okuyorum ama yanit verecek zaman olmuyor. Biz de hala bekliyoruz dogumu. Kilolardan bahsedince dayanamayip yazayim dedim: Benim bu hamilelikte diyabet sorunum olunca diyete girmek zorunda kaldim ve ne yazik ki kilo bile verdim. Oysa ki bebek beslensin diye avuc avuc cerez, tabak tabak et, bardak bardak sut iciyorum ama yine de kilo veriyorum.  Siz artik dogum da yaptiniz bu diyeti tavsiye ederim, ac kalmiyorsunuz, gerekli besinleri aliyorsunuz, sadece tatlilar, makarna, pilav, hamur isleri gibi aslinda vucudun hic de isine yaramayan seyleri yemiyorsunuz ve pitir pitir kilo veriyorsunuz. Tek yapacaginiz tatlilar ve hamur islerini hayatinizdan cikarmak, onun disinda neyi ne kadar yeseniz yine de kilo alamiyorsunuz. Daha da ayrinitili ogrenmek isterseniz, glisemik indeksi dusuk gidalari arastirip, diyetinizde onlara yer verebilirsiniz. Hergun yarim saat yuruyus yapmak da hem kilo hem saglik acisindan gerekli.

Bizim bebek hala kucuk cunku belki hatirlarsiniz, gobek kordonunda 2 yerine tek damar var, az beslenebiliyor. Ama en azindan 2 kiloyu gectik.

Sevgiler
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 09:42:17 ( #230 )

Merhaba Arkadaslar,

Yazilarinizi okuyorum ama yanit verecek zaman olmuyor. Biz de hala bekliyoruz dogumu. Kilolardan bahsedince dayanamayip yazayim dedim: Benim bu hamilelikte diyabet sorunum olunca diyete girmek zorunda kaldim ve ne yazik ki kilo bile verdim. Oysa ki bebek beslensin diye avuc avuc cerez, tabak tabak et, bardak bardak sut iciyorum ama yine de kilo veriyorum.  Siz artik dogum da yaptiniz bu diyeti tavsiye ederim, ac kalmiyorsunuz, gerekli besinleri aliyorsunuz, sadece tatlilar, makarna, pilav, hamur isleri gibi aslinda vucudun hic de isine yaramayan seyleri yemiyorsunuz ve pitir pitir kilo veriyorsunuz. Tek yapacaginiz tatlilar ve hamur islerini hayatinizdan cikarmak, onun disinda neyi ne kadar yeseniz yine de kilo alamiyorsunuz. Daha da ayrinitili ogrenmek isterseniz, glisemik indeksi dusuk gidalari arastirip, diyetinizde onlara yer verebilirsiniz. Hergun yarim saat yuruyus yapmak da hem kilo hem saglik acisindan gerekli.

Bizim bebek hala kucuk cunku belki hatirlarsiniz, gobek kordonunda 2 yerine tek damar var, az beslenebiliyor. Ama en azindan 2 kiloyu gectik.

Sevgiler

salıklı olsunda kilosu az olsun bebişinin :)bizde kilo verebilsek süper olcak am aemzirince çok acıkıyorum sanki evde devamlı bişeyler araştırıyorum yemek için can sıkıntısınamı anlayamıyoruma ma yemeyince içim kıyılıyo az kaldı bende başlıycam diyete :D

kızlar karnına bişeyler saran varmı bu arada ben korse giysemmi acaba diye düşünüyorumda acaba iyi olmuşmudurki ameliyat yeri?

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 10:46:19 ( #231 )
Canim bebegin saglikli dunyaya gelsinde buyur gider meraketme benim arkadasimin br tanidigi vardi onunda bebegi kordonda sorun olmus beslenememis 1 bucuk kilo dogmustu mamalarla falan kilosu artti masallah.
Sibelcim benim annem sarayim dedi ama ne bileyim ben cok bunaldim sarmadim ama göbusum öyle duruyor sanki acaba bu saatten sonra fayda edermiki yoksa bende baglarim.
Kilo konusu benim cok canimi SIKIYor dogrusu ya aranizda en az kilolu benim oglusum heralde bir ayimiz doldu ama ancak 4 kilo olmustur.
Bende yediklerime dikkat etsem iyi olacak gelen misafirlerle birlikte bende hamur isine fazla daldim.Annem cok faydasi oluyor ama dezavantajida var o olmasaydi tum isler bana kalacakti ee bende hareket halinde olacaktim.Yuruyuse baslarim dedim ama yagmurlar basladi olmazsa hava duzgun olunca bebisi emzirip anneme birakip cikacagim yuruyuse insallah.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 11:36:53 ( #232 )
aynur29

Canim bebegin saglikli dunyaya gelsinde buyur gider meraketme benim arkadasimin br tanidigi vardi onunda bebegi kordonda sorun olmus beslenememis 1 bucuk kilo dogmustu mamalarla falan kilosu artti masallah.
Sibelcim benim annem sarayim dedi ama ne bileyim ben cok bunaldim sarmadim ama göbusum öyle duruyor sanki acaba bu saatten sonra fayda edermiki yoksa bende baglarim.
Kilo konusu benim cok canimi SIKIYor dogrusu ya aranizda en az kilolu benim oglusum heralde bir ayimiz doldu ama ancak 4 kilo olmustur.
Bende yediklerime dikkat etsem iyi olacak gelen misafirlerle birlikte bende hamur isine fazla daldim.Annem cok faydasi oluyor ama dezavantajida var o olmasaydi tum isler bana kalacakti ee bende hareket halinde olacaktim.Yuruyuse baslarim dedim ama yagmurlar basladi olmazsa hava duzgun olunca bebisi emzirip anneme birakip cikacagim yuruyuse insallah.

emizedikten sonra oğluşunuda arabaya atıp yürüsene ben öğle yapıyordum bunda suedada yürür nası olur bilmem yürüyüş olmaz sanırım ozaman benimki:D

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 13:37:12 ( #233 )
Herkeze selam... 

Bizde bugün aşımızı olduk bir koldan ve 2 ayaktan olmak üzere 3 keere batırdılar yavruma nasıl da ağladı canım benim salıda doktor kontrolümüz vardı 5.500 olmuşuz boyumuzda 55 cm. Allah a şükür şimdilik herşey yolunda yanlız geceleri 2 saatte bir uyanıyor birde onu bırakırsa daha iyi olacak....

bebiş ağlıyor ben yine girerim...
fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 17:40:27 ( #234 )
geldim...
ohhh nihayet yanlızız bu akşam kocişle misafirler 1 akşamlığına bi yere gittiler...nevzat bu gün doğru dürüst uyumadı 15 dk bir uyandı şimdi tekrar uyuttum uyanmaz inşallah...bende ütüleri bitirdim 2 pantolon var ütü masası açık bitireyimde kaldırayım...
sibelcim hayırlı olsun arabanız  kaça aldınız..bu arada ütülerini kim yapıyodu  sen bayadır yapmadım demiştin...ben haftada 2 kez yapıyorum ama hergün çamaşır yıkanıyo..  aşı konusuna gelince haberim var canım aşı kartınada yazmıştı doktor hastaneden cıkmadan..eşim bu konuda negatif devletin yaptırdıkları yeter diyo..kızıma hiç özel aşı yaptırmadık..bakalım bu akşamda gündeme getireyim...ama faydası olmayacak sanırım..
aynurcum valla ben eşime güvenmiyorum bu konuda o yüzden acil önlemimi aldım..ama hala devam ediyo kanama...sıkıldım artıkınbebişin kilosunu takma kafana..kaç kg doğmuştu onla alakalı olabilir canım...nevzat ayda 1 kg falan alıyo galiba 700-800  gr da normalmiş merak etme canım benim

openguen...ah be güzelim tatlı dan ayrı kalmak zor yaaa...hele pilav...yaz olsun iyice eşimle diet yapcaz pilav makarna hamur işi kescez..misafirler varken olmuyo mecbur 3-4 ceşit yapıyosun..hayatım merak etme dünyaya gelsin büyür inşallah sağlıkla..benim arkadaşım 7 aylık doğum yaptı 1200 kg doğdu bebişi inan pamuklar içinde yatırdılar...şimdi tosuun gibi maşşallah..sıkma canını tatlım...tatlı dedim kadayıfım var az sütlü tatlı yapayım canım cekti..

betülcüm demek ismail asaf da cok ağladı..nevzatında nefesi gitti azdaha bembeyaz kesildi yaktı galiba aşı...ne gerekse 3 ü birden arada zaman olsaydı

anam uyandı...nevzat

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 18:23:23 ( #235 )
Sonunda fırsat bulabildim hızlı hızlı yazıyım bari....  Öncelikle Fundacım topuk kanını bende 2 kere aldırmak istemedim fakat sağlık ocağında ilk kanın bebek anne sütünü fazla almadan yapıldığını ikincisi ise anne sütü alındıktan sonra yapılması gerektiğini söylediler bizde o yüzden verdik....

Sibelcim güle güle kullanın arabınızı bol bol gezin İNŞALLAH o aşıyı sağlık ocağı yapmıyormu  devlet hepsini karşılıyor dediler

Aynur annenin kıymetini bil yanlızlık çok zor birde aksilik eşimde çok yoğun gece uykusuzluk beni mahvediyor neyseki hastalanmasınlarda herşeye razıyım.... Bunada şükür

Fatma bebeği yıkadım yazmışsın 3 gün yıkanmaması gerekiyor verem aşısından sonra ateş oldumu senin bebeğinde  benimki biraz huysuzda gecede huysuzlanırsa yarım fitil atabilirsin dedi ebe

Ela seninde ALLAH yardımcın olsun İNŞALLAH sende bebişinle aramıza katılırsın

Diğer yazamadığım arkadaşlarda kusura bakmasınlar benim bebiş çok huysuz aklımda kalanları cevapladım  tekrar yazmaya çalışırım şimdilik ALLAH a emanet olun arkadaşlar....
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.05.2010 18:31:48 ( #236 )
selam 
arabayı 269 a aldık fatma burdaki bi mağzadan ütülere gelince kimse yapmıyordu ben sallanıyordum lazım olanları ütüleyip eşimin stokları tüketmesini bekliyordum :D çamaşır hiç bitmiyo doğrusu durmadan çamaşır çıkıyo hele katlamak çok zor geliyo bana gene içerde beni bekleyen çamaşırlar var bu arada eşimin pantlonlar hala duruyo onlar bi el atamadım semihin dah asakin olduğu günlerde artık :D

bugün çok sinirliyim sanırım eşim ateşledi bu fitili pazar günü suedaların 23 nisanda yaptıkları gösteriyi misafir olarak özel bi okulda yapacaklarını öğrendik öğretmeni yazı göndermiş eşimde iş kolik olduğundan pazar günü çalışıcam götürmüyorumda göndermiyorumda dedi msnde yazışırken suedada bugün formunda hiç laf söz dinlemiyo iyicene sinirlendim en sonunda poposuna vurdum uyudu kaldı şimdi içerde neden böyle yapıyo anlamıyorumki büyüdüğü içinmi yoksa kardeşini mi kıskanıyo ne söylersem söyliyeyeim hiç söylememişim dibi davranıyo çorabını giy diyorum yok üzerini çıkar diyorum yok kızım yapma diyorum inadına yapıyo ben mi büyütüyorum onuda anlamış değilim ayak uyduramıyorum sanırım 2 çocuklu hayata yarında okula gidicem  anneler günü için sınıflarında olmam gerekiyormuş hadi üzülmesin kırılmasın diye yüz verdikçe tepememi çıktı anlamadım ama eskisi gibi davranıyorum birazcık diş göstermek gerekiyo sanırım çok canım sıkkın bu konuda bilmiyourm nası çözüceğimi akşam eşimde gelsin bi bostada onunla atışcam büyük ihtimalle 

neyse aşıya gelince karma değil demek aşı hepsini teker teker vuruyorlar off biz ilk aşıda ile moraramaya yakın olmuştuk rahatsızlıkda yapıyomu ilaç falan içirdinizmi gitmeden önce bizde ayın 18 de gidicezde hazırlıklı olayım :(

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.05.2010 08:43:38 ( #237 )
Gunaydinlar
Bende oglusumun kresine gittim sabah cok istedi anneler gunu icin davet ettiler.Kardesinide göturduk istegi uzere bir cay pasta yedik geldik.Herkesin ilgi odagi bebek oldu tabiki ilk kez bu kadar net görduler.Oglusumda bak benim kardesim bu kucucuk demeye basladi.Birisi gece uyuyormu diye sordu bizimki hemen agliyor hep dedi.Oglusumunda gönlunu yapmis oldum sabah sabah
Sibelcim ayni sorun bendede var canim.Bence kardeslerini kiskaniyorlar bu sekilde tepki gösteriyorlar.Bende tatli dille anlatmaktan yoruldum hic dinlemez oldu dedigini yaptikca beter oldu sanki yapmadigi seyleri yapar oldu.Ben arttik cezalari arttiracagim yoksa kizmak care olmuyor.
Betulcum haklisin annem cok yardimci oluyor ama alistim iyice gidince bana cok zor gelecek.Gece uykusuzluk benide mahvediyor canim gunduz uyuya bilirsem biraz daha iyi oluyorum.Annemide surekli eve kapatmak istemiyorum gezdirmak istiyorum o zaman yoruluyorum.Annem söylemesede biraz bunaldi babamida cok özledi.Bilmiyorum bir aydan az fazla kaldi dayanirmi bilemiyorum.
Fatmacim ayda 700-800 gramda normal biliyorum ilk oglumda hep öyleydi canim.Ya beni emiyor ek sut aliyor o yuzden kilosu az geliyor bana canim.VAlla sen her ise yetisiyorsun masallah sekerim.Nevzatta huysuzluk etti demek arada yapiyorlar yapacaklarini.
Dun benimki inat etti zor uyuttum aksam ustu emiyor yok sut iciyor yok öyle bir yorduki beni anlatamam.
Annem aksam arkadasimda kaldi bugun hem oturmaya hem annemi almaya gidecegim.Oglusumada sen annaneyi cok uzdun gitti iste dedim cunki annemle o kadar ittalasiyorki belki bir daha yapmaz diyorum.
Sabah sabah cenem dustu sanirsam herkese iyi gunler.

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.05.2010 08:53:24 ( #238 )
GÜNAYDIN...
emiineyi gönderdim nevzatla babası koyun koyuna uyuyolar...kahvaltıyı hazırladım...uyandırmadan bi bakayım dedim..
sibelcim şu korse olayı..ben 3 günlük ameliyatlıyken günde 1 saat giymeye başladım şimdi giyiyorum genelde dışarı cıktığımızda giyiyorum..ahhh ahhh emine de aynı sibelcim evde pek değil ama dışarı cıkınca şaşalıyo laf dinletemiyorum evde olsak cekerim kulağını ama dışarda kızıyorum pek anladığıda söylenemez anneliğe sarıp durma sen cok iyi bir annesin eminim...bence süedanınki belli etmesede kıskanıyo galiba kardeşini sana tavır yapıyo...sabır et canım gececek inşallah...umarım eşinle tartışmamışınızdır...ne yapsın.. 2 cocuğa gelecek hazılamak ev geçindirmek kolaymı..ama sanırsam yüz yüze konuşunca ikna olacaktır..
ben aşıdan sonra eve gelice 1 cay kaşığı dolven verdim hemen bayağı uyudu rahatladı..canları cok yanıyo haberin olsun...
betülcüm hemşire çarşamba günü yaptır banyo bişi olmaz dedi..o yüzden yaptırdım
şimdi kahvaltı zamanı..acıktım cok görüşürüz 

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.05.2010 09:18:20 ( #239 )
günaydın:)

gününüz hepinizin güzel geçer umarım bende sueda yapıyo bitek sanıyordum demek sizinkilerde yapıyo toplu kıskançlık vakası o zaman bizimkiler :D 

aynur bende gidicem saat 10:30 gibi suedanın okuluna ama semihi götürmiycem tabi annem gelicek 1 saat flan sürcek sanırım  saat 11 de diye yazıyodu ben semihi emzirip gidene kadar anca olur:D 
akşam suedayı komşuya gönderdik komşunun kızına yeni aldığımız çoookkk istediği bil.g göstermeye gitti fırsattan istifade bizde semihi yıkadık yoksa biz banyo yaptırırken herşeyi kendi yapmak istiyo suyunu o dökcekmiş şampuanını yok bebek yağını en sonundada bende yıkancam demeye başlıyo :D bahanetle banyoyu aradan çıkardık :D 

eşime gelince tartışmadık fatma :D gelen kağıdı okudum bişey demedi bende biz 2 kişi kuzuş oğluş sen ben gitvcez kendi arabamızla dedim niye kendi arabamızla biliyonmu semih ağlarsa ben arabaya gidicem çünkü dedim sesini çıkarmadı :D sabahda kağıdı yazdım yolladım okula 2 kişi kendi aracımızla gidicez diye 2 saat sürcek program umarım semih etkilenmez yoksa 2 saat geçmek bilmez bizim için bizden bu kadarlık :) görüşürüzz :)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.05.2010 17:30:26 ( #240 )
selam gene ben :D

suedanın programına gittim geldim sonra pazar ordanda semihi doyurup azıcık dışarı çıktık bizimki arabayı sevmiyo sanırım yada yatmayı sevmediğinden ağlıyo sallattırdımda uyudu yoksa geri döndürcekti hemen bizi işimiz vardı yani siznkiler seviyo galiba arabayı :D

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 12 of 40, mesajlar 221 to 240 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 19 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat