geldim...
ohhh nihayet yanlızız bu akşam kocişle

misafirler 1 akşamlığına bi yere gittiler...nevzat bu gün doğru dürüst uyumadı 15 dk bir uyandı şimdi tekrar uyuttum uyanmaz inşallah

...bende ütüleri bitirdim 2 pantolon var ütü masası açık bitireyimde kaldırayım...
sibelcim hayırlı olsun arabanız kaça aldınız

..bu arada ütülerini kim yapıyodu sen bayadır yapmadım demiştin...ben haftada 2 kez yapıyorum ama hergün çamaşır yıkanıyo.. aşı konusuna gelince haberim var canım aşı kartınada yazmıştı doktor hastaneden cıkmadan..eşim bu konuda negatif devletin yaptırdıkları yeter diyo..kızıma hiç özel aşı yaptırmadık..bakalım bu akşamda gündeme getireyim...ama faydası olmayacak sanırım..

aynurcum valla ben eşime güvenmiyorum bu konuda o yüzden acil önlemimi aldım..ama hala devam ediyo kanama...sıkıldım artıkın

bebişin kilosunu takma kafana..kaç kg doğmuştu onla alakalı olabilir canım...nevzat ayda 1 kg falan alıyo galiba 700-800 gr da normalmiş merak etme canım benim
openguen...ah be güzelim tatlı dan ayrı kalmak zor yaaa...hele pilav...yaz olsun iyice eşimle diet yapcaz pilav makarna hamur işi kescez..misafirler varken olmuyo

mecbur 3-4 ceşit yapıyosun..hayatım merak etme dünyaya gelsin büyür inşallah sağlıkla..benim arkadaşım 7 aylık doğum yaptı 1200 kg doğdu bebişi inan pamuklar içinde yatırdılar...şimdi tosuun gibi maşşallah..sıkma canını tatlım...tatlı dedim kadayıfım var az sütlü tatlı yapayım canım cekti..

betülcüm demek ismail asaf da cok ağladı..nevzatında nefesi gitti azdaha bembeyaz kesildi yaktı galiba aşı...ne gerekse 3 ü birden arada zaman olsaydı
anam uyandı...nevzat