MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 13 of 40, mesajlar 241 to 260 of 793
|
Yazar |
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
07.05.2010 17:44:41
( #241 )
Herkeze selam ... Bu kıskançlık herkezde var sanırım aralarında 7 yaş olmasına rağmen bizde zor günler geçiriyoruz. Ben birde okulla uğraşıyorum özel okula gitmesine rağmen birde özel öğretmen le ders yapıyor bizim paşamız ben çok az ilgilenebiliyorum ama seneye devlet okuluna vericem nasip olursa çok maliyetli oldu böyle... Bende bugün yardımcı çağırdım fırtına gibi maşallah evi 11.30 da geldi sildi süpürdü balkonları camları merdivenleri 3 de işi bitirdi gitti bende yemeğimi yaptım Asaf beyi doyurdum fırsattan istifade yazıyorum hava da çok güzel siz bebeklerinizi kucakta dışarı çıkarıyormusunuz biz daha cesaret edemiyoruz hep ana kucağında battaniyelerle çok zor oluyor ....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
07.05.2010 19:01:59
( #242 )
esimveoglum Herkeze selam ... Bu kıskançlık herkezde var sanırım aralarında 7 yaş olmasına rağmen bizde zor günler geçiriyoruz. Ben birde okulla uğraşıyorum özel okula gitmesine rağmen birde özel öğretmen le ders yapıyor bizim paşamız ben çok az ilgilenebiliyorum ama seneye devlet okuluna vericem nasip olursa çok maliyetli oldu böyle... Bende bugün yardımcı çağırdım fırtına gibi maşallah evi 11.30 da geldi sildi süpürdü balkonları camları merdivenleri 3 de işi bitirdi gitti bende yemeğimi yaptım Asaf beyi doyurdum fırsattan istifade yazıyorum hava da çok güzel siz bebeklerinizi kucakta dışarı çıkarıyormusunuz biz daha cesaret edemiyoruz hep ana kucağında battaniyelerle çok zor oluyor .... ben bebek arabasıyla çıakrtıım 2 keredekanguruyla ama sırtım çok ağrıdı kucakta olmaz bizimkiler daha diye düşünüyorum :D zaten arabalar çok iyi oluyo ama sıpam bi dursa iyiki uyuyo yoksa zaptedemiycem :D yazlık 2 takım aldım birisi tulu gibi birisi 2 li penye takım havalar çok ısınırsa anca öğle giyeriz:D millet burda kısa kollularla geziniyo ben suedaya uzun kollu giydirip üzerinede mont giydiriyorum :D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
08.05.2010 11:10:52
( #243 )
Bende hep bebek arabasinla cikiyorum disariya ve arabayi cok seviyor hemen uyuyor delikanlim masallah.Bizim burada daha mont giyiyoruz birak kisa kolluyu iki kat giydiriyoruz bebisi daha havalar 3-8 derece arasi degisiyor. Bende dun arkadasa gittim manti yaptik yedik ama dedim artik bu hamur islerini birakalim gelen gidenle yemkten verdigim kilodan geri aldim dogrusu zaten bomba gibiyim. Bizde sabah sabah esimle tartisacak konu bulduk o kadar sacma birseyki anlatamam su siralar hassasim heralde.Benim buyuk oglan domates yemiyor sevmiyor annemde suyunu icsin dedi bende anne o domates sevmiyorki dedim.Esim basladi ee ben cocugun yaninda öyle dersem yemezmis tabi kucucuk konuyu uzattida uzatti o zaman sende sevmedigi seyi yesene dedim.Su siralar olmadik seylerden tartisacak sey buluyoruz.Annemde olunca hemen sessizce sen sus diyor.Yani sucum cocugun domatesi sevmemesi.Yani gunumuz bu sekilde basladi artik sonu iyi biter insallah. Bugunde burada kermes varmis cami adina duzenliyorlar oraya gidecegiz.Hic canim istemiyor ama anneme degisiklik olsun diye gidecegim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.05.2010 17:56:10
( #244 )
aynur29 Bende hep bebek arabasinla cikiyorum disariya ve arabayi cok seviyor hemen uyuyor delikanlim masallah.Bizim burada daha mont giyiyoruz birak kisa kolluyu iki kat giydiriyoruz bebisi daha havalar 3-8 derece arasi degisiyor. Bende dun arkadasa gittim manti yaptik yedik ama dedim artik bu hamur islerini birakalim gelen gidenle yemkten verdigim kilodan geri aldim dogrusu zaten bomba gibiyim. Bizde sabah sabah esimle tartisacak konu bulduk o kadar sacma birseyki anlatamam su siralar hassasim heralde.Benim buyuk oglan domates yemiyor sevmiyor annemde suyunu icsin dedi bende anne o domates sevmiyorki dedim.Esim basladi ee ben cocugun yaninda öyle dersem yemezmis tabi kucucuk konuyu uzattida uzatti o zaman sende sevmedigi seyi yesene dedim.Su siralar olmadik seylerden tartisacak sey buluyoruz.Annemde olunca hemen sessizce sen sus diyor.Yani sucum cocugun domatesi sevmemesi.Yani gunumuz bu sekilde basladi artik sonu iyi biter insallah. Bugunde burada kermes varmis cami adina duzenliyorlar oraya gidecegiz.Hic canim istemiyor ama anneme degisiklik olsun diye gidecegim. aynur eskişehiri görmen laızmmillet kısa kollular sonra kaprilerle falan geziniyo hele bugün çarşı çok kalabalık iğne atsan yere düşmiycek gibi çarşıya çıktım bugün eşimin ortağının eşi doğum yaptı bu sabah ona hediye küçük bileziklerden aldım ne kalabalıktı herzamanki gibi yamurluğunu örttüm üzerine yel almasın diye battaniyenin içinede yatırdım yarısı açık yarısı kapalı gezindik öğle bi güzel uyudu iyiki gazı falan yoktu yoksa haytatta yatmazdı azıcık mıkırdadıkça sallar gibi yaptım uyudu bi bebek mağzasında emizrdim bide karnı acıktıda sonra gene uyudu :D yorulmuşuz ama şimdi hem sueda hemde semih ikiside uyuyo belki birazdanda bebek görme gideriz:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.05.2010 10:04:14
( #245 )
Anneler gununu kutlu olsun..
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.05.2010 12:52:51
( #246 )
Buda oglusum Poyrazim
<mesaj tarafından düzenlendi aynur29 on 13.05.2010 12:00:11>
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.05.2010 09:39:56
( #247 )
günaydınlar hepinizin anneler günü kutlu olsun :) aynur maşallah sende büyütmüşsün poyrazı:) bizimkilerde doğduda büyğyo bee darısı diğer hamiş arkadaşların başına dün suedanın gösterisine gittim semihle :D saygı duruşu istiklal marşı sırasında biraz mızıldandı sonra kucağıma aldım bi gaz çıkardık birazda kustuk kesik kesik sonra yatırdım portnbebenin içine kulaklarını falanda iyicene örttüm battaniyeyle dizmde sallattırı gibi yaptım uyudu sonuna kadar beklemedim zaten suedayı almak için öğretmeninden izin istedim babamızı bekledik birazda sonra abrabaya bindim benimkinin karnı acıktı başladı mızırdanmaya eve zor attım kendimi sonra emdi güzelcene tabi babamız gene izlemedi çok kızıyorum bazen adam iş yetiştircem diye en güzel çağlarını kaçırıyo çocuklarının neyseki ben farkındayım ve son demine kadar yaşıyorum bu güzellikleri kimse beni alı koyamıyo suedanın o gösterisini bi daha nası görcektim geri geliyormu gelmiyo bide dün sınıfın yarısı yoktu sabahtanda suedaya sıkı sıkı tembihledm bak sen çok güzel oynuyoırsun yanındaki arkadaşına bakma sen oyna diye :D yanındaki oynamayınca benimkide onla beraber oynamıyo yanlışsız oynadı kuzum ama diğerleri oynamadı öğretmeninede söyledim neden oynamadılar geçen çok güzelynamışlardı dedim öğretmenide dimi azlar herhalde ondan dedi :D kameraman bizim ön sıralarımızdaydı :D orta kısmı çekiyordu baktı orta kısım oynamıyo kamerayı suedanın olduğu yöne çevirmiş orayı çekiyo :D oda daha bi insanın göğsünü karbatıyo:D:) sonuç mangal partisine kalmadık son 3 gösteri kaldığında çıktık :) tabi o ara elektrik kesintisi nedeyle geç başalamıştı program babamızı zaten zor götürmüştük bana tavır yapmaya başlayınca gönderdim onu sen git ben çağırırım bitince seni diye sonra çok pişman oluryaa iş işden geçti artık :) bu arada söylemişmiydim cumartesi eşimin ortağının bebeği oldu ne kadar küçük bişey semih büyümüş onun görünce anladım tesadüfen bebeğin ilk aşısına rastladım bacağını ben tuttum ama hala kendi aşımızı düşünüyorum haftaya aşımız var :(
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.05.2010 14:19:08
( #248 )
Selam sayfamızın yorgun anneleri en azından ben öyleyim,:) Aynur oğluşun maşallah kocaman çıkmış nasılda bilmiş bilmiş bakıyor.... Sivbel ne güzel heryere yetişiyorsun bizimde okulda bugün anneler günü etkinliği vardı ama gidemedim oğlumun gösterisi olsaydı muhakkak giderdim genel bir etkinlik diye önemsemedim ama bebek beni çok eve bağladı ben nerdeyse hergün dışarlardaydım 2.5 aydır eve bağlandım bunalımlardayım biraz neyseki geçiçi bir durum sağlıkları yerinde olsunda herşeye katlanırım onlar için....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.05.2010 17:25:08
( #249 )
şok şok şok günün olayı bizde patladı bugün pcden sonra evi süpüreyim diye süpürgeyi çıakrttım hazır semihde uyurken tel çaldı neyse açtım suedanın öğretmeni bugün mısırla çalışma yapıyolarmış benim akıllı kızım kulağına mısır sokmuş görünüyo am aben daha fazla ileri gitmesin diye ellemedim gelip alabilirmisiniz dedi neyse eşii aradım palas pandıras gittim semihde tabi baktım gözüküyo hastaneye gittik çocuk doktoruna sorduk kulak burun boğaz doktoruna gitsin dedi doktora girdim suedayla eşimde semihe tuttu neyse bacaklarını bacaklarımla ellerinide sıkı sıkı tuttum kafasınıda hemşire tuttu bizimki anlatıyo bundada vardı çıktı bunda doktor çıkardı diyo eve geldik öteki kulağını peçete kapatmış kulağım acıyo diye geziniyo neyse anemle konuştuk ötekinddemi var yoksa dedi baktım var gibi üst komşuma çıktım hemen kitap okumak için küçük ışıklar varya onlarla baktık diğer kulağındada varneyse hemen eşimi aradım oda yeni girmiş büroya geri geldi semihi komşuya bıraktık tekrar gittik bu sefer eşime tuturdum bende tutum ama neresi hatırlamıyorum o stresten bu çıkardım zannedip daha içine sokmuş mısırı ağrı yapıyo tabi oda neyseki zorla çıkardık artık dayanamıyorum çok acıyo diyodu bitaraftanda çıktık ağlamaya başladı bizimki doktor bidaha sokma diyo bizimki kendi girdi diyo hikayemizde pek ilginç mısırlar yere düşmüş o çöpe atmış onlarda gene yere düşmüş mısırlar canlıymış uçmuş kulağına girmiş
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
11.05.2010 07:54:16
( #250 )
ayy sibel geçmiş olsun canım...hikayeside pek güzelmiş   cocuk işte ne yaparsın.. y  yorgun günler geçiriyorum..nevzat erken yatıyo erken kalkıyo bende geç yattığım için yorgun oluyorum cook..misafirler burda öğle yemeği akşam yemeği derken saat geçiyo dinlenemiyorum.. aynurcum poyraz cok tatlı maşşallah babasının kopyası olmuş.. bizimkide acayip kafa kaldırmaya başladı az daha kaldırabilse yuvarlanacak vallahi....çok şeker oldu ilgi istiyo...konuşunca keyifleniyo ağzı hep gülme modunda   şimdide ellerine taktı kafayı yalayıp duruyo şap şap..şimdide kalkmaya calışıyo yattığı yerden..haylaz olcak bu bebe belli etti kendini 9.40 emine için randevu var doktorda emineyi götürecem..sonra kreşe bırakacam görüşmek üzere
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.05.2010 10:41:33
( #251 )
onca yazdım yazdım gitti :( neyse fatma eminenin nesi var geçmiş olsun bizde iyiyiz dünkü maceradan sonra şükür:) bi ara gene yazdıklarımı yazarım insanın morali bozulyo yazıp yazıpda silinince
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
11.05.2010 16:22:24
( #252 )
selamlarr sibel çok geçmiş olsun korse takınca karın kasları tembelleşiyormuş kas çalışmadığı için göbek gitmiyormuş ben ilk doğum yaptığım zamanlar 1 2 kere takmıştım aynur oğluşun çok tatlı maşallah fatmacım çok çabuk regli olmuşsun ben demirhanda 6 aylıkken olmuştum bunda ne zman gelir bilmem ben demirhan 9 aylıkken taktırmıştım spirali kanamam arttı 15 gün falan sürdü 2 3 aydan sonra düzene girdi sonra taşınırken kaymış spiral sürekli ara kanamalar olunca çıkarttırdım şimdi tekrar düşünüyorum sezeryan doğuma 2 aydan önce takmam demişti doktor daha kontrole falan gitmedim bizde durumlar iyi dün aşımızı olduk bir kol 2 bacak yavrumun nefesi kesildi ağlamaktan pnömokok aşısı çok yakıyormuş kıyamadım yavruma rota virüsü aşını ben yaptırmayı düşünüyorum 3 doz yada 2 doz satılıyormuş 3. ayda aşı yok onu o zaman yaptırıcam ağızdanmış zaten annemde gitti artık olaylara anında müdahale ediyorum defne uyuduğu anda hemen işimi hallediyorum daha düzenli oldum sanki :) birde oğluma öğretebilsem düzel işini çok iyi olacak kıskançlık konusunda iyiyiz bir sorun yok demirhanı kucağıma alınca defnecim ters ters bakıyor demirhanda beni kıskandı diyor bende defne seni çok seviyor benim seni çok sevdiğimi biliyor ben defneninde annesiyim seninde diyorum kıskanmaz sen hiç kıskanıyormusun deyip idare etmeye çalışıyorum sibel biz eskiden beri öyleyiz giyin diyorum yok ye diyorum yok yardım edrmisin giyemiyorum diyor bende 10 kadar sayıcam eminimki sen 10 dediğimde giyinmiş olucaksın diyorum arad tutyor giyiniyor arada bağırıyorum giyinmeyince geliyorlar çünkü yardım ettiğimde çok oluyor birde sana deneyebileceğin güzel bir yöntem söyleyeyim gülen yüz stikırlardan al yaptığı her hareket için gülen yüz ver ve sonunda ödül yani odaını topladı 1 gülen yüz giyindi bir gülen yüz hadef koyun gülen yüzler 10 tane olduğunda küçük bir ödül daha sonra gülen yüzler 20 tane olduğunda bir ödül umarım işe yarar ..
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 09:59:31
( #253 )
günaydıııınnnnn aa hiç kimse uğramamış ben işlerimi bitirdim geldim çok formda gördüm kendimi canımmm
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 10:16:48
( #254 )
günaydınnn :) hızlıymışın valla biz daha yeni başlıyoz işe semih uyudu çamaşır attım makineye şu çamaşır hiç bitmezmi yaa hergün 1 makine çamaşır oluyo günüm çamaşır at as topla katla yerleştirle geçiyo :D dün saat 5 den sonra dışarı çıktık suedaya dışarı çıkalımmı dedim çıktık azıcık babmızın yanına gittik dışardaymış ordan azıcık çarşıda dolaştık bi mağzaya girmiştik semihin karnı acıkınca orda kabinde emzirdm biraz bu arada semihi arabaya alıştırdım  şimdi bi sorun var araba giderken ya uyuyo ya bakınıyo ama durunca mızırdanıyo bakarken uyuya kalıyo gezerken neyse mağzadan çıktık babamızın yanına gittik arabayı babamıza devrettik bizde kızımla el ele dolaşarak yolu uzattık geze geze evimize geldik eskiden çıkaraken 2 kişi geçtiğimiz yollardan şimdi 4 kişi geçtik çok keyifliydi :) neyse gidip azıcık işlere başlıyım :D görüşürzü yine ben gelene kadar gelen olur herhalde:D
<mesaj tarafından düzenlendi suersi on 12.05.2010 14:24:46>
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 10:30:16
( #255 )
geldiim.. heheh dün nevzatla kızılaya gittim...eminemin hiç yazlık kıyafeti yoktu hepsini vermiştim...dolabı yenilendi tatlı cadımın..ama öldüm yorgunluktan nevzatı ana kanguruya koydum biraz mızıklandı ama durdu hava sıcaktı bunaldı sadece...ayaklarım koptu vallahi...gitmem emineye yaradı kendime hiç bişi bulamadım..wakiki ye gittik.. kendim için1-2 mağazaya bakabildim...bulamayınca canım sıkıldı...hamile kalmadan 40 beden soruyodum şimdi46 offff büyük beden bi mağaza bulmam gerek... nevzat ağıyo girerim yine.. ooo ezgi herzaman sık sık bekleriz defne ne yapıyo
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
12.05.2010 12:38:54
( #256 )
Slm Kızlarr, Doktordan yenı geldım yatıp dınlenmeden once bızdekı haberlerı vermek ıstedımm. Pazartesıden berı ıkı gunde bır doktora gıdıyorumm. bebegın suyunda azalma var. cuma tekrar kontrole gıdıcem. suyuna bakıyor doktor .nstye gırıyorum devamlı suan bebegım ıyı ınsallah doguma kadar suyuda daha fazla azalmaz. bebegım kılo almamıs 10 gunden berı 2850 ıdı en son. belkı doguma 3 olur. doktor fazla kılolu olmamasıo ıyı kolay olur dedı dogumun. gecen gıttgıgımde yan odada dogum yaptı bırıı. bagıra bagıraa.. haftaya orada ben olucammm. ınsallah cabuk kolay atlatırız.:) doktorumda normal dogum yapmamı ıstedıgı ıcın sımdılık beklıyoruz. kızım babannesıgıl dun goturdu. bende bıraz uyuyup kalkıp evı temızlıycem. halılıarımı yıkamaya verdım yarın gelıcek. camlar ıcınde kadın cagırıcam yarına. bebek sekerlerını yaptık cok guzel oldular. Sıbelcım gecmıs olsunn Rabbım beterınden korusun kızını. sımdılık ben kactımm cok uykum var
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 14:04:53
( #257 )
Herkeze selam... Sibel geçmiş olsun neyseki fazla canı yanmamış yavrunun bir daha böyle şeyler yapmaz herhalde bir musibet bin nasihatten iyidir derler acaba dikkat çekmek için yapmış olmasın benim oğlum da her fırsatta kardeşiyle kendini kıyaslıyor herkez bebeğe ne güzel kilo almış diyor abimiz bende aldım diyor hemen onların kafalarından neler geçtiğini anlamak mümkün değil hayata çok farklı bakıyorlar.... Fatma kilolar hepimizin derdi bende dün alışverişe çıktım abimize küçük oğluşuma aldım yine bir dolu kendime alıcam diyorum dayanamıyorum yine onlara alıyorum bende 46 beden olmuşum ama yinede kendime birşeyler bulabildim alışveriş yapmak çok iyi geldi Elacım sende kendine dikkat et bol bol uyu Hayırlısıyla senide bebişinle bekliyoruz buraya Ezgi demek sizde aşılandınız bahsettiğin aşıları doktorumuz hiç söylemedi sağlık ocağı karşılamıyor sanırım özel mi yaptıracaksınız bende doktoruma bir soruyum ....
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 15:15:23
( #258 )
evet betülcüm özel aşı sağlık ocakları karşılamıyor rota virüsü için 2 marka varmış 2 ya da 3 doz yapılıyormuş ağızdan yapıyorlarmış damla yani içerik aynıymış fiyat farkı varmış sadece ne kadar olduğunu bilmiyorum sor istersen sağlık ocağına kızım ağlıyor çıktım
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
12.05.2010 16:10:31
( #259 )
geldim...emine son zamanlara kuşum yanıyo deyip duruyodu..o yüzden götürdüm mantar başlangıcı varmış testler yaptı yarın sonuçlar cıkacak ona göre ilaç verecek...sakındığın göze çöp batıyo işte...galiba kreş den kaptı...  edacım hadi hayırlısı büyük gün geldi çattı..bebeğin kilosu hiç belli olmaz..fazla olabilir sibelcim aynı durumdayız ...hergün 1 makina camaşır...ütü masası hep açık..allahtan hava sıcak hemen kuruyo...günübirlik ütü yapıyom biriktirmiyorum...semih tosun nasıl... ah betülcüm ah...inşallahen kısa zamanda veririz
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
13.05.2010 10:51:36
( #260 )
günaydıınn günaydın dediğime bakmayın sabah saat 7de kalktım suedayı okula yolladım sonra eşimle jkahvaltı sonrada semih uyandı onun altını değiştir karnını doyur uyut sonra biraz yatayım dedim ama ne mümkün benimki ıkınıp duruyo yatırmadı yani yeni yeni evi toplamaya başladım ortalıktaki dağınıklığı topladım sıra süpürmekte aslında balkonda çamaşırlar var onlar toplanıcak dün biriken ütüler bitti nihayet benim kociş maşallah temiz ütülü buldukça değişik değişik giyiyo hiç düşünmüyo bunları kim ütüliycek diye  dün akşam saat 7:30 da birroyu aradım yok 8de aradım yok 8:30 da cepten aradım gene yok saat 9 a geliyodu semihde uyandı karnımız aç suedayla artık semih yatmaz kucağımda mutfağa gidip tek elle sofra hazırladım biz yemek yerken tel açıyo geliyom diye suedada annem hazırladı sofrayı diyo hiç telefonu bile almadım gelince de söyledim ben sana geçen demedimmi haber ver diye tabak bile koymadım git al gel kendin dedim dün canınınz çekmesin nohut yapmıştım sadece 1 kaşık yedim birazda pilav banda dedim domates salatalık getir dedim fırçamı attım yani gene:D
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-