Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 14 of 20, mesajlar 521 to 560 of 793
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: ANKARA
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
15.09.2010 11:52:18
fatma aşkolsunn beni unutmuşsun rejim yapma gibi bir niyetim yok ama bende çok felaket durumdayım belki sizden heveslenirim hadi hayırlı olsun hepinize defne hiç arabasında durmuyor hiç yürüyerek gidemiyoruz bir yere defne kucağımda araba elimde zor oluyor çok şanlısın yani fatmacım nevzatçık herşeye uyum sağlıyor maşallahh alışveriş merkezlerinde görüyorum bebeklerin ağzında emzik arabada oturuyorlar nerde defne oturucak emzik vermediğim içn çok pişman oldum oda istemedi keşke zorlasaymışım
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
15.09.2010 13:11:13
taksit taksit yazdım hepsini benim eşimde 3. çocuğu istiyor ama yoook allahın gücüne gitmesin evlatlarıma sağlık versin ben istemiyorum allah isteyenlere nasip etsin 28 yaşındayım ama kendimi çok yaşlı hissediyorum yıprandım valla birde 3.yü doğurursam bittiğim andır
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
|
-
15.09.2010 13:55:40
selamlarrr oh ne güzel fatma bakalım diyetisten ne diycek bizede tiyolar verirsin:) ben bi 10 kilo versem süper olcak sanki giden göbişim geri geldi dün iyi sayılır ama ben ekmek yiyorum ekmek kesmek çözüm değil öncedem diyet yapmış ve kilo vermiş biri olarak söylüyorum diyetisyene gittiğinde bak oda vericek sana ekmek ben hamile kalmadanm önce 1200 kalorilik idyet yapıyordum ve 6 dilim ekmek vardı listede porsiyonları ayarlayıp birazda spor yaptınmı çok güzel gidiyo kilolar:D bakalım bu defada gidicekmi kocalar 3. yüde istiyo demek benimki doğmadan önce istiyordu ama artık yok sesi soluğu çıkmıyo ki bende herhangi bi kazaya kurban gitmezsem düşünmüyorum 3. çocuğu allah olmayanlara versin bizimkilere sağlıklı sıhatlı uzun ömürler versin :) ayın 21de aşımız var bakalım napcaz suedaya daha sağlık raporu almadım aşıya gittimde alırım diye sallıyorum ikiside sonuçda sağlık ocağından alınıcak:D burdada havalar idare eder bi güneş çıkıyo bi kapıyo ama soğuk genelde dışarı falan çıkmıyorum doğrusu tek başına 2 çocukla dışarı çıkmak çok zor sueda yavaş yavaş tin tin gidiyo dün çıktım ama dışarı çımak için yanımda biri olmasılaızm bebek arabasını o götürcek bende suedayı tutcam :D ezgi oğluşunada geçmiş olsun okullar başladı hastalıklar başaldı inşallah busene o kadar hasta olmaz:( olursa işimiz var hastaneye taşınıp dururuz bi sueda bi semih:(
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
|
-
15.09.2010 20:27:01
Fatmacim evet ekmegi tam kesmeyin diyorlar tam tahilli yada cavdar ekmegi yemeliyiz.6 ögun yemek sart ögun atlamak yok sekerim hadi bize diyetisyen neler dedi anlat bakalim. Ezgicim cok gecmis olsun ogluna demek defne hanim seni yoruyor canim.Valla ben hemen emzik verdim bazi yerde kurtarici oluyor.Buyuk oglumda bir yasinda biraktirmistim ama bunda nasil olacak bilemiyorum..Benimkide bebek arabasini cok seviyor yoksa nerde gezebilirim simdilerde biraz oturtur vaziyete getiriyorum etrafi seyretmek hosuna gidiyor.Canim allah kolaylik versin insallah hersey duzene girer.Karnibahar buradaki bebek mamalarinda var hemde 4 aylikken baslaniyor.Demek cok asiri kilon yok diyeti dusunmedigine göre hadi sende basla hep birlikte citir anneler olalim sekerim. Ben esimi ikinci cocuga zor ikna ettim 3.cuyu zaten istemez ama allah olmayanlara versin.Ikinci cocuk bile zormus alismasi zaman aldi. Sibelcim off benimde buyuk oglanda kosma sevdalisi ikisi birlikte cikinca oglum dur demekten yoruluyorum bazen elini tutuyorum birakmiyorum.Inan disarida buyuk olanla daha cok ugrasiyorum ufakligin sesi cikmiyor acikmadigi surece gezmeyi seviyor.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
|
-
15.09.2010 20:50:43
ezgi bendede offf offfffffff canım sıkkın..uzun süredir kayın validemin ve görümcemin evinin oradan ev alma planlanlarımız vardı..adamla türlü anlaşma durumundaydık sen kalk bana kızım gibi seviyorum diyen hanım eve talip ol...öyle ounca adamın evi kıymete bindi tabi 250 dediği evi şimdi 260 diyo fiyatta düşmüyo bizde oturduğumuz evi 140 satıp üstüne kredi cekmeyi düşünüyoduk düşündüğümüz fiatta 200-220 arasıydı..bu günde eve talip olduğunu duyunca koştur oraya gittik adam nuh diyo peygamber demiyo 245 de kaldı.. eşimde yok olmaz diyo kayınvalidem sıkıştırıyo eşimi ama inşallah başarılı olur...yoksa 2 haftaya kayınpederim suudi arabistana gidecek 3 aylığına bizde orda kalma durumumuz olacak eğer aynı bina taşınırsak kendi evimde kendi düzenimde kalırım..git gel zor.. bilmiyorum eşim gelsin konuşacaz inşallah tamam der.. emine zırlıyo nevzat ağlıyo kaçıyorum... dietisyenle randevuyu yarına erteledim..cumayada nevzata randevu aldım..yürütece koyunca neden se sol bacağı askıda kalınca morarıyo sanki..eminede yine mantar oldu ilaç içmiyo çıldıracam

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
16.09.2010 09:08:31
Galiba herkeste oluyor bu durum Ezgicim bende bir ara ben bu evin hizmetcisiyim heralde diy mirildanmay baslamistim.esimde hic yardimci olmuyor ya inanin burda finliler hem anne hem baba ilgileniyor her isinle yemek yedirme isini,altini degistirme isine herseyle ilgileniyorlar.Cok hosuma gidiyor valla o yuzden kadinlar hic yipranmiyor.Zaten yabanciyla evli olanlar turk bayanla evlenmek istiyor.Ee ne olacak biz her hizmetini yapacagiz. Fatmacim insallah ikna eder alirsiniz canim senin icinde rahatlik olur o zaman ama ne kadar pahaliymis ev yaaa.Demekdiyetisyen isi kaldi ne zaman gidersen o zaman yazarsin gelismeleri canim. Benimki mizildiyor tekrar gelirim
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
16.09.2010 12:34:46
selamlar onca yazdım gitti  fatma geçmiş olsun allah gönlüne göre versin evinide aynur bizim kocada ayen hiçbişiy yapmıyo yarım saat işim olduğunda zor bakıyo bırak altını değiştir doyur onlar bi dursun sadece arada bi üstünğ değiştrir biyere gideceksek şunları giydir derim o kadar birsürü ütü var yapılcak hiçmi bitmez yıka ütüle yılka ütüle yeni bişley yapsalar yıkama ütüleme olmasa giydir kirlenince at gibi :D diyet iyi gidiyo gibi ama semih oyuyomu onu anlayamadım dün ellerini emiyodu benimki hemen diyet yapma süt yetmiyo dedi sen az yiyince onada yetmiyo diye çıkıştı muhallebi yaptım ama onuda sevmiyo şekerli pirinçunuda zorla biraz yedirdim ama yok biri aç biri tok doğmuş benimkiler sueda daha yeni yemek yiyo sabahtab beri oda çikolataı ekmek verdimde onu benle beraber yemedi sıpa ötekide yencek bişey gördümü çırpınıyo :D neysem birsürü ütü var kullan at bişey çıkmadığı sürece böyle devam etcek :D
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
17.09.2010 12:53:11
dün akşam bi dizi başladıya onun tekrarını seyrediyodum adı aklıma gelmedi şimdi çocuk babaına hep yanımızda olsaydın keşke bizi sevseydin dedi ben eridim e sueda annanesigilde malum odasına baktım boş boş çok sertmi davranıyorum acaba dedim bu ara dedim bi çocuk için öteki çocuğu evden uzaklaştırmak ne kadar doğru dedim hatta bi kaç damla yaşda geldi gözümden oda benim miniğim hala annesinin küçük prensesi bazen sinirlerime hakim olamıyorum çok kızıyorum bağırıyorum ama oda kardeşini büyük bi hırsla seviyomu kıskanıyoda ondan mı yapıyo anlayamıyorum sueda aslında biraz hırslı sever ama çocuğun canını acıtıyo öğle hırslanmazken çok iyiler ama hırslandığını farkedince semihde uzaklaşmaya çalışıyo offf ne zaman düzen gircek bilmem aslında seviyolar birbirlerini özlüyolarda hatta şimdi sueda bizden çok kardeşini özlemiştir eminim kardeşim kardeşim diyip duruyo ağlasa benden önce koşuyo onu avutmaya çalışıyo arada sıkıştırmasa bide daha iyi olcak aslında o arada değil mesela oyun oynuyo aklına geliyo gelip bi sıktırıp gidiyo kardeşini oofff offff biran önce düzene girse çok sevincem
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
17.09.2010 13:38:37
ahh ahh ne bizim bu hallerimiz allah hepimize kolaylık versinn aynurcum kilo olmazmııı çok ta benim rejim yapasım yok tatlısız ve aburcubursuz bir hayat düşünemiyorumm bugün pantalonum fermuarını patlattım koca göbeğimden bende sizden özenip pazartesi diyete başlama kararı aldım çünkü olacak gibi değil hiç bişeyim olmuyor tatil dönüşü 2 kilo aldım 82yim laf aramızdaa şimdi yazayım sonra silerim 60lı kilolarıda boşverdim ben 70 olsam yetecek sibelcim bende öyleyim sürekli demirhanı azarlar bağırır durumdayım malesef çok vicdan azabı hissediyorum sabiha paktuna keskinin kitabını okudum daha yeni bitti doğru iletişim kitabı okuduğumda ne kadar yanlış bir anne olduğumu gördüm ama kendimi frenleyemiyorum çok çabuk sinirleniyorum ya sabır çekiyorum sürekli .demirhanda az değil dikkat çekmeye çalışıyor kıskançlık yapıyor ilgi çok az olan ilgiden daha fazlasını istiyor bende yetemiyorum okula başlayınca düzelir umarımm fatmacım hayırlı olsun almayı düşündüğünüz evde dikmende sanırım ankarada satın alınan evler çok pahalı kiralar çok ucuz gidiyor maleseff allah hakkınızda hayırlısını versin arkadaşım adamda fenaymışş yani tok satıcı derler bizim oralarda diyetisyenede 19 mayısamı gidiyorsun pantolonumun fermuarı patlayınca bende acı gerçekle yüzleştim maleseff .. birde sana bişey sorcam bir ara özelden cevaplarsan sevinirim
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
17.09.2010 20:36:15
Ezgicim hadi o zaman sende basla hep birlikte kurtulalim su kilolardan.Canim bende simdi o kitabi okuyorum sen bitirmissin evet anladimki cocuklarimizdan cok seyler bekliyoruz.Bakalim sonuna gelince kitabin ne dusunecegim. Sibelcim belkide cok ustune gittigin icin öyle yapiyordur.Bende ilk zaman öyle yapiyordum sonra bak o kucuk daha öyle sey anlamaz falan dedim bagirmadan sakince anlattim.Simdi hic kardesine birsey yapmiyor onu gulduruyor oyaliyor.Inan cok ustune gidip yapma dedikce daha cok yapar.Birde sakin ona kizarak falan annene gönderme kendinin dislandigini hisseder canim.O zaman hic engelleri asamazsiniz canim.Daha asiri kiskanir ben gidiyorum o hep annemle kaliyor diye canim.Benimki mesela hergun giderken bugun ne yapacaksiniz kardesle diye soruyor.Bende her almaya gittigimde bak kardes seni cok özledi deyince cok hosuna gidiyor.Birde hosuna gitsin diye kardes bana hic gulmuyor bak sana hep gulucuk atiyor diyorum cok hosuna gidiyor.Valla ikisinin arasinda dengeyi korumak cok zor seymis. Hani benimde bagirip cagirdigim oluyor sinirlerimize hakim olamiyoruz iste ne yapalim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
17.09.2010 21:08:35
ezgi başla sende diyete ben bugün iyiydim gram gram gidiyo kilolar:D aynur ben yollamadım kendisi gitmek istedi biara lafı geçmişdi bana söyledi durdu unuttun galiba annanemlere gidecektim diye bende yolladım dün gitti yarın alıcam bende diyorum senin gibi kardeşin hep sana gülüyo bana gülmüyo falan işde semih kendince konuşurken abla der gibi sesler çıkarıyo bak abla diyo diyorum ama yok bağırma işinede gelince inanki çok sabırlıyım önce güzelcene anlatıyorum sonra yine yapmaya devam ediyo gene söylüyorum gene yok ben bağırınca kesiyo uyarıyorum bide bak kızım bağırtma kendine üzme beni bak ben üzülüyorum diyorum ama sonunda bi bağırtıdır kopuyo bende okul açılınca herşey düzelir diye umud ediyorum
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 17 September 2010
|
-
17.09.2010 21:33:01
Merhaba arkadaşlar. sizleri çoktandır takip ediyorum.benimde 3 mayıs doğumlu bir oğlum var.İsmim esra.Benide aranıza kabul ederseniz bende uğruycam sayfanıza sık sık.
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 09:51:19
Tabiki Esracim kabul etmek ne demek herzaman bekleriz.Sende yasadiklarini yazarsin kendinden bahsedermisin biraz ilk cocukmu baska cocugun varmi canim. Sibelcim iste hatayi biz zamaninda yapik canim.Bagirarak yaptirmaya alistirdik simdi ses yukselmeyince ona kizildigini anlamiyor canim.Ayni durum bendede var sadece sende degil sekerim.Oh ne guzel kendisinin istemesi canim.Benimki bazen bana kizinca senin gibi anne istemiyorum diyor bende o zaman disaridan baska anne bul diyorum.Aslinda aklida cok guzel eriyor valla dedigi falan olunca tesekkurler annecim falan diyor.Ay simdilerdede takmis benimki palyanco ve pizzaci olacakmis.Bizi gulduruyor guluyoruz ya herkes bana guluyor ben palyanco olacam diye tutturdu tuhaf bu cocuklar. Poyraz masallah cok iyi hersey yolunda gidiyor ama oglusumda cok capak oluyor su siralar arastirayim bakalim neden oluyormus.benimde cocukken cok olurdu sabah uyaninca gözlerimi acamazdim bazen.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 13:17:27
selamlarrr zuzumu bugün alıcam özledim onu demin telefonla konuştukda özledinmi diyom özlemiş dünya kadar bende özledim deidm kocamn öpücükler verdi bana bende ona tabi semihde yürüteçde çok mutlu ve mesut geziyo çok hoşuna gidiyo ona binmek:) bugün 6 ayımız doldu koca adam oldular artık:)suedaya gelince ben ona bağırmazdım çok iyiydik okula başlayınca söz dinlemez oldu benimki yoksa evde çok iyiydik eskiden:( benimkide acayip acayip şeyler olacağını söylüyo arabacı olcakmış arabalarla oynuyo çiftlikçi olccakmış yuyu bakalım ne olcaklar okusunlarda ne istiyolarsa ondan olsunlar :) bugün tarana yapıyorum kızlar semih izin verdikçe tabi ön hazırlıklarını tamamladım gibi ama semih uyandı uyusun kaldımız yerden devam edicem inşallah Esra sende hoşgeldin ne nedemek sende anlat oğluşunun yaptıklarını neler yaptığını kendini anlat birazda kaçayşındaısn ilk çocukmu neler yapıyorsunuz oğlunla:)sık gir ama ihmal etme sayfamızın çok annesi yok sonuçda:)
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 14:25:33
Merhaba hanımlar.Ben 26 yaşındayım evhanımıyım ilk bebeğim 3yıllık evliyim eşimin işi nedeniyle istanbulda yaşıyoruz.oğluşumun adı Ali çok şükür gelişimimiz güzel gidiyor bu aralar dönme sevdalısı durmadan dönmeye çalışıyo.çığlık atıyo.şimdi ağlıyo yine yazarım inşallah.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 17:04:23
kuzumali Merhaba arkadaşlar. sizleri çoktandır takip ediyorum.benimde 3 mayıs doğumlu bir oğlum var.İsmim esra.Benide aranıza kabul ederseniz bende uğruycam sayfanıza sık sık. hoşgeldiniz..güzel muhabbetler hepimize
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 17:17:58
merhaba kızlar giremedi 2 gündür yoğunluktan.. dietisyene gittim..ön görüşme yaptık..kan tahlillerini verdim pazartesiye kadar yediklerimi yazmam için günlük verdi beslenme düzenine bakacak galiba..pzartesiden itibaren kontrol altına girecem her hafta görüşmeler olucak ve hergün öğünlerde neler yediğimi yazıcam.. nevzatın ayak morarması deri altında ki dokularla alakalı dedi..4 lü ultrason cekti..eğer damar tıkanıklığı olsaydı ameliyata giderdi dedi..cok şükür bişey cıkmadı 2 ayda bir kontrole gidecez..kilosu 9 kg boy 74 cm..çok iyi dedi..9 aylıkde soranlara nazar değer dedi ezgicim bizim ev işi olacak gibi bakalım..eşim geri cekildi ama kayınvalidem babadan kalma arsası var satıp ben alacam dedi..bir kaç güne belli olur alacağımız evde 2. kat bakma fiata 4 -1 yeri mükemmel hastahane yakın market altında eczane yanıbaşında hemde lüx inşallah olur..ezgicim ben seni 60 kg filan sanıyodum ne 82 si..hadi sende artık dikkat et pazartesiden itibaren başlıyoruz..kaytarmak yok..msjını bekliyorum canım..29 mayıs hastanesine gidiyorum canım..

|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.09.2010 17:26:29
aynurcum demek palyanço olcam diyo hee çok güldüm   eminede winx olcam diyo..bende 6-7 yaşımdayken dansöz olcam diyomuşum  hatırlamıyorum hiç..amma dansöz oldum hee  sibel gözün aydın kızın geliyo he 2 gün de olsa insan özlüyo..kızmalar bizim evdede cok var bende cok üzülüyorum ama inan bazen boğazlarım ağrıyo sinirden..bizimkinin kardeşine karşı bişeyi yok ama çok döküp sacıyo cok dağınık..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
19.09.2010 00:01:42
iyi gecelerrrr herkesi uyuttum yahşi cazibeyi seyredip bi taraftanda bilg. başındayım :D aslında yarın sabah erken kalkıcaz kütahyaya gidicez düğüne aslında düğün cuma başladı köyde kadınlara kına gecesi bugünde erkeklere kütahyadaydı yaırnda gelin alıcı var çoluk çocuk zor olur kalcak yer sorunu olur diye bugün gitmek istemedim kocişde hak verdi gitmedik yarıngitcez neyse semih ağlıyo sonra görüşürüz:D
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
19.09.2010 00:01:47
iyi gecelerrrr herkesi uyuttum yahşi cazibeyi seyredip bi taraftanda bilg. başındayım :D aslında yarın sabah erken kalkıcaz kütahyaya gidicez düğüne aslında düğün cuma başladı köyde kadınlara kına gecesi bugünde erkeklere kütahyadaydı yaırnda gelin alıcı var çoluk çocuk zor olur kalcak yer sorunu olur diye bugün gitmek istemedim kocişde hak verdi gitmedik yarıngitcez neyse semih ağlıyo sonra görüşürüz:D
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
|
-
20.09.2010 07:55:18
Puslu bir İstanbul Sabahından Gunaydın herkese, gecen hafta tatılden donduk ıs guc derken yıne unuttum sızı :) bu hafta mevlut yapmayı dusunuyorum ogluma. apartmandakı komsularım gelıcek.yarında mısafırım var arkadasım gelıcek yıgıtımı gormeye.. muhabbettı baya ılerletmıssınız. dıyetlere baslanmıs. benımde acıl baslamam lazım dogum kıloma cıktım yıne. emzırdıgım ıcın rejım yapamıyorum. bı bıtıreyımm anında baslıycam rejıme. esımmde cok rahatsız bu halımden hıc begenmıyorr :( hafta sonu babam burdaydı az once onu ugurladım bursaya yıne kaldık edıyle budu basbasa. çok özluycem yıne onuu. Fatmacım gecmıs olsun oglusuna. Sıbelcımm gule gule gıt.ıyı eglenn. Oğlusum uyan dı ugrarımm yıne
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 10:59:36
günaydın fiiit anneler..kimseler uğramamış.. ben 7 de kalktım eminemi gönderdim kahvaltı yaptık eşimde şimdi çıktı evi toparladım sayılır ama inceden temizlik istiyo.. ben bu sabah nevzata rafadan yumurta yedirdim şimdide yarı su yarı süt yaptım içine azcık pekmez ve bebek bisküvisi koydum afiyetle içti..doktor tavsiyesi üstüne.. bende 1 dilim çavdar ekmeği az peynir ve çay yedim..2.5 da randevu var dietisyene gidecem çıkıyorum şimdi..kızılaya gidecem emineye uzun kollu bir şeyler almam gerek.. eda hoş geldin sefa getirdin  biraz zor oldu ama  yoklama yapacam bundan sonra..kiloyu kafana takma canım verirsin..kocişinede kızdım heee sonuçta sen yeni doğum yaptın hemde 2 tane...ek gıdalara tam olarak başla dikkat edersin..
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 12:36:28
Merhaba arkadaşlar bugün neler yapıyosunuz ben evdeyim süpürge yapıyodum bi bakayım nete dedim.Oğluşumda uyuyoken.Fatma oğluna verdiğin süt inek sütümü merak ettim?kilolarla benimde başım dertte hamilelik boyunca tam 30 kilo alarak bi rekor kırdım ama çok şükürki 23 kilosu gitti şu an 83 kiloda takılıp kalmış vaziyetteyim.diyete başlıyım istiyorum ama bakalım nezaman başlıcam aslında biran önce başlamam lazım yoksakış geliyo mantomun içine giremicem:) bide arkadaşlar sizin bebişler akşam kaçta gece uykusuna yatıyolar?benim oğlum gece bir buçuktan önce uyumuyo uyutamıyorum.
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 12:58:02
SIBELCIM INSALLAH GUZEL GECMISTIR KUTAHYA GEZINIZ CANIM.Kusura bakma ya buyuk harf olmus. Elacim hosgeldin iyi gezdiniz masallah sekerim.Ya sende verirsin kilolarini su ek gidaya gec o zaman daha iyi olur. Fatmacim demek kahvaltiya basladiniz yavastan canim inek sutunemi su katip verdin bende merak ettim.Hi alisveris zamani demek bakalim bugun görusmende neler olcak canim.Bende sabah dokturumu seyrettim diyetisyene gitmek en mantiklisi galiba bende dil sorunu olunca gitmek istemiyorum. Esracim nasil verdin 23 kilosunu iyi gitmis kilon canim:Bende 30 kilo aldim ama daha giden 12 kilosu gerisi bende duruyor.Artik diyetlen verecegim. Ya bazi yerde okuyorum bu kadar aldim ama sonra kendiliginden gitti diye benim kilo yapisik kilo diyet yapmadaan gitmiyor.Ilk dogumumdada öyle olmustu. Birde Esracim ne kadar gec uyuyormus öyle benim oglusum aksam 8 bucukta falan uyuyor gece iki kere falan uyanip mama iciyor.Tabi sabah erken uyanip muhabbet ediyor kendince cigliklar atiyor.
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 14:46:20
Benım esımde kılo takıntısı var.bekarken vardı sımdı bıde hamılelık kılolarını alınca ıyıce arttı. yemekte lokmalarımı sayıyor resmen. cok bunaldım artık bır an once emzırme bıtsede versem kıloları dıyorum artık. kızımda 7 kılo almıstım hepsını verdım.oglumda10 kılo aldım daha veremedım. benım oglum gece 11de yatıyor sabahda 8 de kalkıyor emıyor tekrar yatıyor 10 da kalkıyor.gece hıc uyanmıyor
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 16:50:53
merhaba kızlar dietisyenle görüşmem süper geçti.. 75.900 kg 169 cm şu an hemen verdiklerini yazayım..emzirmem dikkate alınarak verildi..listeyi yazayım okuyacam yazdıklarınızı.. SABAH 8.30 kalkınca-3 kuru kayısı-2 bardak su 1 kbk yarım yağlı peynir..salatalık domates sınırsız..2 ince dilim çavdar veya kepek veya..tambuğday..şekesiz cay ARA ÖĞÜN-10.30 1 MEYVE ÖĞLE 3 köfte kadar et,tavuk veya balık 1 kase çorba veya 1ince dilim ekmek bol salata ARA ÖĞÜN-15-15.30 1 meyve AKŞAM-18.30-19.00 6 kaşık sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 ince dilim ekmek ARA ÖĞÜN-21.00 1 meyve-1 sb şekersiz süt hergün 2.5 litre su..yemeklerden önce arada ve sonra su..maden suyu
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 16:56:59
kuzumali Merhaba arkadaşlar bugün neler yapıyosunuz ben evdeyim süpürge yapıyodum bi bakayım nete dedim.Oğluşumda uyuyoken.Fatma oğluna verdiğin süt inek sütümü merak ettim?kilolarla benimde başım dertte hamilelik boyunca tam 30 kilo alarak bi rekor kırdım ama çok şükürki 23 kilosu gitti şu an 83 kiloda takılıp kalmış vaziyetteyim.diyete başlıyım istiyorum ama bakalım nezaman başlıcam aslında biran önce başlamam lazım yoksakış geliyo mantomun içine giremicem:) bide arkadaşlar sizin bebişler akşam kaçta gece uykusuna yatıyolar?benim oğlum gece bir buçuktan önce uyumuyo uyutamıyorum. evet canım inek sütü..dktr yarı su yarı süt olarak verebileceğimi söyledi o da günde bir kere..normalde aptamil 2 veriyorum ama artık dışardan yemeye ağırlık vermem gerektiğini söyledi..süt hazır süt olduğu ve işlendiği için verebilirsin dedi.. yanlız değilsin hayatım bende doğuma 93 kg ile girdim şu an 75 sayılırım takma kafana..veririz inşallah..bahara bomba gibi girecez inşallah sende yediklerini yaz.. nevzatta 8.30 da uyuyor gece 2 kere uyanıyor emiyo uyuyo 7 de kendi kendine kalkıp şarkı söylüyo

|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 17:00:29
eda_dilara Benım esımde kılo takıntısı var.bekarken vardı sımdı bıde hamılelık kılolarını alınca ıyıce arttı. yemekte lokmalarımı sayıyor resmen. cok bunaldım artık bır an once emzırme bıtsede versem kıloları dıyorum artık. kızımda 7 kılo almıstım hepsını verdım.oglumda10 kılo aldım daha veremedım. benım oglum gece 11de yatıyor sabahda 8 de kalkıyor emıyor tekrar yatıyor 10 da kalkıyor.gece hıc uyanmıyor Allah allah cok enteresan..hiçç kendini üzme hayatım veririz hepsini inşallah..zaten ek gıdalara geçme zamanın yaklaştı..şimdiden ver bence yoğurtla başla meyve püresi verki damak tadı gelişsin sonra istesende yemez bu zamanlar çok önemli..ah ah zamanında anacım süt bulamazmıştı çayın içine ekmek doğrar biberonla içirirmiş bana..ey gidi günler eyyy
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 17:16:37
selamlar dün sabah kütahyaya gittik akşam geldik düğün falan derken günü geçirdik yorulmuşum ama bişey yapmadım ama çokda gezmedim sadece kütahyada sosyete pazarı açılmış bi tane çanta ldım kendime 10 liraya 5 lirayada vardı çantalar ama ben 10 liralık beğendim sueda bugün okula gitti öğlen onu götürdük bide pencereler değişicekti bugün yada çarşambaya geliceklermiş bugün gelmediler çarşambaya kaldı sanırım suedayı 3,5 da aldık erken verdiler ilk gün münasebetiyle yarın servisle gidecek :) semihe gelince yarın aşımız var emekleme çalışmalrı haen devam ediyo 1 ileri iki geri gidiyo sağlık ocağındakiler muhtemelen yoğurt moğurt verin diycekler onlar 6 aydan önce bişey yedirmeyin diyolar bende kendimi ek gıda özürlüsü ilan ediyorum semih ara olarak meyve yiyo canı ne kadar isterse bazen bi kavanoz baen yarım çorba yapmıyorum ona özel varsa katkısız çorba ondan veriyorum yoksa sütle geçiriyo hadi diyourm meyve vereyim benimki basıyo bağırmayımeme istiyomuş beğfendi :D suedanın yemek yediğini görünce hızlı hızlı oraya gidiyo yemek görünce oraya gidiyo bakalm biz napıcaz:D
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 17:18:51
fatma listen güzelmiş kaç kalorilik fazla değil sanırım ben cumartesi pazar ve bugünde dahil pek dikkat edemedim cumartesiye kadar 1 kiloya yakın gitmişdi eda maşllah seninki kalkmıyomuş gece benimki kalkıyo 2-3 kere emmeye ilk 4 saatte uyuyo ama sonra 2 saatte bi kalkıyo sıpa gecede saat 11 gibi falan yatıyo ama yarımsaat sonra tekrar uyanıyo az daha emip uuykuya dalıyo:D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 18:04:50
vallahi hayatım kaç kalorilik bilmiyorum..hamileliğiden önce de gitmiştim işin tuhaf tarafı o zaman gittiğimdede 75.500 kgymişim..aynı gibi..ayda 6 kg vermiştim şimdi 2 ay gitmeyi düşünüyorum..cok pahalı muayne 180 tl zam gelmiş..bayram harçlıklarımdan ödedim eşimin haberi yok dietisyene gittiğimden..1 ay git dedi bende 1 ayı kendim ödeyim 2. ayı gidiyorum deyip ona havale edecem..zaten gerek yok deyip duruyo..her hafta kontrolüm var yağdan mı kastan mı kilo veriliyo yağ oranı ne kadar falan bakacak.. sibel sen kaç kilosun hiç yazmıyosun..sende ne yediğini yaz her gün olur mu.. aynur sen yazmamışsın
<mesaj tarafından düzenlendi fatmaunal on 20.09.2010 18:09:21>
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 20:25:08
Aynurcum benim kilolarda senin dediğin gibi kendiliğinden gitti açıkçası.Doğumda 7 kilo gitti sonrasındada iştahım kesildi birazda depresyona girdim heralde hızlı birşekilde 3ayda falan 23 kilo verdim ama birde çok su içiyodum hayatım boyunca hiç o kadar su içmemişimdir.emzirdikçe hararet yapıyodum.işte böyle özel bişi yapmadım yani.Ama artık yapmam gerekiyo fatmanın diyetini uygulanabilir aslında izin verirse:)sizin bebişler negüzel erken yatıyolarmış ama sabahta erken kalkıyolarmış benimkisi geç yatıyo sabahta geç kalkıyo.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 20:39:35
iyi gecelerrr kızşar benim boy kısa malesef 1.50 boyum var kilomda 63-64 arası gidip geliyo hamile kalmadan önce 54 kilo falandım hamile kalınca 73 çıktım işde 9 kilosu falan gitti gerisi bana kaldı malesef ben diyetisyene falan gitmeyi düşünmüyorum geçen senelerde gitmiştim hastaneye kadın yüzüme bakmadan liste vermişti 6-7 ayda 21 kilo verdim kendi çabalarımla:D öğrendim artık yani:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.09.2010 23:58:21
ii geceler bende bi bakayım dedim..vallahi sibel ben 65 de çok iyi oluyom yaa tabi boy önemli,bende devlet hastanesine gittim ilk dediğin gibi hazır listeyi tutuştudu elime..ilgi sıfır..ben disiplini seviyorum..daha hırslı oluyorum..artık bu düzeni sürekli devam etirmem gerek daha 3.bebek var sırada sibel yarın aşıya giderken ağrı kesici içir 1 tatlı kaşığı kadar ondanmıdır nevzat 6. ay aşılarında 3 bacaktan yemesine rağmen ağlamadı ben ağrı kesiciye bağlıyorum..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 10:50:11
günaydın sabah aşımıza gittik gitmeden önce 2 çay kaşığı calpol verdik sağlık ocağındaki doktorumuz gitmiş başka doktora girdik bizde suedaya sağlık raporu aldık boyuna kilosuna baktılar bacaklarının esnekliğine kalbine böbreklerine dalağını karnını falan elle muayene etti sağlık raporunu aldık yani :D sueda 17 kilo 108 dedi ama 105 cm. falan anca eder annesine çekmiş boy kısa olucak semihde aşıda çok ağladı öğle böyle değil yani az önce uyuttum yatırırken bile ağladı aldırdım falan çocuk korktu iğne yaptırcaz sanıyo sanırım boyumuz kilomuz sizinkiler kadar değil ama gfenada sayılmaz:D kilosu 8,200 boyuda 68 cm. miş baş çevremizde 43,5 cm. miş doğumda bi tane bebek aşı ve sağlık takip defteri vermişlerdi bize ona yazıyoruz gelişimi arkasında ek gıda bilgileri var onları uygulayın dedi ebe onlar güzel bilgiler dedi ok dedik bizde bidahaki aşımız yaşını 1 gün 19 mart 2011 ama ocaktada boy kilo kontrolüne getirin dedi ok dedik bide bana aşı çıkardılar önümüzdeki aya tetanoz aşısı olursam 4 olcak sonra bidahaki seneyede olursam ömürboyu koruycakmış :D bakalım olursam bide ben devitle demir vitaminini biraz sallamışdım onu kullanmaya devam edin dedi kullancaz bakalım :D bizden bu kadar birazdan servis gelir suedayı göndericez:D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 11:34:03
günaydın..bu gün temizlik günü..ve alışveriş günü  perşambe kayınpeder gidiyo 3 ay gelmeyecek yarın akşam yemeğe çağıracam bu günden alışverişi yapmam gerekecek..ne yapacağımıda bilmiyorum  özel bişiler yapmak lazım sibel demek cok ağladı tüh..kolay değilki büyük insan dayanamıyo küçücük bebe ne yapsın..nevzat ağlamadı Allahtan aşıdan sonra millete şebeklik yaptı..kiolsuda boyuda gayet iyi ama bence ek gıdaya ağırlık ver bu sabah hiç kahvaltı yapasım yoktu bir iki lokma atıştırdım o kadar..gece 2 e yattık 7.30 da kalk kendimi çok yorgun hissediyorum temizlik yapıyom ama nasıl..bi enerji drink içeyim kendime gelirim belki meyve saatim geldi ama yemicem öğlen salata yoğurt ve light ton balığı yemeyi düşünüyorum akşamda çorba...kaçtım ben görüşmek üzere ezgi kayboldun yine..betül de yok..funda kayıp aranıyor
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 11:52:06
Esracim super keske benimde kilocuklarim öyle hemen gitse cok sevinirdim. Fatmacim benimde internetten cikardigim liste seninki gibi bende onu uyguluyorum.http://www.diyetform.co...=diyetdetay&diyet=12 bak bunu uyguluyorum biraz zaman gecsin 1200 kaloriye dusurecegim canim. Benim oglumda aksam 8 bucukta yatiyor gece 2 kere kalkiyor aynen seninki gibi 7 gibi basliyor konusmaya ciglik atmaya oynuyor kendi öyle. Sibelcim bende ilk dogumumdan sonra kendim yapmistim diyetimi sporumu falan ne guzelde eski halime gelmistim.Bundada insallah eski halime gelecegim.Benimde boyum kisa canim. Bende her hafta cuma gunleri tartiliyorum kacamaklar yaptigim halde haftada 1 kilo veriyorum simdilik spora baslasam daha iyi gidecek kilolar ama bir iki gun yurudum bugun yagmur var eve kapandim.Eliptik bisiklette yaparim insallah. Elacim bazi insan kiloya takintili oluyor haklisin sen verirsin canim ee birde 30 kilo falan alsan kocan ne yapacak acaba Biz esimle muhabbet ediyorduk verirsin zamanla kendini SIKMA öyle diyor ben senin 48 kiloluk halinide biliyorum diyor bende bak cok iyi bakmisin nerdeyse iki kati oldum diyorum.Oda istiyor tabi kilo vermemi kim istemezki zayif olsun. Benim Poyraz dizlerini toplamaya falan basladi emekleme calismalari yapiyor anlasilan bakalim ne zaman basaracak. Sibelcim ek gidaya basla sonra zorlanacaksin canim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 13:22:59
selamlar seuda 12:30 da gitti servisin ilk günü biraz sarkmalar olucak bi iki güne düzelir ek gıda işine gelince veriyorum vermiyo diğilim günde 1 tane meyve püresi bitiyo ev dışında uzak bi yere gitmezsem gidersem veremiyorum malesef dün meyvesini yedi mesela 2 ye böldük yarısını bi yarısını bi yedi canı istemeyince yemiyo illaki meme istiyo :D genelde bitiriyo :D akiamda yoğurtlu çorba verdim blendırdan geçirip betülmü yazmıştı baklagilleri vermiycem diye doktro öğle söylemişti sanırım yada ben yanlışda hatırlıyo olabilirim diyete gelince bugün tartılıcaktım sözde ama sabah aşı işi olunca kaldı bi kaç gündür kaçamak var düzen yok ama gitmiş olabilir yarım kilo bi kilo arası bişeyler yaa niye eskisi kadar istikrarlı olamıyorumki :( bi kaç kilo gitse benim gerisi gelicek bunu biliyorum ama sıkcam bakalım dişimi tatlı isteğimi ertelemem lazım yada günde 1 tane tatlı bişey mi yesemki tatlı ihtiyacımı bastırması için bakıcaz bakalım çaresine önümüzdeki ay düğün var gene bikaç kilo versem daha güzel olucam :D
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 17:55:24
Selamlar bugun arkadasım geldı yıgıtı gormeye. sabah ezanında kalktım daha yatmadım. pogaca ve havuclu toplardan yaptım. hepımız banyolandık mıslendık. arkadasımın 2 yasaında oglu var dılos bı rahat bırakmadı cocugu.anladım dılsoun tam oyun zamanı okula gondeebılseydık cok ıyı olucaktı ama nasıp esım kafaya koydu kemerlerı sıkıp araba alcıak. Sıbelcım bende senın gıbıyım 1.50 boyum azıcık kılo alıyım hemen belllı oluyor. sımdı 62 kıloyumm cok rahatsızım bu halımden ama yedıklerımden de kesemıyorum emzırdıgım ıcın bu arlar msallahımız var cok guzel emıyoruzz.boyle gıtsın ben bır yasına kadar emzırmeyı ıstıyroumm.çınku kızımda aglayarak emzırırdımkanardı.cok sukur bunda hıc sorunumuz yok. ya yıgıt bu cuma 4 aylık olucak 7-7,5 kılo falan normalmı sızce kılosu. cumaya bızımde asımız var saglık ocagında kılo boy olcturucem bakalım kac cıkıcak
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 18:45:10
hemen hemen aynıyız 1 kilo falan fazlam var senden aynı dediğingibi bikaç kilo hemen farkediliyo malesef ki başkalarına kalsa ben çok iyiyim ama ben memnun değilim inşlalah iyi vakit geçirmişsinizdir arkadaşınla :) kiloya gelince gayet iyi bence semih 7.400 geliyodu 4 aylıkken:D 1 kilo bile almamış 2 ayda  neysem ben kaçar susim çağırıyo:D
|
|