MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 14 of 40, mesajlar 261 to 280 of 793
|
Yazar |
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
14.05.2010 08:26:51
( #261 )
Selamlar Bizim buradada havalar duzelecek galiba insallah yaz gelsin artik ya bunaldik iyice dun yuruyuse ciktik havayi görunce.Kilolari hic sormayn bende 46 beden oldum uhu uhu aglamak istiyorum.Ya istahimda cok yerinde biraz dikkat edeyim diyorum olmuyor.Birde bebisimle kavga icindeyiz nerdeyse mememi istemiyor resmen bogusuyoruz bu 6 ay bile dayanamiyacak heralde biberón rahatina geliyor.Birde kakasini 2-3 gunde bir yaptigi icin cok ikiniyor bakalim duzene girermi bilmem. Ay benimki mizildiyor ben kactim sonra yine yazarim
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
14.05.2010 09:45:43
( #262 )
günaydın:) rutin bir güne merhaba diyorum aynur sen mamayı biberonlamı veriyorsun alıştı demekki keşke emse hep mamayı halen devam ettiriyormusun gelen hemşirene sorsaydın belki artık gerek yoktu öğlelikle oğluşunda memeden vazgeçmez bizimkide burnunu memeye soktumu emmesede yalancı emzik gibi kullanıyo ben farkedeip çekersem eğer brakıyo yoksa ben farkedene kadar hiç bırakmaya niyeti yok semihde durmadan ıkınıyo sanırsınki kabız ama değil durmadan çocuk sabah bi kustuki sormayın çok emmiş sanırım koltukta yan yatıyordu ta yere kadar fışkırdı kusmuğumuz ama kesik kesik kusuyo orası iyi işde :) burda havalar ısınmaya başladı ama hafta başı yne düşücekmiş sıcaklıklar dün saat 3 gibi bi sırşaı çıktık ama hemen girdik içeri çok sıcaktı sonra akşam çıktık sueda daha ilk defa giydi yazlıklarını dün çok sıcaktı bugünde okula giderken giydirdim inşallah üşümez bugün hamburger yemeye gitcekler okulla beraber
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.05.2010 11:50:02
( #263 )
Sibelcim hemsirem surekli her emdikten sonra vermem gerektigini söyluyor.Kilo artisi ancak oluyor zaten onu icmeyince uykuya falan dalamiyor surekli agliyor anlayacagin sutum yetmiyor ne yaptiysam olmadi.Artik mememi birakirsa ciktigi kadarini sagar veririm canim baska carem yok. Biz bugun arkadasin kizinin dogumgunu var ona gidecegiz yarin kirkimiz cikiyor ama gidecek kimse bulamadik annemde birgun öncede olsa olur dedi bizde bugun banyomuzu yapip arkadasa gidecegiz. Bizim buradada bugun hava cok guzel gunesi görmek icimi ruhumu acti dogrusu ee aydinlik gunlerde basladi gece 10 da bile hava kararmiyor o yuzden Buyuk oglusumda daha erken diye uyumamak icin direniyor aksamlari. Ay simdide esim geldi hadi görusuruz.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
14.05.2010 12:09:52
( #264 )
oh ne güzel size iyi gezmeler aynur havaların tadını çıkramak lazım çok çabuk kış geliyo ama bziede ne soğuk yarıyo ne sıcak  bende bugün pazar çıkarım sonra sueda annaneme gitcem diyo onu götürürüm teyzesine bi alışverişede çıkmam lazm suedanın yazlıkları küçük geliyo geçen sene almamıştım bi önceki senedekilerle idare etmişti bi iki tişörtle geçiştirmiştim çokda büyümediğine olmauştu ama b usene büyümeye başladık :D inşallah devame eder
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
14.05.2010 13:27:30
( #265 )
merhabalar aynurcum kırkınız hayırlı olsun.. sibelcim kıyafet için wakikiye uğra muhakkak cıvıl cıvıl kampanyalarda süper
|
|
inhuda
-
Tüm gönderiler
:
1260
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İSTANBUL-ÜMRANİYE
-
|
-
14.05.2010 18:24:17
( #266 )
Merhabalar..3 aylık kızımın arabasını satıyorum.Oto koltuğu-Ana kucağıyla birlikte ikili set halinde.Dışarıya çıktığımız sayılıki 10 defayı geçmez dönemde kullanıldı sadece.Çok temizdir sıfırıyla farkı yoktur.Pusetin arabaya monte edilmesi çok kolay ve böyle birlikte kullanımı özelliklede yeni doğan bebeklerde tam koruma sağlıyor soğuğa ve güneşe karşı.Ana kucağı- oto koltuğununda evde odadan odaya taşıma imkanı çok kullanışlı.Kumaşı kir göstermiyor ve nemli bir bezle rahatlıkla silebiliyorsunuz.Arabanın altındaki eşya filesi ve kullanma sapının oradaki ekstra cep bebeğinizin ve sizin tüm eşyalarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz kadar geniş.E-Bebekte ve bulabileceğiniz başka yerlerde fiyatı 599 tl.Ben 400 Tl ye bırakıyorum.Netteki resmini ekleyeceğim..İlgilenenler olursa resminide çekip ekleyebilirim ayrıca.Özellikleri :Sportif, şık tasarımıyla bu arabayı büyük bir keyif ve rahatlıkla kullanacaksınız.Yüksekliği ayarlanabilen itme sapıyla rahat hareket edebiliyorsunuz.3 farklı pozisyona ayarlanabilen sırt dayanağı bebeğinizin rahatını sağlıyor.5 noktalı emniyet kemeriyle bebeğiniz güvende oşacak.360° dönebilen ön tekerleğiyle manevra kaabiliyetiniz artıyor.İtme sapından kumandalı ön tekerlek sabitleme sistemi bulunuyor. Taşıma Koltuğu :Grup 0+ (13 kg'a kadar olan bebekler için) (E4 belgeli)Taşıma koltuğu ve oto koltuğu olarak kullanılabilme özelliği mevcuttur.3 farklı pozisyonda kullanılabilen taşıma sapı bulunmaktadır. Taşıma Kapasitesi : 15 kg Ürünün Açık Ölçüleri : 61 (w) x 117 (d) x 106 (h) cm Ürünün Kapalı Ölçüleri : 61 (w) x 87 (d) x 45 (h) cm Ürünün Ağırlığı : Bebek Arabası:10,5 kg Taşıma/Oto Koltuğu: 3,5 kg Garanti Süresi : 2 yıl Üretim Yeri : P.R.C. - NOT: Garanti süresinden 4 ay eksildi sadece.Devam ediyor.
- Bizim arabamızda deluxe model.
ÜRÜNÜN E-BEBEKTEKİ LİNKİ : http://www.e-bebek.com/travel_sistem_bebek_arabalari/kraft/kraft_deluxe_jogger_travel_sistem_bebek_arabasi/KRA-76432
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.05.2010 14:18:02
( #267 )

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.05.2010 15:21:35
( #268 )
oh ne güzel rahatlamışsındır biraz fatma bizde oğluşla başbaşayız sueda annanesigilde yarında sanırım kaynanamlara gitcez kızıyorum şurda dursalardı gder gelirdik ekndileri çadıra gidiyolar sonra hadi gelin çocukları özledik diyolar çok virajlı bi dağı tırmanıp iniyrouz ondan sonra ulaşıyoruz oraya bide tuturuyolar geceliycekmişm çadırda hayrı dedikçe ısrara ediyolar gene söylediler telefonda küçük çocukal nası kalayım ben ordaki ben semih doğamdanda kalmam diyordum neyse gene geçiştircez bugün hava yağışlı bizim burdada evler karardı bizde zaman geçiriyoruz işde öğle:)
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
15.05.2010 20:17:11
( #269 )
slmmm esımı beklıyorum yemege canım sıkıldı foruma bakayımm dedım. dun kadın gelmedı camları sılmek ıcın. bende daha ustune dusmedımmm. bugun camların hepsını kendım sıldıım tertemız oldular perdelerımıde yıkadım esıme taktırırım yarın artık. bı mutfagın camı kaldı sılınecek. sumelı oldugndan cok zor sılınıyor onuda esıme sıldırecem yarınn. sınır oldum ya halılarıda bır hafta olsu verelı hala getırecekler. bısey degıl kzımm corap gıydıremıyorum yalnayak gezıyo evde. bugun ıslerı bıtırınce bı sancım oldu ama dınlenınce gectıı. aksamda erken yattıgımdan gece uykum kacıyorr. yarın kaynanamlar gelıcek kalmaya. carsambada annemler geclıcekk. gelmedıler gelmedıler annemler gelınce gelcıeklerı tuttu. ınsalalah sorun cıkmazz. o zamana kadar yıgıt gelır ınsallahda annem bosna zaman gecırmemıs olur
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.05.2010 14:09:05
( #270 )
TÜNAYDIN KIZLAR..KİMSELER YOK YİNE.. SABAH KAHVALTIYA KAYINVALİDEM GELDİ..EŞİMDE GEÇ GİTTİ ANCA İŞLERİ TOPARLAYABİLDİM..VALLAHİ BU SABAH ŞOK OLDUK NEVZAT KOLTUĞUN ÜSTÜNDE YAYIYODU AGUUU AGUUU SÖYLENİYODU BİZDE ONA BAKIYODUK...BİRDEN AYAKLARINI KALDIRDI DÖNDÜ ZOR YETİŞTİ EŞİM..YAWW BU BEBE COK YARAMAZ BİŞİ OLACAK 2.5 AYLIK BEBE DÖNERMİ..HİPER AKTİF OLCAK HERHALDE..BİR KONUŞMAYA HEVESLİKİ..KONUŞMAYI ERKEN SÖKECEK GALİBA BU GÜN HAVA BOZUK EVDEYİZ..BU ARADA EŞİM SALINCAK GETİRDİ..EMİNEYLE NEVZATA NEVZAT COK SEVDİ SAKİN SAKİN DURUYO İÇİNDE İNCELEYİP DURUYO...İÇİNDEDE MIŞIL MIŞIL UYUYO SALLAMAKTA KOLAY OLUYO..HAVA GÜZELKEN BALKONA KOYUYORUM HİÇ HUYSUZLANMIYO... SİBELCİM KAYINVALDENLER KAMP MI YAPIYO HAYIRDIR..SEN KALAMAZSINKİ CADIRDA..ISRAR ETMELERİ SAÇMA EDA SEN YİĞİT İÇİN İYİCE SABIRSIZLANIYOSUN BELLİ NE CAM SİLMESİ
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.05.2010 11:31:09
( #271 )
günaydınlar dün kayınvaldemlerin yanına gittik tabi eşimi evden çıkarana kadar canım çıktı ben hadi dedikçe film seyretti kayınvaldemelr gitcek bişeyler vardı evlerinden onları aldık sonra suedayı aldık annemlerden sornada ılıcalara gittik ne sıcaktı dün hava sueda kısa kollu olmasına rağmen çıkarttık atletle dolaştı semiede 2 çoraplı pijama bide çorap gidiriyorum ev soğuk olduğundan orda sadece 1 pijamaya kaldı ama ben kendimi ceryana çarptırdım sanırım gene genzimin bi tarafı yanıyo ve bi kırıklık var üzerimde işelr çok beni bekliyo ama hiç yapasım yok yatıp dinlenmek istiyorum birazdanda sueda gelir yemeğiydi falan onla uğraşırız fatma maşllah oğluşuna döndü haa artık döner kendi kendine aman dikkat bizimkide dönme çabalarında dün pek bi muhabbet eidyodu gülücükler saçmaya alışmaya başladı uuu uuu diyo bide bi çığlık atıyo bitiyom o sese :D yarın aşımız var içim gidiyo tek bi seferde yapsalar şua şıyı ne diye çocukları eleğe çevirirler bilmem geçen ay 1 kere vurdular o bile baya bi ağlatmıştı oğluşumu bunda nolur bilmem bide her ay kontrole götürüyormusunuz bebişleri doktora merak ettim ben kararasız kaldımda götürsemmi götürmesemmi diye?
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.05.2010 13:47:50
( #272 )
SİBELCİM BEN KIZIMI HİÇ GÖTÜRMEDİM AYLIK KONTROLLERE AMA SON 1 YILDIR HASTALIK NEDENİYLE MECBUREN HASTANEDEYİZ..NEVZAT SADECE SAĞLIK OCAĞINDA MUAYNE OLUYO O KADAR..ZATEN ÖZEL AŞI YAPTIRMAYACAĞIMIZ İÇİN GİTMEYECEZ.. BENDE MARKETE GİTTİM GELDİM..KAYINVALİDEME BIRAKTIM NEVZATI..DURMAMIŞ...DAHA DOĞRUSU BİZİM AKILLI MAMA VERMEMİŞ..AKLINA GELMEMİŞ...BENDE ZİYANOLMASIN DİYE EVE GELDİM MAMAYI VERDİM SALINCAKTA UYUYO ŞİMDİ...MARKET POŞETLERİNİ YERLEŞTİREYİM..CAMAŞIRIM VAR ASILACAK...
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.05.2010 13:48:27
( #273 )
SİBELCİM BEN KIZIMI HİÇ GÖTÜRMEDİM AYLIK KONTROLLERE AMA SON 1 YILDIR HASTALIK NEDENİYLE MECBUREN HASTANEDEYİZ..NEVZAT SADECE SAĞLIK OCAĞINDA MUAYNE OLUYO O KADAR..ZATEN ÖZEL AŞI YAPTIRMAYACAĞIMIZ İÇİN GİTMEYECEZ.. BENDE MARKETE GİTTİM GELDİM..KAYINVALİDEME BIRAKTIM NEVZATI..DURMAMIŞ...DAHA DOĞRUSU BİZİM AKILLI MAMA VERMEMİŞ..AKLINA GELMEMİŞ...BENDE ZİYANOLMASIN DİYE EVE GELDİM MAMAYI VERDİM SALINCAKTA UYUYO ŞİMDİ...MARKET POŞETLERİNİ YERLEŞTİREYİM..CAMAŞIRIM VAR ASILACAK...
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
17.05.2010 14:04:36
( #274 )
slmmm dun kayınvalıdemler geldı. burdalar sımdılık. carsamba gunude annem gelıcek. suan sancım var ama bakalım gecıcekmı dahada sıddetlenıcekmı. bazen ıstırahat edınce gecıyor. ama gunduz sancım olmamıstı daha once. gunduz sancım olması dogumun yaklastıgını hıssettırıyor bana. bakalımm gorucezz :P ben bıraz uzanıcamm.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
17.05.2010 14:21:29
( #275 )
bende suedayı kontrole hiç götürmedim sağlık ocağında takip edilmişti hep oğluşuda geçen ay usglerimiz vardı o zaman götürmüştüm suedaya hiç özel aşı yaptırmamıştım bunda da düşünmüyorum doktorumuz rota virüsü demişti bu ay için ama zaten 3 tane aşı olcak bide o olursa 4 tane birden rahatsızlanır diyedüşünüyorum zaten çok rahatsızlanmaması için dua ediyorum eda seninde artık günün belki geliyordur artık bebişimiz sen güzelcene dinlen ama bizide habersiz bırakma:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.05.2010 10:39:47
( #276 )
Selamlar Ya ben gezer oldum bu havalari bir daha bulmak zor oldugu icin guzel havalarda hemen disariya cikiyoruz. Birde oglusum su siralar biraz huysuz kizlar ee birde uykulari azaldi gunduz daha cok uyanik kaliyor.Masallah buyuyorlar ne guzel gulucuk atiyor ama bir turlu fotoda yakalayamadim.Bizim burada kontroler oluyor her ay bakalim 27 doktorumuz var. Birkac gun önce esime kizdim biraz keyfim yoktu:Agustosta tr ye tatile gidecekti 15 gunlugune gitmis buyuk oglusumada bilet almis onuda göturecekmis biraz moralim bozuldu biz burada kalacak olunca.Hem birde hep aklim oglusumda olacak bakabileceklermi diye cunki benim oglum cok hareketli hic oturmasini bilmez.Birkac gun gecince biraz kendimi alistirdim bu konuya ama yinede moralim bozuk.Bebek kucuk diye bizi göturmek istemiyor. Benimki yine basladi mizildanmaya ya kakasini yaparken cok zorlaniyor birde gaz olayimiz oluyor galiba bugun damla alip deneyecegim.Biraz daginik yazdim ama kusuruma bakmayin aceleden öyle oldu
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.05.2010 12:16:25
( #277 )
selamlar aşımızı olduk geldik babasına tuturdum bu defa çok ağlamadı allahdan ağladı ben susturdum ama huzursuz uyuup uyuyp uyanıyo kimbilir nası canı yanıyo :( boyumuz kilomuzda çok güzel olmuş boyumuz 59 cm. kilomuzda 6 küsür geldi 150 gr. kıyafet indirimiyle 5,850 dedik sevindirik oldum oğluş büyüyo artık :D benim oğluşumda gülüyo ama alışmışım suedanın gülüşlerine az geliyo gülüşü ysueda ağzı açıkdı bizim hep gülerdi boşuna dememişler seveceksen erkek çocuğunu sev kız kendi nasılsa sevdirir:) bizden haberler bu kadar umarım çok rahatsızlanmaz:(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.05.2010 10:56:00
( #278 )
MERHABA KIZLAR..KİMSELER YOK YİNE 19 MAYIS ATATÜRKÜ ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN... sibelcim seVindim semihin çok ağlamamasına..kilosuda cok iyi maşallah...benimde sütüm pek yetmiyo galiba büyüdükce dahada obur oluyo...günde 1 öğün aptamil vermeye başladım..öğlen sütüm az oluyo malum emine evde bugün erkenden yapayım yemeği..onlarında kreşte yıl balosu varmış...kıyafet diktireceklermiş..bale elbisesi...cok heyecanlıyım..neler yapacaklar merak ediyorum... aynurcum haklısın canım göndermek istememekle ama oda babası merak etme gözü gibi bakar ve bence senin gitmende bi mahsur yok uçak yolculuğu diye ben emine 40 ı cıkmamıştı daha istanbuldan trabzona gittim uçakla...bence eşini ikna et sende git.. kimseler uğramıyor ezgi facede de yok..funda hiçç yok..karpaks vardı sayfayı açan oda kayboldu...betül facedeydi ama burada yok... sayfa zor ilerliyo
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.05.2010 10:48:28
( #279 )
Sibelcim masallah semih cok guzel gelismis kilosu boyu supermis canim.Demekki sutun cok besleyici bir ben beceremedim su sut isini ne yapayim bunada sukur. Haklisin canim kiz cocugu kendini daha cok sevdiriyor benim oglusum cok sevince hemen kiziyor doya doya sevemedim. Fatmacim biliyorum bir sorun cikmayacagini ama gel bunu esime anlat ilk oglusumdada öyle yapmisti 9 aylikken gitmistim izine simdi her izine gidisimizde cocuk mutlaka hastalaniyorya o yuzden istemiyor. Bizimkilerde yavas yavas buyuyor demi kizlar benimkinin uyku saatleri azalmaya basladi.Sizlerinki nasil benimkinde birde gaz sancisi oluyor o zaman huysuz oluyor.Kucagima cok almaya korkuyorum alisacak diye yoksa kucakci olursa isim cok zor olur. Burada havalar o kadar guzel gidiyorki bizde dun deniz kiyisina gittik oglusum oynadi bizde cayimizi ictik yaz gibisi yok valla kistan biktigimiz icin haftasinu sicakliklar dusecek diyorlar ama olsun buda yeter. Bana gelince kiloda giden birsey yok artik annem gidince belki zayiflarim kosusturma icinde iki keredir masaja gidiyorum sirtim cok agriyordu biraz iyi geldi.Ee kendimizede bakmak lazim demi zaten benim bu saltanatim annem gidene kadar. Bebislerinizi cok öptum
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.05.2010 09:12:13
( #280 )
günaydıınn nihayet bu sabah girebildim bi kaç gündür giremiyordum ya :D neyse sueda bugün okula gitti 2 günlük tatilin ardından ama yaza naparız bilemiyorum yaz okulunada göndermiycez diye yazı yolladık belki yaza kadeşine alışır:) ama durmadan pc başında kaldırıryorum sonra bi bakmışım tekrar gelmiş açmış gezmeye gidelim diyo ama havada serin bende çıkarmak istemedim gelsin bakalım beşlki hava hafta sonu güzel olurda azıck geziniriz:) bu arada dün kayınvaldemler evlerine gelmişler maaş almaya geldiler tabi geri dönecekler 9 yıl olucak temuzda evleneli şu 3-4 aydır konuştuğum kadar konuşmamışımdır telefonla kayınvaldemlerlen hamileliğin son ayında bi başladılar gün aşırı arıyolar  ilkbaş napıyosun nasılsın diyorlardı şimdi napıyonuz oğlan napıyo kız napıyo soruyolar büyük ihtimalle bugün yarında gelirler görmeye  bune torun sevgisi anlamadım gitti dün eşimede söyledim evlendim evleneli bi kaç aydır konuştuğumdan daha az konuşmuşumdur diye oda beni rahatsız etmeyin de diyo  şakasına tabii napıyım arasınlar dedemiz suedayı çok severdi annesine benzetiyo semihde oğullarından ilk erkek torunu anneminde sueda ilk torunu semihide babama benzetiyo yani çocuklarım çok şanslılar her iki tarafda çok seviyo :D
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-