Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 15 of 20, mesajlar 561 to 600 of 793
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 17 September 2010
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
21.09.2010 20:20:26
Naber kızlar ben bugün biraz halı sildim ama daha çok silincek halım var benim yerler halıflex olduğundan aliyle dura kalka silicem inşallah.Bizde öyle lokma sayma durumu yok eşimde yemek yemeyi sevdiği için.benim boyum 1.66 kiloda 83 te takılmş vaziyette siz hepiniz ne güzel diyettesiniz birlikte yapmak daha zevkli aslında.Kızlar yürüteçe kaçıncı ayda koydunuz benimki daha 4,5 aylık ama olmaz heralde daha dimi?neysem ben kaçar.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
|
-
21.09.2010 20:52:40
eda_dilara Selamlar bugun arkadasım geldı yıgıtı gormeye. sabah ezanında kalktım daha yatmadım. pogaca ve havuclu toplardan yaptım. hepımız banyolandık mıslendık. arkadasımın 2 yasaında oglu var dılos bı rahat bırakmadı cocugu.anladım dılsoun tam oyun zamanı okula gondeebılseydık cok ıyı olucaktı ama nasıp esım kafaya koydu kemerlerı sıkıp araba alcıak. Sıbelcım bende senın gıbıyım 1.50 boyum azıcık kılo alıyım hemen belllı oluyor. sımdı 62 kıloyumm cok rahatsızım bu halımden ama yedıklerımden de kesemıyorum emzırdıgım ıcın bu arlar msallahımız var cok guzel emıyoruzz.boyle gıtsın ben bır yasına kadar emzırmeyı ıstıyroumm.çınku kızımda aglayarak emzırırdımkanardı.cok sukur bunda hıc sorunumuz yok. ya yıgıt bu cuma 4 aylık olucak 7-7,5 kılo falan normalmı sızce kılosu. cumaya bızımde asımız var saglık ocagında kılo boy olcturucem bakalım kac cıkıcak edacım bence yeşilliğe ağırlık ver ve bol su iç..yağlı yememeye dikkat et..kızın gidemiyo kreşe demek aslında tam zamanıydı vermenin..ben eşimle 2. cocouğu düşünürken yaptım baştan pazarlığı kreşe göndermezsen yok istemiyorum dedim..o da mecbur kabul etti sizin oralarda kreş ücretleri ne kadar biz 500 lira veriyoruz cok pahalı ama ne yapalım..eğitim şart   bunun arkasına sığınıyorum hep eşimin karşısında alıştı o da ilk okula başlayana kadar devam..zor olacak senin için Allah kolaylık versin canım.. kilo konusunda nevzat 5 aylıkken 7900 dü merak etme gayet iyi kilosu

|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.09.2010 20:57:26
kuzumali Naber kızlar ben bugün biraz halı sildim ama daha çok silincek halım var benim yerler halıflex olduğundan aliyle dura kalka silicem inşallah.Bizde öyle lokma sayma durumu yok eşimde yemek yemeyi sevdiği için.benim boyum 1.66 kiloda 83 te takılmş vaziyette siz hepiniz ne güzel diyettesiniz birlikte yapmak daha zevkli aslında.Kızlar yürüteçe kaçıncı ayda koydunuz benimki daha 4,5 aylık ama olmaz heralde daha dimi?neysem ben kaçar. ah ah seni anlarım arkadaşım bende 2 sene kullandım halıflex nefret ettim halı adından..sonunda kurtuldum cok şükür..benim eşimde yemek yemeyi sever..boş ver ye deyip duruyo..can boğazdan gelir kilolu olsan ne olur diyo..ben yürütece 4 aylıkken yavaş yavaş 10 dk 10 dk koyarak başladım..kızımı 6 aylıkken koydum cok pişman oldum önceden koymadığım için..
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
|
-
22.09.2010 08:54:41
Merhaba Arkadaslar, Okuyorum mesajlari ama yazacak zaman olmuyor. Sizinkilere gore bizim kizin kilosu yerlerde surunuyor, 3-5 gun sonra 4 aylik olacagiz, simdiki kiloyu bilmiyoruz ama 3. ay kontrolunde boy 62 cm, kilo 5300gr'dı! Boyu uzun ama kilosu az dedi doktor, daha dikkat edin dedi ama nasil edecegiz? Bizim kiz gunde 10-15 kez kusuyor, nasil kilo alacak! Doktor kusmalara karsi gaviscon verdi ama daha kullanamadim cunku abimiz rota virus kapmis, bayram dahil bir 10 gunumuz gitti, harap olduk ailecek. Esim de ise gidemedi cunku ben Su'ya baktim mecburen, o da oglusa. Su'ya gecirmemek icin oglusla kizin temasini kesmemiz gerekti, bu arada ben de mecburen oglusla temasimi kestim. Cok zor bir donemdi. Allah'a sukur galiba atlattik. Ha iste bu arada gaviscon'a da baslayamamis olduk. Bakalim ne zaman baslayacagiz... Bu arada biz D vitaminini de kestik cunku Su'nun bingildagi kapanmak uzere, belki yarari olur diye doktor D vitaminini kestirdi. Bingildak 1 yasindan once kapanmamaliymis ki basi rahatca buyuyebilsin. Insallah bir sorun olmaz.
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
|
-
22.09.2010 09:54:02
günaydın herkese ah kızlar dün başımıza ne geldi benim fındık kurdu defnem beşiğinden düştü nasıl korktum anlatamam elim ayağım titredi uyuyordu bende mutfakta yemek yapıyordum hiç ses soluk çıkmıyor uyanmış benimki ayağa kalk 1metreden aşağı düş allahıma şükürler olsun bişey olmadı tabi dün hastanedeydik artık gündüzleri yere yatırıcaz o bidicik boyuyla herşeyi beceriyor yandım ben bu kızla çook işim var pazarteside misafirim vardı akşam 7 30da gittiler evlerine benim pestilim çıktı tabi evde 2 büyük yaramazmı yaramaz erkek çocuk çaylar döküldü yemekler saçıldı çok yoruldum çayıda sildim ama lekesi kalmış mecburen çıkrıp yıkanacak işlere bak bendeki rejim içinde yediklerime dikkat ediyorum abur cubur yok sabah 7 30da kahvaltı yapıyorum 2 3 dilim ekmek peynir domatesle 9 30da meyve ve süt içiyorum öğlen evde ne varsa sonra demirhanı alıp kendimi unutuyorum arkadaşlar akşam yemeğinide evde ne varsa onu yiyorum yani çok özel bişey yok bende sadece dikkat ediyorum sıkı rejim yapmam mümkün değil zaten esra ve kuzusu ali hoşgeldiniz penguen kardeşş yaşasınnnn kızın var sanırımm kızlarla erkeklerin kilosu çok farklı benim kızımda 7 300 şuanda 6 ay 12 günlüğüz su hanımın kilosu normal yanii bıngıldak içinse benim kızımın bıngıldağında darlık var allah korusun bıngıldak kapanıp kafa büyümezse sorun o zaman oluşuyor defnenin kafası normalin altında gidiyor ama kendi çapında hep aynı çizgide büyüyor bıngıldak kapansada kafa ölçüleri aynı şekilde büyüdüğünde sorun oluşmuyor olduki hepsi oldu bıngıldak kapandı kafa küçük kaldı o zamanda ameliyat yapıyorlar arkadaşımın kızı oldu şimdi gayet sağlıklı
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.09.2010 10:06:17
Fatma, aman ogunlerini kacirma, yememezlik etme, cunku sik sik beslenmeyen vucudun bazal metabolizmasi duser, yani daha az enerjiyle yasamayi ogrenir ve bundan sonra cok daha az kaloriyle sismanlamaya bakar. Vucudun metabolizma hizini artirmak icin sik sik az yemek gerekir. Diyetine baktim, zaten kalori degeri epey dusuk (emzirdigini de dusunursek) bu nedenle ogunlerini kacirmaman onemli. Ela, valla lokma sayan koca zor, sen de onun lokmalari say madem:) Emzirme sırasinda da insan kilo verebilir, hatta vermeli, normalden fazla yemiyorsa insan normalde emizrme ile kaybedilen kaolriler nedeniyle ayda 2 kilo vermesi gerekir. Eger vermiyorsan ya cok yiyorsundur ve az hareket ediyorsundur ya da yanlis yiyeceklerle yanlis ogunler yapiyorsundur. Gunde 6 ogun yemek sart, ama az porsiyonlarla ve karbonhidarti az proteini bol yiyecekler. Protein de almak lazim cunku sut uretiyoruz. Ben Fatma'nin diyetini az bile buldum, sutun kalitesi icin biraz daha protein, ceviz meviz filan eklemek gerek bence. Benim kilomu soracak olursaniz, ben belki hatirlarsiniz, hamilelikte seker diyeti yapmak zorunda kaldigim icin kilo alamamis hatta vermistim. Su an hamilelik oncesi kilomdan bile asagiya dusmus durumdayim. Ama yine de 1-2 kilo daha vermek istiyorum cunku ilk cocugumdan onceki kiloya inip o zamanki kiyafetlerimi giyebilmek gibi hayallerim var. Su an kilo veremiyorum ama su sizin bahsettiginiz Ebru Salli videolariyla inebilirim belki. Ama galiba bir top ve lastik almam gerekli.
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.09.2010 10:11:25
Eydd cok gecmis olsun, ne kadar dikkat edersek edelim boyle kazalar oluyor iste. Demek senin kizin de bingildagi kucuk... Bizimkinin 3. ay kontrolunde kafasi da biraz az buyumustu, o yuzden biraz evham yaptim, insallah bu ay yeterince buyumustur. Arkadasinin kizina nasil bir ameliyat uyguladilar? Ben de okudum ameliyat yapilabilecegini ama nasil bir ameliyattir bir turlu tahayyul edemiyorum.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
|
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
22.09.2010 13:59:03
merhabalar..ezgi hoş geldin canım msj yazcaktın ya bekliyorum.. geçmiş olsun canım yaa düştü demek çok şükür bizimde 3 düşmemiz sorunsuz atlatıldı..inşallah bir daha olmaz.. sizin yatak nasıl..bizim ki park yatak olduğu için ben tentesini kaldıralı bir ay oldu benimkide bir ara kalkmaya başlayınca babası illa kaldır düşer dedi..şimdi düşme tehlikeside kalktı ortadan hemde oturup kendi kendine oynuyo içinde filelere dokunmak hoşuna gidiyo..balon falan koyuyorum içinde dönüp duruyo..
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
|
-
22.09.2010 14:31:16
slmlarr, ezgıcımm ayy kıyamam nasıl dusmus ya.. paşam uyuyor bızde kızımla yemek yıycez sımdı.ayy bı takıldım nete saatlerdır kalkamadım. kızıma e bebekten egıtıcı laptop aldım. onun sıparısınyle ugrastımm. ınsallah esımcok kızmaz gorunce:) okula gıdemıyor barı oyalansın dedımm.devamlı tv basında olmazkı. benım paşa kalkdı :))
<mesaj tarafından düzenlendi eda_dilara on 22.09.2010 14:51:18>
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 10:05:19
günaydın kızlar.. biz kahvaltımızı yaptık..nevzata,yumurta sarısı,krem peynir,domates,ve az bal yedirdim ekmekle..güzelce yedi..ekmek kemirmeye bayılıyor..bu sabah cok hareketli yürüteçle zıplıya zıplaya gidiyo bişey değil arabayı devirecek..fırsat buldumu balkaona kaçıyo evimizin yanı park ağaclara bakmak hoşuna gidiyo..oyalamak daha kolay artık..mesela çamaşır makinasına öyle bakıyo dakikalarca..hele elektirik süpürgesine bayılıyo.. evde nereye gidersem ayağıma dolanıyo.. şaşkınlıkla süpürgeye bakıyo kapatınca basıyo yaygarayı.. openguen ismin neydi canım unuttum yaa..düzenli yemeye calışıyorum ama fark ettiğim az yesemde cok yesemde sütüm ne azalıyo nede artıyo..oranı hep aynı..maşşallah gelişimide iyi nevzatın..geçmiş olsun rota virüsü kaptı demek oğlun.. bende kızılaya gidiyorum bu gün güzellik merkezine..cumartesi evlilik yıldönümümüz güzelleşeyim azıcık..eşimde caktırmadan parmak ölçüsü alıyo..kendi yüzüğünü parmağıma takıp senin ellerinde küçülmüş diyo..önemli olan mutluluk... 5 senemiz bitiyo..bir gün bile pişman olmadım evlendiğime..Allah ettirmesin en kötü günlerimiz böyle olur inşallah.. nevzata dün kemikli et yapmıştım suyunu içirdim severek içti etlerindende koydum afiyetle yedi..inşallah dişleri cıkarken zor olmaz her an patlayabilir

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
|
-
23.09.2010 12:01:43
Ezgicim cok gecmis olsun allahtan ucuz atlatmissiniz dikkatli olmak gerekli artik tam yorucu zamanlari. Fatmacim demek seninki ilgi alanlari basladi hareketli beyfendi.Cumartesi bizimde evlilik yildönumumuz canim ama bizim 8 yilimiz bitiyor canim.Benimki öyle hediye alma özurludur o yuzden pek hediye beklemiyorum.Genelde yemege gideriz ama bunda hicbir planimiz yok iki cocuk olunca bakalim kismet allah mutlulugumuzu bozmasin. Ya kizlar bizde yine hastalik var Poyraz yine hasta burnu akiyor yavrumun temizletmiyorda ne yapacagim sasirdim.Gece burnu tikandigi icin zor nefes aldi yavrum.Ya buyuk oglum böyle hasta olmazdi bunda hastaneleri falan ögrenecegiz anlasilan.doktorada göturmedim atesi falan yok bu gecede kötu olursa götururum artik yarin birsey yaparlarmi bilmiyorum.Buharmakinesimi alsam diyorum karar veremedim.Faydasi olurmu acep hic kullanmadimda bazilari öneriyor bazilari önermiyor off kafam karisti. Kim ne yazdi hatirlayamiyorum kusuruma bakmayin uykusuzluktan.
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 12:24:08
Fatmacımmm Aynurcum evlenme yıldonumünüz kutlu olsun. Rabbım mutlu ve uzun yıllar nasıp etsın.beraber yaşlanmayı nasıp etsınn. Bende sabah kalktım kahvaltı ettım kızımın kahvaltısını yaptırdım. 10 gıbı oglusum kalktı onunda karnını doyurdum. oglusum sımı oglen uykusuna yattı. bende ortalık toparlıycam brızdan. bızım dıgıturk devamlı kapanıyor bugun teknık servısten gelıp bakıcaklar. kızımmda meraklaa bılgısayarını beklıyor kargoya vermısler kapı heran calabılır :) esımm cok tepkı vemedı zıra bır araba bulmus onun derdı baska.kresı ısını halledebılırse sanırım alıcakk. bakalım hayırlısıysa olur. Sıbelcım pvclerınız hayırlı olsun gule gule oturunn. kızlar bı fıkrım var her aksam ne yapsam dıye dusunup duruyorumm. herkes aksama ne yapıcanı yazsınn boylece bırbırımıze kolaylık olur. :) ben ılk adımı atayımm aksama zeytınyaglı patlıcan yemegı, bulgur pılavı ve cacık var. :) dılosada 3 tane tavuk nugget ayrıca proteın alsın dıye :)
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 12:27:34
bızım evlenme yıldonumumuzde gecen aydı 6 bıttı. aynurcumm benım esım ılk yııllar alırdı hedıye takı falan ama sımdı cocuklar olunca gecım derdı arttı. bırıncı planda onlar var. sadece yemege gıderız evlenme yıldonumumde.zaten ben bırseyı begenırsem alırım esımde hayır demez. bende mesela hatırlıyorum evlenme yıldonumunde makyaj yapardım suslenırdım sımdı hıc ıcımden gelmıyorr. ıcım gectı benım 2 cocuk olunca :(
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 13:42:14
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun arkadaslar. Bizim de Aralik'ta 10. yil bitecek. Biz pek hediyelesmeyiz zaten, yemege cikabilirsek kendimi sansli sayayim. Bu yil 10. yil, ozel birseyler yapsak iyi olurdu ama bu gidisle yapamayiz gibi duruyor. Dur bakalım... Adim Ozlem bu arada... Yurutec bana da cok cekici geliyor ama uzmanlar pek onermiyor. Ornek olarak bu siteye bakabilirsiniz: http://www.pediatriport...com/QDetay.asp?QID=7357. Sevgiler
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 13:46:08
Aynur, burun tikanikligina karsi serum fizyolojik kullaniyor musunuz? Bebekler icin flakon seklinde olanlari var, minik tupler seklinde. Su'nun burnu cok kustugu icin (burnundan bile kusuyor cocukcagiz) biraz tikaniyor sutle, ben bu flakonlari kullaniyorum, hemen sut parcaciklarini cikariyor.
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 14:28:41
Fatma ve Aynur eşinizle ve çocuklarınızla nice mutlu yıllar diliyorum size... Edacım yemek konusunda ikimizde aynı menüyü düşünmüşüz.bende patlıcan ve bulgur pilavı yapmayı düşünüyorum hatta bulgur pilavınıda patlıcanlı yapıyorum güzel oluyo tavsiye ederim.bebekler hareketlendikçe düşme ihtimalleride artıyor geçmiş olsun arkadaşım.Alide artık iyice dönüyo korkuyoruz bizde düşecek diye.havalar bi açıyo bi soğuyo tam üşütme zamanı.bende halı silmeye devam ediyorum dünde yatak odasının halıflexini sildim.bugün daha başlamadım eşim geç gitti okula.bide salon var ama hiç gözüm almıyo eşime dedim birlikte silelim oda makinayla yıkayalım dedi bilmiyorum artık napçaz.ben hemen hergün çamaşır yıkıyorum kızlar ya bazen 2-3 makina bile oluyo sizin nasıl acaba bendemi bi sorun var.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 15:03:45
selamlar aynur fatma evlilik yıldönümleriniz şimdiden kutlu olsun bi ömür boyu huzurla mutlulukla devam etsin:)biz temmuzda geçirdik evlilik yıldönümünü 9 yılı tükettik beraber 3 yılda çıkma dönemimiz vardı 12 yıldır tanıyorum yani ama hala eskisi gibi seviyorum kocamı arada süslenirim ben kocişime o makjaz falan sevmez dikenli tel oluyomuş onuniçin benim makyajım öğle der arada kafası eserse hediye alır esmezse almaz:D özlem bende kullanıyorum yürüteç biliyorum önermiyorlar ama o olmasa nasıl idare ederiz bilmiyorum benimki çok seviyo yürütece binmeyi bi taraftanda emekliyo kendince kah dönüyo kah emekleme pozisyonunda istediği yere gidiyo susim okula gitti bende iş çoooookkkk dün PVC ler geldi camları yaptılar onlar silicek evler süpürülcek dün üstünkörü süpürüldü bugün suednaınodasını süpürdüm sildim camı kaldı silincce salonu süpürdüm sildim camlarını sildim çamaşır atmıştım makinaya onlar var serilecek mutfak balkon oralar süpürülücek balkn tarafı halen batık iş çok yani neyse gidip çamaşırları asıyım bari kurusunlar suedanın eşofmanlar yarına kadar kurusa bari biri stokda kalmadı   bugün giydirdik sözde daha okula gitmeden batırmış tekrara üstünü değitirdik  görüşürüzz aynur geçmiş olsun bu arada oğluşuna unutuyordum
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 16:55:31
....
<mesaj tarafından düzenlendi fatmaunal on 23.09.2010 17:06:49>
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 16:56:13
bu nasıl bişey yaaa daha az önce bi ton şey yazdım hata verdi
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 17:22:45
aynur29 Ezgicim cok gecmis olsun allahtan ucuz atlatmissiniz dikkatli olmak gerekli artik tam yorucu zamanlari. Fatmacim demek seninki ilgi alanlari basladi hareketli beyfendi.Cumartesi bizimde evlilik yildönumumuz canim ama bizim 8 yilimiz bitiyor canim.Benimki öyle hediye alma özurludur o yuzden pek hediye beklemiyorum.Genelde yemege gideriz ama bunda hicbir planimiz yok iki cocuk olunca bakalim kismet allah mutlulugumuzu bozmasin. Ya kizlar bizde yine hastalik var Poyraz yine hasta burnu akiyor yavrumun temizletmiyorda ne yapacagim sasirdim.Gece burnu tikandigi icin zor nefes aldi yavrum.Ya buyuk oglum böyle hasta olmazdi bunda hastaneleri falan ögrenecegiz anlasilan.doktorada göturmedim atesi falan yok bu gecede kötu olursa götururum artik yarin birsey yaparlarmi bilmiyorum.Buharmakinesimi alsam diyorum karar veremedim.Faydasi olurmu acep hic kullanmadimda bazilari öneriyor bazilari önermiyor off kafam karisti. Kim ne yazdi hatirlayamiyorum kusuruma bakmayin uykusuzluktan. ayy ne güzel bir tesadüf aynı demek yıl dönümlerimiz..geçmiş olsun canım eczaneden okyanus suyu var fıs fıs olarak onlarda iyi geliyo..bir an önce al tıkanır bronşları dolar bronşit olur ALLAH KORUSUN

|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 17:31:12
eda_dilara bızım evlenme yıldonumumuzde gecen aydı 6 bıttı. aynurcumm benım esım ılk yııllar alırdı hedıye takı falan ama sımdı cocuklar olunca gecım derdı arttı. bırıncı planda onlar var. sadece yemege gıderız evlenme yıldonumumde.zaten ben bırseyı begenırsem alırım esımde hayır demez. bende mesela hatırlıyorum evlenme yıldonumunde makyaj yapardım suslenırdım sımdı hıc ıcımden gelmıyorr. ıcım gectı benım 2 cocuk olunca :( ayy edacım ne içi geçmesi fıstık gibi kadınsın maşallah..iki çocuk kendine bakmana engel değil,kendimden biliyorum,ben evlendiğimizden bu yana her akşam giyinir süslenir makyaj yaparım..eşimin benden böyle bir talebi de yok ama benim hoşuma gidiyor bakımlı görünmek ona karşı..ben kapalı bir bayanım biliyorsun bazen evde giymek için bir elbiseye bir yığın para veririm..demek istediğim onun için değil kendin için yap..sadece özel günlerde değil herzaman olmalı bu en fazla 20 dk sürer..illa kuaföre gitmene gerek yok ben avde fön yapıyorum maşayıda..
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.09.2010 17:32:19
AYRICA GÜZEL DİLEKLERİNİZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM..ALLAH HİÇ BİRİMİZİN AĞZININ TADINI BOZMASIN
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.09.2010 07:51:43
Gunaydınlar Herkese, Bugun erkencıyız oglusumu asıya goturucem. ayy ınsallah canını cok yakmazlar. agrı kesıcı ıcırıcem gıtmeden once. Bugun 4 aylık olduk. tarttırıcam geercı saglık ocagının tartısı bıraz farklı ama olsun. yarın bebek comda tanıstıgımız arkadaslar gelebilirler yıgıtı gormeye. dılos dogdugunda aynı sayfadan arkadaslar yıllar gectı hala gorusuyoruz bulusuyoruz. market alısverısıne falan cııkıcam. bugun cok ısım varr dondugumde musaıt olunca ugrarımm. Fatmacımm ne fıstıgıı fıstıklık halmı kaldı bende :((
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.09.2010 11:44:13
günydın.. ben güne erken başladım fakat işden güçten ancak kendime sıra geldi..veee bingooo emine hasta bende seviniyodum bayağıdır hasta olmadı diye dün akşam görümcemlere gittik hastaydı görümcem ondan bulaştı..evde şimdi sersem sersem dolanıyo. bende bu gün Allah kabul ederse inşallah niyetliyim..6 günler orucu ve borçlarım ödemeye başladım artık..günler kısaldıkça daha rahat olacak şu an 18.53 de okunuyor akşam..inşallah borçlarımı bitiririm bu sene..emineden emzikliyken 30 gün tam ramazana denk geldi eminenin doğumu.. nevzattan hamileyken 26 gün var..dietisyen listesini yine takip ediyorum pazartesi kontrolde aktaracam kendisine oruç olayını ona göre verir üst üste tutmayacam ama 6 günler orucunu 15-20 gün içinde tutmam gerek şevval ayı bitmeden sibel sen nerelerdesin..doktorlar bana bıngıldak için birşey demediler ama muayne ettiler ölçtüler..bişey olsa söylerlerdi herhalde.. güzel dileklerin için ayrıca teşekkür ederim canım..ben eşimle tanıştığımızda 14 yaşındaydım o 20 cok güzel günlerdi hala öyle devam ediyor..18 de evlendim cok şükür bu güne dek bir gün bile kavga etmedik off demedik birbirimize inşallah bundan sonrada böyle devam eder..çamaşırlardan bende bıktım canım bende 1 makina ascam tekrar atacam artı 2 makina ütülenecek beni bekliyo..sueda okulundan memnunu mu.. eda hala ne diyorsun canım yaa ilk önce kendine güven..hep böyle kilolu kalmayacaksın tabiki vereceksin elbet..demek aşı olca yiğit ayyy biraz yanacak canı..sana 2 çocukla kolay gelsin hem market alışverişi hemde hazırlık yapmak seni yoracak

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
|
-
24.09.2010 13:33:21
Iyi dilekleriniz icin tesekkurederim arkadaslar allah hepimizin mutlulugunu bozmasin. Benimde hediye konusunda sikayetim pek yok istedigimi aliyorum ama bazende söyle supriz bir paket alsam hicte fena olmaz. Ay ne guzel sayfamiz cosmus muhabbetler allah bozmasin. Elacim bak neguzel benimde tanistigim birkac kisi var forumdan her zaman izine gittigimde görusuruz.Sanal alemden gercek arkadasliklar cok guzel bence canim allah hic bozmasin hep görusun. Bu arada dediginiz hepsini yaptim damla damlatiyorum temizliyorum ama malesef yine tikaniyor. Fatmacim dedigin oldu bile bugun doktora gittim bronsit dedi antibiyotik verdi insallah cabucacik atlatiriz. Gece uykusuz istahimiz yok ufff cok zor.Karisik yazdim ama aceleden yazdim kusuruma bakmayin. Bende asagida camasirhanede yikamaya calisiyorumki hemen kurutup alayim diye evdede atiyorum ama kurutma derdi oluyor.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.09.2010 14:13:28
cok geçmiş olsun aynurcum..kısa zamanda atlatır inşallah iştahi olmaması cok normal canım..kaşıkla minik minik bir şeyler vermeyi dene bakalım yiyecek mi..kurutma olsa ne olur yaa ütüleyen bişey olmayınca   öyle değil mi yaaa..gerçi sizin oralar soğumuştur kolay camaşır kurumaz biri sırtıma cıktı diğeri yürütçten ayağıma sarılıyo..biraz uyuyacaktım güya
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
25.09.2010 00:17:56
iyigecelerr dün temizliğin yarısını yaptım yarısı kalmışdı bugünde pek bişey yaptım sayılmaz suedanın odsaını camını sildim sonra mutfağı toparladım koridorun yarısını süpürdüm yarısı halen duruyo semih süpürgeninsesine uyanmuı kafasıda beşiğin parmaklıklarını arasındaydı çıkaramamış suedanın beşiği parmaklıklar oynuyo arası açılmış semih pek o tarafa dönmezdi ama dönesi gelmiş sanırım :D sonrada annem geldi oturduk biraz sueda geldi pazar çıktık ikimiz sonra annanemlerle gitcem diye tutturdu gitti pazar günü toplantı varmış bende haftasonunda afyona gidelim diye düşünüyordum eşimin arkadaşları akrabaları var değişiklik olur diye ersoyda gidelim dedi sanki dünden razıymış gibi bende toplantı var dedim gitme falan dedi ama gitmek istiyorum bakalım öğretmenin ilk izlenimi ne ?
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
25.09.2010 00:18:12
eda geçmiş olsun oğluşuna facede gördüm şimdi iyidir inşallah aynur seninde oğlşuna geçmiş olsun ve fatma seninde emieye geçmiş olsun :)
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
25.09.2010 21:24:35
iyi akşamlarr bu hafta pek hareketli geçti bu haftamızda öyle geçecek gibi yatıcam çok yorgunum bakayım dedim ne var ne yok çarşamba demirhanların öğlen yemeklerini ben yapıcam her gün bir veli yapıcakmış nasıl yetişçem hiiççç bilmiyorum aynurcum fatmacım evlenme yıldönümleriniz kutlu olsun allah mutluluklarınızı daim etsin esracım dün akşam kızı ameliyat olan arkadaşım geldi ameliyatta hiç bişey yok dedi sonrasında bıngıldağın tekrar kağanmaması için kask takılıyormuş zor olan o diyor kapandığını 3. ayda fark etmişler yada kapalı doğdu çocuk kafasının üstünden kesip kemikleri ayırmışlar olması gereken aralığa getirmişler 30 dk sürmüş ameliyat off çok zor allahım kimseyi çocuklarıyla sınamasın hastane kapılarında oyalamasın sağlık versin evlatlarımıza .. yiğit nasıl oldu ela ateş düşürücü verseydin azıcık kıyamam geçmiş olsun defne bu aralar hiç bişey yememeye başladı hergün oturup ağlıyorum sinirimden.. çorba yok meyve yok azıcık yoğurt yiyor yemek yapıyorum ona özel redediyor sürekli ne zor çocuk büyütmek allah hepimize yardım etsin kolaylık versin oğlumunda iştahı arttı maşallah hiç yemek yemeyen çocuk sürekli anne karnım acıktı diyor okul yaradı evladıma
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
26.09.2010 23:31:07
Kızlar nerelerdesiniz herkes haftasonu gezmesinde heralde.Bizde c.tesi hastaneye gittik eşimin dişçide randevusu vardı gitmişken Aliyide muayene ettirelim dedik kontrol amaçlı ama doktoru izinden daha dönmemiş salıya kaldı.Artık 5. ayı bitirme üzereyiz.Daha ek gıdaya geçmedik.Doktorumuzda 6 aylık olunca diyor.Zaten kafamda çok karışık bu ek gıda konusunda önce meyvelerden mi başlıcaz yoğurtmu vercez çorba falan nezaman içecek beni nezaman emecek biraz karışık oldu ama napim:)Bebişim hastanede meraklı meraklı bakındı durdu artık gördüğü şeylere uzanmak istiyo.hastedende reale gittik hem gezmiş olduk hem alışveriş yaptık değişiklik oldu.Bugünde evdeyiz.Biraz yürüyüş yaptık havada çok güzeldi yazdan kalma.Alide hava almış oldu.Yarında temizlık var kısmetse haftasonu bişi yapmadım yarına baya iş var. Bu arada alininde bıngıldağı kapanmaya başlamış ama doktorumuz normal diyo.devitide kullanıyoruz bıraktırmadı.
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 08:47:05
Ezgicim sagol bilgiler icin. Esracim, bingildagin kapanmaya baslamasi zaten normal. Benim kizimin daha 3 aylikken gomlek dugmesi kadar olmustu, o yuzden biraz evhamlandik. Carsamba 4. ay kontrolumuz var, bakalim nasil gececek... Bu arada, ben ilk kez grip asisi vurulacagim. Bugune kadar grip asisinin yararliligina inanmiyordum, hala da cok inanmiyorum ama gecen kis, ki hamileydim, 8 kez grip oldum! Bu sene ne bulursam yaptiracagim, yapacagim. Aslinda D vitamini cok onemli ki hamilelik oncesi test yaptirmistim, bende epey eksikti; ama kizima D vitaminini kestigimiz icin benim sutumden bile gecmesin diye D vitamini almiyorum. Ama zaten Agustos ayinda epey bir gunes aldim, herhalde depolarimi doldurmusumdur:) Yani insallah! Aman diyeyim arkadaslar, D vitaminini onemseyin. Vitaminler icinde en onemlisi o ve eksikliginde, kemik erimesinden sekere kadar, bagisiklik sisteminin cokmesine kadar bir cok konuda insani zorluyor. Aramizda kapali arkadaslar var, bir de benim gibi hic gunese cikmayanlar da vardir, ozellikle de onlar kanlarindaki D vitamini bir olctursunler, eger eksiklik varsa mutlaka takviye yaptirsinlar.
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 09:52:57
günaydınn aynurcum nasıl oldu poyraz iyileşmiştir umarım openguen sen hangi şehirdesin ve ismin neydi ben unutuyorum herşeyi kusura bakmayın arkadaşlar bizede haber ver kızının durumunu bir sorun yaşamazsınız inş çok işim var çamaşır yemek temizlik ütü defnemde uyandı çıkıyorum öptüm herkesii
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 10:40:15
Günaydın forumumuzun Güzel Anneleri, Cuma gunu Yığıtı ası yaptırdım. ası cok etkıledı cok agladı huzursuzlandı. atesı cıktı. calpol fıtıl vermek zorunda kaldım.çok sukur ıyılestı. Cumartesı mısafırlerım vardı. guzel bır gun gecırdık. dılosum cok eglendı.am ben cok yoruldum.pazar gunu hıc bırsey yapmadan dınlenerek gecırdım. hava guzeldı butun gun parktaydık dun. dıloş kosturdu durduu parkta.acık hava yıgıtede ıyı geldı. oda hep uyudu:) bugun yagmurlu bır ıstanbul sabahıyla uyandık. ben haftaya goturucem yıgıtı kontrole. dılosun ayak kontrolu var ıkısnı denk getırıcem aynı gune. ınsallah duzelme vardır tendonlarında. mılleyet gazetesının bır kampanyası var DR. SAbıha paktunanın kıtabıbıhedıye gonderıyor.bedava sadece kargosunu oduyorsun. kıtap cok guzel tavsıye ederım.çocugunun yetegını kesfedıyorsun. bı nevı zeka olcumu gıbı bırsey.ısteyen olursa sayfayı lınklerım. formu doldurmanız yeterlı basvurmanız ıcın. Evimi toparlıyım yıne gorusuruz
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 16:19:52
Herkese merhabalar..bende çok sık giremiyorum Tunada bugünlerde huysuzlanıyor gece uykularımız çok düzenliydi ama 3 ,4 gündür çok kötü..gündüz bile zar zor uyuyor..abimizde kreşe başladı onu götürüp getiriyoruz havalar soğuyasıya kadar servise vermiycez çok yakın çünkü..herneyse sanırım herkes ek gıdalara başlamış benimki sadece anne sütü alıyor doyurmak için birşey vermiyorum ama herşeyden ufacık ufacık tatdırıyorum ilk başlarda yüzünü ekşitiyordu şimdi biraz daha iyi gibi :) .. çok hareketli bir bebek yüzükoyun koyduğum zaman geri geri gidiyor tersine emekler gibi yani zaman nasıl geçiyor 6 aylık olacak bile ,sağlık olsun yeterki.. Elacım ben o linki rica ediyorum kitabı merak ettim.. neyse herkese sevgiler..bebişlere de sağlıklı büyümeler... bu da benim minik kuzummm Tunammm
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 16:51:47
evet bencede d vıtamını cok onemlı her yasta. benım kızımda bebekken kullanmadım bu yuzden 7 aylıkken Raşitizm başlangıcı vardı.yanı d vıtamını eksıklıgıne baglı kemıklerın gelısmemesı buna baglı olarakkda dıslerı cıkmadı. d vıtamını ılacına baslar baslamaz cıktı. hergun 1 saat cıplak tenle gunese tutuyorduk. ne gunlerdıı.atlatttık cok sukur. Tabı canım lınklıyorum. ben bu dergıye abone olmayı dusunuyorumm. maşallah kızın cok tatlı. gozlerı cok guzel 41 kere maşallah. ben sadece anne sutuyle beraber mama verıyorum bende ek gıdaya baslamadım. 5 aylık olunca yavaş yavas baslamayı dusunuyorum. once elma suyu ve yogrtla. http://bebekvecocuk.milliyet.com.tr/annelere-ucretsiz-kitap-kampanyasi-/haberpanosu/haberdetay/20.09.2010/1291339/default.htm?ref=facebookmypage
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
27.09.2010 19:48:58
merhaba kızlar bizde haberler iyi değil pek..eminemin gribi nevzata geçti..2 gündür kayınvalidemlerdeydik..dün gece nevzat tıkandı üst solunum yolundan okyanus suyu iyi geldi ama sabaha kadar ağladı durdu ateşide cıktı..uykusuz kaldım halsiz kaldım..diş cıkarıyo olabilir ishalde var..bu gün doktordayım hep..nevzata gribal enfeksiyon dedi..peditus ve ibufen verdi..ilaçlarını içirdim simdi uyuyor..ateşi 4 gün sürebilir dedi hemogram istedi..cok şükür temiz cıktı..kan değerleri iyi..ama kan alırkrn canı coook yandı.. benim dietisyen randevum da güzel geçti..74.400 geldim..1400 kg vermişim..liste aynı düzenli olarak yapmaya calışıyorum.. ezgicim üzme kendini alışır yavaş yavaş..temizlik ütü biz kadınların ortak derdi  defne cok tatlı olmuş maşşallah  kaparım kızını haberin olsun koyma öyle şeker fotolarını  eda geçmiş olsun canım aşı sonrası zor oluyor..kitabı bende faceden görüp sipariş ettim..demek bebek com dan arkadaşların geldi oh ne güzel kaynatmışsızdır bi güzel.. zuhal maşşallah kızına boncuk gibi..d vitamini konusunda haklısın ihmale gelmez.. nevzat 4 bacak pozisyonuna geçti fakat zavallım ileri geri sallanıyo gidiyom sanıyo yorulunca yatıyo yüz üstü  emeklemeye ramak kaldı

|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
28.09.2010 08:29:23
Fatmacim, gecmis olsun. Doktorun isine karismak gibi olmasin ama Calpol ise yaramadi da mi ibufen verdi? Benim bildigim ibufen 1 yas oncesi cocuklara pek verilmiyor. Calpol'un (daha dogrusu parasetemolun) ise yaramadigi durumlarda ibuprofene basvuruluyor diye biliyorum cunku karacigeri en az yoran ates dusurucu parasetemol. Peditus da, eger bebegin burnu serum fizyolojik ya da deniz suyuyla rahatlayamiyor ve nefes alamaz duruma dusmemisse verilmiyor, keza peditus da bebekler acisindan pek hayirli bir ilac degil ve mesela İngiltere'de 2 yas altina gripli durumlarda parasetemol disinda bir seyler verebilmek icin cok cok olaganustu durumlar olmasi gerekiyor. Ama tabii, cocuk nefes alamaz hale gelmisse baska da care yok. Tekrar gecmis olsun. Bir de, gecenlerde bir arkadas yazmisti, doktoru sulandirilmis inek sutune izin vermis. Benim bildigim sulandirilsa dahi inek sutu vermemek gerek cunku bebeklerin ozellikle 1 yas altinda, inek sutundeki maddelere karsi bagirsaklari direncli olamiyor. Ama yogurtta bu gecerli olmuyor, bu nedenle inek sutunu kullanmamiz gereken her yerde yogurdu yahut bulabiliyorsak keci sutunu kullanabiliriz. Herkese guzel gunler...
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
|
-
28.09.2010 08:32:08
Herkese Günaydın .. öncelikle yazayım Benim bebiş Erkek :) Kız olsaydı süper olurdu AMA nasibimizde 2 Erkek Evlat varmış sağlıklı olsunlarda ..d vitamini bende düzenli vermeye çalışıyorum ..bu arada benimkide çok huysuz çok erken ama diş mi çıkartacak nedir anlamadım..abimizde hastalanacak sanırım okuldan kaptı ses mes kalmadı Meriçde de.. kısacık yazıyorum daha kahvaltı yapıcaz herkese sevgiler....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
28.09.2010 13:18:13
selamlar napıyosun ben yokken herkesler gelmiş bakıyorumda:) hasta olanalra geçmişler olsun zuhal maşlalh oğluşuna çok şeker :) semihde aynı fatmanın anlattığı durumda ama benimki hala yerde durmayı pek sevmiyo dizlerinin üzerinde elleri altmayı beceremiyo amöa kendini öne doğru attırıyo bazen dönüyo bzen attırıyo ama gözüne kestirdiği bişiy varsa onu alıyo : Dkilo olayına gelince başlıyorum dedğimden beri 1 kilocuuk verebildim sadece çünkü gene sarpa sardı benim diyet :D sueda okula başlamadan önceki cumartesi bi bozdum halen öğle devam ediyo haftasonu afyona gittim ama işu sıra dişim ağrıyo :( ağrı kesici içe içe biraz ağrısı geçiyo niye dişçiye gitmiyon derseniz götürcek adam yok :( eskiden çaşıdaydı diş poliklinikleri şimdi taınmış ki zaten yalnız başıma gitmem zor semihle semihde bi kaç gündür huysuzlanıyo ağzının suyu iyicene akıyo bide uyuturken baya zorluk çekiyorum uykusu geliyo uyumıycam diye direniyiyo ama mızıldanıp duruyo :( dün akşam çocukları banyo yaptırdım ama sueda okuldan gelince arkadaşımdan bana bulaştı dedi bugün burnu akıyo hemen unca verdim bide ağrısı falan olursa diye minoset şurup verdim inşallah hastalanmaz daha fazla okul başladı hastalık başladı :( eğer hasta olursa kesin semihede bulaşır vitamin falan vereyim bari okuldan gelince takviye olsun neyse benim işler çooooookk kışlık konuşlcaklar var ama sular kesildi malesef makinada çamaşırlar kaldı sözde o bitince bulaşık makinesini çalıştırıcaktım :( görüşürüz şimdilik b u kadar bebişlere iyi bakın
|
|