MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 15 of 40, mesajlar 281 to 300 of 793
|
Yazar |
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
21.05.2010 11:56:39
( #281 )
tünaydın kızlar...nerelerdesiniz yine   kimseler uğramıyo kıskanıyom ha diğer sayfayı cok aktifler  ah nevzat doymuyo ya...her dakika emmek istiyo günde 1kez 60 ml mama veriyodum 2 kez vercem doymazsa ne yapayım.. sibel sen nekadar mama veriyosun günde.. dün gece 3 30 da yattım...2012 filmini izledik kocişle...eminenin servise geç kaldım..ailecek güzel kahvaltıdan sonra babası bıraktı kreşe..ütüm var camaşır var üşeniyorum yaaaa
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
22.05.2010 11:19:45
( #282 )
Fatmacim valla cok haklisin diger sayfa cok aktif masallah sekerim benim buyuk oglusumda nisan dogumlu o zaman actigimiz sayfada cok ilerlemiyordu hatta simdi hic yazan olmuyor.Ay sen nasil dayaniyorsun o saate kadar canim ben aksam 10da uyuyorum cok nadirde 11 oluyor saat hic uykusuz yapamiyorum.sabah erken kalkiyoruz belkide ondandir. Sibelcim iyi giris yapabilmissin yoksa zaten yazan kisi sayisi az canim.Bizim burada havalar iyi gidiyor ama yagmur geliyormus bugun yarin bakalim. Benimde dun misafirim vardi cayimizi ictik sonra cocuklar durmayinca parka göturduk.Bugunde ilk kez kahvaltimizi balkonda yaptik oh be yaz gibisi varmi Bugunde oglusum mcdonals istiyor oraya gidecegiz.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
22.05.2010 12:11:21
( #283 )
selamlaarr ben geldim dün bidaha uğrayamadım pazarımız vardı kayınvaldemler geldi öğlen akşam yemeğinide yedik sonra gittiler fatma semihe mama vermiyorum ben çokk nadir hani bi huysuzluğu falan varsa o zaman emzirdikten sonra 2 öçek veriyorum onıuda yarısını içerse içiyo 2-3 defayı geçmemiştir vermem ama bi sorunum var bu aralar emmek için yatırıdığımda basıyo bağırmayı çok zor sakinleştiriyorum korkuyorum emmeyi bırakcak diye ama sonra cok cok emiyo neden öğl eyapıya anlamıyorum gece bi sorun yok ama gündüz öğle yapıyo:(
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.05.2010 13:02:21
( #284 )
yi pazarlar herkese kimsecikler uğramasada ben yazıyım yinede:D dün canım çok sıkılıyodu hava kapalıydı ama genede dışarı çıktım :) bimin listesinde geçengün ayakkabı görmüştüm çocuklar için olandan ondan almaya gittim baktım bizim evin yakınındakinde kalmamış sonra başkasına gittim orda varmış ordan aldım artık hemde 9,50 a kedi olalı bi fare tuttum sanırım okuldaki ayakkabıları sıkıyomuş şimdi onalrı okula götğürcek ama şu anada dışarda giydiği için hatun onları yıkıyo heryerini yıkamış ayakkabıların yarın götüremiycek doğal olarak :D neyse sonra eşimin yanına gittik büyük teyzemiz geldi ordandan annemlere gçtik am aönce eve geldik ama evimizin sokağına girmedn bi adam geri geri geliyordu gözü nereye bakıyosa tam bizim sokaktan bi araba çıkıyodu adam sellektör yaptı bizde durduk bekliyoruz adam hal ageri geri geliyo eşimde selektör yaptı adam durmadı baktık hala geliyo sonra korna bastı ama dam bizim arabaya çarptı allahdan bişey yok biz duruyorduk hareket halinde olsaydık kesin hasar olurdu bide eşim indi görmüyonmu sen dedi oda görmedim dedi yüzsüz yüzsüz öteki arabaya gitmiş kafası töbe töbe araba kullanamıyosan niye arabaya binip çıkıyonki öteki adam görmeseydi o çarpcaktı ama adam durdu bzde durduk ama o geldi çarptı gerrriiiii..... yüreğim ağzıma geldi tabi günü böyle kapattık annemlere gittik geldik sabah oldu kahvaltı yaptık eşim işe gitti bizde çocuklarla evdeyiz ve dışarıdada yağmur yağıyo:)
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
23.05.2010 14:25:57
( #285 )
Slmm Sıbelcım gecmıs olsun ucuz atlatmıssınız. basından cevır sadaka ver kazayı belayı goturur. ben yarın 8 de hastaneye yatıcam. ılk once sunı sancı verıcekler. sunı sancıda basarılı olamzlarsa sezeryana alıcak. ınsallah sezeryana gerek kalmaz. beebg saglıklıydı. suyu azalmıs . kıreclenme baslamıs gunum gectıgı ıcın. yarın ınsallah bı sekıldee bebegıme kavusucam. kendımı toplayınca gelır sıze haber verırım. sımdılık bu kadar annem geldı kardesımle beraber persembe gunu. kardesım bugun dondu bursaya. annem kaldı. aksamada kayınvalıdemler gelıcek yarın annem benımle gelıcek kızıma kayınvalıdemler bakıcak. ınsallah sorunsuz bıs ekılde atltırız bunu. kendınıze ıyı bakın dua edın benım ıcın
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.05.2010 15:44:47
( #286 )
Herkeze selam... Öncelikle Ela Allah kurtarsın hayırlısıyla kolayca atlatırsın İNŞALLAH.... Fatma haklısın ben sık giremiyorum bazen okuyorum cevap yazmaya fırsat bulamıyorum. sibel geçmiş olsun uucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış..... Aynur bizim burdada yağmur var havalar güzel olunca bizde çıkıyoruz dışarılara....
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.05.2010 19:22:05
( #287 )
merhaba hanımlar... yoğun bir hafta sonu geçirdim güzeldi fakat yarın misafirlerimiz tekrar ve tekrar geliyorlar...dün avm ye gittik..akşamladık orda..bu gün bir tona yakın   ütü yaptım şükür bitti....yemek di toz almaydı derken bu saat oldu şimdi emineyi banyo yaptıracam..nevzatı yanıma koydum tekme atıyo annesine edepsiz    sütümde bugün cok az...hamilelik günlerimden kalma salep vardı onu yaptım içtim...sütü sade içemem de...şimdide milupa sitil tea ve papatya cayı içecem.. sibelcim geçmiş olsun..bakar kör cok etrafta ne yaparsın.. ooooooo eda büyük gün geldi çattı haaa..heyecanlandım şimdi..inşallah normal olur canım..Allah bir avazda kurtarsın eşim aradı geliyomuş erken..üstüme başıma ceki düzen vereyim...çay suyu koyayım öpt
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.05.2010 06:32:02
( #288 )
Merhaba arkadaslar, Yarin (sali) sabahi saat 09:00'da kismetse doguma giriyoruz. Bu bebisimiz de abisi gibi ters geldigi icin yine sezaryene giriyoruz. Insallah saglikla kucagimiza aliriz kizimizi. Eda, sen de bugun giriyorsun doguma, Allah bir avazda kurtarsin. Herkese sevgiler, Ozlem
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.05.2010 08:34:30
( #289 )
günaydınnnn:) gene başladık bi güne daha son bebişlerimizde gelmeye başladı arka arkaya iki bebeğe hoşgeldin diycez :) eda allah bi avazda kurtarsın canım inşallah sorun çıkmaz istediğin gibi geçer doğumun sende yiğitine kavuşursun özlem allah seninde yardımcın olsun bebeklerinizi bizim yerimizede koklayın :) fatma bendede var ütü ama bu defa çok değil sinir geliyo artık şu çamaşır ütü olayından hergün çamaşır yıkıyoruz nerdeyse tabi faturada coşuyo 50 en fazla 60 gelen elektrik faturam birden 70 liralara fırladı duyan napıyonuz diyo bende çamaşır yıkıyoz diyom dün bizim burası baya soğuktu elektrikli soba yaktık akşam sonra fırsatta istifade semihi yıkadım hemen sobanın başında bu defa ağlamadı sanırım sıcaklık iyi geldi :D yağladım güzelcene giydirdim pek bi neşelendi sonra emzirip uyuttum sıra büyük sıpama geldi onuda yıkadım bi güzel yorulmuşum ama saçları uzun baya zaman alıyo kurutmak en sonda kocişin bana getirdiği işi yaptım çok hazır semih uyurken kocişe sürpiz olsun dedim çocuk uyuynca yapıver dediydi iş dediysem iki listeyi karşılaştırmam gerekiyordu mükerrer kayıtlar vardı onları bulup işaretledim sabah yaptım deyince kociş sevindirik oldu :D işde bi güne daha başladıkkk sueda okulda kociş işde semih uykuda bende burda
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
24.05.2010 19:38:37
( #290 )
merhaba kızlar elayı cok merak ettim yaaa
|
|
kanom
-
Tüm gönderiler
:
1000
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.05.2010 22:24:36
( #291 )
selam arkadaşlar hepinizin bebişleri büyümüş.ben uzun zamandır giremedim nette... dogumum oldu 16 nisanda 3740gr 52cm dogdu o gün akşama dogru gördüm oglumu küvezde kaldı akşama kadar nefesi uyum saglamamış.2gün sonra evimize döndük.1hafta sonra mevlütümüzü yaptık.ve herşey normale döndü.adını 9ay düşündük eşimle dogdu adı yok dedemiz hakan olsun dedi bizde ok dedik büyük oglum kaan buda hakan... yarın kırkımız cıkıyo ben tek anne sütü veriyorum bebiş şuan 5800gr gaz sorunu yaşamaya başladık bu hafta cok sık emiyo ve uzun süre emiyo dr gaz ilacı verdi iyi geldi biraz benden böyle hepimizin allah yardımcısı olsun
___________________  __________
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.05.2010 09:34:47
( #292 )
günaydınlar, kimsecikler gelmemiş gene elayı bendemerak ettim umarım iyilerdir yiğtle beraber dün de özlem doğum yapacaktı sanırım :) hakanada maşallah annesi gaz sorunu genelde hepimizde var az yada çok biraz dişimizi sıkıcaz sonra düzene girecekler :) biz aynen devam dediyoruz ne bi eksik ne bi fazla suedanın yine gösterisi olucak ama tarih tam belli değil bu defa naparım bilmiyorum semihi bıraırmıyım onuda götürürmüyüm kararsızım gitmezsem olmaz sueda hemen niye gelmedin der yada babası gider benmi gitmem offff zor bi durum benim için :(
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.05.2010 11:49:09
( #293 )
selmalarrr bu aralar hele dünden beri bunalım takılıyorum semih ısrarala meme emmek için yatırdığımda kendini yırtıyo resmen yok almıyo elleriyle ittiriyo çok üzülüyorum memeyi bırakcak diye dün akşam bayabi zorladı bizi veriyorum yok sonra kaldırıyorum başlıyo omzumda yalanmaya en sonunda eşimde en sonunda ayağa kalktık eşim tuttu memeyi aldı sonra kucağıma yatırdım öğlece emzirdim bi taraftan homurdanıyo bi taraftanda emiyo gece gene aynısını yaptı zorla biraz emzirdim özellikle sağ göğsümü verdiğimde basıyo bağırmayı acı falanmı geliyo acaba diye baktım yokk acıda değil biyerleri falanmı acıyo acabada yatırınca almıyo sabah emme vakti geldi korka korka verdim uykuda kesinlikle meme almadığından almadı memeyi bende dudaklarına değsin diye almadım baya 15-20 dk. bekledim alışsın tekrar diye sonra yatırdım koltuğa uyandı yarım saat sonra falan sonra seve seve o konuşurken arada küçük küçük dudağına değdirerek aldırdım memeyi sonra baya bi emdi midesi mi bulandı anlamadım ıkınıyodu o sıra kaldırdım biraz kustu sonra gene severe verdim gene aldı birazdaha emdi bıraktı uyutmadan öncede diğer göğsümü verdim biraz mırın kırın ederek onuda aldı uyudu daha çok küçük bırakırsa diye çok korkuyorum çocuğuma nazar değirdiler diye düşünüyorum son 2 haftadır falan böyle mızıldanarak emiyo en son kayınvaldemlerin yanına çaıra gittiğimizde güzelcene emmişdi ondan sonra eve geldiğimizde ertesi gün sağ göğsümde ağrı vardı acaba ceryana falan çarptırdımda oda sütü falanmı etkiledi bi kaç gün sürdü o ağrı çocukda belki ondan istemiyordur diye onuda düşünüyorum ama böyle devam ederse sağlık ocağında ebeye falan göstericem bi yol çare söylerler sanırım :(
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
27.05.2010 19:01:22
( #294 )
Slm Kızlar, ıkı kuzumda uyuyorken yazıyım dedım Ben pazartesı gunu sunı sancı sayesınde normal dogum yaptım. yiğidim 3100 gr 51 cm dogdu. aynı ablasının kopyası. kızımın kucuklugune cok benzıyor. cok sukur bı sorunumuz yok. dıkısım cok az sadece hemoroıdm var. ama aslında esas sorun emme benım gogus uclarım duz oldugundan ememıyor. plastık ucla verıncede ıkı cekıste yoruluyor. bu yuzden gogsumu sagıp bıberonla verıyorum. ama sutum yetmedıgınden mama takvıye edıyorum aradaa. bıraz bebegım buyuyene kadar boyle yapıcaz. ınsallah ılerde dırekt gogsumden emer. bol bol su ıcıyorum yemek yıyorum. ama sutumm en fazla 50 ml cıkıyor. smdılık bu kadar benden yıne yazarım
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
27.05.2010 22:41:05
( #295 )
Herkeze selam... Öncelikle Elacım gözün aydın ... Maşallah kilosu ve boyu iyiymiş sağlığıda yerindeymiş İNŞALLAH sütünde düzene girer rahatlarsın sende.. Sibel emmemesine üzüldüm neden acba göğsüne krem sürüyormusun benim yeğenim ondan bırakmıştı... Fatmacım haklısın burayı biraz ihmal ettim bugün oğluşumun gösterisi vardı oraya gittik çok güzeldi çok duygulandım Allah herkeze yaşatsın böyle duyguları.. Diğer doğum yapan arkadaşada geçmiş olsun kusura bakma ismini bilmediğim için yazamadım Hakan bebekde aramıza hoşgeldi... İsmail Asafa gelince biz süte devam ALLAH a şükür ama 3 gündür kabızdık gliserin fitil verdi doktor atar atmaz 4 kere kaka yaptı yavrum benim nasılda rahatladı .... Biz her ay kontrole götürüyoruz 1 hafta sonra tekrar gidicez siz gidiyormusunuz....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 10:03:49
( #296 )
günaydın:) bugün birazdaha moralliyim dün çok fazla bi vukuatımız olmadı meme konusunda betülcüm sürmüyorum krem filan herhalde ben ceryana çarptırdım kendimi göğsümde bi kaç gün ağrı olmuşdu semihde ondan etkilendi bakalım bugün nası olucak sabah aldı kavgasız dövüşsüz ama uyku sersemliğine olabilir eda maşallah yiğide biraz büyüyünce alır annesi memeyi korkma sen betül ismail asafıda götürdünmü gösteriye geçen suedanınkine götürmüştüm ben ama yarın bidaha var ve bu birazdaha uzun sürcek 6 yaşındakilerin mezuniyet gösterisi olucak bizimkiler balede ve jimnastikte olunca onlarda katılıyorlar bende annanesine bırakayım diye düşündüm bakalım eğer gelmezse onuda götürcem mecburen ama gelir tahminime göre:D ben kontrole götürmüyorum aslında bugün götürsem olur semihin sesi kısıldı niye kısıldı onuda anlamadım :(
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 10:25:01
( #297 )
Selamlar Elacim ilk basta gözunaydin canim.Meme olayina gelince benim oglusum dogdugundan beri sadece o plastikle emiyor benim mememi kesinlikle almiyor canim.Her zaman deniyorum ama yok istemiyor.Benimde sagdigimda sutum 50 ml cikiyordu karni doymuyordu o yuzden ek mama verdik insallah seninki duzene girir canim. Sibelcim iyi sizde meme olayini atlatmissiniz sevindim.Herseyin yolunda olmasida guzel canim. Betulcum bizde her ay kontrole gidiyoruz bizimde 3 haziranda kontrolumuz.Ne guzel memenide emmesi benim oglusumda 3 gunde falan yapiyor kakasini ama normal diyorlar birsey vermiyorlar. Bize gelince benimde moralim iyi degil oglusum artik mememi emmek istemiyor.Resmen meme olayina gelince bogusuyoruz bende emsin istiyorum zorladigim zaman kizariyor bagirarak agliyor.Sibelcim ayni senin cektigini cekiyorum.Biz meme olayini cabuk birakacagiz galiba bugun bende sagayim sutumu dedim ve o zaman daha da cok uzuldum 20 cc zor cikti.Offf anlayacaginiz sutum olmadigi icin demekki oglusum agliyormus emdikce sut gelmeyince sinirleniyor demekki.Ne yapacagim sasirdim sut arttirici cay bile iciyorum babam tr den gönderdi ama yok yok yokkk. Dogum yapan diger arkadasin ismi aklima gelmedi kusuruma bakmasin gözunaydin canim. Kendinize iyi bakin
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 10:57:52
( #298 )
aynur demek sendede var :( benim süt var onu biliyorum hiç sağmadım ama emerken ağzının kenarlarında oluyo bide yuttuğunu duyuyorum seninkide bırakmaz umarım az olsunda ane sütü alsın gene insanın içi parçalınıyo öğle yapınca bizde tam atlatmmış sayılmayız en kısa zamanda altaltsak süper olucak :(
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 12:39:53
( #299 )
Hayırlı cumalar ...... Sibelcim ben gösteriye götürmedim bebeği aslında götürecektim ama kayınvalidem ben bakarım dedi ben de süt sağıp bıraktım ben bebeği çoğunlukla bir yerlere giderken ya ananeye ya babaneye bırakıyorum süt sağdığım için rahat oluyor. Aynur azda olsa emzirmek güzel bir şey İNŞALLAH tamemen bitmezde 6 ay hiç olmazsa emer...Bizimkide doymak bilmiyor çok kilo aldı acaba midesimi genişledi bu sefer onuda sorucam doktora sütünde fazlası olurmu..... Fatma yoğun galiba misafirleri var herhalde yoksa uğrardı mutlaka....
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 12:57:03
( #300 )
Sibelcim ben sutumun cok olmadigini biliyorum.Memelerim hic öyle dolu dolu olmuyor canim önceden sutum olmaya basladiginda meme uclarimda hissederdim aci olurdu simdi hic yok zaten sagdim 20 ml zor cikti dusun artik.Ilk oglusumda zoru zoruna 6 ay emmisti buda öyle olsa cok sevinecegim.Kendime cok stres yapiyorum bazi seyleri ondanmi anlamadim. Betulcum demek sutun cok yariyor canim yoksa kilo alimi olmazdi.Benim hem beni hem ek mama aldigi halde ayda 700 gram falan aliyor.Demekki seninkinin midesi buyudu doymak bilmiyor canim.Hep öyle gitsin insallah masallah canim yeterki sutun bol olsun.
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-