MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 16 of 40, mesajlar 301 to 320 of 793
|
Yazar |
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
28.05.2010 16:07:21
( #301 )
Merhaba Arkadaslar Kizimiz Su sali gunu epidural sezaryenle saglikla dunyaya geldi Allahiimiza sukurler olsun! Simdi evdeyiz, dun taburcu olduk ve sarilik degerleri fena degildi ama bugun daha da sarardi. Pazartesi kontrol randevumuz var ama daha onceden gidip sariligini olctursek mi diye dusunmuyor degilim. Yigit ve Hakan'a hasgelmisler diyorum. Allah uzun ve mutlu omurler versin! Sutu artirmanin tek yolu stresten kurtulmak, oglusumun bebekliginden biliyorum yoksa otlar motlar yemekler hicbir ise yaramiyor. Su yine meme istiyor galiba, gorusmek uzere...
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
28.05.2010 19:08:16
( #302 )
merhabalar bebeğin hayırlı olsun canım allah bi ömür boyu sağlıklı sıhaatli büyümeyi nasip etsin hayırlı evlat olur inşallah bende semihin sesi kısık demiştim sanırım onun için doktora götürdüm ses tellerizedelenmiş orda bi soğuk havayla ağza tutulan bi ilaç verdiler biz 2 cm kadar daha uzamışız kilomuzda artımış 6.200 olmuşuz doktorumuz çok beğend gelişimini gözünün biri devamlı yaşarıyordu onu sordum göz pınarları dar dedi burunun olduğu taraftan hergün masaj yap dedi 30 defa açılır dedi sonra ses telleri içinde soğuk buhar ver dedi gecede devamlı çalışsın buhar makinesi rahatlar dedi size bi haberim daha var :) eşim sünnet ettirmeye karar verdi semihi hatta doktora gösterdik günümüzü bile aldık pazartesi olsun dedik doktor yoğun olur dedi salı eşimin işleri varmış çarşamba günü saat 5:30 da lokal anesteziyle sünnet olucak oğlum çabuk iyileşeceğini söyledi doktorumuz sünnet olup yollıycaklar hemen ağrı falan yaparsa ilaç falan vericez artık pansuman falan yapıyolarmı sonradan onu bilmiyorum sorup öğrencez artık:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
28.05.2010 19:59:40
( #303 )
merhaba kızlar giremedim uzun oldu..malum misafirler..2 cocuk...vakit bulamadım pc ye bu günde hacı bayrama gittik yorulduk cok.. emineyi bu gün kontrole götürdüm kbb za öksürük de vardı..doktor emine öksürünce..bu tablo hiç hayra alamet değil dedi geniz eti yüzde seksen kapatmış solunum yollarını..2 kutu agumentin..aktifet bide alerji şurubu verdi..20 gün kullanacaz son şans dedi..ameliyat içinde en uygun yaş dedi canım sıkkın tadım yok...kreşten geldi ilaçları verdim uyku yaptı sızdı kaldı salıncakta.. openguen bebeğin hayırlı uğurlu olsun canım.. sibelcim inşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu süreyi
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.05.2010 20:01:52
( #304 )
eda_dilara Slm Kızlar, ıkı kuzumda uyuyorken yazıyım dedım Ben pazartesı gunu sunı sancı sayesınde normal dogum yaptım. yiğidim 3100 gr 51 cm dogdu. aynı ablasının kopyası. kızımın kucuklugune cok benzıyor. cok sukur bı sorunumuz yok. dıkısım cok az sadece hemoroıdm var. ama aslında esas sorun emme benım gogus uclarım duz oldugundan ememıyor. plastık ucla verıncede ıkı cekıste yoruluyor. bu yuzden gogsumu sagıp bıberonla verıyorum. ama sutum yetmedıgınden mama takvıye edıyorum aradaa. bıraz bebegım buyuyene kadar boyle yapıcaz. ınsallah ılerde dırekt gogsumden emer. bol bol su ıcıyorum yemek yıyorum. ama sutumm en fazla 50 ml cıkıyor. smdılık bu kadar benden yıne yazarım ayy cok sevindim canım iyi olmanıza ..hayırlı olsun bebişiniz...kızının tavrı nasıl kardeşine karşı..
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
30.05.2010 10:14:18
( #305 )
Günaydın herkeze... Öncelikle su bebek hoşgelmiş aramıza sarılık çoğunlukla her bebekte görülüyor endişelenmene gerek yok İNŞALLAH yükksek çıkmaz... Fatmacım geniz ameliyatı için hiç endişelenme düşük anestesi veriyorlar 45 dakika kadar sürüyor benim oğlum ayılırken biraz zorlandı o da nazlılığından sonra 2 saat sonra meyve suyu ve bisküvi verebiliyorsun eve gidincede istediğini yşiyebiliyor.benim oğluma tüpte taktılar sizin kulağında var mı bir sorun... Sibel sende hiç korkma sünnet olur olmaz bez bağlıyabiliyorsun bize 1 hafta içinde bant kendiliğinden düşmezse gelin dediler düşmediği için gittik hemen aldılar hiç bir şey anlamadı yavrum abimiz 5 yaşında olmuştu çok zorlandık bebekler çok çabuk atlatıyor.... Bize gelince benmde sağ göğsüm şişti mastit olmuşum sıtma tuttu halsizlik ateş anca bugün kendime gelebildim hala göğsüm ağrıyor bakalım yarında geçmezse doktora gidicem.... Şimdi kahvaltı bekliyor herkez benden görüşmek üzere....
|
|
asana
-
Tüm gönderiler
:
508
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: İZMİT/KOCAELİ
-
|
-
30.05.2010 21:47:58
( #306 )
aynur merhaba, uzun zamandır yani 3-4 senedir buraya gelmemiştim. Eski arkadaşlarımı merak edip bakarken senin güncel olarak devam ettiğini gördüm. Vee bir çocuğunun daha olduğunu da :)) çok sevindim, analı babalı büyüsün inşallah. öptüm
KUZEY 24 OCAK 2005 BETÜL
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.06.2010 17:24:32
( #307 )
şükür yaaa kac gündür giriyorum msj yazmıyo bi türlü.. kızlar neredesiniz yaaa kimseler uğramaz oldu artık...yaz geldi diye kesin..herkes bir yerlerde...ben evdeyim...misafirler sabah gitti...dün aşılama yaptırdılar inşallah bu sefer tutar... bende halıları balkona attım bi güzel yıkadım nevzat hiç durmadı..yanında insan istiyo kurnaz sıpam..şimdi o uyuyo benim ütü yapmam lazım...inşallah hava yağmazda kurur halılar... semihin sünneti hayırlı olsun...ilk sünnetli semih oldu.. edacım sizinde sünnetiniz hayırlı olur inşallah.. betülcüm geçmiş olsun cook...kendine dik et.. bizde ameliyat gününü aldık ama hastahane konusunda kararsız kaldık...ayın 23 ünde emeliyat olcak kızım..inşallah atlatırız...siz 1 gece kaldınızmı hastahanede..bide kanama falan oldumu... hadi kızlar gelin
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.06.2010 21:31:32
( #308 )
Herkeze selam.. Öncelikle Sibel burdanda geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..... İNŞALLAH sorunsuz bir şekilde atlatırsınız sünnetizi.. Fatmacım Aşkolsun ilk benim oğlum erkek oldu unuttun galiba fıtık ameliyatıyla birlikte yaptırmıştık.Darısı senin oğlunun başına geniz ameliyatına gelince hiç endişelenme 3, 4 saat müşahade altında tutuyorlar aksi bir durum olmadığı sürece taburcu ediyorlar taburcu olduktan sonrada benim oğlum çok hareketli olduğu için aşırı hareketlerden koruyun dediler, birde kanama olursa mutlaka haberim olsun dedi dokltoru okadar..Sizede şimdiden geçmiş olsun ....
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.06.2010 10:26:42
( #309 )
kızlar neredesiniz yaaa sibel neden girmiyo acaba forumla ilgili bi problem mi varki...aynur yok eda yiğitini buldu unuttu buraları...hele funda kayıplarda betülcüm kusura bakma unutmuşum...bizim sünnet kayınvalidemin onayına bağlı kendisi pürüzdür de...herşeye karışır maydanoz muhtemel tarih 4-5 yaş olur..nasıl olsa sıkıntıyı kendi çekmeyecek...aslında en güzeli küçükken yaptırmak...hayırlısı olsun...inşallah canım sıkıntısız atlatırız ameliyat işini benimde en çok korktuğum olay kanama olması Allah korusun..
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
04.06.2010 20:07:12
( #310 )
Selamlar oh be sonunda yazabiliyorum sorun vardi heralde bir turlu yazmaya giremedim.Okudum ama yazamadim.Buyuk bir ihtimal sibelinde öyle olabilir. Sibelcim sunnetinizide oldunuz damatligini görmek nasip etsin. Biz bakalim seneye insallah yaptiririz.Benim oglusta beni pek emmek istemiyor.Hemsiremiz vardi 5,280 gr 57 cm birde asisi vardi agzindan birsey icirdi artik öyleymis sasirdim.Gece cok huysuzdu o yuzden heralde anlamadim.Bende ayaklarimi usuttum heralde gaz yapti. Ay benimki mizildiyor..
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
07.06.2010 17:18:29
( #311 )
selam herkese yeni bebişler hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sitede sorun vardı uzun zamandır açamadım çok bekletti benimde fazla vaktim olmadığı için kapattım fatmacım kızına geçmiş olsun komşumun oğluda eylülde oldu geniz eti alındı kanama yapmadı çocuk nefes alamıyordu hiç şimdi çok iyi iştahı arttı annesine diyorum çocuk 4 yıldır açmış şimdi acısını çıkarıyor yiyerek gönlünü ferah tut hemen iyileşir eminecik inş bizde farklı bişey yok defne döne döne bütün salonu geziyor maşallah çok hareketli kilo hiç yok bizde 5 800 şuanda boyunda 56ydı en son 1 ay oldu gerçi uzamıştır heralde emmek istemiyoruz hiç zorla meme veriyorum uykumuz malum hala uykusuz uyuması en fazla10 dakika gecede 9 da uyuyor 1de kalkıyor emiyor azıcık saat 3de uyanıyoruz sabah 5 gibi uyuyup 6 30da tekrar kalkıyor bende alıştım sanırım bu düzene geçmiş sayfaları okuyamadım umarım herkes iyidir sevgiler herkese ..
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
07.06.2010 17:32:30
( #312 )
defnem uyurken geçmiş sayfalarıda okudum ben her ay doktora götürüyorum çünkü sağlık ocağında kalbini ciğerlerini yada altını muayene etmiyorlar sadece kilo kontrolü yapıyorlar oda yetersiz geliyor bana.. rota virüsü aşını yaptırmamaya karar verdik hemşire arkadaşım yaptırma dedi severim çok kendisini oda yaptırmamış bebeğine bir sürüşey anlattı anlatmama gerek yok heralde çünkü kimse yaptırmıyor allah korusun çocuklarımızı aynurcum ne kadar sürüyor yolculuk uçakta belki uyurdu ufaklık ben hiç sakınmadım demirhanıda defneyide ama defnecim huysuz bende temmuzda nasıl gidicez diye düşünüyorum
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
07.06.2010 19:18:17
( #313 )
Ezgicim demek hanimiz dönmelere basladi masallah kilonuzda bir ay öncesiyse iyi canim benimkininde cok kilolu oldugu söylenemez.Bizde aynen zorla emiyoruz ama ben ek sut veriyorum.Ya ucak yolculugumuz uzun surmuyor 3,5 saat ama benim esimin takintisi canim.Ne yapalim bizde seneye nasil olsa annemi 3 ay gördum ee fazlasida zarar demi sekerim. Ya saka bir yana annem gercekten cok bunaldi ee babamida özledi.Sayili gunu kaldi 3 ay gecti gitti. Bu ay sonuda oglusum krese gitmiyecek bir ay evde bakalim iki cocuklu hayati o zaman anlayacagim.Benim oglusumda 9 da yatiyor gece 3 bucukta kalkiyor sonra uyursa 6 da kalkiyor tekrar bazen cok ses cikariyor gece ee öyle olunca uykusuzluk vuruyor dogrusu.KImsecikler ugramiyor nerelerdesiniz kizlar.
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.06.2010 12:49:22
( #314 )
Herkeze selam... Yaz gelince herkez benim gibi yoğun oluyor galiba... Tüm bebişler iyi sanırım bu arada Defne bebeğe MAŞALLAH dönmeyemi başladı bizimki fazla kilodan hareket edemiyor yarın kontrolümüz var bende her ay götürüyorum hem sorucaklarım oluyor doktora hemde muayene oluyor .... Şimdilik bu kadar yine uğrarım...
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
08.06.2010 20:58:24
( #315 )
SELAM KIZLAR... SONUNDA FORUMA GİRMENİN YÖNTEMİNİ BULDUM...SİBELCİM SAYFAYA GİR ORADA MESAJA CEVAP VERE TIKLA KULLANICI ADI ŞİFRE BÖLÜMÜ GELİYO...ORAYI DOLDURDUNMU MESAJ YAZMA YERİ BİRAZ GEÇDE OLSA AÇILIYO.. EZGİCİM..BİZİMKİDE ÖYLE DÖNÜP DURUYO BÜYÜYÜNCE NASIL OLURLAR KİMBİLİR ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN... BİZDE GEZİYORUZ VALLAHİ...MARKETTİ..GÖRÜMCEMDİ KOMŞULARDI ÜTÜ BİRİKTİ...YAPMAM LAZIM YARIN AMA KAHVALTIYA DAVETLİYİM.. NEVZATTA BÜYÜDÜ ELİ YÜZÜ TOP GİBİ OLDU MAŞŞALLAH.. EDA HİÇÇÇ UĞRAMIYO YİĞİDİNİ BULDU UNUTTU BURALARI...
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.06.2010 11:18:23
( #316 )
selammmlaarrr nihayet girebildim fatmanın yazdığı yöntemle hergün gelip bakıyorum ama yokk ana sayfada kullanıcı adım falan gözüküyo forumda ne kadar denediysem giriş yapmıyordu iyi oldu bunu keşfetmen fatma:D artık böyle girerim :D neyse bize gelince semih iyileşti hiç bana zararı olmadı oğluşumun gayet güzel bi sünnet dönemi atlatık asıl suedayla uğraştım geçen hafta çarşamba semih sünnet oldu sueda öksürüyo diye doktora çıkarmıştım suedaya ilaçlı buhar verdiler sonra antibiyotik iğne yaptılar bayabi teledi ama gece yine 3 saat kadar kesintisiz öksürüğümüz oldu ne yaptıysam kar etmedi sonra uyurken kendisi geçti ertesi sabah tekrar başlayınca doktorumuzda çağırmıştı devam ederse diye tekrara gittik 2 seans şeklinde 1saat arayla buhar verildi yine ilaçlı hiç fayda etmedi yine antibiyotik iğne yapıldı ilaçlarınıda kullandım tabi eğer gene kar etmeseydi gece galan başlasaydı öksürüğümüz hastaneye yatcaktık ma aile çünkü semihi emirmeye geldim tekrar hastaneye gittik bide cenaze vardı eşim oraya gidince bizde otobüse talim ettik :( neyseki düzeldi ilaçlarını halen devam ediyorum ciğerlerinde birazcık broşit görünüyormuş :( şimdide semih öksürüyo ben hafif grip olmuştum sanırım onada bulaştı arada kusarken iltihapda çıkıyo kusmuğuyla bugün işde sünnet kontrolü için doktora gidilcek hem de öksürüğü için göstermek istiyorum suedayıda kontrol sürmiz geçmeden bi daha kontrol etsin doktorumuz bakalım düzelme varmı ciğerlerdeki iltihabı atabiliyormuyuz bizden bu kadar işdee bide çoluk çocuk derken haftasonu buzluğuma bezelye ayıklayıp attım ahaşlayıp artı bide komşumuz şeker hastaı oldu arada ona gidip sabah akşam kızı olmadığında sabah 7de kalkıp yapıyorum sonra suedayı hazılıyorum sueda gitmeden ayada gidince semih uyanıyo onu emziriyorum o ara kahvaltı yapabilirsem tabi sonra 2 saat kadar semihle oynaşıyoz altını falan temizliyorum işde sonra uyuyo azıcık evi toparlıyorum gene uyanıyo :D sonra sueda falan derken bakmışm akşam oluvermiş :D neyse ne çok konuşmuşum giremeyince birirkmiş tabi :D artık öğrendimya girip yazarım :D bu arada defne demek dönmeye başladı bizimki çabalıyo ama daha bi icraat yok :D
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
09.06.2010 15:50:39
( #317 )
sibel geçmiş olsun kızına daha doğrusu hepinize semihte sünnet olmuş hayırlı olsun allah damatlıklarınıda göstersin inş defne dönüyor dönmesinede zor zamanlarımız şimdi başlıyor ödüm kopuyor nefessiz kalıcak diye altını değiştirdikten sonra yerde bırakıyorum yüksek yerde bırakmak mümkün değil bir geliyorum burnu alnı kıpkırmızı olmuş arkadaş dönmüş kafası yorulmuş havada tutmaktan yerle burun bir allah korusun evlatlarımızı dönmesi en geç 6.ay dedi doktoru defnenin biz erkenciyiz çok fena benim fıstık baba giderken arkasından kendini öne atıyor babasıyla gidecekmiş sevdiği tanıdığı biri gel gel deyince hemen popo dışarda kafa önde atıyor kendini yada kafasını çeviriyor bilinçlimi yapıyor onu bilemiyorum ama unutmuşum demirhan yapıyormuydu bu kadar küçükken onu hatırlayamıyorum aynurcum annelerin gelmesi iyi oluyor insan bazende sıkılıyor allah sağlık versin başımızdan eksik etmesin ama kısa süreli görüşmek daha iyi geliyor insana tabi senin durumun farklı yurtdışındasın daha çok özlüyorsundur heran gelip gitme fırsatıda olmayınca zor oluyordur senin için fatmacım ayarlada birgünde bana gel oturalım yiyelim içelim arkadaaşım havalar güzelleşsin bekliyorum mutlaka
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.06.2010 16:27:50
( #318 )
herkese merhaba biraz kafamı dağıtmak için geldim ama kimse yokmuş canım çok sıkkın helikopterimiz düştü içinde 3 arkadaşımızı şehit verdik en çokta içimi acıtan ailece görüştüğümüz kamil oldu eşi ve 3 yaşındaki güzel kızı babasız kaldı birazdan evlerine gidicem allah rahmet eylesin bütün şehitlerimize ...
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
10.06.2010 16:36:59
( #319 )
eydd herkese merhaba biraz kafamı dağıtmak için geldim ama kimse yokmuş canım çok sıkkın helikopterimiz düştü içinde 3 arkadaşımızı şehit verdik en çokta içimi acıtan ailece görüştüğümüz kamil oldu eşi ve 3 yaşındaki güzel kızı babasız kaldı birazdan evlerine gidicem allah rahmet eylesin bütün şehitlerimize ... başınız sağolsun haber dinlemedimki bugün hiç duymadım allah rahmet eylesin kalanlarada sabırlar versin demek 3 yaşında minicik bi kızı vardı allah onada yardımcı olsun çcuklara nası anlatılırki böyle bişey :(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.06.2010 08:53:57
( #320 )
EZGİCİM başınız sağolsun..Allah ailelerine sabır versin cok zor kaldırmak..canım sıkıldı yaaa..işte ölüm genç yaşlı dinlemiyor..yarın ne olacağımız belli değil Allah evlatlarımızla birlikte sağlıklı mutlu uzun ömür versin.. bizde kalktık..emineyi yolladım nevzatı uyutayımda başbaşa bir kahvaltı yapalım kocişle...nevzatta kendi kendine konuşuyo..maşallah cok güler yüzlü bir cocuk sürekli gülücük atıyor.. bu seneki tatil planımız yapıldı..afyon..denizli..bodrum..muğla..fethiye...çanakkale..istanbul..düzce..temmuzun 5 i gibi çıkacaz inşallah sibel sen neler yapıyorsun canım... betül sen nerelerdesin
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-