Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 17 of 20, mesajlar 641 to 680 of 793
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
08.10.2010 14:22:02
kuzumali ben yapı olarak kiloya çok müsaitim bıraktığım anda gidiyo vermeye gelincede çok yavaş verebiliorum aynen bende de var bu durum,boyumuz aynı sayılır,benimde 1.69 şu an kaç kg yim bilmiyorum ama 2 kg falan gitmiştir hissediyorum..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: eskişehir
|
-
08.10.2010 15:45:03
selamlarr bugün sueda daha iyiydi akşam ateşlendi biraz ama hemen ateş düşürücü verdim kontrol altına aldım ateşi sabahda ateşi yoktu ses kısık ama oda düzelir yakında bendede olurdu arada 1 haftaya bişey kalmazdı semihde gayet iyi onunda ilaçlarını veriyorum annem bugün hastaneden çıktı yarın emar çekilecekmiş kayınvaldemlerde geldi artık çadırlarını önümüzdeki sezona kadar kapattılar pazara giderken uğradılar ama semihi sevemediler benimki bi yabancıladıkii sormayın gitsin susuturana kadar baya uğraştım sonrada uykusu geldi sevemediler bugün semihe halanmış patatesim vardı dün akşamdan kabuklarını soymadan ayırmıştım yarım patatesi rendeledim onun içine yoğurt ve zeytinyağı koydum blendırdan geçirdim onu yedirim sonrada emzirdim tabi emmeyince bayabi huzursuzlanıyo sıpam :D şimdi uyansın meyve püremizi yiycez akiama ne yemek yaparım bilmiyorum dün akşam patates köftesi yapmıştım3-4 tane falan yedim dün akşam sadece eşimi bekliycem diye oda geldi karnım tok dedi benimde iştah kapandı zaten onlardan var biraz tarana çorbası yapmıştım o var ama bi sebze yemeği istiyorum pazara bi çıkıyımda bakalım neler var bugün neler yediğime gelince tost yaptım zeytin çay işde ara yerine 1-2 tane patates köftesi yedim öğlende sütlü mısır gevreği yedim az önce birazdan elma yemeyi düşünüyorum aslında bu kilo verme işini ben geçen senelerde başarmıştım 22 kilo kadar vermişdim sonra hamile kalınca tekrar almaya başladım tabi şimdi en azından 12-13 kilo vermem lazım benimde siz ne güzel diyettesiniz bende oda yok benim kocada dikkat etmeeye başladı bende onla başlasam ikimiz birden veririz hem destek oluruz birbirimize hoş onun 3-4 kilo vermesi yetcek ona bu işin nasıl yapıldığını biliyorum ama şu sıralar uygulama yok aynur maşallah poyraza kocaman olmuş bizi geçmişsiniz biz duraksadık hareketlencez diye aslında güzelde emiyo ek gıdayıda iyi yiyo ama fazla hareketliyiz sanırım :)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
|
-
08.10.2010 16:00:04
Bende cabuk kilo alan hemen veremeyenlerdenim:Ya benim boyum 1,58 ee kilo 81 offf önumde cok uzun surec var. Fatmacim haklisin iste ihmal ediyoruz sen ne guzel masallah cok dikkat ediyorsun bakimina aliskanlik olmus.Bizde baslasak belki devami gelir. Sibelcim ay gecmis olsun ben hastlik bölumunu kacirmisim. Canim benimkide cok hareketli bir görsen dönerek her yere ulasiyor artik yeterki gitmek istesin canim.Hemsiremiz hareketlendigi icin kilolar az olabilir dedi canim yeterki saglikli olsunlar. Ben karni yarik pilav yaptim.Öglen yedim ama aksama hafif birseylerle gecistiririm.
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 17 September 2010
|
-
08.10.2010 16:27:05
Havalar soğumaya başaladı. bizde dün kombiyi açtık.bugün yağmurlu ve rüzgarlı bir hava var istanbulda. Ya arkadaşlar merak ediyorum evde nasıl giydiriyosunuz bebişleri.Ben aliye dünden beri uzun kollu çıtçıtlı badi üstüne pijama takımı ve süveter,altına tek alt giydiriyorum.ve çorap la patik.buna rağmen elleri buz gibi oluyo bazen benimki mızlıo
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.10.2010 18:10:56
Selamlar arkadaslar... Hastalara acil sifalar dileyip hemen hizli bir yanit verip kacayim: Ben de nasil giyindirecegini sasirmis bir anneyim. Kombi termostatini 24 derecede tutuyorum. Su'ya yarim kollu body, ustune uzun kollu ve patikli tulum, onun ustune de kisa kollu bir penye, altina da bir penye pijama daha giydiriyorum. Bir de corap. Hirkalarini, yeleklerini giydirmemeye calisiyorum cunku alip agzina sokuyor, tuyler muyler de aynen agzina... O yuzden mumkun mertebe penye giydirmeye calisiyorum. Ben kisa kollu tisortle dolaniyorum ama ben hep ayaktayim, onun gibi sirt ustu yatmiyorum. Asil oglusta aklim, gece mumkun degil yorgan kalmiyor ustunde, biz ortuyoruz o aciyor. Tulum giydirecegim boyuna bakmadan ama nasil ikna edecegim bilmiyorum, asla giymem diyor. Kisa daha girmedik burnu akmaya basladi bile. Zaten, benim ustum o kadar acik kalsa ben yerimden kalkamam, o yine de iyi idare ediyor. Yarin kararliyim tulum alacagim ama ikna isi n'olacak bilmiyorum...
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
08.10.2010 19:26:04
tekrar merhaba,yemeğimi yedim kendime geldim,çok şükür.. bende nevzata kilotlu çorap üstüne penye eşortman altı giydiriyorum,üstüne uzun kollu çıt çıtlı badyve onun üstüne uzun kollu bady giydiriyorum,evimiz soğuk..kilotlu çorap giydirmeden içim asla rahat etmez,gece kilotlu corabı cıkartıp eşortman altı çorap ve çıt çıtlı bady ile yatırıyorum..üstünü açmıyor şu anlık..yataktan kaldırınca hemen penye yelek giydiriyorum 1 saat sonra cıkarıyorum öyle geziyor..
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
|
-
09.10.2010 09:01:15
Günaydınn, SAbah kahvaltımı yaptım ıslere baslamadan bı ugruyım dedım. Aynurcum masallah gelısımı cok ıyı poyrazın kılo almıs. Sıbelcım cok gecmıs olsunn.ınsallah kızın ıyılesır kısa zamanda. Ben yıgıdı askılı atlet ustune penye takım uzun kollu gıydırıyorum. ayakları bazılarının patıklı .evımız kalorıferlı yakmaya basladılar.ev cok sıcak oluyor ara kat oldugu ıcın. cok gıydırmemeye calısıyorum.nasıl alıstırırssan oyle gıder.gecede ustune kalın battanıye ortuyorum daha ustunu acamadıgı ıcın sımdılık bı sorun yok. uykudan kalkar kalmazda penye yelek. ama kızım gece ustunu actıgı ıcın bende tulum dusundum gıymez. ınternete bı magazada cok guzel kalın kadıfe esortman takım buldum .ondan almayı dusunuyorumm. yıgıt aglıyor ben kacar
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.10.2010 10:57:46
Bende ne giydirecegimi bazen sasiriyorum ama cokta kalin giydirip alistirmakta istemiyorum.Ben icine citcitli atlet ustune uzun kollu body giydiriyorum.Altina esofman giydiriyorum kislik gibi olanlardan ince giydirirsem kulotlu corap giydiriyorum.Ya bende gece yatarken tulum almistim kolsuz ondan giydirdim huysuzlandi ama artik ona giydirip yatirsam iyi olur.Onu giydirmedigim icin simdi ustune battaniye ve yorganini örtuyorum benimki ustunu aciyor.Bende hep ustunu kontrol ediyorum.Galiba en iyisi tulumunu giydirmek.He birde sabahlari kalkinca hemen penye yelek giydiriyorum biraz zaman gecince cikartiyorum.
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.10.2010 13:23:33
Herkeze selam..... Uzun zamandır uğrayamadım 2 evli olduk artık hafta içi merkezde hafta sonu diğer evimize geliyoruz merkezde internet yok ancak büroya gidersem girebiliyorum ondada sadece okuyorum yazmaya fırsatım olmadı geçmişee dönük pek okuyamadım daha sonra okuyabilirsem okuycam sanırım bebişler soğuk algınlığı dışında iyiler hasta olanlara çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin yavrularımıza.... Bize gelince perşembe kontrolümüz vardı 9,600 kilomuz 67 cm boyumuz ek gıdalarda çok zorlanıyoruz sebze çorbası ve tarhana içiyor bunun dışında meyve suyu ve yoğurt zor yediriyorum gecede muhallebi veriyorum kansızlık için şurub içiyoruz 3 ay kullanıcaz İNŞALLAH yeterli olur onuda zor veriyorum .... Kilo konusuna gelince benim boyum 1,67 kilom da 67 şu an iyiyim ama yinede biraz versem fena olmuycak ben bekarken 48 kiloydum o kadar olmak asla istemiyorum ama 42 beden idealim....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
09.10.2010 14:51:44
selamlar neler yapıyorsunuz bakalım hava birden nası soğudu anlatamam bizim kaloriferler akşamdan akşama yanıyo şuanda ev soğuk yada ben üşüyorum akiam yandığındada 20,3 falan oluyo bizim evin sıcaklığı yani normaldede soğuk sözde dün yöneticimiz ayarlıycaktı ama ses soluk yok bizim ev yüksek zemin oludğundan diğerlerinin keyfi yerinde yani madem ayarlıycam dedin niye ayarlamıyon demii evde giydirdiklerime gelince kısa kollu yada uzun kollu çıtçıtlı bady yada atlet kilotlu çamaşırlardan giydiriyorum kalın eşofman tipi pijamlardan kalkıncada örgü yelek giydiriyorum üzerine penyeler bana ince geliyo o yüzden örgü giydiriyorum ayağınada çorap ve şu ayakkabı şeklindeki patiklerden yada normal örgü patik her ne kadar yürüyünce çıksalarda :D yatarkende peluj battaniyelerden örtüyorum benimkide üzerini açanlardan 2 tekme savurmada açıyo üstü aynur oğluşlarını gördüm facede maşallah onlara ne kadar tatlı olmuş öğle poyraz neyle besliyon öğle benimki kıpır kıpır durduğu yerde durmuyo yediği enerji olark çıkıyo sanırırm benimkinin işimiz var bu oğlanlada ablasıda kıpır kıpır çünkü :D semihin altını zor değiştiriyorum ben açmaya çalışıyorum o dönmeye şimdiden böyle sueda altını açar açmaz emekleyerek kaçardı buda öğle olcak sanırım mekeleme işine gelince ona emeklemek denilirse evet emekliyoruz hemde öğle hızlı gidiyoki bide elleri kullanmayı öğrenirse işimiz var :D emekleme pozisyonunda oturmaya geçiyo ama daha elini çok toplayamıyo bi elle destek yapıyo sonra gene emeklemeye devam bu arada küçük kazalarda olmuyo değil tabi öne doğru attırcam kendini derken burun üstü çakılıyo ağlıyo ama huylu huyundan vazgeçmezmiş aynı devam ediyo :D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.10.2010 17:58:26
selam kızlar oo betül vallahi sen iyisin benimde yarın dietisyende randevum var kaç kg verdim acep..inşallah 2 kg üstü gitmiştir, sibel nevztta aynı altını alırke dönüyor bide her açtığımda poposunu kaşıyor,batıyor ortalık benimde misafirlerim vardı akşam cocuklar ortalığı batırdı ancak pakladım evi,nevzat ayağımda uyuyor,cok yazamıcam şarj bitiyor,eşim erkenden gelcek,üstüme başıma çeki düzen vereyim,,
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
10.10.2010 21:03:41
Ah ah canim bende evlendigimde 48 kiloydum o halimi istemem ama 50 rakamlara dönmeyi cok istiyorum.Aranizda en kilolu ben kaldim anlasilan 81 deyim 70 rakamlara gecemedim. Sibelcim tesekkurederim birkac foto ekleyim faceye uzun zamandir eklemiyordum dedim ama ekleyemedim canim.Bende profil resmini degistireyim dedim.Canim valla ben sabahlari kasik mamasi veriyorum öglen sebze corbasi puresi yapiyorum icine tavuk veya et katiyorum ögleden sonra yogurt veya meyva aksam kasik mamasi veya burada birsey var turkceye cevirince tahil corbasi gibi birsey oluyor ondan veriyorum.Gecede uyandikca mama iciyor en asagi 2 kere iciyor canim. Benimkide cok hareketli bende altini degistiriken bezini baglarken cok zorlaniyorum.Bizimki dönerek ve azcik surunerek heryere ulasiyor.Buda hareketli olacak yani abiside öyle artik yurumeye baslayinca ne olur bilmem.Bende yetegini kesfedin kitabina baktim hemen yasina uygun testi yaptim soru: agiz ne ise yarar? cevap :dil göstermeye(hic aklima bu cevap gelmezdi) Cok hosuna gitti hadi anne tekrar test yapalim diyor.En yuksek puani lisandan aldi.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.10.2010 11:53:43
selamlar şimdi suedayı servise bindirdim hemen geldim semihdeuyurken azıcık bakıyım deidm birazdan kalkar semihde :D bende şu kitap için formu doldurdum ama daha henüz gelmedi gelir herhalde daha merak ediyorum :D suedanın kulüp kağıtlarını yolladım son kararım geçenseneki gibi bale jimnastik ve santranç oldu:D bu hafta içinde ödenecek paralarıda artı 100 lirada kitap paramız var battık yani ay ortası bide bugün semihe kahvaltı hazırladım biraz suulu oldu galiba pekde beğendi diyemem yarısını yedik yarısı kaldı yarın tekrar deniycem fatma gelirsen biberon maması ne kadar karıştırıyorsun içine bi yazsana ben ayarlayamadım sanırım diğerlerinin ne kadaroluğunu biliyorumda mamayı tuturamadım sanırım dün düz pirinçunu aldım bakalım ondan yapcam muhallebiyi yiycekmi tatlı şeyleri sevmiycek sanırım ablası gibi bellide olmaz tabi dün babymix in yoğurtlaını aldım elmalı ve sade olanını 1 kutu elmalıyı götürdü elimi tutuyo sıkı sıkı kaşığı çekme diye  yanaklarımız kırmızı kırmızı yara gibi olmuştu dün yatmadan bepanten sürdüm b ugün birazdaha iyi yine sürücem bakalım sizlerde ilaç veriyormusunuz vitain falan biz hem vitamin şurubu hemde ferrum kan ilacı veriyoruz doktorumuz şurubu verdi sanasol diye dviti bırakın dedi kan ilacına devam edin dedi bizde söyleleni yapıyoruz janginden kapancak bıngıldağı bilmiyom valla :D kilo olayına gelince ben evlendiğim kiloda olmak istemezdim şahsen :D şuan 62,5 kiloyum evlendiğimde 57 ydim ben daha az olmak istiyorum 52 falan hatta 50 ve altı bile olabilir o kadar olmasamda olurda bi 52 yi görsem yeter e 2 çocuklu olarakda 45 kilo olmaz olmaz sanırım :D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
11.10.2010 19:25:07
merhaba kızlar dietisyen kontrolüm iyi geçti 2 kg vermişim 2 haftada,60 kg olduğum günleri görebilecekmiyim acaba.. aynur senin sorduğun soruyu bende sordum emineye,cevabı konuşmak için oldu..
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 11:37:21
DİLOŞA SORDUM BENDE AYNI SORUYU CEVABI COK KOMIK OLDU. DIŞLERIMIZI FIRCALAMAK ICIN VARMIS AGZIMIZ :)) gUNAYDINLAR HERKESE, IS GUC DERKEN UNUTUYORUM YAZMAYI. DIYETEE SON GAZ DEVAM DIYETTTE SORUN YOKDA SU EGZERSIZLERI YAPMAYA FIRSAT BULAMIYORUM.YADA YAPMAYI UNUTUYORUM. HER AKSAM ESIM EVE GELINCE COCUGA ODEVINI YAPTINMI SORAR GIBI DIYETINE UYDUNMU EGZERSIZLERINI YAPTINMI DIYE SORUYOR ODU KOPUYOR DIYETI BOZUCAM DIYE.:) FATMACIM NE GUZEL 2 KILO VERMISSIN BU HIZLA VERIRSIN KILOLARI. BEN EVLENMEDEN ONCE 48 KILOYDUM .SIMDI HEDEFIM 50 KILOYA INMEK INERIM INMESINEDE KILOMU KORUYAMAM DIYE KORKUYORUMM. 53 FALAN OLUYORUM KILO ALINCA BAKALIM BENE VEREBILECEKMIYIM. TATRTILMAMAK ICIN ZOR TUTUYORUM KENDIMI MERAKTAN:) DUN ILK TATLI HAKKIMI KULLANDIMM. TAVUK GOGSU YAPTIM ZOR TUTTUM KENDIMI DAHADA YEMEMEK ICIN:) SIZE SOYLEMEYI UNUTTUM BEN MEUVLUT YAPTIM YIGITE BEBEK SEKERLIRINI DAGITTIM BITTI :) SIBELCIM MUSAIT OLDUGUM BI ARA YAZARIM DIYET LISTEMI . ISLERIM VAR COKK UTU VAR. KISLIKLARI CIKARDIM YAZLIKLARI KALDIRICAM. HEPINIZ OPTUMM

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 12:10:50
selamlar fatma bravo sana 2 kilo gayet güzel bence eda sen kaç kiloydun diyetisyene gittiğinde tartılmışmıydın yazdın belki ben hatırlamıyorum ama eşinin bu kadar takıntılı olması çok sinir bozucu afedersin ama daha doğum yapalı kaç ay olmuşki bu kadar takıyo senin şinden esinlenip kendiminkine sordum hani dedimya boylarımız aynı kilolarımızda en fazla 1-2 kilo farkediyordur ben senden fazlayım sanırım 62.5 ğum şu anda neyse sordum ben çokmu kiloluyum dedim yo hayır dedi kii kilolu olduğumda yani gözüne battığında söyler çok yoldan çıktıysam yani kii o emzirdiğim için daha yemem konusunda destekliyo beni 2-3 diyet yaptım hemen çocuk aç kaldı demeye başladı diyet falan yapma diye kızdı ramazandada aynı şeyi söylemişti yani senin eşin çok önem veriyo dış görünüşüne anladığım kadarıyla ama bence aşırı kaçıyo her akşam benim kocam gelip diyetine uydunmu diye sorsa çemkirirdim ben o kocaya düşünemiyorum bile iyi sabrediyorsun valla neyse düşününce bile sinirlendim eşimin öğle yaptığını kusura bakma belki kızıyorsundur dediklerime ama benim düşüncelerim bu konuda senide üzmek istemem işlere gelince haftasonu bikaç daha gömlek ütüledim ben ütülüyorum eşim hergün gömlek değiştiriyo sinir oluyom yani bi azalmıyo ki semihde eskisi kadar uyumadığı için iş yapmak lüks oldu bu aralar :) semih dün ellerini atmayı keşfetti ama hemen olmuyomuş ayaklarla ellerin uyum sağlaması gerekiyo bu seferde aynı zamanı tutturamıyo olmadı eski düzene devam ediyo:D benimde kışlıkları falan ayarlamam lazım ama ne zaman bilmiyom ilk arada suedanın dolabı bi elden geçirmem lazım dedimya bana kitap falan gelmedi ama bu sabah bende sordum suedaya ağız ne işe yarar diye sizinkilerden esinlenerek yemek yemeye dedi hayret ettim yemek yemeyi sevmeyen çocuk nasıl böyle cevap verebilir:D bugün komşularla güne başlıyoruz daha kesinleşmedi ama bugün komşunun birinde toplanıcaz bakalım sonuç ne olucak apartman günü yapcaz yani aa unutmadan allah kabul etsin eda toplantı falan diyince aklıma geldi bu haftasonu düğün var sonraki haftada varmış:(biri köyde ötekide burda ama ondadda gelin alınmaya gidilecek ya köye yada afyona durum karışık yani davetiye elimize geçince görücez neyse örüşürüz azıcık bişeyler yesemmiki öğleden sonra çok yememek için:D
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
|
-
12.10.2010 13:02:48
selamlarr uzun zamandır görüşemedik geçmiş sayfalarıda okuyamadım geçen hafta çok hasta olduk 10 günde anca iyileştik tabi hasta olunca işleri yetiştirmek çok zor oldu yeni yeni kendim,izegeldik vakit bulmuşken bakayım nevar ne yok dedim umarım herkes iyidirr bizde farklı bişey yok defnecik tutunup 1 2 adım atmaya başladı ellerini bırakınca yerde tabi daha dişimiz yok ama yerleri bembeyaz yemekle arası hiç yok çok güzel tükürüyoruzz heryer yemek oluyor birde onun temizliğiyle uğraşıyorum sonra kurubaklagiller hariç herşeyi yedirmeye çalışıyorum birde yumurtanın beyazı yok bulamaç şeklinde kahvaltı yemiyor defne hanım yumurtayla labneyi ezip veriyorum pekmezle hiç arası yok artık 1 muz yiyebilir dedi doktoru 1 muzun yarısından fazlasını verdim kabız oldu yavrum yarım muza devam mandalina verdim doktoru 8. ayda demişti adamın bildiğ var tabi asitinden pişik olduk çıkıyorum defne durmuyor akşam üstü gelicem
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 13:57:33
Sibel aslında bu dıyet olayı ıyı oldu. benım beslnememı duzene otutrtutu hatta suttum arttı dıyebılrım. cunlu her ogunden yarım saat once 2 bardak su ıcıyorum onceden aklıma esınce ıcerdım. her ogunde ayran var. sabah sut var ben bunnları hıc tuketmezdım. karbonhıdrat seker agırlıklı beslenırdım. ara ogunlerde meyve yıyorum tok tutuyor tabı oncesınde su. sende dene yemek ogunlerı arasında su ve meyvee. sabah ogle aksam bırer dılım kepeklı cavdar yada tam bugdaylı ekmek. her ogunde yogurt yada ayran salata.3 kofte kadar et tavuk.balık yada 5 kasık sebze yemegı yada baklagıl. ve sabah ve aksam ogunlerınde bır kase corba yada corbanın yerıne 4 kasık bulgur pılavı. 3*25 kez yarım mekık haftada ıkı defada sutlu tatlılardan yıyebılırsın. sımdılık aklımda kalanlar bunlar. esıme gelınce ben alıstım artık. tanıstıgımızdan berı esım aynı .dıyete baslıyınca eve huzur geldı. bende ıstıyorsum zaten zayıflamak esım motıve etmıs oldu :) erkeklerı bılırsın benım esımın ıckısı yok kumarı yok sıgarsı yok. yanı kotu alıskanlıgı yok. sabha ıse aksam evıne.dısarı takılmaz. artıkk tek takıntısı bu bunuda artık alıstım :)

|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 16:34:39
tekrar merhaba herkese sayfaları okuyabildim fatmacım oğluşun incileri hayırlı olsun rejimlerde yapılıyor maşallah ben yapamıyorum valla hiç koşturmaktan 2 kilo vermişim birde dikkat etsem gidecek kilolar kıyafet konusuna gelince evde badisinin üstüne penye altüst giydiriyorum birde normal çorap evimizde 24 derece falan dışarı çıkarken mutlaka kilotlu çorap pantalon penye üst yelek ve montunu giydiriyorum ayakkabı bulamadım ama esra sen istanbuldamısın bakım konusuna gelince 0ım hemen saçımı topluyorum çıkıyorum ne makyaj ne bişey zaten eşim makyajdan nefret eder yaptırmaz yapıncada laf söyler makyaj yapacak olursam sadece kalem far rimel kullanırım ruj sürmem elime bile kremi gece aklıma gelirse sürebiliyorum valla nasıl vakit buluyorsunuz tebrik ediyorum herkesi ben tembelim galiba
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 16:42:14
merhaba arkadaşlar.bikaçgündür yazamadım dün yazcaktım ama olmadı.dün komşuma misafir geldi bende gittim 2 bebekli bayan vardı ama hepsi bebek olduğundan birbirleriyle hiç ilgilenmiyorlar  Tabi bebekliler bir araya gelincede konu hep onlar oluyor. Benimde diyet yavaşta olsa iyi gidiyo.bu sefer karalıyım ama bakalım.memlekete gidene kadar yani bayrama kadar 75- 76 ya düşeyim istiyorum kısmet artık.neyse ben kaçim fırında yemeğim var yanmasın.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 18:40:55
merhabalar sibelcim nevzat da ayını günde 1 kere uyuyor artık 2 saati geçmiyor uykusu akşam 8-9 arası uyuyor,benim ütü az biriktirmiyorum artık ama bu seferde kurutma problemi var 1 günde kuruyor çamaşır, edacım hadi haırlısı iyi sonuç alırsın inşallah diet işe yarar, ben plates yapıyorum,sanada tavsiye ederim günde 20 dk falan, ama acayip kas ağrısı oluyor,faydası daha büyük ama inceltiyor.. esracım benimde en sevdiğim ortamdır çocuklu arkadaşlarla buluşmak,hiç sevmiyorum cocuksuz ortamı kendim cocukla oluca yanlız kalıyorum gibi hissediyorum kendimi.. cok şükür bu gün alışveriş işini bitirdim kendim hariç,nevzata artık kış bitene dek yeter eminemede,kızılaydaydım sabah 10 da cıktım 3 de geldim nevzat uyudu arabada hava yağmurluydu ama sıcaktı nevzatın arabasını yağmurluğuyla kapattım bişey olmadı zaten sadece LCW ye gittim,kendim içinde eşarp almam lazım düğün var 10 gün sonra memlekette,yeni sezon eşarplardan bakıcam güneşli bir günde giderim artık.. ezgicim hoş geldin merak ettim seni..geçmiş olsun bizde yeni atlattık hastalığı..bende dışarı cıkarken makyaj yapmam evde yapıyorum sadece,yarında cildiyeye gidecem yüzümde pullanma başladı egzamadan korkuyorum inşallah değildir..muz bizimkinide kabız yapıyor bende çeyrek veriyorum,diğer sayfada omlet tarifi gördüm onu deneyecem yarın,bende her zaman vermiyorum bulamaç şeklinde haftada 1 falan veriyorum 2 günde bir penir yumurda veriyorum kaşıkla,alıştı artık sabah kalkınca mama almıyor kahvaltıda götürüyor..şu benim cam çerçeve işi bitsin bekliyorum seni

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
12.10.2010 19:40:24
selamlarrr günüme gittim geldim artık her ayın ilk perşembe günü toplanıcaz benimki bulamaç halinde kahvaltıyı hiç sevmedi döküyorum 2 oldu yarın ayrı ayrı deniycem edacım benim eşiminde kötü alışkanlıkları yok şükür en kötü alışkanlığı iş kolikliği:D oh ne güzel kilolar veriliyo benim eskiden uyguladığım liste vardı listen ona benziyo fatma alışverişide bitirmişsin ne güzel defneyede maşallah bu kız çok hızlı çıktı erkekler emeklemeye çalışsın daha o yürüycek bile bu arada geçmiş olsun ben kaçar benim sıpalar rahat vermiyo:D
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.10.2010 10:23:57
günaydınn yemeklerimi pişirdim geldim çamaşır yıkanıyor onlar asılacak defnem uyanınca evi süpür sil bugün bu kadar fatmacım bende beklerim dikmeni hiç bilmiyorum ama seni cepa yada bahçeli tarflarından alabilirim gelmek istersen ayarlayalım görüşelim bir gün sibel hiç sorma işim iş benim bu defneyle hiç yalnız bırakamıyorum akşam masayı toplarken eşime bak dedim 10 dk çocuk düştü gözünün altı kızarmış çok düşüyor böylesi daha zor yürüse yürüdü dersin emeklese emekledi emekleyereek gitmiyor istediği yere ben tutuyorum ellerinden öyle gidiyoruz bizde birde çok mızmızlık var istediği olana kadar ağlıyor güya ama gözünde 1 damla yaş yok ben oğlumda bunları hiç yaşamadığım için çok zor geliyor valla 2. çocuk allahım sağlık versinde yokluklarını acılarını göstermesinn
|
|
kuzumali
-
Tüm gönderiler
:
14
-
Ödül puanları
:
0
|
-
13.10.2010 16:07:16
Merhaba herkesin işi var galiba bugün.bende yemeğimi yaptım ali uyurken hazır uyuyoken alinin tırnaklarınıda kestim uzayınca yüzünü yoluyor.ben ancak uyurken kesebiliyorum uyanıkken çok kıpırdanıyor.Siz nasıl yapıyorsunuz. Koltuk örtülerini attım makinaya bugün onları sermem lazım kurusun.kışında çamaşır kurutmak zor oluyor.evede süpürge atmam lazım ama benimki korkuyo napçaz bu süpürge işini bilmem.babasıda korkarmış küçükken annesi öyle dioo  şimdi eline bir poşet geçirmiş oynayıp duruyor. Bu arada diyetim güzel gidio 3 haftada 3 kilo gitti gibi  insan verdikçe daha çok motive oluyor.Ben herşeyde yiyorum ama azar azar.bazen kaçırdığımda oluyor yedikten sonra sinir oluyorum kendime keşke yemeseydim diye Arkadaşlar siz bebişleri kaç günde bir yıkıyorsunuz kış geldi ben artık sık sık yıkamıyorum yazın hergün yıkıyoduk iyi oluyordu hadi ben kaçar
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.10.2010 10:44:04
günaydınlarrrr günaydını kalmadı tabi bu işin öğlen oldu :D dün gece uyku düzeni diye bişey kalmadı suedayı yanıma alıyorum sueda odasına yattı 2 kere tuvalete kaldırdım sonra yanıma aldım semihde uykusunda ağlıyodu içini çeke çeke sonra başladı sesli sesli ağlamaya nası ağlıyo sanki etinden et koparıyolar emmiyoda sonra kustu ağlıycam diye emip uyudu ama gece uyanıyo tabi bi ona kalk bide suedaya uyan ben örtüyroum o üstünü açıyo daha arkamı dönmeden gece uğraştım durdum yani sabahda 8 gibi kalktılar bende mecburen uyandım tabi semihi örmceğe koydum eşim gitmediydi kendide yatcak dedi bide ona fırça attım gece ben uyumadım çocuğun seini hiç duydunmu diye sonra bişey demedi tabi semih artık ellerini ayaklarını kullanıyo ama 2 gidip bi karnını yere koyuyo :D başladık yani bide kafam 2 gündür karışık sizde fikrinizi sorayım şimdi eşimin ortağı suedanın dayısı :D nası dayısı sueda doğduğunda ben dayısı olcam dayısı yok amcası var demişti dayı dayı diye gidiyo hala suedayı çok sever suedada onu neyse işde o bi kaç yıldır söylüyordu geçen gün gene söylemiş eşime suedayı özel okula yazdırın ben ödiycem diye sevindim öğle bişey vardı zaten hep söylerdi soun şu acaba dedim sadece 1 senemi ödiycek hadi onu geçtm hepsini öder muhtemelen ama şimdi semih küçük sueda özel okula giderde semihi biz gönderemeyiz özel okula falan nasıl göndereyim şu sıralar bile7-8 milyar yıllık ücretleri büyüdüğünde ablam özel okula gitti beni göndermediniz diye söylermi? bu benim kafamı karıştırıyo işde suedanınkide bi fırsat ama semihde öğle derse sanki ayrım yapıyomuşuz gibi olur birini gönderip birini göndermiyomuşuz gibi ikiside normal bi okula gitmesi taraftarıydım gitcekse ikisde özel okula gitmeli bence ama karar da veremedim işde suedanın fırsatını geri tepmiş gibi oluyorum bu durumda suedaya ne aldıysam semihede aynısını yapmaya çalışıyorum suedaya almadığımı semihede almıyorum sueda arada diyoki anne şunu kardeşime alalım hayır diyorum senin varmıydıki semihin olcak belki yanlış düşünüyorum ama böyle düşünüyorum ikisi arasında eşitlik ne biri birinden fazla nede az olmamalı sizinde kafanızı şişirdim ama bi kaçgündür dedimya böyleyim :(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.10.2010 12:26:32
selam sisli yğmurlu soğuk bir hava..içim karardı vallahi,hiç bir şey yapasım gelmiyor,dışarı cıkmam gerek nasıl olacak bilemiyorum.. sibel vallahi hayatım özel okul gönderebilme imkanı varsa cok güzel birşey..ama cok pahalı belirttiğin gibi,benim görümcemler gönderiyolar,bu sene 3 cocuğu 32 bin e yazdırdılar fiyatlar hersene artıyo..bence birini gönderdinmi diğerinide göndermek lazım,psikolojileri açısından,aynı durum bizde de var,eşim emineyi gönderirsek diğerleride özele göndermek gerekir diyor  eğer dayısı göndermek istiyorsa suedayı göndersin bence daha semihin cok senesi var Allah büyüktür elbet bir kapı açar,bakarsın maddi olarak daha güçlü olursunuz..zaten aylık taksitlerede bölüyorlar..peki ortağız derken maddi olarak her şey yarı yarıya mı,bide ortak evli m çocuk falan varmıi bunlar ileride ailevi problem olabilir gibi geliyo bana..mesela şimdi evli değilse yarın öbür gün evlenir,eşi problem yaratabilir çünkü onunda cocukları olacak bence herşeyi ince ayrıntısına kadar düşün öyle karar ver..okuyacak cocuk özelde de okur devlettede yeterki içinde olsun değil mi hayatım eminim benimle aynı fikirdesin..hakkınızda hayırlısı olsun canım..şu birine alamadım diğerinede almayayım konusunda yanlış düşünüyorsun bence,herşey imkanlar dahilinde..o zaman belki kızına bazı şeyleri almaya imkanın yoktu,alamadın,ama şimdi varda oğluna almıyorsan sırf kızıma almadım diye bence bu adil değil..çünkü imkanın olsa zaten kızına alırdın...en mantıklısı şu andan sonra kızıma alamadım oğlumada almam dediğin şeyi oğlunada alıp kızına da farklı bir şey almak olur,ben kendim öyle yapıyorum..biraz karışık oldu ama inşallah kendimi doğru ifade edebilmişimdir

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.10.2010 13:35:37
yeniden merhabaa:D fatma şimdi eşim muhasebe bürosunu idare ediyo ortağı dediğimde benim doğum yaptığım hastanede genel müdür yıl başında işde muhasebe ücretleri konuşuluyo masraflar konuşulup ona göre her ay maaş gibi ücret alıyo eşim arada extralar oluyo dayımız evlendi 2 sene oldu dayısı aldı gelinliğimizi hatta ben alıcam falan dedi o aldı eşide çok tatlı iyi biridir alışkın zaten biliyo bebekleride oldu bu sene semihle 50 gün var aralarında eşi doktor gelirleri falan çok iyi kendi kardeşinin birisi istanbulda özel üniversitede okudu busenede diğer okuyo yani maddi yönden bişey demez işde benhani kardeşler arasında olurya onu okuttunuz beni okutmadınız göndermediniz mutlaka olur yani ilerde bizimkilerin arasındada olmasın diye düşünüyorum şimdi ben başka eve çıkmak istiyorum ya hani o arada borç falan olursa diye düşünüyorum yoksa allaha şükür gelirimiz güzel suedayada bebekken ne istiyorsam aldım sadecce suedanın bazı istediklerini almadım şimdi semihe alalım diyo halbuki gene kendine istiyo bende suedaya sana almadım semihede almıycam diyorum :D tek sorunum işde hani o zaman müsait olmazsam gönderemem diye artı bide oralara gidenler hep gelir seviyesi yüksek kişiler onları gördükçe suedada isteyebilir ki anaokulunda başka arkadaşında gördüğünüde istiyo şımarık doyumsuz bi çocuk olmasınıda istemiyorum doğrusu dediğine katılıyorum ha normal okul ha özel okul okuycak insan heryerde okur okumıyca olanda özele göndersende gene okumaz ha ne olur özel okulun bazı avantajları olur o kadar şimdi suedayı ben özel anaokuluna göndermiyorum ama özellerle yarışır okulumuz aktiviteler falan süper yani herşey onlar için gelecekleri için zaten bakalım daha önümde zaman var 1 sene kadar ama o zmana bocalalamk için ben başladım yavaş yavaş düşünmeye:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.10.2010 18:14:15
vallahi sibelcim sizin kararınız,imkanlar müsait olduğu sürece inşallah özel okula göndermek istiyorum özellikle samanyolu kolejine görümcemin cocukları gidiyor eğitim süper gerçekten,dediğin gibi sımarıklık olabilir ablamın kızı orta 2 de şimdiden başladı marka takıntısı,bu tarz yönleri de var fakat bence cocuktan cocuğa değişiyor,herşeyden önemli olan kapıda güvenliği var öğretmenlerde cocukları peşinden ayrılmıyorlar,tamam devlet okulunda da olabilir ama büyük şehirde korkuyor insan..inşallah Allah kalbimizde olanı bizlere hayırlı nasip etsin..
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
14.10.2010 18:18:50
esracım ben kış geldi artık kaka filan bulaşmadığı sürece haftada 1 yıkıyorum üşümesinden korkuyorum,genelde pazar günü ablasıyla beraber yıkıyorum tırnaklarınıda elini sıkı tutup kesiyorum el alıştı artık ,bizde de aksi bir durum var sübürke açtım mı dibimden ayrılmıyor rahat vermiyor bende uyuyunca süpürüyorum artık..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
16.10.2010 11:27:27
selamlar kimsecikler uğramamış :) benim dün annem vardı pazara falan çıktık gelemedim ama kimsede gelmemiş zaten :D banyo meselesine gelince bende üşür diye sık yapmıyorum e malum banyoda sadece küçük bi petek var oda banyoyu ısıtma zorluğu çekiyo :D suedayı yıkayıp arkasından yıkıyorum biraz sıcak suyla ısınıyo okula gelince annemlede konuştum dün kızının ayağına gelen fırsatı tepme dedi aslında doğruda söylüyo belki durumunuz iyi olur ötekinide yollarsınız dedi yollayamazsanızda zaten suedayıda siz yollamıyorsunuz dedi aslında mantıklı gönderme yönünde başladı düşüncelerim :D semih çok mutlu artık emekliyebiliyo daha kolay gidiyo istediği yere dün çocukların boylarını ölçtüm 2 şer cm. uzamışlar diyebilirim sueda 1,5 falan uzamış sanırım yemekleri gerçekten yiyo okulda :D dün jimnastiğe gitmiş çok mutluydu ben jimnastiğe gittim bunları öğrendik diye köprü yapmışlar gösteriyrodu inşallah buhevesle devam eder güzelcene gösterirse öğretmenleride baya işimize yarıycak inşallh tüm çabalar suedanın uzaması için :D yazada bişey çıkmazsa yüzmeye yollıycam inşallah :D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
18.10.2010 17:25:12
aaaa kimseler girmemiş nerelerdesiniz yaaa,ben 3 gündür cam çerçeve pisliği temizliyorum cuma günü takıldı,çok pis çalıştılar sağ olsunlar 3 gündür 2 çocukla temizlikle uğraşıyorum,bu gün yarım gün kadın aldım ancak bitti,her yer battı battı.. nevzat artık tam anlamıyla emekliyor,her yere hızlı hızlı gidiyor,dişler de tam gaz ikincide bastırdı bu ara yine ishal başladı
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
19.10.2010 12:25:43
selamlarr güle güle kullan fatma valla baya farkediyo bizimkiler temiz çalışmışlardı kabasını bile süpürüp almışlardı:D o yönden şanslyım:D oğluşunada maşlalah bizimkide bayadır emekliyo emekleme pozisyonundan oturma ya geçebiliyo ama dişler yok halen bu arda emekleme gözdemiz kablolar direk kablolara gidip dişlemeye çalışıyolar bide ablasının yemeğine oyuncaklarına dalıyo :D sueda okulda bende semihle evdeyim bu arada ne güzel diyet yapıyosunuz ben 2 ileri bi geri devam ediyorum kocada izin vermiyo diyet için sonra uğrarım semih durmuyo
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
20.10.2010 01:01:30
iyi gecelerr gecenin bi vaktinde ben burdayım ama sayfamızdakiler nereye kayboldular kimse uğramıyo kaç gündür bende sueda hanımın uyumasını bekliyorum semih uyudu eşim uyudu sueda akşam sızıp uyuduğu için uyumadı zorla yatırıyorum kalkıp geliyo şimdi yattı bakalım koltuğa uyusunda bende yatıyım artık ya:( bide sabah kurulmuş gibi saat 9 a çeyrekkala kalkıyorlar hergün şaşmıyo bazen 8:30 da nerden baksan benim uyumama daha en az yarım saat var sueda uyuyo sonra yarımsaat de bi tuvalete götürüyorum sonra yatağa yatıyoruz semihbeyler uyanmazsa biraz uyurum sonra gece kalkıyo zaten 2 saatte bi şu 2 saat olayı bi değişmedi gitti ne yerse yesin o memeyi illaki istiyo kilo almıyoruz artık ama hareketler başladı kilo duraksadı 8.600 civarında arada ölçüyorum :D hem boyları hem kiloları suedada yerinde sayıyo oda kilo almıyo cuma güü sueda gayet güzel sevinçli geldi jimnastik dersi varmış öğretmeni sen jimnastikçimi doğdun demiş:D onunda çok hoşuna gitmiş pazarteside balemiz vardı ondanda memnun döndü geçen sene bunlardan pek hşlanmıyorduda:D bu defada öğretmeni sen çok tatlısın seni yiycem demiş:D akıllı kadın çocuğa kendini sevdiriyoki dersleride sevsin:D santrancı hiç söylemiyorum onu geçen senede çok seviyordu anne santranç öğretmenimiz değişmemiş diye sevinerek geldi:D semihde ablasına deli oluyo geçen güne gittiğimizde sueda yaşlarında bi kız vardı ona hiç pas vermedi baktı durdu sadece sonra sueda okuldan geldi aman allahım ne sevinmeydi o ablasınınüstüne üstüne atılıyo kıkırdayıp duruyo ablasına e bide ablası kardeşimmm diyip yanaklarını sıkmasa daha güzel olucak ama semihde alışı bu duruma canı yanmadıkça aldırmıyor bu duruma semihin eline ekmek vveriyorum heryer ekmek oluyo ama halinden çok memnun elinden iyice yumşayınca alıyorum kıyameti kopartıyo yeni şeyler öğreniyo babababa diye geziniyo arada ağzından abla çıkıy tabi bilinçsizce bizi takmıyo ablası çağırınca gidiyo ve reklam delisi oldu memede olsa bile reklamların sesini duyar duymaz hayat duruyo semih için pür dikkat kesiliyo kuru yaygaracıyız bu arada ağlama numarası yapıyo hemde nasıl numara bi görseniz sanırsınızki öğle ağlıyoki ama yok gözünde bir damla bile yaş yok kucağa alınınca ses anında kesiliyo geçengün çarşıda yaptı millet bakıyo öğle bi bağırıyoki arabadan aldık artık ses kesildi sanki bağıran o değil:D:D neyse sueda uyudu nihayet artık benimde yatma zamanım geldi hee bu arda gelen olursa muhallebiyi nasıl yapıyorsunuz benimki karışık olanı sevmedi pirinçununda şeker olanı bende normal piriçunu buldum yarı yarıya sütlemi yapıyorsunuz yoksa sadece suylamı şeker olayını napıyorsunuz nette baktım birüsürtarif varda size sorayım dedim :D kızıma şapka ördüm fotosunu koyayım semihede uyuduktan sonra yelek başladım fotolarıı koyayım bakalım beğenecekmisiniz suedanınki en baştaki pembe mavi çiçekli olan semihinkinide lacivert beyazdan başladım bakalım nezaman bitecek:D
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.10.2010 13:10:23
Selamlar , Kimsecikler uğramamışş. iş güç derken yazamıyor ınsan bırde her gırıste sıfre sorunca yazmaya usenıyor... FAtmacım hayırlı olsun pvclernız. kolay gelsın temızlık yap yap bitmezz. ben haftada 2 gun banyo yaptırıyorumm. evımız sıcak.gunes alıyor. gunduz yaptırmaya calısıyorumm.ama bazen aksamada sarkıyor.dılos kuvette kopuk banyosu yapıyorr. yıgıtte kendı kuvetınde yıkanıyor ama buyudugu ıcın fıleye sığmıyor. otumaya başlasın sadece kendı kuvetınde yıkıycam.. ne dıycem esımm benım face fotografları koymmama kızıyor. yorumlar yapmama . nazar deger dıye korkuyor gercektende degıyor. dun resım ekledım aksam yıgıt aglama krızıne gırdı mamayı bıle zor ıctı. butun gun uyumasına ragmen erkenden yattı. Bende yenı dıyetısyenden geldım. 58 kılo olmusum.61 dım dıyete balayınca. dıyete devam . karnımdan 1 kılo yag gıtmıs. dıyet lıstemı degıstırdı.2 hafta sonra tekrar gıdıcez. yıgıt uyudu dılosda oyun hamurlarıyla oynuyor bende bıraz dınlenıcem cok yoruldum hastanede
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.10.2010 17:21:25
mehaba kızlar yazasım gelmedi pek kimse girmeyince,nasılsınız iyisinizdir inşallah,bu gün yoruldum biraz,her gün ki işler işte çamaşır bulaşık sil süpür,oruçluydum bu gün ondan gaiba hiç halim yok,süt sağdım bir biberon kadar hepten halim gitti.. sibelcim ben 2 çay bardağı su,2 tatlı kaşığı pirinç unu,pişirip 6 ölçü aptamil ile yapıyorum bazen biraz daha sıvı yapıp biberonda veriyorum..bugünlerde nevzat iştahsız ve öksürüyor..ve şu anda pür dikkat esra erol izliyo,ben izlemem tesadüf açık kalmış çok beendii herhalde reklamda aynı pür dikkat bakıyo..her yere sürünüyo sabah salona girmiş modemin kablolarına dalmış yiyoo..süedanın faaliyetler süpermiş ya.. eda hayırlı olsun 3 kg gitmiş bile benden de 1 gitti bu haftada hafta 1 ile idare ediyoruz eşin sevinmiştir artık..bizde aksine yemek yemiyorum diye atıştık dün akşam hasta olacaksın ye deyip duruyo..,ben nevzatı banyoda duşun altında yıkıyom küvetin içine yastık koyuyorum ve yüz üstü yıkayıp çeviriyorum elektirikli soba yakıyorum mutlaka soğuk oluyor..nazara bende inanırım canım hele yiğit bamaşka yanaklar dobik dobik maşşalllah

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
21.10.2010 23:47:59
iyi geceler nihayet birirleri uğramış kendim yazıp kendim okuyordum ela tebrikler ne güzel vermişsin bende başlasaydım senle bende en az 2 kilo verirdim herhalde ama ben bi ileri bi geri devam edince yerimde sayıyorum kocamda izin vermiyo diyet yapmama nasıl sinir bozucu ben diyete başlıyım hadi iddaya girelim diyorum semihin doğum gününe kadar veriyim diyom hayır çocuk emiyo dikkate edicem süt yoğurt su içicem diyorum yok izin vermiyo bende kendimce az az yemeye çalışıyorum ama genede olmuyo sıkı bi diyete girmem lazım bu arada dün eşimin halası vefat etti köye götürdüler ben gitmedim eşimde gidelim dememdi zaten çocuklar var nası gidip o ortama sokayım ki çocukları hem suedanın okulu var servis sorunumuz vardı onu halledemedik daha servisimizden kağıt vermişler sözleşmemiz bitti diye bizimlemi yoksa diğer firmaylamı devam etmek istiyorsunuz diye müdüremizle görüştüm adam kendi kendine rest çekmiş anlaşalım falan demiş yok demiş böylelikle ayırmışlar sorunda veliler şikaeyt etmişler servis ücretleri çok pahalı çocukları geç getiriyorlar eve diye adamda anlaşma yolunu seçmemiş yani pazar günü toplantımız var yeni servis numaralarımız verilcekmiş görüşücekmişiz yarın evrağı bu servise vericem ha servis ücretlerimizde düşücekmiş büyük ihtimalle sordu nerde oturduğumuzu ne kadar ücret verdiğimizi çok veriyormuşsunuz dedi bakalım ne kadar olucak artmasında eksilsin:D fatma suedanın okulu çok güzel kocaman bi alan içinde tek katlı bi okul sadece anakulu bahçesinde kümesleri var kocaman bi parkları var servisle gelen öğrencilerin giriş yerleri farklı ailerin getirdiklerinin yerleri farklı sonra nerdeyse her ay bi sinemaya gidiyolar yada tiyatroya bu ay içinde çılgın hırsız diye bi filme gittiler yarında cumhuriyet müzesine gidecekler alışveriş merkezlerine gidiyorlar geçen sene 1 er lira verdik alışveriş yapmasını öğrenceklermiş alışveriş yapıp fiş almasını kulüpleri var işde onlara ek ücret ödeniyo bale,jimnastik,halk oyunları,modern dans,santranç, seramik sueda sadece 3 üne gidiyo bu sene çokda memnun semihe gelince çok mızmız yaff kuru gürültü yapıyo alana kadar bağırıyo tam bi ekmek delisi ekmek veriyorum kemirip duruyo alıncada basıyo bağırmayı canı isterse yoğurt yiyo istemezse yemiyo :Dyatmdan önce bababababa diyo babsı yanında bitiyo hemen söyle oğlum diye benim onca salladığım emek boşuna gidiyo:D:D:D
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
|
-
23.10.2010 18:02:38
ya arkadaşlar nerlerdesiniz yaa niye gelip yazmıyorsunuz bi geliyorusnuz birden bi yok oluyorsunuz halbuki facede görüyorum giriyorsunuz? neyse semih hasta burnu akıyo az az ateş var huzursuzlanıyo ağrı kesici ateş düşürücü veriyorum kırıklığının oluğunu düşünüp bugüün mevlüt vardı ama gidemedim hasta diye yarında suedanın toplantısı var gene iş başa dülştü benim koca ankaraya gitcekmiş  annem gelicek semihin yanında durmaya semihde durursa eğer odana çıksam bile beni bırakıp gitti diye mızıklıyo  suedada dün müzeye falan gitti az az ondada burun akıntısı var sanki bende yakalanıcm dün pazara çıkmıştım bi olunca aile boyu hasta oluyoruz :D suedaa ben semih mandalina yedik  semih 2 dilim kadar mandalinanın suyunu emdi sıkmadan verdim o kadar oda yetmiştir herhalde acaba dişmi çıkıyo diye düşündüm hani hasta oluyorlarya diş çıkarken bizden bukadar gelinde 2 kelamda siz yazın artık benim günlüğüm gibi oldu hep gelip yazıp yazıp gidiyorum
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.10.2010 13:22:55
Ya kizlar su her giriste sifre yazma olayi benim cok sinirlendiriyor artik giresim gelmiyor okuyor cikiyorum.Poyrazinda istahi az bugunlerde birde surekli hareket halinde yuvarlanip duruyor emeklemeye gecmedi daha sallanma modunda. Edacim cok guzel kilo vermissin tebrikederim.ben bu ay nerdeyse ayni yerimde sayiyorum.Ama cok dikkat etmemin zamani geldi.Sporuma basladim hergun yurumeye veya eliptik bisiklette yapmaya calisiyorum. Kilo gitmemis ama SIKILAsma var oda guzel. Ya bugunler ben cok unutkan oldum bazen yapacagim isi bile unutuyorum. Kaan beyde bazen krese gitmeye merakli bazende istemiyor ne yapacagimi sasirdim.Bilgisayar oyunlarina fena takmis halde belirli araliklarla otutturuyorum.Ne yapayim hergun bir yerlere gitmekle bas olmuyor. Benimki beni cagiriyor off yine koltugun altina girdi.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.10.2010 23:11:31
merhaba kızlar. 1 gün bile sürmeyen memleket ziyaretinden sora yine buralardayım,kısaydı ama bitmesini hiç istemedim,orada ki evimin bende cok hatırası var 1 yıl kaldım ama cok güzel zamanlar geçirdim eminem orada doğdu,o eve gelin geldim,ilk eşyalarım..eşimle gece terasta saatlerce oturduk çok hoştu.denizin kokusunu,havada ki o soba dumanının kokusunu bile özlemişim düğüne gidemedim ben malesef abimin eşi düşük yaptı oğlu annemdeydi,bende anneme bırakacaktım emine yi nevzatıda teyzeme,fakat abimin oğlulyA emine hiçç anlaşamıyolar,annemide paylaşamıyolar,düğüne hevesim vardı,neyse hayırlısı artık, bizimle beraber kaynımda geldi,eşimle dükkan bakıyolar ankaradan o da burada dükkan açacak,yemekten sonra kankam görümceme gittiler bende cocukları uyuttum müzik dinliyorum..hiçç alışkın değilim bu saatlerde yanlız olmaya..tamam artık enişteleriyle iş muhabbeti uzar da uzar artık.. nevzat malesf öksürüyo yarın dktora götürmeyi düşünüyorum,ilerlemesin..bu gün makarna verdim severek yedi..emekleme tam gaz devam heryerden cıkıyor her deliğe giriyor.. aynur nerlerdesin yaa özledik seni..

|
|
fitay
-
Tüm gönderiler
:
229
-
Ödül puanları
:
0
|
-
24.10.2010 23:49:38
fatmacım ne güsel benim yerime de koklasaydın memleketimizin havasını..biz ancak bayrama gideriz bir daha... bu arada çok geçmiş olsun abinin eşine..aaaa yoksa nebahat miii bebeğini kaybeden??rabbim acil şifa versin...
|
|