MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 17 of 40, mesajlar 321 to 340 of 793
|
Yazar |
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
11.06.2010 09:10:21
( #321 )
Su giris olayi beni sinir ediyor her seferinde giris yapmaktan bunaldim. Ezgicim basiniz sagolsun allah geride kalanlara sabir versin.Bizimde basimiza neler gelecek bilmiyorum ama evlatlarimiz annesiz babasiz birakmaz insallah kendilerini kurtara sayakadar Bende annemin son gunleri oldugu icin surekli geziyoruz hava guzel oldukca.Annemin bir haftasi kaldi.Bebiste iyi buyumeye calisiyor hersey yolunda simdilik.Arabasinda gezmeyi cok seviyor disarida pek huysuzlugu yok.Abisi daha cok yoruyor beni cok hareketli hic yanimda yurumeyi sevmiyor surekli kosturuyor bakalim annem gidince onda nasil care bulacagiz.Simdi annem oldugu icin bebek arabasini o kullaniyor bende buyuk beyfendiyle ilgileniyorum.Iste hayat böyle gecip gidiyor. Fatmacim ohh ne guzel tatil plani olmus ben oturacagim evde ohhh offf
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
11.06.2010 09:27:26
( #322 )
günaydınlar kıskandım valla fatma ohh tatil planlarınızda yapılmış bizde yine bi şey yokk aslında istiyorum ama semihle nasıl olur diye sesimi çıkartamıyorum çoktandır şöyle güzel bi tatail yapmamıştık antalyaya gidip geldik geçen senelerde ama hep hastalıkdı düğündü falan olnlar için kısa süreli yani hafta sonu falan o kadar yoksa hadi tatil yapalım diye gitmedik biyere:( aynur annenin dönmesini az kaldı dimi sen geleiyon anlaşılan aslında gelebilirsin uçakla gelmiuycekmisiniz sonuçda ama kocalar kafaya bişey taktıysa yapmazlar bilirim :( bizde herşey aynı bi değişiklik yok fazla kilolarındışında 65 olmama az kaldı moralim bozuluyo çünkü pantlonlar flaan hiç olmuyo azıcık bişeyler almam lazım bide ayın 21 de düğün var kilo vermem lazım artık yaa hiç sevmiyorum bu halimi :(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
11.06.2010 10:46:25
( #323 )
eee aynur rahatlık sona eriyo ama insan bir an önce 2 cocuklu hayata alışmak istiyo kendimden biliyorum.. sibel sen beni görmedinde kendini kilolu sayıyon..65 e yaklaştın ha...e yiyon ne içiyon da veriyon ben 89 olmuşum anlamadım gitti..dietisyene gittim 6 aylık olmadan gelme dedi   herhalde 100 le başlarım diete    off offf..tığ gibi kadındım ben yaaaa tatil konusunda biraz buruğum aslında kaynana kayınpederde geliyo..hiç yanlız bırakmazlar sağ olsunlar..kaynanam maydonoz herşeye karışır.. kendi bildiğinden başka şeyi kabul etmez..gıcık gıcık konuşur..yani anlayacağınız 4 çocukla gidiyoz tatile kızılaya inicem bugün malum emineye yazlık pijama falan alıcam...ameliyat yaklaştı..
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.06.2010 10:57:36
( #324 )
Herkeze günaydın... Ezgicim başınız sağolsun ..Haberlerde duyup çok üzülüyoruz ama insanın tanıdığı biri olunca farklı içi yanıyor Allah ailesine sabır dayanma gücü versin.. Fatmacım bu aralar evde durmuyorum salı ablamdaydım,çarşamba asaf ın kontrolü vardı dün annemler Denizlide tatildeydi 15 gündür yoklardı oraya gittim bugün evdeyim işler birikmiş beni bekliyor ben bilgisayarda oyalanıyorum.. :) Sizde tatil planları yapmışsınız ne güzel bu sene bizde gidicez nasip olursa Erdek taraflarına düşünüyoruz sen MAŞALLAH iyi cesaret 2 çocukla Antalyaya gitmeyi düşünüyorsun biz 2 sene önce gittik yol çok uzun geldi bana bu sene yakın yerleri tercih ediyoruz bakalım..... Sibel 65 kilo ben hamile kalmıştım 5 te üzerinde kaldı ben ne yapıyım o zaman ne yapalım bebekler emmeyi bıraksın bizde çaresine bakıcaz artık kafaya takmaya gerek yok boşver ben öyle yapıyorum... Aynur annenli günlerin tadını çıkar bende okullu günlerin tadını çıkarıyorum okullar tatil olunca ne yaıcaz bakalım bizimde abimiz çok hareketli Allah tan babanemiz var alt katta o yardımcı olur artık... Oğluşuma gelince 6,900 olmuşuz boyumuzda 60 cm ALLAH a şükür herşeyimiz normal yanlız sağ gözü çapaklanıyordu onun için msaj yapıyorum göz çevresine....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.06.2010 12:24:36
( #325 )
ya kızlar yapmayın etmeyin benim boyum kısa malesef 1,50 boyum var yani sizin kilolar kadar kilom var benim maksimum 60 olmam lazım ki normal stamndartlar içinde olayım suedaya hamile kaldığımda bu kilomdaydım aslında ama hamile kalmadan önce kilo verince 20 kilo kadar şimdi çok kötü hissediyo insan kendini bütün kıyafetler küçük büyükleride vermiştim çoğunu kalanlarda zaten daha kilolu halimin kıyafetleri 73lerde falan giydiğim kıyafetler yani anlıyacağınız kıyafet krizi yaşıyorum en azından pantlonlarda çünküm üst tarafım çok almamış göğüsler harici yavaş yavaş versem bunun arkasıda gelicek biliyorum şöyle bi kaç kilo gitse daha dikkat edicem gidiyo diye ay fatma kaynanalar hep öğle sanırım iyide sizle niye geliyorlar sizmi çağırdınız kendilerimi takıldı peşinize kaynana diyince benim kaynanam geçen namaz kılıyo öbür odada bende namaza başladım neyse oturdum artık selam falan vercem o dua etmiş ben daha namaz kılarken bana diyoki işde çocuk uyunca işlerini yap ütünü yap yemeğini yap şunu yap bunu yap o uyanıkken yapma işde biz öğle öğle büyüfalan diye neyse sustum bişey demedim bu benim 2. çocuğum biliyom diycekdim neyse boşver dedim
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
11.06.2010 20:29:10
( #326 )
sizler sağolun arkadaşlar allah kimseye yaşatmasın .. bizde temmuz başı tatile çıkıyoruz memlekete gidicez sonrada çeşmedeyiz allah nasip ederse 22 gün iznimiz var sonrada eşimin görevi var ben dönermiyim izmirden dönmezmiyim hiç bilmiyorum ankaradamı kalırım offf kısmet işte yalnızlık çok zor oluyor yarım kalıyorum eşim olmayınca allahım ayırmasın ..
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
11.06.2010 21:48:07
( #327 )
Sibelcim oo ben o kioda olsam sevinirim ben 66 ile hamile kalmistim.Simdi 89 kiloyum uhu uhu ya bir ara 86 görmustum ama annem sayesinde geri aldim.Annem gitsin ilk isim yediklerime dikkat etmek olacak.Seneye tr ye gidene kadar kilolarimdan kurtulmam lazim. Fatmacim evet iki cocuklu hayata baslamak istiyorum.Annemle oglusum pek anlasamiyorlar o yuzden oglusum biraz huysuz oldu.Annem toplu olmayi seviyor oglusumda daginik oynamayi topla deyince kiziyor.Ama rahatada alistim dogrusu 3 aydir oohhh gel keyfim geldi ama bakalim gidince ne olur.Kilomuz ayniymis canim ama benim boyum kisa bende 6 ayi bekleyim diyorum ama öyle olursa seneye kadar istedigim kiloya ulasamam. Betulcum masallah kilonz cok iyiymis insallah hep sorunsuz devam eder. Benimde bugun oglusum hic emmek istemedi bir görseniz nasil agliyor morardi ama memeyi almadi.Ne olacak böyle bilmem artik olmazsa sagacagim sutumu azda olsa öyle icer diyorum. Ben artik tatil plani yapmiyorum ama cok uzuluyorum bu konuya cidden cok bunaldim annem gelsede ben tatil yapmak istiyorum.Ama görur o esim seneye bende onu izine gelmesine izin vermeyecegim.Bakalim nasil oluyormus görsun.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 09:31:53
( #328 )
günaydınn kimsecikler uğramamış bakıyomda :) herkes havlara kaptırdı geziyo galiba :D ee ne var ne yok gelinde azıcık anlatalım bizim sayfann anneleri ya çok geziyo yada bebeklerle hep zaman geçiriyo:D en boş anne benim galiba bizde herşey aynı semih birazdaha iyi sueda okula gidip az kaldı bu haftasonu bitiriyoruz bakalım nolcak yarında sinemaya gidecekler shrek 4 e okul bitcek etkinlikler bitmedi :D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 10:09:18
( #329 )
Sibelcim yok valla gezmiyorum ben hava yagmurlu hep evde sayiliriz ama bazen hic bakmiyorum bazende okuyup cikiyorum sonra yazarim diye kaliyor.Ben oglusumla meme konusunda bogusuyorum baskada bir sorunum yok sekerler.Annemin gitmesine kaldi 3 gun artik oglusumda krese gitmiyor.Aslinda temmuzda gitmeyecekti ama cok bunaldi gitmek istemiyordu bende göndermiyorum artik.Bakalim onun isteklerini nasil karsilayacagim umarim ikisinede yeterim. Ee bebislerimizde buyudu artik onlarda ilgi istiyor.Bizimkinin yanina yaklasan birisi olsun hemen guluyor insan istiyor yaninda birde bizimki parmagini emmeye basladi emzigi atiyor parmagini agzina aliyor.Söylemesi ayip bende ilkokul 3.sinifa kadar parmagimi emmistim.O yuzden oglus emsin istemiyorum ama ben cikariyorum o sokuyor. Fatmacim ya ailecek tatile gitmek daha iyi olmazmi ne bileyim dogruyu söylemek gerekirse ben bizimkilerle gidemem. Sibelcim buyukler karismadan duramiyorlar.Benim annemde bebegi ana kucagina koyunca salliyor anne yapma alismasin diyorum ee ben gidince ne isin var diyor.Annemin cok yardimi oldu ama bazen catismalarimiz oluyor.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 10:23:33
( #330 )
merhaba kızlar..kimseler yok yine.. biz cumartesi günü evdeydik..facia gibiydi...sabah 6 dan akşam 6 ya kadar elektirik yoktu...emineyle cıvrıştık durduk...sonra o akşam kavınvaldemlere gittik..kaldık..pazar günüde memlekete gittik..cocuklarla berbattı yolculuk..nevzat ağladı durmadı...büyük babanede geldi bizle geriye dönerken sıkış sıkış geldik..3 ev arasında sıkıştım kaldım kendi evim..kayınvalidemin evi..memeleketteki evimiz..sil süpür temizle midem bulanıyor artık bıktım.. nevzata artık şor takımlarını giydirmeye başladım hava cok sıcak cocuk bunalıyo...2 günü hasta olmadan atlattık..arabanın kliması dokunacak diye cok korktum..emineninde pazar günü gösterisi var..cok heyecanlıyım.. sibelcim bende emineyi ayın 20 sinden sonra göndermeyecem..ameliyat olcak zaten..öyle böyle temmuzun 5 ine atarız kendimizi ramazan ayına girince vericem tekrar..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 11:11:14
( #331 )
ooo aynur az kalmış annenin gelmesine tadını çıkart bu günlerin sonra çcuklar canına okuycak :D bizimki karnı acıkınca sokuyo elini başlıyo şapırdatmaya semihde azıcık laf at aşlıo gülmeye bide gevezeki sorma gitsin benimkinde daha dönme çalışmaları devam ediyo arda dönmeye çalışıyo ama daha dönemedik. fatma yi gezmişin ama çocukla zor değilmi bende diyorum semih az daha büyük olsaydı daha koaly tatile falan giderdik şimdi ev meselesi var ev araştırıyoruz kafamıza bide kesemize göre :D bulursak bidaha gene tatil falan yok borç ödiycez diye bende dedim kocişe tatile gidelim diye oda takıldı kuşadası iyimi apart ayarlasınlar bizimkomşunun dünürleri falan dedi bende napıyım öğle tataili dedim :D yemeği her işi ben yaptıktan sonra :D bakalım ben bir ara gene damardan girerim :D siz daha devam ediyormusunuz okula bizimki okullarla tatil olacak yaz okulunada istemedi babamız evdeyiz bakalım napcaz 3 ay boyunca
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
15.06.2010 15:13:55
( #332 )
o kadar yazdım hepsi gitti ya çok sinir oldum zaten vakit az şimdi nasıl yazcam hepsini niye şifre istiyor sürekli anlamıyorum şifreyi girdik yazdım erişimizniz engellendi diyor ayyy çok sinirr
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 16:21:27
( #333 )
eydd o kadar yazdım hepsi gitti ya çok sinir oldum zaten vakit az şimdi nasıl yazcam hepsini niye şifre istiyor sürekli anlamıyorum şifreyi girdik yazdım erişimizniz engellendi diyor ayyy çok sinirr bu durum çok sinir bozucu bişey 1 hafta hiç girmeedim kimse ilgilenmiyormu anlamıyorumki şimdide açtığımda giremiyorum fatmanın dediği şekilde yapınca mesaj yazabiliyorum ancak :(
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 17:19:55
( #334 )
Herkese merhabalar.ben de uzun zamandır giriş yapamıyorum Sibel yazınca Fatmanın yazısını okudum öylelikle girdim..biz iyiyiz cuma günü karma aşımız olacak şimdiden korkuyorum ateşlenecek diye..onun dışında herşey yolunda çok şükür alışmaya başladık 2 çocuklu hayata :) abimiz anaokuluna başlayacak Eylülde onun içinde çok iyi olacak.neyse Tunam ağlıyor herkese iyi günler...
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
15.06.2010 18:07:56
( #335 )
kuzularım
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.06.2010 11:50:32
( #336 )
merhaba kızlar.. berbat durumdayım..3 haftadır kanama geçiriyorum..ilk başlarda lekelenmeydi..şimdi3 gündür kasıklarım yumurtalıklarım sızlıyo feci kanama yaptı normal diyo dktr nasıl bi normallikse bu... zuhalcim cocukların maşşallah cok tatlı..nasıl gidiyor 2 cocuklu hayat sibelcim 2 cocukla cok zor ağzımdan burnumdan geldi ama eşim cok daraldım gidelim diyo..Allah bi kolaylığını verir inşallah..eminenin pazar günü gösterisi var..artık yollamayacam kreşe zaten pazartesi tahliller için hastaneye gidicez çarşambada ameliyat ayın 5 indede gidiyoz zaten..sibel bizim zorlu günler başlıyoooooo nevzat ayağımda uyuyo..çok şeker sıpa sanki konuşacak...çok neşeli maşşallah..ama meme uyurken alıyo sadece çünkü biberona alıştı bende sağmayı düşünüyorum..cıkayım görümcem gelcek dolma saracaz berabercek
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
16.06.2010 14:40:05
( #337 )
kuzularına maşallah zuhal ikiside pek bi yakışıklı gözler yakıyo :) fatma allah yarıdımcın olsun valla ne diyim zor biri küçük öteki ameliyat olcak şimdiden geçmiş olsun bu aradada kolay gelsin afiyet bal şeker olsun :) meme olayına gelince benimkide biberon falan almıyo hoş ben süt sağmıyorum direk emiyo benimkide çok uykuya dalmışsa memeyi hayatta almıyo yarıuyanık olması lazım :D bide durumlar aynı 2 çocuklu hayat devam ediyo dün kardeşimin kep töreni vardı gidemedim onlar geldiler fotoğraf falan çekindik evde sonrada yemek yerken telefon geldi eşimin dayısının oğlu gelini geldi 8,5 aylık bebekleri var bayabi oturduk güzel bi gece geçirdik çocuklardan ne kadar geçirebilirsek :D sueda son günlerini yaşıyo okulda bugün sharek'e gittiler evde napcaz billmem tatil olunca daha jimnastik olayındanda ses soluk yok bu arada düğünler sıraya girdi önümüzdeki hafta içinde 5 tane sünnet düğünü var naparız bilmiyorum biri akraba biri arkadaş birikomşu biri eşimin mükellefi biride kütahyada oda arkadaşının abisinin ona gitmeme olasılığımız komşulada sadece benim tanışıklığımvar eşler tanışmıyo onada sonra hayırlı olsuna gidebilirim öteki 3 üne gidilmesi lazım naparız nası plan yaparız belli değil sueda değilde semihi düşünüyorum neysem bizden bu kadar kendinize iyi bakın bebişerede:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.06.2010 10:52:07
( #338 )
merhaba kızlar benim hayat rutin devam ediyo..dün nevzat düştü salıncaktan..hemde kafa üstü allahtan kısa mesafeydi..cok ağlamadı ama canı yandı yavrumun cok hareketlendi artık peşindeyim yatağından başka yere koymuyorum artık benim laptop ekranında kara delikler oluştu..emine hatun yere düşürdü servise gidecek şimdi gelene kadar giremeyebilirim..eskisiyle internete bağlana bilirsem girerim.. sibelcim emineminde son günü okulda bugün..annem gelcek ameliyat için zorlu günler başlıyo artık..ALLAH yardımcımız olur inşallah.. kızılaya gitcez görümcemle bugün..dolaşırız hava almış oluruz..pazar günü yaklaştı..heyecan kapladı içimi benim kız neler yapacak bakalım... kaçtım ben görüşürüz
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
18.06.2010 10:53:36
( #339 )
günaydınlarr, bugün okulun son günü ama biz dün karnemizi aldık öğretmenimiz çok iyi takip etmiş suedayı ben üzülüyorum doğrusu öğretmeninin değişeceğinden sueda bi sorun çıkmazsa seneye öğlen gidecek bvelilerin çoğuda arkadaşlarından ayrılmasınlar diye sabah.çı istemişler hem arkadaşlarından hemde öğretmeinden ayrılacak hoş öğretmenimizin seneye nasıl derslere gireceği belli değil belki şansımıza bizim sınıfa gelir:) (inşallahhhhh) semihe gelince sabah sabah oynaştık birazcı ağzını aça aça kocaman gülücükler attı annesine aguladık buguladık çığlıklar attık tabi konuçcaz diyede kustuk o kadar şebeklik yapınca öğle olacağı belliydi rada çok asık suratlı oluyo ama bazende bal kaymak alıp içine sokasın geliyo bazen diyorum ne büyük yüreğim varmış hem suedayı hem semihi çok seviyorum ve tabi kocişidee onun sevgisi daha bi başka allah var yukarda çoluk çocuk oldu eşimin sevgisi hiç azalmadı kendini geri çekmesi sevgi konusunda bazı babalar var öğle yapan çocuklarına düşüyolar eşlerini boşluyorlar biz yaşamadık şükür inşallahda yaşamayız hepsini çoooooooooooooooookkkkkkkkkkkkk seviyorum bu arada kızlar nerlerdesiniz kayıplara karıştınız gene :D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0