MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 18 of 20, mesajlar 681 to 720 of 793
Yazar Mesaj
openguen
  • Tüm gönderiler : 92
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.10.2010 09:41:43
Aynurcum, Kaan'i istemediginde 1 kere bile olsa gitmemesine izin verme. 1 kez okula gidemeyebilecegini anlarsa ondan sonra hep gitmemenin yollarini arayacaktir. Bizimki de bilgisayara cabuk sariyor. Cok zorda kaldigimda oturtuyorum, diger zamanlarda internet yok filan deyip engelliyorum. Ama o zorda kalmalarda da birsey yapmak lazim, hic oturtmamak lazim aslinda. Ben esime gore daha direncliyim, esim daha cabuk yelkenleri suya indiriyor, yemek yedirmek istediginde aciveriyor bilgisayari. Bakalim... Bundan sonra cok cok olaganustu bir durum olmadigi surece acmamak icin konusmam lazim esimle.
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010

suersi
  • Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.10.2010 13:00:59
selamlar

heleşükür birileri gelmiş fatma geçmiş olsun hem oğluşuna hemde yengene  

aynur allaha şükür bizim okula gitmeme gibi sorunumuz yok ama yakında olabilir dün okul toplantımız vardı ma aile gittik servis sorunumuz vardı ayın 15 ine kadar  aynı servisle devam edicez sonrası allah kerim:( bu arada öğretmenimizde gidicekmiş 29 ekimden sonra yeni öğretmenimiz gelicek 28 ekimde kutlıycaklar bayramı ama kızdım  öğretmene 29 ekim için suedaya herhangi bi görev vermemiş 4-5 kişiye vermedim diyo 10 kasımda vermek için ki biz geçen sene hiç bir özel günü şiirsiz geçirmedik ben doğum yapıp eve geldim 2-3 günlük lohusayken suedaya şiir ezberlettim birazcık pişmanda oldum öğleye çevirdiğime eski öğretmenimiz eski sınıfıyla devam ediyor suedayıda gayet iyi tanıyordu bide şimdi öğretmenimizde değişce 1,5 ayımız boşa gitti 

semihde rahatsız ateşleniyo burnuda akıyo dün akşamdan beri 5 kere falan altnı aldım ishal gibi yapıyo doktorunuda aradım izinliymiş cep telefonundanda ulaşamadım bende yarım çay kaşığı kadar peditus verdim ateş düşürücü verip duruyorum tedavi edici bişey vermiyorum artı vitamin ilacı ve kan ilacı veriyorum rahatsız olmadığındada devam ediyorum bugün bidaha arıycam bakalım ulaşabilecekmiyim doktorumuza bişeyde yemiyo sadece emiyo ilaç içmeside sevmiyo çıkartıyo acaba dişmi çıkartıyo yoksa hastamı:( anlayamadım aynı belirtiler diş içinde geçerli  ya ikilemde kalmadım değil:(

bu arada sabiha paktunanın kitabı geldi şu anda:) bakalım neler var:D 

fatmaunal
  • Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.10.2010 15:00:56
fitay

fatmacım ne güsel benim yerime de koklasaydın memleketimizin havasını..biz ancak bayrama gideriz bir daha...
bu arada çok geçmiş olsun abinin eşine..aaaa yoksa nebahat miii bebeğini kaybeden??rabbim acil şifa versin...

kokladım canım koklayabildiğim kadar seninde canına değsin,evet canım nebahat düşük yaptı,bu gün tekrar kontrole gidecek bakalım ne diyecekler..

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.10.2010 15:11:42
hheheh sibel diş geliyo dişş,bizimde 5 gün ateş öksürük,10 gün ishal sürdü,
aynurcum bende bir dönem emineyle aynı sorunları yaşadım merak etme düzelir öğretmeniylede konuşmak lazım bence..ben kuaföre gidiyorum görüşmek üzere

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.10.2010 23:58:05
fatma inşallah diştir ama kuzumun eller hep ağzında bazen acıtıyo bile sanırım dişler gözüküyo aslında patlatmada sorun yaşıyoruz doktorumuzda demişti zaten kabarmış gelir yakında diye geçen ay içinde bir an evvel ateş geçse çok sevincem çocukların hasta olmasından nefret ediyorum huyları değişiyo malesef semihinkide değişti ama kimbilir ne kadar canı yanıyo bizim bile başımız ağrıdığında dayanamıyoruz kii diş ağrısı felaket bişey ben sonunda çekirmiştim ağrısından duramayıp onunki bide daha çıkmaya çalışıyo :( fatma sen iyisin valla makarnalar falan benimki artık hiçbişey yemiyo demiştimya gelen kaşığı ilaç sanıp pürtletiyo yada ağzını sıkı sıkı kapıyo ve açmıyo ilacı bile eğer kazara içirdimse çıkartııyo yada gittiyse midesini bulandırıp kusuyo artık şu ateş çıkmasında çocuğumda her kaşıktan tiksinmesin bu huyu kime çekti bilmem sueda bayılır ilaç içmeye bana çekmiş olabilir aslında ilaç vermesinlerde iğne yapsınlar diye düşünürdüm iğneden korkmazdım sueda iğneden ödü patlıyo :D hepinize iyi geceler bu arada fatma nasıl zaman buluyorsunda kuaföre idiyorsun nevzatı napıyosun sen kuafördeyken benimde bi gitmem laızm ama semih hasta yanımdada birinin olması lazım yoksakendim çok zorrrr:(

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 26.10.2010 12:21:23
tünaydınnn eşim geç cıktı bütün işler duruyor,nevzatı sallıyorum ayağımda bu günde aksine işim çookkk

sibelcim benim bırakacak kimsem yok malesef,market alışverişlerine kuaföre hep götürüyorum.nevzat anne karnından alıştı kuaförlere o yüzden yabancılık cekmiyo fön makinası na bayılıyo zaten rahatsız olmuyo..başka şeylerde de etrafa bakıyo beni izliyo..bu gün tekrar gitmem gerekecek saçımı kestirdim beğenmedim modelini tekrar kestirecem,hemde fön olmuş olur..

nevzat uyudu işlere bakayım gelen olursa uğrarım yine

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.10.2010 00:26:55
oo iyisin valla fatma benimki hayatta durmaz araba durduğunda bile durmuyo bırak  saç urutma makinasında durcak ki benimki korkuyo evi bile küçük gırgır süpürgeleriyle süpürüyorum beyfendi uykusundan uyanıyo sesine bu hafta sonuna düğün var benimde bu kuaför yazıpı kaşıma gözüme bakım yaptırmam lazım ama kendi başıma çooookk zor bi durum olucak saçlarımıda ramazandan önce kestirmiştim zatne onlar boyanacak evde boyam hazır ama koca izin vermiyo çocuğu emziriyorum diye düğündede kaba taslak belli ney giyceğim ama eminde olamıyorum doğusu sueda gelinliğini çıkardı bunu giycem diye ama biraz kısa geliyo askılaırnı biraz uzatmayı düşünüyorum becerebilirsem o zaman daha güzel olur sanki:D

eda_dilara
  • Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.10.2010 08:15:59
Günaydınn Güzeller,

İş güç derken forumu unutuyoruz bırde su sıfre yazma olayı sıkıcı..facede genelde oyle bı bakmak ıcın gırıyoeum. uzun sure kalmıyorumm.bu aralar dızılere takmıs durumdayım. dılos cızgı fılm ızılıyor.bende pcden dızı ındırıyorum gece ızleyemedıgım dızılerı ızlıyorum. ezele merak sarmıs durumdayım ılk bolumden ıtıbaren basladımm:) bu arada oglun napıyor dıyorsanız.oglumm emıyor karnını doyuruyor sonra uyuyor.

ıslerımı bıtırdım bı yazıyım dedım benımkıler uyanmadan.. yıgıt elektrık supurgesı sesıne uyanmıyor.o uyurken her ısımı yapabıılıyorum. uyanıkkende benı ızlemesını sevıyorr :)
Fatma sana hayranımmm takdır edıyorum dogrusu. bende boyatmak ıstıyorum ama emzırdıgım ıcın boyatmıyorumm.
yıgıt pasa meyvelere basladıkk. gecen hafta elma suyu verdım sevdı bu hafta havuc suyu verdım begenmedı. dun armut suyu verdım onuda begendı bu hafta armutla devam edıcez :)
bugun burdayımm sozz.
ha buu arada dıyete egzersıze tam gaz devamm :))

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.10.2010 13:39:43
selamlar

ohhh maşallah işler falan bişmiş eda bizimkilerde kısmen bitti:D

sabah 7 de kalktım daha doğrusu maaile kaktık eşimi yolladım sonra çocuklar uyudu tekrar bende azıcık netten alışveriş yaptım. dayanamadım fatmanın bu süslü durumuna azıcık bende güzel görünim dedim kendime güzel saten bi gecelik aldım hoş  ben aldım denemez ben alışveriş sepetime attım kocamada sen alıver dedim sonra suedayı kaldırdım o ara semih uyandı biraz suedayı biraz semihi mıncıkladım:D semihi uyuttum tekrarar suedayı gönderdim güzelcene öğle yemeğimi yedim akşam için pırasa  pişirdim 5-6 gömlek ütüledim  çamaşırları topladım semih uyandı evde bababababa diye diye dolanıyo:D neşesi yerine geldi sıpamın acaba dişini patlattımıki bazen bakıyorumda bişey gelmiyo elime asılnda hepsi çıkana kadar gelmez sanırım hafta sonuna düğün varrr off millet cumadan başlıyo gelmeye bizede düşer sanırım misafir yoğunluğ kuaföre gitmem lazım ama ne zaman hangi ara giderim bilmiyorum sueda gelinlik giycem  dedi gelinliği azıcık kısa geliyo bende askılarını uzatmayı düşünüyorum olur inşallah:) benden bu kadarlık daha namaz kılcam görüşürüz:)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.10.2010 19:03:48
hehehhh sibel can damarımdan vurdun beni,bende yeni aldım gecelik-ve iç çamaşır takımı,sen nereden aldın linkini koy da görelim silersin sonram merak ettim..cok severim..
nevzatda aynı dedededede bababababa gegegegege diye dolanıyo,bide ben söyleyince oda başlıyo söylemeye,su an balonla oynuyo balon nereye o oraya,

ooo eda sen erkencisin bu gün..bende bu gün gardrop temizliği yaptım boşalttım ne varsa kullanmadıklarımızı verdim hem kıyafet hem yastık yorgan kullanmıyorum öyle boş boş duruyo,bide ben hiiççç sevmem kalabalığı,özellikle mutfak tezgahına hiç bir şey koymam bom boş,verdim ne var ne yok bakalım yarın da mutfaktaki fazlalıkları yok edecem..yiğitte nevzat gibi demek hiç bişey duymadan uyuyor neyse ben kaçar kociş gelecek süslenme saaaaattttiiii...bye

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.10.2010 11:05:50
selamm 

ben seni kokoş ilan ediyorum:Dbak sende almışsın bende dün akşam alışveriş gitmek istedim ama eşim geç gelice yan yattı çocuklarla gitmek istedim bugün ama ondada sabah baya bi yağmur yağdı şimdide yağcak gibi gene işim olmadı suedayıda yollamadım ben seyirciyim diyo hem havada bozuk ne işi var kızdım ya öğretmene çocuğada görevin yoksa gitme dedim oda gitmedi:D eşim dedi istiyosa gitseydi diye sen öğretmenemi tavır yapıyorsun diye ki öğle zaten işde bizden böyle linki koyayım üyeyseniz görebiliyorsunuz ama :Dhttp://www.trendyol.com/Bayan-Gecelik-Mor-715MOR-P47576.aspx

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.10.2010 20:10:35
merhabalar..offf nevzat mızıklaya mızıklaya salatalık kemiriyr su an,hastalandı yine malesef yine diş gelicek galiba bu gün ıhlamur içirdim kusmasına iyi geldi içine ayva yaprağıda koydum,ama cok huysuz yine 1 saatte yapılacak iş 2 saate cıkıyor..
sibel anlamadım linkini verdiğin siteden,üye oldum fakat tekrar girişi kabul etmedi ürünlere nerden girileceğinide anlamadım doğrusu,işşşteeee kocişşş geldiii,çok şükür ben kaçtım..

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.10.2010 00:17:05
geçmiş olsun bizimkide hasta oldu oldu ama daha ortada bişey yok keşke hepsi birden 1 kerede aynı ağrıyla çıksalar :D

bu arada üye oluyosun şifrenle girip orda markalara tıkladığın zaman görüyorsun zaten indirimli olanları  burayada resmini koymam biraz zor:D sen bana msni ni ver arada karşılaşıyoruz senle ordan gönderim yada dur becerebilirsem özel mesaj gönderim:D

bugün alışverişe çıktık birsürü şey aldım ama pantlon bulamadım malesef:(bi kazak denemiştim almıycakım aldıklarımla karışmış malesef:( onuda almışım aaa bunuda mı almışız bunu almıycaktık dedim benimki hemen dalgamı geçiyorsun dedi bana netice itibariyle 1 tane tunik gömlek bi hırka bi kazak bi tanede swit aldım kendime  ha bide yelek :D lcw dan kocama 2 şapka bi atkı:D semihe C&A dan bi tane takım bi kazak bi kaban aldım susimede lcw dan 1 tane strç siyah kadife pantlon 1 tane pembe kazak 1 gri hırka 1 tane kırmızı yelek 1 tanede tişört aldım kırmızı netice itibariyle batırdım kocayı ama pantlon sorunum var malesef:( esas istediğim pantlondu ama istediğim gibi bulamadım :(

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.10.2010 00:17:22
geçmiş olsun bizimkide hasta oldu oldu ama daha ortada bişey yok keşke hepsi birden 1 kerede aynı ağrıyla çıksalar :D

bu arada üye oluyosun şifrenle girip orda markalara tıkladığın zaman görüyorsun zaten indirimli olanları  burayada resmini koymam biraz zor:D sen bana msni ni ver arada karşılaşıyoruz senle ordan gönderim yada dur becerebilirsem özel mesaj gönderim:D

bugün alışverişe çıktık birsürü şey aldım ama pantlon bulamadım malesef:(bi kazak denemiştim almıycakım aldıklarımla karışmış malesef:( onuda almışım aaa bunuda mı almışız bunu almıycaktık dedim benimki hemen dalgamı geçiyorsun dedi bana netice itibariyle 1 tane tunik gömlek bi hırka bi kazak bi tanede swit aldım kendime  ha bide yelek :D lcw dan kocama 2 şapka bi atkı:D semihe C&A dan bi tane takım bi kazak bi kaban aldım susimede lcw dan 1 tane strç siyah kadife pantlon 1 tane pembe kazak 1 gri hırka 1 tane kırmızı yelek 1 tanede tişört aldım kırmızı netice itibariyle batırdım kocayı ama pantlon sorunum var malesef:( esas istediğim pantlondu ama istediğim gibi bulamadım :(

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.10.2010 17:04:51
merhabalar..
ancak girebiliyorum,dün 2 ton ütü yapıtım,bu günde cam cerceve toz al bebeleri yıka yedir geçti vakit çok şükür uyuyo ikiside,nevzata kıymalı tarhana çorbası içirdim cok sevdi maşşalllahh..
sibelcim cicileriniz hayırlı olsun,bizim de ufak tefek alınacaklarımız var,bakalım bayrama yakın halledicez,bu akşam kocişle yemeğe gidicez inşallah cocuklar huysuzluk yapmaz güzel bir akşam geçiririz
kimseler girmiyo yaaa hayırdır böyle olunca sibel ve benimde giresim gelmiyo dimi sibel,ama kara kışda görcem ben sizi patır patır dökülceksiniz buraya..

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 12:56:17
Selammm herkese,

Sibelcim hayırlı olsun gecelıgınız gule gule kullan.
kızlar sıze sorularım olucak su ek gıdaya gecısle ılgılı.
yıgıt corba ıcırmeye  basladım ama corba sevmedı kendım hazırladıgımı sevmedı. kavonozlardan aldım begenmedı.. aksam kendıme haısr corba yapmıstım ondan verdım bayıldıı.
bırde gece uyumadan once mılupanın gece muhallebısıne basladım. mama doyurucu gelmıyor artık. gece yınede emmeye kalkıyor mutlaka.
mama sandalyesı alanınız varmı aranızda. kac kıloya kadar tasıyor. ben almak ıstıyorum ama karar veremedım bı turlu. ucuzumu kalıtelımı alsamm?
esımm sıfır araba almaya kalktı heves ettı. ama maalesef kredı cıkmadı. cok uzuldu. bız abdye gıdınce butun kartları kapatmıstık odeyıp ama arkamızdan bı borc gelmıs bızı bulamamıslar. kayınvalıdemler odemıs sonra. ama bu olay yuzunden takıpe alınmısız bu yuzden kredı alamadık..
yurutece ne kadarlıkken koymaya basladınız?yıgıt daha tam oturamıyor. desteklı bıle zor oturuyor. mama sandelyesı alsam onda durabılırmı. aksamları sofraya gelmek ıstıyor ılla.:)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 13:17:55
merhabalar nihayet birileri uğramış..
edacım bende düşünüyorum mama sandalyesi ama benim evde kalabalık takıntım var ortada bir şeylerin olmasından hiç haz etmiyorum kızıma almamıştık zorluk çekmedim hiç,nevzatta öyle gibi bakalım bir yürümeye başlasın bakarız..sen yiğide kendi yaptığın olarak hangi çorbadan başladın..ben sana yoğurt çorbasını tavsiye ediyorum çeşidini de yavaş yavaş arttır..kredi olayına üzüldüm hakkınızda hayırlısı olsun inşallh..diloşa da yazık oldu kreşe gidemedi yavrum..yürüteç meselesine gelince ben 5.5 aylıkken koydum cok memnunum tavsiye ederim sanada,nevzatta bayağı oturuyo kendi alıştı artık

bende nevzata az önce browni kek yedirdim cok sevdi suyunuda içti geziniyo ortalıkta şimdi..sabahda yumura yemişti,,şimdide yeşil mercimek çorbası yaptım ondan vericem ilk defa yiyecek sever inşallh

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 14:30:01
doktoru bır kıtapcık verdı karma beslenmeyle ılgılı ona gore basladım. havuc, patates ve prınc koydum.hasladım ezdım. sevmedı.hatta ıcın kendı mamasından koydum bır kasık yabancılık cekmesın dıye ama sevmedı. sonrakı gun kavanız mamasından verdım oda yogun geldı yutamıyor.. bugun actıgım mamadan verıcem yıne.
aksam kendıme yaptıgım hazır corbadan tattırdım cok sevdı. acaba zamanlamamı yanlıs. ben acken verdım. tokken yada yarı tokkenmı denemek lazımm?
mama sandalyesı sart bence.kzımda kullanmadım pışmanım sımdı kızım hala sofrada yemz tv karsınıda bıle zor yedırıyroym. beslenme alıskanlıgını kazanamsı ıcın sart bence...

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 15:04:31
selamlarrr

demin 1 saat önce birsürü yazdım gimemiş hiçbiri şaşırdım bende çıktım mesajım gitti diye :( 
neyse ben anca geldim haftasonu düğündü dün alışverişdi derken anca girebildim :)

eda ben mama sandalyesi kullanmıyorum kızımdada kullanmadım ilk başta başının altına yastık koyup yediriyordum şu aralar kucağıma oturuyo yada örümcekte otururken yediriyorum bende 5.5 aylıkken bindirdim semihi örümceğe şimdi dört dönüyo daha oturamıyorsa bence alma sandalye iyicene otursunda ondan sonra kredi içinde üzüldüm 5 yıllık takibiniz vardır 5 yıl süresince çekemezsiniz bankayla konuşun yada o borç için gelmişler ya merkez bankasına yazı yazıyorlar bildiğim kadarıyla onlar kaldırıyorlar tabi insiyatiflerine kalmış bide öğle deneyin bizede var şu anda bizde çekemiyoruz bizimkide kefillikden dolayı kefil olduğumuz adam borcunu ödemeyince bizimde kredi puanımızı düşürdüler ve takibe aldılar ben semihe yoğurtla başladım pek sevmemişdi  tarhana çorbası veriyorum çok seviyo sonra yoğurt çorbası mercimek çorbası ne verirsem yiyo yeni yeni alışmaya başladı tabiii hasta olunca bırakmıştı ekmeğe bayılıyo benimkide elinden alınca kıyameti koparıyo:D 

oturma konusuna gelince benimki oturuyo maşallah düşmeden emeklekende kendisi oturabiliyo bi ayağa kalkma denemelerini beceremiyo onuda becerirse işimiz var:D

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 15:34:26
Ekmek bende vermek ıstıyorum ama ekmegı parca parca yapıyor her taraf kırınctı oluyor.esım  tıtızdır verme elıne dıyor. bebe buskuvısı verdım gecende sevdı ama oda erıyınce bogazına yapıstı sor cıkarttım agzından. elıne bırseyler vermek ıstıyorum oyalıyıcı ..
yurutece koysam erkenmı daha acaba.bu ayın sonunda 6. bıtcek. bıde erkek cocuklarda ıyı degılmıs yurutece koymak oyle duydumm.
corbayı bılemıyorum nasıl alıstırıcam. corbaya alıssa bı yogurta baslıycam sonra

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 15:53:31
edacım o dediğin karışımı nevzatta sevmedi,şimdi yoğurt corbası,tarhana,mecimek,tavuk bunları içiyor dün kerevis salatası yaptım yoğurtlu ondan da bayağı yedi,ne pişiriyorsam veriyorum,kırmızı et de,bende yürüteçte ve kucakta ve yatarken yediriyorum,bu gün yeşil mercimeğide güzel yedi,bence yoğurt çorbasını bi dene bütün bebekler çok sever ama yeni açılmış yoğurttan olsun 2 günü geçmemiş
bende duydum yürütecin testislere zararını ama bez koruyor ben 5 numara kullanıyorum

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 15:54:59
ilk defa 3 kişi online

openguen
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 18:03:26
Eda, ben hala baslamadim ek gidaya. Doktor bu ayi da atlatalim, 6. ayda baslariz dedi. Oglanda sutum az diye evhama kapilip 5 ay civarinda baslamistim azar azar, ama istahini acmayi basaramamistim. Zar zor yemek yemistirdik. O yuzden bu kez 6. ayi beklememde hic sakinca yok, daha 2-3 hafta rahatim yani.

Biz oglanda IKEA mama sandalyesi almistik, kiza da aynisindan aldik birkac hafta evvel. Hem ucuz hem de gayet kullanisli. 35 lira civarinda.

Yuruteci uzmanlar onermedigi icin ben kullanmiyorum.

Bizim kiz durmuyor kucagimda, herkese sevgiler...
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.11.2010 18:43:39
selam ohh ne güzel herkesler gelmiş:) şenlenmiş sayfamız:D ama hala kayıplarımız var 

yürütece ben kzıımı 7 aylıkken koymuştum semihi daha erken koydum ben bende bezin koruduğunu düşünüyorum şahsen ama genede saatlerce kalmıyo tabi yürüteçde ben şahsen almayı düşünmüyorum suedada gerekli görmemiştim şimdi alsam sueda oturcak benimkine eminim benim oğlan kıpır kıpır durmuyoki orda otursunda yemek yesin yürüteçde bile nasıl beceriyorsa ters dönüyo bacaklar öne kafa arkaya bakıyo eda haklısın heryer kırıntı oluyo ama bugünkü halimi görsen gülerdin sanırım ben evi gırgır süpürgeleriyle dökülen kırıntıları süpürüyorum arkamı dönüyorum gene batmış elinden alıncada canı acımış gibi basıyo bağırmayı çok seviyo ekmek yemeyi yoğurt verdiğimdede bi yoğurt yiyo bi ekmeği sokuyo ağzına sueda doğru dürüst ekmek yemez mesela bizim can sıkıntısına ekmek yer yemekte falan ekmek yemez yada sadece ekmek yer yemek yemez neyse ben kaçar suedatekli koltukta sızdı kaldı gidip güzelcene yatırayım:)

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 07:42:20
Gunaydınn, cayımı demledımm gune baslamadan bı merhaba dıyım dedımm
Canımm yıgıt bıraz kılolu bebek. artık mama doyurucu olmuyoır bence. yavas yavas basladık bızde daha yenı meyvelere gectım yavas yavas tadlarını alıstırıyorumm. bu hafta gecsın  haftaya yogurta gecıcem.
geceler uzandı anne sutu yetmıyor artık bende muhallebı basladım vermeyey. bugece yıne uayndı doymadı mama verdımm.
ıkeadakı uygunmus. bende ıkeadan almayı dusunuyorum sımdı ama arabamız yok. gıdemem. nettende alabılırmıyım acaba.
bız daha 5,5 aylık olmadık daha olalım bende bı koymayı dusunuyorum bakalım sevıcekmı. yarım saatten fazla tutmam bende

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 10:09:37
günaydınnn

güzelbi güğn geçirirsiniz inşallah:) sabah kalktık kahvaltımızı yaptık semih biraz peynir yedi birazda ekmek kemirdisuedayla kahvaltımızı yaptık bizde semih şimdi yerde legolarla oynuyo sueda resim boyuyo bende buraya bi uğrıyım dedim semih koltuklara falan tutunup kalkmak istiyo ama bieliyle tutuyo diğerini bırakmaya cesaret  edemiyo dün benim bacağıma tutundu kalkmaya çalışırken yuvarlandı bi yakında ayağada kalktımı kazalarımız çok olucak sanırım :D sayfamızın tek kızı neler yapıyo acaba yürümeye biel başlamış olabilir o hepimizinkinden hızlıydı aynurda hiç uğramaz oldu şifre yazmak zor geliyo sanırım ama ben kaçç aylardır bu şekilde giriyorum biraz üşengeç gördüm böyle girmek istemeyenleri neyse görüşürüz inşallah gelen olur bu günde birileri gelsin yeni haberler versinler:)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 11:05:48
günaydıınnnn

sibel katılıyorum sana aynurcum şifreden dolayı girmiyo galiba..

bizde ablamızı gönderdik kahvaltı ben hariç yapıldı,inşallah kurban bayramına kadar niyetliyim Allah nasip ederse inşallah,bende tereyağında yumurta pişirdim sarısı patlamadan nevzat 2 yumurta sarısı yedi,babasıda onun artıklaryla yetindi:d azda tereyağ bal verdim ekmekle,ekmek problemi bizde de var ben minik ekmeklerden veriyorum taze olunca dökülmüyor yeni keşfettim,bu aralar biskrem veriyorum yalaya yalaya yiyo..şimdi uyudu bende işleri bitirdim sayılır,ütüm var biraz yemek olarak kolay birşeyler yapıcam marketede gitmem gerek..bu gün yoğurt çorbası yapıcam nevzat ve emine bayılıyo eminem abartıp 4 tabak falan yiyo yaniii o kadar..

edacım huuu bebişe yoğurt çorbası yap içer bak görersin,bebekler bayılır yoğurt çorbasına,ilk önce meyveyle başlamak cok mantıklı,tosuncuk neyle doyar yaa..eğer yoğurdu sevmezse içine pekmez koy

yaaa sibel ezgi hiçç girmiyo başlamıştır defne yürümeye belkide,internetlerinde mi problem var acaba
hele funda hepten unuttu giti oğlu in biz out olduk 2 kere girdi galiba doğumdan sonra sonrada kayıplarda 

openguen
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 11:07:06
Eda, Umraniye IKEA'ya esin otobusle gidebilir belki, Levent ve Mecidiyekoy'den direkt otobus var galiba, Tepeustu diye geciyor. Ayaklari ciktigi icin sandalyeyi bir kisi rahat tasiyabilir sanirim. Gitmisken, mama kasigi tabagi, hatta mama sandalyesi minderi, tulum mulum bile alabilir. Biz tulumlari da oradan aldik (gece tulumu), gayet memnunuz. Netten online kataloga bakabilirsin.
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 11:18:23
oh ne güzel birirleri gelince sayfmız şenleniyo:)
fatma ne güzel işler bitmiş bizde daha hepsi duruyo sueda gitcek ondan sonr abaşlıycak işer evler gayet dağınık oyuncağın biri kalkmadan daha öteki geliyo şimdi 2. grup boyamaya geçtik ilk bpastel boyaylar boyadı herherinide boyadı eller falan farkında olmadan ellerini yüzüne sürmüş onlar bana resim göstercem derken boylar kıyafetine bulaşmış şimdide kuruboya yapıyo:D birazdanda servisimiz gelir gider sanırım

oyy ev mis gibi koktu karşı komşum küçük küçük börekler getirdi sıcacık çok güzel koktu sueda bile ay anne çok güzel koktu diyo:D küçük bi parça böldüm verdim yoksa okulda yemez diye:)bizim buralarda ikea falan yok malesef gidip bakmak isterdim o kadar kullanışlıysa oğluşumada almak isterdim ama en yakın ikea bursada:(  burayada açsalar bizde giderdik alışveriş yapardık bizim burlarda bi koçtaş var ordada öğle şeyler yok malesef:(

aynur kesin okuyordurr gelsede iki cümlede o yazsa betülde kayıplarda zaten :(

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 11:51:58
sibel inşallah o böreklerden sen yemiyorsundur benimde canımı cektirdin taze yufka alsamda tepsi böreğimi yapsam  acaba cıtır cıtır..ayy yok yapmıcam

senin kıza sadece el yüz kıyafet boyar benimkide koltuk kanepe,cok pasaklı  boya konusunda hemde bilerek boyuyo mam sandalyesine gelince şu an ihtiyacımız yok ama yürüyünce olabilir,çünkü o zaman kontrol etmek zor avm gidince koyuyorum sıkılıyo bazen cok durunca..aman eskiden mama sandalyesimi vardı ortalıkta kalabalık
haydin görüşürüz kuaföre gidiyorum bu gün saçıma bişeyler yaptırayım..

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 12:30:54
Burada hava cok guzel guneşlı. yıgıtı hazırladım yataga koydum kendım gıyıneyım dedım.dılosu hazırlıyordum. bıde baktımkı oglusum koydugum yerde uyumus kalmıs... sımdı uyandı :)
valla Fatmacım bence mama sandalyesı buyuk kolaylık. baktımda ıkeadakı tek sandalye.mınderıdı tepsısıydı derken aynı fıyata gelıcek dıgerlerıyle. bırde bızımkı bıraz agır ya o yuzden uzun sure kullanıcak bısey bakıyorumm. sımdılık vazgectım ıkeadakınden.zaten benım esım gıtmez. anlamaz.bızım burda magazalar var. kucuk magaza gıbı oraya sormayı dusunuyorum.orada daha uygun olablır. neyse ben kacar. dısar cıkarıcam bıraz kuzucukları :)

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.11.2010 13:53:03
yine bennn:D

oh herkes biyerlere gitmiş ben evdeyim malesef eve bakmaya gelicekler evi satmayı düşünüyoruz ya gelen giden oluyo nadirde olsa ilan falan vermedeik zaten emlakçıda falan yok dayım var bize yakın bi apt. onun haberi var ona soranlar oluyo o getiriyo bakalım bu defa nolcak bi kere geldiler kadın kalktı yok neymiş çok istiyormuşuz dayımın söylediği rakamda 65 bin di alında burda o paraya bizimki gibi evde yok işde şurda varda o daha iyide uzak diye almıyorum flan diye sözde pazarlık yapıyo ama eşimin tersi dönmüştü giit onu al dedi geçti eşim bakalım bu ne diycek buna pazarlık payı falan yok dedik gelip bakmak istemişler baksınlar bakalım:D bu arada ben daha cumartesi günü ilk defa regl olmaya başladım siz oldunuz dimi benim suedada 9 . ayında falan olmuşdu cumartesi görünce şok olmuşum:D alışmışım öğle rahat rahat gezmeye hadin size iyi gezmeler süslü arkadaşım benim süslen gel bakalım güzel görün bakalım kocişine:) dikkat et bakalımda kızın gelince yapılan saçlarını kıskanıp bozmasın 

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.11.2010 12:05:34
tünaydııınnn açılışı yaptıımmmhadi gelin bakemmm

ayy sibel evde otururken ev satmak cok zor yaa bende aynı şeyleri yaşadım biz cama asmıştık ilan aman allahım emlakçılar mı gelmedi yoldan geçen mi gelmedi çatladım vallahi,bide umreden yeni gelmiştik misafir bir yandan çatladım patladım,aaa evlerin fiyatları uygunmuş peki almayı düşündüğünüz ne kadar..
sorma ben saçıma maşa yaptırdım emine hanım geldi gördü tutturdu bende yaptıracam diye,bende evde ki maşayla ona yaptım,şimdide benim çoraplara taktı kafayı desenli olanlara,akşam klotlu çorabı giymiş bide kısa etek giymiş ayy bir güzel olmuş,önüme pat diye çıktı şok oldum badisini bile uydurmuş,corap kalpliydi üstüne kalpli badi giymiş,o kadar taktı ki kafayı çıkaramadım üstünden gece uyuyunca cıkardı ancak
sibel ben kızımda 40. gün olmuştum nevzatta 40 çıkmadan sprial taktırdığım  için aynı zamanlarda oldum..

nevzat ayağımda uyuyor ben de kalkayım az bir ütüm var,ve tavuk çorbası yapıyorum halledeyim dışarı cıkacam inşallah..

eda_dilara
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.11.2010 12:17:24
Günaydınnn,

Fatmacımm sen spiral taktırdınmıı. benı bu konuda aydınlatırmısın. bende taktırmak ıstıyorum ama hıcbır bılgım yok bu konuda. ben daha adet olmadım kızımda 8. ayda memeyı bırakınca olmustum. oglumda 2 aylıkken bır gun kanama gıbı bır sey oldu ama 2 saat surmedı. acaba adetmıydı bılmıyorum.  suan hala bırsey yok boyle cok rahat acıkcası :)
adet olmadanda taktırılabılıyormu? canın acıyormuı taktırırken? bazılarının bunyesı kabul etmıyormus bırde. benım kaarsı komsum sprıal yuzunden neler cektı..
neyse..
bende paşama bugun ılk defa muz puresı verdım bıraz mamayla ezıp cok sevdı.. dunde yayla corbası yapmıstım. onuda sevdı gıbı.bakalım bugunde yıycekmı?
evdekı tartıyla tartıldımm. 57 cıktımm. bakalımm yarın dıyetıstyen randevum var kac olmusum :)
ben kacar kızımın odasındakı halıyı sılıcem. bugun temızlık gunu ılan ettım kendıme oturmuycaktım pc basına yıne oturdumm.:)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.11.2010 14:45:24
eda hadi hayırlı olsun gidiyo yavaş yavaş kilolar..ben kızımda  hap ile kullandım ama çok riskli geldi bana unutma ihtimali çok yüksek o yüzden bu doğumdan sonra doğum yaptığım doktora gittim 40 çıkmadan ve kanama başlamadan takılabileceğini söyledi takma esnasında acı duydum ama sen normal doğum yaptığın için vız gelir,dr bana mirena hormonlu sprial taktı galiba o yüzden 3 ay ara kanamalarım cok oldu ağrım pek yoktu ama 1 ay damla damla oldu.ama 3 aydır cok rahatım hem azaldı hemde ağrılı olmuyor,benim için en ideal yöntem bu,eşime kesinlikle güvenemem bu konuda,hala cocuk muhabbeti yapıyor
zaten sprial takıldıktan sonra 3 ay içinde belli oluyormuş yarayıp yaramadığı

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.11.2010 18:14:54
selamlar

bugün normalde günümüz vardı günü alacak olanın kızı hastalanmış dün haber vermişlerdi ta bayramdan sonraki perşembe alırız dediler bende gün kaymasın diye alıyım dedim   bu seferde en üst kattaki komşum yoktu kızına gitmiş işde torunu rahatsız diye bi o ikisi eksikdi üst kkomşuma fırça atmış eltisi olur oda sibelin canı sıkılıyormuşda bana gelsinler dedi demiş içiniz nası rahat ediyo falan demiş biz girelimmi girmeyelimmi işde bizi istemiyonuzmu falan demiş amannn kaprisli bi kadın işde bizde konuşulduydu olmadı bitince ben bi kere daha alırım diye işde saat 11 de haber verdik komşulara hazır yurfkam vardı börke yaptım bide pasta tabanım vardı onlada pasta yaptım komşumda sağolsun patates salatası yaptı atlattık gitti tabi ötekinin kaprisleri nolur bilemiyorum artık  öğle öğle canım sıkıldı bende semih ayaklanmadan alıyım diye düşünmüştüm böyle trip atarsa bi kere daha alcam artık bende napayım evler falan satılmazsa tabi dün geldiler baktılar demiş miydim haber verceklermiş bizim camda falan yazı asılı değil emlakçkıyada vermedik zaten kışgeliyo hiiçç taşınasım yok çoluk çocuk :D ev bulursam hiçde belli olmaz ya benim sağım solum bakalım nasip 
ben şahsen spiralden korkuyorum taktırmak istemiyorum eşim korunuyo valla saçıma falanda maşa falanda yapmıyorum uğraşmıyorum kendimle:D arada bi güzelcene giyinir saçımı tarar azıcık kalem falan sürerim o kadar malum benim kocam sevmez makyajı bende düğünde bayramda yapıyorum:D 

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.11.2010 18:15:38
ay  bu site saçmalıyo bazen yaızyorum yazıyorum gitmiyo bazende çifter çifter çıkartıyo mesajları:D
<mesaj tarafından düzenlendi suersi on 04.11.2010 18:17:58>

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.11.2010 11:18:52
günaydın...hayatım da ilk defa dişim ağrıyor berbat bişiemiş yaaa geçer inşallahh..
herkes gitti nevzatla ve işlerle başbaşa kaldık toparlama bitti temizlemeye başlayacam şimdi,akşama kayınvalidemi ve görümcemi çağıracam balık yemeye..

çok şükür sibelcim benim eşimin benden bu tarz bir beklentisi yok,tamamen kendimle alakalı,yapsam beğenir,yapmasamda beğenir,makyaj konusunda o da aynı düşünür bende abartmıyorum zaten,sadece üstüme derli toplu birşeyler giyip saçımı düzeltip çıkarım karşısına bu artık alışkanlık oldu..

nevzat çamaşır makinasını izliyor bende işlere dalayım..

eydd
  • Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.11.2010 14:31:16
selam herkese 

biraz sitemkar buldum herkesi masa üstü bilgisayarımız bozuldu laptopdanda hiç hoşlanmıyorum neyse bir açayım dedim onunda ayarlarını bozmuş oğluşum vakit bul ayarla derken zaman baya geçti 2 hafta kadar oldu sanırım

yazılanları çok okuyamadım şöyle bir gözattım son yazılanlara yürüteç almadım almamda pek sıcak bakmıyorum bizde ilk arabam var defne onunla yürüyor zaten daha tam yürümeye başalmadık tutunarak yürüyoruz ama elleri bırakıp yürüyemiyoruz

mama sandalyemiz var ama defne hanım hiç oturmuyor kucağımda yemek yediriyorum zaten hiçbişeyde yediği yok çok mızmız

oğluşum hasta okula gitmedik akşamda bir arkadaşa söz verdik bakalımnasıl gidicez 

canım çok sıkkın aslında geçen ay adet gördüm bu ay yok sabah doktora gittim kan tahlili yapıldı hemşire damarımı bulamadı iğneyi koluma sokup damar ardı tabi sol kolum şiş sonucu daha almadık 3 te çıkacakmışş hastaneden çıktım elim ayağım titriyor bir baktımki her yer araba dolmuş arabayı çıkardım yerinden ama dönerken biraz sürttüm iyice sinirlerim bozuldu oturdum bir güzel ağladım sokağın ortasında eve nasıl geldim bilmiyorum eşim çok korktu beni görünce ağlıyorum diye bişey oldu sanmış arabayı sürttüm dedim olsun dedi yazık neyse allaha şükür çok önemli bişey yok pasta cila halledermişş

eşim aradı geliyormuş çocukları hazırlayımda çıkalım bakalım sonuç nasıl umarım bir sorun yaşamayızz

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.11.2010 17:31:29
selamlar,

yorumdum sırtım ağrıyo sueda okula gitti dün hasta olmuyo bu sene dedim akşam biraz rahatsızlandı erken konuşmuşum burnu akıyo biraz ateşlenir gibi oldu hemen ateş düşürücü içirdim kızım okula gitme dedim hastasın bak diyorum yok okula gitcem diyo ne biçim çocuk bilmem başka çocuklar gitmek istemez bizimkide gitcem diye tutturdu bende soğuk algınlığı ilacını içirdim ağrı kesici ateş düşürücü ilaç içirdim bide uncayı içirdim öğretmeninede not yazdım yolladım bugün jimnastik dersi var geçen senede gitmişti baleye jimnastiğe ama bu kadar hevesli değildi öğretmenden kaynaklanıyo sanırım birazda bakalım nası gelcek boğazım acıyo dedi bide off inşallah kötü olmaz :( boğazlardan yakalanırsak 2-3 gün uğraşırız artık ateşiyle:( 

hava bugün çok güzeldi dışarı çıktık oğluşumla pazara gittik bizde pazardaki dükkanlardan balık aldık:D akşama bizdede balık var ama susim balık yemiyo temizliycem diye sırtım ağrıdı şimdi hazır bekliyoruz eşim gelirken haber vericek pişiricez sueda hanımada glince artık çorba yaparız:D

bizden bu kadar ezgi geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz  fatma sizede afiyet olsun  benim eşimde istemez benim canım isterse işde yaparımdün tam giyinip süsleneyim kocişime dedim kayın valdem telefon etti biz geliyoruz diye şimdi susim nası gelcek bakalım iyi gelirse azıcık bende süslenip püsleniyim:D 

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 18 of 20, mesajlar 681 to 720 of 793