MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 18 of 40, mesajlar 341 to 360 of 793
|
Yazar |
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: eskişehir
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
18.06.2010 11:22:09
( #341 )
evet pişti olmuşuz geçmiş olsun fatma seninki dönüyo artık biradaha dikkatli olmam lazım benimki daha dönmediğinden rahatım şimdilik yan yatırınca dönüyo bende yere battaniye serip öğle gidiyorum belli mi olur döner falan diye emineyede şimdiden geçmiş olsun ayy daha çok küçük inşallah çabucak iyileşirsiniz:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
19.06.2010 10:24:42
( #342 )
selamlar Dun annem gitti bugun ilk iki cocuklu hayatim basladi.Oglusumda sabah kalkmis anne artik basbasa kaldik baba ise gitti annane tr gitti diyor.Ya benim oglusum beni emmek hic istemiyor bir görseniz bogusuyoruz resmen biberona cok alisti o kolayina geliyor birde benim sutum az oldugu icin heralde emmek istemiyor.Bende emmedigi zamanlarda sutumu sagiyorum 30 cc ancak cikiyor.Bizim emzirme isi erkenden bitecek anlasilan. Fatmacim senin saginca sutun ne kadar cikiyor.Ben rezene bile buldum iciyorum ama nafile sut olmayinca ne icersen ise yaramiyor anlasilan.Canim kizinin ameleyati iyi gecer ve cabucak iyilesir umarim.Simdiden cok gecmis olsun.delikanliyada gecmis olsun dönmeye baslamis demek. Sibelcim sende iyisin anlasilan ee dugun dugun gezeceksiniz bu sene anlasilan canim. Zuhalcim masallah cok seker cocuklarin ee buyuyorlar gunden gune canim.Krese baslamasida onun icin iyi olur canim. Benim oglusum artik 20 agustosta baslayacak o zamana kadar nasil zaman gecirecegiz bakalim.Ben bebegi yere yatirmaya cok korkuyorum abisi cok hareketli hep evin icinde kosuyor birde etrafina bakinmak gibi bir huyuda yok firsat buldukca yatirmaya calisiyorum.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
19.06.2010 17:58:10
( #343 )
aynur maşallah oğluşuna benimkini zor baktırıyoruz kameraya bakmıyo sizinkiler dik tutuyomu artık kafasını benimki arada bi atıyo kafayı arkaya yada öne bi kaç gündür hep çarşıya doğru çıkıyoruz gezmeye azcık dolanıyoruz işlerimizi halledip dönüyoruz:Donun dışında sueda evde cebelleşiyoruz bide eşime kızdım çarşıdayken yanına uğradık daire aldık diyo kayınvaldemlerin olduğu mahallede kii ben ordan istemiyorum ki evi benim istediğim 2 tane mahalle okulları orranın eskişehir çapında iyi olan mahalleleler hem daha inşaata başlanmamış kendi müşterileri yapıyormuş kızgınım yani
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.06.2010 10:26:36
( #344 )
Sibelcim benimki basini tutabiliyor msn ye gelen herkese bakiyor cin gibi abisine benzerse isim var benim.Artik bende yere yatiriyorum etrafina oyuncaklar dagitiyorum sadece tepiniyor dönme calismasi yok beyfendide.Demek geziniyorsunuz canim. Eviniz hayirli olsun canim insanin istedigi olmayinca icine sinmiyor esini ikna et degistirin canim.Hangi mahalleleri dusunuyorsun canim bende emlaklara bakiyorum surekli bizde ev almayi dusunuyoruz.Esimin ailesi visnelikte migrosa yakin oturuyorlar onlar oradan olsun istiyorlar bende orada evler pahali bizim paramiz oraya yetmez simdilik diyorum.Ben daha uygun fiyatli olsun istiyorum.Zaten orada ev var paramiza göre alalim diyorum esimde onlari dinliyor.ee öyle olunca bizim ev alma isi ertelenmek zorunda kaliyor.Bakalim kismet insallah ileride aliriz.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.06.2010 12:01:45
( #345 )
aynur29 Sibelcim benimki basini tutabiliyor msn ye gelen herkese bakiyor cin gibi abisine benzerse isim var benim.Artik bende yere yatiriyorum etrafina oyuncaklar dagitiyorum sadece tepiniyor dönme calismasi yok beyfendide.Demek geziniyorsunuz canim. Eviniz hayirli olsun canim insanin istedigi olmayinca icine sinmiyor esini ikna et degistirin canim.Hangi mahalleleri dusunuyorsun canim bende emlaklara bakiyorum surekli bizde ev almayi dusunuyoruz.Esimin ailesi visnelikte migrosa yakin oturuyorlar onlar oradan olsun istiyorlar bende orada evler pahali bizim paramiz oraya yetmez simdilik diyorum.Ben daha uygun fiyatli olsun istiyorum.Zaten orada ev var paramiza göre alalim diyorum esimde onlari dinliyor.ee öyle olunca bizim ev alma isi ertelenmek zorunda kaliyor.Bakalim kismet insallah ileride aliriz. günaydın benimkide tutuyo ama arada taşıyamıyo sanırım :D yavaş yavaş kucakta falan gayet dik kafası dönme olyıda sırt üstü yatıyo sıkılırsa dönmeye çalışıyo genelde alını açmaya başladığımda ben bazen yan koyuyorum o zaman atıyo kendini göbişinin ütüne doğru ama daha kendi çabalarıyşa dönmedi acelemde yok zaten :D ev konusuna gelince aldık dediği yer osmangazi dsi bloklarının orası sen bilirsin belki ben akarbaşı vişnelik tarafından istiyordum şimdi kırmızıtopraktayım çarşıya dahada uzaklaşıcam o zaman :( dün söylendim biraz oda kızdı bana otur dur evde madem diye bende oturuyorum zaten dedim bilmiyorum ne olcak hayırlısı olsun hemen celallalenip çıkıyo sende gel ben oraya taşınırsam komşu oluruz yılda bi görüşürüz en azından :D yarında düğün var dün kuaföre gittim kaşımı gözümü toplattım güzelleştim azıcık bugünde annemlere götür dedim eşime oda otur evini topla misafir gelir belki dedi yani evdeyim hava güzel böyle işde börek yapıcam gelen giden olursa hazırda bulunsun diye eşimde havuçlu kek almış bide poça falan olsa süper olur:D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.06.2010 21:40:19
( #346 )
Sibelcim gercekten esinde uzakta secmis canim.Akarbasi visnelik tarafi cok guzel canim oradan carsiya gitmeside kolay geliyor.Bizim orada evimiz var simdi carsamba pazari önune kuruluyormus merkezi sistem oldugu icin kiraci var.Yoksa kisin yakitini biz vermek zorundayiz.Biz diger evi yatarim olsun diye dusundugumuz icin bende paramiz kadar olanina bakalim diyorum.Visnelik tarafinda evlere baktim fiyatlari biraz fazla uygun fiyatlida buluruz belki ama suan icin o kadar paramiz cikmaz sanmiyorum.Allah herkesin gönlune göre versin canim.Ama sen oralardan ev alirsan yinede görusuruz.Izine geldigimde yolum hep oraya dusuyor kayinvalidem orada oturdugu icin sekerim. OO suslen bakalim dugun dugun gezin bakalim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.06.2010 08:57:29
( #347 )
aynur29 Sibelcim gercekten esinde uzakta secmis canim.Akarbasi visnelik tarafi cok guzel canim oradan carsiya gitmeside kolay geliyor.Bizim orada evimiz var simdi carsamba pazari önune kuruluyormus merkezi sistem oldugu icin kiraci var.Yoksa kisin yakitini biz vermek zorundayiz.Biz diger evi yatarim olsun diye dusundugumuz icin bende paramiz kadar olanina bakalim diyorum.Visnelik tarafinda evlere baktim fiyatlari biraz fazla uygun fiyatlida buluruz belki ama suan icin o kadar paramiz cikmaz sanmiyorum.Allah herkesin gönlune göre versin canim.Ama sen oralardan ev alirsan yinede görusuruz.Izine geldigimde yolum hep oraya dusuyor kayinvalidem orada oturdugu icin sekerim. OO suslen bakalim dugun dugun gezin bakalim. günaydın, eşim bana kızdı baya ev falan yok burda oturcaz diyo sanki o oturuyo evde bakalım nolcak herşeyin hayırlısı olsun ne diim siniri geçince normale dönüp bakar sanırım :D sabah 7 de kalktım semihi emzirdim biraz evi topladım kabadan birazdan süpürcem silcem falna belki gelen olur düğün sahibiyle aynı mahllede oturuyoruz evlerimizde ğek uzak sayılmaz belki bebek görmeye gelirler semihi götürmemeye karar verdik bakalım napcaz durcakmı? aklımda burda kalcak ama soğuk olup hasta etmektense evde kalıp biraz mızıldansın napıyım :( olmadı ben bi görünüp geri gelirim 1-2 saatliğine süt falanda sağmıyorum ben bakalım napcaz :(
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
21.06.2010 21:50:50
( #348 )
merhaba kızlar..neler yapıyosunuz.. yaa ilk öncelikle..dün gece rüyamda ezginin kızı defneyi gördüm büyümüş kocaman kızdı..nevzat yanındaydı kücüktü..hayırdır inşallah.. bizde güzel bir hafta sonu geçirdik..eminemin gösterisine gittik..cok tatlıydı yaa cok duygulandım.. bu gü tahliller icin dktr gittik..emine 2 gündür öksürüyodu..dktr 1 hafta daha erteledi..antibiyotik verdi..ameliyat işi atıldı ileriye..ayy bu kız beni cok yoruyo mutlu etmek icin elimden geleni yapıyorum...kek yaptırıyorum kurabiye yaptırıyorum bulaşık yıkattırıyorum..küveti dolduruyorum yok yok hep mızıklanıyo..tatil dönüşü verecem kreşe başka türlü olmayacak..nevzatada rahat vermiyo kafasına vurup duruyo..ne yapsın o da haklı ilgiyi tek kendi üstünde istiyo.. yaz geldi sulu yemek gitmiyo ya..kolaydan patatesli tavuk attım fırına bide kaşarlı mantar yeter..sıcakta aparatif şeyler daha iyi oluyo.. sibelcim vallahi olan olmuş...hayırlı olsun eviniz..bebişler uğurlu geldi bize.. yaz
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.06.2010 09:55:59
( #349 )
fatmaunal merhaba kızlar..neler yapıyosunuz.. yaa ilk öncelikle..dün gece rüyamda ezginin kızı defneyi gördüm büyümüş kocaman kızdı..nevzat yanındaydı kücüktü..hayırdır inşallah.. bizde güzel bir hafta sonu geçirdik..eminemin gösterisine gittik..cok tatlıydı yaa cok duygulandım.. bu gü tahliller icin dktr gittik..emine 2 gündür öksürüyodu..dktr 1 hafta daha erteledi..antibiyotik verdi..ameliyat işi atıldı ileriye..ayy bu kız beni cok yoruyo mutlu etmek icin elimden geleni yapıyorum...kek yaptırıyorum kurabiye yaptırıyorum bulaşık yıkattırıyorum..küveti dolduruyorum yok yok hep mızıklanıyo..tatil dönüşü verecem kreşe başka türlü olmayacak..nevzatada rahat vermiyo kafasına vurup duruyo..ne yapsın o da haklı ilgiyi tek kendi üstünde istiyo.. yaz geldi sulu yemek gitmiyo ya..kolaydan patatesli tavuk attım fırına bide kaşarlı mantar yeter..sıcakta aparatif şeyler daha iyi oluyo.. sibelcim vallahi olan olmuş...hayırlı olsun eviniz..bebişler uğurlu geldi bize.. yaz geçmiş olsun sizde biz gibi hatalıktan kurtulamıyorsunuz:( rüyanda hayır olsun inşallah :) rüylarda bile bizimlesin dedemk defneyle uğraştığına göre:D ev işi hakkında konuşmuyoruz artık biraz siniri yatışsın sorcam :D bekide iptal ettirmiştir üzülürmüyüm biraz ev almadığımıza ama inannınki o taraf bana çok uzak geliyo bide daha başlanmamış olması taa seneye ben bu sene burdan gitmek istiyordum ve en önemlisi benim istediğim yerlerde eskiişiehirin en iyi eğitim veren okulları var 2012 de sueda okula başlıycak biz o kadar zengin değilizki özel okula yollıyım suedanın dayısı (eşimin ortağı ona dayı diyo) ben suedayı özel okula yollıycam diyo ama bellimi olur ben işimi garentiye alıyımda özel okul dursun şöyle bi kenarda hem devlet ouluna gitmesi taraftarıyım ben fatma senin kızda sana kapris yapıyo anlaşılan bi türlü azla yetinmiyosen yaptıkça senin sınırlarını zoluyo yapacağını düşünüyo çok mu yüz verdik acaba zamanında sueda annanesine gitti saat 10 olmuş ama benimki şimdiden 2 kere aradı bile haftasonuna kadar orda kalıcak dün düğüne gittim semihi götürmedim annanesi teyzesigil geldi pompa aldırıdım annemlere ama son dakka gelince sağamadım sütümü bırakıp çıkmak zorunda kaldım oda gene mamayı çok almamış aradım saat 10 a doğru çok içmedi dediler zaten takımızı falan takmıştık geri döndük orda suedamın fotoğrafını çekmişler prensesler gibi çıkmış kuzum :) haa bu arada oğluşumda yeni şeyler öğreniyo artık çığlık atabiliyoruz kii bu iyi olmadı sonra devamlı olmasada arada sesli gülüyoruz bide tükürükler çıkartıp buuuu diye kabarcıklar yapıyoruz bişiy sorcam kızlar yaa diş çıkarma belirtileriniz başladımı benimki ellerini ağzına sokuyo nerdeyse hepsini dünde biberonla mama verirken ısırmış hep annem sertleşmiş diş yerleri diyodu erkenmi çıkartcak acaba sueda 1 yaşında çıkarmııştı ama güneşsizliktendi çocuk ne zaman güneşi gördü o zaman çıkarttıydı:D ay ne çok yazmışım uzatmışım hadi görüşürüz
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.06.2010 14:52:20
( #350 )
Herkeze selam,,, Öncelikle Aynur Maşalllah ne güzel çokmışlar abi kardeş Allah nazarlardan saklasın bizimkide çok düşkün kardeşine sürekli onunla ilgilenmek istiyor birtek emzirmemi hazmedemiyor hiç doymuyor, çok acıkıyor diye homurdanıyor birde emzirirken oda yanıma geliyor annende gitmiş artık oğluşlarınla başbaşasın Allah verir bir kolaylığını.... Sibel ev meselesi bizdede var okulun yanında şehir merkezinde istiyoruz bizde ev bulamıyoruz birde okulllardan endişeliyiz ya adepte olamazsa diye 2 senedir özel okuldaydı şimdi devlet okuluna yazdırıcaz kaç gündür ev ve okul bakıyoruz çok zormuş İNŞALLAH iyi bir okula denk geliriz... Fatma ameliyat ertelenmiş ,olmayınca insan daha bir stres yapıyor birde anestezi alacağı için hasta olmaması gerekiyor İnşallah hayırlısıyla atlatırsınız dediğim gibi doktorlar için basit bir ameliyat ama anneler için değil biz onlara kıyamıyoruz..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.06.2010 18:03:00
( #351 )
betül allah gönlünüze versin sizinde çocukların geleceği önemli oyüzden titiz davramak lazım olunda inşallah hemen adapte olur:)
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
22.06.2010 18:16:37
( #352 )
Slmm herkese merhabalar, uzun zaman oldu yazmayalı. oglusum dogdu sızı unuttum sanmayın. duzenımı yenı oturttum. annem gıttı kayınvalıdemler kaldı yanımda 2 hafta onlarda gıttı. tek kaldım. sonra dun aksamda kızımı kayınvalıdemlerın yazlıgına kusadasına gonderdım halasıyla beaber. bugun yıgıtle eevde ılk gunumdu yalnız. fırsat bulmusken yazmak ıstedım. emmemız duzene gırdı yaralarım gectı cıplak gogusle emıyor fakat doymuyor sanırım. dun aylık kontrolunu yaptırdım. dogumdan berı 500 gr almıs. doktor az dedı ve mama takvıyesıne basladım. gunde 3 kez. boyumuz uzamıs ona sevındım ama 53 olmus. bu arada bız 5 gunlukken sunnet olduk onuda atlattık cok sukur. sımdılık benden bukadar. artık sık sık ugrarım. resım koymayı denıycem
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.06.2010 18:22:46
( #353 )
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.06.2010 21:44:30
( #354 )
Betulcum cok tesekkurler abiside cani isteyince ilgileniyor memesini veriyor oyuncaklarini salliyor.Bana yardimda ediyor bezini getiriyor falan iste.Evet annem gitti iki cocukla kaldim basbasa ama benim oglus cok sevindi gitmesine yildizlari hic barismadi.Annem titiz toplu olsun istiyor oda oyuncaklarin hepsini dagitmak iste baya bir mucadele verdiler.Bana yardimci olmuyorsun annaneni cagiracam gelsin dedim yavrum yok ne yapayim anne diyor.Sen annane gittin uzuldun ben sevindim diyor Insallah istedigin bölgede ev okul bulursun canim. Sibelcim insallah istedigin yer olur evet bölge cok önemli canim.Dis belirtisi var demek her cocuk bir olmaz canim belkide cikarir. Elacim masallah cok seker cikmisiniz delikanli sunnette olmus hayirli olsun.Darisi bizim basimiza diyelim. Ya kizlar benim sut iyice azaldi kalmadi kesin cocuk bes dakika durmadan aglamaya basliyor bazen uzun kaliyor anlamadim.Mama veriyorum yetmiyor daha istiyor benim sutten hayir kalmadi anlasilan.2 gece oglum hic uyanmadan sabaha kadar uyudu ama dun gece yine normal duzeninde uyudu.Ben odasini ayirdim artik abisinle ayni odada yatiyor.Bizimkide tukuruk yapiyor gulucukler saciyor ama ciglik olayi hic iyi degil yav cok acayip bagiriyor.Birde bebek arabasinda uyumayi cok seviyor.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.06.2010 12:51:16
( #355 )
selam hanımlarrrr, dün akşam bebek görmeye gittim bugünden için yada yarın misafir gelecekmiş bana onu öğrendim :D bende bugün gelirlerse diye ıslak kek yaptım bide poça yaptım onlarda pişiyo yarında milföyden börek yapcam buzlukda buzdolabı böreğinden var yanınada makarna salatası düşünüyorum bide gelenleri verdiğim lavantalarımdan 2 tek kaldı gelecek olanlarda bizde isteriz diye tembihlediler çarşıya çıkıp bi 10 tane falan daha alıp yapayım diyorum bakalım bide hediye yollıycam benden haberle böyle işde edacım allah kavuştursun benimde kuzum yok bize yakın oturmaya bi yere geliceklermiş belki uğrarız dediler aynuz sizide allah kavuştursun annen dönmüş sende gidemiyorsun değilmi? eve gelince dün misafirlikde öğle bi lafını açtım kaldı falan demedi daha yapılcak falan dedi akrabalarıda yeni ev almıştı oda eşinden için banada aldırcaktı falan dedi öğle başlanmamış ev dedi ama gidip bakıyosun yok şurası şöyle burası böyle diye beğenmiyorsun işde ben onu istemedim dedi bende evet onun orası var falan dedim ama anladımı bilmem ?
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
23.06.2010 13:02:28
( #356 )
hayır olsun fatmacım ... nerdee benm kız büyücekte seninki küçük kalacak küçücük benim kızım ve geçmiş olsun nevzata ben söylemişmiydim önceden benim oğlumun göbek adıda nevzat rahmetli babamın ismi uzun zamandır açamadım bilgisayarı birde sinir oluyorum şifre şu bu .. geçen hafta kontrole gittik defne hanım 500 gr almış doktor 700 gr olması gerkirdi dedi bende emmek istemediğini anlattım 3 4 saatten önce meme vermeyin dedi 2.30 saatte vermeyince defne hanım emmeye başladı ama fazla sütüm yok doğrusu geçen gün 1 çay kaşığı karpuz suyu verdim beğenmedi hanfendi sonra kirazı ağzına yaklaştırdım emdi durdu onu sevdi galiba oğluma yemek yediremiyorum kızımda yemek yemeye çalışıyor inş ek besinlere başlayıncada ister facebooka en kısa zamanda yeni resimleri eklicem eski halinden eser yok defnenin az önce baktımda bu arada meriç ve tuna çok güzel çıkmış iki kardeş çok benziyorlar birbirlerine ve aynurcum senin oğluşlarda süper elacım sizde çok tatlısınız .. çıkayım akşam misafirim gelicek poğaça yapıcam onlar çok severler diye 2 çeşitte tatlım var birde patates salatası yapayım diyorum o kadar 4 çeşit yeter akşam oturması için
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.06.2010 14:48:57
( #357 )
Herkese merhabalar..Aynur allah kavuştursun annende Türkiyeye dönmüş keşke sende izne gelebilseydin doğumdan sonra sanada iyi gelirdi aslında..bu arada Poyrazın odasını ayırmışsın bizimki hala bizim odada biraz daha dursun bende abisinin odasına taşımayı düşünüyorum ..zaten odamızda sıkış tepiş oldu orada abisiyle daha rahat yatar,bazı geceler çok sık uyanıyor hem benim için hem abisi için zor olur gibime geliyor şimdilik.. Bizde temmuzda izne çıkıcaz Eskişehire gidicez az kaldı şimdiden heyecanlanıyorum, hamilelikti kıştı filan derken 7 ay olmuş gitmeyeli..2 çocukla çok fazla gezemeyiz birde bizim 2 tarafda orada olunca zaten iki arada gezmekten bir şey yapamıyoruz bu sene tatilede gidemiycez ooff ki ne of. ben şimdilik Tunaya sadece anne sütü veriyorum sağlık ocağında mama verme dediler.. ilk oğluma ilk 6 aya kadar hiç bir şey vermemiştim yani tattırma bile yapmamıştım,ama şimdi daha farklı düşünüyorum ve daha evhamsızım sanki.. karpuzu,kirazı azıcık yalattırıyorum hoşuna gidiyor ..inşallah yanlış yapmıyorumdur ..bu arada abisiyle aralarıda maşallah diyeyim pek bir iyi ağladığı zaman abisi benden önce koşuyor ağzına emziğini veriyor beşiğinde sallıyor ve uyutuyor..kıskançlıklarıda ilk zamanlar daha çoktu ama şimdi biraz daha hafiledi sanrıım..ilk zamanlar anne benimde gazımı çıkar anne benide kucağına al filan diyordu şimdide ara ara söylüyor tabii. ikinci bebişler birinci bebişlere göre daha mı uysal sanki? Ela sende kızını tatile göndermişsin allah kavuştursun sizide..onun içinde iyi olmuştur ve senin içinde tabii..birde babanneyi çok seviyorsa orada zorluk çekmez yoksa yeni bebek geldi beni yolladılar demesin.. Sibel sende Semihi emziriyorsun değilmi ?biberon filan yazmışsında mamada veriyormusun canım?bu arada bebişlere su veriyormusunuz?ben azıcık veriyorum çok sıcak çünkü.. hepinize sevgiler..şimdilik bizden bu kadar...
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.06.2010 15:17:33
( #358 )
Sibelcım sızede hayırlı olsun sende sunnet ettırmıssın.yenı ogrendım. bende ınat ettım mamam vermemek ıcın ama maalesef cok az kılo almıs doymuyor. memem agzında gezıyor devamlı emzırıyorum ama yetmıyor. sımdı mamaya basladıgımdan berı uykuları duzene daha bı gırdı. mama versenm bıle ustune bıdaha meme emmek ıstıyor. evet ıkıncı cocuklar daha uysallar kızımm kendısı gıtmek ıstedı. bız sadece sorduk halan tatıle gıdıyor sende gıtmek ıstermısın dıye. zaten tam bır babanne hastası. onun yanın gıdecegını ogrenınce bır gun evde zor tuttuk. bızde gelleım mı dedık. hayırr oraası cok uzak sız gelemezsınız dedı:) ama cok ozledım kuzumu odasına gıremıyorum. aklıma gelınce dayanamıyor aglıyorum . bızde temmuz basında mevludumuzu yapıcaz. sonra bursaya kardesımın dugunune gıdıcem.ordanda kayınvalıdemlerle beraber kusadasına gecıcez. bı 10 gun kalırız ordada bu yaz baya hareketlı gecıcek:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.06.2010 19:55:01
( #359 )
Sibelcim hayirlisi olsun canim senin dusunceni almadan almaz sanmiyorum.Misafirin gelecekmis yaptiklarinda yeter demek keselerin bitti.Benimde iki tanemi ne kalmisti annem göturecekti unutmus. Ezgicim evet giris olayi cok zor oluyor nick degistirin diyor bende oda olmuyor.Demek senin hanim fazla kilo almamis ek mama vermiyormusun canim.Benimki 4 saatte bir emiyor birde ek mama aliyor canim. Zuhalcim tesekkurederim.Ohh sen 7 ay görmemissin ben 2 sene oldu görmuyorum Eskisehiri canim buradada havalar bozuk gidiyor.Poyrazin odasini ayirdim ama gece bir kere uyaniyor birde sabah uyaniyor buyuk oglumda zaten erken kalkan cocuk simdilik bir sorun yasamadik.Bizim odada cok dar birde besik olunca sanki yanimda yatiyor gibiydi o yuzden ayirayim dedim.Kiskanclik yok demek ya bende disariya cikinca bebek cok uslu ama Kaan ercem surekli birseyler istiyor yapmayinca agliyor cok huysuz oldu cok. Elacim benim oglumda agustos ayinda 15 gunlugune gidecek nasil dayanacagim bilmiyorum hic ayrilmadim oglusumda aklim hep onda kalacak birde hareketli cocuk bakabileceklermi diye dusunur dururum artik.Siz bu yaz gezicisiniz anlasilan oh ne guzel.Bende mama veriyorum canim kilosu dusuk olmasinda ne yapalim sut yetmeyince yapilacak birsey yok. Benim anneminde hep sutu az olurmustu hem bize mama vermis bende onda cekmisim heralde. Ya kaan ercemin disinde delik cikmisti bugun onu yapacaklardi babasi gitti oglusum cok aglamis birde hala cikolata diye tutturuyor.Dislerini bile zor fircalatiyorum.Insallah baska bir disinde sorun cikmaz.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
23.06.2010 21:19:13
( #360 )
merhaba kızlar ooo ben yokum ya muhabbet ilerlemiş..giriş yapayım yazcam tek tek
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-