merhaba kızlar hepinizin geçmiş byramı mübarek olsun..
bayramın 1 günü kurban etlerini ayarlayıp dağıttıktan sonra 2.gün yola cıktık,çok şükür cocuklarla yolculuk iyi geçti..5 yıldır görmediğim teyzem ve dayımda ananeme gelmişti görüştük çok iyi oldu:)
arkadaşlarımın bir kısmını görebildim malesef :( 3. gün eşimin köyündeydik köy bayramı var malum,gelen giden bulaşık tam bir kabustu,sevgili eltimde maşşallah elini suya sokmadı gıcık
derken 4.gün sabah namazından sonra cıktık yola ve geldik eşim cuma dan sonra dükkanları açmaya gitti,pek bişi anlayamadım ama yine de güzeldi..
sibel geçmiş olsun,ne diyeyim kul hakkı diyorum,Allaha havale ediyorum
aynurcum senin arkadaşın da ne pişkinmiş terbiyesiz seni anlamıyo sanıyo ya yine almak için fırsat kolluyodur,hayatım çaydanlık yerine kaloriferin üstüne bir bardak su koy faydasını göreceksin inş.
betülcüm demek sizinde dişiniz cıkmadı,bizimkide sanki 3. geliyo gibi alttan,bu gün pek iştahı yok sabahtan beri süt içti biraz o kadar,
bizimde başımıza simdi yürüteçten tepe taklak düşme çıktı odaların bazılarında mermer var kapı eşiği yüksek biraz bizimki odalara girip çıkacam derken 4 kere takla attı,yere koysam soğuk yürüteçe koysam kaza off yanında duruyorum hep başka çare yok
eminemde uyudu,yemekler hazır kociş arayana kadar dinleneyim bende:)