MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 19 of 20, mesajlar 721 to 760 of 793
Yazar Mesaj
aynur29
  • Tüm gönderiler : 5030
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.11.2010 18:31:40
Selamlar kayip geldi evet arada okudum ama birseyler yazmadim arkadaslar.
Mama sandelyesine gelince buyuk oglumda mama sandalyesi almistim ikinciyi dusunmeyince satmistim.O zamandan birisi ikea mama sandayesini hediye getirmisti oo duuruyordu.Cunki gelen arkadaslarin bebekleri oldugu icin ee simdilerde ona oturtuyorum ama yedirmekte cok zorlaniyorum eli kolu durmuyor.Banyo yaptirirkende cok zorlaniyorum cok kipirdak.Emeklemeye gelince yerde azcik emekler azcik surunur sekilde heryere gidiyor.Bizimkinin yine burnu akiyor off bu hep hasta oluyor.Bende gece uyku tulumu giydiriyorum yoksa ustunu cok aciyor.
Buyuk abimize gelince 2 gun önce ilk disimiz dustu.Oda birkac gun hep atesli oldu.
Bana gelince isleri yap evi topla cik dolas yuruyuse cikiyorum.Kiloya gelince 78,5 dustum ama cok dikkat etmez oldum en kisa zamanda kendimi toparlamam lazim.Bayrama kadar 75 olmak istiyordum ama bu hayal oldu cok agir gidiyor kilolarim.
Bende dogumkontrol banti kullaniyorum.Sonrasinda ne yaparim bilmiyorum.
Fatmacim valla hayranim ne guzel bakiyorsun kendine canim.
Sibelcim sizde insallah istediginiz fiyata evinizi satabilirsiniz.
Ezgicim demek hanim azcik azcik yuruyor.
Ay ben su siralar keyifsizin ne bileyim havalarin sogumasi erken kararmaya baslamsi bunaltiyor heralde oo kis meysimine gecis iste bugun burada tatildi esim evdeydi film izledik.Simdi ufaklik ve babasi uyuyorlar bende uzun zamandir yazmadim biraz yazayim dedim.

openguen
  • Tüm gönderiler : 92
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.11.2010 06:27:03
Aynur bizim oglusun da ilk kalici disleri cikti! 5 yas erken degil mi diye dertleniyordum, demek sizin de cikti. Fakat bizimkinin alt on iki disi dusmeden yerine yenileri geldi! 2 sut disi onde, hemen arkalarinda da 2 kalici dis! Sut disleri sallaniyor, dustu dusecek gibi ama oglus da elletmiyor ki cekip alalim! 2-3 haftadir bu durumda.
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010

eydd
  • Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.11.2010 17:05:49
sağol sibelcimm

benim oğlumun dişleri hala duruyor hiçbiri sallanmıyor penguen bizim arkadaşın kızınında öyle oldu dişlerini doktordA çektiridiler düzgün çıksın diye anladığım kadarıyla sizin durumda öyle

bende test sonucumu aldım sonuçta emzirmeye bağlı adet düzensizliği ortaya çıkmış ilaç verdi ama almadım bile ilacı

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010

suersi
  • Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 08.11.2010 11:19:09
selamlar 

aynur hoşgeldin daha sık gel ama çok aksattın sen bizi büyük oğlunun dişleride başlamış çıkmaya ha hadi hayırlı olsun daha erken değilmi bizimkilerde çıksa fea olmaz aslında ön dişerimiz çürümeye başladı ilaçlardan falan artık yenileri çıkana kadar idare eder umarım bizi:)

ezgi iyi hadi gözün aydın bişey çıkmamış

bizimde sueda hafif yollu soğuk algınlığı atlattı şimdi semihin burnu akıyo dün parka gittik sıkı sıkı giydirdim hava güzeldi ama bi ara başı açık balkona çıkılar ondan olabilir ama burnumuzun akması gayet iyi iltihaplar burundan çıkıyo aşağıya inmeden bizim dişler hala gözükmüyo aslında gözüküyoda daha patlatmadı sanırım semihle çok iyiyiz suedanın oyuncak yemek takımlarıyla oynuyo:D 

bizden bu kadar  hadi sizler naptınız gelin anlatın bakalım:)

openguen
  • Tüm gönderiler : 92
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 08.11.2010 11:39:12
Hadi Ezgi gecmis olsun. Allah isteyene nasip etsin evladi. Oglusun zaten curukleri de var, disciye gecen yil 2-3 kez goturduk ama disci koltuguna oturtamadik. Nasil becerecegiz bu isi bilmiyorum.

Benim regl de daha baslamadi. Oglusta, tam 6 aylikken baslamisti. Kizim da 2 hafta icinde 6 aylik olacak. Benimki de yakindir yani.

Bizim oglanin sut disleri de erken cikmisti zaten, 4.5 aylikken disleri cikmisti. Kalici disler de erkenci davrandi bu yuzden herhalde.
Oglusum Temmuz 2005
Minik Kizim Mayis 2010

fatmaunal
  • Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 09.11.2010 11:27:04
günaydııııdnnnn nasılsınız arkadaşlar umarım iyisinizdir,
bu gün avm deyim ankamalda gelirseniz beklerim:d bayram alışverişine gidiyorum,akerden kargo gelck ama bekleyemicem,kargoya gider alırım artık.
ezgi hoş geldin nerelerdeydin özledik seni sonuçların iyi cıkmasına sevindim canım

nevzatında yine diş cıkarma süreci başlıyo galiba yine ishal var
sibelcim bu havalar çarpar çocukları ne kadar giyindirsende park sezonu kapandı artık bahara kaldı,geçmişler olsun
aramızda relg olan bir benim galiba bu ay biraz gecikti eşimde hamilesin deyip seviniyo bu adamın cocuk isteği beni  bitirecek,sprial kayma durumu yoktur inşallah sabah akşam yatıp kalkıp dua ediyo adam bide isim bulmuş hazırlamış karnımı sevip duruyo erkek olursa babamın adı kız olursa görümcemin adı olcakmış offf sinir bastı yineee,tedirgin oldum bi test alıp yapsam mı acaba

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 09.11.2010 15:06:07
selamlarr

openguen ay adını unuttum kusura bakma bu aralar hep böyle daha doğrusu semihe hamile kaldığımdan beri o kadar kafam meşgulki başka şeylerle yanımda eşim konuşuyo onu bile anlamıyorum tekrarlatıyorum adama da neyse bizimde kızın ön dişlerinde çükrükler var doktora götürsem eminim benimkide oturmaz kıyameti koparır hele iğneden ödü patlıyo çektirmek gibi bi durum olursa nasıl olur düşünmek bile istemiyorum 

fatma geç kalmışsın alışveriş için korkma hamile falan değilsindir kocan seni kızdırmak için yapıyordur daha dur nereye 3. olcaksada bi nevzat büyüsün  normaldir bence regl olduğundan beri her ay düzenli geliyormuydu bence daha rayına oturmamıştır 

bize gelince ben dün çarşıya çıktım biraz çamaşır aldım sonra semihe lcwdan atkı şapka eldiven takımı aldım bitanede yeşil kazak  rengini çok beğendim alsammı almasammı derken almış bulundum  şu çarık gibi çoraplar varya onlardan aldım semihe sueda hanımda istiyo bide ona almam lazım ağladı dün bana almamışsın diye ama ona göresi yoktu önceki gittiğim yerde vardı ama ordanda almadım ikisini birden alıyım diye dün sabah zorla kahvaltı yaptık suedayla sana omlet yapcam dedi ben yememki ben sevmemki dedi bende iki yumurtayı çırpıp içine biraz krem peynir koydum küçük bi tavada 2 kerede pişirdim zeytinleri kestik göz burun yaptık sonra sosis kızarttık ince ince ağız saç yaptık onlada çok hoşuna gitti babamada yapalım diyo dün akşam babasına diyodu yatcaz kalkcaz sanada yapcaz diyo bende dedim yatcaz kalkcaz diye anne niye öğle diyorsun ben günlerin isimlerini bilmediğimden diyorum diyo ay bu aralar hiç beklemediğim gibi konuşuyo tvde dans yarışması başlamışya ogün ona bakalım dedik aa ne kadar etkileyici dedi şaşırdım pazar günüde teyzesi çizme almış onları görünce oooo ne kadar havalı dedi hvalıya takmış durumda bu aralar bu akşam 5 de okulda toplantımız var yeni öğretmenimizle servise söyledim suedayı almayın biz okula gelicez diye şimdi biz gideriz onlarda biz gelmeden alırlarsa çocuk servisde dolaşır durur semihe gelince yastık savaşın devam
semih uyandı ben kaçar:)  

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 09.11.2010 15:07:11
selamlarr

openguen ay adını unuttum kusura bakma bu aralar hep böyle daha doğrusu semihe hamile kaldığımdan beri o kadar kafam meşgulki başka şeylerle yanımda eşim konuşuyo onu bile anlamıyorum tekrarlatıyorum adama da neyse bizimde kızın ön dişlerinde çükrükler var doktora götürsem eminim benimkide oturmaz kıyameti koparır hele iğneden ödü patlıyo çektirmek gibi bi durum olursa nasıl olur düşünmek bile istemiyorum 

fatma geç kalmışsın alışveriş için korkma hamile falan değilsindir kocan seni kızdırmak için yapıyordur daha dur nereye 3. olcaksada bi nevzat büyüsün  normaldir bence regl olduğundan beri her ay düzenli geliyormuydu bence daha rayına oturmamıştır 

bize gelince ben dün çarşıya çıktım biraz çamaşır aldım sonra semihe lcwdan atkı şapka eldiven takımı aldım bitanede yeşil kazak  rengini çok beğendim alsammı almasammı derken almış bulundum  şu çarık gibi çoraplar varya onlardan aldım semihe sueda hanımda istiyo bide ona almam lazım ağladı dün bana almamışsın diye ama ona göresi yoktu önceki gittiğim yerde vardı ama ordanda almadım ikisini birden alıyım diye dün sabah zorla kahvaltı yaptık suedayla sana omlet yapcam dedi ben yememki ben sevmemki dedi bende iki yumurtayı çırpıp içine biraz krem peynir koydum küçük bi tavada 2 kerede pişirdim zeytinleri kestik göz burun yaptık sonra sosis kızarttık ince ince ağız saç yaptık onlada çok hoşuna gitti babamada yapalım diyo dün akşam babasına diyodu yatcaz kalkcaz sanada yapcaz diyo bende dedim yatcaz kalkcaz diye anne niye öğle diyorsun ben günlerin isimlerini bilmediğimden diyorum diyo ay bu aralar hiç beklemediğim gibi konuşuyo tvde dans yarışması başlamışya ogün ona bakalım dedik aa ne kadar etkileyici dedi şaşırdım pazar günüde teyzesi çizme almış onları görünce oooo ne kadar havalı dedi hvalıya takmış durumda bu aralar bu akşam 5 de okulda toplantımız var yeni öğretmenimizle servise söyledim suedayı almayın biz okula gelicez diye şimdi biz gideriz onlarda biz gelmeden alırlarsa çocuk servisde dolaşır durur semihe gelince yastık savaşın devam
semih uyandı ben kaçar:)  

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 10.11.2010 12:12:40
selamlarrr

nerlerdesiniz kızlar  yaaaa gelmiyorsunuz ben susimi yolladım semih uyudu bende azıcık pc ye bakıyım dedim bakıp çıkıcam ama kimsecikler gelmemiş böyle olunca benimde hiç yazasım gelmiyo:(

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 10.11.2010 13:06:38
geldim:)))
eh işler anca girdi yoluna oğlan uyudu bende geldim,daha ütü var başlayacam şimdi,yemekde yapmam lazım,her günki rutin işler işte..aslında bu gün evde durasım yok,kuaföre gitcem ama ben şöyle ev oturması falan istiyodum.)
sibel bu gün sendeyim bekle geliyom.)))

çok şükür hamile değilim nişane geldi rahatladım,allah korusun allah olmayanlara versin inşallah,evet canım düzenli olarak her ay oluyorum doğumdan beri
sibel valllahi tam zamanında gitmişim hafta içi kalabalık değildi avm,emineyle kendime aldım,kaban aldım kendime kaşe beyaz renk siyah vardı ama beyaz cok güzel duruyodu dayanamadım:) zayıf değilim ama artık beğendiğim pantolonun içine girebilmek çok güzel bir duygu,2 pantolon 1 tunik aldım baya pahalıya patladı kredi kartım patlamak üzere::)
sibel aynı omleti bende yapayım emine de sade yumurtayı sarısı patlamadan seviyo omlet yemiyo belki böyle olunca yer hafta sonu yapayım,ee annesi büyüyo artk genç kız modlarına giriyo yavaş yavaş:) havalara girmiş baksenn

bizim kurban işi pek belli değil ortak bulamıyo eşim,kendim keseyim diyo bende yok diyorum,koyun eti sevmem ama koyun kes diyorum çabuk bitsin yoksa tek başıma onca etle nasıl baş edeyim memlekete de gidecez malum eğer erken biterse çıkarız akşamdan,yoksa 2.gün çıkacaz ben kaçar ütüleri yapar sonra kuföre gider hepinize iyi günler

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 10.11.2010 14:20:02
selamm

hoşgeldin fatma işleride bitirmişsin gözün aydın gel kız ben evdeyim boşver kuaförü falan gene naptırcan kuaförde gene bende saçlarımı boyayayım dedim boyayı aldım geri bıraktım hava güzelmiş eşim öğle dedi semihde öksürüyo sanırım boğazına akmaya başladı bende sekrol'e başladım ateş falan yok şükür neşesi falan yerinde olmadı yarın doktora götürcem benimde bi kuaför yapmam lazım ama off semihden emin olamıyorum durmaz benimki yarım saat uyuyup kalkıyo sıpa orda hayatta durmaz.bebek arabaı durur durmaz başlıyo mızıklamaya gezcek hep benim sıpam :)
kurbanlığa girdik biz 700 küsür ama küsürünü hatırlamıyorum 750 760 civarı olabilir. 

benim sıpa yastık üzerinde yuvarlanıp duruyo insan bu kadarmı sever yastığı babasından kıskanıyo suedadan çekiştirip alıyo bu biraz cazgır olcak sanırım sueda bizim hiç kıskanmazdı oyuncaklarını okula başladığından beri sahipleniyo ama genede kıskançlık yapmaz bende azıcık markete doğru gidiyim bari hem hava almış oluruz hemde alışverişimizi hallederiz:D

eda_dilara
  • Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 11.11.2010 07:23:35
Günaydınlar herkese,

havalar güzel oldgu ıcın dısarlardayız kac gundur. oglene dogru bı cıkıyozz akmsa dogru eve gelıyoz .dılosa yaradı havanın guzel olması. bugunde cok guzel .
dıslerı cıkanlar varmıs.ne guzel gule gule kullanınn :)
fatmacım ne guzel kuaforden cıkmıyorsun valla. bende gıtsem ıyı olur bayram oncesı ama bılmıyorum belkı gıderım.
Kızlar bız araba aldık. plaka ısı yuzunden teslımatı bayramdan sonraya kaldı. bayramdan sonra babamlar gelıcek. babam ogretıcek esıme kullanmasını. bende bıraz pratık yapar ıyle cıkarım trafıge. once sıvasa gıdıcekler bayramda kardesımın yanına ordanda donuste buraya ugrıycaklar.
yıgıtın burnunda hırıltısı var gecelerı  rahat uyuyamıyor.  o yuzden gunduzlerı full uyuyor.bayramdan sonra doktor kontorolu var gosterıcem ınsallah genız etı falan yoktur.
ayy bayram temızlıgı de yapmam lazım ama dılos dısarı cıksın dıye yapamadım kac gundur.

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 11.11.2010 11:51:33
günaydınnn ooo eda erkencisin bu gün :)

bende kalktım kahvaltı falan derken kociş gitti,topladım evi,inceden girecem bakalım bu gün..
edacım vallahi ben eminenin geniz eti olduğundan sordum doktora nevzattada varmıdır die dktr 2 yaşından sonra anlaşılır dedi..dışarı cıkıyosunya ondandır okyanus suyu iyi geliyor yada serum fizyoloji kullan,
sibel geldim yoktun :) hem çağırıyon hem evde durmuyon hee :)  nevzatta bol bol mutfakta ki çekmeceleri boşaltıyo havluları cezveleri atıyo yerlere,kahvaltımız cok düzenli çok şükür,yumurta peynir domates güzel yiyo dün ilk defa ıspanak yedirdim cok güzel yedi,bu günde karnıbahar pişirecem yer inşallahh
yapılacak pantolon paçaları var onları verecem bu gün..nevzat uyuyo o uyurken banyoyu yıkayam,her gün banyo yıkanır mı yaa ben her gün yıkıyom ooff poff azda camaşır var yıkansın kurusun ütüleyeyim dün bitirdim hepsini bu günkileri de yaparsam ii olur

sibel süedaya yaptım dediğin şapkanın fotolarını koyarmısın ayrıntılı olarak memlekete gidecez ya anneme göstercem yapsın sarı papatyama,iplerini aldım,cok beğenmiştim senin yaptım dediğini

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 11.11.2010 12:59:26
selamlar

eda güle güle kullanın allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsiniyi günlerde kullanın inşallah :Diyi valla bayram temizlikleride yapıyorsunuz bende temizlik falan yok yaptığımz tek temizlik yerleri gırgır süpürgesiyle süpürmek makinaya çamaşır at çıkar as topla yerleştir bulaşıkları topla makinaya koy bas düğmesine yıkansınsonra çıkart yerleştir süpürge yapamıyorum malesef semih uykudan uyanıyo uyanıksada deli gibi ağlıyo kuzum suedada en azından uyuyunca ev süpürüyorduk bunda öğle bişeyde yok malesef:(

fatma dün bekledim bekledim gelmedin şekerim kuaföre gidiyom diyince bende çıktım telefon edivereydin hemen gelirdim:D dün markete diye çıktım çarşamba pazarımız var bizim kıyafet falan satılıyo oraya doğru yol aldım bizim gittiğimiz hastane orda oraya gittim semih öksürüyo ya onu doktoruna gösterdim tel açtırdım eşime randevu yok demişler e hastane yabancı değil nasılsa dedim gittim ne geek var randevuya dediler direk gel dediler sözde randevu yoktu gittim kimse yokmuş doktorda hemen muayene olduk  antibiyotik gerektiren bişey yok dedi  peditus verdi yarım ölçek günde 3 kere bide sekrol verdi oda günde 2 kere yarım ölçek ateş falan yok bizde gelişim falan durdu baş çevremiz 44 cm miş boyumuz 71 cm kilomuzda 8660 geldi ama üzerindekilerle 8.5 kilo falanız durmuyo durmadan hareket halinde biz nerde o orda arkamızdan pisicik gibi geliyo 

fatma şapkanın fotolarını çektim ekleybilirsem eklerim ekleyemezsem face koyarım belli bi sayısı yok şapkanın ama çokbüyük olmuyo resimdede görmüştün suedaya giydirip çekseydim olurdu ama sued a yok şuanda:D çektiğim varsa onuda koyarım :D ilk baş yuvarlak başlaıdm son bi kaç sıra 8 parça halinde artırarak büyüttüm sonrada aynı şekild küçülttüm bi kaç sıra kafasını sığacağı kadar küçültmeden ördüm sonrada işde çiçeklerini yaptım diktim giydiğin zaman çiçekler sağ tarafa gelicek bence gene aynı renklerde yaptır üst komşum krem iple ördü çiçeklerinin rengini değiştirdi pek güzel olmadı bizim fıtsıklar sarışın ya çok yakışıyo:)

yükleyemedim canım face koyarım

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 12.11.2010 01:28:12
kimseler gelmemiş gene  gecenin körvakti bende şimdi yatmaya gidiyorum:D 
sinir oldum gene bugün kaloriferler hiç yanmadı ne düşüncesiz adamlar yaa belkide bi kaç gündür yanmıyordu ben daha bugün farkettim belkide dışarda değilde evde hasta olduk  allahım bu  insanlar yüzünden hasta oluyoruz yaa beddua etmemek gerek ama bu adamların kıstıkları paralar katı katına başka yerden çıksın fazla fazla ödesinler (allahım günah yazmasın) böyle şeyler söylemek istemesemde insanın çığrından çıkarıyorlar ben ne kadar anlayışlı oluyorsam onlarında birazcık düşünmeleri lazım haksızmıyım ben suedada öksürmeye başladı ogün öğretmene sorduk burası sıcak oluyo dedi kalın giydirmeyin dedi e montla girip  montla çıkıyo zaten okuldan  e biyerede gitmiyo zaten evdeyiz demekki evde hasta oluyorlar işde merkezi sistemin dezavantajları bunlar :( bi ev alırsam kombili alıcam iliklerim ısınana kadar yakıcam :D

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 12.11.2010 10:56:22
cok moralim bozuk,dün akşamdan beri içim içimi yiyor!!hayatım boyunca ben böyle birşey duymadım görmedim!!ALLAHIM SEN ŞEYTANIN ŞERRİNDEN AİLEMİZİ VE YUVAMIZI KORU YA RABBİM..
memlekette en samimi kız arkadaşım benimle yaşıt,6 yaşında da bir çocuğu var,sevgili eşi üstüne kız kaçırmışşş,böyle bir adilik böyle ****lik var mı yaa ne cahil insan bunlar,Allahtan korkuları yok ki kuldan utansınlar..çok kötüyüm çok üzüldüm,kendimi berbat hissediyorum

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 12.11.2010 10:56:39
cok moralim bozuk,dün akşamdan beri içim içimi yiyor!!hayatım boyunca ben böyle birşey duymadım görmedim!!ALLAHIM SEN ŞEYTANIN ŞERRİNDEN AİLEMİZİ VE YUVAMIZI KORU YA RABBİM..
memlekette en samimi kız arkadaşım benimle yaşıt,6 yaşında da bir çocuğu var,sevgili eşi üstüne kız kaçırmışşş,böyle bir adilik böyle ****lik var mı yaa ne cahil insan bunlar,Allahtan korkuları yok ki kuldan utansınlar..çok kötüyüm çok üzüldüm,kendimi berbat hissediyorum

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 12.11.2010 12:19:31
off ya ne garip insanlar var ne madem  başkasını getircen eşinden bari boşan bune biçim bi iş yazık günah değilmi allah bizim evlatlarımız böylelerinin elinden korusun arkadaşınada sabırlar versin:(

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 12.11.2010 14:06:51
Fatmacim uzuldum bende ne insanlar var böyle duyunca sinirlenmemek isten degil.Bizimde burada bir arkadasimizin esi Finli bir bayanla yasiyordu simdi kadin hamileymis.Zaten evine arada gidiyordu bayan belki esim pisman olur diye bekliyordu ama dedigi gibi olmadi bak simdi adam baba olacakmis ve bosanmadilar bile ne insalar var.Burada habersiz bosayanlar bile oluyor.Bir kagit imzalatiyor sonrada ben seni bosadim diyor.
Allah kurbanliklariniz kabul etsin.Bende kurban bagisini Pakistanlilar icin yaptim.Allahim insallah birgun memleketimde kurban kesmeyi nasip eder.
Bayram geldi bize yine huzun coktu kizlar ya ailemi cok özledim.
Sibelcim bende hep emlaklara bakiyorum paramiza uygun ev bulusak alalim diye bende hep kombiliye bakiyorum.Artik carsamba pazari bizim evin oraya kuruluyormus ablam öyle diyordu.Oradaki evde merkezi sistem kombili olsun istiyorum ileride izine kendi evime gelir giderim diyorum insallah allahimiz o gunleri görmeyi nasip eder.
Kizlar valla kizlar havali olsun biraz yani yakisir guzellerime maslalah cok guzeller fotolara bakiyorum ama bazen yorum yapamiyorum.
Benim Poyrazda emeklemeye basladi ben nereye o raya geliyor kedi gibi arkamizda dolaniyor.Dun gece 12 de kalkti sut veriyorum icmiyor emzigini almiyor kalkmak istiyormus kaldirdim.1 saat gezindi sonra gece 1 de geri yatti.
Ay buyurun caya bana gelin kizlar.,

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 14.11.2010 21:15:56
merhaba kızlar eşim gelmeden biraz yazayım gelir şimdi..emine hanımın isteği üzere kuru pasta almaya gitti..
arkadaşıma gelince,evet durumu cok zor,belki cok büyük bir bunlıma girdi ama bence yanlış bir yol şeçti,kapalıydı normalde o olaydan sonra açılmış saçlarını sarıya boymış fln filan,Allah yardımcısı olsun,yorum bile yapamıyorum artık..
yrın arefe inş. niyetlenecez eşimle bu gece,ben byramları cok seviyorum yaaa,cocuk gibi içim pır pır..

aynurcum geliriz nedemek yolumun üstü uçakla sibeli alır gelirim,senin içinde cok zor canım memleket hasteti :( ve anne hasreti :(

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 15.11.2010 00:31:35
iyi geceler

nabersiniz kızlar biz iyi sayılırız geçen gece kaloriferlerin yanmaması sonucu sueda öksürmeye başlamıştı söyledim mi hatırlamıyorum semihin öksürük halen devam balgam çıkartmıyo malesef sözde balgam sökücü içiyoruz ama öksürükle ağzına geliyo sanırım ama benim sıpa geri yutuyo anladığım kadardıyla bazen sanki göğsü hırıldıyo gibi geliyo belki yarın doktora götürürüm yada tel açarım eğer yoksa bayram üstü daha çok hastalanmasın diye suedayıda cumartesi annemlere gönderdim onların ev daha sıcak oluyo buhar makinamızı bi öksürük şurubu bi ateş düşürücü soğuk aldınlığı  sekrol sonra umca damlasını yolladım iyiymiş öksürmüyormuş konuştuğuma göre cumartesi sueda hanıma çorap almaya çıktık çıktığımıza piman olduk iğne atsan yere düşmiycek gibi mağzanın birine girdim çorap aldım kasaya bi baktım hiç bekleyemem diyip bırakıp çıktım  ha bu arda önce kuaföre gittim kaşlarımı falan düzelttirdim  çoraplarımızıda mahalledeki tuhafyeden aldık gayetde güzellerdi pon ponlu ponponlufındık kurdum daha görmedi yarın görür bugünde bi ev bakmaya gittik ama evi bulamadık malesef:( aynur bilir kırmızı topraktan ta yeni adliyeye kadar yürüdüm bide geri döndüm azıcık eşimin büroda dinlendim bu gidişle batıkent taraflarına gidicem annemde sen orda yapamazsın canın sıkılınca çarşıya çıkıyorsun diyo doğru çarşı 10 dk. bakalım nerde oturmak nasipse orda oturcaz artık 

ya kızlarr semihin bi gözü durmadan çapak yapıyo süt sağdım bide şiş gibi duruyo yatmaya yakın öteki gözüde çapak oldu bakalım yarın uyanınca nlcak olmadı damla falan alırım doktoruna sorup yada hani doktora gidersem ondan yazdırırım yarın muhtemelen mezarlığa babamı ziyarete gidicez uzak olmak zor valla aynur ama en azından görme ümidin var ben gidip toprağa bakıp bakıp geliyorum 6.5 sene oldu babamı kaybedeli neyse semih uyandı görüşürüz...

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 16.11.2010 00:07:34
iyi gecelerr

şu saat itibariyle bayram gününe başlamış bulunuyoruz 
burdanda hepinize iyi bayramlar kazasız belasız mutlu huzurlu bi bayram geçirirsiniz umarım bayram içinde uğrayabilirsem gelirim  tepinize iyi bayrmalarrr yemekleri çok kaçırmayın

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 18.11.2010 12:04:54
Hepinizin bayrami kutlu olsun bu bayram ilk kez turklerin kutladigi bayrama gittim.Cok iyi gecti en azindan bayram gunu oturup aglamaktan iyiydi evde olsaydim kesin aglayarak gecerdi.
Sibelcim allah sabir versin haklisin görmek daha iyi ama ben babami yakindan görmeyeli 2,5 seneyi gecti bende babamla cok seyimi paylasamiyorum.Hele bu özel gunlerde o kadar cok koyuyorki anlatamam.
Ya benim oglusunda hem burnu akiyor tam geciyor tekrar basliyor cok sumuklu olacak ufaklik ya anlamadim bir turlu ama cok hareketli yerinde durmuyor.Sanki istagida azaldi.Dismi gelecek bilemiyorum.
Sibelcim annen dogru söylemis batikent bencede uzak birde carsiya yakin bir insana dahada zor gelir canim.
Savas caddesine falan baktinizmi canim ben hem internetten oralarina bakiyorum.Insallah gönlune göre bir ev bulursun canim.

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 19.11.2010 00:25:33
iyi geceler 

başım ağrıyor şu anda bu bayram bana yaramadı:( bayramın 1. günü eşimle kayınpederim kurbanı kesmeye gittiler saat 10 :30 gibi geldiler neyse biraz doğradık pişirdik falan ben ayırdım götürceklerimi sonra elimlere kayınvaldemlere bıraktık eşimi aramıştım gelmeden telefonum tv nin üstünde kalmış biz evimize geldik çaldırdılar telefonu burda unutmuşsunuz diye bende aldırış etmedim arayan  olmaz yabancı yer değil ertesi günde eşimin halasına falan gittik işde benim amca dayı falan dolandık telefon açtılar sibelin numarası kaçtı değiştimi diye yok dedi aynı dedi eşim kayınvaldemlerin kiraıları gelmiş giiş kızlar elefona falan bakmış sonra telefon yok ortada evin heryerini aramışlar telefon yok çağrı yapıyoruz kapalı akşam üstü mesaj geldi aradığınız numaraya şimdi ulaşabiliriniz diye aradık gene kapalı kiracının kızlarından şüpheleniyoruz çünkü alt üst etmişler koltukları falan devirmişler altlarına bakmışlar yok soruyorlar yok diyorlar bizde takip ettiricez telefonun numarasından telefonumun gitmesinden çok hattımın içindeki fotoğrafların falan gitmesine üzüldüm:( suedanın servisi değişti söylemiştim arife günü okuldan mesaj gelmişti yeni servis numarası hepsi telefonda gitti eltimlerin altındaki evde oturuyorlar gittim ama annelerine söyliycem diye onlarda alsalar bile anneleride söylemez dediler kızlarda biri 19 yaşında flan birde 8-9 yaşında falan artık hangisi yaptıysa telefon takibinde telefon evden çıkmazsa çaldırlar yani telefonumu çaldılarsa bilmiyorum o evde barındırırlarmı kayınpederimgil eve gelip gidiyorlar  inşallah en kısa zamanda çıkar ortaya :(

ev işine gelince aynur haklısın zor bende düşünüyorum ama evler hep dip dibe eşimde önü açık olsun istiyor belki sizin için farketmez gelip gidiyorsunuz ama biz sürekli kalınca bi daha ev sat al işiyle uğraşmak istemiyorum bayramda amcamın oğunun evine gittik bu tokinin yaptıkları 2+1 ama evlerin şekli güzel tabi  nasibimiz bakalım nerlerde şu anda çok acelem yok yaza kadar vakti var:D

esimveoglum
  • Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 19.11.2010 13:32:12
Herkeze iyi bayramlar....

uzun zamandır yazamıyordum okullar açılınca benim hiç vaktim olmuyor maalesf tatildde iş güç anlıycanız çok yoğunum fırsat buldukça girmye çalışyorum yazamasamda zaman zaman okuyorum tüm bebişler iyiymiş maşallah burun tıkanıklığı dışında o bizdede sürekli var bunun için doktora bile götürdüm okyanus suyu dışında hiç bir şey vermedi .
Dişlerimiz henüz çıkmadı çok zoru var ama patlatamadı bir türlü emeklemeye gelince yuvarlana yuvarlana odayı dolanıyor bizden bu kadar herkeze iyi tatiller.....

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 19.11.2010 14:18:48
Sibelcim onlardan baska kimse gelmediyse onlar yapmistir ne ayip ya evine gel cal git ama aliskanlik yaparlar canim dikkatli olun insan evde herseyini birakiyor yani demi numaralarinin gitmesi kötu olmus canim.
Benimde bir arkadasa gittigimde surekli param eksiliyordu ben dusurdum diyordum surekli hic arkadasimdan suphelenmemistim.Esim tr ye izine gittiginde beni cagirdi evine gittim.Sonra bizde gelelim aksama sende kalalim dedi olur dedim geldiler bir gece kaldi gitti.Sonra ben alisverise ciktim birsey aldim para ödeyecegim baktim param azalmis.Onun almis olabilecegini dusundum ama yine konduramadim arkadasim ya kendisi.Sonra beni kizinin dogumgunune cagirdi bende bakalim omu yapti kesinlestirmek icin ayni yere para koydum ve eve geldigimde para yerinden gitmisti.Cok sinirlendim kim bilir bilmedigim ne kadar parami aldi diye evime gelip giden bir arkadasimdi.Cok sinirlendim uykularim kacti gercekten ve ben utandim yuzune diyemedim sen benim paralarimi aliyorsun farkettim diye gecen gun aramis bide piskin piskin neden aramiyorsun diye soruyor.Allh kimseyi kötu huylara suruklemesin canim.
Benimde Poyrazin burnunun akintisi hic gecmiyor öksuruk basladi göturdum birsey yok gecer dediler sinir oldum.Buharmakinesi almayi dusunuyorum.Bu gece bakalim caydanlikta su kaynatacagim buhar olsun diye ise yarayacakmi.
Sibelcim aslinda benim hayalimde söyle bahceli bir ev karabayirdaki yazlik yerler guzel ama esim uzak yer istemiyor.Askinda ben sicak memleket olsun diyorum ama yok illa Eskisehir diyor kismet tabi bakalim canim.Insallah bu yaz bizde gönlumuze göre ev buluruz.

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 19.11.2010 23:45:37
selamlar benim telden haber yok pazartesiyi bekliyoruz ne sinir bozucu bişey

bugünde bayram gezmelerimizi yaptık 2 komşu kaldı onlarda evde yoklardı yarın belki  orayada gideriz:D bunun dışında bizdede bi değişiklik yok semihin uyku problemi dışında uyumak istemiyo gözleri uyuklayarak baksada ev meselesini halletmek lazım bu sene bu işi halletsem süper olur ama benim bazı olmazsa olmazlarım var kafama göre bi ev nasıl bulurum inşallah karşımıza çıkar hayırlısıyla şimdik ev mutlaka kombili olucak ara kat oluak en az  125 metrekareden başlıycak başlıycak diyom 125 metre karalerede bakmıyom aslında:D salonu kocaman olucak mutfakda ve en önemlisi benim için kullanışlı olucak ha bide iç içe dip dibe olmıycak :D aslında daha vardırda şimdi aklıma gelmiyo:Dneyse sonra görüşürüz yeni fotolar koydum face zaten görürsünüz girince:D

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 20.11.2010 17:10:13
merhaba kızlar hepinizin geçmiş byramı mübarek olsun..

bayramın 1 günü kurban etlerini ayarlayıp dağıttıktan sonra 2.gün yola cıktık,çok şükür cocuklarla yolculuk iyi geçti..5 yıldır görmediğim teyzem ve dayımda ananeme gelmişti görüştük çok iyi oldu:)
arkadaşlarımın bir kısmını görebildim malesef :( 3. gün eşimin köyündeydik köy bayramı var malum,gelen giden bulaşık tam bir kabustu,sevgili eltimde maşşallah elini suya sokmadı gıcık
derken 4.gün sabah namazından sonra cıktık yola ve geldik eşim cuma dan sonra dükkanları açmaya gitti,pek bişi anlayamadım ama yine de güzeldi..

sibel geçmiş olsun,ne diyeyim kul hakkı diyorum,Allaha havale ediyorum
aynurcum senin arkadaşın da ne pişkinmiş terbiyesiz seni anlamıyo sanıyo ya yine almak için fırsat kolluyodur,hayatım çaydanlık yerine kaloriferin üstüne bir bardak su koy faydasını göreceksin inş.
betülcüm demek sizinde dişiniz cıkmadı,bizimkide sanki 3. geliyo gibi alttan,bu gün pek iştahı yok sabahtan beri süt içti biraz o kadar,

bizimde başımıza simdi yürüteçten tepe taklak düşme çıktı odaların bazılarında mermer var kapı eşiği yüksek biraz bizimki odalara girip çıkacam derken 4 kere takla attı,yere koysam soğuk yürüteçe koysam kaza off yanında duruyorum hep başka çare yok
eminemde uyudu,yemekler hazır kociş arayana kadar dinleneyim bende:)

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 21.11.2010 00:27:25
selamlar daha doğrusu iyi geceler herkes uyudu birazdan bende yatıcam inşallah:)

ay aynur atlamışım ne cins insanlar var daha bide bile bile gel biraz daha para alıyım der gibi çocuğu falan almış olma ihtimali varmı belki çocukları almıştır ya bide insan konduramıyo yakıştıramıyo acaba diyosun günahınımı alıyorum diye düşünüyorsun 

fatma kısmen iyi geçmiş seninde bayramın seninde bayrmanız mübarek olsun kurbanınızıda allah kabul etsin  bizde bugün suedayla çarşıya çıktık eşimin büroya ayırdığım pay vardı onu götürdük suedanın dayısı vardı hemn bayram harçlığını kaptı sonrada hamburger almaya gittik ıklım ktıklım doluydu paket yaptırdık eşimin bürosunda yedi artık bu arada polis bi tanıdık görüşmüşler artık çok fazla böyle vaka olduğundan polis bakmıyormuş adliyeye gitti telefonum için dilekçe yazın demişler pazartesi günü dilekçe yaızp vericek ime numarasını bugün hattımı çıkarttırdıktelefon açılır açılmaz eşimin abisi aradı abi benim dedim hattı çıkardık dedim sonrada kayınpederim aradı onlada eşim konuştu  eşimede söyledim ben dedim telefon falan istemiyorum eski telefonumu kullanırım gelirse öteki olur gelmezsede başka alma dedim süpürge arıyorum bide sizler memnunmusunuz çok ses çıkarmaması lazım benim için nette bi araştırdık arnica bora 2400 diye bi süpürgeyi öneriyorlar ama sesi biraz yüksek sanırım bakalım eşimde 2-3 a sonra alışır zaten ses o kadar önemli olmasın emiş gücü yüksek olsun diyo bakalım napcaz 
hadi iyigeceler size susimi tuvalete kaldırmam laızm birazdan semihde uyanır:D sizinkilerde uyanıyormu öğle benimki yarım saat içinde bi uyanıyo azıcık meme emip geri uykuya dalıyo:D

eydd
  • Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 21.11.2010 13:42:53
herkese selammm

bayram geçti ama herkesin bayramı kutlu olsun

çocuklarla uğraşmaktan hiçbişey anlamdım allahtan anneciğim  geldide çok yorulmuyorum artık farklı

dişimiz hala çıkmadı tutunarak yürüyoruz kilomuz sonunda sibelin oğluşuna yetişmiş 8 500 boyunu bilmiyorum hiç bu ay doktora gitmedik 9 aylıkken kan sayımı yapılacak o zaman gidelim dedik dün ilk defa balık verdim yadi maşşallah bugünde ilk defa tahin pekmez verdim pekmezi tek yemiyor 1 kaşık tahine 2 tatlı kaşığı pekmez koyup yedirdim pek hoşlanmadı ama yedi işte böylee

bende bayram dolayısıyla sürekli yer durumdayım annemde gelince boş vaktim oluyor sürkli yiyorum bu gidişin sonu yok valla ne olcam bilmem

fatmacım arkadaşına üzüldüm allah kimseyi şaşırtmasınn

sibel semihin diş çıktımı allah nasip ederse bizde ocakta eskişehire gelicez eşimin uçuş muayenesi için .tokidede benim arkadaşım var o çok memnun evinden eşi polis lojman gibi diyor alt komşusu  üstü komşusu polismiş eskişehir güzel memleket bence. eltimin izmirde yerleşik hayatı var herşeyi satalım eskişehire yerleşelim diyorlar önümüzdeki hafta gelecekler beğenirlerse yerleşeceklar yaza

aynurcum gurbetlik zor daha varmı kesin dönüş yapmanıza

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.11.2010 09:21:51
günaydınlarr

eşimi işe yolladım  bende pc başındayım semih uyandı saat 7:30 gibi sonra biz kahvaltı yaparken geri uyudu suedamda uyuyo daha şimdi kalkınca küser gene beni bırakıp kalkmışsın diye:D 

dün akşam media markete gittik eşim bana LG nin süpürgesini aldı sesi var yok değil ama süper bi emiş gücü var ordan eşimin dayısının oğluna geçtik onlar köyde oluyorlar ev bakmaya gittik gece gece daha inşaatmış ama 113 metre kareymiş ama hiç okadar gibi durmuyo bizim evde net o kadarmış ama daha büyük benim eşyam hayatta sığmaz odalar küçük geldi gözüme azıcık daha büyük olması lazım 

ezgi müsait olursan görüşelim çocuklarla zor olur ama bi şekilde görüşürüz:) eskişehire gelice her geçen zamanla dahada güzelleşiyo tokinin nerdeki evlerinde oturuyorlar devletin yaptırdıklarındamı yoksa diğer büyük site olanlarındamı hoş develtin yaptırdıklarıda çok güzeller ama onlarda bana küçük onlarda site gibi aynı bakalım hakkımızda hayırlısı seresi ne zaman olur bilemiyorum
 üff ya bugün yeni servisimiz başlıyo dün suedanın arkadaşının annesi aradı servise ulaştıınızmı diye bende hayır dedim telefon çalınınca numaralar falan içinde gittiler okuldan aldım sabah numarayı ama ulaşılmıyo duruma göre babamız götürebilir bugün okula bakalım deniyeyimde sonra tekrar okulu arıycam adreslerimizi vermişler mi yeni servise  şimdilik bizden bu kadar belki öğleden sonra 2 komşum var gitmem gereken onlara bi uğrarım görüşürüz sonra kendinize iyi bakın haa unutmadan daha dişimiz çıkmadı neden çıkmadı onuda anlamadım bem beyaz doktorumuz ta 6 aylıkken kabarmış demişti semih daha kenarlardan tutunarak yürüyemiyo daha yeni biyere tutnup ayağa kalkıyo zamanla onuda yapar acelemiz yok ablasıda 1 yaşında yürümeye başlamışdı:D

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 22.11.2010 17:57:00
Sibelcim ben denedim ve onun yaptigina emin oldugum icin yazdim.ben utaniyorum bana yaptigini söylemeye ama hic birsey yokmus gibi ariyor.Simdi anladi heralde bayramdada aramadi insallah anlamistir.
Ben toki evlerini hic görmedim Eskisehir gercekten gittikce degisiyor guzellesiyor surekli ay insallah Ezgi ile bulusma sansiniz olur.Sibelcim ee senin istekler cok ya Genelde hep evler yakinli ben bir sultandere tarafini ayrik evler biliyorum.Bulursun canim meraketme.
Fatmacim bayrami yapmis gelmissin ay insan yanindaki is yapmayinca sinir oluyor demi sonucta oda gelmis yardim etmesi gerekliydi.Aman canim dikkat et valla benimkide surekli yerlerde geziyor nerde halisiz yer var oraya gidiyor.Aynen bende senin dedigin gibi yaptim su koydum söyle tr de oluyor kaloriferlere asiliyor burada baktim bulamadim.Masallah sizin disler cogaliyor.
Ezgicim dönus bize bagli yani gecimimizi sagliyacak durumda olursak döneriz.Bizimde hala dislerimiz cikmadi ama hic istahi yok anlamadim.Masallah yuruyecek gidecek.
Benimki agliyor tekrar ugrarim

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 23.11.2010 14:47:02
selamlar

çok zor şey aynur valla insan ummadığı birinden böyle şeyler görünce ama anlamıştır umarım yaptığı hatayı aynur sen gelmeyeli baya olduğu için eskişehiri bi görsen kenar mahalleleri yeni yağılna batıkent olsun sultandereişde ıhlamurkent vadişehir falan oralar hep ayrı ayrı dip dibe güneşini kapatmıycak şekilde yapıyorlar ama şehiriçleri gene dipdibe yapılıyo malesef:( bende kendime gvenemiyorum işde 10 senem bitcek evleneli ben hep merkezlerde oturdum en kenar şuanda oturduğum yer ki burasıda çarşıya 15 yürüyerek bakalım dün netten bi tane buldum ama sokak arasında falan dediler haber vercekler sanırım neyse ev işinin seneye yaza kadr vakti var:D

hergün mutlaka suedanın okul işleriyle uğraşıyorum okul başladı başlayaı bi oturtamadık bu sene çok aksilikler olduyardımcı öğretmen değişti öğretmen değişti servis değişti tabi servis değiştide  noldu dün 12ye 10 kala aldılar akşam 5:10 geçe gibi alıyorlar çocukları hadi geç aldılar diyim saat 6:30 da sueda yoktu telefon ettim saat 7:20 kala geldiler bugünde bekle bekle yok servis falan servisi aradım bi çocuk çıktı yanlış numara dedi kapadı sonra okulu aradı servislerin hepsi geldimi diye gelmiş e dedim benim çocuğumu almadılar servisin birisi devam etmiycekmiş kendi olanaklarıyla getircekler bugün veliler dediler size haber ulaşmadımı dediler yok dedim olanağınız varmı dediler bende yok ben getiremem küçük çocuğum var dedim babamızda işde bide mükellefe gitti hayatta gelemezdi getiremem dedim nası yaparız falan dedim müdüremize söyeldiler oda biz gelip alıcaz dediler saat 1:30  gibi müdürümüz kendisi geldi aldı gittiler akşam nasıl olcak dedim hallederiz sen merak etme getiririz falan dediler bu konuda okul müdüremiz falan iyi bu sene çok bizim şanssızlığımız oldu sueda öğlenci oldu sorunlar bitmedi 

suersi
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.11.2010 12:16:47
selamlar 

kimsecikler uğramamış bakıyorumda herkes çok yoğun sanırım fatmada sevincinden bizi unuttu:D burdanda tebrik edirm fatma güle güle iyi günlerde inşallah :)

kızlar telefonum bulundu ama dünden beri sinir halinde dolaşıyoruz tahmin ettiğimiz kişiler yani kayınvaldemlerin kiracısından çıktı ama şuan muallakta eltimlerin terasa atmışlar telefonu telefon 3 parçaydı kiracınınkız sigara içcemdiye elimin büyük kızı terasa çıkarttırmış görsün diyebaya uğraşmış eltimin kızıda görmüş gözmezden gelmiş sonra bizi aradılar ellemedik dediler bizde gittik elimizi değirmeden poşetle aldık şu kilitli poşetlerle aldık babalarna da eşim mesaj çekti önemli bi konu hakkında görüşmemiz lazım diye ama ondanada ses çıkmadı kayınvaldemlerdende tık yok hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar sanki dün hiddetlenmişim telefonda biraz sesim yükselmiş kayınpederimde yükseldi o ara sonra gittik aldık işde görümcemlerle konuştuk istemiyoruz çıkartsınlar dedik bende destek oluruz dedi ama bilmiyorum eltim barut fıçısı gibi kaıdnla beraber okula götürüyorlarmış bugün kadın kaçar gibi gitmiş gelirkende aynı ayrı gelmiş suedanın servisten hala haber yok offfff saat kaç oldu hala arayan soran yok şu bi düzene oturmadı gitti
sonra görüşürüz şimdilik  kaçtım :)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.11.2010 13:02:37
merhabalarrrrr

aşk olsun sibelcim vallahi unuttuğumdan değil,sayfa hata veriyo sürekli,msj yazıyom hata veriyo bu sefer olmaz inşallah..teşekkür ederim canım darısı başına inşallah..

bende sabah eminenin kreşe gittim para ödemeye sonra markete evde bir ton iş var anca biter akşama kadar,nevzatı sallıyorum şimdi uyusun balakacam işlere

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.11.2010 13:05:01
suersi

selamlar 

kimsecikler uğramamış bakıyorumda herkes çok yoğun sanırım fatmada sevincinden bizi unuttu:D burdanda tebrik edirm fatma güle güle iyi günlerde inşallah :)

kızlar telefonum bulundu ama dünden beri sinir halinde dolaşıyoruz tahmin ettiğimiz kişiler yani kayınvaldemlerin kiracısından çıktı ama şuan muallakta eltimlerin terasa atmışlar telefonu telefon 3 parçaydı kiracınınkız sigara içcemdiye elimin büyük kızı terasa çıkarttırmış görsün diyebaya uğraşmış eltimin kızıda görmüş gözmezden gelmiş sonra bizi aradılar ellemedik dediler bizde gittik elimizi değirmeden poşetle aldık şu kilitli poşetlerle aldık babalarna da eşim mesaj çekti önemli bi konu hakkında görüşmemiz lazım diye ama ondanada ses çıkmadı kayınvaldemlerdende tık yok hiçbişey olmamış gibi davranıyorlar sanki dün hiddetlenmişim telefonda biraz sesim yükselmiş kayınpederimde yükseldi o ara sonra gittik aldık işde görümcemlerle konuştuk istemiyoruz çıkartsınlar dedik bende destek oluruz dedi ama bilmiyorum eltim barut fıçısı gibi kaıdnla beraber okula götürüyorlarmış bugün kadın kaçar gibi gitmiş gelirkende aynı ayrı gelmiş suedanın servisten hala haber yok offfff saat kaç oldu hala arayan soran yok şu bi düzene oturmadı gitti
sonra görüşürüz şimdilik  kaçtım :)

aaaa gördün mü bak,nasıl insanlar bunlar yaaa değdimi hiç allah aşkına,adlarını kendi kendilerine lekelediler

aynur29
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.11.2010 17:21:19
Fatmacim ne oldu ya ben ne kacirdim bakayim söyleyin sekerlerim.
Sibelcim gördunmu bak tahmin ettigin kiside cikti yazaik yani hic degdimi simdi kullanamadida hayir birde yani göre bilme ihtimalinin cok fazla olan bir kisiymis.AMan öyle insanlardan uzak durmak lazim.Sizinde bir duzene oturamadi servis isi desene cok zor ya hep dusundur insallah hallederler canim.
Bana gelince felaket durumdayim.Poyraz gece cok huysuz hastaligindan dolayi ee gece bol bol uyaniyor benimde bugun basim catliyor resmen bir tarafi o kadar feci sekildeki anlatamam.Uykusuzuk beni bu hale getirdi heralde diye dusunuyorum.Bakalim araligin ikisinde kontrolumuz var gelisimi nasil istagi iyice gitti.Burnu desen hep akiyor.Bu cocuk hic iyilesmiyor nerdeyse ya doktorlar birsey yok diyorlar sinir oldum artik.
1 ay sonrada bizim mutfaklari degistirecekler bakalim o zaman ne yapacagiz.Mutfaga girmek yasak olacakmis birde evde surekli bir gurultu artik dusunemiyorum ne yapariz.
Sibelcim sultandereyi gördum ama evlendigim zamanlar dahada degismistir batikenti duydum ama digerlerini hic duymadim canim.

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.11.2010 15:33:58
s.A hanımlar ne haber,kimseler yok inşallah mesajımda hata vermez:)

aynurcum akerin çekilişinden eşarp kazandım onu diyo sibel:)b eşarbım da geldi çok güzel:) bayrama yakın çıksaydı keşke bi ton masrafa girdim:(
aynur kimi çocuğun belli yaşa kadar ağzı akıyor kimininde burnu,merak etme doktorlar bişey yok diyolarsa güven onlara:) Allah dermensız dert vermesin canım:)
nevzatın keyfi yerinde şimdi de ev süpüremiyorum resmen elektirik sübürkesini üstüne çıkıp yatıyo sıpa,hele bi hacı yatmaz aldım(balon) onunla oynuyo üstünden yuvarlanıyo:)

esraya o kadar gel dedim gelmedi:) edada girmiyor,alooo nerdesiniz kızlar öbür sayfa madalya almış :)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.11.2010 15:34:39

aynurcum akerin çekilişinden eşarp kazandım onu diyo sibel:)b eşarbım da geldi çok güzel:) bayrama yakın çıksaydı keşke bi ton masrafa girdim:(
aynur kimi çocuğun belli yaşa kadar ağzı akıyor kimininde burnu,merak etme doktorlar bişey yok diyolarsa güven onlara:) Allah dermensız dert vermesin canım:)
nevzatın keyfi yerinde şimdi de ev süpüremiyorum resmen elektirik sübürkesini üstüne çıkıp yatıyo sıpa,hele bi hacı yatmaz aldım(balon) onunla oynuyo üstünden yuvarlanıyo:)

esraya o kadar gel dedim gelmedi:) edada girmiyor,alooo nerdesiniz kızlar öbür sayfa madalya almış :)

fatmaunal
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.11.2010 15:34:39

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920 > | Sayfayı gösteriyor 19 of 20, mesajlar 721 to 760 of 793