Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 19 of 40, mesajlar 361 to 380 of 793
Yazar Mesaj
aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 09:05:49 ( #361 )
Fatmacim giris yapayim yazacam yazmisin fakat firsatin olmadi heralde canim.Ya bu giris isi beni cok sinir ediyor bir care bulmalari gerek.
Bende sabah sabah yazayim dedim simdi kahvalti edecegim hava cok guzel gunesli deniz kiyisina giderim oglusum oynasin biraz.

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 10:50:38 ( #362 )
günaydınllaarrr
ohh ne güzel herkes gelmiş :)funda unuttu bizi yalnız:D 

zuhal ohh ne güzel demek geliyorsun 2 çocuklada gezersin yanında biri olduktan sonra sana yardımcı çokda güzel geziliyo :D bende seningibi yapıyırum arada yalattırıyorum dün azıcık karpuz suyundan verdim kiraz yalıyo çilek vermiştim birara hatta zeytin yalattırdım çok çok az bal ha bide peynir  ezdim peniri çok çok az peynir verdim yedimi yemedimi bilmiyom niye peynir derseniz sueda eynir yemiyo bu bari tadına alışsın dedim :D 

edacım gezceksiniz bol bol desene bende çok bunaldım tatile gitmeyeli çok oldu zaten gittik antalyaya flan ama tatil diye değil düğün ya cenaze :( hatta dün dedim eşime yanlarında çalışan bayan tataile gitcekmiş biraz kafaya almışlar gitme falan annen gitsin diye eşim hatta demiş e çocuğa annen bakıyo yemeği o yapıyo evi falan o topluyo annen haketmiyomu o gitsin demiş ama bana gelince aynı düşünce olmuyo malesef git annenin evine diyo orda tatil yap bende yok diyom orası tatil değil oda illaki paramı vercen diyo annennlere ver işde paranı diyo delüüüü bende bilmediğim yere gitmek istiyorum diyorum :( öğle işde 

aynur sende merak etme babası yanında olcak ya oğlunun korkma gözü gibi bakar sende yanında olmayınca daha dikkat eder annemelr varken çok aldırmıyorlar ama onlar bakcaklarsa emin ol gözü gibi bakar :)

fatma bi ceee değip gitmiş :D gelir herhalde :) benim misafirler gelmedi dün bakalım bugün geliceklermi dün arşıya çıktım hava kapalıydı ama şu lavantakeselerinden yapmak için 12 tane kadar tül falan aldım koyduğum çiçeklerden kalmamış başka bi çiçek aldık onları koydum hazırladım sadece mıknatıslarıo yapışacak bide seim kısıldıki sormayın gitsin sabah namaza kalktığımda hani sesiz sessiz fısıltıyla konuşulurya sesim öğle çıkıyordu sabahda gene öğleydi arada bi çıkıyodu 1 kelimelik falan :( sorna süt içtim ılık sesim düzeldi biraz ama hala bırazan gibi:( sanırım bu gripten dolayı kaynaklanıyo grip kalmadı ama sesimide aldı gitti :(

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 11:10:26 ( #363 )
selammm

aynurcum sormuşsun mama vermiyorum bizimki memeyi reddetme süreci oldu 1 hafta kadar doktor 2 hafta içinde 200 gr almazsa mamaya başlıcaz dedi ama bu hafta 100gr almış önümüzdeki hafta tekrar gidicez günde 20 30 gr almazsa başlıcaz mamaya küçücük zaten faceboktan bakabilirsin resimlerine

herkes gelmiş sayfayı dolu görünce sevindim neyse sonra uğrarım tekrar bugün 5 30da kalktım akşam nasıl olur bilmiyorum

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 12:27:06 ( #364 )
Sibelcim cilek bir yasina kadar vermeyin diyorlar.Demek azcik azcik yalatiyorsun ee peyniri sever insallah.Benimkide annen geldi iste gördun diyor bende benim babamda var abimde var diyorum onuda seneye gör diyor.Aslinda bende aile ziyareti degilde sadece tatil istiyorum ama bu sene kaldi seneye insallah olur ama seneyede ben esime izine gitmesine izin vermeyecegim.
Ezgicim burada hemen ek mama verilmesini söyluyorlar 500 gram bile az geliyor onlara bende emmedigi zaman sutumu sagiyorum ama yok denecek kadar az azcikda olsun alsin istiyorum.Istemekle olmuyor onuda anladim icmedigim sey kalmiyor ama artis yok kismet.Bakalim guzel kizimizin fotolarina yenileri eklemissindir umarim.
Benimde yarin misafirim gelecek esli oldugu icin yemek yapacagim cayin yaninada birseyler yaparim.

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 14:17:30 ( #365 )
aynurcum güzel yorumların için teşekkür ederim kilomuzda 5800 dü geçen hafta bugün 4 de yine götürcem bakalım doktor mamaya başlıyoruz derse başlıcaz demirhan 22 ay emdi kızm içinde 22 aydan az emzirmem diyordum ama kızım fena.. komşum hayretler içinde kaldı memeyi reddetmesine dudaklarını emiyor arkadaş ve dün emzik verdim emziği emiyor memeyi kabul etmiyor boyuda 62 cm kızlar için normal gidiyor bakalım doktor ne dicek

sibelcim çilek yalatma canım o alerji yapabilir peyniride tuzsuz ver gerçi çok erken bende meyvelerde yalattırıyorum gerçi doktorumuz 4. ayda tadıcak 5.ayda 2 3 kaşık yiyecek 6.ayda herşeyi vericez demişti 6 ay çok geç oluyormuş başalamak için ben demirhanda 6.ayı beklemiştim ondan hiçbişey yemiyor

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 14:28:16 ( #366 )
oh ne güzel her geldiğimde birileri yazmış oluyo seviniyorum bende:) 

ezgicim baya zayıfsınız yani doktorlar kilo işine çok dikkat ediyo benimkide bu ay arada istemedi memeyi çok fazla almadı defnenin boyuda uzun olcak maşallah inşallah kilo alışıda düzene girer çileği bi kere falan verdim bi daha vermedim zaten ağzından başka heryere gidiyo çok erken ğrendi benim oğluşum çıkartmayı devit'i gaz damlasını falanda çıkartıyo hastalandığında zorla içiriyorduk ilacı çıkarıyo çünkü bende suedada 6 ayı  beklemiştim ama bencede geç 6 aylık yemeğe başlaması bakalım bidahaki aya doktorumuza sorcam başlayalım derse az az başlıycam bende:D 

aynur yollama kız eşini ben gitmiyorsam sende gitme de :D uçakla kaç saatlikki yol seni getirmiyo şu erkeklerin düşüncelerine akıl sır ermiyo valla :(

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 18:10:29 ( #367 )
Ezgicim ay ne guzel oglusunu cok uzun sure emdirmissin.Benim sutum yok o yuzden bebisime kizamiyorum.Sagdigim zaman 30 cc ancak cikiyor.Sen sutunu hic sagmayi denedinmi canim sutun varsa eger sagipta verebilirsin memeyi almiyorsa.Bakalim gelisimini yazarsin canim.Gercekten ek gidaya gec gecilince sonrada pek istemiyorlar.
Ben buyuk oglumda 5 aylikken azcik azcik baslamistim ama herseyi yiyiyordu.Benim bu ufaklik pek nazli olcaga benziyor.Kaan yurumeye baslayinca zor olmustu ugrasmak bebekligi cok kolaydi.Bu öyle degil bakalim sonrasi nasil olacak.
Sibelcim evet ya birileri yazinca cok iyi oluyor.Bende hemen eve girince ilk firsatta bakiyorum yazan olmusmu diye canim.EK gidaya baslayinca bunu yemedi sunu yemedi diye baslar muhabbetler yine canim.
Bizde deniz kiyisina gittik oglusum oynadi bol bol eve geldik yikadim ötekinide yere yatirdim tepinsin biraz.Bugun ilk kez kisa kollu giydirdim hava guzel oldugu icin bakalim kac gun gidecek bu gunesli hava.
Sibelcim esim ucak biletini aldi bile deme imkanim yok simdi istesede ben gitmem cunki biletler artik cok pahali oldu bu zaman kalinca hep öyle oluyor.Bende seneye acisini cikaracagim.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 18:54:15 ( #368 )
selam gene ben :Den çok ben giriyorum sanırım suedada yok ya banakaldı pc:D

bende suedayı 23 ay emzirmiştim memeye güvenip doğru dürüst bişey yemiyordu bakalım bu ne kadar emcek ama şu 6 ayı doldursa oda yetcek bana sütüm yetmiycek az gelcek diye korkuyorum bende arada huysuzlanıyo emmemek için sıktırılmayı seviyo nası çocuk bilmem meme için yatırıyorum bakıyorum almıyo başlıyo ağlamaya o öğle yaparken bende kendime doğru sıkıştırıyorum oda gülüyo şaşkın memeyi yakalamaya çalışıyo sonra alınca bende bırakıyorum oyunu :D 

iyi bakalım aynur çok uzun kalmıycaklarmış nasılsa seneye burnundan getirirsin sen kal ben gitcem de :D al çocukları çık gel:D hepinise iyi akşamlar bu akşamda düğün var ama hava soğuk gitmiycem :(

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 24.06.2010 19:03:15 ( #369 )
Sibelcim iyi en azindan oyunla aldirabiliyorsun.Benimki aglarken kizariyor nasil direniyor bir görsen o gucu nerden buluyor diye dusunmuyor degilim.Ben kaan erce dede 6 ay emzire bilmistim.Bu o kadar bile dayanmayacakya o yuzdan kafama takiyorum.Bazende her cocuk anne sutunle beslenmiyorya diye teselli etmeye calisiyorum.
Hava soguk demek bizim burasida yaniyor.Yaz oldugu icin havada kararmiyor ne guzel hep gunduz gibi ama kisin hep karanlik olmasi bunaltiyor.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.06.2010 14:41:53 ( #370 )
selamlarr,

aynur zor valla işin 6 ayı bari tamamlasanız ama dahada baya var verme süresini uzatsan acaba olmazmıki? bazen ben 2 saati geçiriyorum kendi mızıldayana kadar oz aman hiç inatlaşmadan kendisi kapıyo hemen:D 

bugün moralim bozuk  hani misafir gelicek demiştim ya gelmediler bugünde gelmezlerse gelmezler zaten diye düşünüyordum pazartesi düğün vardı salı biyere gitmişler onuda biliyorum kızdım doğrusu biri benim yaşımda eşimin dayısının kızı diğerleride kardeşileri anneleri birde diğer dayısını eşi vardı kii bunlar kütahyada konyada oturuyorlar benim yaşımda olanla çok iyi anlaşırız gezcez demişti bana gittikleri yerdede bana geleceklerini söylemişler ama gelmediler üzüldüm bende onca yoldan gelirlerde niye uğramazlar insanbi hayırlı olsuna gelir başka yerleri gezeceklerine akşamda olsa 5 dk. uğrasalardı geliler diye hadi ortada kalmıyım diye hazırlık falan yaptım ama gelmediler bende üzüldüm doğrusu verdikleri değeride anlamış oldum dolayısıyla gelmezse gelmesinler bende yorulmamış olurum kendileri kaybederler:(

sueda annanesinde demiştim bugün aradaılar şu kağıt tutacakları maşlar olurya onu dudağına kıstırmış annemde başka odada kuran okuyormuş çıkramamışda annemde bilememiş içine falan girdi sanmış sağlıkocağına gidiyolarmış sonra benimki söylemiş burdan sıktırınca çıkıyo diye çıkartmışlar ma baya canı yanmış kuzumun içim gitti ama kızdımda çok söylüyorum öğle şeyleri ağzına sokma diye bidaha sokmaz ama canın yandığıyla kaldı işde :( benden bu kadar hadi sizde gelin dün ne güzel cıvıl cıvıldı sayfamız:)

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.06.2010 17:12:12 ( #371 )
Sibelcim çok geçmıs olsun.rabbım daha beterınden korusun yavrularımızı.
Aynurcum bende gecelerı kalkmadıgında sagıyorum bendende 50cc anca cıkıyor. ama emzırmek sagmak lazım yoksa kesılıır Allah korusun o az olanda
ya benımkı mama verıyorum ama ne kadar doysada yıne benım memeyı emmeek ıstıyor. mememde uyutup oyle yataga koyuyorum. tam bı meme manyagı :P  once emzırıyorum sonra mama sonra ustune bıaha emmmek ıstıyor benı :P
bırde su mamaya basladıgımızdan berı kakası sıvı ya. gunde 5 kez falan yapıyor hemsıreye sordum normal dedı.
Bugun bız ası olduk. yagmurluydu zor gıttık donerken yakalandım taksı cevırdım mecbur.
bırdahakı ay verem asısı verdı. tarıhıde benım kardesımın dugun gunu. aynı denılen gun yaptırmam lazımmıs. ınsallah sorun cıkmaz.
yıgıt suan uyuyorken yemegımı yapıyorum . buralardayımm

fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.06.2010 18:36:02 ( #372 )
merhaba kızlar

aynurcum o gün yazcaktım..bir sürü yazdım pc nin şarjı bitti yazdıklarımda gitti anlatamam cok sinirlendim..bir dahada yazamadım..2 gündür kayınvalidemlerdeydik..sanki mesafe cok uzun ya.. arada  10 dk yürüme mesafesi var kalıdık işte..orada yatak odamız var..sevgili eşimin tuhaf işleri..ev dubleks yerleşti üst kata..yeni geldim temizlik yapmaktan canım cıktı..paraya kıyamıyo kaynanam ayda 1 sefer tutuyo kadın..bende gidince yapmadan duramıyorum illa mangal istiyo eşim düşünün terasda mangal pisliğini her iş bana bakıyo yak pişir servis et..Allahtan görümcem yardım ediyo bulaşıklara..
aynurcum aynı şey bendede var sütüm az ben önce emziriyorum sonra mama veriyorum...benim kızda 2.5 ay emmişti..vallahi anlamadım kilolar aldı gidiyo sütde tık yokk..

oooo eda hoşgeldin

nevzat ağlıyo

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.06.2010 18:44:18 ( #373 )
heeh devam edeyim..
bizim 4 ayımıza az kaldı başlayaam ek gıdaya..yoğrla başlamayı düşünüyorum..ev mayası ila mayalayacam...bide aptamil ile mama tarifi var onu verecem
yine ağlıyor..

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 25.06.2010 20:06:44 ( #374 )
Benimde misafirim vardi isler ancak bitti oturdum yemek hazirla topla cay servisi bebek derken aksam oldu.
Sibelcim benimkide jerseyi agzian sokuyor cok kiziyorum ama hic dinlemiyor.Aman birsey olmadan atlatmisiniz allah korusun.Misafirlerinde gelmemis kendileri bilir canim sende yorulmaktan kurtulmussun canim cocuklan misafir cok zor oluyor tam servis yapacan bebek uyaniyor hadi bir ona bak bir misafire yorucu.bebege bende iyice aglamadan meme vermiyorum ama nafile canim.
Elacim benim ilk zamanlar 50 cc cikiyordu sonra dahada azaldi canim birak 6 ayi ben zar zor 4 ay versem ona raziyim.
Fatmacim bende ayni sekilde yapiyorum ilk önce kendimi emziriyorum zorlada olsa sonra mamasini veriyorum.Bende ne kadar emerse emsin nerdeyse 160 cc mama iciyor bazen yetmiyor daha istiyor canim.4 aylik oluyorsunuz yavas yavas vermeye baslarsiniz ek gidalari ilk basta yogurt meyvesuyu ile baslamak en iyisi canim.
Bende altini aciyorum bez seriyorum abisinle birlikte bir oynuyorlar gulucukler atiyor dönmeye baslamadi ama yerde tepiniyor.Bizim temmuz 5 de kontrolumuz ve asimiz var bakalim gelisimi nasil beyfendinin.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 26.06.2010 11:55:50 ( #375 )
selamlarr,

ben hiç sağmadım valla bilmiyorum ne kadar sütüm var ama doyuyo sanırım 2 saatte bi veriyorum memeyi zaten mama yemek istemiyor benimki emzikle biberonla arası yok memede 15 dk. zaman geçiriyo nerdeyse bazne kendi bırakıyo bazen ben çekiyorum oyun oynuyo sanki emzik niyetine kullanıyo:D bizimde aşımız temmuzun 20 sinde bu ay yoktu rota virüs demişerdi ama ben yaptırmıycam suedayada yaptoırmamıştım haberim bile yoktu :) ek gıdalara sağlık ocağaında 6. ayda diyorlar ama doktoruma sorcam bakalım ne diycek bence nekadar erken başlarsa o kadar iyi olcak sueda gibi zorlanmam inşallah :D büyük sorun bence ek gıdaya geçince başlıycak yok kakasıydı yemesiydi emmesiydi derken baya bi uğraşcaz sanırım :D 

sueda bugün geliyo özlemiş kuzum dün öğle dedi annanesigil teyzesini karşılamaya gelcekler gara onuda getircekler yeter bu kadar tatil sonra yine gider:)  şu havalarda bi düzelemedi gitti :( hoş düzelsede gidecek yerimiz yok çarşıya gidip turluyoruz ondada seihin karnı acıkıyo bidaha doyurmaya yer arıyoruz sıpayı :D

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.06.2010 12:41:21 ( #376 )
iyiki geldim herkesi kaçırdım..ben gelince kaçmış herkes..

eda Allah kavuştursun kızınla..ben hiçç ayrı kalamıyorum..kızın kıskançlık yaptımı merak ettim inşallah yapmamıştır..

sibel seninide gelyomuş hadi gözün aydın bizim aşımızda ayın 1 inde..3. ayda yoktu aşı..kaç kilo oldu acaba baya olmuştur çünkü pek doymak bilmiyo bizimki..kafasını beline kadar kaldırıyo artık..dün elmayı rendeledim suyunu süzdüm verdim uykuda içirdim yarım cay bardağı kadar yuttu hepsini..dışardan yemeye pek hevesli..ben 6 aydan sonra azar azar herşeyden vericem kızımda hiç zorlanmadım bu yüzden bide ben 1 yaşından sonra kendisine bıraktım yemek yemeyi hiç elimde tabakla dolaşmadım kendisi döktü saçtı yedi..şimdiki iştahını buna bağlıyorum dktrda öyle diyo..kendi yiyince daha zevkli iştahlı oluyo..

ezgicim demek rahmetli babanın adı nevzat...insanın içi bi tuhaf oluyo dimi..Allah mekanını cennet etsin inşallah..vallahi defne zayıf diyosun ama maşallah tombik görünüyo..benim tel bozuldu tamirde bende ekleyecem nevzatın fotosunu..oğlunu aldın mı kreşten bizim ki evde talan ediyo heryeri

aynurcum sizin aşı düzenleri buradakilerden farklı galiba..bizim 3 ayda aşımız yoktu..annenin gidişine adapte oldunmu..ben annem gidince daha düzene oturdum..planlı oldu herşey..bakalım eminenin ameliyatı kesinleşsin yarın gelecek...bizde yarın 1 de hastahane ye gidecez  anestezi uzmanı görcekmiş..hala biraz öksürüğü var bakalım ne diyecek antibiyotiği içmediki...kokusundan bile midesi bulandı..normalde tüm verdiğim ilaçları içer ama agumentine karşı hassas..
annem gelince ne yapacam bilmiyorumemine tam ananeci onu buldumu hiçbirşey görmüyo gözü..nasıl ayrılacak..şımarıklık 2 kata cıkacak

kalkayım evi toparlayayım görümcem kahvaltıdaydı bizde cocuklar ortalığı karıştırdı toplayıp yemeğe girişecem..nevzat uyuyo eminedeoyuncak dolabını boşaltmış...ahaa uyandı...

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.06.2010 14:37:16 ( #377 )
Slmm guzel bır pazar gunu evdeyız. esim ıs yerındekı arkadasıının dugununue gıttı kırklarelıne bız evde kaldık yıgıtle basbasa. dun hıc gunduz uyumadı bugun zarzor uyuttum.
fatmacım ılk gunler kıskandı bıraz ama bı okadarda cok sevdı devamlı opmek ıstedı. kıskanclıgı bana yapmadı babanne dedey yaptı onların kucaga almalarını ıstemedı.ama zamanla alıstı sonra ızın verdı sevmelerıne.
bende ayrı kalamam sanıyordum ama onun ıyılıgı ıcın katlandım ayrılıga. burda kalsa devamlı tv ızler sıkılırdı onunla cok ılgılenemedıgım ıcın.sımdı denız kum gunes. herkes emrı altında. babanesı cok ıyı bakıyordur emınımm. bır hafta daha kalıcak. nızde o zamana kadar bıraz daha duzene gırerız :)
benımkı kallktı emzıreyım gelırım yıne.
sıbelcım ben gece o uyuyrken bosalsın dıye sagıyorum bzen 50 cc cıkıyor. mama vermeden once hep emerdı doymazdı bu ay 500 gr almıs sadece daha cok alması lazımmıs.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.06.2010 17:36:25 ( #378 )
selamlar bugün pazar gezmesi yaptık alışveriş merkezine gittik azıcık beyaz eşya falan baktık media marketten sonra ben bebek ünitesine geçtim semihi doyurmak için ordanda C&A ya 2 tane yazlık 1 tanede pijama takımı aldım semihi ama pijamalar süper bişiy suedayada bi tane elbise sonra hemen LCW fyta geçtik bi tane sportif kısa kollu bi gömlek aldım kendime kocişde bi dene gömlek aldı sonra eve geldik şimdi semih uyuyo suedayla babasıda düğüne çocuk gezdirmeye gittiler şimdi geçtiler evin yakınından onlara baktım geldim bizde böyle gfotolarını koyayım bakalım beğenecekmisiniz:) (tabi becerebilirsem)

bide kot kısa bahçıvan ladım ama onu yükleyemedm malesef kalitelei şeyler ben çok beğendim:D tavsiye ederim vardır herhalde sizin orlardada C&A:D

bu arada kociş apart bi otele gitmek istiyo bikaç günlüğüne bakalım napcaz:D annemleride götürmek istiyo  çocuklarla ilgilnilmesi lazım hem onlarada değişiklik olur hep onlar ilgilenmez zatende arada bana yardımcı olurlar:D
Eklenen resim(ler)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.06.2010 18:11:48 ( #379 )
herkesler nerdee? haftasonu rehavetinden kurtulamadık galiba:D bizde herşey aynen devam semih bu sıra biraz huysuzluk yapıyo ama onuda anlamış değilim :)

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.06.2010 11:26:34 ( #380 )
Selamlar kimsecikler gelmemis Sibelden baska cicilerin cok guzel sibelcim gule gule giydir canim.
Bende havalar cok guzel evde hic durmuyoruz havuza gidiyoruz deniz kiyisina gidiyoruz.Hic firsat olmuyor anlayacaginiz guzel hava oldumu atiyorum kendimi disariya yoksa bu ulkede sicaklari görmek cok olmadigi icin ne yapalim.
Bebise gelince artik beni emmeyi tamamen birakti hic mememi almiyor bende sagiyorum sutumu azda olsun anne sutu alsin istiyorum.Geri kalan hersey yolunda gidiyor bakalim hemsire kontrolunden sonra kilosunuda ögrenecegiz insallah iyidir boyu kilosu oglusumun.
Buyuk olan beyfendi ise keyfi yerinde ohh bol bol havuz sefasi yapiyor.
Simdilik benden bu kadar birazda cikacagim tekrar havuza gidecegim.

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 19 of 40, mesajlar 361 to 380 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 19 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat