Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 20 of 40, mesajlar 381 to 400 of 793
Yazar Mesaj
suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: eskişehir
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.06.2010 15:22:56 ( #381 )
selamlar :) ah aynur gelmiş demek havalar güzel gidiyo geziyosunuz bizim burası halen aynı öğleden sonra yağmur yağıyo :( bizim yerimizede gezin:D

bende yoruldum biraz dinleneyim dedim çamaşır astım ev süpürdüm mutfağı toparladım makineyi çalıştırdım akşama köfte yuğurdum baya yoruldum yani birazdan semih maratonu başlar :D 

dün akşam annemlerle amcam vardı oraya gittik amcam rahatsızmış biraz sonra annemleri bıraktık evimize geliyoruz semih  annemlerde bi başladı ağlamaya arabada durmadan ağladı eve geldik hala ağlıyo gazımı var falan derken havlu ısısttım karnına koyduk sonra biraz sakinledi memede almıyo bizim gene meme almama dönemimiz başladı geçen almaya başlamıştık gene mücadele ediyoruz bu bebekler niye böyle aynurda yazmış bıraktı diye :( artık ek gıdalara falan başlarız herhalde 4. aydan itibaren yavaş yavaş yoksa bunlar çabuk bırakcak bizi :( ben mamada vermiyorum biberonda benimki niye böyle yapıyo onuda anlamıyorum umarım çabucak atatırız bu dönemide:( 

bizden bu kadarlık kendinize iyi bakın bebişlere bakarsınız zaten onu dmeiyorum bile:D 

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.07.2010 08:53:24 ( #382 )
Sibelcim demek seninkide emmek istemiyor ama insallah gecici dönemdir.Benimki mamaya alisik oldugu icin cabuk birakti diyorum ama sutumude sagiyorum az cikiyor ee cocuk iki cekse bitiyor demek sutum.
Demek orasi yagmurlu bugunde burasi kapali belki Eskisehir gunesli olur o zaman bugun insallah.
Bende bugun evdeyim diyemiyorum utu yapacagim alisverise cikacagim.Yarin arkadasin cocugunun dogumgunu var hediye almam gerekli.Burada indirimler basladi ama hic alasim yok benim kilo hala 90 duruyor en kisa zamanda spora falan baslamam gerekli böyle olmayacak.Eliptik bisikletim vardi oda artik eskimis gicirdiyor yagladim nafile yine aynisindan almayi dusunuyorum cok faydasini görmustum.
kendinize iyi bakin herkes tatil yapiyor anlasilan.

fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Katıldı: 19 January 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.07.2010 17:21:08 ( #383 )
merhaba kızlar..
emine dün 9 da ameliyata girdi..11 15 decıktı öldüm öldüm dirildim saatlar geçmek bilmedi..cok zormuş..2 saat kendine gelemedi ağladı hiç kendinde değildi geç uyandı..ama narkozu kusunca rahatladı..akşam 4 de eve döndük..şimdi sadece dondurma soğuk süt ve soğuk su içebiliyo..ağlıyo açım diye..annem geldi zor idare ediyoruz..meğer kızımın duyma oranıda düşükmüş kulak zarının arkasında sıvı oluşmuş geç kalınmış ama herşey yolunda dedi dktr..kulağınada tüp takıldı bademcikleride soğutma yöntemiyle küçültülmüş..zor cok zor geçti uyanamayacak diye cok korktum..cok faydasını göreceksiniz dedi dktr..kurtulduk geniz etinden

aynurcum cok üzüldüm memeyi bırakmasına benimkide yakındır..yarın bizimde aşımız var..
sibelcim senin oğlan sinirli olacak herhalde..kızınca almıyo

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.07.2010 11:52:13 ( #384 )
günaydınlarr
ilkönce büyük geçmiş olsun fatma senin yerine olsam delirirdim herhalde benim poğlan baya sinirli olcak sanırım yada çok inatçı e inatçı olursa normaldir ben inatçı baba inatçı :D baya bi inatçı olur sanırım :D 

bizde herşey aynı gidiyo halen tatil planı falan yapmaya çalışıyoruz eşim kiralık yazlık türü bişey düşünüyo bende aslında otel istiyorum en azından yemek derdi olmasın diye ayın 14 dündede görümcemler çıkcaklar fransadan yola o zamana kadar bi şeyler yapsak süper olcak çok yoruluyorum 2 çocukla gündüz  akşama kadar pilim bitiyo tabi :(

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.07.2010 12:39:00 ( #385 )
Selamlar
Fatmacim cok gecmis olsun insallah simdi daha iyidir.Ay bende o konularda dayanikli degilim oglusumu bir sunnet ettirdim o agladi ben agladim ameliyat olsa ne yaparim bilemiyorum.
sibelcim sizde daha tatil planini kesinlestirmemissiniz.
Bana gelince guzel havalarda gezmeye calisiyorum.Ufakligin yarin kontrolu var bakalim gelisimi nasil sadece mama veriyorum emmesi bitti sagiyorum ama cok az geliyor.sagdikca göguslerim daha cok aciyor bilmiyorum ne yapacagim.Belkide hic sagmadan birakacagim cunki cok gelmiyor azda olsa alsin istiyorum.
Bugunde utulerimi yaptim birazdanda deniz kiyisina gitmeyi dusunuyorum.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.07.2010 13:13:52 ( #386 )
herkese iyi pazarlar:)

dün annemlere gittik hazır gitmişken suedayla semihi yıkadım :D suedanın saçlarını kestim biraz bugün biraz daha kestim omuzlarına değecek kadar ama biraz yamuk oldu sanırım yanları küçük sıpam inat etmeseydi kuaföre götürecektim kestirmeye ama gitmiycem diye ağladı olmadı yarın düzelttirmeye götürürüm :D kociş evde şuan uyumaya çalışıyo semih uyudu sueda çizgi film seyrediyo 
tatil konusuna gelince annemlerle gitmek istiyoruz ama bu hafta kpss sınavı var ablamla kardeşim ona girecekler o yüzden annem gitmiyo yazlık kiralamayı düşünüyoruz eğer ablam izin alabilirse ayın 11de sonra 4-5 günlüğüne kuşadası tarafına gitmeyi düşünüyoruz eğer gitmezlerse daha yakına balıkesir tarafına yada hiç gitmeyiz diye düşünüyoruz ne kadar adam çok olursa çocuğa bakcak kişi o kadar çoğalır herkes tatilini yapar :D bizden bu kadar hepinize iyi pazarlar:)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.07.2010 10:09:16 ( #387 )
tarih :05/07/2005

yer eskişehir

artık 2 kişilik ailemize 1 kişi daha eklendi allahım bu ne güzellikdi minicik elleri daha yeni doğmuş olmasına rağmen böcek böcek bakan gözleriyle dünyaya merhaba diyordu doğdu ve evimize neşe getirdi ne çabuk geçti günler tarih artık 05/07/2010 artık minik kuzum birazdaha büyük bütün hallaeri aklımda ağlarken anne anne diye ağlayan bi bebek ıngalamak yerine örümceğinda hayata ilk adımlarnı atmaya başlar ve her yeri karıştırır o minik parmakları babasının çekmecelerini karıştırır mutfakta diğer odada ben seslerinim AŞKIMMMM nerdeyse ilk söylemeye başladığı şey ne kadarda sevimli tatlı söyler AKIMMM :) kucağımda beraber ettiğimiz danslar hastalıkları hatta gaz sancıları ki halen onla uğraşıyoruz babasına seslenişi peşinden BABACIK BABACIK diye dolanışı ne kadarda güzel söylerdi minik minik adımlarla düşmekten korkmazcasına yamuk yumuk koşması çiçek çıkardığı zaman dün gibi aklımda ağlıyordu kaşınıyo acıyo diye bende artık ne kadar son haddime geldiysem bende ağlamışım o minicik yüreğiyle annesine kıyamadı ağlama annecim diye küçücük elleriyle göz yaşlarımı sildi acımıyo ağlama sen dedi miniğim günler ne çabuk geçiyor artık birazdaha büyüğüz ve şimdi annesinin prensesi yaş daha büyüdü ne kdar kavga etsekde tartışsakda hatta dövüşsekde annesinin ilk göz ağrısı
artık odada büyüdü abla oldu kıskançlıklar yapıyo çok normal aslında bütün zamanımı onla geçiriyordum anne kardeş arkadaş hepsi bendim onun için şimdi zamanı bölündü ama sevgisi değil ne kadar kızsamda bağırsamda o benim ilk göz ağrım annesinin küçük prensesi artık büyüdü buzdolabına annesi için yumurtaları özenle yerleştiriyo kendisi giyinip kendisi soyunuyo arada yaramazlık yapıyo ama yinede

seni çoookkk seviyoruz küçük meleğim artık 1 sene daha büyüdü

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.07.2010 13:10:44 ( #388 )
Herkeze selam...

Öncelikle Fatmacım geçmiş olsun ben o stresi tam 3  kere yaşadım büyük  oğlum 2 kere küçük oğlum 1 kere ama iyileşince  unutuyorsun bütün herşeyi Rabbim herkezin yavrularını korusun yemek niye vermediniz ftma bize 5 saat  sonra herşey yedirebilirsiniz dediler acaba sizin bademcik de mi oldu bizim geniz eti ve tüp  takıldı...

Sibelcim Sueda iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun bahtıda yüzü gibi güzel olsun İNŞALLAH... Onlar bizim ilk göz ağrımız yerleri hep ayrı olacak....

Aynur Maşallah iyi geziyorsun 2 çocukla ben annemlere gitmeye üşeniyorum çanta hazırla onları hazırla zor geliyor inanki bir yere gidiceksemde süt sağıp babaneye bırakıyorum abiyle gidiyoruz heryere... 

Ela sen neler yapıyorsun ufaklık büyüdümü...

Bizde tatile gidicez nasip olursa cuma yola çıkıcaz kayınvalidem ve kardeşimide götürüyoruz Sibelin dediği gibi insan ne kadar fazla olursa yardımcıda o kadar fazla oluyor....
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.07.2010 10:45:41 ( #389 )
Selamlar
Sibelcim dogumgununuz kutlu olsun seneler gelip geciyor demi insan nasil duygalaniyor.Ne zaman yuruyecek ne zaman konusacak falan derken buyuyup gidiyorlar.
Betulcum evet iki cocuklan hazirlanmasi falan zor oluyor ama buraninda yazi cok surmuyorki gunes görunce atacaksin kendini disariya baska turlu bu ulke cekilmez canim.Öyle canim sikilinca kapisini calip oturabilecegin bir komsunda olmuyor.Buyuk olanda evde bunaliyor.Bugunde lunaparka gidecegiz bakalim ama hava kapali gözukuyor insallah yagmur yagmaz.
dun kontrolumuz ve asimiz vardi.Asi vurunca hic aglamadi hemsire cok sasirdi tabiki bende sonrasinda biraz huysuz oldu ama gecti.Kilosu 6kilo422 gr boyu61cm cikti.Beni emmiyor sadece mama ile besleniyor dedim.Beni emmeyi tamamen birakti bende sut sagmayi birakacagim nerdeyse hic yok kadar az sutum cunki ne yapalim bu 6 ay sabredemedi.Neyse ben cikiyorum sonra bir ara yine ugrarim.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.07.2010 11:31:56 ( #390 )
selamlar,

dün doüğumgünümüzü kutladık :) annanemize gittik akşam  babasına dedim uğurböcekli pasta al diye bi yerde görmüştü ve istemişti aklımdaydı bide babamız sözde suedaya sultan papağanı aldı  egfe koyduk adını şimdi içerde bağırıp duruyo off nasıl katlanılır bu sese bilmiyorum :( 

tatilimiz nerdeyse belli oldu denilebilir :D önümüzdeki hafta için eşim izin aldı ablamdan haber bekliyoruz alırsa önümüzdeki haftaya kuşadasında olucam inşallah oranın havasıda çok sıcak oluyomuş belki kociş karar değiştirir:D

doğum günü dilekleriniz için teşekkür ederiz bu arada çok çabuk büyüyorlar hakkaten :)

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.07.2010 09:35:45 ( #391 )
Fatmacım çok gecmıs olsun.ınsallah kızın cabacaktoparlanır ıyılesır.
.sıbelcım suedanın dogum gunu kutllu olsun Rabbım nıce omurler versın. çok duygulu yazmıssın.nerdeyse aglıycaktım.
tatıle gıdecekmıssınız bızde kusadasına gıdıcez tatıle kayınvalıdemlerın yazlıgı var orada. çok sıcak oluyor orası. ben bıle sımdıden ne koysam dıye dusunur oldum sıcaklarda yanmamak ıcın. ben hasemayla denıse gırıyorum bıraz olsun oyle seınlıyorum ama bu senee gırebılımıyım bılmıyorum:)
Betulcum sızede cok gecmıs olsun. sızde tatıle gıdıyormussunuz sızede ıyı tatıller canımm
Bize gelince gecen cuma kızım dondu kusadasından benı cok ozlemıs geldıgınden berı gecelerı beraber uyuyoruz. ayagına gecenlerde terlık vurdu ve bant yapıstırma apttalııgıını yaptım. aptallık dıyorum cumku kızımın banta alerjısı var sımdı ayagı cok kotu oldu devamlı kaısınıyor dıye aglıyor ve ben onu gordukce kendıme kızıyorumm
Yiğit gunduzlerı uyumuyor 15 dakkıka uyuyor uyanıyor. emmesı ıyıı .gunde 3 kez aralarda mama takvıyesı yapıyorum. yıgıtte dısarıyı cok sevıyor hemen uyuyor arabasında dısarı cıkınca.
bırde banyo yapmayı cok sevıyor hıc aglamıyor banyo yaparken banyadon sonrada harıka bır emme ve pesıne uyuyor. dun banyodan sonra karnını doyurup bı uyuttum 2,5 saat delıksız uyudu.bugun bır daha denıycek bakalım yarıycakmı.
benımde 2 hafta sonra kız kardesımın dugunu var. haftaya ınsallah gıdıcem bursaya.dugune kyananamlarda gelıcek hep beraber kusaadasınıa donucez. :)

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 08.07.2010 11:15:51 ( #392 )
selamlarr 

bi kaç gündür bi stresdir gidiyodur bende tatil yerini ayarlaamamıştımki bendne başkada bakan yoktu kuşadasından vazgeçtik 500 km falan oluyo bizim burdan çocuklarla zor olur diye bizde balıkesire gitmeye karar verdik bugün sabah yerimizide ayraladım balıkesir edremit akçaya gidiyoruz:) pazartesi çıkıyoruz yola cumartesi dönüyoruz görümcemler gelicek fransadan onlarda ayın 13 ü gece yola çıkıyolar 16 sı gibi eskişehirdeler biz bi gün gecikmeli gidicez hoşgeldine ama onlarda dinlenmiş olurlar:) ama biz yorgun :D olsun gidip biraz kafa dağıtcazya buda yeter belki seneye ev falan almazsak kuşadasına gideriz çocuklarla em onlarda büyümüş olurlar:) hep beraber tatilin tadını çıkartırız:)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 08.07.2010 23:29:03 ( #393 )
merhaba kızlar yazmadım uzun zamandır..emine cok yordu beni..ama cok şükür iyiyiz..1 hafta yemek problemi çektik..nevzatta iyi maşşallahı var..ama aynurcum beni emmiyo sağıp veriyorum azda olsa..
annem burda pazar gidecek bizde pazartesi yada salı çıkacaz yola..nasip nereyese oraya..
yarında misafir gelcek hazırlık yaptım

edacım vallahi o yöntem biraz geçici belli bir zaman sonra vücut hergün banyoya alışıyo uyuku saati azalıyo...deneme yap bakalım

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..o ameliyathane önünde beklediğim kabus dolu anlar aklıma geldikçe içim daralıyo..Allahım hiç kimseyi evlatlarıyla  imtihan etmesin..

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 08.07.2010 23:33:10 ( #394 )
esimveoglum

Herkeze selam...

Öncelikle Fatmacım geçmiş olsun ben o stresi tam 3  kere yaşadım büyük  oğlum 2 kere küçük oğlum 1 kere ama iyileşince  unutuyorsun bütün herşeyi Rabbim herkezin yavrularını korusun yemek niye vermediniz ftma bize 5 saat  sonra herşey yedirebilirsiniz dediler acaba sizin bademcik de mi oldu bizim geniz eti ve tüp  takıldı...

Sibelcim Sueda iyi ki doğmuş doğum günü kutlu olsun bahtıda yüzü gibi güzel olsun İNŞALLAH... Onlar bizim ilk göz ağrımız yerleri hep ayrı olacak....

Aynur Maşallah iyi geziyorsun 2 çocukla ben annemlere gitmeye üşeniyorum çanta hazırla onları hazırla zor geliyor inanki bir yere gidiceksemde süt sağıp babaneye bırakıyorum abiyle gidiyoruz heryere... 

Ela sen neler yapıyorsun ufaklık büyüdümü...

Bizde tatile gidicez nasip olursa cuma yola çıkıcaz kayınvalidem ve kardeşimide götürüyoruz Sibelin dediği gibi insan ne kadar fazla olursa yardımcıda o kadar fazla oluyor....

ay gerçekten cok zor..bademciklerini soğutma yöntemiyle küçültmüşler..bize bişey demediler ameliyattan sonra öğrendik..ama içim rahat..3 gün sadece soğuk süt su ve dondurma verdiler...cok zorlandık..sen benim biyümemi istemiyosun bana yemek vermiyosun diye ağlayıp durdu

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 11.07.2010 11:33:51 ( #395 )
selamlar,
fatma tekrara geçmiş olsun benim kız yemek yemiyo normaldede:( öğle bişe olsa naprdık  bilmiyorum. demek sizde gidiyorsunuz tatile bizde yarın çıkıcaz inşallah yola bakalım ilk uzun yolculuğumuz nasıl geçicek semihle bazen arabada öğle bi ağlıyoki susturamıyorsun inşallah uyuya uuya giderde rahat rahat yolculuk yaparız halamın kızının semihden 1 gün büyük oğlu var antalyada oturuyorlar otobüsle eskişehire geldiler büyük cesaret diyorum 7 saat falan sürüyo ben uzak olmasın dedim balıkesir edremit akçaya gidelim dedim ama orasıda 5 saat miş bilseydim fikrimden vazgeçemz yine kuşadasına giderdim seneye inşallah eşim öğle dedi bişey çıkmazsa ev falan almazsak seneye gideri zdedi hem semihde büyümüş olur ailecek gider  gezeriz:)

öğle bi hazırlık yaptımki sormayın 3 lü bi kolttuğun üzeri valiz dolu :D suenınkiler kendi çantasında semihinkiler kendininkinde bi tanesinde havlular çarşaflar var bi tanesinde deniz malzemeleri mayoları işde palj havlusu simitler kolluklar falan bi valizde bizimkiler var artı daha suednın lazımlığı (malesefki normal tuvalete girmiyo terlikler şampuanlar eşimin ortağından doblo aldık gitmek için ama daha annemlerin çantalar var nası sığdırcaz bilmem semihin arabası anakucağı falanda olcak  daha :D evi götürüyorum resmen :):):)

neyse net bulursam oralardan girerim pc yi götürüyoruz ama bulabilirsem tabi:D kendinize iyi bakın görüşürüzz 

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 14.07.2010 21:07:25 ( #396 )
aman yaaaa o kadar yazdım silindi öfff zaten canım burnumda...bizim tatil yılan hikayesine döndü sevgili eşimin yüzünden..ana baba olmadan gidemez bir yere..ayın 23 den sonra demiş kayınbaba..oda belki..belkide kayınvalidemi bizle gönderir kendi iş seyahatine çıkar kaynanamda beni oralarda sinir eder..

sibel güle güle gidip gelin inşallah ailecek güzel tatil geçirisiniz
aynur eda siz nerelerdesiniz

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 15.07.2010 17:42:19 ( #397 )
Fatmacim demek sizin tatil olayi tam kesin degil insallah guzel bir tatil olur.
Bizim buralar o kadar sicak olduki buraya geldigimden beri bu kadar sicak görmemistim.Bende bazen geziyorum bazen evdeyim.Arkadasim hamile ama cok bulantilari basladi arada onun cocugunada bakiyorum.Simdi hastaneye yatirdilar serum falan veriyorlar ogluda bende kaliyor.Yani dusunun suan uc cocuklu hayat yasiyorum.Sicaklardanda bebisim isilik oldu uyku duzeni bile degisti uyuyamiyor cok sicaklarda allahtan gece uyuyor uzun sureli ama yinede 2 kere kalkiyoruz.Bizimkinde daha dönme calismalari yok azci yan dönuyor ama tam olarak dönemiyor.Ama cok ilgi istiyor hep birileri onunla konussun istiyor:Benimki beni cagiriyor hadi bende kactim.

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 17.07.2010 13:41:29 ( #398 )
Herkeze selam,

Biz tatilden döndük cuma gittik salı döndük 5 ggünlüğüne kısa bir tatil yaptık ama çok güzel geçti bebeğim beni hiç üzmedi havuza sokamadık su soğuk geldi ama denize biraz ayaklarını soktuk abimizde hiç keyif almadı tatil bize yaradı kızkardeşimi ve kayın validemide götürmüştük çok faydaları oldu yanlız tatilden döndüğümüzden beri çamaşırım yeni bitti ütü ev derken ALLAH tan annem yardıma geldi...

Sibel,Ela ve Fatma sizde gidecekmişsiniz Allah hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip etsin..

Perşembe günü aşımızıda olduk hafta içide doktor kontrolümüz var ramazanda ek gıdaya başlamak istiyorum sizler başladınız mı doktoruma danışıcam bakalım ne diyecek...
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 17.07.2010 21:37:39 ( #399 )
selamlarr ben geldim tatilden 

uzun 5 saatlik yolculuktan sonra kiraladığımız eve ulaştık semihin hiç eziyeti olmadı uyuya uyuya gitti arada emzirmek için önüme aldım sonra uyudu kaldı hiç uyku pronlemimiz olmadı semihdede suedada isilik oldu bi iki güne geçer sanırım su kuşu kızım denizden çıkmadı semihinde bi kaç kere ayaklarını soktuk denize bi kerede babası denize soktu çıkardı hemen şifa niyetine yani ilk 3 gün denize girmedim bende perşembe cuma girdim kendime kısa kollu taytlı boneli mayolardan aldım yüzme korkum vardı bide semih nasıl emzircem korkusu simidi takıp yüzdüm çok güzeldi bikerede simitsiz ama kulağıma su kaçtı bayabi uğraştım çıkarmak için:D semihide emzirmeye çalıştım duş alıp orda ama çok emmedi eve gelip güzelcene duş aldıktan sonra emdi geceleri bol bol gezdik olup olmadık heryerde battaniyeyi örtüp küçük beyin karnını doyurdum:) bu arada su vermeye başladık vede oturmaya çokmutlu oluyo oturuca nasıl kahkahalar atıyo bilemezsiniz bende ek gıdaya başlamak istiyorum ordada ablam az az bazı şeyleri yalattırdı bizimde aşımız salı günü bakalım napcaz  

fatma tatilin inşallah istediğin gibi olur:)

aynur sende sıcakların tadını çıkar

betül seninde eğlendiğine sevindim benimde hiç korktuğum gibi olmadı  kaç tnae aşı vurdular bu arda gelişiminiz nasılmış

bizden bu kadar sonra yine görüşürüz:)

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 18.07.2010 21:00:26 ( #400 )
selamlar
Betulcum tatilinizin iyi gecmesine sevindim.Asinizida olmusunuz gelisimi nasil yazmamissin ama sonrami gideceksin.ek gidalara baslamadinmi sen 4 ayiniz dolmus hadi bakalim yemek maceralarini duyariz artik.
Sibelcim demek sizin tatilde iyiydi ohh ne guzel gezmisiniz.Tebrik ederim semih beyide oturuyormus artik.
Canim ya iste firsat buldukca cikiyoruz.Ee bazen ben 3 cocuklu oluyorum inan zor oluyor.Hani emanet cocukya birsey olacak diye cok korkuyorum.Deniz kiyisina gidiyoruz hep gözum onlarda oluyor eve gel banyosu su bu derken canim cikiyor.Bazen parka gidiyoruz biri baska yere gitmek istiyor biri baska yere o bile sorunlu geciyor.Arkadasimizdada hic gelisme yok hala rahatsiz hastanede yatiyor bazen baska arkadas bakiyor babasi aliyor.Elimden geldigi kadar guzel bakiyorum ama ee ikiside erkek olunca surekli kavga icinde oluyorlar.
Bebise gelince bugun ilk kez döndu hep yan duruyordu ama sonunda döndu.Bende yastik koyuyorum arkasina oturtuyorum tabi öyle cok degil.Ben 4 ayi dolsun hemen baslayacagim ek seyler vermeye cunki sutle cok acikiyor.Bugun elma puresi aldim verdim azcik alistirma yaptim bakalim yiyecekmi diye versem yiyecek kesin.

Sayfayı değiştir: << < ..11121314151617181920.. > >> | Sayfayı gösteriyor 20 of 40, mesajlar 381 to 400 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 65 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat