MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
<< < ..21222324252627282930.. > >> | Sayfayı gösteriyor 21 of 40, mesajlar 401 to 420 of 793
|
Yazar |
eminesengulucu
-
Tüm gönderiler
:
742
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: İstanbul
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
19.07.2010 11:27:34
( #401 )
Arkadaşlar merhaba bende bu sitenin müdavimlerindendin fakat uzun bir süredir giremiyorum.Benim 18 Mart 2010 doğumlu bir yeğenim var bebek iştahsız anne sütünü uyurken alıyor ayda 600 gr kadar kilo alabiliyor doktor vitamin olarak sadece devit 3 veriyor siz ne kullanıyorsunuz bu ay demir takviyesi verdi siz demire başladınız mı birde doktor bebek soğuk aldığı için atarax vermiş sakinleştirici biz doktoru değiştirmek istiyoruz anadolu yakasında uygun fiyatlı bir çocuk doktoru var mı tavsiye edebileceğiniz İlginiz için çok teşekkür ederim benimde 3,5 yaşında bir oğlum var ama inanın bir çok şeyi insan unutuyor sizden güncel bilgileri öğrenmek istiyorum Hoşçakalın
 Senden önce yaşanan herşey anlamsızmış karagözüm
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
19.07.2010 11:59:02
( #402 )
günaydın ooo gözün aydın aynur ama daha dikkatli olman lazım beminki daha dönmüyo daha çokayağa kalkma oturma çabası içerisinde :D bende erken başlıycam ek gıdaya doktora sorayımda:D oturuyo semih kucağıza falan oturuyo ellerinden tutarak oturtuyoruz daha kendi başına oturmuyo onuniçin bence daha zamanı var çok oturtmamaya çalışıyorum daha küçük bence:Dbiz hala kusuyoruz kesik kesik emmemiz gene düzene giridi inşallah bidaha bozulmaz bizde sadece devit kullanıyoruz ilaçdarahatsızlanırsak eğer doktorlar veriyo ama şu anda bi gaz için zinco kullanıyorum oda şu anda çok nadir :D heryer heryerde evler toparlancak çantalarınaçılması yeni bitti çamaşır allahdan çok değil kaldığımız evde çamaşır makinesi vardı orda herşeyimi yıkadımtemiz temiz getirdim:D ama evin temizliğe ihtiyacı var her an kaynanamlar görümcemler tarafından baskına uğrayabilirim görümcem fransadan geldi bu arada :) cumartesi gelir gelmez gittik buamadık dü gittik gene bulamadık meğersem alt katta kayınvaldesindelermiş eşimde kayınpederini sevmez basmamış zillerine :D sonra eve gelip bebek arabamızı alıp parka gittik orda onlar aradılar beraber şelale parkımız var orda buluştuk biraz ayaküstü konuştuk sonrada biz döndük:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
20.07.2010 10:49:38
( #403 )
ben geldim...sibel sende hoş geldin..tatilinizin güzel geçmesine sevindim darısı bana diyecem ama pek umutlu değilim bu konuda...yine yer mekan değişti..yarın bursaya gitcemişiz kayınbabanın orada görevi varmış..2 gün kalıp oradn yalovaya kayınvalidemin kardeşinin mezarı varmış onu ziyaret etcekmiş..ordanda memlekete geçecekmişiz 2 günde orda kalcakmışız..sinir oluyom yaa zaten fındık zamanı yaklaştı memlekete zaten gidecez 10 gün..şimdi niye gidiyoz ki..ama suç benim eşimde bırak yaaa sen davet et gelirlerse gelsinler gelmezlerse kendileri bilir taa bu zamana kadar uzattılar..kayınvalideme ne demeli..kaç senedir gitmemiş şimdiyi bulmuş...hiç gönlüme yatmıyor bildiğiniz gibi değil..bize engel oldular işimize taş koydular..aslında biz ayın 15 de cıkcaktık 10 gün antalya-denizli-afyon-falan gezcektik..zaten eşim full dükkanda tatil yok...karıştırdılar ortalığı..aman neyse valiz hazırlayacam bugün ütüleri bitirdim..ama asılacak var ..emine kreşte işlerimi toparlayayım nevzatta bıcır bıcır klayeye pat pat vuruyo..ayakta dikilmeye bayılıyo az az oturtuyorum..ek gıda olarak şeftali elma püresiyle başladımyavaş yavaş tattırıyorum herşeyden..karpuz yalamaya bayılıyo.. aynurcum ohh sahil keyfi yap bakalım..ama ben cok korkarım cocuklar denizde tehlikeli..kendim balık gibi yüzerim söylemesi ayıp   ama cocuk tehlike..bizde pazar günü görümcemlerin villası var oraya gittik havuz mükemmeldi cocukları yanlız bırakamadım giydim haşemayı keyif yaptım..fakat emine hatun taş koydu havuza düştü..Allahtan can yeleği vardı..tuttum cektim ama kulağına kaçmış su..tüp takıldığı için su kaçmaması gerekiyodu dün dktr peşindeydim..Allahtan bişey olmamış

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
20.07.2010 12:29:33
( #404 )
Sibelcim yok ya öyle cok dönmuyor bir kerecik dönuyor gerisi gelmiyor.Bende öyle oturtmuyorum yatar vaziyette ama hosuna gidiyor delikanlinin canim. Fatmacim seninde tatil isi cok acayip oldu.Insallah memnun kalirsin canim.Ay canim iyiki birsey olmamis allahtan kulagina aman canim sende dikkat et.Ay ben yuzmeyide bilmiyorum ama gözum hep Kaanin ustunde oluyor zaten gözlerim bozuk bu gunlerde iyice ilerlemistir diyorum.dun gazetede okudum 4 yasinda cocuk bogulmus korktum ama zaten havaciklarda serinledi ee bu kadar yaz yeter bize artik.Bende zaten arada arkadasin cocuguna bakiyorum hastaneden hala cikamadi hic duzelme yok arkadasimda insallah en kisa zamanda iyi olur.Esimin izine gitmesinede 15 gun kaldi.Poyraza gelince mama iciyor ama artik daha cabuk alisiyor azicik elma puresi verdim.2 haftamiz kaldi 4 aylik olmasina ama be azcik tatirdim.5 agustosta kontrolumuz var bakalim kac kilo olmus.Bu abisi gibi degil biraz daha elleri falan tombis duruyor ama abisi hep kaka yapardi bu 3 gun 4 gun falan oluyor.Ondanmi acaba diyorum.Benim kiloya gelince yerinde sayiyor en kisa zamanda diyet ve spora baslamam gerekli.Seneye izine gidene kadar kilocuklarimdan kurtulmam gerekli.Ay kilo cok roun ya insan eglip kalkarken bile zorlaniyor surekli böyle olanlar nasil yasiyor diye dusunmuyor degilim.Hamile kaldigim kiloya insen ilk basta onada sukur diyecegim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
20.07.2010 14:05:33
( #405 )
selamlar fatma senin tatil yılan hikayesine dönmüş:( anlıyorum seni bizimkilerde kesin takılırlardı öğle olsaydı kayınvaldemle tatil yapmak istemezdim doğrusu emineyede geçmiş olsunzor valla çocuklara deniz havuz işi suedada denizdeyken denizyatağının üzerinden düştü allahdan kenara yakındı ama bi kere battı çıktı babası ve teyzeleri su atıyorlardı birbirlerine o ara iniverdi nasıl bağırdım hemen tutular çıkardılar ödüm patladı aynur allah kolaylık versin valla 2 çocukla zor uğraşıyoruz sen bide 3. yü buldun:D bizde bugün 2. aşılarımızı olduk 2 tane vurdular ateşi falan yoktu hoş ateş düşürücü içirip gitmiştim ama semihde ateş olmuyordu inşallah gene olamaz devittin yanına bide demir damalasına başladık suedanında benzini soluk gördü doktor onada ferrasanol B verdi boyumuz 61 kilomuz 7.400 olmuş boyumuz uzamış birazcık ama sanırım 2 kere falan 1 er hafta meme sorunu yaşadığımızdan oldu sağlık ocağında sordum ek gıdaya başlıyımmı diye hayır dediler suedada öğle demişlerdi bi arada kendi doktoruna götürcem bakalım ona sorcam ne diycek komşular karşıdaki komşuya ama ben buzdolabım için servis çağırmıştım gelirse giderim gelmezse sonra giderim artık:) bizden bu kadarlık haberler görüşürüz fatma sanada iyi yolculuklar:)
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
21.07.2010 14:20:42
( #406 )
OOFFF OOOFFFF bu kız beni delircek yaa neden bir türlü söz geçiremiyorum niye hiç dinlemiyo dahada agresif oluyo nasıl söz geçircem vuruyo falan napcam bilmiyorum yalan söylüyo ama yalanla şakayı ayırt edemiyo sanırım ondan bende ceza veriyorum en sevdiği şey olan pc ve çizgi film yasaklanıyo ama yok hergün yasaklanıyo ama genede iflah olmuyo hatta dün odasından çıkmama cezası verdim 5 dk. ama gene kar etmedi evdemi sıkılıyo anlamadım inşallah çabuk atlatırız fikirleriniz varsa alabilirim:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.07.2010 09:13:55
( #407 )
Sibelcim kilonuz boyunuz iyiymis masallah delikanliya demek ek gidaya baslamani istemediler.Canim bence sueda evde bunaliyordur.Okula gitmeye alisikya evde tek basina kalinca bu sekilde davraniyor olabilir.Sen ceza vermeye devam et cok sevdigi seyleri yaptirma ama bazen o bile care olmuyor biliyorum.Benimkide hep huyundan gidersen hic sorun yok ama bir dedigini yapma hemen degisiyor.Bizimde yaz tatili bitiyor krese gitme zamani yaklasti o zaman diyorum gunduz bari rahat ederim.Bazen alisverise cikmak bana isgence oluyor hep birseyler istiyor.Almayinca zaten hep paran yok kardese sut aliyorsun demeye basliyor bende sanada yemen icin birseyler aliyorum diye anlatmaya calisiyorum ama bazen bunalip bagirdigimda oluyor. Dun arkadasin kizinin dogumgunu vardi mcdonalsda yapacakti.Iyi gideyim dedim arkadasin cocuguda var 3 cocuklan gittim anlastim bak beni dinleyeceksiniz elimi birakmak yanimdan ayrilmak yok diye birde iddalasiyorlar ne oturdum ne konustum hic hatirlamiyorum.Sonra yorulsunlar diye parka göturdum.gelince banyosunu yaptirdim ikisinin sonra uykuya yatirdim.Bakalim bugun nasil gececek bebis onlardan uslu dogrusu.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.07.2010 13:03:27
( #408 )
selamlar sorma aynur valla deli ediyo bazen dün semihin elini ısırdı:( nasıl ağladı bigörsen bende yatak odasına kapattım orda yattı uyudu bi ara çıktı semihi öpçem diye hayır dedim kardeşinin canını acıtıyorsun bıraktı gitti sonra uyudu işde uyunca hem osakinledi hem ben sorna gittim öpe koklaya uyandırdım sonra kardeşini pek sıkmadı başkalarının yanında dahada bi hırslanıyo kıskanıyormuş açık açık söylüyo o gün babasına ama o çok tatlı demiş onuniçin kıskanıyormuş dünde ben çok seviyorum onun için kıskanıyorum diyo başkalarına sevdiğini göstermeye çalışıyo sanırım yada onlar severken dediği gibi kardeşini sevemelerini istiyo onlardan semihi kıskanıyo yada bana ilgi göstersinler diye hepsi birden de olabilir :D okullar açılsa sueda yarımgün gitcek okula eğer bişey çıkmazsa öğleden sonra gidecek şuda bi ard edilemicke konueskiye göre daha az acıtıyo canını ona oyunlar falan yapmaya çalışıyo semihde onu biliyo bi ara üst komşuya gitti geldi semihin gözü hep suedada :D alışıcaklar birbirlerine ama ne zaman bilmiyorumhoş semih onun sıktırmalarına alıştı çok acıtmadıktan sonra ağlamıyo:D
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
22.07.2010 13:39:15
( #409 )
Sibelcim baskalarinin bebegi sevmesi onlari cok etkiliyor bunu bende oglusumda farkediyorum.Birisi gelip kardesini sevince oda hemen gidiyor yanlarina kardesini sevmeye calisiyor.Hele babasi kardesini severken babasinin tepesine cikiyor.Esimi bu konuda uyardim dikkat et yanindayken falan diye bizimki zarar vermiyor allahtan kadesine canim.Bizimkide kolarini falan salliyor poyraz beyde ona gulucukler atiyorr o zaman hosuna gidiyor. Insallah sizinde duzene girer ama kardesine elleme dedikce daha cok elliyorlar ben onu farkettim simdi sesimi cikarmadan ilgisini baska yöne cekiyorum.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
23.07.2010 23:24:48
( #410 )
hepinize iyi geceler kimsecikler uğramamış bugünde neler yaptık dün akşam görümcemdeydik bugünde herzamanki gibibi güne başladık bugün semihi yere yatırdım makineye çamaşır atıyım dedim sueda kaldırmış semihin ağlamasına koştum suedanın kucağındaydı naptın dedim bişey yapmadımdedi doğruyu söyle dedimben yapmadımurdan düştü dedi koltuktn düşmüş almış çocuğu koltuğa koyarkenmi düşürdü nası düşürdüyse artık çok üzülmüştü özür diledi karrdeşinden sarıldı öptü ama sonradan gene aynı sueda tabi anlaştık kimseye söylemiycez diye tabi ben söyledim babasına oda çaktırmadı semihi bırakıp babasına pazar gittik suedayla bi kaç poşet taşıdı marul poşedi falan yemeğimizi yedik yıkadım sonrada semihi de yıkayıp uyuttum şimdi herkes uyuyo benden hariç:D yarında babamın yıl mevlüdü var oaray gidiccez pazar günü ersoyun yengesi amcasının hanımı rahatsız köyde ona gidicez pazarteside bi zayıflama sitesideki arkadaşım gelicek istanbuldan eskişehire onla görüşücez:) zuhalde eskişehirde ayarlayabilirsek onlada görüşcez:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.07.2010 12:11:36
( #411 )
Sibelcim aman canim birsey olmadan atlatmissiniz allah korumus dikkat etmek lazim.Benimkindede surekli kucaga almak istegi var cailo varya onu seyrediyor ama o kardesini kucagina alabiliyor diyor bana surekli bende olmaz demekten yoruldum. Hii demek bulusma var hadi bakalim hayirlisi guzel birgun gecirirsiniz insallah. Bizim burada havalar sogumaya basladi dun acayip usudum.Dun bizde oglusu oyun parkina göturdum arkadasin cocugunuda aldik guzel birgun gecirdiler.Poyrazimda iyi masallah sadece dönuyor ve geri dönemiyor öyle olunca mizildiyor hemen beyfendi.Ben dun erik puresi almistim azcik ondan verdim ay kakasinada yardimci oldu cok sevindim.Insallah ek gidaya gecince duzelir kaka olayi.Kasik olayini pek sevmedi biberonunu istiyor.Bizimde agustosun 5 de kontrolumuz var bakalim kilosu ne alemde. Bugunde hava ruzgarli babamizin sali gunu dogumgunu var hediye almaya cikalim diyoruz bakalim ama ne alacagim bilmiyorum.Ufak tefek birsey alirim artik. Sibelcim eskisehirde havalar nasil gidiyor.Ya oglusuma uzun kollu koymam gerekirmi diye dusunuyorum yada her ihtimale karsi bir tane yazlik montmu koysam.
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
25.07.2010 14:26:59
( #412 )
herkeze selam... Uzun zamandır yazamadım okul ve ev arıyoruz ne kadar zor işmiş mekan değiştirmek okul seçmek dahada zor sonuçta çocuğun geleceği buna bağlı.... Doktor kontrolüne henüz gidemedik bu hafta gidicez İNŞALLAH biz daha dönemiyoruz çok kuvvetli basıyor sanki bıraksak yürüycek birde ayağıyla sürekli itiyor kendini , abimizinde elini arı soktu balan gibi oldu yarında inmezse doktora götürücem bizden bukadar yine yazmaya çalışırım... Aynur senin ALLAH yardımcın olsun biz 2 taneyle zor başediyoruz sen 3 lemişin çocukları ama ne kadar hayırlı bir i,ş yapıyorsun insan gurbette birbirine ne kadar muhtaç olsa gerek biz bile burda herkeze güvenemezken siz orda daha zorlanıyorsunuzdur.. Sibel cim bununla geçmiş olsun bizimde abimiz sürekli kucağına almak istiyor ama sözde dinliyor ALLAH a şükür.Tatiliniz güzel geçmiş ne mutlu ev konusun ne yaptınız biz çok zorlandık.. Ela ve Fatma tatildeler galiba....
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.07.2010 00:20:33
( #413 )
iyi gecelerr dün mevlüt vardı atlattık bugünde hasta ziyaretimizi tamamladık sueda annanesigilde kaldı biraz gönülsüz kaldı ama hem onun için hem bizim için bi parça iyiolcak özledim bile ama gelirken araba koltuğu boş boştu içim burkuldu yarında arkadaşla buluşucaz inşallah güzel geçer semihde bugün biraz huysuzlanıyo ama çok değil:D aynursen bi mont koyhavalr güzel gidiyo ama akşam falan dışarı çıkarlarsa bide incelerinden alt üst uzunkollu bişeyler koy nolu nolmaz diye:D betül sizede geçmiş olsun bizde dönmüyoruz daha çaba gösteriyo hatta çok sinirleniyo dönemeyince acelem yok yavaş yavaş şimdi koyduğum yerde kalıyo ama dönme çalışmaları nedeniyle olduğu yerde yuvarlak çiziyo :D ev konusuna gelince sanrıım orası olmıycak :D hiç sorma ev konusunu bu sene kaldı sanırım bizimki hoş allahın işi belli olmaz tombaladan çıkar bizim bu evde tam almaktan vazgeçtiğimiz bi sırada önümüze çıkmıştı bencede önce okulu araştır sonra ona göre ev bulursun civarından :)allah kolaylık versin ev okul zor iş:( gidip yatayım bari semih de uyurken bende uyuyayım yarın benim için büyük gün:)
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.07.2010 13:56:40
( #414 )
Betulcum cok gecmis olsun alerjisimi var acabaki ondan öyle oldu.Gelisiminiz yazarsiniz artik sizinde yakindir dönme calismalari. Benimki dönuyor biraz oyalaniyor SIKIlinca basliyor aglamaya cunki geri sirt ustune dönemiyor.Bakalim o ne zaman olur bilmiyorum. Sibelcim evet ben ne olur ne olmaz koyayim uzunda koyayim mutlaka cikarlar disariya benim oglusum öyle hep evde duramazki simdi birde havalar guzel diye hep gezdik.Ay gunleri azaldikca icim bir hos oluyor.Iki hafta ama bana cok uzun geliyor cunki ilk kez bu kadar ayri kalacagim.Bir gece yokluguna alisamamisken bu nasil gececek bilmiyorum.Ay isler hic bitmiyor sanki disariya cik gel butun is sana bakiyor.Birde her taraf oyuncak ay kresteykenen azindan gunduz ev toplu oluyordu simdi her taraf her yerde. Sibelcim size iyi muhabbetler Semihde uslu olur insallahda guzel gecer bulusmaniz.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
26.07.2010 16:42:20
( #415 )
selamlarr arkadşımla buluştum geldim çok iyi geldi çok mutlu oldum havada bi tuhafdı bi açtı yaktı bişzi bi güneş bulat girdi serinletti:) semihde çok usluydu buluştuktan sonra uyudu bizde güzel güzel muhabbet ettik ama gözümde hep suedayı aradı dün gece çok ağlamış korkutmuşlar sanırım rüyasında annanesi okumuş birazcık rahatlamış ama işde ağladığını duyunca insan üzülüyo :( aynur allah sabır versin nediyim babasının yannda olucak en azından o göz kulak olur haftasonunun dağınıklığı var halen evde ama hiç kalkıpda yapasım yok semihde uyudu bende azıcık dinlenmeye çekildim :D
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2010 11:10:06
( #416 )
günaydın kimsecikler uğramamış dünden beri nerlerdesiniz neler yapıyorsunuz herkes tatildemi acaba? bizde haberler güzel semih bugün kendi başına döndü bi tepsi hazırlayıp kahvaltımı yaptım yanında oda yerdeydi eline şıngırağını verdim kahvaltımı bitirdim tepsimi götürdüm bi geldim bizimki dönmüş şaşırdım acaba beni böyle koymuştum diye sırtüstü yatırdım tekrar döndü sanırım şıngıraktanda güç aldı:) suedada 4 ylıkken dönmüştü bekliyordum artık küçük bi yardımla dönüyordu ama bugün bunu kendisi yardımsız başardı bi çağ daha atladık:)
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
28.07.2010 14:42:16
( #417 )
biz geldiiikkkk herkese merhaba işlerimi bitireyim uzun uzun yazıcam şimdilik defne çok çoook hareketli hiç durmuyor emmesi idare eder ek besinlere başladık meyve ve yoğurt veriyorum şimdilik önümüzdeki hafta çorbalara başlıcaz doktor liste verdi bu arada eşimin görevi var gitsekmi kalsakmı bilmiyorum defnenin yemek olayı sorunlu olacak çorba falan pişiremem yani burdada yalnız kalıcaz demirhan babasını özlücek mızmızlanacak bakalım kısmet uğrayamazsam kendinize iyi bakın ağustosun sonuna doğru görüşmek üzere ...
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
28.07.2010 15:05:55
( #418 )
oo maşallah başladınız demek ek gıdalara biz arada sırada küçük küçük tadımlık şeyler veriyoruz su veriyorum dün biraz dondurma verdim:D verilir mi demeyin verdim tadımlık ben yerken yalanıyordu bugünde ayran verdim az bir şey bilmiyor benim şaşkın oğlum meme emer gibi yapmaya çalışıyor dil dışarıda az verdim çıkarttı sonra gene yalanmaya devam etti mızıldandı ben içerken az birrşey daha verdim bende bende yoğurt la başlıyayım diye düşünüyorum ama doktora sormadanda bir şey yapmak istemiyorum doğrusu.
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.07.2010 09:51:58
( #419 )
Sibelcim adi gözunuzaydin dönemeye baslamissiniz ama geri dnince benimki hemen mizildaniyor.OO yakisikli dondurmada yalamis.Canim galiba kilo alimina bakiyorlar öyle ek gidaya baslatiyorlar cokta gec kalma ondan sonra alistirmasi zor oluyor. Beni emmedigi icin birkac meyvasuyu falan verdim ama öyle tadimlik 4 ayi dolunca hepsinden yavas yavas verecegim.Bakalim hemsiremiz ne diyecek.Benim oglus kasigi pek sevmedi biberon daha kolayina geldi.Benimde dun gece karnim agridi neden oldu anlamadim.Daha reglide olmadim ondanmi agridi bilemiyorum emmeyi birakalida cok oldu. Bizim burada havalar cok guzel geciyor bizde hep sahile gidiyoruz oglusum karardi iyice tr dekiler karacocuk diyecekler. Ezgicim demek cok hareketlisiniz hadi bakalim yuruduklerinide duyariz gun gelir.Ek gida olayi baslamis ee bu dönem biraz yorucu gibi oluyor.Hayirlisi olsun canim esinin yaninda olmakta iyi olur tabi hadi bakalim sende kendine iyi bakkk
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.07.2010 10:48:47
( #420 )
günaydınlaaarrrr hoş öğlen olduya olsun:) semih alıştı sanırım artık durmadan dönmeye çalışıyo sonra mızıldanmaya başlıyo sırt üstü yatıncada mızıldanıyo ama olsun dün gece yatrıdım bayadır uykusuzdu bi baktım uyanmış gülücükler atıyo:D ayağıma yatırdım sallamay başladım ben sallamaya çalışıyorum oda dönmeye :D uyudu sonra yatırdım karnı acıkınca baktım uyanmış bu defada beşikd dönmeye çalışıyo artık çoştu anlıycağınız sadece bi traftan dönebiliyo yalnız diğer taraftan dönüyo ama acelemiz yok döner herhalde ek gıdaya başlasammı başlamasammı karar veremedm kilo alışına göre başlatıyorlar sanırım dediğin gibi aynur dün normal yoğurt verdim biraz çok az evde yaptığım değildi benim çocuklar bi tuhaf zaten ede yapılan yoğurdu çok yemiyolar suedada bebekken yemiyodu normal satılan yoğurdu yiyo bi doktora götürsem semihide doktorla bi görüşsek kendi kafama göre yapmakda istemiyorum şu sıra emmeside iyi olduğundan aslında başlasam ramazanda süper olur ben orucumu tutarım oda aç kalmamış olur en iyisi önümüzdeki hafta bi gidiyim doktora :D hem alışmayada başlar oruçlara kadar:D
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 65 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-