Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..21222324252627282930.. > >> | Sayfayı gösteriyor 24 of 40, mesajlar 461 to 480 of 793
Yazar Mesaj
fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 19 January 2010
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.08.2010 02:51:46 ( #461 )
iyi sahurlar...
vallahi ancak kafa dinliyorum..sessiz sakin şimdi sahur yemeği hazırlayacam akşam misafirler vardı iftarda cok yoruldum bu gün aslında uyuyacaktım ama kendime vakit ayırayım dedim biraz..koçiş uyudu kaçtım..

vallahi bizim hayat rutin devam ediyor..sabah 7 de iş başı yapıyoruz..cok erken kalkıyo cocuklar..uyku darmadağın oluyor..nevzat cok mızıklandı akşam üstü elim ayağıma dolaştı vallahi..öğlen 2 de yemeğe girdim iftara anca yetiştim..şimdi felaket baş ağrısı tuttu uykusuzluktan..
nevzat bu aralar iyice hareket halinde..eli ayağı hiç durmuyor arabada bi oraya  bi buraya savuruyor kendini..yerde kendi etrafında dört dönüyo bir aya kalmaz emekler tahmini..kızım hiç emeklemeden yürümüştü yaşını 20 gün geçmişti..
aynurcum senin oğlun kaç yaşından beri kreşe gidiyor..benim kız hiç gitmek istemiyo okula yerlere yatıp ağlıyo anlayamadım ne olduğunu..senin oğlun hiç reddettimi okulu..

suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.08.2010 04:54:22 ( #462 )
sizlerede iyi sahurlar bizde sharz yaptık niyetlendik namazımızı kılıp yatıcaz:) ben hergün ğryorm sayfaya bi kaç kere ama kimse yazmayınca bende geri çıkıyorm:(

bizden haberler semihin uyku düzenide bi tuhaf eskisi gibi değil tabiki yatıyo yarım saat 1 saat sonra uyanıyor sonra maksimum 2 saat sonra tekrar uyuyo yere yatırıyorum çoğunlukla göğsünü baya kaldırıyo göğsü inincede poposunu kaldırıyo sürünüyo  kendince ama çok değil tabi ayda yılda bi yürüteçde genelde geri doğur gidiyo daha keşfedemedi zaten çok kalmıyo kısa  süreli bindiriyorum suedaya deli oluyo yürüteçdeyken ona doğru gitmeye çalışıyo suedaya garip garip sesler çıkartıyo boğuşuyolar küçük çaplı semih ablasına kıkırdıyo ağlamaya başlayınca ablası hemen yetişiyo tamam taman öğle yapmak istemedi kendisi acıtırsa canını hemen özür dilerim kardeşim diyoikiside büyüyo sueda bir nebze daha iyi alışıyo semih büyüdükçe ablasıyla daha çok vakit geçiriyo suedada daha insaflı davranıyo

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 27.08.2010 19:46:52 ( #463 )
Fatmacim benim oglum 3 yasina 2 ay vardi krese basladiginda ilk zamanlar cok hevesli gidiyordu simdide gidiyor ama bazen gitmeyecem dedigide oluyor.Ama öyle cok cok istememezlik yapmiyor canim.Inan seni cok iyi anliyorum cunki gitmek istemediginde herseye itiraz ediyor sabah hazirlanirken canim.Seninki gittigi yerimi begenmiyor acaba arkadaslarinlanmi iyi zaman geciremiyorki mutlaka birsey vardir.Onlari anlamak cok zor ne guzel yasitlari var oynuyorlar el becerileri yapiyorlar.Hele bizim burada gunde iki defa disariya cikiyorlar kar bile yagsa cikariyorlar.Ancak cokkk cokkk ruzgar soguk olursa cikarmiyorlar oda nadirde oluyor.
Ufakliga gelince yerde kendi etrafinda dönuyor dursun ay buda hareketli olursa vay halime diyorum.Abisine bir gulucukler saciyor görseniz cok seviyor o ona konusunca agzinda tukuruk yapiyor bir komik oluyor bur der gibi gittikce cok seker oluyorlar degilmi?
Bana gelince aksam iki kere uyandi birazda olsa o zaman uykumu aliyorum.Surekli uyaninca bende sersem gibi oluyorum.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.08.2010 11:53:33 ( #464 )
selamlar

artık büyüyolar ve abalarını abilerini biliyolar yaramazlar :) benimki bide yabancılıyo sizlerdede öğle sorun varmı ?

okul olayına gelince sueda okulunu seviyodu inşallah bu senede sever çünkü sınıfı öğretmeni değişiyo  bi ihtimal gene aynı öğretmen gelme ihtimali var ama bakalım şansımıza gelicekmi? diğer arkadaşları hep sabahçı ben bu sene yemek olayı yüzünden öğlen gitsin diye istedim dün okuluna gittik öğle grubuna almışlar eski arkadaşlarından 1 tanesi var sadece onlada pek oynadığını düşünmüyorum adını duymazdım çünkü diğer anneler aynı grup devam etsin diye sabah olarak devam etmişler bencede değişiklik iyidir ama biziim velilerin düşündüğü gibi aynı mantıkla düşünen bi sınıfa düşerse eğer geçen sene beraber olan çocukların arasına kaynaşma problemi yaşarmı acaba diyede düşünmüyo değilim ama suedanın dün akşam kayınvaldemlere gittik görümcemler vardı onun oğlu var suedada 1,5 yaş büyük suedayla bi şımardılarki sormayın gitsin bide sözde dinlemiyo sueda çoştu artık iyicene babamızda uyumaya çalışıyo tabi uyuyamadı semihin uykusu geldi o öğle  sueda en sonunda koşacam derken düştü elini acıttı babamız tuturdu gidelim diye sinirler tavandı yanii başladı ağlamaya ama nası ağlıyo bağıra bağıra apartmnda sus diyorum saatde 11 i geçiyodu sanırım eve geldim sen beni dinlemiyon diy nası fırça attım bana başladı bağırmaya bi tane vurdum nası sinir olmuşum ama sonra tekrara başladı bi tane koluna vurmuşum sinirler yepemdeydi yani bide kocayı haşladım geceyi böyle bitirdim yani :D 

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.08.2010 17:12:15 ( #465 )
"merhaba kızlar..vallahi 2.5 dan beri yatıyodum her yanım ağrıyor..platese başladım doğumdan önce de yapıyordum baya faydasını görmüştüm..internetten ebru şallıya takılıyorum gercekten kasları calıştırıyo her yanım sızlıyo kas ağrısı yaptı..bu arada 77.800 geldim dün biraz daha gitmiş  kilo cok sevindim hedefim 65 inşallah daha cok var ama ideal kilomda 62 bi kaç kilodan bişi olmaz

aynurcum sana katılıyorum canım fakat öğretmeni değişti bu sene o mu yoksa kardeş kıskançlığımı anlayamadım..çünkü yeni öğretmeni diyoki problem sizden ayrılamaması diyo..çünkü evden cıkarken kıyamet kopuyo bir iki kere zorla yolladım..öğretmen servise bindiğinden akşam eve kadar cok neşeli olduğunu söyledi..yani problem evden servise kadar bilmiyorum kafam cok karışık üzülüyorum bir yandan evde boş boş duruyo ne kadar ilgilenmek istesede insan eksik kalıyo bön bön çizgi filime bakıyo hepsini geçtim 2 cocukla dışarı nasıl  cıkayım öfff belki kışın gider

sibelcim aynı canım bendede durumlar benim kız zaten yaramaz süper ortalık karıştırır..görümcemin aynı yaşıt oğlu gelince hepten azıtıyo...dediğin gibi bağırmalar şımarıklıklar hat safada...ev çarşamba pazarına dönüyo...
ayrıca bu söz dinlememe olayı bambaşka çıldırtıyo insanı..bazen bende sinirlerimi kontrol edemiyorum bağırıp hırpalıyorum sonrada bin pişmanım..
hadi süedaya sinirlendin de eşinin suçu neydi haşladın adamcağızı

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 28.08.2010 23:50:49 ( #466 )
iyi gecelerr

fatmacım hoşgeldin kilolarda gitmiş hayırlı olsun bende tatilde iyice serdim 2 kilo almış olarak geri döndüm

ek besinleri düzenli veriyorum 11 gibi çorba 4 gibi meyve 8 gibide yoğurt yiyoruz onun dışında anne sütü .. doktorun verdiği tarifleri yapıyorum eve döndüğümüzden beri hazır bişey vermedim emekliyoruz bu arada 2 3 düzgün emekliyor sonra bacaklar taşımayınca sürünmeye başlıyor küçük tırtılım dişimiz çıkmadı uyku düzenimizde iyi sabah 1 saat kadar uyuyor gündüz en fazla 1 30 saat akşama doğruda 30 dk uyuyor başkada bişey yok

aynur gözün aydın oğlunla kavuşmuşsunuz

sibelcim sanada geçmiş olsun artık iyileşmişsindir sanırım

çok fazla vakit ayıramıyorum defne uyurken yemekti ütüydü dah iş bitmeden uyanıyor zaten uyanıkkende ayıramıyorum gözümün önünden tırtıl dalıyor bir yerlere geçen gün yarısı koltuğun altında yarısı dışarısındaydı felaket cadı yürümeye başlayınca çok işim var

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.08.2010 09:58:45 ( #467 )
Sibelcim ayni durumlari bizde yasiyoruz.Benimkide hic dinlemiyor sinir edene kadar ugrasiyor ben elimden geldigi kadar vurmamaya calisiyorum sadece bagiriyorum ceza veriyorum.Bizim burada eger vurdugumuzu kreste söylerse sosyal cocugu elimizden alabiliyor.Inanin burda cocuk yetistirmek cok zor canim okulda anne,baban seni dövuyormu falan soruyorlarmis hep canim.Hele yasi buyuyen cocuklar anneleri kizsin hemen tehdit ediyormus ben devlete giderim orda kalirim diye bunu cocgu anne dile getiriyor.Biz bakalim ileride ne yapacagiz.
Benimkide tr de her dedigini yapmislar inan 15 gun bile degirtirmis hic dinlemiyor.Bende ustune gitmemeye calisiyorum.
Sibelcim ben oglusumun kresini degistirmistim 1 ayda zor alismisti hep agliyordu oyun arkadasi bulana kadar zorlaniyorlar sonra alisiyorlar.
Fatmacim benimkide giderken bugun ne yapacaksiniz nereye gideceksiniz diye sorular soruyor yani akli bizde kaliyor.Seninkide kesin o sekilde dusunuyordur.
Ezgicim ooo masallah senin cimcime hizli cikti emeklemeye baslamis.Yemek duzenide oturtulmus oh ne guzel.Benimki bazen sebze corbasini istemiyor sut istiyor neden anlamadim önceden daha bir guzel yerdi.Ben bazen hazir aliyorum acil disariya falan cikacaksam.Sen neler hazirliyorsun,yogurt satinmi aliyorsun ben daha hic yogurt vermedim 5 aylikken yaziyor.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 29.08.2010 13:51:58 ( #468 )
selamlarr herkese iyi pazarlarrr

fatma bak olay şöyle oldu sueda şımarır sinirler zıplamış zaten adamda uykum var uyuyamıyom diye o ayrı telden çalar gidelim diye tutturur semihde uykusu gelmiş oda sesten uyumaz ağlar 3 birden bi araya gelince şarteller attı suedada ondan yedi zaten şamarı yoksa sonradan benimde içim gidiyo ama tersim dönmüş bide avazı çıktığı kadar bağarınca nevrim dönmüş sonradan bende pişman olyorum üzülüyorum ama 3 nü birden kaldıramadı bünyem o yüzden adamada fırça attım çocuk gibisin diye

sizin çocuklar hızlı maşallahhh benimki tepiniyo tepiniyo ayaklar havada olduğndan icraat yok göbiş kalkınca popo aşağıda oluyo yada popoyu kaldırıyo ayaklar yerde sürünmeye çalışıyo yürütece koyunca yamuk yamuk gidiyo sueda yemek yiyo  ona gitmeye çalışıyo bira obur olcak sanırım biz öğle çok otrtmaya uğraşmıyoz ek gıdayı yoğrd bide kendim yapmayı deniycem on belki yer yoksa öteki yoğurdu pek sevmedi aranızda emziren kalmadımı artık aynurunki emmiyo fatma sendemi bıraktın benimki allaha şükür emiyo birazda ona güveniyoruz ama verdiğimide yiyo:D geçen tarana çorbası verdim özel çorba falan yapmıyorum artık büyüdü meme emerken yüzüme bakıp bakıp sırıtıyo sıpa pek bisevimli  oluyo

akşamda görümcemler fransaya dönüyolar oraya gidicez bizden bu kadar işde hepinize iyi pazarlarr

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.08.2010 18:36:15 ( #469 )
merhbalar kızlar nasılsınız..
sıcaktan yanıyorum ben yaaa ev alev alıyo sanki..neyseki yağmur geliyomuş serinler havalar belki..
biz evdeyiz rutin hayata devam..temizlik yemek ütü ve cocuklarla geciyor  zaman sahurda pek su içemedim yandım bu gün yaaa..Allah tarlada calışan fındık toplayan anne ve babama yardım etsin hayırlısıyla bir bitirselerdi içim rahatlayacak en azından..
sibelcim nevzat gündüzleri mama,meyve püresi corba ve yoğurt yiyor..gece anne sütü alıyo bazan az mama takviye ediyorum..bu gün tavuk çorbası..sütlaç yedi...şimdide ayağımda laptopa doğru uçmaya calışıyorçok fena bu yaa...corba içirirken yuvarlandı tabağın içine heryeri batırdı
ezgicim  merhaba canım..ayy defne ne fena cıktıya...Allah kolaylık versin...hiperaktif olacak belli..
aynurcum poyraz hiç mi emmiyor canım...öyleysede üzülme..benim kızda alamadı anne sütü ama boğazı yerinde maşşallah

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 30.08.2010 23:56:29 ( #470 )
iyi gecelerr

oh ne güzel fatma seninki başlamış hareketlenmeye benimkide deli oluyo pc ye:Datılıyo resmen ama bizde daha emekleme yok sırt üstü bile tesadüf eseri dönüyo yerde yatmayı sevmediğinden pek kalmıyo yeni huy çıktı oyuncakları eline aldığında sanki ağlarmış gibi onlarla konuşuyo  sanırsınki ağlıyo yürütece koyncada yürümeye çalışıyo kendi çabalarıyla ama orda olmak semihi çok mutlu ediyo  gece yatmadan pirinçunuyla muhallebi yaptım ama benimki sevmedi yemedi ablasıda sevmemişdi onun  bebekken bi kaçkere denemiştimde  

bugün çok kötü bi gün geçirdim sabah baş ağrısıyla uyandım birazdan geçer faland erken akşam sularını etti ama tansiyonum çıktı malum oruçda olunca onuda bozmak istemedim saat 5:30 gibi ersoy geldi bende semihi emzirdiydim başım çok ağrımaya başladı dedim verim semihi sonra hep o baktı uyuttu makarna suyu koymuşdum yemek yapcak hiç halim yoktu onu yaptı hazırladı bengezindim çünkü oturunca kafam zokluyordu artık son 1 saat içinde gidip kafamı iyicene ıslatıp geziyordum ama dizlerimden aşağısında kollarımda artık hiç derman kalmadı oldğum yere yığılcaktım nerdeyse sonnda ezan okundu hemen orucumu açıp bi ağrı kesici aldım tansiyonumu ölçtüm 15 e 9 olmuş ki benim normal tansiyonum 10 6 falan zorla 2 lokma ekmek attım ağzıma aç karına ilaç rahatsız etmesin diye sonra yarım limon suyu içtim 1 saat sonra falan biraz kendime geldimde az bi makarna yedim şimdi iyiyim çocuklarda uyudu şimdi ben dinleniyorum iyi olsaydım bugün alışverişe çıkmak istiyordum  bayrama az kaldı pek bişeyde kalmamıştır aslında güzel bişeyler buluruz inşallah

bu arada aşılar ne zaman bizim bayramdan sonra sanırım:D

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.08.2010 01:36:05 ( #471 )
geçmiş olsun sibelcim..kolay değilki 16 saat aç susuz çok şükür geldi geçiyor..Allah seneye bu günleri tekrar yaşamayı nasip eder inşallah..oyuncaklara bizimkide hasta gerçi yemeye calışıyo oyunamaktan cok....dişler reken gelcek galiba..bizim aşı cuma günü..hayırlısızla atlatırız inşallah..bende yarın cıkacam alışverişe..bi  eşarp beğendim netten aklım onda inşallah vardır kilo vermenin hatrına ödüllendircem kendimi dedim kocişe..coluk cocuk cicilenecez bayramda..eminede ilk defa okula gidecem diyor yarın göndercem gider inşallah fikri değişmez..onunla kızılayı hiççç düşünemiyorum

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.08.2010 01:36:06 ( #472 )
geçmiş olsun sibelcim..kolay değilki 16 saat aç susuz çok şükür geldi geçiyor..Allah seneye bu günleri tekrar yaşamayı nasip eder inşallah..oyuncaklara bizimkide hasta gerçi yemeye calışıyo oyunamaktan cok....dişler reken gelcek galiba..bizim aşı cuma günü..hayırlısızla atlatırız inşallah..bende yarın cıkacam alışverişe..bi  eşarp beğendim netten aklım onda inşallah vardır kilo vermenin hatrına ödüllendircem kendimi dedim kocişe..coluk cocuk cicilenecez bayramda..eminede ilk defa okula gidecem diyor yarın göndercem gider inşallah fikri değişmez..onunla kızılayı hiççç düşünemiyorum

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.08.2010 14:38:42 ( #473 )
oyy az kalmış sizin aşıya inşallah kızında sıkılmaz hep hevesli hevesli gider okula bizde ayın 20 sinde başlıycaz okula aşımızda 19 da yanılmıyosam :D merak ediyom sıpamın ne kadar olduğunu cicilenin bakalım bende kandırabilirsem kocişi bugün çıkartcam alışverişe sonrada okul alışverişimiz olcak masraflar üst üste geldi bu ay 

az önce komşuma çıktım yeğeni vardı 15 aylık falandı daha doğduğunda kalbinde problem vardı bi kaçkere ameliyat olmuştu o vefat etmiş üzüldüm bende  allah sabır versin anasına babasına bugün oğluşa yoğurt yaptım bakalım olcakmı yada yiycekmi olunca:D 

eydd

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 31.08.2010 15:02:19 ( #474 )
slmmm

aynurcum sormuşsun doktor bana tarifler verdi onları yapıp yapıp yediriyorum defne sebze çorbasını sevmiyor yoğurtlu sütlü çorbaları var onları seviyor daha tarhana mercimek tavuk sulu et sulu şeyler vermiyorum 7 8 ayda falan veririm yoğurt hazır yiyor evde yaptığım yoğurt kabız yaptı en küçük boy alıyorum 125 gr onu bitiriyor açık kalırsa ertesi gün vermiyorum sabah meme emiyor sonra çorba sonra 2 kere daha emiyor sonra meyve sora yine 2 kere daha emiyor akşam yoğurt yediriyorum en son yine emiyor gecede meme tabi ..

aşıda bizimki bayrama denk geliyor allah nasip ederse 13 eylülde olucaz 3 aşı 1 ağızdan damla yavrular yine çok ağlıcaklar

fatma ben hiç kızılaya gitmiyorum alışverişe genelde kentpark cepa yada gordiondan alıyorum her şeyi fiyat farkı oluyormu kızılayla büyük mağazaların acaba

ben oruç tutamıyorum malesef sütüm hemen kesiliyor eşim sağolsun tutamıyacağım için tutmadığım oruçların parasını ödedi allah kabul eder inş şimdiye kadar hiç bırakmamıştım kendimi kötü hissediyorum allah seneye tutmak nasip eder inş ..

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 00:54:52 ( #475 )
selamlarrr  

tarifleride versene ezgi bizde yapalım benimki çok yemiyo maşallah seninki iyi yiyomuş bugünkü yoğurt yapma deneyimim hüsranla sonuçlandı sanırım mayamız az geldi benim oğluş ilkbaş çok güzel yiyo mesela yarısına gelince başlıyo püskürtmeye sonrada ağzını açmıyo:D bugün herzamanki gibi meyvemizi yedik sonrada yoğurt yedik bebekler için çorba tariflerine ihtiyacım var:D mesela yoğrtl çorbayı bildiğimiz usulmü yapıp veriyorsunuz yumurtalı pirinçlimi yapıyosunuz pirinçleri blendırdan geçiriyormusunuz sütlü çorbayı nası yapıyosunuz 1 yaşından önce inek sütü vermeyin diyolarya o yüzden merak ediyorum:D 

bugün bayram alışverişimi yaptım:D suedaya LCW dan  biri elbise gömlek biri kotla gömlek 2 takım bayramlık aldım 2tane alt eşofman bide üst aldım semihede C&A dan2 tane pantlon 3 tanede üst aldım:D kendimede bi keten pantlon aldım aslında şöyle kokoş bi üst almak istiyordum ama zaman kısıtlıydı hayatımda en hızlı yaptığım alışverişdi sanırım hele suedada bütün kabinler doluydu kenarda değiştirdim üstlerini küçük gelenlerin büyükleriyle değiştirdik denemeden aldık:D bizden böyle işde bayrama hazır sayılırız:)

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 02:26:33 ( #476 )
iyi geceler..
eve geleli cok olmadı..bu gün hep dışardaydık ilk önce migrosa LCW gittik zaten kalabalıktan saatlerce sürdü alışveriş tam 6 cocuk için kıyafet seçtik iftara anca yetiştik oradan akşam altın parka gittik fasıl sefası yaptık  mükemmeldi..geç geldik cocuklar bayıldı uyuyo..
ezgicim merhaba canım..haddim olmayarak bişey söylemek istiyorum canım..hani dedin ya eşim tutamadığım oruçların fitresini verdi diye..canım o sadece sürekli bir hastalığı olanlar için geçerli bildiğim kadarıyla.. senin sağlığın yerinde ve tutmadığın oruçları telafi edebilirsin.. o kudrete sahipsin..ve tutmakla mükellefsin..emzirmiş olsan bile..mesela benim kızımdan 30 gün borcum var emziriyodum o zaman..ben böyle biliyorum yanlışım varsa kusura bakma bence alo fetva hattnı ara sor canım..he belki araştırıp bu kararı almışsınızdır onu bilemiyorum..ama benim bildiğim böyle canım kusura bakma..

alışveriş konusuda canım ben genelde cocuklara LCW den alıyorum kendimede kimi tesettür mağazasından bazende izmir caddesinde taç var kaliteli ve uygun fiyatlı pantolanları ve üstleri ordan alıyorum..eşarpda tesettür mağazalarından..büyük alış veriş merkezlerinde pek kapalıya yönelik bişey bulunmuyo sadece pantalon alırım nadiren..fiyat değişiyo tabi mesela evde giyeceğim pantolon t-shirt vs..onlarıda metronun altından cok uygun fiyatlara alırım..mesela badiler 5 tl falan pantalon 15-10 eşortman altları 7.50 gibi..evde giymek için babet 10 tl benim terlikle pek aram yok..dışarda bile giyerim coğu zaman ömrü uzun olmuyo fakat marketti parktı oralara giderken iyi oluyo..tavsiye ederim canım bi gün metronun altına muhakkak git..mağazaların ismini yazarım sana taça gitmenide öneririm..yarın kendim için gidecem kızılaya..46 bedenden 44 olunca pek heveslendim 40 bedenleride görürüm inşallah en kısa zamanda..öpüyorum seni ve defneyi..tarifleri bekliyorum canım..

sibelcim cicileriniz hayırlı olsun..güle güle eskitin inşallah..bayramlar gelince içim bir tuhaf oluyo..çok şükür bizler cocuklarmıza bayramlık alabiliyoruz..ya alamayanlar ne yapsın..küçükken benimde babamın alamadığı zamanlar cok oldu..nasılda heveslenirdik bayram sabahı için..ah ah içim burkuldu.. neyse

nar44

• Tüm gönderiler : 1
  • Katıldı: 14 August 2010
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 07:59:00 ( #477 )
allh hayirli evlat etsin  insaallh.bende forma yeni katildim bir kizim var 3 ayi yeni bitirdi simdiden ek gidanin telasi sardi ne yapacagimi nezaman basliyacagimi bilemiyorum.:)
aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 11:36:19 ( #478 )
Fatmacim bende bu sene orucumu tutamadim bende arastirdim bu konuda ayni senin dedigin gibi yaziyor.Surekli hastaligi ileriki zamandada kazasini yapamayan kisiler icinmis canim.Emziren,hamile,mazaretsiz tutmayanlar tutmadigi orucun kazasini yapmasi gerekiyormus.Bende insallah tutmadigim oruclarimi ilerki zamanda ara ara tutarak öderim.Canim oh ne guzel bir beden inmissin insallah o gunleri bende görurum.Poyraz beni hic emmiyor artik canim ilk basta cok uzuldum ama uzun zaman olunca alistim artik kismet böyleymis.
Sibelcim cicileriniz hayirli olsun canim ne guzel sizlerde bir bayram heyecani var bizim öyle bir sevincimiz yok malesef normal birgun gibi gecip gidiyor.Tabiki tek farki icin buruk oluyor.
Ezgicim evet ya tariflerini yazarsan seviniriz canim.Bende merakettim sutlu olani acaba nasil yapiyorsun.
Ben yaptiklarima gelince mesela patates,karnibahar ve bir tatli kasigi pirinc koyarak pisiriyorum sonra suzgecten geciriyorum icine bir kasikta irmik katiyorum.Yani degisik sebzelerle yapiyorum havuc,birokoli,kabak falan daha hic tarhana falan vermedim.Insan degisik birseyler ariyor .
Biz Poyrazlan grip olduk kizlar oglusumun burnu akiyor gece surekli uyandi mamasini tam icemedigi icin acikti tabiki burnu tikali zorluk cekiyor damla damlatiyorum ama yinede tikaniyor.Simdide misil misil uyuyor gece uyumayinca bende islerimi yapiyorum utum var ama dinlenecegim.

eydd

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 15:55:54 ( #479 )
slm
biliyorum fatmacım tutamayanlar için olduğunu oruç tutmadığım için içim hiç rahat değildi halada öyle .. parasını versekte tutmadığım günlerin orucunu tutmam gerektiğini biliyorum canım yinede uyardığın için teşekkür edrim

defne uyandı tarifleri bir ara yazayım süt içinde işlem gördüğü için verebilirsiniz dedi doktoru verdim bir sorunda yaşamadık allaha şükür tükürüyorsa üsteleme bence sende süt varya onun için yapıyordur bu aylarda maksat karın doyurmak değil tattırmak sadece    defne durmuyor en kısa zamanda yazıcam tarifleri

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
eydd

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 16:51:01 ( #480 )
sebze çorbası
 1küçük patates 1 küçük havuç 1 küçük kabak 1 tatlı kaşığı pirinç 2 3 sap maydonoz 1 tatlı kaşığı zeytinyağı

yoğurtlu sebze çorbası

1 kepçe yoğurt 1 küçük patates 1 tatlı kaşığı pirinç 1 tatlı kaşığı zeytinyağı 1 küçük kabak yada yarım kabak 2 3 sap maydonoz bir tencereye yoğurt konulur çok az su ile sulandırılır sebzeler küçük küçük doğranır pişirilir blendırdan geçir bu çorba 225 kalori ve 3 gr protein içerir

patates ezme çorbası

1 küçük havuç 1 küçük patates 100cc süt 1 çay bardağı kadar 1 tatlı kaşığı un 1 tatlı kaişığı zeytinyağı

havuç ve patates cam rendede rendelenir (ben normal rendede rendeliyorum çünkü cam rendede çok zor oluyor rendelemesi) tencerede önce havuç ve patates az suda 2 3 dk haşlanır ayrı tencerede önce süt sonra 150 cc su ilave edilir kaynayan karışıma biiraz süt ile unu karıştırıp ilave et karıştırarak kaynat haşlanmış havuç ve patatesi blendırdan geçirip yavaşça sütlü karışıma eekle pişir
bu çorba 210 kalori 5 gr protein içerir 

sütlü çorba 100cc süt 1 yemek kaşığı pirinç yada buğday unu yarım domates suyu yada ezmesi 1 tatlı kaşığı zeytn yağı

bir tencereye süt konulur un ve domates suyu yavaş ateşte pişirilir daha sonra yağ ilave edilir bu çorba içeriğindeki süt pişirildiğinden sütün direkt verilmesi ile oluşabilecek yan etkiler söz konusu değildir bu çorba 150 kalori 4 gr protein içerir

biraz hızlı yazdım karışık olduysa sorunuz olursa cevaplarım bu listeler her yaş grubu çocuğun fizyolojik besin ihtiyaçları göz önüne alınarak çocuk sağlığı ve hastalığı uzmanı ile baslenme ve diyet uzmanı tarafından hazırlanmıştır,
pedimerk çocuk sağlığı ve hastalıkları merkezi

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
Sayfayı değiştir: << < ..21222324252627282930.. > >> | Sayfayı gösteriyor 24 of 40, mesajlar 461 to 480 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 65 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat