Forum Bebeği Forum Ana Sayfa

Bebek.com Forum'a Hoş Geldiniz...

Üye Girişi yapın veya Kayıt olun.
Bebek.com forumunu ilk ziyaretiniz ise; Forum Kuralları için tıklayınız.

MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ

Sayfayı değiştir: << < ..21222324252627282930.. > >> | Sayfayı gösteriyor 25 of 40, mesajlar 481 to 500 of 793
Yazar Mesaj
fatmaunal

• Tüm gönderiler : 359
  • Ödül puanları : 0
  • Katıldı: 19 January 2010
  • Durum: çevrimdışı
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 01.09.2010 22:50:26 ( #481 )
heheh ezgicim vallahi ben bile yerim bunları sebzeyi çok severim..dietteyim ya yoğurtlu sebze corbası hoşuma gitti bide kaç gün saklıyorsun buz dolabında yada günlük mü yapıyorsun canım bu tarifleri

aynur29

• Tüm gönderiler : 5030
  • Katıldı: 01 January 0001
  • Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.09.2010 09:12:46 ( #482 )
Ezgicim cok tesekkurler tarifler icin benimde hosuma gitti dogrusu sebze corbasini yapiyordum ama sutlu ve yogurtlu olanda iyi oldu.Hemen yapip cocuguma yedirecegim.Sen böyle tarifler buldugunda bizimle paylasirsan sevinirim canim.
Bizimde ayin 6 da kontrolumuz var bakalim gelisimi nasil eski istahi pek yok sanki hastaliktanmi anlamadim.Gece iyi uyudu iki kere uyandi ama aglamadan mamasini icip yatmasi iyi oluyor.Ya ben bazen mama yerine sut yaziyorum aliskanlik bizim burada sut olarak geciyorya o yuzden.
Bir suru utum var dun Poyrazin kucuklerini ayirdim kaldirdim dolabini kontrol ettim alinacak falan varmi diye ben bayramlik almayacagim önceden aldiklarimdan hic giydirmediklerimden giydirecegim.Zaten bizim burda bayram olmuyorki herkes bayramdan bir haber esimde calisacak bayramin birinci gunu bizde bayramin birinci gunu arkadasin cocugunun dogumgunu var oraya gidecegiz.Oda heberi olmadan o gunu yer ayirttirmis cocuklar oynar bizde bayram kutlariz...

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.09.2010 09:25:42 ( #483 )
Günaydınn Güzeller,

Nasılsınız sayfayı soyle bı okuyayım gelıyımm.:)

eydd

• Tüm gönderiler : 1756
  • Bölge: ANKARA
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.09.2010 16:51:51 ( #484 )
fatmacım bazı çorbalar 2 günlük oluyor ertesi gün sıcak suya koyup ısıtıyorum ocakta değil 2 günden fazla bekletmiyorum

aynurcum 6. ayki kontrolümüzde yine verir heralde tarifler o zamana yiyecekleride artıcak.. ben doktorun verdiği şekilde yazdım ama her çocuğun gelişimi farklı bunu göz önünde tutalım

ela hemen çıkmışsın oğluşun nasıl güzel kızın

sibelde bugün yok hasta değildir inş

demirhan 4 .01.2005  

defne 10.03.2010
suersi

• Tüm gönderiler : 2540
  • Bölge: eskişehir
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 02.09.2010 21:18:07 ( #485 )
selamlarrr

2 gündür çarşıda geziyorum dün semihin pantlonunu değiştirdim bugünde suedaya kırmızı pabuç aldım(pabuca taktım bu ara krımızı pabuç kırmızı pabuç suedada ayakkabı diyo ben pabuç dedikçe) kendime de bibi çift az topuklu ayakkabı bi çanta aldım aldığım keten pantlonun üstüne aradığım gibi bişiy bulamadım ayaklarım çoooookkk acıyo wezgi verdiğin tarifler için sağol bizim doktor sadece yoğurt meyve püresi muhallebi sebze  çorbası dedi (patates havuç bulgur) dediydi onuda bir kere yaptım bidaha kaldı bu arada yaptığım yoğurtlar tutmuyo hazır süt yoğurt olduğundanmı acaba  suedanın kırtasiye lişstesinide aldık liste dahada kabarmış ayın 7 sinde teslim edecekmişiz bide sağlık rporu istiyolar suedaya sağlık ocağından bide o çıktı:(

bizden bu kadar görüşürüz sonra:D

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.09.2010 08:58:52 ( #486 )
selamlar
nasılsınız kızlar..biz iyiyiz cok şükür..emineyi gönderdim,babamızı bekliyoruz aşıya gitmek  için,kendisi yatak keyfi yapıyordabenimde keyif yapacağım günler gelcek mi ya..uykular cok düzensiz bide ramazan olunca iyice karıştı uyku..
evi toplayayım ve giyineyim..nevzat şimdiden huysuzlanmaya başladı vallahi aşıdan sonra ne olacak kim bilir dolven içirecem şimdi..belki aşıdan sonra ağrısı için etkili olur..

eda_dilara

• Tüm gönderiler : 1533
  • Bölge: Istanbul
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 03.09.2010 11:57:57 ( #487 )
Gunaydın kızlar,

Yiğidimi uyuttum bı ugrıyım dedım.
bız pazar sabahı yola cıkıyoruz. gorumcemlerın arabasıyla kusadasına gıdıyoruz. bayram tatılı bıraz uzun olucak. esım bır hafta ızın vardı kullanalım dedık. bır hafta kalıcaz. bgun camasırları yıkıyorum bır yandan valız hazırlıyorum. cok fazla esya alamıycam bebek arabası sıgsın dıye.
kızlar bır sey sorucam yogurt vermeye 4 aydan sonra baslınıyor degılmı .dondukten sonra bı kontrole goturcem yıgıdımı bakalım kac kılo olmusuz. boy zaten aldı basını gıttı kıyafetlerı olmuyor.

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.09.2010 11:02:12 ( #488 )
Selamlar biz tam iyilesemedik burada acayip sogudu 7 derceye dustu birden bu soguklarin gelmesi hic iyi olmadi.
Ezgicim tabiki cocugun gelisimide önemli ama genelde verilen yiyecekler ayni sekilde oluyor.Ben sutlu corbayi yaptim benimki biraz sulu oldu benim oglum sulu seyleri daha kasikla yiyemiyor.Sulari geri geliyor ay zaten artik her yerimiz batar oldu sizler mama sandalyesine otutturuptami yediriyorsunuz?Ben ara ara deniyorum ama daha beceremiyoruz.Bende azcik azcik oynasin diye birakiyorum arad kasikla yemek veriyorum ama dah oturarak beceremiyor beyfendi.Benimkide dizlerini topluyor ama ellerini kaldiramiyor daha bakalim belki bu abisinden hizli cikar emeklemeye baslar.Corba az yer oldu neden anlamadim hasta oldugu icinmi reddettigi icinmi mama verince hemen iciyor.Benimde basim catliyor agri kesici aldim ama daha gecmedi.
Bizde birkac arkadas birlesip iftar yemegi veriyoruz yarin aksam oraya gidecegim Poyraz uyku saati cok mizmiz oluyor bakalim ne yapacagim.
Edacim sizede hayirli yolculuklar oh ne guzel valla geziyorsunuz.Ben bu sene bir yere gitmedim ya bu kis bana nasiul gecer hic bilmiyorum.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 04.09.2010 13:08:41 ( #489 )
selamlarr,
bi alışveriş gününü daha geride bıraktık dün suedanın kırtasiye malz. bide temizlik malzemelerini aldık okul için onları tamamladık şükür salı günüde okula teslim edicez ve öğretmenimizle tanışırız muhtemelen bu akşamda anneme gidiyoruz kayınvlademlerle yemeğe okul telaşesi bayram teleşesi hepsi birbirine karıştı 

semih uyandı ben kaçar sonra devam ederiz:D

esimveoglum

• Tüm gönderiler : 596
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 14:54:16 ( #490 )
Herkeze selam,

Uzun zamandır okuyorum fakat yazamıyordum öncelikle herkezin Kadir gecesi mübarek olsun  Allah herkeze  bu geceyi layıkıyla geçirmeyi nasip etsin.....

Bizde ek gıdalara başladı k doktorum liste verdi ilk önce devam sütüyle yoğurt yapıp yedirdim beğenmedi daha sonra her hafta bir meyve olucak şekilde meyve suyu verdim onlarıda beğenmedi beyefendi ben tam ümidi kesmişken dün yine devam sütüyle yapılan muhallebiyi yaptım bunu yedi ALLAH a şükür bir haftada buna devam edicez sonra çorbalar....

Bizde okul değiştirdik onun telaşı evi taşıdık onun telaşı şimdide bayram telaşı Allah sağlık sıhhat versinde yetişiyoruz heryere ALLAH aşükür okuduğum kadarıyla herkezin bebişleri iyi Allah daha iyi etsin İNŞALLAH şimdilik bu kadar tekrar yazarım ben ALLAH a emanet olun....
fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 16:41:33 ( #491 )

merhaba kızlar

biz cuma günü aşımızı olduk...şaşırılacak bir biçimde nevzat sesini bile cıkarmadı hemşire hayretler içinde kaldı ama ben aşıya götürmeden 1 saat  öncesinde dolven vermiştim onun etkisi büyük galiba 3 bacaktan 1 ağızdan damlayla oldu..hafif atlattık..bir daha ki aşısı 1 yaşındaymış...vayy koca adam olmuş olacak

bizde bayramda memleketteyiz carşambadan gidecez inşallah malum pazardan dönüş yapıcaz..

betülcüm sen geç başlamışsın ek gıdaya bence 4 aydan başlamak gerek daha sonra zor oluyo alışması her tadı kolay kabullenmiyor sonra..

eda bir cee dedin gidiyorsun..anlat bakalım yiğidin ne yapıyo..ablası ona nasıl davranıyo

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 16:44:18 ( #492 )
suersi

selamlarr,
bi alışveriş gününü daha geride bıraktık dün suedanın kırtasiye malz. bide temizlik malzemelerini aldık okul için onları tamamladık şükür salı günüde okula teslim edicez ve öğretmenimizle tanışırız muhtemelen bu akşamda anneme gidiyoruz kayınvlademlerle yemeğe okul telaşesi bayram teleşesi hepsi birbirine karıştı 

semih uyandı ben kaçar sonra devam ederiz:D

hayırlı uğurlu olsun inşallah

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 17:33:44 ( #493 )
Kadir geceniz mubarek olsun.
Betulcum evet ya sen gec baslatmissin simdi zorlanmazsin insallah.
Fatmacim herseyin yolunda gitmesi ne guzel bayramda geliyor ohh ne guzel bayramlarin tadini cikarin buracikta ne bayram var ne birsey normal birgun gibi gecip gidiyor.Fatmacim masallah delikanliyi gik dememis.
Sibelcim hadi alisverisinizide bitirmissiniz.Simdi bayram telasi sarmistir sizleride ohh ne guzel.
Bizde gelince oglusumun hala burnu akiyor bende cok iyi degilim.Bide bugun 5 aylik olduk ay bir görseniz bu dik sacli oldu cikti basima fotosunu cektim pc ye aktardigimda eklerim.Ek gida olayi iyi gidiyordu ama su siralar pek iyi sayilmaz azcik yiyiyor.Ilk zaman öyle degil bende zorlamiyorum insallah eskisi gibi yer.Ama meyvaya gelince agzini bir acisi var anlatamam demek sebzelere karsi isteksizligi ama yesin alissin beyfendi.Bende muhallebi yaptim sekersiz falan olunca hic sevmedi.Artik 5 aylik oldugumuz icin kasik mamalarina baslayin der buyuk bir ihtimal hemsiremiz kontrolumuz yarin gelisimini yazarim.Insallah kasik mamasina baslayinca gece uyanmayi birakir.Ya bugunlerde hasta oldugum icindir bilmiyorum gece uyanmalar beni mahvediyor.Dun basimin sadece sag tarafi gözum kafam o kadar cok agridiki agri kesici bile gecirmedi.
Bu aksam iftar yemegine gidecegiz bakalim iki cocukla nasil gececek insallah Poyraz uyurda bende hocayi guzel bir sekilde dinleyebilirim.Aksilik iste regli zamanima denk geldi.

fatmaunal

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 22:48:21 ( #494 )
aynurcum bayramın tadını senin yerinede cıkarırız inşallah yabancı memelekette yaşamak cok zor..nevzatta sebzeye pek iştahlı değil ama corba içiyor..unutmuşum yazmayı kilomuz 8900 boy 73 cm büyüyoruz artık..seninki hastalıktan iştahsızdır düzelir inşallah en kısa zamanda..oralarda soğuklar başlamış..buradada hava serin ama yinede bunalıyoruz en azından gece rahat uyuyoruz

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 05.09.2010 23:09:15 ( #495 )
iyi geceler kadir geceniz mübarek olsun

bugünü evde geçirdik sayılır bi ara balıklarımız için su almaya gittik ma aile olarak orda park vardı semihle ben suedada kendisi sallandı bu arada göğsümde bi ağrı var süt damarım bişey çekti sanırım bi yerinde sertlik var ve acıyo :( 

fatma maşallah kocaman olmuş oğluşun uzun olcak seninki maşallah bizimde ayın 21 deymiş baktım aşı günümüze 

aynur sizinde zor canım ya bayram bayram tadında değil seneye gelirsin inşallah bayramda burda olursun

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.09.2010 13:58:58 ( #496 )
Selamlar
Fatmacim masallah delikanli olmus seninki boyuda uzun olacak heralde 41 kere masalllahhhhh.Oldu canim benim yerimede bayram yapin.Ben 6 senedir bayramim bayram degil canim iste bize göre adi bayram.Böyle deyince geneldesi tr dede bayramlar kalmadi diyor ama en azindan annemin babamin elini öperdim.Benimkide sulu seyleri icemiyor canim agzindan akiyor geri bakalim bu ay daha farkli olur.
Sibelcim sizinde asiniza varmis.Bizim asi aylarimiz tutmuyor heralde anlayamadim.
Bugun kontrolumuze gittik 8.445gram boyu 66,5 cikti hersey yolunda dedi.Asimizida olduk biri bacagindan 1 tanede agzindan hic aglamadi hemsire oo cok iyi dedi.Ek gida konusunda artik et,tavuk verebilirsin dedi yavas yavas tattir dedi.Oradan cikinda turk marketine alisverise gittim.Sonrasinda eve geldi evi supur sil bu saat oldu simdi yemek hazirlama zamani geldi.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.09.2010 16:33:32 ( #497 )
     bayram burlarda yapana göre değişiyo canım valla biz genelde büyüklerimize gideriz bayramı bayram gibi geçiriyoruz bazıları tatile falan gidiyo bayram değilde tatil gibi bakıyolar  duruma bu sene çok oruç tutanda yok buralarda eskiden saygı vardı oda kalmamış millet ellerinde sigaralar çaylar hiç ramazanmış gibi davranmıyorlar 1-2 seneye hiç tutan kalmıycak bugidişle :(

buaradamaşallah aynu seninoğluşunda uzun olcak benimki bakalım ne kadar oldu ben evde tatrtığıma 7.900 falan geldi boyda 67 cm falandı geçen hafta  bakalım aşıda nolcak :)

aynur29

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.09.2010 19:14:39 ( #498 )
Sibelcim evet haklisin kisisine göre degisiyor.Artik millet tatili tercih ediyor.Eskisehir de gercekten cok degismis canim gecenlerde buraya yeni bayan hica geldi.Esi Eskisehirliymis oda ayni seyi söyledi Eskisehir de kimse oruc tutmuyor heralde hic kimse ramazanmis gibi davranmiyor dedi sehrimiz gelisti ama eski saygi yok anlasilan.Banada boyu kisa geliyor ne bileyim insallah uzun boylu olur canim.Hani ben kisa boyluyum ya hic iyi olmuyor.
Bakalim simdilik asiyla ilgili sorun cikmadi gece ateside cikmazsa atlattik demektir.

suersi

Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 06.09.2010 21:20:24 ( #499 )
aynen öğle aynur şehir büyüdü ama insnalarda değişdi:( herkes noldum delisi oldu 
oğluşunun boyuna gelince bence uzun bile 6 aylıkken 68 cm falan olması lazım şu anda oğlun ayına göre en yüksekden takip ediyo gelişimini maşallah bebişlerimiz hep en üst seviyede gidiyo anneler iyi bakıyo :D benimde boy kısa bende suedada korkuyorum onun boyu kısa olcak gibi o yüzden boy uzatan ne sporlar varsa hepsini deniycem sueda için yüzme basket falan:D ama semihde uzun olcak sanırım bizim babasına çekiyo galiba babamız uzun bizimde  inşallah uzun olur suedada uzasa birazdaha çok sevincem:D

pamukcuk

• Tüm gönderiler : 13
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ - 07.09.2010 08:58:09 ( #500 )
Eskişehirde yaşayan biri olarak rica ediyorum arkadaşlar...
Orucu tutanda kendine, tutmayanda kendine.. Koca bir şehrin insanlarını saygısız, ne oldum delisi gibi sözlerle eleştiremezsiniz.. Eskişehir halkı gayet saygılı, eğitim düzeyi yüksek insanlardan oluşmaktadır..
Kendi evinizde kahve içerken sohbet etmiyorsunuz, yazdıklarınız herkeze açık.. Cümlelerimizi daha dikkatli seçelim lütfen.... SAYGILARIMLA
Sayfayı değiştir: << < ..21222324252627282930.. > >> | Sayfayı gösteriyor 25 of 40, mesajlar 481 to 500 of 793

Hızlı ulaşım:

Şu andaki aktif kullanıcılar
0 adet üye ve 65 misafir var.
İkonların Anlamları ve İzinler
  • Yeni mesajlar
  • Yeni mesaj yok
  • Yeni Konu ve Yeni Mesajlar
  • Yeni mesajı olmayan yeni konu
  • Yeni mesajlarla kilitlendi
  • Yeni mesajlar olmadan kilitlendi
  • Mesajı oku
  • Yeni konu başlat