MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
Sayfayı değiştir:
< 12345678910.. > >> | Sayfayı gösteriyor 3 of 40, mesajlar 41 to 60 of 793
|
Yazar |
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: eskişehir
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
01.04.2010 11:04:46
( #41 )
selam dün giremedim kabul etmedi girişimi bir türlü şimdide yazıp çıkmam laızm sueda dün baya bi hastaydı akşam semihi yengeme bıraktım yani o geldi doyurdum tabi acile gittik suedanın ateşi 38,7 ymiş ateş düşürücü iğne yaptılar tam doktorun kapısından çıkarken istifra etti sonra ciğerleirnin röntgeni çekildi buhar verdik 20+20 d. arada 10 dk. dinlenme molası vererek semih durmamış bizimde tam işimiz bittiydi hemen geldik komşudan buhar makinesi aldık ama sueda yatmaya giderken yine istifra etti gece yine ateşi vardı minoset verdim düştü biraz sabah yine yüksekti :( yine ilaç verdim şimdi buhar makinesinin altında yatıyo ökzürüğünü kesiyo ateşide daha düşük yine yükselirse onvaktaki doktoruna götürcez e tabi sağlık konu olunca babmız hemen gitti şu sıralar buhar makinesi alıyo gecede çalıştırırz rahatlar kuzucuklar diye düşündük umarım bir an önce iyileşir semih içinde dün akşam çok dua ettim oğluşum nolur bugece gaz sancın olmasın ablan hasta onunla ilgilenmem lazım diye miniğim anladı beni sadece emdi ve yattı gaz sancılarını küçük ıkınmalarla kendi halletti şimdi uyuyo miniğim umarım çok ağrısı falan olmaz uyansında ilacından içircem dün verdiğim ilacı ilk defa çıkarmadı hiç belki onunda faydası oldu :D şimdilik bu kadar gelişmeleri bildiriirm
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
01.04.2010 11:13:41
( #42 )
kızlar nerelerdesiniz yaaa...tek boş beleş ben mi varım  yarın aşımız var...yıkayacam şimdi oğluşu...aşı olduktan sonra 3 gün yıkanmıyo ya..kokmasın ekşi ekşi...dün akşam kaka yapamamıştı...zeytinyağ içirdim rahatladı şükür yaptı hemencecek..sabah 6-8 arası huysuzdu yine...bağırdı viyak viyak kucak istiyo...alıştı sıpa...uyuyamadım..bide iyice açtı gözlerini daha cok uyanık kalıyo artık...kirpikleride iyice uzadı ablası gibi kıvrım kıvrım oldu...bide derisi hala soyuluyo...banyodan sonra yağlayacam bi güzel... edacım park yatak ve uyku setini kaça aldın..bana toplam260 tlye geldi...tavsiyem gecelik takımına cok para verme ben 1 gün giydim..dahada giymem...tarzım değil..uzun kapalı gecelikler...sıcak basıyo... sağaol canım büyüyo işte...ablasıyla babasının arasında karıştı...bana dudakları ve çene yapısı benziyo senin zamanda azalıyo...inşallah sağlıkla kavuşursun yavruna...
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 11:18:48
( #43 )
geçmiş olsun sibel...merak etme düzelir inşallah..bence doktoruna bi götür..görmesinde yarar var...öksürük içinde ballı süt ver...yumuşasın boğazları...geçmiş olsun tekrar...Allah beterinden korusun...üşütmüş belli..üzme kendini
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: Istanbul
-
|
-
01.04.2010 12:35:26
( #44 )
Sibelcim geçmiş olsun. üzüldüm suedaya. ınşallah ılaclar etkısını gosterır cabuk toparlanır. bak annesı semıhde senı anlamıs uzmemıs. Fatmacım park yatagı komsumdan aldı ılerde buyuyunce gerı verıcem. uyku setını 65 ytlye buldum. mavı rengı yoktu sıparısını verdım. pazar gunu gıdıp alcıam. ben gecelık yerıne pıjama takımı alıcam. oyle dantellı falan ıstemıyorumm. su bohcacı web sıtesınde gordum ama bıtmıs daha gelımıycekmıs. ben dogumdan sonra yurutuyorlarya o yuzden rahat bırsey ıstıyorumm. Fatmacım ne guzel hepınızden bırseyler almıss. Funda napıyor acaba bebegıyle. Aynurdanda ses yok Bızde hergun bır bahaneyle dısarı cıkıyoruz . hem hava almıs hemde yuruyus yapmıs oluyorum. bugunde esım mac yaparken gozlugunu kırmıs onu yaptırmaya gıttım yenı dondukkk yorulmusumm . dınlenıcem azıcık
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 12:39:27
( #45 )
Bu arada sormak ıstıyormmm . ben dogum cantasını hazırlıycam. neler koyuyım ıcıne. gereksız seyler koymak ıstemıyorum. ben bebege ayrı canta kendıme ayrı canta hazırlıyım dıyorum
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 12:55:01
( #46 )
BEBEK ÇANTASI 1 hastane cıkış-exstra 1 alt 3 tane beşli takım-içlerinde zıbın yoktu exstra zıbın koydum 3 alttan çıt cıtlı body 2 tane alt 1 tane tulum 1 kadife battaniye 3 çift çorap 1 çift kilotlu çorap-belki giydirmeyiz ama bulunsun ağız mendilleri 1 adet emzik ıslak mendil 10 adet bez 2 patik ananemizin ördüğü yelekler 1 küçük carşaf-ne olur ne olmaz ana kucağı ANNENİN ÇANTASI 1 takım sabahlık-gecelik 1 takım pijama 1 takım eşortman 3 alt üst camaşır 2 çift corap kadın pedi hasta bezi şal 1 tek kişilik nevresim tarak..diş macunu..makyaj cantası..krem..havlu..fotoğraf makinası.. cantamda olanlar bunlar ...eğer unuttuğum bişey varsa hatırlatın...önerilerinizi bekliyorum benim koyduklarım bunlar...öteki sayfadan kopyaladım...
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 13:07:13
( #47 )
bez sayısı fazla koy....bide fazladan penye battaniyelerden koy...muhakkak pişik önleyici krem koy..ıslak mendilide kaliteli olanlardan al
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 13:14:24
( #48 )
atlet ve iç çamaşır fazladan koy...bende cantayı bebeğin ve benim olarak ayrı hazırladım
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 13:17:05
( #49 )
benim cantamda gereksiz bişi olmadı...hepsi kullanıldı...hatta keşke 1 eşortman takımı daha alsam iyi olurdu
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 14:23:15
( #50 )
bebek ıcın kıyafet cok fazla degılmı. sonucta 1 gece yatıp cıkıcam. ben kızımda bu kadar koymamıstımm. bırde ben bu zıbın olayını anlamıyorumm. badı seklınde kıyafetler var onlardan koysam. battanıye sayısını bende fazla koymayı dusunuyorumm. eşortman takıımı nezaman gıyıyorsun hastaneden cıkarkenmı. gogus catlakalrı ııcn krem almam lazım. benım cok kotu kanıyor . 8a y surmustu kzımda. aglaya aglaya emzırmıstım ınsallah bunda olmaz o kadar. bende ıslak medıl ve bezı en kalıtelısınden kullanmaktan yanayımm. cok hassas cıldlerı. prımanın kullanıcam ıslak mendıl ve bezını. ayyy zaman yaklastıkca heyecanım dahada artıyor sankı ılk defaymıs gıbıı. carsambaya randevu alıcam bakalımmm ne kadarlık olmus oglusum.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.04.2010 14:41:01
( #51 )
selam sueda hala hasta öksürüğü daha iyi durumda buhar makinesi işe yaradı ateş konusu hala devam ediyo 37 küsürlerden bi türlü düşüremedim ateşini :( inşallah yarına biraz daha iyi olur bu arada ne kadar tatlı çıkmış oğluşun fatma benimki bu kadar ombiş değil ufalak tefelek olcak galiba:D suedam tombiş tombişdi ama şimdi o halinden eser yok :D bakalım nevzat bebek kaç kilo olmuş ne kadar büyümüş merak ettim:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 10:49:36
( #52 )
merhaba kızlar...pek kimseler uğramıyo...ezgi ve funda yoğunlar galiba...bizde birazdan aşıya gitcez...canını yakacaklar yavrumun...ağlarken içim parçalanıyo... edacım haklısın canım...ben düşünemedim sezeryan zannettim seni...doğru söylüyosun bir gün için cok...zıbını göbeği belli bir süre kan bulaşıyoya kıyafetine geçmesini önlüyo.. eşortmen takımını ayağa kalkınca giydim ben...emziriken daha rahat oldu.. senin doğumada bişey kalmadı hayırlısı inşallah.. aynurda uğramamış doğum mu yaptı acep.. sibelcim hangi ateş düşürücü kullanıyosun...ben hep dolven kullanıyorum...2 corba kaşığı veriyorum...düşüyo...ama cıkmasını beklemeden...4 saatte bir veriyorum cok ateşlendiği zaman...cok zor inşallah iyileşir hemen...bu sene bizde hastalıktan kurtulamadık.. bende merak ediyorum canım acaba kaç kilo oldu...benim kızım bebekken minyondu...şimdi oğlancık daha tombik yapıyla alakalı birazda...ama face de semiğin fotosu da gayet tombik duruyodu...maşallah cok sevimli...doğduğunda baya beyazmış... şimdi oğlanı emzireyimde giyineyim...görümcek götürcek sağlık ocağına..eşim sabah çok işim var dedi kaçtı...bide aşıdan sonra muhakkak ara diyo...aramayacam inat değil mi...

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 11:13:52
( #53 )
selamlar ben geldim sueda bugün daha iyyi ilaçlarını veriyorum öksürüyo ama eskiye nazaran daha iyi dün akşam baya bi terlemiş sabah üstünü değiştirdim açıldı sanrım terleyince ben minosetin şurubunu kullanıyorum evde birsürü dolven var ama 1 kaşık bizi kesmiyo bide onda 8 saatte falan yazıyo çok geç etki ediyo minosette yarım saat içinde ateşinin düşmeye başladığını biliyorum dolvende 1 saati geçiyo ateşinin düşürmesini bende dışardan minoset alıyorum :D o idare ediyo bizi anca bende 4-5 saate falan içiriyorum ilacını gece içirmiştim daha içirmedim birazdan bakıp tekrar içiririm belki ateş durumuna göre semhe gelince dün geceyide güzel atlattık sanırım ilaçtan kaynaklanıyo bizimki pek sevmesede :D aşı işinni hiç sorma fatama şimdiden içim gidiyo benimki kıyametleri koparıyo iğne girince işin içine tabi bide sonrası var ateş falan yapacakmı onların sağlığı için ama insan kıyamıyo suedaya bile ogün zor vurdurdum iğneyi içim gitti ama mecburen sıkı sıkı tuttum :( yarınki mevlüt hazırlıklarına yavaş yavaş başlıyoruz artık :) bizde 15 günlükolduk devit damlasınadabaşlıycaz bugün inşallah kilo olayına gelince suedanın bebeklik resimlerine baktımda dah tombiş tombişmiş yanakları falan :D
|
|
eda_dilara
-
Tüm gönderiler
:
1533
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 11:25:55
( #54 )
Gunaydınnnnnn Suedanın daha ıyı olmasına sevındımm. mevlutude yapıcanız kocaman oldu sızınkıler valla. en sona ben kalıcam. Fatmacımm benımde ıcım kaldırmıyor ası olayınıı. ama hersey onlar saglıgı ıcın. Ben bu gece kabus gordumm. sanırım kafama cok takıyorumm. suyum gelmıss hastaneye gıdıyoruzz dogum cantam hazır degıl hıcbır seyımız yok. kızımı bırakıcak kımse yoktu yanımda tek esım vardı. hastaneye gıttık bır saat gecmıs ben hala dogum cantası derdındeyım dıyorumm bebegıme bır sey olucak suyumm gelelı kac saat oldu sonra kızımı gordum aglıyordu. ayy cok kotu oldummm yaa. hala etkısınden kurtulamadımm. bende haftaya emınonune gıdıcem. kapı susu , mevlut sekerı ıcın. artık ne eksık varsa alıcamm herseyı bu aya bıraktık zor olucakk. esımde bana sabah kızdı ne eksgın varsa al dogum cantanı hazırda tutt dıye bencede Aynur dogum yaptı facede de yok
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 11:46:58
( #55 )
eda_dilara Gunaydınnnnnn Suedanın daha ıyı olmasına sevındımm. mevlutude yapıcanız kocaman oldu sızınkıler valla. en sona ben kalıcam. Fatmacımm benımde ıcım kaldırmıyor ası olayınıı. ama hersey onlar saglıgı ıcın. Ben bu gece kabus gordumm. sanırım kafama cok takıyorumm. suyum gelmıss hastaneye gıdıyoruzz dogum cantam hazır degıl hıcbır seyımız yok. kızımı bırakıcak kımse yoktu yanımda tek esım vardı. hastaneye gıttık bır saat gecmıs ben hala dogum cantası derdındeyım dıyorumm bebegıme bır sey olucak suyumm gelelı kac saat oldu sonra kızımı gordum aglıyordu. ayy cok kotu oldummm yaa. hala etkısınden kurtulamadımm. bende haftaya emınonune gıdıcem. kapı susu , mevlut sekerı ıcın. artık ne eksık varsa alıcamm herseyı bu aya bıraktık zor olucakk. esımde bana sabah kızdı ne eksgın varsa al dogum cantanı hazırda tutt dıye bencede Aynur dogum yaptı facede de yok hayır olsun doğum yaklaşıyo ya ondan bende semihin doğduğunu görüyordum psikolojik ama sen başla çantanı hazır etmeye nolur nolmaz ben 1 ay kala hazırlamıştım iyiki son güne bırakmamışım yoksa benimde bi doğum çantam bile olmıycaktı sen eksiklerini tamamla elinin alyında hazır bulunsun aklında kalacağına gözünün önünde dursun :) aynurunda annesi varya belki ondan gelmiyordur doğum yapmışda olabilir umarım öğledir bbeğine kavuşmuştur bebeğine:)
|
|
esimveoglum
-
Tüm gönderiler
:
596
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 11:52:48
( #56 )
Herkeze hayırlı cumalar... Fatmacım Benim oğluşum 35+6 da dünyaya geldi gece suyum geldi sabah doktorumu aradım hastaneye gel dedi daha çantam hazır değildi edacım senin rüyan bana gerçek oldu eşim alal acele hazırladı ,annemi alıp hastaneye gittik ebeler hemen doğuma hazırladılar saat 11:14 de 3080 gr ağırlığında 48 cm boyunda minik oğluşum dünyaya geldi doktorum hazırlıklı ol küveze alabiliriz dedi ama ALLAH a şükür hemen ağladı ciğerlerinde bir sorun olmadığı için küveze almadılar baştan 200 gram verdi bir haftaya tekrar geri aldı şimdiki kilomuzu bilmiyoruz bu hafta doktora gidicez.... Sibelcim seni anlayabiliyorum hem bebek hem ablası ALLAH yardımcın olsun bizde ameliyat geçmesine rağmen düzene giremedik İNŞALLAH atlatıcaz RABBİM bir kolaylığını verir İNŞALLAH.. Aşı konusuna gelince sağlık ocağındamı doktorunda mı yaptırıyorsunuz ben hastaneyi aradım sizin terciğinize bırakıyoruz dedi....
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 12:58:29
( #57 )
 biz geldikkk aşımızı olduk...aşı olurken cırladı...sonra uykuya daldı cok komikti...bayıldı sandım  meğer uyumuş kilomuz 4700 olmuş...pazarteside doktor kontrolümüz var... yarın da eminemi yine doktora götürecem..kbb doktoruna geniz etine tekrardan bakacak hadi gözün aydın sibel yarına tamamen artlatmış olur.. betülcüm ben kızımın aşılarını da sağlık ocağında yaptırdım...şimdide orda yaptırdım...
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
|
-
02.04.2010 13:01:44
( #58 )
Yok kizlar yok benimki yerini cok sevdi daha dogumyapamadim 40 haftamiz tamamlandi ama tik yok önceden olan sancilarim bile kalmadi desem yeridir.Buda ilk oglusum gibi gec gelecek anlasilan herkes daha gelmedimi diye soruyor. Bende biran önce gelsin diyorum ama yok anam tik bende birazdan disariya cikacagim hem yuruyus hem hava alayim.Yarinda bir ses olmazsa misafirlige gidecegim.Her gece yatarken ne olur bugun gel yavrum diyorum.Insallah en kisa zamanda kavusurum. Sizlerde duzene giriyorsunuz ay ben kendim asiyi sevmiyorum bakamiyorum bile cocuklarimizin sagligi icin ne yapalim. Betulcum valla benden önce aldin bebisi buyuttun sekerim.bari haftasonu gelse diyorum benimkide Sibelcim cok gecmis olsun kizana neyse ben kactim kendinize iyi bakin
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 13:42:43
( #59 )
oo maşallahh fatma baya güzelkilo almış oğluşun darısı bizim nbaşımıza alırız herhalde 15 güen kadar bugün bende devite başlıycam 15 günde demişlerdi siz başladınız değilmi? demek seninki daha gelmiyo aynur bekletcek seni ama erkekler geç oluyo kızlara göre bence bi kaç güne alırsın kucağına suedayla annaesi dışarı çıktılar biraz hava alsın diye yakında oturan dayımlar var oraya gittiler birazdan gelirler:) hadi sonra görüşürüz yarın gelemem merak etmeyin pazar yada pazartesi artık kendinize ve bebişlerinize iyi bakın :)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
02.04.2010 14:04:53
( #60 )
sibelcimevet canım başladık 15 günlükken...inşallah semihede yarar anne sütü..tosuncuk olur..61 günlükken yine aşımız var aynurcum seninki gayet memnun yerinden galiba...sağlıkla gelsin bebeğin inşallah...sende değerlendir son zamanlarını dinlen bol bol...bırak artık gezme işlerini yaw  akşama görümcemler gelcek..yemek yapayım öpt hepinizi...ooooffff sibel sen girmezsen hepten boş kalır burası...şimdiden Allah kabul etsin
|
|
|
Şu andaki aktif kullanıcılar
|
0 adet üye ve 19 misafir var.
|
İkonların Anlamları ve İzinler
|
-
Yeni mesajlar
-