Sayfayı değiştir:
<< < ..31323334353637383940 > | Sayfayı gösteriyor 31 of 40, mesajlar 601 to 620 of 793
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 01 January 0001
- Bölge: FINLANDIYA/ESKISEHIR
-
Durum: çevrimdışı
|
Ynt:MART-NİSAN-MAYIS 2010 BEBEKLERİ VE ANNELERİ
-
28.09.2010 15:22:44
( #601 )
Herkescikugramis ne guzel. Poyraz tam iyilesmedi ama eskisine nazaran iyi ilk kez dun gece 2- 3kere uyandi mamasini icti uyudu inanin bana o bile yetti. Zuhalcim masallah tosun cok seker olmus canim.Arada ugrayin ya bos birakmayin evet ya bende sasiriyorum 6 ay nasil gecti diye bizimde az kaldi. Fatmacim benimki azcik durup saliyor kendini biriki sallaniyor ilerleme yok.Benimkide arka arkaya her yere gidiyor nerdeyse istedigi bir seye ulasiyor. Elacim ben o kitabi esimden istemistim tr den getirdi ama okumaya baslamadim.Diger kitabini bitirsem onada baslayacagimda. Sibelcim gecmis olsun. Ay ya ben uykusuzluktan cok sersemdim kendimi toparladim bugun biraz camasir yikadim camasirhanede incik in cik canim cikti.Artik utu yarina kalsin. Fatmacim tebrik ederim cok iyi vermissin ben listeye hic uymuyorum nerdeyse dikkat ediyorum bu haftada bir kilo verdim aslinda bu ayin sonunda 80 olmakti ama olmadi listeyi uygulamayinca öyle olur.Sporumuda yapamadim oglusum hasta olunca.
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
- Katıldı: 19 January 2010
-
|
-
29.09.2010 08:55:14
( #602 )
günaydın arkadaşlar.. zor gecelerden biriydi nevzatın ateşi 39 lara cıktı..duş aldırıp ilaç içirdik anca geçti neredeyse 3 saatte bir cıktı ateşi..mama kaşıkla yiyebiliyor biberonla içemiyor burnu tıkalı olduğu için.. inşallah antibiyotiksiz atlatırız düzelmezse yarın tekrar götürecem...inşallah bugün daha iyi olur..işin aksi bende grip oluyorum galiba..boğazlrım gıcıklanmaya başladı,burun akıntısı ve baş ağrısı cabası ALLAH ŞİFA VERSİN HANEMİZE İNŞALLAH..yazdıklarınıza bakıcam
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 09:04:58
( #603 )
openguen Fatmacim, gecmis olsun. Doktorun isine karismak gibi olmasin ama Calpol ise yaramadi da mi ibufen verdi? Benim bildigim ibufen 1 yas oncesi cocuklara pek verilmiyor. Calpol'un (daha dogrusu parasetemolun) ise yaramadigi durumlarda ibuprofene basvuruluyor diye biliyorum cunku karacigeri en az yoran ates dusurucu parasetemol. Peditus da, eger bebegin burnu serum fizyolojik ya da deniz suyuyla rahatlayamiyor ve nefes alamaz duruma dusmemisse verilmiyor, keza peditus da bebekler acisindan pek hayirli bir ilac degil ve mesela İngiltere'de 2 yas altina gripli durumlarda parasetemol disinda bir seyler verebilmek icin cok cok olaganustu durumlar olmasi gerekiyor. Ama tabii, cocuk nefes alamaz hale gelmisse baska da care yok. Tekrar gecmis olsun. Bir de, gecenlerde bir arkadas yazmisti, doktoru sulandirilmis inek sutune izin vermis. Benim bildigim sulandirilsa dahi inek sutu vermemek gerek cunku bebeklerin ozellikle 1 yas altinda, inek sutundeki maddelere karsi bagirsaklari direncli olamiyor. Ama yogurtta bu gecerli olmuyor, bu nedenle inek sutunu kullanmamiz gereken her yerde yogurdu yahut bulabiliyorsak keci sutunu kullanabiliriz. Herkese guzel gunler... canım hastahaneye gittiğimizde nevzat ateşliydi dktr ateşe baktı 38.3 çıktı ve 5 ml calpol verdi..muayne etti boğazları çok kötü durumda dedi ve ilaçları yazdı..ibufen ve petitus 6 ay ve üzeri çocuklar için..sonuçta bu adam tıp okumuş doktor dediklerini uygulamak benim görevim..ben ona şu ilaç şöyleymiş bu ilaç böyleymiş diyemem..nevzat onun görev yaptığı hastanede doğdu....inek sütünüde o söyledi bende uyguluyorum..bende biliyorum cok duydum inek sütünün 8 aydan önce zararlı olduğunu ama dktr bana verebilirsin dedi bende veriyorum..vermeyede devam edicem..bunu bana sıradan sokaktan bir insan söylemedi bunu söyleyen çocuk doktoru
<mesaj tarafından düzenlendi fatmaunal on 29.09.2010 10:45:58>

|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 09:18:35
( #604 )
Fatmacim cok gecmis olsun insallah antibiyotiksiz atlatirsiniz.Ben o kadar damla damlatiyorum ama daha tam acilmadi yavrumun burnu ama eskisine nazaran iyi simdi biberondan mamasini icebiliyor.Ay icemedigi zaman cok zorlanmistim.Allah cocuklarmiza daha buyuk hastaliklar göstermesin valla hasta olunca evin tadi kaciyor. Evlilik yildönumumuzde birsey yapmadik esim yemege gidelim dedi hic icimden gelmedi baska zaman gideriz dedim oglusum öyle öksururken falan hic icim el vermedi.Birde burada havalar sogudu valla 5 derecelere dusmeye basladi kisliklari hazirlamam gerekli. Simdi utu yapacagim off hic is bitmiyor allah calisan annelere kolaylik versin nasil yetisiyorlar her ise cok merak ediyorum. kendinize iyi bakinnn
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 11:06:14
( #605 )
aynurcum ütü deme ne olur..şu an beni bekleyen 4 makina kadar ütü var evde dağınık emine dün evdeydi mahvoldu ortalık..nevzatta huysuz ağlıyor sürekli bakalım belki dktra götürürüm ateşi tekrarlarsa..anlamadım ya 2-3 saatte bir ateş mi çıkar yaa..siz atlatmışsınız darısı bize inşallah..bizde evlilik yıldönümümüzde kayınvalidemdeydik..bir yere gitmedik..zaten cocuklarla cok zor gezmek..eşim hoş bir süpriz yaptı.. 5 derece haa şimdi böyleyse kışın işiniz zor
|
|
saturn79
-
Tüm gönderiler
:
384
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 13:37:51
( #606 )
Merhabalar.Fatmacım çok geçmiş olsun inşallah hemen geçer hastalığınız ..Aynurcum ütüden bende de oldukça fazla var kaçgündür beklliyorlar ama hiç fırsatım olmadı neredeyse kalıplaşacaklar beklemekden ..5 derece çok soğukmuş sizin oralar,buralar hala yaz gibi kısa kollularla dolaşıyoruz..bende kışlık birşey hazırlamadım sadece kurutmalıklarım tamam.. herkese sevgiler...
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 15:53:23
( #607 )
Fatmacim, keske her doktorun her soyledigi dogru olabilse... Daha birkac hafta once bizim oglanin rota hastaligi sirasinda tam 6 doktora tahlil sonuclarini soyledim, ucu rotadir dedi ucu degildir dedi! Ama onemli olan annenin ne dusundugu, onemli olan senin icine sinip sinmedigi. Ben annelerin icgudulerine daha cok guveniyorum, insan cocuguna neyin yarayip yaramadigini baskalarindan daha iyi biliyor. Ates 3 saatte bir cikiyorsa doktorunuza bir danisin derim. Bizim oglanin basina ayni sey 3,5 yasindayken gelmisti. 1 olcek Calpol veriyorduk ve ancak 38 civarina indiriyor ve 3 saatte yeniden 39-40lara geliyordu. 2 olcek Calpol verince hem ates 37lere geriledi hem de 6-8 saatte bir cikmaya basladi. Doktorunuzla doz konusunu bir konusun bence...
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
openguen
-
Tüm gönderiler
:
92
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
29.09.2010 17:12:55
( #608 )
Bu arada, biz sabahleyin 4.ay kontrolumuze gittik. Kafamız 1 cm buyumus! Yani bizim persantilimize gore epey iyi. Bingildak da daha fazla kuculmemis. Ama boy 1,5cm uzamis ki bu bizim persantilimize gore hafifcene kotu. Herhalde D vitamini kullanmadigmizdan oldu. Yeniden D vitaminine baslayin dedi doktor ama benim elim varmiyor! Ya yine bingildak kuculurse! Doktor 3 damla verin dedi, ben 2 damla vereyim bari:) Obur ay yine revize ederiz:) Doktor kilomuzu az buldu ama bence iyi, bizim persantilimize gore normal hatta persanitlimizde hafif bir yukselme bile olmus. 25 gunde 500gr almis. Doktor kusmalar icin mutlaka gaviscon'u kullanin dedi, elim cok gitmiyor, bir mucize olsa da kusmalar azalsa ben de kullanmasam diyorum. Rotavirus asisinin da ilk dozunu olduk. Ben arastirdim, aslinda 4. ay ilk doz icin gec ama doktor ille de olur dedi, biz de yaptirdik. Hadi hayirlisi... Bu arada minik kizim 1 haftadir sirt ustu pozisyondan yuz ustune donuyor!
Oglusum Temmuz 2005 Minik Kizim Mayis 2010
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
30.09.2010 14:00:03
( #609 )
merhaba kızlar kimseler yok bugün açılışı yapayım arkası gelir inşallah..aynurun nazarımı değdi nee  nevzat dün akşam yine ateşler içinde yandı..39.5 oldu ateşi fitil verdim eklem yerlerine ıslak bez koydum düştü şükür..sabahtan hemen hastahaneye gittim..nevzatın dktr yoktu..prof vardı hemen gittim..muayne etti..ciğerleri..kulakları ve idrar yollarında problem yok..fakat boğazlarda enfeksiyon var..boğaz kültürü ve ishali için gaita istedi..eve geldim yaptı tatasını hemen görümcem götürdü tahlile inşallah temiz ckar..boğaz kültürü sonucuna göre yarın antibiotiğe başlicaz dedi..az değil 1 hafta oldu..huyu tamamen değişti..ağlıyor durmuyor hiç..ilk ve son hastalığı olur inşallah..gözlerim yanıyor uykusuzluktan ütüler ve yemek işi bitti uzanacam biraz..
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
30.09.2010 21:04:19
( #610 )
iyi akşamlar fatmacım çok geçmiş olsun arıcaktım ama saat 9 olmuş umarım iyidir nevzat bebek dikkat edin kendinize arkadaşlar bebişler emeklemiyor diye hiiçç tasalanmayın emekleyince daha zor oluyor herşey defnem her gördüğüne tutunup ayağa kalkıyor bende sürekli peşinde geziyorum elimi tutup yürümeye çalışıyor arkadaş yakında defne yürüyor dersem şaşmayın yanii. işlerimde bu durumda hiç bitmiyor akşam 11lere kadar iş yapıyorum yani ne kadar geç o kadar iyi zaten 6 7 ayda anca emeklerler siz bakmayın benim cadıya aynur poyraz nasıl oldu damlatıyorum demişsin basınçlılardan kullanmıyormusun onlar hemen açıyor birde pompa lazım tabi openguen sevindim su bebeğin bıngıldağının kapanmamamış ve kafasının büyümüş olmasına .. sibelcimm seni göremiyoruzz hiç nerelerdesinn ankaraya bugün kış geldi sabah felaket bir hava vardı zor gittik okula defne kucağımda yağmur yağar rüzgar ayrı defneyi arabadan indirene kadar sırılsıklam oldum demirhanda sinir etti şemsiye tutmayı beceremedi hangi birini tutayım şaşırdım dünde okula yemek yaptım allaha şükür bunuda atlattık haftasonuda kışlıkları çıkarayım diyorum eşim evdeyken belki defneye bakarda bende kışlıkları çıkartıp yazlıkları kaldırırım
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
aynur29
-
Tüm gönderiler
:
5030
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
01.10.2010 12:01:16
( #611 )
Fatmacim heralde benim nazarim degdi canim.Cok gecmis olsun canim seni cok iyi anliyorum ukusuz gecelerimden allah sukur benimki simdi iyi oldu.Sizede acil sifalar dilerim. Ezgicim yapmammi yapiyorum aciyor ama zaman gecince tekrar tikaniyor canim.Bizim burada havalr sogudu valla usuyoruz. Masallah senin kiz hizli cikti canim erkenden yuruyecek bu gidisle kac aylikken emeklemeye baslamisti canim.Zaten asil is emeklemeye ve yurumeye baslayinca oluyor. Bende sabah sabah 2 hali yikadim daha vardi ama oglusum huysuzlaninca kaldi baska zaman artik onlarda yoruldum. opugenmiydi tam hatirlayamadim ama gelismelerin iyi gitmesine sevindim.
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: eskişehir
-
|
-
01.10.2010 12:39:21
( #612 )
selamlar nihayet gelebildim:) geçengün yazdım ama yazdıklarım gitti bende bi daha yazmadım :D çarşamba günü dişimi çektirmeye gittim o gün öğle geçti dünde telefonlarda bi sorun vardı giremedim ersoy bizim internet tarifesini değiştirtmiş bu arada nasıl olduysa sün sabahtan akşama kadar teledonumuz sorunluydu suedanın servisi gelmedi diye beklerken aradım servisi telefon ettim dedi kadın bende yok çalmadı dedim sonuçda aramışlar hatta gelmişerde ben o ora suedayı uyutmaya çalışırken görmemişim ersoy götürdü suedayı sonra akşam gene çalmadı telefon camın önündeydim allahdan geldiklerini gördüm kadında suedayı indirmiş kadın gösterdi aradım dedi hatta benim yanımda aradı telefon çalıyo gözüküyo ama bizimki çalmıyo sonra biraz kurcaladım telefonu falan yok sorun falan arıyorum konuşuyorum ben sonra aklıma geldi evden cep telefonumu çaldırdım ev telefonumuzun numarası değişik çıkıyo eşime söyledim oda tel.arızayı araamış akşamda adam aradı evinin numarasıymış onada söyledik eşim sabah gidip fırçalamış pttdekileri düzeltmişler sabah saat 8:30 gibi aradılar:D öğle oldu yani bizim nette o yüzden yokmuş dün bu arada ben salya sümük geziyorum hastaneye gidip geldim sadece ama şifayı kapmışım suedaya kızım yaklaşma bak sanada bulaşır diyorum ama semihe yaklaşıyorsun diyo onada yaklaşmıyorum diyorum ona dokunuyorsun diyo sanada dokunuyom diyorum bende yani kıskançlık hat safhada :D ama bu hafta birazdaha iyiyiz okulada iyice adapte oldu sanırım semihde onu görünce deli oluyo idare ediyoruz böyle böyle :) çamaşırları hiiiiççç sormayın bendede bi dünya var neyere baksam iş var ama hastayım ağrı kesici içtim onla geziniyorum yoksa başım sırtım falan ağrıyo umaırm çocuklara bulaştırmadan atlatırım :)
|
|
eydd
-
Tüm gönderiler
:
1756
-
Ödül puanları
:
0
- Bölge: ANKARA
-
|
-
01.10.2010 20:51:32
( #613 )
iyi akşamlar aynurcum tam hatırlayamıyorum ama 2 ay olmuştur büyük ihtimalle dörtbuçuk aylıktı izmirden geldiğimizde sürünür halde emekliyordu görevde iyice hareketlendi oda ağustostaydı işte yaklaşık 2 ay oluyor çok felaket bugün demirhanın sınıf arkadaşının annesi var şubat doğumluda kızı var sizin işiniz çok kolay emeklemeye başladımı dedi bende emeklemek ne kelime koltuklara tutnup ayağa kalkıyor falan dedim kadın defneye bakıp inanamadı küçücük ya kimse inanmıyor resminide face eklesem diyorum eşimde nazar değicek ekleme diyor işte böyle sibel geçmiş olsun herkesler hasta ya benimde ödüm kopuyor demirhan hasta olacak diye hiç grip aşısı yaptırma adetimiz yoktur eşimin iş yerinde isim yazmışlar eşimde hepimizi yazdırmış bugün aşı olmaya gittik demirhan ve eşim oldu ben emzirdiğim için olamadım hiçte istemiyorum zaten gripse grip ilaçla 7 günde ilaçsız 1 haftada geçiyor derler ya o hesap fatma nasıl oldu nevzat dün daha iyi demiştin antibiyotik kullandınızmı test sonucu nasıl çıktı gelde yaz şekerim bugün yemek dışında hiç iş yapmadım eşim evdeydi demirhanı aldık alışveriş o bu derken akşam oluverdi güya hafta sonu yarın 3 makina çamaşır yıkıcam kışlıkları çıkarcam pazara gidicezz işlere bakın yani domates yapamadım hala yarın alıp halletmem lazım kış geldi bu sene tembelliğim üstümde her yaz fasulye domates barbunya börülce bezelye yapar atardım dolaba bu sene hiiiç bişey yapamadım malesef neyse çok uzattım hadi iyi gecelerr herkese
demirhan 4 .01.2005 defne 10.03.2010
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
03.10.2010 18:06:10
( #614 )
merhaba kızlar.. bizim tahliler temiz cıktı antibiotiğe gerek kalmadı şükür fakat öksürük devam ediyor benikal kullanıyoruz ateş de düştü.. bir kaç gündür misafirlerim vardı..bende hastayım.. bir an önce geçip gitseydi bu hastalık..nevzat durmuyor offf
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.10.2010 16:06:05
( #615 )
selamlar kimsecikler uğramamış bayadır fatma geçmiş olsun size bende atlattım sayılır ama ağzımdaki yara hala duruyo zor konuşuyorum şu yara geçse çok sevincem yemeğimi zor yiyorum zor konuşuyorum sonra eşim güldürmeye çalışıyo ama tabi benim canım acıyo :( çok şükür çocuklara bulaştırmadım hastalığı uzak durdum semihin burnu tıkandı birazcık ama oda soğuktan oldu sanırım:( evler hemen soğudu malesef kaloriferler yaksalar olcak hani artık evde yelek giydiriyoruz çocuklara dün sabah çamaşır astım balkona hala tam kurumuş değil bazıları nemli nemli ve birr sürü ütülenecek var bi hasta oluca ev elden gidiyodu nerdeyse heryer heryerdeydi bugün birazcık üstün körü toparladım çamaşır falan hepsi duruyo yemeği hiçç düşünmedimki cuma günüydü pazarımız ben pazara çıkamadım hasta olunca benim kocada maşaallah hiç çıkmaz pazara halde bana pazara gitcenmi dedi gitmiycem sen git dedim oda gitmedi bakalım stokta neler onlardan kullancaz artık çorba morba idare etcez:D bizden bu kadar görüşürüz siz neler yaptınız haftasonu gelinde anlatın bakalım :) ha bu arada aklınızda bulunsun hasta olduğumda ılık suya 1 yemek kaşığı kadar bal 1 tane limon 1 tatlı kaşığından az toz zencefil karıştırıp içtim 2 kere içtim biraz beni toparladı ama semihe gaz yaptı bende bidaha içmedim:D emzirmeyenler aklınızda bulunsun rahatsızlanırsanız iyi geliyo:D
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.10.2010 18:41:50
( #616 )
iyi akşamlar hekese..kimse yazmayınca benimde yazasım gelmedi..şükür sibel gelmişsin.. biz hafta sonu avm gezdik bol bol..çocuklara değişiklik oldu..görümcemle karı koca gibi geziyoz ne yapalım..adamlar iş güç derdinde  benimki sabah 10 da gidiyor akşam 9 da geliyor..pazar akşamı gezmeleride soğuklara yenildi..Allah sağlık versin ne yapalım.. bende bu gün halıları yıkadım makinayla.koltuk kanepe altına girdim..yarında ütü ve baza altları var..aslında bu gün dietisyende randevum vardı..yokmuş hanım şehir dışındaymış haftaya kaldı..saçlarım iyice uzadı artık belimide geçiyor..bu gün saf zeytin yağıyla bakım yaptım..sonrada soluğu kuaförde aldım..kıyamadım kestirmeye uçlarından aldırıp perçem yaptırdım fön çekindim..yoruldum bugün.. bende hala hastayım ilaç kullanamadığım için geçmedi bir türlü..nevzatta sadece burun akıntısı ve nadir öksürük var..benical uyku yapıyor saatlerce uyuyor..
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
04.10.2010 18:45:54
( #617 )
sibel sorma ne bekliyolarsa kalorifer yakmak için anlamadım..buz gibi ev..benim sevgili kocamda o kadar ısrar etmeme rağmen koca kış pimapen yaptırmadı camları şimdide yaptıracam diyo..tuhaf ya adama soğuk geliyo camlardan diyorum geçen kıştan beri anlatamadım şimdi ben küçük çocukla nasıl kalkacaksam altından..kayınvalidem ayağı ağrıyor zor yürüyor görümcem bel fıtığı ameliatı oldu nevzatla nasıl olacak bilmiyorum..
|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.10.2010 00:25:45
( #618 )
ohh fatma gelmiş bari:D maşallah birsürü iş yapmışsın nası yıkadın halıları güç gerekiyo onları bastırmaya saçlarına gelince saatler olsun bende sözde boya aldımdı kendime ama kocam sağolsun emziriorsun sen diye boyatmadı  fatma baya kilo verdinmi bari ben başladıktan sonra 1 kilo verimiştim sonra abbasın kör kazı gibi yiyince geri aldım irade falan kalmamış bende ama şu azımın yara olması falan vermişim gene hatta 1.5 kilo kadar vermişim aslında hazır az yerken devam etsem süper olcak fatma yaptıralım diyosa daha soğuklar gelmden yaptır bence benikini yaptıralı 2 hafta falan oldu ben gayet memnumum geceleri çok soğuk olmuyo ama gündüz daha soğuk oluyo havalarsen gene geziyon benim gezcek adamda yok benimkide sabah 8 de bi gidiyo akşam 8 de geliyo sonrada yoruldum diyeyemek yiyo namazlarını kılıp yatıyo avmleri gezmeyide sevmiyo ki haftasonlarıda nasıl kalabalık oluyo oralar hiç sorma:D kuzularıma gelincee sueda okulda çıkan yemekleri yiyo söylediğine göre ne yedin diyorum sayıyo şunlar vardı falan diye okulun internet adreside yapılmış artık yemek listesini görebiliyorum yemeklerde gayet güzel hazırlattırıyorlar mesela yarın ezogelin çorba tavuk sote bulgur pilavı ayran yada havuç salatasından biri var onu tam hatırlıyamadım:D günde 3 çeşit yemek çıkıyo sabahlarıda ya tost yiyo ya nesguik gevrek bi kaçgündürde takmış durumda 1 taneden biraz fazla haşhaşlı yiyo şimdiki sorunlarımız akşam yemeği bbugün sadece yoğurt yedi sorada 1 bardak nesguikli süt içti o kadar:D semihe gelince eskiden severek yediği şeylere burun kıvırır oldu  sabah ekmeğin köşesini verdim onu kemirmeye çalıştı çok küçük parçalarla minik minik ekmek verdim onları yedi az azda peynir verdim ablası yemiyo bu bari yesin  öğlen sebze püresi verdim pirinç havuçkereviz patates varmış içinde çok iştahlı yedi akşmada çok küçük küçük tavuk eti verdim çok değil tabi gene biraz ekmek verdim sonra biraz elma yaladı çünküm daha kemiremiyoruz dişlerini kaşıttırdı bu arada dişi çıkan yok dimi bizim çok ağzımızın suyu akıyo baya yerlerine gelmiş gibiler fatma yumurta veriyorum demiştin nası veriyorsunrafadanmı tam pişmişmi benide aydınlatsana bende veriyim:D hepinize iyi gecelerrrr:)
|
|
fatmaunal
-
Tüm gönderiler
:
359
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.10.2010 15:56:55
( #619 )
merhabalar kimseler yok yine nerelerdesiniz kızlar ne oldu bize..ne güzel hızlanmıştık.. sibelcim ben doktor harici tartılmıyorum ama 1-2 arası gitmiştir kesin hissediyorum..benim evdeki baskülde 1 kg falan fazla tartıyor..kilo verirken irade cok önemli..ben cok inadımdır..inşallah ideal kiloma kavuşacam en kısa zamanda.. camları sen komple mi değiştirdin acaba 1 günde takabiliyolarmı.. bizim kreşte aylık olarak yemek listesi geliyo tabii yapıyolarsa aynısını cok güzel bir liste..nevzata yoğurt corbası yapıyorum şimdi onu verecem..ben yumurtayı 2 şekilde veriyorum..1 rafadan pişiriyorum içine sadece krem peynir koyuyorum beyazından vermiyorum..2.. 1yumuta sarısı cok az beyazıyla beraber,krem peynir..2 bebe bisküvi.pekmez 1 çay kaşığı..güzel karıştırıyorum hepsini..miktarları az yaparak...2 günde bir yumurtayı dönüşümlü veriyorum..bi gün peynir ekmek..minik tereyağ,bal..işte böyle..nevzat acayip pişik oldu 10 gün ishal olunca şimdide bu patlak verdi..öyle kötü oldu ki delik delik oldu kanıyor üstelik..sürmediğim kalmadı..şimdi eczaneye sipariş verdim krem karışımı yapacak iyi gelir inşallah .bu gün yoruldum yine bazanın altlarına girdim temizledim..üstelik niyetliim bugün..ben kaçar..nevzat acıktı

|
|
suersi
-
Tüm gönderiler
:
2540
-
Ödül puanları
:
0
-
|
-
05.10.2010 16:41:32
( #620 )
Selamlar Fatma geçmiş olsun oğluşuna nası acıyodur canı kuzumun bepanten kullanıyorum ben öğle olunca bikaç sürmeye düzeliyo camlara gelince 3 tane yaptırdım zaten5 tane banyo tuvalet vardı o 4 nü önceden yaptırmıştım öğleden sonra 2 gibi geldiler 6 gibi bitti bide adamlar kabasını aldılar süpürdüller çocuk olunca ben ertesi gün süpürdüm sildim artık koltukarın üzerlerini falanda örttük çok batmadı yani:) aklıma ne geldi nevzat diş çıkarıyo olmasın oda pişik yapıyo dün bende erken konuştum sanırım semihde bugün öksürüyo:( burnuda akıyo sayılmaz ama ateşi yokşükür olmadı yarın doktora götürürüm eğer boğazına akıyosa iltihap falan ciğerlerinne filan inmesin :(havalar soğudu başladı hastalıklar offff şu ev kombili olsaydı çoktan yaktıydım şimdiye:(
|
|